eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.2هزار دنبال‌کننده
24.7هزار عکس
19.6هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
🧁 🌸نصف پیمانه آب را در قابلمه ریخته و ۲ قاشق غذاخوری ژلاتین را به آن اضافه کنید. کمی صبر کنید تا دانه‌های ژلاتین حالت اسفنجی پیدا کنند. سپس قابلمه را روی حرارت شعله بسیار ملایم قرار دهید تا ژلاتین شفاف و مایع شود. در مرحله بعد، ۳ لیوان شیر و ۱ لیوان شکر را در ظرفی جداگانه روی حرارت قرار دهید تا جایی که کمی گرم شود. پس از آن کمی زعفران ساییده شده را به مخلوط شیر و شکر اضافه کنید. 🌸 به محض این‌که شیر در حال به جوش آمدن و قل زدن است، کمی گلاب و وانیل را به همراه ژلاتین مایع به آن اضافه کنید و اجازه دهید که مخلوط کاملا سرد شود. سپس نصف بسته خامه صبحانه را حسابی با چنگال یا همزن هم بزنید رقیق شود. خامه رقیق شده را به موادی که در مرحله قبل مخلوط کردید اضافه کنید و مواد را به خوبی هم بزنید برای مرحله آخر، کف قالب مورد نظرتان را کمی با روغن خوراکی چرب کنید و مواد را داخل قالب بریزید و اجازه دهید به مدت ۴-۵ ساعت داخل دمای یخچال سرد شده و شکل قالب را بگیرد
⚪️یکی از نوشیدنی های جالب توجه یزدی ها، قهوه مخصوص خودشان است که آن را با نام قهوه عزاداری هم می شناسند. آنها برای تهیه این قهوه، پودر قهوه ترک را به همراه آب، هل، گلاب و نبات یزدی، در ظرفی مسی می ریزند و آن را برای حداقل 6 ساعت حرارت می دهند. قهوه غلیظی که به دست می آید عطر و طعمی متفاوت و بی نظیر دارد. این قهوه در عزاداری ها جایگاه خاصی دارد و برخی قدمت مصرف آن را در میان یزدی ها از چای هم بیشتر می دانند. بد نیست بدانید قهوه یزدی به عنوان یکی از آثار ناملموس، ثبت ملی شده است.
🔶خاگینه مغزدار 🔸مواد لازم ▫️تخم مرغ ۴ عدد ▫️آرد ۵ ق غ ▫️ماست شیرین ۴ ق غ ▫️بکینگ پودر یک ق غ ▫️وانیل یک ق م 🔸مواد میانی ▫️پودر دارچین یک ق غ ▫️پودر گل سرخ یک ق غ ▫️گردو خرد شده نصف لیوان 🔶طرز تهیه: در عکس توضیح داده شده است
هدایت شده از ذاکرین
| او مظهر تمام صفات عجیبه بود..💛 -21روز‌تاغدیر- @sedzaker
مرغی یه صبحانه جذاب و ساده 🔴5نان تست را بردارید و از میان آنها یک دایره جدا کنید. تابه ای را روی حرارت قرار دهید و کف آن را کمی با کره چرب کنید، نان را در تابه بگذارید و سه تخم‌مرغ را با مقدار دلخواه نمک و فلفل هم بزنید و آنقدر از آن درون دایره وسط نان بریزید تا پر شود. ♦️وقتی تخم‌مرغ در اثر حرارت خودش را کاملا گرفت، آن را برگردانید تا طرف دیگر نان هم طلایی شود. حالا قسمت دایره ای را که از نان جدا کرده اید کنار تست ها بگذارید.
🥯املت موشولینا🫒 🍅مواد لازم نمک به میزان لازم روغن مایع ذرت گوجه چهار عدد تخم مرغ سه عدد قارچ پنج عدد فلفل دلمه ای نصف یه دونه سس کچاپ پودر فلفل به میزان لازم زرد چوبه به میزان لازم پنیر پیتزا به میزان لازم 🍛🍛🍛🍛🍛 ابتدا گوجه را داخل تابه ریز کرده، می گذاریم تا آب گوجه کشیده شود، سپس روغن ذرت لادن اضافه می کنیم و بعد فلفل دلمه ای ریز شده را به آن اضافه نموده تفت میدهیم و سپس قارچ های خرد شده و سرخ شده را به آن اضافه می نماییم و نمک و فلفل و زردچوبه و یک قاشق غذاخوری سس کچاپ را درون مایع املت ریخته و تخم مرغ را به آن اضافه و هم میزنیم، در آخر روی املت را از پنیر پیتزا پر میکنیم و در تابه را میذاریم و زیر تابه را کم میکنیم. بعد از پنج دقیقه غذا آمادست.
مواد🥣🤷‍♀️ 🗨آرد ۱۱۵ گرم (۲/۳پ) 🗨پودر کاکائو ۲ ق س 🗨عسل ۲۰ میلی لیتر یا ۴ق سوپ خوری 🗨کره نرم ۵۰ گرم 🗨شکلات ۵۰ گرم ✅کره نرم و رو با عسل مخلوط و مواد خشک الک شده رو اضافه میکنیم و با نوک انگشت مخلوط میکنیم , خمیر نرم و لطیفی میشه و ورز زیاد نمیخواد ✅اگر دیدید منسجم نشد یکم یکم عسل اضافه کنید. ✅خمیر رو بین دوتا نایلون با وردنه باز و به شکل مستطیل۲×۸ هم اندازه برش میزنیم و تو سینی فر میزاریم ۱۵ دقیقه تو فر ✅بعد که در آوردیم و خنک شد, به یک طرفش شکلات مذاب میزنیم
🧚‍♀🧚‍♀ نگهدارى 💢روغن ها و چربی ها ترکیبات فاسد شدنی هستند. به طور کلی وجود رطوبت ، مجاورت با اکسیژن هوا ، آهن و مس ، حرارت و نور باعث تشدید فساد روغن میگردد. 💟بنابراین در نگهداری از روغن باید به موارد زیر توجه کنیم👇 ❇️* از قرار دادن روغن در کنار شعله ی گاز به طور جدی خودداری شود. ❇️* روغن مصرف شده نباید دوباره به ظرف اصلی برگردانده شود.
🌸 یکی از خوشمزه ترین دونات های دنیا @ashpazi_ir1
🍦🍦بستنى_انبه🥭 🧋مواد لازم: 🥭انبه حدود ٢٥٠ گرم 🥭شكر ١٠٠گرم 🥭خامه ٢٠٠گرم 🥭شير ١٠٠گرم 🥭ثعلب يك ق م 🍭طرز تهيه:🍭 انبه رو داخل بلندر ريختم و خوب ميكس كردم، خامه و شير و ثعلب و شكر رو بهش اضافه كردم و باز هم كمى همزدم و توى فريزر گذاشتم. هر يك ساعت يكبار در اوردم و كمى هم زدم و باز توى فريزر گذاشتم.. حدود ٤-٥ بار اين كارو كردم. بعدش توى ظرف در دار گذاشتم چند ساعتى توى فريزر گذاشتم بمونه و بعد استفاده كردم.
🥘طرزتهیه: ابتدا چندتا پیاز درشت رو خلال کنید تو تابه یا قابلمه(بایدتابه یا قابلمتون جوری باشه که تکه های مرغ رو هم نیوفته )بعد تکه های مرغ رو بزارین رو پیاز ها دو قاشق روغن بریزین روش و شعله رو کم کنین ودر تابه رو ببندین بزارین ۳۰ دقیقه بمونه تا پیاز آب بندازه. بعداز۳۰دقیقه بیاین وبهش فلفل سیاه،زنجفیل،نمک و چندتا آلوبخارا آضافه کنین ودر تابه رو بزارین وبرین.شعله کم باشه. ۳۰ دقیقه بعد زعفرانی که در نصف لیوان آب جوش ریختین به همراه دو سه قاشق آب نارنج یا آبلیمو به مرغ اضاف میکنیم ومجددا درب تابه را میزاریم وحدود۲۰ دقیقه بعد درب را برداشته و شعله را بلندتر میکنیم ودوطرف مرغ رو داخل همون تابه توسس سرخ میکنیم.
🥟🥘 🍗🍊سینه مرغ یا رون مرغ را با پیاز درشتی که نگینی خرد وسرخ میکنیم مرغهارا همراه پیاز کاملا دورویش را سرخ میکنیم ،نمک،زرد چوبه،فلفل وکمی سماق میریزیم یک لیوان پر اب پرتقال طبیعی به مرغها می افزاییم شعله را کم میکنیم تا مرغ پخته وابش کشیده شود ،نصف قاشق غذا خوری رب گوجه با کمی اب رقیق کرده وروی انها میریزیم وقتی ابش کشیده شده. 🍗دوتا زغال رو روی شعله داغ میکنیم میزاریم داخل پیماله روش کمی کره اب شده میریزیم و زود درش رو میبندیم که دود زغال به خرد مرغ بره..بعد١٠دقیقه اماده سرو است این نوع پخت مرغ مزه ملس وبسیار خوشمزه وسریع اماده میشود حتما امتحان کنید ،باپلو ونان سرو میشود.
🍧 ▫️شير 1ليتر ▫️آرد 3 ق غ ▫️نشاسته ذرت 2 ق غ ▫️وانيل 1ق م ▫️كره 1 ق غ ▫️شكر 1 ليوان ▫️بيسكويت بتي پور 2 بسته ▫️شكلا تخته ايي 80 گرم 🔸شير،شكر،آرد و نشاسته رو باهم قاطي كرده ميزاريم روي حرارت ملايم مدام هم ميزنيم تا بجوش بياد وقتي ب جوش امد وانيل و كره را اضافه كرده همزده از رو حرارت برداشته موادرو دو قسمت تقسيم ميكني ب يك قسمت شكلات تخته ايي اضافه ميكنيم هم ميزنيم تا شكلات توي محلبي حل بشه بيسكويتارو با اسياب پودر ميكنيم حالا مقداري از محلبي كاكائويي را كف ليوان ريخته بعد بيسكوييت اسياب شده دو باره از محلبي وانيلي اضافه كرده بهمين شكل تا اخر محلبي هاي اماده شده را بمدت 3ساعت داخل يخچال قرار داده تا خنک بشه بعد سرو می نماييم
ای🧆🌮 🧅پیاز 1 عدد 🥚تخم مرغ 2 عدد🥚 🧄سیر 1 حبه 🌶فلفل دلمه ای سبز و قرمز کوچک ازهرکدام 1 عدد 🍅گوجه فرنگی 1 عدد 🧂نمک و فلفل 🥗🥗🥗🥗🥗 🥘طرز تهیه *تمام سبزیجات را به یک اندازه خرد کنید این کار را می توانید در سبزی خردکن و یا غذاساز انجام دهید به شرطی که مواد له نشود. *در ظرفی سبزیجات خرد شده را با تخم مرغ و ادویه به هم بزنید تا کاملا مخلوط شود. *مقداری روغن را در ماهی تابه بریزید و هنگامی که روغن داغ شد مخلوط مواد را به ماهی تابه اضافه کنید. هر دو طرف املت را بپزید و همراه با سبزی تازه میل کنید.
ای🧆🌮 🧅پیاز 1 عدد 🥚تخم مرغ 2 عدد🥚 🧄سیر 1 حبه 🌶فلفل دلمه ای سبز و قرمز کوچک ازهرکدام 1 عدد 🍅گوجه فرنگی 1 عدد 🧂نمک و فلفل 🥗🥗🥗🥗🥗 🥘طرز تهیه *تمام سبزیجات را به یک اندازه خرد کنید این کار را می توانید در سبزی خردکن و یا غذاساز انجام دهید به شرطی که مواد له نشود. *در ظرفی سبزیجات خرد شده را با تخم مرغ و ادویه به هم بزنید تا کاملا مخلوط شود. *مقداری روغن را در ماهی تابه بریزید و هنگامی که روغن داغ شد مخلوط مواد را به ماهی تابه اضافه کنید. هر دو طرف املت را بپزید و همراه با سبزی تازه میل کنید.
🥩مواد لازم كلم‌برگ سفيد و قرمز دو عدد آب گوشت دو ليوان گوشت چرخ‌كرده 400 گرم كره 50 گرم خرده‌هاي نان ساندويچ 80 گرم پياز سرخ شده دو قاشق غذاخوري نمك و فلفل به ميزان لازم 🧇طرز تهیه كلم‌برگ‌ها را به مدت 10 دقيقه در آب‌جوش و نمك قرار دهيد تا نرم شود.سپس برگ‌ها را به آرامي و با دقت جدا كرده و در آبكش بگذاريد تا آب آن كشيده شود.گوشت چرخ‌كرده را با پيازداغ تفت دهيد و به آن نمك و فلفل بيفزاييد.در نهايت خرده‌هاي وسط نان ساندويچي را به گوشت‌ چرخ‌كرده اضافه كرده و هم بزنيد و به آن نمك و فلفل بزنيد. درون هر برگي يك تا دو قاشق گوشت چرخ‌كرده ريخته و به آرامي بپيچيد و در يك سبد فلزي قرار دهيد.سبد را درون قابلمه‌اي بگذاريد و مقدار آب‌گوشت و كره در قابلمه بريزيد و بگذاريد به جوش آيد.سپس حرارت را كم كنيد و در قابلمه را محكم روي دلمه‌ها قرار دهيد تا باز نشوند دلمه‌ها بعد از نيم‌ساعت كاملا پخته می شوند.
🍮 پودر ژله در رنگی ۱ بسته پودر ژله آلوورا ۱ بسته جام های تک نفره به تعداد میوه برای تزئین 🧊ژله الوورا رو طبق دستورش درست کنین و تو ظرف مورد نظرتون بریزین و بزارین تو یخچال وقتی که نیم بند شد یعنی ظرفش رو تکون دادین از ظرف نریخت از یک قسمت ظرف با حرکت سریع چنگال رو توش فرو کنین این حرکت و چند بار تو چند نقطه انجام بدین تا حباب درس شه بعد هر میوه ای که دوست داشتید رو بذارید بعدم مجددا داخل یخچال قرار بدید تا کامل ببنده بعدش ژله توت فرنگی رو طبق دستور اماده کنید و بریزید روی لایه قبلی و بذارید تا خوب ببنده روی ژله رو هم میتونید با میوه و شکلات تزیین کنید ....
🍌مواد لازم. شیر 250 میلی لیتر خامه یا شیر نارگیل 50 میلی لیتر موز درشت 2 عدد توت فرنگی 200 گرم گیلاس بدون هسته و خرد شده 100 گرم بستنی وانیلی 4 اسکوب توت فرنگی 4 عدد 🍓طرز تهیه شیرو خامه را در مخلوط کن می ریزیم و هم می زنیم. سپس موز، آناناس، گیلاس و دو تکه یخ را به شیر اضافه کرده، خوب مخلوط می کنیم. در حدی که مایه، حجیم و به طور یک دست مخلوط شود.داخل هر لیوان، دو عدد اسکوب بستنی می زنیم و بقیه حجم لیوان را با مایه فوق بر می کنیم. در انتها اسلایس آناناس را به چهار قسمت مساوی تقسیم می کنیم و روی لبه هر لیوان، دو برش آناناس می زنیم.برای اینکه آناناس روی لبه لیوان قرار بگیرد، آن را چاک می دهیم
🥐 🍒مواد لازم: قارچ………………………….. یک کیلوگرم نمک…………………………..نیم قاشق چای خوری تخم مرغ………………………یک عدد شیر…………………………..یک قاشق غذاخوری آرد سوخاری…………………..نیم پیمانه- الک شده با ادویه معطر 👩🏻‍🍳👩🏻‍🍳👩🏻‍🍳👩🏻‍🍳👩🏻‍🍳 🧅طرز تهيه:🧅 قارچ ها را به خوبی شسته و می گذاریم خشک شوند . تخم مرغ را به آرامی زده و شیر و نمک را به آن افزوده و بهم می زنیم. قارچ ها را در مخلوط شیر و تخم مرغ می گذاریم و بعد از غلطاندن در آرد سوخاری در روغن زیتون داغ شده در ماهیتابه سرخ می کنیم تا رنگ آن ها قهوه ای شود. قارچ ها را داغ سرو کنید. این پیش غذارا میتوانید با سس تارتار سرو کنید.🍃
🧁 _شکلاتی _موزی 🍫🍌 مواد لازم : موز رسیده 3 عدد. تخم مرغ درشت 2 عدد. شکر 1 پیمانه. روغن مایع نصف پیمانه. آرد 1 پیمانه +2 قاشق غذاخوری. پودر کاکائو 3 قاشق غذاخوری. شکلات شیری یا تلخ درشت خرد شده 80 گرم. بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری. نمک 1 پنس. طرز تهیه : ابتدا سه عدد موز رو به کمک چنگال پوره میکنیم، سپس تخم مرغ ها، شکر و روغن را افزوده و مخلوط میکنیم حالا مواد خشک یعنی آرد الک شده، پودر کاکائو، نمک و بیکینگ پودر را اضافه و همه ی مواد را کاملا با هم مخلوط می کنیم. کپسول های مافین را داخل قالب گذاشته و حدود 2/3 قالب ها را مواد میریزیم در صورت تمایل برش های موز رو روی مافین ها قرار می‌دهیم. در فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه به مدت 20 دقیقه قرار می‌دهیم تا آماده شوند.
های لازم برای تهیه ترشی🍃 🧑🏾‍🍳ادویه های پر استفاده در تهیه ترشی عبارتند از: 🥭نمک، میخک، فلفل سبز، فلفل قرمز، فلفل سیاه، شوید خشک، زنجبیل، سیاه دانه، گلپر، هل، زیره، نعناع خشک، پودر خردل، زردچوبه، برگ مو، برگ آلبالو که به ترشی طعم و عطری دلپذیر می دهند.🍋
➕بسیاری از افراد برای پرهیز از استفاده از چربی و روغن به این روش پخت ماهی متوسل می‌شوند 🟡 اما مطالعات نشان داده است که کباب کردن می‌تواند منجر به تشکیل ترکیبات مضر به نام آمین‌های هتروسیکلیک (HAs) و هیدروکربن‌های معطر چند حلقه‌ای (PAH) شود که این ترکیبات هنگام قرار گرفتن بافت عضلانی ماهی در معرض دما‌های بسیار بالا تشکیل می‌شود؛ 🚫بنابراین توصیه می‌شود برای حفظ سلامتی خود از پختن ماهی روی شعله باز با دمای بسیار بالا خودداری کنید
سیب زمینی ابپز رنده شده سبزی (تره.جعفری.گشنیز.نعناع)خرد شده به اندازه ایی که دوست داشتین خیارشور خرد شده ۴عدد نمک فلفل قرمز کارخاصی نداره همه رو با هم مخلوط میکنیم و تو نون پیچیده و سرخش میکنیم پیچیدنش بلدی میخاد که من بلد نیستم و خیلی وقتم رو گرفت تا تونستم درستش کنم 🔰نکته: اگه میخاین یه سمبوسه ترد و نازک و برشته داشته باشین دو لایه نون بیشتر نپیچین نونش کمتر باشه خوشمزه تره
مواد لازم بیسکویت ساقه طلایی شکلات تخته‌ای تارت کاسه‌ای یا سبدی شکل دانه انار و خلال پسته اول از همه شکلات رو خرد کرده و روی بخار کتری میزاریم وقتی نصفش ذوب شد اونو برمیداریم و کاملا هم میزنیم تا یکدست بشه حالا نان تارت رو با ظرفت و با چاقو اره ای برش میزنیم و به دو قسمت تقسیم میکنیم بیسکویت را داخل شکلات میزنیم و با دست دیگر لبه های تارت رو هم به شکلات آغشته میکنیم و روی بیسکویت قرار میدهیم و در آخر با انار و خلال پسته تزیین میکنیم بعدم اجازه میدیم شکلات خودشو بگیره
بسم الله الرحمن الرحیم 🌸 🦋 یکی از خوشمزه ترین دونات دنیا 🔵 : آرد:نیم کیلو شکر:۱۰۰گرم خاکه قند:۲۰۰گرم ماست غلیظ:۱پیمانه سر خالی تخم مرغ: ۲عدد روغن آبکرده: ۱۰۰گرم بیکینگ پودر: ۲قاشق چایخوری جوش شیرین: نصف قاشق چایخوری 🔴 : 1⃣ اول در ظرفی مناسب زرده تخم مرغ ها و روغن و شکر را با هم مخلوط می کنیم و با همزمان به هم می زنیم آن قدر هم می زنیم تا رنگشان به طور کامل سفید شود. 2⃣ در ظرفی دیگر و به صورت جداگانه بیکینگ پودر ، نمک و جوش شیرین را در ماست ریخته و حل می کنیم و این مایه را به ظرف قبلی یا همان مخلوط تخم مرغ ها اضافه می کنیم. و کمی هم می زنیم. 3⃣ بعد از آن آرد را به آهستگی اضافه کرده و با قاشق هم می زنیم تا زمانی که مایه حالت خمیری پیدا کند. خمیر به دست آمده باید زیاد شل و چسبان نباشد و زیاد سفت و خشک هم نباشد. روی خمیر را با نایلون سلفون پوشانده و حدود ۲تا۳ساعت صبر کنید تا حجم خمیر دو برابر حجم اولیه شود. 4⃣ سپس روی یک سطح صاف آرد بپاشید و خمیر را روی آن قرار دهید و با یک قالب دایره ای یا دهانه استکان به صورت حلقه حلقه برش دهید و اگر هم می خواهید وسط دونات سوراخ باشد با یک قالب دایره ای خیلی کوچک می توانید استفاده کنید. 5⃣ در تابه ای مقدار زیادی روغن ریخته و تا داغ شدن روغن صبر کنید. بعد از آن دونات ها را داخل تابه قرار می دهیم تا دو طرف آن سرخ شود. سپس زمانی که دونات ها پف کرده و به رنگ طلایی در آمدند از تابه خارج کرده و داخل یک صافی قرار دهید تا روغن اضافه دونات ها گرفته شود. 6⃣ برای تزئین خاک قند و دارچین را با هم مخلوط کرده و دو طرف دونات ها بپاشید و یا از شکلات آب شده و پسته خرد شده هم استفاده کنید.
🍱کروکت گوشت و پنیر چرخكرده. ٥٠٠گرم تخم مرغ دو عدد نمك يك ق.م+يك ق.چ براي تخم مرغها فلفل نصف ق.م+يك ق.چ براي تخم مرغها آويشن نصف ق.م پياز رنده شده و آب گرفته يكعدد متوسط سير رنده شده. دوحبه آرد سوخاري و آرد سفيد به ميزان لازم چرخكرده رو با نمك و فلفل و آويشن و پياز ورز ميديديد،به اندازه پنجاه گرم ازش برداريد ،كف دست پهنش كنيد ،بينش پنير موزارلا بذاريد و به شكل لوله اي بهش فرم بديد،تخم مرغهارو با يك ق.چ نمك و فلفل بزنيد تا از لختگي دربياد،كروكتهارو اول در آرد سفيد بغلتونيد،بعد تخم مرغ ،در آخر آرد سوخاري ،👈بذاريد يكساعت داخل فريزر👉،بعد در روغن داغ و شناور سرخ كنيد😋
گوشت چرخ کرده : 250 گرم نخود : 1 فنجان لپه : 1 فنجان تخم مرغ : 3 عدد پیاز رنده شده : 1 عدد آرد سوخاری : 1 قاشق غذاخوری پیازچه چند ساقه سبز ریز خورد شده نمک... فلفل ...زردچوبه....روغن....به مقدار لازم مراحل پخت ابتدا نخودو لپه را از شب قبل خیس می کنیم. میذاریم ابکش خوب که آب اضافه اش رفت دو بار چرخ می کنیم. بعد ازاین کار تمامی مواد به غیر از روغن را به نخود و لپه چرخ کرده اضافه می کنیم و با هم خوب ورز می دهیم. دقت کنید که مایع کتلت نباید شل باشه تا بتونید خوب توی دست فرم بدید. در نهایت کتلت های فرم داده شده را تک تک داخل روغن داغ سرخ می کنیم.
هدایت شده از هنرمندان
⚘﷽⚘ ⛔️ ویژه سرویس های پذیرایی و آرکوپال فله با قیمت استثنایی 😵❗️ 🎭 ❗️ اجناس جدید با قیمت ویژه 70درصد زیر قیمت بازار شوش❗️🎭 ⛔️انواع مدلهای ظروف رو کردیم با قیمتهای استثنایی💯🌈 🔥دیر بجنبی ☺️👇 https://eitaa.com/joinchat/1800994820C555d65c0e3
💕 يه خورشت ملس و دلچسبه كه درست كردنش راحت و باب ميل اهل خونست ..!! 🔸ابتدا دو تا پياز بزرگ رو خلال و سرخ كردم و سينه هاي مرغ رو (چهار تكه) بهش اضافه كردم و با پياز داغ رو حرارت كم خوب دورش رو طلايي كردم سه ق غ زرشك و يك پيمانه آلو(بسته به ذائقه) رو بعد از خيسوندن و شستن به مرغ اضافهو وخوب تفت دادم دو ق غ رب گوجه مقداري زعفرون دم شده ،نمك و مقداري دارچين خوب مخلوط و تفت ميديم و آب رو بهش اضافه ميكنيم تا حدود چهل و پنج دقيقه تا خورشت بپزه و جابيفته
🥟🥘 🍗🍊سینه مرغ یا رون مرغ را با پیاز درشتی که نگینی خرد وسرخ میکنیم مرغهارا همراه پیاز کاملا دورویش را سرخ میکنیم ،نمک،زرد چوبه،فلفل وکمی سماق میریزیم یک لیوان پر اب پرتقال طبیعی به مرغها می افزاییم شعله را کم میکنیم تا مرغ پخته وابش کشیده شود ،نصف قاشق غذا خوری رب گوجه با کمی اب رقیق کرده وروی انها میریزیم وقتی ابش کشیده شده. 🍗دوتا زغال رو روی شعله داغ میکنیم میزاریم داخل پیماله روش کمی کره اب شده میریزیم و زود درش رو میبندیم که دود زغال به خرد مرغ بره..بعد١٠دقیقه اماده سرو است این نوع پخت مرغ مزه ملس وبسیار خوشمزه وسریع اماده میشود حتما امتحان کنید ،باپلو ونان سرو میشود.