eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.4هزار دنبال‌کننده
24.6هزار عکس
19.4هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فول انبه و موز بهشتی 🥭 🥭 مطالب بیشتر در این کانالها😍👇 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
غذای ساده و آسون 🍲 🍲 مطالب بیشتر در این کانالها😍👇 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیر بلال پنیری 🌽 🌽 مطالب بیشتر در این کانالها😍👇 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لوکوم توت فرنگی 🍓 🍓 مطالب بیشتر در این کانالها😍👇 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🍛ته چین شاهرودی: 🍜گردن گوسفند: 300 گرم 🍜رشته پلویی آبکش شده: 1/5 پیمانه 🍜اسفناج: 150 گرم 🍜لبوی خام: 1 عدد 🍜روغن: به مقدار لازم 🍜برنج آبکش شده: 4 پیمانه 🍜پیاز عسلی: 3 قاشق غذاخوری 🍜آبغوره: 3 قاشق غذاخوری 🍜کدو حلوایی: نصف 1 عدد 🍜فلفل سیاه و نمک: به مقدار لازم 🍜آب: نصف لیوان 🍛 دستور تهیه 🍛 ابتدا گوشت را درون قابلمه ریخته، روی حرارت قرار دهید تا تغییر رنگ دهد. پیاز خرد شده را به همراه اسفناج اضافه کنید، وقتی اسفناج آب پس داد نمک، فلفل و آبغوره را اضافه کرده، در قابلمه را بگذارید تا گوشت کمی بپزد. در قابلمه ای مناسب کمی روغن ریخته، نصف کف ظرف را کدو حلوایی به ضخامت یک بند انگشت چیده و نصف دیگر را از لبوی خام که برش‌های نیم دایره زده‌اید پر کنید. برنج و رشته پلویی آبکش شده را با هم مخلوط کرده و روی کدو و لبو بریزید، سپس گوشت نیم پز شده را روی برنج قرار دهید، مجدد برنج و رشته پلویی اضافه کنید، در آخر نصف لیوان آب ریخته به مدت 2 ساعت روی حرارت ملایم قرار دهید تا ته‌چین آماده شود. 👨‍🍳 مطالب بیشتر در این کانالها😍👇 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
نان باگت 1عدد یا نان تست 8 تکه. تخم مرغ : 3 عدد. پنیر پیتزا : نصف پیمانه. جعفری خرد شده : کمی. روغن مایع : 3 ق غ. نمک و فلفل : به میزان لازم ابتدا نون باگت رو برش های یک اندازه می‌دهیم داخل سینی فر گاز روغنی گذاشته نون ها رو کنار هم می چینیم. حالا تخم مرغ ها و بقیه ی مواد رو داخل کاسه ای مخلوط میکنیم، به کمک قاشق از مواد برداشته روی نون ها میریزیم تا کامل سطحشون پر شه، مطابق تصاویر. سینی رو در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه به مدت 20 دقیقه قرار می دهیم تا روی نون ها برشته و طلایی بشه سه سوته نوش جان
مواد لازم: 🔺کدو ————— 5 عدد 🔺تخم مرغ ————— 5 عدد 🔺پیاز سرخ شده ————— معادل یک عدد 🔺زردچوبه ————— 1 ق . م 🔺دارچین ————— 1 ق . م طرز تهیه: ◾️ابتدا کدوها را خرد می کنیم و داخل تابه می ریزیم . کمی دارچین ، زردچوبه و نمک و فلفل به آنها اضافه می کنیم و به همراه کمی آب کدوها را می پزیم. ◾️تخم مرغ ها را داخل یک ظرف دیگر ریخته و به آنها کمی دارچین و نمک و فلفل اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم. بعد از پخت کدوها اجازه می دهیم ابتدا خنک شوند و سپس به همراه پیاز داغ و تخم مرغ خوب آنها را مخلوط کرده و کمی هم با گوشت کوب آنها را له می کنیم. مایع را داخل تابه با کمی روغن سرخ می کنیم حدود 12 دقیقه همراه با در تابه آنها را پخته و بعد 6 دقیقه هم درب تابه را برداشته و اجازه می دهیم خوب سرخ شود.
🍘 ▫️2 عددسینه مرغ ▫️1 عددهویج ▫️2 عددپیاز ▫️1 ق س پنیر پیتزا ▫️1 ق س شیر ▫️1 ق س پودر نان خشک ▫️به میزان لازم نمک و فلفل 🔸سینه مرغ را چرخ کنید و در ظرفی جدا بریزید. یکی از پیازها و هویج را خرد کنید و با هم تفت دهید حالا پیاز و هویج را با یک عدد پیاز رنده شده و مقداری نمک و فلفل به گوشت مرغ اضافه کرده، خوب مخلوط کنید. پودر نان باگت، پنیر پیتزا و یک قاشق شیررا به گوشت مرغ اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد به خورد هم بروند. مایه کتلت را بگذارید یک ساعت در هوای آشپزخانه بماند. حالا از موادتان اندازه یک ق غ بردارید و در روغن داغ، روی حرارت کم سرخ کنید
هدایت شده از هنرمندان
🔴ب جرات میتونم بگم ارزون ترین کانال لباس فروشی زنانه در ایتا😍😍 کلی از اینجا خریدم قیمتاشون عالیه👌 https://eitaa.com/joinchat/1867841587C46983175cc .
فاستر موز😍😍 دو قاشق غذاخوري كره را همراه نصف پيمانه شكر قهوه‌اي و يك‌چهارم پيمانه شربت افرا براي چهار تا شش دقيقه روي حرارت ملايم قرار دهيد تا كاراملي شود. سه عدد موز را به اندازه دلخواه خرد كنيد و به مخلوط بالا اضافه كنيد. اجازه دهيد براي یک تا دو دقيقه بپزد تا طلايي شود. یک اسكوپ بستني وانيلي را در كاسه بريزيد و به آن موز و سس كاراملي اضافه كنيد.
🍝 🔸اولین قدم آماده کردن مرغمونه البته میتونین این غذا رو با گوشت هم درستش کنین . پیازمونو مکعبی خرد میکنیم و داخل روغن تفتش میدیم مرغمونو مکعبی خرد میکنیم بهش اضافه میکنیم. فلفل دلمه ای و ادویه کاری و گشنیز و زیره و پاپریکا و نمک و فلفل و عصاره مگی گوشت و دو قاشق رب گوجه فرنگی رو اضافه میکنیم و سه قاشق غذاخوری سس گوجه فرنگی اضافه کردم و تفت دادم و از روی حرارت برش داشتم ریختمش داخل یه بشقاب و داخل همون ظرفی که باهاش مرغو تفت دادم ، دو قاشق سس گوجه ریختم و سه پیمانه کرم خامه ای (دستور در اخر کپشن) اضافه کردم. و روی حرارت گذاشتم.ماکارونی صدفیا رو به همون روشی که روی بسته ش نوشته اماده و ابکش کردم و بهش اضافه کردم ، بعد داخل یه ظرف پیرکس مخلوط مرغ و ماکارونی و یک مشت پنیر موزارلا اضافه کردم گذاشتمش داخل فر و فقط حرارت بالا رو روشن کردم وقتی روش طلایی شد از فر در آوردم و داخل ظرف سرو ریختم
يك ليوان شكر + نصف ليوان روغن مايع و نصف ليوان كره (به دماي محيط رسيده) ،رو با همزن كمي زده،بعد كمي وانيل و سه تا دونه تخم مرغ رو يكي يكي اضافه كرده، بعد يه ليوان ماست و كمي هم زدن،بعد يك ق غ بكينگ پودر و دو ليوان آرد الك شده به مواد اضافه كرده، مايه ي كيك رو داخل قالب چرب شده ريخته،بعد سه تا سيب متوسط رو برش ميديد به همراه كمي پودر دارچين روي كيك بچينيد و براي ٤٠ الي ٤٥ دقيقه داخل فر با دماي ١٨٠ درجه قرار ميديم. 🍏منظور از ليوان(ليوان هاي دسته دار فرانسوي هستش)
🌷 🔵 مواد لازم گوشت چرخ کرده 500گرم سیب زمینی 250گرم رب گوجه فرنگی 1قاشق سوپ خوری پیاز 1عدد نمک و فلفل به اندازه کافی 🔴 طرز تهیه سیب زمینی را خلال کرده و سرخ کنید. پیاز را رنده کرده و در روغن،سرخ کرده و گوشت چرخ کرده را به همراه نمک و فلفل به پیاز اضافه کنید.سپس رب را در یک لیوان آب حل کرده و به مایه اضافه کرده بعد از 20دقیقه حرارت زیر آن را خاموش کرده و در ظرف مناسبی بکشید و سپس خلال سیب زمینی سرخ شده را روی آن گذاشته و سر میز ببرید. @banovan_ir1
قارچ خرد شده و فلفل دلمه خرد شده را در ظرفی ریخته کمی فلفل سیاه و زرد چوبه زده وبدون روغن با ماکزیمم قدرت مایکروفر به مدت ۴ دقیقه دکمه استارت رو میزنیم. پس از آماده شدن اگر قارچ هنوز آب اضافی داشت حتمآ دور بریزید. اکنون تمام موادی که داریم پخته شده هست و دیگر نیازی به حرارت پخت ندارد یک ردیف چیپس بچینید سپس از تمامی مواد به جز ادویه‌ها و پنیر به صورت منظم و یکسات همانند ریختن مواد روی نان پیتزا بریزید سپس نیمی از پنیر روی مواد ریخته. دوباره یک ردیف دیگر چیپس باقیمانده مواد را ریخته ومابقی پنیر رو اضافه میکنیم
🧆🥙 🥘یکی از معروف ترین کباب های ملل که در ترکیه می توانید طعم لذیذ آن را بچشید، شیش کباب است که از کلاسیک ترین کباب های ترکی به حساب می آید.برای طبخ این غذا، گوشت گوسفند و یا گاو را که در تکه های کوچک برش داده، از یک شب قبل در موادی از قبیل، نمک، آبلیمو سیر، روغن زیتون، زیره، فلفل قرمز می خوابانید. قطعات گوشت را به سیخ می کشند و سپس آنها را روی ذغال می گذراند تا به خوبی کبابی شده و آماده ی خوردن شود. شاید یکی از تفاوت های این کباب با انواع دیگر آن این باشد که معمولا برای مزه دار کردن گوشت آن از سبزیجات استفاده نمی کنند
دمی باقلا ( باقلای زرد ) مواد لازم : برنج 4 پیمانه باقلا 2 پیمانه پیاز 4 عدد درشت برای داخل غذا و برای تزیین روی غذا روغن کمی زردچوبه 2 تا 3 قاشق مربا خوری تخم مرغ به تعداد نفرات یکعدد . طرز تهیه : پیاز را خرد کرده با روغن سرخ میکنیم تا طلائی شود در انتها زردچوبه را در آن تفت میدهیم . باقلا را که قبلا تمیز کرده و شسته و خیس کرده ایم ، داخل پیازها میریزیم و کمی تفت میدهیم تا هنگام پخت وا نروند . سپس 2 تا3 لیوان آب در آن میریزیم و یک قاشق سوپخوری نمک بآن اضافه مینمائیم میگذاریم کمی باقلا نیمه پز شود و در آخر آبش بخور باقلا برود و کم شود .( حدود 10 دقیقه کافیست( برنج را که قبلا شسته و با نمک خیس کرده ایم .اکنون روی باقلا می ریزیم و هم میزنیم و بعد حدود 3 لیوان آب اضافه میکنیم و حرارت را ملایم میکنیم و کمی هم کره به آن اضافه می کنیم تا برنج و باقلا بپزد و آب آن تبخیر شود . اگر برنج زنده بود کمی هم آب اضافه میکنیم .اکنون اگه برنج مغز پخت شده دم کنی میگذاریم و دم میکنیم . هنگام کشیدن ازپیازداغ های کنارگذاشته شده ونیمرورویش راتزیین می کنیم و با ترشی سرو میکنیم . نکات:قبلاباقلای زردرویکی دوساعت زودترخیس میکنیم
🍹🍃 نیم کیلو نعنا تازه رو پاک کرده شستم .فقط برگهاش احتیاجه برگ نعنا رو با چاقو کمی تیکه کردم تا هم رنگش بهتر بشه هم عطرش.حالا یک کیلو شکر رو با۳لیوان آب روی حرارت گذاشتم تا آروم آروم بجوشه و دونه های شکر حل بشن و شربت تا حدی غلیظ بشه در این زمان نعناها رو اضافه کردم گذاشتم ۱۰دقیقه باهم بجوشن اواخر پخت دو قاشق غذاخوری آبلیمو تازه و چند قطره رنگ‌ سبز خوراکی و یک ق غ عرق نعنا بهش اضافه‌کردم حرارت رو خاموش کردم.دمکنی روی قابلمه قرار دادم‌و اجازه دادم ۲۴ساعت در محیط اشپزخونه بمونه بعدم از صافی رد کردم و‌داخل شیشه تمیز ریختم و داخل یخچال گذاشتم
💄کانالی که صدای همه ی آرایشگرا رو در آورده😱❌ این کانال حرف نداره😍💋 🔽🔽🔽 🤩🧝🏽‍♀ 😍 مدل طراحی ناخن💅 💆🏻‍♀مدل 🎊🌈 خودت آرایشگر خودت شو😉✌️🏻👆🏻 http://eitaa.com/joinchat/376700939C84c3c5e101 http://eitaa.com/joinchat/376700939C84c3c5e101
بیا اینجا و قلب شوهرتو آتیش بزن 🔥🔥 شوهرم میگه رابطه داغ آتیشی میخوام☹️ منم هیچی بلد نبودم الان جوری شوهرمو داغ میکنم انگار روش فلفل پاشیدی قفلی زده روم بیا اینجا یاد میدم چطور شوهرتو داغ کنی بشی آتیش پاره 🔥👇 به دلیل اسپم شدن از طرف همکاران مجبور به تغییر سریع لینک هستیم فقط چند دقیقه فقط چند دقیقه زمان دارید عجله کنید اجازه نمیدن رایگان آموزش بدیم 🤦‍♀ https://eitaa.com/joinchat/1644167294Ce15bb42543
▫️کره مقداری ▫️سیب (کمپوت) به میزان لازم ▫️نان تست 2 عدد ▫️شکر 1 قاشق غذا خوری ▫️دارچین 1/2 قاشق چای خوری ▫️عسل به میزان لازم 🔸برای درست کردن این تست ابتدا نان تست را کمی گرم کنید و روی آن را کاملا با کره چرب کنید.سپس مقداری سیب کمپوت شده را با عسل و دارچین قاطی کرده و تا حد ممکن ریز ریز کنید.بعد مواد را بین نان تست چرب شده بگذارید.نان تست دیگری را چرب کرده و روی نان قرار دهیدبگذارید.حال نان را داخل ساندویچ ساز قرار دهید تا تست شود
👰زندگی به ظاهر لاکچری 👌👌 ولی تلخ😣 در غرب 😭 ببین یه سلبریتی معروف برای رضایت تهیه کننده چقدر باید تحقیر بشه ببین تهیه کننده باهاش چی کار میکنه و چطور تحقیرش میکنه 👇👇 https://eitaa.com/joinchat/2919039026C9ad0854cf8 https://eitaa.com/joinchat/2919039026C9ad0854cf8
سر بیوه جوان چه گذشت ؟؟ شب گذشته من و فریده در خانه‌ باهم بودیم و یکی از دوستانم به نام بهرام هم مهمان ما بود. بعد از خوردن شام احساس کردم سرم گیج می‌رود ... متنشو گذاشتیم تو لینک زیر ولی خیلی وحشتناکو دردناکه😢😰 اگ تحمل خوندنشو نداری نیا🚫 ادامه ماجرا(زیر ۱۸ سال نیان🔞)👇 https://eitaa.com/joinchat/3995467780Cb20f64abb1
مرغ شکم پرتنوری مرغ بانمک فلفل سیاه مزه دارکردیم موادداخل شکمشم که مابهش میگیم** لَوَنگی** گردواسیاب کردم یه دونه پیازم رنده کردم ابشوگرفتم قاطی گردوهاکردم انارترش زدم نمک فلفل سیاه قاطی کردم گذاشتم داخل شکمش بعدگذاشتم داخل تنور