فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ما بر پایه افکارمان مجازات شده یا پاداش می گیریم ...
اگـر افکار خوب را به سر راه دهیم آثار آن را به چشم خواهیم دید!
بداندیشی نیز عواقب خود را در پی خواهد داشت.
•🌱🌹🍀🌹🌱•
─┅─═ঊঈ💐ঊঈ═─┅┅┅┅─
🌸درود بیکران بر شما
🌿صبح زیبای پنجشنبه تان بخير
🌸آخر هـفته تان بی نظیر
🌿طراوت و زیبایی طبیعت
🌸گوارای وجودتان بـاد
🌿گذر ثانیـه های
🌸عمرتان توأم با آرامش
🌿خیر و برکت و مهربانی
🌸روزتـان قـشنگ
🌿دلتان شـاد شـاد
🌸و عاقبتتان بـخیر
❄️☕️❄️☕️❄️☕️❄️☕️
توپک بیسکویتی فرشته پز
موادلازم:
بیسکوییت ساقه طلایی ۲بسته
کره بادام زمینی ۲ق غ
پودرکاکائو۲ق غ
پودرقند۲ق غ
شیر ۲/۳لیوان
بیسکوییتا رو با غداسازپودرکنید،کره بادام زمینی،پودرکاکائو،پودرقند رااضافه،خوب مخلوط کنید.شیر را کم کم بریزید تا خمیری شود.ازخمیربه اندازه گردو برداشته وسطش رو گودکنیدوفندق خردشده بریزید،گرد کنید وتو شکلات آب شده بغلتونید.
برای شکلات آب شده👈۱۳۰گرم شکلات خردشده راروی بخارکتری بزاریدیک ق م روغن مایع بهش اضافه کنیدوصبر کنید روان ویکدست بشه بعد توپکها رو باهاش کاورکنید.
نکته؛توپکها رو ک داخل شکلات زدید وروی سیمی توری گذاشتی ظرف مدت پنج دقیقه میبنده دراین فاصله حتما جابجا کنید که به سیم توری نچسبه.وقبل از اینکه شکلات ببنده روش خلال پسته یا پودرپسته بریزید.آماده ک شد بهتره یک ساعت بزاریدتویخچال بعدنوش جان کنید
بجای کره بادام زمینی میتونید ازشکلات صبحانه استفاده کنید
از بیسکوییت پتی پور هم میشه استفاده کرد ولی من امتحان کردم با ساقه طلایی خوشمزه تر بود
بجای فندق گردو خرد شده یا پسته میتونید جایگزین کنید
شیر رو تا جایی اضافه کنید که مواد خمیری شود طوری ک بشه بهش شکل داد وراحت گرد بشه
🌹
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#دسر_توت_فرنگى 🍓 😋
🔸نصف لیوان اب جوش را در نصف بسته پودرژله توت فرنگی بریزید روی حرارت کتری بزارید خوب که حل شد اونو دوقسمت کردم تویکی یک چهارم لیوان اب سرد ودر یکی دیگه یک چهارم لیوان بستنی وانیلی ریختم بعد هم توت فرنگی ها ی اماده شده را در قالب گذاشتم وداخل اونا از ژله یا ژله بستنی ریختم ودو ساعت تو یخچال گذاشتم
برای درست کردن توتها قسمت سبز را با چاقو ببرید وبعد توشو کمی خالی کنید حواستون باشه خیلی خالی نکنید که به ته برسه برای ایستادن توتها کمی از ته توتو هم با چاقو ببرید
توتها اماده شد میتونید قسمت بالای اونو کمی شکر بزنید
🌹
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فکر کردی یه جاروبرقی پنج دقیقه ای میکشی
لباساتم میندازی لباسشویی شدی خانوم خونه دار 😒😏
نه جانم بیا تواین کانال👇ببین خونه داری یعنی چی🤗
تمیزکاری هر چیزی قلق داره 🧐
نگی نگفتما 🙄 بیا تو کانال #باسلیقه شو👌
http://eitaa.com/joinchat/4018274322C110439200b
💖💖 فال و طلسم 💖💖
💥تخفیف ویژه هر هفته انواع فال و طلسمات💥
💖💖 متولدين هرماه با لمس ماه تولد فال خودتون رو به صورت دقيق بخونید 💖💖
🧿 حالا نيت كن و 3 صلوات بفرست💫
ا💖ا فـــرورديـــن
|💖I ارديـبـهـشـت
ا💖ا خـــرداد
I💖I تـيـر
ا💖ا مـــرداد
I💖I شـهـريـور
ا💖ا مـهـر
I💖I آبـان
ا💖ا آذر
I💖I دي
ا💖ا بـهـمـن
I💖I اسـفـنـد
اینجا فالتو تو ایتا میگیریم😍😵
فالتو بگیر ...آیندتو ببین😍🔮👇S
https://eitaa.com/joinchat/870514729C198c342cc1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_زرشک
مواد لازم برای ۴ نفر:
تخم مرغ: ۳ عدد
وانیل: ۱/۴ قاشق چای خوری
شکر: ۱ پیمانه
روغن: ۱/۲ پیمانه
ماست: ۱/۲ پیمانه
آرد: ۲پیمانه
بیکینگ پودر: ۱ قاشق چای خوری
زرشک: ۱/۲ پیمانه
آرد: ۲ قاشق چای خوری
دستورپخت:
تخم مرغ هارو به همراه وانیل و شکر مخلوط کرده و با همزن برقی بزنید تا تخم مرغ ها پف کنند.
سپس روغن و ماست را به آن اضافه کنید.
آرد رو به همراه بیکینگ پودر الک کنید و آروم آروم به مواد اضافه کنید و با لیسک به صورت دورانی مخلوط کنید.
زرشک ها رو بشورید و با کمی آرد مخلوط کنید.
کف قالب را چرب کنید و یا از کاغذ روغنی استفاده کنید و مواد را در قالب بریزید.
به مدت ۳۰ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه قرار دهید
نوش جان 💖
🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فيلم_آموزشي
#آموزش_سیب_زمینی_بهشتی
سیب زمینی آکاردیونی
🥔🥔🥔🥔🥔🥔🥔
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش کیک فنجونی😋
👩
💃
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزشی
#شیرینی_کره_ای_کنجدی
موادلازم
250 گرم کره یا مارگارین
۱عدد تخم مرغ (یک زرده در داخل شیرینی سفیده تخم مرغ برای رومال)
2 قاشق شکر
1 قاشق چایخوری نمک
1 قاشق چایخوری مخمر پودر شده
2 قاشق چایخوری محلب(یک ادویه است)
2 قاشق غذا خوری سرکه
آرد به میزانی که خمیر به دست نچسبد
کنجد سیاه بوداده
آماده سازی؛
همه مواد را با هم مخلوط کنید تا یک خمیر لطیف حاصل شود.از خمیر تکه های کوچک به اندازه گردو بردارید و با دست روی سطح بغلتانید تا باریک و کشیده و میله ای شود و حدوا به طول 10 سانتی متر برسد.دو انتهای خمیر را به هم وصل کنید تا حلقه شود. شیرینی را داخل سفیده تخم مرغ و سپس آن را درون کنجد بزنید و روی یک سینی فر که با کاغذ روغنی پوشیده شده بگذارید. 20 دقیقه در فر 200 درجه بپزید
نوش جان 💖
🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
هدایت شده از اخبار و حواشی کرونا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🟡👇 #حرف_اول_اسمـت_رو_بــزن 🟡👆
پـروفـایـل خوشگل خودتو عشقت رو بـردار👇😍
💛A 💛 💛S💛 💛D💛 💛 G💛
💛H 💛 💛K💛 💛L💛 💛Z💛
💛C 💛 💛V💛 💛B💛 💛N💛
💛SH💛💛E💛 💛M💛 💛R💛
💛T 💛💛F💛 💛P💛 💛O💛
https://eitaa.com/joinchat/2561605684C878d132b1c
اول اسمت نیست کلیک کن💋😘😍
هدایت شده از اخبار و حواشی کرونا
💖💖 فال و طلسم 💖💖
💥تخفیف ویژه هر هفته انواع فال و طلسمات💥
💖💖 متولدين هرماه با لمس ماه تولد فال خودتون رو به صورت دقيق بخونید 💖💖
🧿 حالا نيت كن و 3 صلوات بفرست💫
ا💖ا فـــرورديـــن
|💖I ارديـبـهـشـت
ا💖ا خـــرداد
I💖I تـيـر
ا💖ا مـــرداد
I💖I شـهـريـور
ا💖ا مـهـر
I💖I آبـان
ا💖ا آذر
I💖I دي
ا💖ا بـهـمـن
I💖I اسـفـنـد
اینجا فالتو تو ایتا میگیریم😍😵
فالتو بگیر ...آیندتو ببین😍🔮👇S
https://eitaa.com/joinchat/870514729C198c342cc1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌺در آخرین پنجشنبه بهمن ماه
🍃آرزو میکنم براتون
🌷درتک تک لحظات زندگیتون
🍃نگاه پر مهرخداباشه
🌺روزتون پرانرژی
🍃روزتون سرشارازارامش
🌷روزتون پرخيروبركت و
🍃آخر هفته شادی
🌺براتون ارزومندم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تاش_کادایف
مواد لازم
شیر ولرم یک لیوان
آب ولرم یک لیوان
آرد یک و نیم لیوان
شکر یک ق مربا
خمیرمایه یک ق مربا
نمک یک ق چای
برای شربتش
یک و نیم لیوان شکر
یکو نیم لیوان آب
گلاب یک چهارم لیوان
زعفرون دم کرده یک ق
آبلیمو یک ق.
مواد میانی
گردو خرد شده و دارچین
طرز تهیه:
آب، شکر ،گلاب و زعفرون رو داخل قابلمه بریزید و روی حرارت بذارید و هم نزنید تا شکر خودش آب بشه. وقتی شروع بهجوشیدن کرد حرارت و کم کنید تا قل بخوره و غلیظ بشه در آخر آبلیمو اضافه کنید و از روی حرارت بردارید بذارید تا سرد شه.
شیر ،آب، شکر و خمیرمایه رو با هم مخلوط ، هم بزنید و پنج دقیقه کنار بذارید. آرد و نمک رو اضافه کنید و هم بزنید. یک ساعت بمونه تا حجمش بالا بیاد و روش اسفنجی بشه.
ماهی تابه تفلون رو، روی حرارت کم قرار بدید. از مواد به اندازه دو ق غذا به کمک ملاقه کوچکی روی ماهیتابه بریزید وقتی روش حباب زد و زیرش طلایی شد بردارید.
بعد از خنک شدن گردو و دارچین طبق شکل بریزید و تا کنید لبه ها رو چفت کنید داخل روغن داغ سرخ کنید.
یک دقیقه بعد از سرد شدن داخل شربت قرار بدید، ده دقیقه بمونه کافیه
نوش جان 💖
🧇🧇🧇🧇🧇🧇🧇
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#کرم_بالنگ
مواد لازم
شکر100گرم.
شیر250میلی لیتر.
آب سرد125میلی لیتر.
زرده تخم مرغ5عدد.
سفیده تخم مرغ1عدد.
آرد سفید3ق غ.
پودر ژلاتین2ق غ.
خامه قنادی500گرم.
مربای بالنگ2/3لیوان.
وانیل1/2ق چ
طرز تهیه
زرده ها و سفیده تخم مرغ را به همراه شکر با درجه تند همزن بزنید تا حجم آن زیاد شود.آرد را اضافه کنید و به هم بزنید.شیر بریزید و مخلوط کنید. مواد را روی حرارت گذاشته و مرتب به هم بزنید تا غلیظ شود.یک جوش که زد از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا خنک شود.پودر ژلاتین را روی آب سرد بپاشید و روی بخار آب قرار دهید تا ذرات ژلاتین حل شود. خامه را فرم دهید و به همراه ژلاتین و وانیل به کرم خنک شده اضافه کنید و در آخر مربای بالنگ ریز خردشده را با کرم مخلوط کرده و درون قالب بریزید و درون یخچال اجازه دهید تا کاملا بسته شود و سپس در ظرف سرو برگردانید.
بهتر است قالب را کمی چرب کنید تا به راحتی از قالب جدا شود.
نوش جان 💖
🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اکنون آسمان رو به روشنی می رود؛ یک روز و یک طلوع جدید آغاز می گردد و ما باید چنان به ملاقات این روز نو و پرطراوت برویم که گویی آن یک روز بی سابقه است.
ولی اگر برخوردمان با آن از طریق خاطرات کهنه دیروز باشد، طراوت و تازگی آن را هرگز احساس نخواهیم کرد، زیرا آغاز شناخت، باید کیفیتی را دارا باشد که انگار هیچ چیز درباره اش نمی دانیم و تازه می خواهیم شروع کنیم و جز این، هر نوع شناختی در حقیقت، مقدار کم از فرضیات و نظریات انتزاعی خواهد. اگر قدم به قدم و مستقیما" به سیر درون خود برویم، به کشف خیلی چیزها دست خواهیم یافت.
•🌱🌹🍀🌹🌱•
─┅─═ঊঈ💐ঊঈ═─┅┅┅┅─
درود بی پایان بر شما
صبح دل انگیز آدینه تان زیبا🌸
به یک جمعه دیگر خوش آمدید
امیدوارم روزتـان بانشاط🌸
لبتان پر از تبسم
قـلب تـان مملو از نـور 🌸
روزگارتـان شـیرین
و لحظه به لحظه زندگیتان 🌸
آکنده باشد از نعمت های الهی
#املت_پاستا
تخم مرغ۶تا
سير۲حبه
پيازچه خرد شده 100 گرم
سيب زميني نگيني شده 120 گرم
زيتون اسلايس شده 60 گرم
پياز نگيني شده يك عدد
گوجه فرنگي خرد شده دو عدد
پاستا 100 گرم
جعفري خرد شده سه ق س
روغن زيتون پنج ق س
نمك و فلفل به ميزان لازم
ابتدا پاستا را داخل آب جوش ريخته و پس از 10 دقيقه آبكش ميكنيم. سپس با آب سرد شسته و كنار ميگذاريم. گوجهفرنگي، پياز و سيبزميني را با روغن سرخ كرده، سير را داخل آن ميريزيم سپس گوجهفرنگي را اضافه ميكنيم.
تخممرغ را داخل كاسه شكسته و با همزن ميزنيم تا كف كند. جعفري پيازچه، نمك، فلفل، پاستا و مواد سرخشده را در تابهاي كه از قبل درون آن روغن داغ كردهايم ميريزيم، سپس تخممرغها را افزوده و در انتها زيتون را اضافه ميكنيم. حرارت را كم كرده و ميگذاريم تا تخممرغها کاملا بپزه
نوش جان 💖
🍳🍝🍳🍝🍳🍝🍳
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#کپه_عربی
مواد لازم برای خمیر کپه
برنج دو پیمانه من استفاده کردم
سیب زمینی یک عدد متوسط
مواد میانی تشکیل شده
پیاز ی عدد
گوشت چرخ کرده حدودنیم کیلو
جعفری خرد شده مقداری
زرشک به مقدار
نمک زردچوبه فلفل به مقدار
اول برنج را میزاریم کاملا بپزه تا حدی که له شده باشه سیب زمینی را هم جدا بپزید وبعد رنده کنید وبرنجی که پختین بزارید سرد بشه وبا دست ورز بدین تا حالت خمیر مانند بشه وسیب زمینی رنده شده را بهش اضافه کنید وتوش نمک زردچوبه اضافه کنید وخوب ورز بدید وبگذارید کنار وحالا برید مواد میانی را درست کنید اول پیاز را با روغن کم سرخ میکنیم وگوشت چرخ کرده را بهش اضافه میکنیم وبه ترتیب زرشک جعفری ونمک زردچوبه فلفل ومقدار ی قاشق رب گوجه اضافه میکنیم وبعد کمی سرد شدن مقداری از خمیر به دست اومده را کف دست باز کنید واز مواد بریزید وبعد به شکلی که گذاشتم در تصویر ببندید وبعد در روغن سرخ کنید بعد سرخ کردن با سس قرمز این غذا خیلی میچسبه
نوش جان 💖
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#ظرف_غذای_سوخته
برای تمیز کردن ظرف آن را ازآب گرم پر کنید و یک مشت نمک نیز به آن اضافه کنید ومقداري سرکه در آن بریزید و بجوشانید تا کاملاً پاك شود
نوش جان 💖
🍽🍽🍽🍽🍽🍽🍽
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#برنج_قهوهای_و_سبزیجات_رنگی
مواد لازم
روغن زیتون: ۲ و ۱/۲ قاشق غذاخوری
آب لیمو: ۲ قاشق غذاخوری
رنده پوست لیمو: ۱ قاشق چایخوری
گشنیز تازه: ۱/۴ پیمانه، ریز خرد شده
پودر زیره: ۱/۲ قاشق چایخوری
سیر رنده شده: ۱ و ۱/۲ قاشق چایخوری (۱ حبه بزرگ)
برنج قهوهای آماده: ۲ و ۱/۲ پیمانه، سرد شده
لوبیای سیاه کنسروی: ۱ قوطی، کاملا آب گرفته ویا لوبیای چشم بلبلی
گوجهفرنگی: ۲ عدد، نگینی شده
فلفلدلمهای: ۳/۴ پیمانه، نگینی شده (ترجیحا دو رنگ)
برنج قهوهای پخته: ۲ و ۱/۲ پیمانه
فلفل تند1عدد کوچک، دانه گرفته و ریز شده
ذرت پخته: ۱ پیمانه
پیاز نگینی شده: ۱/۲ پیمانه
آووکادو: ۱ عدد خرد شده (اختیاری)
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم و تازه آسیاب شده
طرز تهیه
۱. در یک کاسه کوچک مخلوط، روغن زیتون، آب لیمو، رنده پوست لیمو، گشنیز، زیره و سیر را با هم مخلوط کنید.
۲. برنج قهوهای، لوبیا، گوجه، فلفلدلمهای، هالوپینو، ذرت، پیاز قرمز و آووکادو را داخل کاسه سرو بریزید.
۳. مخلوط طعمدهنده لیمویی را روی مخلوط برنج بریزید و روی آن را نمک و فلفل سیاه ریخته تا طعم بگیرد.
نوش جان 💖
🥗🥗🥗🥗🥗🥗🥗
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#پودینگ_توت_فرنگی_خانگی
(در این رسیپ هر لیوان 200 میلی لیتر هستش)
700 گرم شیر(یا 3ونیم لیوان)
300 گرم توت فرنگی(یا 1ونیم لیوان توت فرنگی پوره شده)
1 لیوان شکر،اگه زیاده کمتر بزنین
1 قاشق مرباخوری کره
2 قاشق غذاخوری پر نشاسته(نه اونجوری پر پر)
2 قاشق غذاخوری پر آرد(نه اونجوری پر پر)،اختیاری
نصف قاشق غذاخوری آرد برنج،اختیاری
کمی رنگ قرمز خوراکی مجاز،اختیاری
توت فرنگی هارو بشورین و بزارین در آبکش آبشون بره، بعد خرد کنین و در مخلوط کن یا خرد کن دستی قشنگ پوره کنین.در قابلمه بزرگی، شیر و شکر رو مخلوط کنین، بعد توت فرنگی هارو اضافه کنین و مخلوط کنین، بعد نشاسته و آرد هارو اضافه کنین و بزارین روی شعله متوسط، اونقدر هم بزنین تا غلیظ شه و شروع کنه به جوشیدن.(با همزن دستی هم بزنین بهتره از قاشق).از شعله بردارین و کره رو اضافه کنین و مخلوط کنین و داخل ظرفهای دلخواه بریزین. بعد ازینکه کمی سرد شد، بزارین یخچال.بعد از چند ساعت تزیین کنین و سرو کنین
نوش جان 💖
🍧🍓🍧🍓🍧🍓🍧
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯