eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16هزار دنبال‌کننده
24.1هزار عکس
18.6هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چوب دارچین ۲.۳ دونه میندازیم و آبجوش رو تا ۲ بند انگشت بالای مواد میریزیم . ۱ قاشق زردچوبه با ۲ قاشق رب گوجه فرنگی تفت میدیم توی روغن و آبجوش رو اضافه میکنیم و بعد به موادمون اضافه میکنیم و میزاریم خوشگل بپزه برای ۳ الی ۴ ساعت حداقل . (هرچی بیشتر بزارید از شب تا صبح با شعله کم بپزه بی نظیر میشه) . ۱ ساعت آخر هم لیموامانی و ۱ قاشق گلاب و ۳.۴ قاشق زعفرون دم شده اضافه میکنیم و تمام برید نوش جان کنید و لذت ببرید♨️ . ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک روکش دار شکلاتی 🎥🔝 پارت اول ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک روکش دار شکلاتی 🎥🔝 پارت دوم ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه کراکت مرغ و ژامبون بدون پنیر .. 😋 ببینید و درستش کنید حتما، تازه محتویاتشم میتونید هرطوری که دلتون خواست عوض کنید ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گوشت رو معکبی کنین ۲عدد سینه و۲عددمغز ران دوتا پیاز رو خلالی کنین وروی گوشت بریزین زعفران غلیظ ۱قاشق غ ماست چکیده پرچرب ۱لیوان نمک ۲قاشق چ فلفل پاپریکا۲قاشق چ فلفل تند۱قاشق چ پودرگل محمدی یه غنچه تخم گشنیز۱قاشق چ بادستتون بشکنین وبعد اضافه کنین لیموترش تازه ۲عدد روغن زیتون یا مایع یه فنجان (من حذف کردم) ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بریم درستش کنیم 💪 اول یک عدد پیاز نگینی خورد شده رو تفت میدیم بعد گوشت گوساله یا گوسفند ۲۰۰ تا ۳۰۰ گرم خورشتی رو تفت میدیم باهم و ادویه های (فلفل سیاه. زردچوبه. کاری. پودر سیر. پودر زنجبیل. همه ۱ قاشق چایخوری) اضافه و هم میزنیم . لپه های از شب قبل خیس شده رو به مقدار یک لیوان اضافه میکنیم و با بقیه مواد تفت میدیم . ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☝️☝️😋😋 باروشی ساده و خوشمزه ولی جدید 🍆🍆🍆🍆🍆🍆🍆 🌶 🌽 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تخم مرغ 6 و یا به تعداد نفرات نمک 1 ق غ فلفل کاپیا خرد شده (فلفل ترکیه ای) 3 عدد گوجه فرنگی گیلاسی ریز خرد شده به دلخواه سوسیس، ذرت، فلفل سبز (من امروز استفاده نکردم) 1 استکان سوجوک رنده شده (از فرآورده های گوشتی شبیه سوسیس) حدود1 استکان اسفناج ریز خرد شده پنیر پیتزا رنده شده، به دلخواه پنیر چدار ابتدا تخم مرغ ها و نمک را 2 دقیقه با همزن برقی هم بزنید. اسفناج ها را اضافه کنید و هم بزنید. کمی روغن داخل ماهیتابه بریزید و گرم کنید. تخم مرغ های زده شده را داخل ماهیتابه بریزید 2 دقیقه با در بسته بپزید سپس گوجه فرنگی و فلفل قرمز خرد شده و سوجوک رنده شده و پنیر پیتزا را اضافه کنید و مجدد در ماهیتابه را بذارید. وقتی پنیر پیتزا آب شد روی املت جعفری خرد شده بپاشید و برش بزنید و سرو کنید. نوش جان ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
هدایت شده از اخبار و حواشی کرونا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلیپ عاشقانه دو اسمی رسید 🌸❤️😍 بزن رو اسم کسی که دوسش داری،سورپرایزش کن👇 ❤️مادرم❤️پدرم❤️خواهرم❤️عشقم 👧🏻لیلا 👨🏻امیر 👧🏻زهرا 👨🏻محمد 👧🏻مریم 👨🏻مهدی👧🏻هستی👨🏻میلاد ❤️اسمش نبود اینجا کلیک کن❤️👇 https://eitaa.com/joinchat/2561605684C878d132b1c اسم خودت و عشقت رایگان بردار 💞☝️🏻
هدایت شده از اخبار و حواشی کرونا
یه لب گیری و قربون صدقه شد عشوه دادن ؟ اسم خودتم میزاری زن نمونه😑 منم همین بودم والا، اما الان اینقد شر و شیطون شدم که آقامون کَف بُر شده 💦😁 ایده های این کانال تمومی نداره هر روز یه رنگ و مدل میگردم شوهرم مثه موم تو دستم اومده 😅 آقامون خبر نداره خانمش ازینجا خط میگیره😉👇 https://eitaa.com/joinchat/1644167294Cf621d0fe8d
28.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
روزهایمان بی شک می تواند زیباتر باشند اگر تنها دغدغه زندگیمان مهربانی باشد . جای دوری نمیرود، یک روز همین نزدیکی ها لبخندمان را چند برابر پس خواهیم گرفت... شاید خیلی زیباتر🍃🌸 🌸درود بی پایان بر شما 💕صبح زیبایتان بخیر و سلامتی 💕امیدوارم 🌸یه روز خاطره انگیز 💕در کنار خانواده و عزیزانتان 🌸داشته باشید 💕و ثانیه های امروز را 🌸به خوشی زندگی کنید 🙏آمین🙏 ☕️🌞☕️🌞☕️🌞☕️🌞
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد سس بشامل: آرد : دوقاشق سر پر کره: ۳۰ گرم شیر: ۱ لیوان نمک وفلفل و آویشن به مقدارلازم ابتدا سس بشامل رو آماده میکنیم به این صورت که آرد وکره رو تفت میدیم تا خامی آرد گرفته بشه بعدشیر رو در دومرحله کم کم به آرد اضافه میکنیم ومخلوط میکنیم وکم کم رو حرارت ملایم هم میزنیم تاگلوله نشه و پخته بشه و به صورت ماست غلیظ یا فرنی در بیاد میزاریم کنار تا سرد بشه وسس گوشتی رو آماده میکنیم . و یک قاشق روغن هم اضافه میکنیم وقتی آب به جوش آمد لازانیا ها را به آرامی و یکی یکی در آب جوش میریزیم ومدت 7 یا 8 دقیقه زمان میدهیم تا لازانیا نرم شود بعد در آبکش میریزیم وکمی آب سرد روی آن میریزیم. بقیه تو ویدیو کاملا مشخصه ، اگه سوالی بود در خدمتم‌😍 😋 ۲۰ دقیقه فر رو‌ گرم کنید و بعد با برنامه المنت پایین همراه با فن با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۰ الی ۳۵ دقیقه بزارین تا آماده بشه و بعدش دوباره روش پنیر بزنید و المنت بالارو روشن کنید به مدت ۱۰ دقیقه تا روش طلایی بشه ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم:: سیب زمینی کاملا پخته باشه تا قشنگ له بشه نمک شوید تازه از شوید خشک هم میشه استفاده کرد ولی خب شوید تازه یه عطر دیگه ای داره😋😋 نخودفرنگی هویج پخته شده نگینی خورد شده،رنگشو متفاوت و قشنگ میکنه ولی اگه دوست ندارین سلیقه ایه سس مایونز خیارشور نگینی خورد شده.سعی کنید آبشو بگیریم.مثلا چند دقیقه داخل آبکش باشه خوبه سلفون اگه نداشتین از کیسه فریزر هم میشه استفاده کرد داخل یخچال بمونه تا خودشو بگیره روش روغن داغ و پودر فلفل شیرین ریخت که اختیاری بیشتر مردم کشور ترکیه این مواد رو میریزن👌 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
مواد مورد نیاز خمیر اکلر آرد یک چهارم پیمانه نمک نوک قاشق چای خوری آب یک و یک چهارم پیمانه کره ‌ ۱۲۵ گرم تخم مرغ ۴ عدد طرز تهیه ۱.آب رو تو قابلمه ریخته و کره رو بهش اضافه کنید و بزارید جوش بیاد . ۲. آرد و نمک رو یک دفعه به آب اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا زمانی که مواد به شکل یه گلوله وسط قابلمه بمونه. ۳. خمیر رو داخل کاسه همزن بریزید و بزارید حدود ده دقیقه بمونه تا کمی خنک بشه . ۴. حالا همزن رو روشن کنید و تخم مرغ ها رو دونه دونه به خمیر اضافه کنید یعنی یکی رو که شکستید بزارید همزن یک دقیقه کار کنه و بعد تخم مرغ بعدی رو بشکنید. ۵. حالا خمیر آماده شده رو تو قیف با ماسوره دلخواه بریزید و هر طور دوست دارید قیف بزنید . ۶. اکلرها رو با دمای ۱۹۰ درجه به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه بپزید . ۷. بعد از پخت میتونید فقط یه سوراخ کوچیک به اکلر ها زده تا بخار داخلش خالی بشه و بعد از همون نقطه پرش کنید یا مثل مال من از وسط کلا بازش کنید و با قیف کرم پر کنید نوش جان 💖 🥯🥯🥯🥯🥯🥯🥯
مواد لازم گوشت گوسفندی خرد شده:400 گرم پیاز متوسط: 4 عدد تخم مرغ:4 عدد خلال بادام:1/2 پیمانه زعفران پودر شده:1/2 قاشق چای خوری آب:1 لیتر کره 100 گرم آبغوره یا آب لیمو:1 قاشق غذا خوری ادویه خورشتی ( کاری، فلفل، زردچوبه، دارچین، هل ساییده شده و نمک ):به میزان لازم طرز تهیه خلال بادام را حدود 2 تا 3 ساعت در آب خیس کنید و بعد از آبکش کردن در مقداری کره تفت دهید. پیاز های خلالی شده را با کره تفت دهید تا طلایی رنگ شود. بعد گوشت را به همراه برگ بو در پیاز تفت داده شده تا آب گوشت کشیده شود .به گوشت در حین تفت ، ادویه ها را اضافه کنید و کمی تفت دهید. بعد از تفت گوشت به آن مقداری آب اضافه کنید تا گوشت پخته شود. بعد از اینکه گوشت پخته شد به آن خلال تفت داده شده را به همراه زعفران اضافه کنید. وقتی آب خورشت کم شد و میزانش مناسب ، تخم مرغ ها را تک تک روی خورش اضافه کنید و روی زرده ها کمی زعفران بپاشید. در نهایت در ظرف را ببندید تا تخم مرغ ها بسته شوند. و بعد از پخته شدن تخم مرغ ها خورش را در ظرف مورد نظر بکشید و با پیاز داغ در کنار برنج زعفرانی سرو کنید نوش جان 💖 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
400 گرم گوشت چرخکرده ویک عدد پیاز بزرگ رنده شده ونمک وفلفل وادویه رو مخلوط میکنیم وخوب ورز میدیم وتوی تابه پهن میکنیم وبرش میزنیم درش می بندیم تا آب بندازه وقتی مغز پخت شد درش برمی داریم تا آبش به خودش بکشه وقتی آب گوشت تموم شد روغن می ریزیم دوطرف سرخ می کنیم بعد گوجه دورش می چینیم درش می زاریم تا گوجه ها هم نرم بشه ، عالیه حتما امتحان کنید نوش جان 💖 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
برنج: ۱ لیوان دسته دار فرانسوی عدس: ۱/۲ لیوان دسته دار فرانسوی پیاز: ۱ عدد متوسط گوشت چرخ کرده: ۲۰۰ گرم سبزی آش: ۲۰۰ گرم زردچوبه: به میزان لازم نمک و فلفل: به میزان لازم طرز تهیه یک قابلمه را روی حرارت بگذارید و برنج و عدس را در آن بریزید. روی آن را آب بریزید. حدود ۳ لیوان دسته دار فرانسوی آب کافی است. در ظرف را بگذارید تا آب جوش بیاید و حرارت را کم کنید تا مواد به خوبی نرم شوند و بپزند. سپس سبزی آش را اضافه کنید. ۱ پیاز را جداگانه خلالی و سرخ کنید و به آن زردچوبه اضافه کنید. اجازه دهید پیاز سبک و طلایی شود. گوشت چرخ کرده را به پیاز اضافه کنید. وقتی طعم خامی گوشت چرخ کرده گرفته شد، آن را به مخلوط برنج و عدس اضافه کنید. اجازه دهید مواد یک بار دیگر و به مدت حداقل ۱۵ تا ۲۰ دقیقه با هم بپزند. در این فاصله برای طعم بهتر به آش می‌توانید کمی آبلیمو یا آب نارنج هم اضافه کنید. وقتی همه مواد یکدست شدند، آن را در ظرف مناسب سرو کنید. می‌توانید به صورت جداگانه نیز پیاز داغ درست کنید و روی آش را تزیین کنید نوش جان 💖 🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲
طرز تهیه شیر یک لیتر خامه ۲۰۰ ml شکر ۸ ق غ نشاسته ذرت ۴ ق غ آرد ۴ ق غ توت فرنگی/پسته طرز تهیه:تمام مواد رو داخل ظرفی بریزید و مدام که هم میزنید بپزید(شعله متوسط)تا بجوشه. کرم آماده شده رو داخل ظرفها پخش کنید و داخل یخچال حداقل دو ساعت استراحت بدید.و در صورت تمایل با توت فرنگی و پسته تریین کنید نوش جان💖 🍣🍣🍣🍣🍣🍣🍣