#خورشت_قیمه
#قیمه_با_مرغ
۲ تیکه مرغ(ران یاسینه هرکدام دوست دارید)
نصف لیوان لپه(بیشترم میشه به دلخواهتون)
۱ عدد پیاز
۳ الی ۴ ق غ زعفران دمکرده غلیظ
نمک. زردچوبه. فلفل
دوتکه چوب دارچین
۲ عددلیموعمانی
۱ الی ۲ ق غ رب گوجه فرنگی
سیب زمینی برای سرخ کرددن به دلخواه
اول پیاز نگینی ریز کردم و تفت دادم بعد مرغ که خوردکرده بودم اضافه کردم. نمک وادویه زدم و تفت دادم تا رنگش عوض بشه. میتونید مرغ جدا سرخ کنید و به پیاز اضافه کنید.
مرغ که رنگش عوض شد رب گوجه رو اضافه کردم و بازم تفت دادم. بعد دو لیوان اب اضافه کردم. دارچین ودوقاشق زعفرون و لیمو عمانی هم ریختم و گذاشتم با شعله کم بپزه و خوب جا بیفته.
لپه هم جدا ابپز کردم و ابکش کردم. مرغ که نیم پز شد لپه رو اضافه کردم.
در آخر باقی زعفران رو ریختم.
سیب زمینی هم قالب زدم وجدا سرخ کردم.
خوب که جا افتاد خاموشش کردم.
با بادمجون هم عااالیه ومیشه قیمه بادمجون.
مطالب بیشتر در این کانالها😍👇
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#کیک_زرده_تخم_مرغ با طعم پرتقال
#کیک_رژیمی
اگه از یه دستور دیگه زرده تخم مرغ اضافه آوردید میتونید باهاش این کیک خوشمزه رو درست کنید. رژیمی و بدون کره و روغن.
آرد 1 و ½ پیمانه
بیکینگ پودر 1 و ½ قاشق چای خوری
نمک ½ قاشق چای خوری
زرده تخم مرغ ¾ پیمانه
تخم مرغ 1 عدد
شکر 1 و ½ پیمانه
رنده پوست پرتقال 1 قاشق غذاخوری
آب پرتقال 1 قاشق غذاخوری
اب لیمو تازه ½ ق غ
آب جوش ¾ پیمانه
فر را روی 170 درجه سانتی گراد روشن کنید. قالب 23 سانتی را چرب کرده آرد پاشی کنید. آرد را همراه بیکنیگ پودر و نمک 3 بار الک کنید.
زرده های تخم مرغ را همراه یک عدد تخم مرغ در کاسه بزرگی بزنید تا رنگ آن روشن شود. شکر را کم کم اضافه کنید و حدود 10 دقیقه مواد را بزنید تا یک دست شده رنگ آن روشن شود. رنده پوست پرتقال، آب پرتقال و آب لیمو را اضافه کنید. همزن را کنار گذاشته آرد را کم کم به مواد اضافه کنید و به کمک لیسک یا کفگیر به صورت دورانی مخلوط کنید. در انتها آب جوش را اضافه کرده سریع مخلوط کنید. دقت کنید نباید مواد را زیاد هم بزنید. مواد را داخل قالب ریخته در فر 170 درجه به مدت 1 ساعت بپزید.
مطالب بیشتر در این کانالها😍👇
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
8.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#راتا_مرغ_و_شوید
یکی از فینگرفودهای پرطرفدار و خوشگل و خوشمزه.
حتی المقدور پنیر خامه ای بریزین حالا چه ماسکارپونه باشه یا پنیر لبنه (یا هر نوع پنیر خامه ای) چون انسجانش به این صورت بهتره تا اینکه فقط ماست و یا سس مایونز بریزین.
برای ۱۶ عدد به این شکل
سینه مرغ ۱ عدد
سیب زمینی متوسط ۱ عدد
هویج ۱ عدد
خیارشور ۱ تا ۲ عدد
شوید ۳ تا ۴ ق غ
پنیر خامه ای ۱۰۰ گرم
سس مایونز ۲ تا ۳ ق غ
نان تست ۸ تا ۱۰ عدد
نمک به میزان لازم
سینه مرغ رو با نمک و برگ بو (در عطاری ها و سوپری ها موجود هست) گذاشتم بپزه. بهتره زردچوبه نریزین تا رنگش زرد نشه.
بعد از پخت و خنک شدن پودرش کردم. داخل میکسر یا غذاساز بریزین و حتی می تونین رنده کنین.
هویج رو هم پختم و بعد رنده کردم.
سیب زمینی رو هم آبپز کردم و رنده کردم.
خیارشور رو هم ریز خرد کردم.
همه مواد رو با هم ترکیب کردم.
نون تست ها رو قالب زدم هر طرحی بخواید.
سطح کار کیسه فریزر انداختم و قالب رو قرار دادم تا دو سوم قالب از مواد ریختم و فشرده کردم و بعد روش نون تست قرار دادم و محکم کردم و بعد برگردوندم و به آرامی از زیرش بیرون آوردم.
داخل دیس چیدم و با گوجه گیلاسی تزیین کردم.
مطالب بیشتر در این کانالها😍👇
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#شيرينى_ملکه_بادام
#اسلایس_ملکه_بادام
آرد يک و دو سوم پيمانه
پودر قند 50 گرم
کره 100 گرم
تخم مرغ يک عدد
وانيل کمى
خامه 25 گرم
بکينگ پودر نصف ق چ
مواد براى رويه ى شيرينى
عسل 100 گرم
خلال بادوم 100 گرم
کره 50 گرم
خامه 25 گرم
زعفران کمى
پودر قند رو با کره و تخم مرغ با همزن می زنیم سپس خامه و مواد خشک رو اضافه می کنیم.
داخل فر دماى 170 درجه 10 يا 15 دقيقه مى گذاريم.
مواد رويى را با هم مخلوط مى کنيم و 5 دقيقه مى جوشانيم روى خمير نيمه آماده می ريزيم.
با دماى 160 درجه حدود 20 تا 30 دقيقه مى پزيم و بعد از خنک شدن برش مى ديم.
مطالب بیشتر در این کانالها😍👇
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#بامیه_استاد_مهدی
آب.۴۲۰گرم
روغن جامد۲۰گرم
ی قاشق چای خوری نمک.
۳۰۰گرم آرد
۲۵۰گرم تخم مرغ
مرحله اول:
ابتدا روغن و نمک را به داخل آب میزنیم و میزاریم زیر اجاق وزمانی که ب جوش آمد آرد را بهش اضافه میکنیم و با کفگیر چوبی کاملا ورز میدهیم تا کاملا پخته بشود در حدود ۶ تا ۷ دقیقه طول میکشد تا پخته
نکته: شعله گاز متوسط باشه
✅پخت بهتر زمانی است که سفت بشود و به کفگیر نچسبد
بعداینکه پخت انجام شد روی سینی صاف کرده و میزاریم تا کاملا سرد بشه
مرحله ی دوم.
بعداز اینکه کاملا سرد شد تخم مرغها را کم کم بهش اضافه میکنیم مثلا صدگرم میزنیم تا کاملا جذب خمیر بشه و بعد صدگرم دیگر را به همین شکل میزنیم به خمیر برای قرمز شدن رنگ بامیه دوقاشق شیره یا همون شربت بامیه بهش اضافه میکنیم.
تخم مرغ هارو هم نزنید چون یکی یکی مخایم اصافه کنیم.
شربت باید اول از همه اماده میشد🌺🌺🌺
خب دوستان بامیه ها تو ۳ مرحله تموم شد. لطفا خمیرتون به دست میچسبه یکمم رو گاز ورز بدید
مرحله سوم
سپس خمیر را داخل قیف گذاشته و آنرا به اشکال دلخواه درمیاوریم و در ماهی تابه که داخل آن روغن ریختیم قرار میدهیم برای یک دست شدن رنگ بامیه ها باید روغن ماهی تابه بحد کافی باشد و بامیه زیر روغن باشد
سپس آنرا در زیر اجاق قرار میدهیم وتا زمانی که پف نشد و یکم سفت نشده کفگیر یا هرچیزی را بهش نمیزنیم که بامیه ها دفرم میشوند بعد اینکه کمی رنگشون زرد شد میتونین ب آرامی قاطی کنید تا یکدست سرخ شوند کاملا که سرخ شدن آنرا در داخل شربت ولرم ریخته و بعد 5دقیقه برمیداریم
نکته های که باید بهش توجه داشته باشیم👇👇👇
دوستان هنرمند.
شما وقتی آرد به آب اضافه کردید حتما ورز بدید چون ورز ندید تهش میسوزه بو سختگی میده پس حواستون جمع باشه.. خب دوستان اینجا حتما خمیر بامیه رو سرد کنید کاملا تیکه تیکه کنید رو سینی تا خنک شه.
۲.دیروزیه خانوم گفتش که خمیرش حالت چسبندگی داره .خمیرش خام بود.
اگه این مشکل برا شما پیش امد باید چکار کنید .حدود..دو یا۳دقیقه رو اجاق ورز بدید تا خمیر حالت چبندگی نداشته باشه.
۳.اصلاتو اضافه کردن تخم مرغ ها عجله نکنید.
سعی کنید تخم مرغ هارو یکی یکی اضافه کنید جذب خمیربشه و تا سفیده هاش نپزه..واس اینکه رنگش عوض شه حدود ۵۰گرم اینا شربت بامیه میزنم ورز میدیم.
۴.اینجا باید قیف بزنید یه کاسه روغن بیاریدزیر دستتون بامیه هارو بریزید توش تا همه جاش روغن بگیره
نکته خیلی مهم تا زمانی بامیه هاتون پف نگردن یا سفت نشدن اصلا بهش کفگیر نزنید چون فرم نمیگیره.
بعد اینکه رنگش تغیر کرد اروم هم بزنید کل رنگش تغیر کرد بریذ رو شربت یکم ولرم باشه خوبه.
بعد پنج دقیقه برمیداریم.
نکته مهم👇👇👇ازشربت بامیه نمیشه واسه زولبیا استفاده کرد.
شربت بار:
۲لیوان شکر
یه لیوان آب
گلوکز یا عسل یه قاشق غذاخوری
نصف لیوان گلاب
یکم زعفرون
یه قاشق غذاخوری عرق هِل😊😊
مطالب بیشتر در این کانالها😍👇
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#نکات_مهمی که در پخت #شله_زرد باید رعایت کرد :
١) زعفران رو هیچوقت مستقیماً در شله زرد نریزید، مقدار مورد نظرتون از زعفران رو در آب جوش حل کنید و به موادتون اضافه کنید.
٢) دقت کنید حتماً باید محلول زعفران رو قبل از اضافه کردن شکر به برنجتون اضافه کنید، دیدید بعضی شله زردها بعضی دونه برنجهاشون سفیده، به خاطر اینه که اول شکر رو ریختن و بعد زعفران، لعابی که شکر میندازه باعث میشه همه دونه های برنج به طور یکنواخت رنگ نگیرن.
٣) گفتم برنج یادم اومد اینو نگفتم که:هر چی دونه های برنجتون ریزتر باشه بهتره.حتی میتونید برنج خیس خورده تون رو قبل از پخت بین دو کف دست به هم بسابونید تا خورد بشه.(البته وقتی که مقدار برنجتون کمه)
۴) برای اینکه شله زردتون قوام داشته باشه و آب نندازه، بعد از کامل شدن مواد میتونید یه شعله پخش کن بزارید زیر دیگ و بزارید نیم ساعت روی شعله ملایم بمونه تا تمام آبش کشیده بشه.
اگر شله زرد به مقدار کم درست میکنید میتونید شله زردتون رو توی ظرف پیرکس بکشید و برای چند دقیقه توی فر بزارید تا آبش کشیده بشه.
۵) برای اینکه پودر هل سیاهه و رنگ شله زردتون رو تغییر میده بهتره پودر هل رو مستقیماً توی شله زرد نریزید و به جای اون از روش زیر استفاده کنید:
پودر هل رو تو یه دستمال می ریزیم و گره میزنیم و توی یه لیوان میزاریم و آب جوش روش میریزیم. بعد از دو ساعت در میاریم فشار میدیم و میذاریم که ته نشین بشه. وقت اضافه کردن هل که رسید، فقط آب روی هل های ته نشین شده رو به شله زرد اضافه میکنیم.
یه روش دیگه هم اینه که:مقدار لازم هل با پوست رو برمیداریم و پوستش رو چاک میدیم و تو یه ظرف میزاریم و روش آب جوش میزاریم و در ظرف رو هم میبندیم.بعد ظرف رو به روش بن ماری حرارت میدیم به مدت نیم ساعت تا اسانس هل خارج بشه. وقت اضافه کردن هل که رسید، هل ها رو از آب خارج میکنیم و فقط آب رو به شله زرد یا فرنی یا.... اضافه میکنیم.
البته من پودر هلم رو چندین بار آسیاب کرده و از صافی رد کردم واین کار رو بارها و بارها تکرار کردم (البته در اصل مامان گلم زحمتش رو کشیدن) و در آخر یه لایه پودر مخملی مانند تقریباً بیرنگ ازش به دست اومد که اونو برای فرنی و شله زرد و...گذاشتم و پودر تیره تر رو برای بقیه موارد استفاده گذاشتم.
۶) میتونید بادامی رو که میخواین به شله زرد اضافه کنید،از قبل تو گلابی که برای شله زردتون نیاز دارید بخیسونید و وقت اضافه کردن گلاب که رسید با هم اضافشون کنید، توصیه میکنم اینکار رو حتما امتحان کنید، چون هم خلال باداماتون نرم میشه و هم مثل بادامهای شله زردهایی که تا حالا خوردید بی مزه نمیشه.
٧)یه نکته مهم راجع به زمان اضافه کردن شکر ذائقه بصری شماست: بعضیا دوست دارن دونه های برنج تو شله زرد تا حدی مشخص باشه، و بعضیا دوست دارن که برنج کاملاً له بشه. در هر صورت دقت کنید فقط وقتی که برنج به اون حالتی که دلخواه شماست رسید میتونید شکر رو اضافه کنید، چون بعد از اضافه کردن شکر درسته که شله زرد کمی لعاب میندازه، اما برنجتون به هیچ وجه بیشتر از زمان اضافه شدن شکر نمیپزه.
٨) برای اینکه شله زردتون ته نگیره بعد از اضافه کردن شکر باید دائماً شله زرد رو هم بزنید.
٩) یه نکته خیلی مهم هم اینه که هر چقدر میخواید شله زردتون قوام داشته باشه باید بزارید اول برنجتون به حالتی غلیظتر از اونچیزی که میخواید شله زردتون باشه برسه، و بعد شکر رو اضافه کنید، چون بعد از اضافه کردن شکر شله زرد یکمی شلتر از حالتی که برنج خالیتون داشته میشه.
مطالب بیشتر در این کانالها😍👇
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#شله_زرد
مواد لازم برای۱۰ نفر
برنج (500 گرم) 2.5 پیمانه
شکر ۱۲۰۰ گرم
آب (5-4.5 لیتر) ۱۸ پیمانه
زعفران (1 مثقال) ۴ ق غ
کره آب کرده(60 گرم) ۱/۴ پیمانه
گلاب (125 گرم) ۱/۲ پیمانه
خلال بادام ۲۰۰ گرم
دارچین (برای تزئین ) به مقدار لازم
خلال پسته برای تزئین به مقدار لازم
۱- یک شب قبل برنج را خیس کرده با 18 پیمانه آب(4.5 لیتر آب) بعد برنج رابا همان آبی که خیس کردیم روی حرارت ملایم می گذاریم تا بپزد ما بین پخت به هیچ وجه نباید آب اضافه کنیم چون شله زرد آب میندازه،
۲- برنج وقتی شروع به شکوفه زدن و له شدن رسیدیعنی حالت شل شد از این به بعد شروع به بهم زدن میکنیم و شکر را اضافه کرده(که 1200 گرم یا اگر کم شیرین دوست داشتید یک کیلو اضافه میکنیم.) حرارت باید ملایم باشد تا شله زرد جا بیفتد.
۳- وقتی شکر حل شد 4 ق غ زعفران را با یک چهارم آب جوش حدود ده دقیقه دم کرده بودیم را به شله زرد اضافه کرده و هم زده، باید شله زرد روی حرارت ملایم کاملا بجوشد.
۴- بعد خلال بادام شسته شده را اضافه کرده چند دقیقه می گذاریم وقتی شله زرد جا افتاد و پخته شد و میخواهیم از روی حرارت برداریم کره آب شده و گلاب را اضافه کرده.
۵- اگر خواستید حالت قالبی در بیارید بعداز جا افتادن شله زرد روی درب قابلمه دم کنی گذاشته و زیر قابلمه شعله پخش کن گذاشته حرارت کاملا ملایم حدود 10 تا 15 دقیقه زمان میدیم تا دم بکشه، وقتی دم کشید از روی حرارت برداشته.
۶- برای قالبی کردن داخل ظرف سلیفونی را چرب کرده یا هر ظرف دیگر داغ داغ شله زرد رو داخلش ریخته چند دقیقه در محیط آشپزخونه گذاشته بعد به مدت 12 ساعت داخل یخچال گذاشته تا قالبی شود.و با دارچین و خلال بادام و پسته روی آن را تزئین و سرو کنید.
سایر نکات
اندازه شکر و در واقع شیرین بودن طعم شله زرد به ذائقه افراد بستگی دارد ولی به طور معمول اندازه شکر تقریبا دو برابر اندازه برنج در نظر گرفته میشود
دقت کنید که قبل از باز شدن کامل برنج شکر را به آن اضافه نکنید چون باعث خام ماندن مغز برنج میشود.
برای دم کردن زعفران به طور معمول یک قاشق چایخوری زعفران را در یک استکان آب جوش دم میکنند ولی بهتر است برای شله زرد کمی مقدار زعفران خشک را افزایش دهید.
بهتر است قبل از اینکه کره را به مواد اضافه کنیدکره به دمای محیط رسیده باشد.
مطالب بیشتر در این کانالها😍👇
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#دسر_روکر_موز
این هم دسر ایتالیایی بسیار خوشمزه و پرطرفدار و مجلسی.
پودر ژله موز ۱ بسته
پودر ژلاتین ۳۰ گرم (۳ ق غ)
نشاسته ذرت ۳۰ گرم (تقریبا ۳ ق غ)
زرده تخم مرغ ۲ عدد
پنیر ماسکارپونه یا پنیر خامه ای ۱۰۰ گرم
خامه فرم گرفته ۳۰۰ گرم
شیر ۲ لیوان
شکر ۱۰۰ گرم (تقریبا نصف لیوان)
موز ۱ تا ۲ عدد
بیسکوییت پتی بور نصف بسته (۱۵ عدد، ۶۰ گرم)
گردو خرد شده به میزان دلخواه
وانیل ۱/۴ ق چ
یه بسته پودر ژله رو با یک و نیم لیوان آب جوش حل می کنیم به روش بن ماری روی حرارت غیر مستقیم.
داخل قالب (قالب من پلاستیکی هست) خیلی جزیی با روغن مایع چرب کردم نصفی از ژله رو ریختم گذاشتم یخچال تا نیم بند بشه و بعد موز خرد شده بینش قرار دادم و مجدد مابقی ژله رو ریختم و گذاشتم یخچال.
توی این بین رفتم سراغ بقیه کار.
زرده تخم مرغ و شکر و وانیل رو با همزن خوب زدم. نشاسته ذرت رو اضافه کردم و یه کم زدم.
توی یه ظرفی نصف لیوان آب سرد ریختم، پودر ژلاتین رو روش پاشیدم و روی حرارت غیر مستقیم قرار دادم تا ذراتش خوب حل بشه.
شیر رو داخل ظرفی ریختم، روی حرارت قرار دادم تا گرم بشه قبل جوشیدن مواد تخم مرغی رو بهش اضافه کردم و مدام هم زدم تا به غلظت برسه و بعد ژلاتین حل شده رو بهش اضافه کردم و مخلوط کردم یه کم روی حرارت حدودا یکی دو دقیقه بمونه و بعد از حرارت برداشتم و گداشتم توی محیط از دما بیفته.
برای تهیه خامه فرم گرفته من از خامه قنادی استفاده کردم از فریزر بیرون آوردم یه کم که نرم شد اما کمی حالت یخمکیش بمونه اول با دور کند همزن دو سه دقیقه زدم و بعد دو سه دقیقه دیگه با دور تند تا فرم بگیره و بعد پنیر ماسکارپونه رو بهش اضافه کردم و یه کم هم زدم.
مواد خامه و پنیری رو داخل مواد ریختم و مخلوط کردم.
بیسکوییت ها رو یه کم خرد کردم. داخل مواد به موز خرد شده و گردو خرد شده و بیسکوییت خرد شده ریختم و ترکیب کردم.
قالب رو از یخچال بیرون آوردم و مواد رو توش ریختم و مجدد توی یخچال گذاشتم تا خوب بسته بشه حداقل ۷ الی ۸ ساعتی بمونه. هر چی بیشتر بمونه خوشمزه تره.
بعد از یخچال بیرون آوردم دورش رو آزاد کردم توی آب ولرم چند ثانیه قرار دادم این ور و اون ور کردم تا ببینم از جاش آزاد شده و بعد یه دیس مرطوب روش قرار دادم و برگردوندم.
مطالب بیشتر در این کانالها😍👇
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#تارت_نارگیلی
مواد لازم برای خمیر تارت
کره ۱۵۰ گرم (من از کره گیاهی استفاده کردم)
پودر قند 80 گرم
تخم مرغ ۱ عدد
وانیل ۱/۲ ق چ
آرد 310 گرم
ابتدا خمیر تارت رو آماده میکنیم
کره ی همدمای محیط و پودر قند رو با دور تند هم بزنید تا کرمی و روشن بشه
تخم مرغ و وانیل رو اضافه کنید و یک دقیقه هم بزنید.
آرد رو کم کم اضافه کنید، ابتدا با قاشق و بعد با انگشتاتون خمیر رو جمع کنید
به هیچ وجه خمیر رو ورز ندید همینکه جمع و یکدست شد کافیه
روی خمیر رو بپوشونید و نیم ساعت داخل یخچال بزارید.
بعد از استراحت از خمیر اندازه ی گردوی کوچیک بردارید و همونطور ک توی فیلم نشون دادم توی قالب بزارید و مقداری از مواد نارگیلی توش بریزید و
انگشتتون رو چرب کنید و روی مواد نارگیلی رو مرتب کنید.
و در فر دست سازی ک از 15دقیقه قبل گرم کردین بزارید ب مدت 15الی 20دقیقه
بعد از پخت وقتی تارتها از حرارت افتادن براحتی از قالب جدا میشن.
#مواد_نارگیلی
پودر نارگیل چرب ۱۲۵ گرم
سفیده تخم مرغ ۱۰۰ گرم (حدودا سفیده سه تا تخم مرغ)
شکر ۲۰۰ گرم
روغن مایع ۷۵ گرم
آبلیمو ۱ قاشق چایخوری
همه ی مواد رو داخل قابلمه بریزید و با هم مخلوط کنید.
روی حرارت ملایم مدام هم بزنید به این مرحله اصطلاحا داغ زدن گفته میشود که حدودا ۱۰دقیقه طول میکشد. در طول زمان داغ زدن مواد به هیچ وجه نباید بجوشد در حدی گرم شود که انگشت را نسوزاند. بعد از ۵ دقیقه مدام چک کنید زمانیکه دانه های شکر کاملا حل شد یعنی داغ زدن کافیست. اجازه دهید مواد کاملا خنک شود و بعد داخل قیف بریزید، نکات:
حتما باید از پودر نارگیل چرب استفاده بشه که میتونید از لوازم قنادی تهیه کنید.
مطالب بیشتر در این کانالها😍👇
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#شیرینی_بادامی_معصومه
روغن جامد ۲۰۰ گرم (سه چهارم لیوان)
پودر قند ۱۵۰ گرم (نزدیک یک لیوان)
آرد سفید حدودا ۳۰۰ گرم (حدودا دو لیوان)
پودر بادام ۱۲۰ گرم (یک لیوان)
پودر هل ۱ ق چ
بیکینگ پودر نصف ق چ
در این شیرینی می تونید هم از روغن صاف قنادی، هم روغن نیمه جامد، هم روغن حیوانی یا ترکیبی از این سه روغن استفاده کنید.
روغن جامد رو با پودر قند الک شده اول با قاشق ترکیب کردم که با همزن می زنم نپاشه و بعد با همزن ۳ ، ۴ دقیقه زدم. پودر هل رو ریختم و ترکیب کردم. پودر بادام رو هم اضافه کردم. جای پودر بادام از هر نوع مغزی میشه استفاده کرد.
آرد سفید الک شده رو کم کم و با احتیاط ریختم. خمیر ورز دادن زیاد نداره و الا به روغن میفته.با نوک انگشت جمع کردم. آرد هم ممکنه کمتر و یا بیشتر به کار بره.میشه کمی بیکینگ پودر داخلش ریخت. خمیر لطیفی به دست میاد. حدود یک تا دو ساعت محیط نسبتا خنک استراحت قرار دادم.
بعد خمیر رو بین دو تا نایلون به قطر حدود ۵ میلی باز کردم و با کاتر دلخواه قالب زدم. برای بهتر قالب زدن میشه کاتر روکمی به آرد زد و بعد قالب زد. داخل سینی چیدم، چون این شیرینی به قدر کافی روغن داره، سینی هم نیازی به چرب کردن نیست و داخل حفره ها بادام قرار دادم و روی بادام کمی عسل که با آب رقیق کردم، برس زدم. سینی رو در فر که از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰درجه حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار دادم.
شیرینی رو بزارید کاملا خنک بشه و بعد از سینی جدا کنید .
نکات :
👈با مقدار مواد بالا حدودا ۸۵ عدد شیرینی، به وزن حدود ۷۵۰ گرم میشه.
👈بدون فر داخل فر دست ساز یا تابه روی گاز می تونید درست کنید. در مورد دستگاه های دیگه اطلاع ندارم .
👈ماندگاری توی ظرف درب بسته و در محیط خنک تا یکی دو ماه با کیفیت می مونه.
👈روغن جامد که هم می تونید روغن صاف قنادی استفاده کنید و یا روغن نیمه جامد، روغن نیمه جامد (همون حلبی ها) رو صاف کنید و در شیرینی استفاده کنید با این شکل که روغن رو روی حرارت ترجیحا غیر مستقیم آب کنید و بزارید کنار کمی از دما افتاد بزارید یخچال تا بسته بشه و بعد از قسمت سفت آن بردارید و داخل شیرینی ها استفاده کنید.
کره رو جایگزین روغن نکنید مگر مجبور باشید و در این صورت دوغ کره گرفته بشه کیفیت با روغن جامد بهتره.
مطالب بیشتر در این کانالها😍👇
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🍤میگو پفکی با سس تارتار😋
طرزتهیه ميگو پفكي 🦐
🥣آرد سفید به میزان لازم
بیکینگ پودرنصف قاشق چایخوری
دلستر ساده يا اب گازدار یک پیمانه
آب یه لیوان
نمک فلفل پودر سير به مقداري كه شما دوست داريد
ميگو ها و يك پياز بزرگ حلق شده را با آبلیمو تاره و نمک و کمی زعفران و پودر زنجبيل و فلفل سياه کاملا آغشته می کنیم و می گذاریم حدود دو ساعت مزه دار شوند
توي يك کاسه اب ودلستر را با هم مخلوط کرده، سپس نمك و و پودرسیربه آن اضافه کنید ، در این مرحله بسته به تمایل خود می توانید مقدار ی فلفل قرمز نیز به این مواد اضافه کنید . سپس كمكم آرد را به مخلوط اضافه میكنیم تا جایی كه غلظت خمیر مانند غلظت حلیم شود.و در اخر پنكيگ پودر ميريزيم و به ارومي هم ميزنيم میگو آماده و مزه دار شده رو در مواد ميريزيم و بعد حلقه هاي پياز رو از هم جدا ميكنيم و به مواد اضافه ميكنيم بعد در روغن داغ درون ظرفی کاملا گود سرخ ميكنيم و روي دستمال حوله اي ميزاريم تا روغن اضافي گرفته شود.
👨🍳
مطالب بیشتر در این کانالها😍👇
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨🍃🌹دراین لحظات عرفانی وزیبا..
ودراین لحظه های ناب بندگی وعبادت...❤️
بالاترین آرزویم برایت این است:
"حاجت
دلت❤️
با حکمت
خدایت
یکی باشد…✨🌹🍃
قبول حق 🙏