eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16هزار دنبال‌کننده
24.2هزار عکس
18.7هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
🍵اول قارچ ها رو بشورید و اسلایس کنید. بذارید آب جوش بیاد. 🍵وقتی آب جوش اومد بهش نمک و آبلیمو اضافه کنید. 🍵قارچ ها رو به آب در حال جوش اضافه کنید. اجازه بدین تا قارچ ها ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بجوشه. صبر کنین تا سرد شه بعد داخل شیشه بریزین و آب قارچ ها رو هم اضافه کنین و بذارین یخچال.
🍪🍌 سه تا لیوان شیر با 5 قاشق غذاخوری آرد برنج و 4قاشق غذاخوری شکر رو با هم مخلوط کرده و روی شعله بسیار ملایم میذاریم.مرتب باید هم زده بشه تا به غلظت مورد نظرتون برسه.در انتها مقداری کره اضافه کرده و زیرش رو خاموش میکنیم و یک عدد موز بزرگ رو رنده کرده و داخل فرنی میریزیم و اگه دوست دارید کنجد و پودر نارگیل رو هم به فرنی همراه موز اضافه میکنیم.نوش جان
مواد لازم : 🍯روغن مایع 2 قاشق چایخوری 🍯دارچین 1 قاشق چایخوری 🍯نخود (پخته(در صورت تمایل پوست آنها را بگیرید)) 400 گرم 🍯شکر 1 قاشق غذاخوری 🍯عسل 1 قاشق غذاخوری 🍯نخود با روکش عسل دارچینی طرز تهیه: 🥢برای درست کردن تست نخود ابتدا فر را در دمای 375 فارنهایت گرم می کنیم.نخودها را روی دستمال خوب خشک می کنیم. روغن را با شکر و دارچین در ظرفی قاطی می کنیم. نخودها را داخل این مواد می ریزیم و خوب مخلوط می کنیم .نخودها را در سینی فر می چینیم 35 تا 40 دقیقه در فر قرار میدهیم تا کاملا ترد شود. 🥢نخودهای برشته را درحالی که هنوز داغ است در کاسه ای ریخته و عسل را روی نخودها می ریزیم و هم میزنیم و دوباره در سینی قرار می دهیم و میگذاریم خشک شود.در ظرف دربسته در دمای اتاق نگه می داریم.
🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲 موادلازم: شیر نیم لیتر شکر ۴ ق س پودر کاکایو ۲ ق چ ارد برنج ۱ ق س نشاسته ۱ ق ی گلاب کمی 🍲🍲🍲🍲🍲🍲 ➖طرزتهیه: ارد برنج , نشاسته وپودر کاکایو را با شیر مخلوط می کنیم تا حل شود. سپس شکر و کمی گلاب را اضافه می کنیم. 🍲🍲🍲 مواد را در قابلمه ی لعابی ریخته و روی حرارت ملایم قرار می دهیم. مرتب هم می زنیم تا جوش بیاید و غلیظ شود. سپس در ظرف مورد نظر ریخته و تزیین می کنیم.
🥄 🍴مواد لازم: 5 عدد تخم مرغ 1 ليوان شكر 1 ليوان روغن مايع 1 ليوان آرد 1 پاكت بكينگ پودر(10 گرم) 200 گرم كادايف رشته اى براى شربت: 5 ليوان شكر 5 ليوان آب 🍮طرز تهيه:🍮 براى شربت شكر و آب را در قابلمه اى ريخته روى گاز بجوشانيد . براى مايه تاتلى تمام مواد را به ترتيب در ظرفى ريخته با قاشق چوبى هم بزنيد(از هم زن استفاده نكنيد با چنگال و يا با قاشق چوبى هم بزنيد)در قالب سايز 40_35 چرب شده بريزيد و صاف كنيد .در فر 175 درجه از قبل گرم شده تا وقتى كه رويش سرخ شود بپزيد.بعد از در آوردن از فر شربت خنك شده را روى تاتلى بريزيد و روش را بپوشانيد.3_2 ساعت بعد سرو كنيد. نوش جان
🍏 هل : نصف قاشق چایخوری 🍏 دارچین : ¼ پیمانه 🍏 جوزهندی :3 قاشق چایخوری 🔛تمامی مواد را به خوبی با هم مخلوط نمایید. 📌مواد مخلوط شده را در یک ظرف غیر قابل نفوذ هوا بریزید. فراموش نکنید که خود را در تغییر میزان مواد لازم، آزاد بگذارید تا بهترین مخلوط را بنا به سلیقه‌تان بیابید.
🥮 🍭موادلازم نشاسته ذرت یاگل ۱ پیمانه شکر۲ پیمانه آب ۴ پیمانه روغن ۱/۲پیمانه گلاب ۲/۳پیمانه بیسکوئیت پتی بور۱_۲بسته پودرهل به میزان لازم زعفران 🍮طرزتهیه🍮 نشاسته را باآب مخلوط کردم تا یکدست بشه بعدبقیه موادبجززعفرون رواضافه کردم تا وقتی که چندتا جوش بزنه وغلیظ بشه بعد کمی ازموادرا درظرف مستطیل شکل ویک ردیف بیسکوئیت وبعددوباره ازمواد وتا ۴_۵مرحله میتوانید ادامه بدید ودرآخر روش ازموادریختم وپودرپسته ونارگیل ۴_۵ساعت تویخچال استراحت وبعدبرش زدم
آرد دو و نیم لیوان شیر یک لیوان سرخالی روغن مایع نصف لیوان شکر یک لیوان تخم مرغ ۴ عدد وانیل نصف ق چ زعفران دو ق دم کرده و غلیظ گلاب دو ق غ هل نصف ق چ بکینگ پودر دو ق م 🥮آرد و بکینگ پودر رو سه بار الک کنید تخم مرغ هارو با شکر و وانیل به مدت هفت دقیقه با دور تند همزن بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشه زعفران و گلاب و هل رو به شیر ولرم اضافه و به تخم ها اضافه و در حد مخلوط شدن هم بزنید روغن مایع رو هم اضافه و مخلوط کنید آرد و بکینگ پودر رو تو سه مرحله به مواد اضافه و خوب مخلوط کنید قالب مورد نظر رو با کره خوب چرب کنید و آردپاشی کنید و آرد اضافه رو خارج کنید مواد کیک رو داخل قالب ریخته داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۷۵به مدت ۴۰تا یکساعت طبقه وسط بزارید تا بپزه مواظب باشید نسوزه
مواد لازم: 🥄2 پیمانه شیر 🥄2 قاشق غذاخوری نسکافه 🥄3 قاشق غذاخوری سس دلسه دلچه (قبلا آن را در این سایت آموزش داده ام.) 🍶بستنی وانیلی 2 اسکوپ 🥣یخ کمی طرز تهیه: 🥃یک پیمانه از شیر را داغ کنید و نسکافه و دلسه دلچه را تویش حل کنید.بذارید خنک بشود. بعد این شیر نسکافه ای را همراه با بقیه شیر و بستنی توی مخلوط کن بریزید . اگر خنک تر دوست داشتید کمی یخ هم بریزید و نوشیدنی را سرو کنید.
🌭برای تهیه هات داگ تنوری همان‌طوری که از اسمش پیداست، آن را باید داخل فر بپزید. ابتدا نان مخصوص هات داگ را تهیه کنید، داخل آن را کمی سس مایونز بزنید و هات داگ را در نان قرار دهید. هر مخلفاتی که مدنظر دارید باکره تفت دهید. مثلا می‌توانید از فلفل یا پیاز استفاده کنید. هات داگ‌ها را در ظرف پیرکس کنار هم بچینید و روی آن را فویل بکشید و داخل فر بگذارید. برای اینکه نان هات داگ تنوری شود، روی نان کمی کره بمالید. هر سبزیجاتی که برای هات داگ درنظر دارید، روی آن پنیر رنده شده چدار بریزید تا در فر آب شود و به خورد هات داگ برود.
شیک برای سرو تک نفره من الویه رو با سینه مرغ و سیب زمینی و خیار شور وتخم مرغ و ذرت و نخود فرنگی و هویج خام رنده شده وفلفل دلمه و سس و نمک وفلفل و کمی آبلیمو درست می کنم این دفعه به جای اینکه سیب زمینی رو بکوبم ساتوریش کردم برای اینکه وانره و شکلش رو حفظ کنه نباید زیاد سس داشته باشه بعد از آماده کردن سالاد الویه اونها رو گرد کنید و در جعفری ساتوری هویج خام ریز رنده شده کلم بنفش ریز خرد شده بغلطانید
شیک برای سرو تک نفره من الویه رو با سینه مرغ و سیب زمینی و خیار شور وتخم مرغ و ذرت و نخود فرنگی و هویج خام رنده شده وفلفل دلمه و سس و نمک وفلفل و کمی آبلیمو درست می کنم این دفعه به جای اینکه سیب زمینی رو بکوبم ساتوریش کردم برای اینکه وانره و شکلش رو حفظ کنه نباید زیاد سس داشته باشه بعد از آماده کردن سالاد الویه اونها رو گرد کنید و در جعفری ساتوری هویج خام ریز رنده شده کلم بنفش ریز خرد شده بغلطانید
🍗 🥙۱۸۰ گرم کنگرفرنگی خرد شده 🥙نصف قاشق غذاخوری روغن زیتون 🥙یک قاشق چایخوری پونه خشک 🥙دو قاشق چای‌خوری دانه زیره 🥙۸ ران مرغ 🥙یک قاشق غذاخوری کره بادام زمینی 🥙۱۵۰ گرم زیتون مخلوط 🥘طرز تهیه🥘 فر را تا ۲۰۰-۲۲۰ درجه، گرم کنید. به اندازه نصف قاشق غذا خوری روغن را از کرفس کباب شده با روغن زیتون، پونه کوهی و زیره سبز مخلوط کنید. مرغ را روی یک ظرف بزرگ گذاشته و آن را با روغن و ادویه مخلوط کنید. در فر به مدت ۴۵ دقیق مرغ را سرخ کنید تا طلایی شود سپس کنگر فرنگی و زیتون را به آن اضافه کنید. همه را باهم بخوبی مخلوطی کنید. سپس ۵ دقیقه دوباره آن را داخل فر گذاشته تا گرم شود. از فر درآورید و سرو کنید.
: شکر:1 کیلو گلابی تازه:1 کیلو آب: به مقدار لازم ابتدا گلابی ها را پوست گرفته و خرد کنید و در ظرف مناسبی به همراه شکر و آب روی حرارت بگذارید تا چند ساعت بجوشد ، شهد آن غلیظ شود و رنگ آن تغییر کند. رنگ گلابی باید قرمز شود. این مربا بسیار خوش طعم است. بعد از اینکه مربا خنک شد آن را در ظرف های شیشه ای دربسته نگهداری کنید و در یخچال قرار دهید.
🍎مواد لازم برای 1 نفر: 🍎کره مقداری 🍎سیب (کمپوت) به میزان لازم 🍎نان تست 2 عدد 🍎شکر 1 قاشق غذا خوری 🍎دارچین 1/2 قاشق چای خوری 🍎عسل به میزان لازم طرز تهیه: 🥪برای درست کردن این تست ابتدا نان تست را کمی گرم کنید و روی آن را کاملا با کره چرب کنید.سپس مقداری سیب کمپوت شده را با عسل و دارچین قاطی کرده و تا حد ممکن ریز ریز کنید.بعد مواد را بین نان تست چرب شده بگذارید.نان تست دیگری را چرب کرده و روی نان قرار دهیدبگذارید.حال نان را داخل ساندویچ ساز قرار دهید تا تست شود.
🧁قالب های براق فلزی باعث طلایی شدن کامل مافین ها می شود.🍬 🧁هر قالب را تا دو سوم پر کنید تا به اندازه پف کند.🍬 🧁هر قالب مافین را خوب چرب کنید.🍬 🧁برای پیشگیری از سوختن کناره مافین ها، دو سوم از یک قالب مافین را با آب پر کنید.🍬 🧁از قاشق بستنی (اسکوپ های بستنی) برای ریختن مایه کیک استفاده کنید تا همه یک اندازه باشد.🍬 🧁مافین هایی که گرد نیست و پف می کند، برای مدت طولانی تر یا در دمای خیلی بالا پخته شده است.🍬 🧁خشکی بیش از حد مافین، به علت ریختن مایه کم در قالب و پخت طولانی و در دمای بالا ایجاد می شود.🍬 🧁در پی هم زدن بیش از حد و بالا بودن دمای فر در داخل مافین حفره تشکیل می شود.
مواد لازم جهت تهیه شامی جو پرک برای 4 نفر: 🌯سیب زمینی 3 عدد 🌯پیاز 1 عدد کوچک 🌯سویا 1 پیمانه کوچک(که مدت چند دقیقه خیس خورده باشد و بعد در آبکش گذاشته تا آبش کاملا گرفته شود.) جو پرک نصف پیمانه 🌯فلفل دلمه نصف عدد 🌯تخم مرغ 1 عدد 🌯آویشن به میزان لازم نمک و فلفل طرز تهیه : ✔️ برای درست کردن شامی جو پرک ابتدا سیب زمینی و فلفل دلمه ای و پیاز و سویا را در غذا ساز ریخته تا تمامی مواد کاملا مخلوط شده و به خورد هم روند. ✔️سپس تخم مرغ و جو پرک و نمک و فلفل و آویشن را اضافه کنید.برای نیم ساعت مواد را در یخچال قرار دهید.تا مواد مزه دار شوند. 🔹بعد در ماهیتابه که کاملا داغ شده سرخ کنید.به این ترتیب شامی جو پرک آماده سرو می شود.
🍛شكر. ١/٢پيمانه 🍛شير. ٢پيمانه 🍛ژلاتين. ١/٥ق س 🍛موز. ٣عدد 🍛خامه. ١پيمانه 🍛آب. ١/٤پيمانه 🍭ژلاتين با آب بن مارى شود.شير و شكر رو روى حرارت ميذاريم تا شكر در شير حل شود.خامه را كمى با همزن ميزنيم تا كمى غليظ شود سپس ژلاتين و شير را مخلوط ميكنيم وقتى كمى خنك شد خامه را اضافه ميكنيم و در آخر موز هاى خرد شده و در قالب ميريزيم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سینه مرغ پخته و ریز شده یک پیمانه(معادل یک لیوان) پنیر پیتزا(موزارلا ، پنیر چدار هم میتونید بریزید) یک پیمانه پنیر خامه‌ای: سه چهارم پیمانه پیاز حلقه شده دو عدد 🍗🧀🍗🧀🍗🧀🍗🧀🍗
مواد لازم : ❌خمیر نان (خمیر نان تورتیلا) 8 عدد ❌گوشت چرخ کرده 450 گرم ❌سس سالسا 1 فنجان ❌ادویه تاکو 4 قاشق چای خوری ❌لوبیا 1 فنجان ❌پنیر چدار (رنده شده) 1.5 فنجان طرز تهیه: 🥄برای درست کردن این غذا ابتدا فر را با دمای 220 درجه سانتیگراد (425 درجه فارنهایت) گرم کنید.خمیرهای نان تورتیلا را به صورت دایره های کوچک ببرید و داخل قالب مافین بگذارید. 🥄داخل یک قابلمه، گوشت را تفت دهید تا به رنگ قهوه ای درآید سپس چربی داخل قابلمه را بگیرید. سالسا، ادویه تاکو و لوبیا را به گوشت پخته افزوده و هم بزنید تا قاطی شوند.بعد مقداری مخلوط گوشت و ادویه تاکو و…را روی خمیر های تورتیلا داخل قالب مافین بریزید و روی هر کدام پنیر چدار قرار دهید. ❗️بعد قالب ها را به مدت 12-15 دقیقه داخل فر بگذارید تا پنیر ها ذوب شوند.در صورت تمایل با خامه ترش، زیتون ،گوجه و گشنیز ریز شده سرو کنید.
وافل مواد لازم: (برای 6 عدد وافل) 1 عدد تخم مرغ 2 قاشق غذاخوری شکر از 1 لیوان 1 بند انگشت کمتر شیر 2 قاشق غذاخوری روغن مایع 1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی) نصف پاکت بکینگ پودر (5 گرم معادل 1.5 قاشق چای خوری) حدود 2.5 الی 3 استکان آرد (استکان کمر باریک ترک ، یک استکان آرد حدود 50 گرم است) طرز تهیه: تخم مرغ و شکر را تا وقتی که به قوام سس مایونز برسد خوب هم بزنید. سپس بقیه مواد را به ترتیب اضافه کنید و هم بزنید. آرد را با کنترل بریزید تا قوام مایه وافل مثل فیلم شود. از مایه کیک کمی غلیظ تر باشد. ابتدا دستگاه وافل را چرب کنید و یک ملاقه از مایه وافل بریزید. حدود 3_2 دقیقه بپزید. تمام مواد را به این شکل آماده کنید. روی وافل شکلات صبحانه بمالید و با میوه های مورد دلخواه خودتان تزیین کنید. میتوانید پودر قند بپاشید و یا با شکلات آب شده سرو کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با صدا ببینید🔈 مواد لازم سیب زمینی ۵ عدد سرکه سفید نصف لیوان چند تکه یخ ماست کم چرب ۲ و نیم پیمانه سیر ۱ حبه ریحان چند برگ جعفری چند برگ روغن زیتون ۳ قاشق غذا خوری ادویه سیب زمینی 👇 نمک و فلفل سیاه و اویشن و پول بیبر و پاپریکا و پودر سیر (هر کدوم نصف قاشق چای خوری )
مواد لازم: 🍹آناناس تازه خرد شده 1 لیوان 🍹برگ نعنا 8-12 عدد 🍹آب 2 لیوان 🍹آب گازدار 1 لیوان 🍹لیمو ترش کوچک 2-3 عدد 🍹یخ 4 تکه طرز تهیه: 🥢آناناس‌ را همراه با 1 لیموترش در مخلوط‌ کن بریزید تا پوره شوند. آب و یخ را به مواد بیافزایید. مجددا هم بزنید.پس از آن آب گازدار و یک لیوان آب اضافه کنید. چند قطعه یخ و در آخر یکی دو برگ نعناع داخل پارچ بریزید تا نوشیدنی طعم نعنا را بگیرد. موهیتو را کمی بچشید در صورت نیاز به میزان دلخواه شکر به آن بزنید. 🥄بگذارید موهیتو خوب خنک شود. سپس آن را داخل لیوان بریزید. داخل هر لیوان دو سه حلقه لیمو ترش و آناناس گذاشته و روی آن یکی دو برگ نعناع قرار دهید.می‌توانید برای زیبایی بیشتر یک تکه آناناس را تا وسط قاچ بزنید و روی لبه لیوان بگذارید.
مواد لازم برای 6 نفر: ❗️نمک و زردچوبه میزان لازم ❗️روغن برای سرخ کردن میزان لازم ❗️فلفل قرمز به میزان لازم ❗️شنبلیله خشک 2 قاشق مربا خوری ❗️پودر سیر یک قاشق چایخوری ❗️پیاز خرد شده یک عدد ❗️سیب زمینی متوسط آب پز شده 3 عدد ❗️ماهی ریز شده 300گرم ❗️گشنیز تازه خرد شده 3 قاشق غذا خوری ❗️پودر زیره یک قاشق مربا خوری ❗️نان لواش 4-5 ورق طرز تهیه: 🔛برای درست کردن این غذا ابتدا درون تابه کمی روغن ریخته و پیاز را در آن تفت دهید. ماهی را به آن افزوده و به همراه نمک و زردچوبه آن را تفت دهید. سپس فلفل و سیر را همراه پودر زیره ، پودر تخم گشنیز، پودر سیر، شنبلیله خشک و گشنیز تازه به مواد درون تابه ریخته خوب تفت دهید.سیب زمینی پخته و ریز شده را به مواد بیافزایید و مواد را از روی حرارت بردارید.بعد مقداری از مواد را روی هر تکه نان بگذارید و به صورت مثلثی آن را پیچیده و در روغن سرخ کنید. برای این کار باید نان را به صورت مستطیل‌های بلند ببرید.سمبوسه های آماده برای سرو آماده است.