#دلمه_کباب
🥩مواد لازم
كلمبرگ سفيد و قرمز دو عدد
آب گوشت دو ليوان
گوشت چرخكرده 400 گرم
كره 50 گرم
خردههاي نان ساندويچ 80 گرم
پياز سرخ شده دو قاشق غذاخوري
نمك و فلفل به ميزان لازم
🧇طرز تهیه
كلمبرگها را به مدت 10 دقيقه در آبجوش و نمك قرار دهيد تا نرم شود.سپس برگها را به آرامي و با دقت جدا كرده و در آبكش بگذاريد تا آب آن كشيده شود.گوشت چرخكرده را با پيازداغ تفت دهيد و به آن نمك و فلفل بيفزاييد.در نهايت خردههاي وسط نان ساندويچي را به گوشت چرخكرده اضافه كرده و هم بزنيد و به آن نمك و فلفل بزنيد. درون هر برگي يك تا دو قاشق گوشت چرخكرده ريخته و به آرامي بپيچيد و در يك سبد فلزي قرار دهيد.سبد را درون قابلمهاي بگذاريد و مقدار آبگوشت و كره در قابلمه بريزيد و بگذاريد به جوش آيد.سپس حرارت را كم كنيد و در قابلمه را محكم روي دلمهها قرار دهيد تا باز نشوند دلمهها بعد از نيمساعت كاملا پخته می شوند.
#ژله_حبابی
🍮 پودر ژله در رنگی ۱ بسته پودر ژله آلوورا ۱ بسته جام های تک نفره به تعداد میوه برای تزئین
🧊ژله الوورا رو طبق دستورش درست کنین و تو ظرف مورد نظرتون بریزین و بزارین تو یخچال وقتی که نیم بند شد یعنی ظرفش رو تکون دادین از ظرف نریخت از یک قسمت ظرف با حرکت سریع چنگال رو توش فرو کنین این حرکت و چند بار تو چند نقطه انجام بدین تا حباب درس شه بعد هر میوه ای که دوست داشتید رو بذارید بعدم مجددا داخل یخچال قرار بدید تا کامل ببنده بعدش ژله توت فرنگی رو طبق دستور اماده کنید و بریزید روی لایه قبلی و بذارید تا خوب ببنده روی ژله رو هم میتونید با میوه و شکلات تزیین کنید ....
#گلاسه_موز_و_توت_فرنگی
🍌مواد لازم.
شیر 250 میلی لیتر
خامه یا شیر نارگیل 50 میلی لیتر
موز درشت 2 عدد
توت فرنگی 200 گرم
گیلاس بدون هسته و خرد شده 100 گرم
بستنی وانیلی 4 اسکوب
توت فرنگی 4 عدد
🍓طرز تهیه
شیرو خامه را در مخلوط کن می ریزیم و هم می زنیم.
سپس موز، آناناس، گیلاس و دو تکه یخ را به شیر اضافه کرده، خوب مخلوط می کنیم.
در حدی که مایه، حجیم و به طور یک دست مخلوط شود.داخل هر لیوان، دو عدد اسکوب بستنی می زنیم و بقیه حجم لیوان را با مایه فوق بر می کنیم.
در انتها اسلایس آناناس را به چهار قسمت مساوی تقسیم می کنیم و روی لبه هر لیوان، دو برش آناناس می زنیم.برای اینکه آناناس روی لبه لیوان قرار بگیرد، آن را چاک می دهیم
#قارچ_سوخاري_با_تخم_مرغ🥐
🍒مواد لازم:
قارچ………………………….. یک کیلوگرم
نمک…………………………..نیم قاشق چای خوری
تخم مرغ………………………یک عدد
شیر…………………………..یک قاشق غذاخوری
آرد سوخاری…………………..نیم پیمانه- الک شده با ادویه معطر
👩🏻🍳👩🏻🍳👩🏻🍳👩🏻🍳👩🏻🍳
🧅طرز تهيه:🧅
قارچ ها را به خوبی شسته و می گذاریم خشک شوند .
تخم مرغ را به آرامی زده و شیر و نمک را به آن افزوده و بهم می زنیم.
قارچ ها را در مخلوط شیر و تخم مرغ می گذاریم و بعد از غلطاندن در آرد سوخاری در روغن زیتون داغ شده در ماهیتابه سرخ می کنیم تا رنگ آن ها قهوه ای شود.
قارچ ها را داغ سرو کنید.
این پیش غذارا میتوانید با سس تارتار سرو کنید.🍃
🧁#مافین _شکلاتی _موزی
🍫🍌
مواد لازم :
موز رسیده 3 عدد.
تخم مرغ درشت 2 عدد.
شکر 1 پیمانه.
روغن مایع نصف پیمانه.
آرد 1 پیمانه +2 قاشق غذاخوری.
پودر کاکائو 3 قاشق غذاخوری.
شکلات شیری یا تلخ درشت خرد شده 80 گرم.
بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری.
نمک 1 پنس.
طرز تهیه :
ابتدا سه عدد موز رو به کمک چنگال پوره میکنیم، سپس تخم مرغ ها، شکر و روغن را افزوده و مخلوط میکنیم حالا مواد خشک یعنی آرد الک شده، پودر کاکائو، نمک و بیکینگ پودر را اضافه و همه ی مواد را کاملا با هم مخلوط می کنیم.
کپسول های مافین را داخل قالب گذاشته و حدود 2/3 قالب ها را مواد میریزیم در صورت تمایل برش های موز رو روی مافین ها قرار میدهیم.
در فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه به مدت 20 دقیقه قرار میدهیم تا آماده شوند.
#ادویه های لازم برای تهیه ترشی🍃
🧑🏾🍳ادویه های پر استفاده در تهیه ترشی عبارتند از:
🥭نمک، میخک، فلفل سبز، فلفل قرمز، فلفل سیاه، شوید خشک، زنجبیل، سیاه دانه، گلپر، هل، زیره، نعناع خشک، پودر خردل، زردچوبه، برگ مو، برگ آلبالو که به ترشی طعم و عطری دلپذیر می دهند.🍋
#کباب_کردن_روی_ذغال
➕بسیاری از افراد برای پرهیز از استفاده از چربی و روغن به این روش پخت ماهی متوسل میشوند
🟡 اما مطالعات نشان داده است که کباب کردن میتواند منجر به تشکیل ترکیبات مضر به نام آمینهای هتروسیکلیک (HAs) و هیدروکربنهای معطر چند حلقهای (PAH) شود که این ترکیبات هنگام قرار گرفتن بافت عضلانی ماهی در معرض دماهای بسیار بالا تشکیل میشود؛
🚫بنابراین توصیه میشود برای حفظ سلامتی خود از پختن ماهی روی شعله باز با دمای بسیار بالا خودداری کنید
#سمبوسه_سیب_زمینی
سیب زمینی ابپز رنده شده
سبزی (تره.جعفری.گشنیز.نعناع)خرد شده به اندازه ایی که دوست داشتین
خیارشور خرد شده ۴عدد
نمک
فلفل قرمز
کارخاصی نداره همه رو با هم مخلوط میکنیم و تو نون پیچیده و سرخش میکنیم
پیچیدنش بلدی میخاد که من بلد نیستم و خیلی وقتم رو گرفت تا تونستم درستش کنم
🔰نکته:
اگه میخاین یه سمبوسه ترد و نازک و برشته داشته باشین دو لایه نون بیشتر نپیچین نونش کمتر باشه خوشمزه تره
#بیسکویت_شکلاتی_اناری
مواد لازم
بیسکویت ساقه طلایی
شکلات تختهای
تارت کاسهای یا سبدی شکل
دانه انار و خلال پسته
اول از همه شکلات رو خرد کرده و روی بخار کتری میزاریم
وقتی نصفش ذوب شد اونو برمیداریم و کاملا هم میزنیم تا یکدست بشه
حالا نان تارت رو با ظرفت و با چاقو اره ای برش میزنیم و به دو قسمت تقسیم میکنیم
بیسکویت را داخل شکلات میزنیم و با دست دیگر لبه های تارت رو هم به شکلات آغشته میکنیم و روی بیسکویت قرار میدهیم و در آخر با انار و خلال پسته تزیین میکنیم
بعدم اجازه میدیم شکلات خودشو بگیره
بسم الله الرحمن الرحیم
🌸 #آموزش_تهیه_دونات_خانگی
🦋 یکی از خوشمزه ترین دونات دنیا
🔵 #مواد_لازم:
آرد:نیم کیلو
شکر:۱۰۰گرم
خاکه قند:۲۰۰گرم
ماست غلیظ:۱پیمانه سر خالی
تخم مرغ: ۲عدد
روغن آبکرده: ۱۰۰گرم
بیکینگ پودر: ۲قاشق چایخوری
جوش شیرین: نصف قاشق چایخوری
🔴 #دستور_پخت:
1⃣ اول در ظرفی مناسب زرده تخم مرغ ها و روغن و شکر را با هم مخلوط می کنیم و با همزمان به هم می زنیم آن قدر هم می زنیم تا رنگشان به طور کامل سفید شود.
2⃣ در ظرفی دیگر و به صورت جداگانه بیکینگ پودر ، نمک و جوش شیرین را در ماست ریخته و حل می کنیم و این مایه را به ظرف قبلی یا همان مخلوط تخم مرغ ها اضافه می کنیم. و کمی هم می زنیم.
3⃣ بعد از آن آرد را به آهستگی اضافه کرده و با قاشق هم می زنیم تا زمانی که مایه حالت خمیری پیدا کند. خمیر به دست آمده باید زیاد شل و چسبان نباشد و زیاد سفت و خشک هم نباشد. روی خمیر را با نایلون سلفون پوشانده و حدود ۲تا۳ساعت صبر کنید تا حجم خمیر دو برابر حجم اولیه شود.
4⃣ سپس روی یک سطح صاف آرد بپاشید و خمیر را روی آن قرار دهید و با یک قالب دایره ای یا دهانه استکان به صورت حلقه حلقه برش دهید و اگر هم می خواهید وسط دونات سوراخ باشد با یک قالب دایره ای خیلی کوچک می توانید استفاده کنید.
5⃣ در تابه ای مقدار زیادی روغن ریخته و تا داغ شدن روغن صبر کنید. بعد از آن دونات ها را داخل تابه قرار می دهیم تا دو طرف آن سرخ شود. سپس زمانی که دونات ها پف کرده و به رنگ طلایی در آمدند از تابه خارج کرده و داخل یک صافی قرار دهید تا روغن اضافه دونات ها گرفته شود.
6⃣ برای تزئین خاک قند و دارچین را با هم مخلوط کرده و دو طرف دونات ها بپاشید و یا از شکلات آب شده و پسته خرد شده هم استفاده کنید.
🍱کروکت گوشت و پنیر
چرخكرده. ٥٠٠گرم
تخم مرغ دو عدد
نمك يك ق.م+يك ق.چ براي تخم مرغها
فلفل نصف ق.م+يك ق.چ براي تخم مرغها
آويشن نصف ق.م
پياز رنده شده و آب گرفته يكعدد متوسط
سير رنده شده. دوحبه
آرد سوخاري و آرد سفيد به ميزان لازم
چرخكرده رو با نمك و فلفل و آويشن و پياز ورز ميديديد،به اندازه پنجاه گرم ازش برداريد ،كف دست پهنش كنيد ،بينش پنير موزارلا بذاريد و به شكل لوله اي بهش فرم بديد،تخم مرغهارو با يك ق.چ نمك و فلفل بزنيد تا از لختگي دربياد،كروكتهارو اول در آرد سفيد بغلتونيد،بعد تخم مرغ ،در آخر آرد سوخاري ،👈بذاريد يكساعت داخل فريزر👉،بعد در روغن داغ و شناور سرخ كنيد😋
#کتلت_نخود
گوشت چرخ کرده : 250 گرم
نخود : 1 فنجان
لپه : 1 فنجان
تخم مرغ : 3 عدد
پیاز رنده شده : 1 عدد
آرد سوخاری : 1 قاشق غذاخوری
پیازچه چند ساقه سبز ریز خورد شده
نمک... فلفل ...زردچوبه....روغن....به مقدار لازم
مراحل پخت
ابتدا نخودو لپه را از شب قبل خیس می کنیم.
میذاریم ابکش خوب که آب اضافه اش رفت دو بار چرخ می کنیم.
بعد ازاین کار تمامی مواد به غیر از روغن را به نخود و لپه چرخ کرده اضافه می کنیم و با هم خوب ورز می دهیم.
دقت کنید که مایع کتلت نباید شل باشه تا بتونید خوب توی دست فرم بدید.
در نهایت کتلت های فرم داده شده را تک تک داخل روغن داغ سرخ می کنیم.