فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیتزا تابه ای با نون باگت😳
🔝🎥
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روزگارا تو اگر
سخت به من میگیری
با خبر باش که
پژمردن من آسان نیست
گرچه دلگیرتر از دیروزم
گر چه فردای
غم انگیز مرا میخواند
لیک باور دارم
دلخوشیها کم نیست
زندگی باید کرد . . .
♥️
#کیک_نرم_لطیف
مواد لازم
2 عدد تخم مرغ
100 گرم شکر
80 میلی لیتر روغن دانه
پوست پرتقال
125 گرم ماست طبیعی
180 گرم آرد 00
10 گرم بیکینگ پودر برای کیک
1 سیب
خلال بادام
برای شربت:
100 میلی لیتر آب پرتقال
2 قاشق غذاخوری مارمالاد پرتقال
طرز تهیه
تخم مرغ ها را با شکر، روغن دانه و پوست پرتقال هم بزنید. ماست طبیعی را اضافه کنید، آرد، بیکینگ پودر را الک کرده و مخلوط کنید تا مخلوطی یکدست و خامه ای به دست آید.
کاغذ روغنی را در قالب دایره ای ریخته و با قلم مو روغن دانه را بمالید. خمیر را داخل آن بریزید.
سیب را پوست بگیرید و با سوراخ در مرکز آن را به صورت ورقه برش دهید. برش ها را روی مخلوط قرار دهید و خلال بادام را تقسیم کنید.
در دمای 180 درجه به مدت 30 دقیقه بپزید.
برای تهیه شربت: آب پرتقال و مارمالاد پرتقال را داخل تابه بریزید. بپزید تا به جوش بیاید.
شربت را قبل از تقسیم روی کیک بگذارید سرد شود
نوش جان 💖
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
#ترفند_های_پخت_برنج
اگر برنج شما بیش از حد معمول جوش خورده بود. می توانید 2-3 قاشق غذا خوری آبلیمو به آن اضافه کنید تا برنج شما خراب نشود، اگر بر اثر فراموشی برنجتان بی نمک شد اصلاً نگران نباشید موقع کشیدن برنج مقدار مورد نیاز نمک را با مقدار بسیار کمی آب و روغن مخلوط کنید و روی برنج بریزید با این کار بی نمکی برنج شما رفع می شود
نوش جان 💖
🍚🍚🍚🍚🍚🍚🍚
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#دسر_شکلاتی_لیوانی
بیسکویت شکلاتی: 12 عددپ
زرده تخم مرغ: 2 عدد
شکر: 4 قاشق سوپخوری
شیر: 400 میلی لیتر
آرد: 3 قاشق سوپخوری
پنیر خامه ای: 100 گرم
مواد لازم گاناش:
شکلات: 200 گرم
خامه: 300 میلی لیتر
طرزتهیه گاناش:
خامه را در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید تا گرم شود، اما مراقب باشید که نجوشدشکلات تلخ را با چاقو خرد کرده و به ظرف مناسبی انتقال دهید خامه گرم شده را روی شکلات بریزید.
مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید تا یکدست شوندروی ظرف را با سلفون بپوشانید و در مجاورت دما و محیط قرار دهید تا گاناش خنک شود.
طرزتهیه دسر شکلاتی لیوانی:
برای تهیه لایه خامه ای، زرده تخم مرغ و شکر را آنقدر بزنید تا خامه شوند.
شیر و آرد را اضافه کرده و مخلوط کنید تا یکدست شوندمواد را روی حرارت قرار دهید تا به جوش آیندپس از غلظت یافتن، ظرف را از روی حرارت بردارید و حدود 15 دقیقه کنار بگذاریدسپس پنیر خامه ای را به مواد اضافه و مخلوط کنیدبیسکویت ها را در غذاساز پودر کنیدکف ظرف های سرو بریزید.
مخلوط خامه ای را به صورت یک لایه روی بیسکویت ها بریزید.
گاناش را در قیف قنادی بریزید و روی لایه خامه ای پایپ کنید
نوش جان 💖
🧋🧋🧋🧋🧋🧋🧋
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#فیلم_کویی_تره_شمالی
مواد لازم
کدو حلوایی:نصف عدد
سیر:سه حبه
گردو:150 گرم
رب انار و رب گوجه فرنگی و شکر:از هر کدام دو قاشق غذاخوری
نمک، فلفل، زردچوبه، گلپر و ادویه و آب:به میزان لازم
طرز تهیه
تابه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود. بعد سیر را داخل آن تفت دهید . سپس پوست کدوی پخته شده را بگیرید و با چنگال به صورت پوره در بیاورید و به سیر تفت داده شده اضافه کنید.
داخل قابلمه پیاز میزاریم سرخ میشه گردو رو اضافه کرده و سرخ میکنیم و ادویه رو اضافه کرده .کدو اماده رو ریخته و اب و رب انار و میزاریم جا بیفته .و از اخر یا سویا مزه دار شده یا هیچی نمیریزیم اصل این خورشت هیچی نداره .
نوش جان 💖
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
#دمی_گوجه 🍛
دو پیمانه برنج رو خیس کردم به ازای هر پیمانه یک و نیم پیمانه آب در نظر گرفتم و یک ق چ نمک زدم
گوجه چهار عدد
رب یک قاشق غذاخوری
دو عدد پیاز خرد شده
سیب زمینی دو عدد نگینی خرد شده
فلفل دلمه نصف نگینی خرد شده (دلخواه)
نمک و فلفل و زردچوبه و کمی زعفرون دم شده یکی دو قاشق کافیه
.
ابتدا داخل قابلمه ی متوسط مقداری روغن بریزید و پیاز رو تفت بدید تا طلایی بشه کمی زردچوبه بهش بزنید بعد سیب زمینی رو بریزید داخلش تفت بدید و بعد فلفل دلمه رو و در نهایت یک قاشق رب بریزید و خوب تفت بدید تا خوشرنگ بشه در نهایت گوجه میکس شدا رو بریزید و درب قابلمه رو بزارید تا کمی گوجه با مواد دو سه دقیقه بجوشه.نمک و فلفل اضافه کنید. بعد برنج رو بریزید.وقتی برنج جوش اومد مواظب باشید ته نگیره، هم بزنید و با کفگیر زیرو رو کنید وقتی ابش کشیده شد در قابلمه رو بزارید تا دم بکشه.
دوستان میتونید زعفرون دم شده رو آخر روی برنج بدید. .
من برای خوش طعم شدنش موقع سرو کمی دارچین میپاشم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸سلااااا💕اااام
🌸امـروز برای
🌷تک تکون از خدا میخوام
🌸در کنار خانواده و
🌷عزیزانتون بهتـرین
🌸روز را سپری کنید
🌷لحظه هایی شیرین
🌸دنیایی آرام و
🌷یه زندگی صمیمی
🌸آرزوی من برای شماست
🌷دوشنبه تون زیبا و در پناه خدا
#پای_زردآلو
تخم مرغ : ۳ عدد
شکر : ۱ پیمانه
نمک :نوک قاشق چایخوری
آرد: ۱ و ۱/۲ پیمانه
کره: ۱۰۰ گرم
ماست: نصف پیمانه
وانیل :نصف قاشق چایخوری
پکینگپودر: ۱ قاشق چایخوری
زردآلو : ۵عدد
طرز تهیه
زرده و سفیده رو از هم جدا میکنیم.
سفیده ها رو آنقدر میزنیم تا سفید و پفی بشه...
زرده رو در ظرفی جداگانه با شکر و وانیل ریخته و هم میزنیم تا کرمی و کشدار شود.
کره بهدمایمحیط رسیده،ماست ، نمک را اضافه میکنیم و حدود ۳ دقیقه با همزن هم میزنیم. سفیده رو به آرامی داخل زرده ریخته و به آرامی بهصورت دورانی مخلوطمیکنیم.
آرد رو با پکینگ پودر سه بار الک کرده و با لیسک به مواد اضافه میکنیم و آرام و از یک جهت مخلوط کرده تا کاملا با هم ترکیب شود.درون قالب های پای که کپسول مخصوص گذاشتم ریخته، و زردآلو هارو به صورت نازک برش زده و روی سطح پای بچینید و و در فر از پیش گرم شده و در طبقه وسط و با درجه ی ۱۸۰ به مدت ۳۰ الی ۴۵ دقیقه قرار میدهیم.
و در آخر بعد از سرد شده پودر قند الکشده روش ریخته شود.
نوش جان 💖
🧇🧇🧇🧇🧇🧇🧇
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯