#ترفند_آشپزی
براى درست كردن شله زرد؛
داخل گلاب میتوانید چند دانه هل بیاندازید و بگذارید بماند، ترکیب عطر گلاب و هل در شلهزرد عالیست
نوش جان 💖
🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#شیرینی_پسته
مواد لازم
آرد سفید 3 پیمانه
روغن جامد یا مارگارین 200 گرم
پودر پسته یک پیمانه
زرده تخم مرغ 2 عدد
پودر شکر 150 گرم
رنگ خوراکی سبز در صورت تمایل
طرز تهیه:
روغن یا مارگارین را با پودر شکر کاملا با هم زده بزنید تا پوک شود. سپس زرده های تخم مرغ را اضافه و در حد هم یک دست شدن هم بزنید. آرد و پودر پسته را اضافه و خمیر را ورز دهیت تا یک دست شود. در صورت کم رنگ بودن میتوانید چند قطره رنگ خوراکی سبز اضافه کنید.
خمیر را به مدت دو ساعت در یخچال استراحت داده و پس از آن با قطر نیم سانت با وردنه باز کرده و قالب بزنید. در فر از قبل گرم شده با حرارت 170 درجه قرار داده و تا طلایی شدن شیرینی به آن زمان دهید تا پخته شود.
نوش جان 💖
🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#شیرینی_فندقی_نوروز
در این دستور هر پیمانه ۲۰۰ میلی لیتره
۱۲۵ گرم کره همدمای اتاق
۱ تخم مرغ
نزدیک ۱/۲ پیمانه پودر شکر
حدود ۱/۴ پیمانه روغن مایع
وانیل
حدود ۱/۲ پیمانه فندق خرد شده و بوداده
۱ قاشق مرباخوری بیکینگ پودر
حدود ۲ونیم الی ۳ پیمانه آرد
برای غلطاندن شیرینی :
حدود ۱/۲ پیمانه پودر شکر
۴ قاشق غذاخوری پودر کاکائو
کره، تخم مرغ ، پودر شکر، وانیل و روغن مایع رو مخلوط کنین بعد آرد رو کم کم اضافه کنین بعد بقیه موادم اضافه کنین و ورز بدین .
اصلا زیاد ورز ندین.خمیر نرمی میشه که شکل میگیره.
از خمیر ، توپهای به اندازه گردو بردارین و داخل سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتین با فاصله بچینین و در فر از قبل گرم شده ۱۷۰ درجه بپزین.تا زیر شیرینی ها رنگ بگیرن کمی.
بعد از اینکه شیرینی ها سرد شدن، داخل مخلوط پودر شکر و کاکائو بغلطونین و روشون رو با شکلات آب شده و فندق، تزیین کنین .
نوش جان 💖
🧇🧇🧇🧇🧇🧇🧇
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ابروهات پر شده و آرایشگاها تعطیله😕
کاری نداره خودت تو خونه ابروهاتو با نخ طراحی کن 😳 😀
♾میکرو♾هاشور ♾لیفت ♾رنگ کن ابروهاتو💃💃
اکثر آرایشگرا اعتراض کردن که #رایگان در گذاشتیم 😏
http://eitaa.com/joinchat/376700939C84c3c5e101
http://eitaa.com/joinchat/376700939C84c3c5e101
زود عضو شین تا پاک نشده
💖💖 فال و طلسم 💖💖
💥تخفیف ویژه هر هفته انواع فال و طلسمات💥
💖💖 متولدين هرماه با لمس ماه تولد فال خودتون رو به صورت دقيق بخونید 💖💖
🧿 حالا نيت كن و 3 صلوات بفرست💫
ا💖ا فـــرورديـــن
|💖I ارديـبـهـشـت
ا💖ا خـــرداد
I💖I تـيـر
ا💖ا مـــرداد
I💖I شـهـريـور
ا💖ا مـهـر
I💖I آبـان
ا💖ا آذر
I💖I دي
ا💖ا بـهـمـن
I💖I اسـفـنـد
اینجا فالتو تو ایتا میگیریم😍😵
فالتو بگیر ...آیندتو ببین😍🔮👇S
https://eitaa.com/joinchat/870514729C198c342cc1
#رولت_خوشمزه
آرد ۱ پیمانه
شکر ۱۰۰ گرم
وانیل نصف ق چ
بکینگ پودر ۱دق چ
تخم مرغ ۴ عدد
روغن مایع ۲۵ گرم
عسل یا شربت بار ۱ ق غ
زرده و سفیده را از هم جدا کرده.
ابتدا سفیده تخم مرغ را با همزن آنقدر بزنید تا پف کرده و از ظرف بر نگردد.
زرده و شکر و وانیل را با همزن آنقدر بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود.
سپس شربت بار یا عسل را اضافه کرده کمی مخلوط کنید و روغن مایع را اضافه کنید.
حالا کم کم از آرد به مواد اضافه کرده و بصورت دورانی هم بزنید فقط تا جایی که مواد مخلوط شود. خیلی هم نزنید.
در مرحله آخر هم سفیده ها را بصورت دورانی به مایه رولت اضافه کرده و فولد کنید.
مواد را در قالب ۳۰*۴۰ که از قبل کاغذ روغنی انداختید بریزید و داخل فری که از قبل گرم شده بگذارید. به مدت ۱۰ دقیقه. زمان باید کوتاه باشد که مواد رولت خشک نشود.
پس از اینکه از فر در آوردید سریعا یک پارچه تمیز روی قالب بیاندازید تا رولت نرم بماند.
وقتی خنک شد رولت را روی پارچه برگردانید و کاغذ روغنی را ازش جدا کنید و با همان پارچه رولت را رول کنید. نیم ساعتی در همین حالت بماند و در این فاصله خامه قنادی را فرم دهید.
رولت را از پارچه بیرون آورده و روی رولت را خامه قنادی مالیده و مجدد رول کنید.
روی رولت را میتوانید با گاناش، خامه، میوه و هرچیزی که دوست دارید تزیین کنید
نوش جان 💖
🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#کادایف_گردویی ( دسرلذیذ ترکیه ای )
موادلازم
رشته تل کادایف : نصف بسته یا 100 گرم
کره : 50 گرم
شیر عسل : نصف قوطی
گردو آسیاب یا نیم کوب : یک پیمانه
دارچین : نصف قاشق چایخوری
شکلات تخته ای : به میزان لازم
پودر نارگیل : به میزان لازم
آب : نصف پیمانه
طرزتهیه:
رشته ها را خرد کنید و داخل تابه با کره تفت دهید. مواظب باشید تا نسوزند.حالا شیر عسلی و نصف پیمانه آب را اضافه کنید و تا شیرینی به خوردشان برود و کمی هم نرم شوند.حالا گردو را اضافه کنید و با چشیدن، مزه اش را تنظیم کنید. یعنی اگر احساس کردید کم شیرین است شیر عسلی بیشتری بریزید.
می توانید برای نوع گردویی این باقلوا از دارچین استفاده کنید. هل، زنجفیل از دیگر طعم دهنده هایی هستند که می توانید به دلخواه برای این باقلوا استفاده کنید.
گردو هم می تواند نیم کوب باشد تا کمی زیر دندان بیاید. این شیرینی می توانه بسته به ذائقه شما خیلی سفت و شکننده یا نرم باشد.
اگر از تردی و کرانچی بودن رشته ها خوشتان می آید آب کمتری بریزید یا حذفش کنید.
با نصف پیمانه اب و کمی جوشیدن رشته هامون نیمه نرم و نیمه ترد می شوند.
پس به این نکته توجه داشته باشید
نوش جان 💖
🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#كاپ_كيك_توت_فرنگی_بدون_فر
مواد اوليه
شكر ٦ ق غ
شير ٨ ق غ
آرد سفید ٨ ق غ
تخم مرغ ٢ عدد
روغن مايع ٦ ق غ
وانيل ١ ق چ خ
بكينگ پودر ١ ق م خ
رنگ خوراکی سبز و قرمز مقداری
دستور تهيه
ابتدا آردرو دوبار الك كرده و با وانيل و شكر و بكينگ پودر مخلوط كرده ،
تخم مرغ ها رو در ظرف جدا گانه ريخته و با همزن دستي همزده تا يكدست شود سپس روغن رو اضافه كرده و دوباره با همزن دستي همزده و بعد شير رو اضافه كرده و همزده تا يكدست شود و بقيه مواد آردي رو اضافه كرده و با قاشق همزده تا كاملا يكدست شود.
چند قاشق از مایه برداشته و کمی رنگ سبز میزنیم و چند قاشق را ساده ميگذاريم. و داخل قیف میریزیم. و به مایه کیک بیشتر، رنگ قرمز خوراکی اضافه مینماییم
در کپسولها تا نیمه مايه كيك قرمز ريخته و با مایه سبز روی آن طرح برگ میزنیم(مطابق فیلم) و با مایع سفید روی کیک چند دايره ميذاريم همه کپسولها رو در سبد حصیری و یا روی یک توری در قابلمه چيده و درون قابلمه یک استکان آب اضافه كنيد و روي شعله قرار دهيد،هنگامي كه آب به جوش آمد ،شعله را ملايم كرده و با دمكش درب قابلمه رو پوشانده و روي قابلمه قرار دهيد و به مدت ٢٠دقيقه اجازه دهيد تا كاپ كيك ها آماده شود.
اجازه دهید کاپ کیک کمی خنک شود و در ظرف مورد نظر بگذارید.
نكته ها:
١. حتما اگر از قابلمه و توری استفاده کردید بايد درب قابلمه با دمكش بزاريد وگرنه بخار آب ،كيك رو خراب ميكنه اما اگر طبق فیلم در سبد حصیری بذارید مشکلی نداره
نوش جان 💖
🧁🍓🧁🍓🧁🍓🧁
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❖
خدایا..!!!
در آغوش بگیر
"بنده های نیازمندت را"
خدایا اگر لغزشی
امروز ما را فرا گرفت
اگر وسوسه ای
دیگر در انتظار ماست
"ما را عفو کن" و از
"وسوسه ی شیطان"
"دور نگاه دار"....
شنبه تون🍂
سرشار از شیرینی و سلامتی 🌸
❖
#کیک_شکلاتی😋
مواد لازم:
آرد مخصوص شیرینی پزی دو پیمانه
پودر کاکائو نصف پیمانه
بیکینگ پودر سه قاشق چای خوری
نمک یک چهارم قاشق چای خوری
پودر نسکافه یک قاشق چای خوری
پودر شکر یک و نیم پیمانه
تخم مرغ دو عدد
شیر یک پیمانه
روغن مایع نصف پیمانه
وانیل نصف قاشق چای خوری
آب جوش نصف پیمانه
اول مواد خشک که شامل آرد و کاکائو و بیکینگ پودر و نسکافه و نمک و شکر هست باهم توی یک کاسه بزرگ مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست بشه. فر رو روشن می کنیم روی دمای 170 درجه یا 350 فارنهایت میزاریم تا گرم بشه. وسط مواد خشک رو توی کاسه گود می کنیم و مایعات رو یکی یکی بهش اضافه می کنیم یعنی شیر و روغن مایع و تخم مرغ ها و وانیل. هم زن رو با دور کند روشن می کنیم و حدود دو دقیقه هم می زنیم. هم زمان با هم زدن آب جوش رو هم به تدریج بهش اضافه می کنیم. اگه مایع به دست اومده به نظرتون رقیقه نگران نباشید هیچ مشکلی پیش نمیاد.داخل قالب بریزید و واسه 40_45 دقیقه داخل فر قرار بدید.
🌹
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#سالاد_پنير_قالبي
٢٠٠گرم......بيسكوئيت ترد نمكى
٨٥گرم........كره
٣٥٠گرم......پنيرخامه اي
٢٠٠گرم.....ماست خامه اي
٢ق س.......پنيرپارمزان ١پيمانه.....فلفل دلمه رنگي
١٠٠گرم.....ژامبون خرد شده
٣ق س.......پيازچه خردشده ١حبه........سيررنده شده
١/٢پيمانه..سس مايونز
٢ق س.......پودرژلاتين
١/٢پيمانه..آب سرد 🍴تمام مواد ذكر شده رو نيم ساعت بيرون يخچال ميذاريم تا تقريباً به حرارت محيط برسه.
بيسكوييت نمكى رو خوب خرد مى كنيم، بهتره از غذاساز استفاده كنين تا خوب پودر بشه.
كره آب شده رو بهش اضافه مى كنيم و خوب مخلوط مى كنيم.
كره نبايد داغ باشه، وگرنه باعث سفت شدن بيسكوييت ميشه.
پودر به دست اومده رو داخل قالبى كه نايلون انداختين، بريزين و خوب ته قالب فشرده كنين و كنار بذارين.
پودرژلاتين و آب سرد رو با هم مخلوط مى كنيم و روى بخار آب جوش قرار ميديم تا حل بشه.
مايونز و ماست و پنيرخامه اى رو با هم مخلوط مى كنيم تا يكدست بشه.
ژامبون و پيازچه و فلفل دلمه اى رو نگينى خرد مى كنيم و به مخلوطمون اضافه مى كنيم.
پنيرپارمزان و سير رو اضافه مى كنيم و با قاشق هم مى زنيم.
ژلاتين حل شده رو همونجورى گرم به موادمون اضافه مى كنيم.
مواد رو داخل قالب، روى بيسكوييت خرد شده مى ريزيم و با پشت قاشق صاف مى كنيم و حدود دو سه ساعت داخل يخچال ميذاريم تا ببنده.
از قالب خارج مى كنيم و خوشگل تزيين مى كنيم.
مى تونين سالاد رو توى قالب هاى كوچيك به عنوان فينگر فود درست كنين يا تو قالب بزرگ درست كنين و به شكل دلخواه برش بزنين
نوش جان 💖
🥗🥗🥗🥗🥗🥗🥗
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#نون_خرمایی
کاری از نجمه جون
آرد سفید 4 الی 5 لیوان
روغن مایع نصف لیوان
آب ولرم دمای 40 درجه 1 لیوان
شکر 4 قاشق غذاخوری
خمیرمایه 1 قاشق غذاخوری
تخم مرغ 1 عدد
( رومال روی نان )
1 قاشق غذاخوری آرد + 1 قاشق غذا خوری روغن + 2 قاشق غذاخوری آب
طرز تهیه ؛
شکر و خمیر مایه را در ظرف ریخته آب ولرم بریزید روی ظرف را به مدت 10 دقیقه بپوشانید تا عمل بیاد ( حتما آب ولرم باشه آب ولرم دمای 40 درجه ؛ نه ولرم روبه سردی باشه و نه گرم که دست بسوزه )
تخم مرغ و روغن را در ظرف همزده حالا خمیرمایه عمل آمده را رویش ریخته به تدریج آرد بریزید تا خمیری نرم و چسبنده حاصل بشه
آرد زیادی باعث میشه نون سفت بشه و خمیر خوب عمل نیاد .
چسبندگی خمیر را با یکی دو قاشق روغن بگیرید .
1 ساعت به خمیر استراحت داده بعد پف خمیر را گرفته .
مواد داخل خمیر ؛
خرمای نرم رو چرخ کنید یا ورز داده مواد دلخواه را به خرما بزنید من پودر دارچین و هل ریختم و دوسه قاشق کره چنگ زدم تا مواد نرم و یکدست شد .
داخل سینی را کمی آرد بپاشید و یک گلوله اندازه ی دلخواه بگیرید و به قطر نیم سانت باز کنید خرما را داخل خمیر گذاشته و خمیر را جمع کنید . خمیر را با دست پهن کنید تا دایره بشه و مانند فیلم عمل کنید .
نانها را در سینی چرب شده با فاصله بچینید و مجداداً 15 الی20 دقیقه استراحت دهید .
بعد از استراحت
مواد رومال را با هم ترکیب کرده و به آرامی روی نانها بزنید .
مدت پخت 30 تا 40 دقیقه حرارت 180
نوش جان 💖
🥧🥧🥧🥧🥧🥧🥧
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#کیک_برگردان_آناناس
مواد اولیه
برای کارامل:
شکر قهوهای ١۶٠ گرم-٣/۴ پ
کره ۶٠ گرم-۴ق غ
برای کیک:
آرد ١٩٠ گرم-١و١/٢ پ
بیکینگ پودر ٢ ق چ
نمک ١/۴ ق چ
تخم مرغ ٢ تا
وانیل ١ ق چ
کره هم دمای محیط١١٣ گرم-١/٢پ
شکر ٢٠٠ گرم-١ پ
شیر۶٠ گرم-١/۴ پ
آب آناناس ۶٠ گرم-١/۴ پ
آناناس به مقدار دلخواه
گیلاس به مقدار دلخواه
دما ١٨٠ سانتیگراد قالب ٢٣ سانتی مدت ۴۵ دقیقه
طرز تهیه
فر رو روی ١٨٠ گرم کنید و کف و دیواره های قالب رو با روغن مایع یا کره چرب کنید،کره و شکر قهوه ای رو با هم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم بزارید تا ذوب بشن و اطراف شروع به قل زدن کنه و بعد کف قالب مورد نظر بریزید و پخشش کنید،و آناناس ها و گیلاس ها رو که خشک کردید کف قالب بزارید و کمی فشار بدید،آرد و بیکینگ پودر و نمک رو الک کنید،در یک ظرف دیگه کره و شکر رو با هم بزنید تا کرمی بشه و بعد زرده ها رو اضافه کنید و کمی بزنید تا مخلوط بشه،بعد وانیل رو اضافه کنید و بزنید بعد ١/٣ از آرد رو اضافه و با دور کند بزنید،آب آناناس رو اضافه کنید و بزنید،دوباره١/٣ از آرد،شیر رو اضافه کنید و بزنید و در آخر ١/٣ نهایی آرد رو اضافه کنید،سفیده ها رو بزنید تا پف کنه و از ظرف نریزه و بعد به موادتون اضافه کنید و مخلوط کنید،مواد رو روی آناناس ها در قالب بریزید و در فر بزارید تا روی اون طلایی بشه و حتما حتما یه ربع الی نیم ساعت بزارید در قالب خنک بشه بعد برگردونید
نکات
بجای کره و شکر قهوه ای میتونید از شربت غلیظ آناناس استفاده کنید،میتونید آب آناناس رو از دستور حذف کنید و بجاش همون مقدار شیر اضافه کنید،قبل از چیدن آناناس ها کف قالب اونها رو با دستمال خشک کنید،بجای گیلاس میتونید هر چیز دیگه که دوس دارید جایگزین کنید مثل آلبالو،گردو و یا هر مغز و میوه ای که دوس داریدو یا حتی حذفش کنید،میتونید از هر قالبی استفاده کنید،من کمربندی استفاده کردم،تو کمربندی مواد کاراملی کمی نشت میکنه پس یا با فویل دورش رو بپوشونید و یا داخل یه سینی فلزی بزارید و بعد داخل فر بزارید
نوش جان 💖
🍰🍍🍰🍍🍰🍍🍰
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
30.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پیتزا_چیپسی
۲فنجان پنیرموزارلاچیپسی
یک ق چ نمک
یک ق چ پودرسیر
یک ق چ ریحان خشک شده
یک ق چ اورگانویاپونه کوهی
نصف ق چ فلفل
روغن
یک سوم فنجان پپرونی
5تا8دقیقه پخت درفربادمای ۱۸۰درجه سانتیگراد
نوش جان 💖
🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خدای خوبم
دلم میخواد
برای همه بندههایت دعا کنم
دعایی از اعماق وجودم...
خدایا شاد کن دلی را
که گرفته و تنگ است...
بی نیاز کن کسی را که
به درگاهت نیازمند است
امیدوار کن کسی که نااُمید است...
و بگیر دستانی که
اکنون به سوی تو بلند است...
عصرتون زیبا...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فلفل_شکم_پر
مواد لازم:
۷ عدد فلفل دلمه ای
۵۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
۱ عدد پیاز
جعفری ۴۰ گرم
۳ میخک سیر
۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۱۵ گرم نشاسته ذرت
۱ عدد تخم مرغ
۱ قاشق چایخوری نمک
۱/۲ قاشق چای خوری فلفل
۲۶۰ گرم پنیر رنده شده
۱۷۰ گرم سس گوجه فرنگی
۱۲۰ میلی لیتر آب
۷ عدد گوجه گیلاسی
۳-۴ عدد سیب زمینی
طرز تهیه:
فلفل ها را بار کرده و درون آنها را خالی کنید. آنها را در روغن داغ ، ۲ دقیقه از هر طرف بپزید.
گوشت چرخ کرده را با نشاسته ذرت ، پیاز ، جعفری ، سیر ، روغن زیتون ، تخم مرغ ، فلفل و نمک مخلوط کنید. مواد را بصورت گوشت قلقلی های کوچک آماده کنید.
فلفل ها را در قابلمه قرار دهید و آنها را با پنیر رنده شده، گوشت قلقلی و گوجه گیلاسی پر کنید. سس گوجه فرنگی را به همراه آب بریزید. سیب زمینی ها را در کناره های فلفل ها پخش کرده و با پنیر تفت داده شده ترش کنید.
به مدت ۱ ساعت در دمای ۱۸۰ درجه بپزید.
نوش جان 💖
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#کاملا_واقعی😱😰🔞
❌صحنه ای عجیب و بینهایت وسوسه انگیز🔞
#سرنوشت #دختری که #تن_فروشی میکند
کلیپ منتشر شده از داستان این دختر😱🔞🔞
#جامعه در دست تغیییر
برای تماشای کلیپ کلیک کن👇👇👇
http://eitaa.com/joinchat/244711455C8f3480a26a
تا برنداشتم از سنجاق کلیک کن
یه لب گیری و قربون صدقه شد عشوه دادن ؟
اسم خودتم میزاری زن نمونه😑
منم همین بودم والا، اما الان اینقد شر و شیطون شدم که آقامون کَف بُر شده 💦😁 ایده های این کانال تمومی نداره هر روز یه رنگ و مدل میگردم شوهرم مثه موم تو دستم اومده 😅
آقامون خبر نداره خانمش ازینجا خط میگیره😉👇
https://eitaa.com/joinchat/1644167294Cf621d0fe8d
28.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم_اموزشی
#كوكو_ذرت_خوشمزه
آرد ذرت پنیرچدار پیازچه خورد شده شیر تخم مرغ نمک و فلفل
🌽🌽🌽🌽🌽🌽🌽
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯