#مافين_مرغ_پنير
تخم مرغ 2 عدد ماست 1 ليوان روغن مايع نصف ليوان آرد1/5ليوان بكينگ پودر1 ق غ سينه مرغ پخته شده 1عدد قارچ1 ليوان فلفل سبز نصف ليوان نمك،فلفل،آويشن بميزان لازم پنير پيتزا 1 ليوان ابتدا تخم مرغارو باهمزن دستي هم زده تا از لختگي در بياد بعد ماست و روغن مايع رو اضافه ميكنيم هم ميزنيم اردرو بهمراه بينگ پودر الكً كرده اروم اروم ب مايع اضافه كرده هم ميزنيم مرغ ابپز رو ريش ريش كرده و قارچ رو هم ريز خرد كرده ي كم تفت ميدهيم بعد مرغ وقارچ،فلفل سبز ريز خرد شده را بهمراه نمك،فلفل،آويشن ب مايع اضافه ميكنيم در اخر پنير پيتزارو مخلوط كرده خوب قاطي كرده داخل قالب مافين رو چرب كرده از مواد داخل قالب ريخته و داخل فر با درجه حرارت 180بمدت 40دقيقه قرار ميدهيم.
😰#مادری که بعد از #مرگ #پسرش خواب میبیند بچه هایی هستند که روی #قبر پسرش #ادرار میکنند‼️
#سبحان_الله
انقد صدقه داد،اما فایده نداشت انقد این خواب ها تکرار و تکرار شد که در آخر متوجه شد گناه پسرش این بود که....
روایتی تکان دهنده که دل ها رو به لرزه انداخت... 👇
https://eitaa.com/joinchat/2986147920C983a25faca
https://eitaa.com/joinchat/2986147920C983a25faca
#بر سر بیوه جوان چه گذشت ؟؟
شب گذشته من و فریده در خانه باهم بودیم و یکی از دوستانم به نام بهرام هم مهمان ما بود. بعد از خوردن شام احساس کردم سرم گیج میرود ...
متنشو گذاشتیم تو لینک زیر ولی خیلی وحشتناکو دردناکه😢😰 اگ تحمل خوندنشو نداری نیا🚫
ادامه ماجرا(زیر ۱۸ سال نیان🔞)👇
https://eitaa.com/joinchat/3995467780Cb20f64abb1
هدایت شده از ذاکرین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لحظه خداحافظی با زوار اربعین
#کربلا
#یا_اباعبدالله_الحسین
#اللهم_الرزقنا_زیارٺ_الحسین
#اللﮩـم_عجـل_لولیـڪ_الفـرج
@sedzaker
هدایت شده از ذاکرین
دیدی هرجوری که بود ایندفعه هم اومدم..._۲۰۲۲_۰۵_۲۶_۲۲_۳۹_۵۱_۲۴۵.mp3
12.67M
" دیدی هرجوری که بود ایندفعه هم اومدم...
کربلاییسیدرضا نریمانی
رزق شبانه🌙🌿
#اللهم_ارزقنا_کربلا_بحق_الحسین_ع
#عشاق_الحسین_محب_الحسین_ع
@sedzaker
هدایت شده از ذاکرین
😰#مادری که بعد از #مرگ #پسرش خواب میبیند بچه هایی هستند که روی #قبر پسرش #ادرار میکنند‼️
#سبحان_الله
انقد صدقه داد،اما فایده نداشت انقد این خواب ها تکرار و تکرار شد که در آخر متوجه شد گناه پسرش این بود که....
روایتی تکان دهنده که دل ها رو به لرزه انداخت... 👇
https://eitaa.com/joinchat/2986147920C983a25faca
https://eitaa.com/joinchat/2986147920C983a25faca
سلام صبح بخیر و شادی🍃🍃🍃
امیـدوارم ساعاتی
مملو از عشـق و زیبایی
دقایقی لبریز ازمهربانی
و خیر و برکت و سلامتی
داشته باشید🙏
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#ژله_ویترینی
برای این ژله من از یک بسته ژله آلوورا دوبسته ژله شاتوت و توت فرنگی(با هم مخلوطشون کردم. یعنی از هر طعم یکی) و یک بسته پرتقال استفاده کردم. اول توت فرنگیامو و گل هارو(گل هام طبیعیه) چیدم و ژله آلوورا رو که با یک و نیم لیوان آب جوش باز کردم و گذاشتم سرد شد. آهسته ریختم روش و گذاشتم یخچال تا ببنده. بعد دو بسته ژله شاتوت و توت فرنگیمو با دو لیوان آب جوش باز کردم و گذاشتم سرد شد بعد بهش یک و نصفی بستنی لیوانی وانیلی اضافه کردم خوب مخلوط کردم وریختم روی لایه قبلی وگذاشتم یخچال تاببنده لایه انتهایی هم به همین شکل ژله پرتقال رو با یک لیوان آب جوش بازکردم وگذاشتم سردشدبعدبهش نصف بستنی اضافه کردم و ریختم روی لایه قبل وگذاشتم یخچال تا خووب ببنده.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#کیک_ماست و #لیمو
ارد 180 گرم ماست خامه ای کاله (سون) 100 گرم شکر 140گرم تخم مرغ 3عددروغن مایع 100گرم بیکینگ پودر1ونیم قاشق چایخوری رنده پوست لیمویاپرتقال 1قاشق سوپخوری پر ابتداروغن ،شکر و پوست لیمو را با همزن بزنید.تخم مرغ هارا دانه دانه اضافه کرده وهربار حدود یک دقیقه بزنید و بعد از مخلوط شدن (آرد را با بیکینگ پودر مخلوط کرده وسه بار الک کنید ) طی سه مرحله وبه تناوب ماست و ارد را به مخلوط اضافه کنید .مواد اماده را داخل قالب لوف که چرب کرده و ارد پاشیده اید ریخته و در فر ازپیش گرم شده به مدت40 تا 50دقیقه یا تازمانیکه تستر تمیز بیرون بیاد بگذاریددمای فر 160درجه تا 170 درجه من برای این قالب از دو برابر دستور استفاده کردم و زمان هم حدودا یک ساعت شد.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#پاناكوتا_وانيلى
شير ٦ليوان شكر ١٨ق غ ژلاتين ٦ق غ + ١ليوان آب جوش خامه ٣٠٠گرم رنگ خوراكى نارنجى و زرد كمىژلاتين رو با آب سرد بنمارى كنين شكر رو داخل شير بريزين و بزارين رو شعله تا شكر حل بشه خامه رو بنمارى كنين تا كاملا شُل شده و روون بشه بعد خامه و ژلاتين به شير اضافه كنين قالب رو با مقدار خيلى كمى روغن چرب كرده كمى از مواد (در حد چند قاشق)داخل ظرف جدا بريزين با كمى رنگ خوراكى زرد رنگيش كنين.همين كار رو درباره رنگ نارنجى نيز انجام بدين تو قسمت هاى لازم با قاشق پاناكوتا هاى رنگيتون رو بريزين بزارين يخچال تا نيم بند بشه بعد بقيه مواد كه پاناكوتا سفيد وانيلى هست آروم آروم با قاشق روى لايه قبلى بريزين با توجه به اندازه قالبتون مقدار مواد رو چند برابر كنين يه شب تا صبح داخل يخچال بمونه كافيه بعد قسمت هاى زنبور رو هم با رنگ خوراكى مشكى و زرد و قلمو و كمى اب رنگ كنيد.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#فلافل
دو لیوان نخود رو از شب قبل خیس کنین و چند بار آبش رو عوض کنین
روز بعد داخل سبد بریزین تا آبش گرفته بشه. سپس داخل غذاساز بریزین و خوب خردشون کنین. سه حبه سیر و یه دونه پیاز درشت رنده شده و آب گرفته رو با یه سیب زمینی پخته به نخودها اضافه کنین و خوب ورز بدین.به موادتون نمک و فلفل و آویشن و هر ادویه ای که دوست دارین اضافه کنین و با دست کاملا مخلوط کنین. اونا رو با قالب شکل بدین و توی روغن که روی فلافلها رو گرفته...خوب سرخشون کنین.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
کیک_شکلاتی
آرد 200گرم/ یک و نیم پیمانه+1ق غ
شکر 200گرم/ یک پیمانه
کره 100گرم
شیر 125گرم/ نصف پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
بکینگ پودر 1 ق چ
جوش شیرین نصف ق چ
وانیل یک چهارم ق چ
نمک 1پنس
پودر کاکائو یک سوم پیمانه
خامه صبحانه 100گرم
آرد ، پودر کاکائو، بکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را سه بار الک میکنیم
در یک ظرف، کره، خامه و شکر را با هم زن برقی بزنید
سپس تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه کنید
وانیل را اضافه کنید
نصف آرد را اضافه کنید و کمی بزنید
شیر را اضافه کنید و کمی بزنید
بقیه آرد را اضافه کنید و بزنید
در قالب بریزید و در فر با دمای 180درجه بمدت حدود 50دقیقه بپزید.
*توجه داشته باشید دو سوم قالب بیشتر پر نشود.
کیک بسیار حساسی هست، بذارید کاملا سرد بشه و بعد با گاناش یا خامه تزیین کنید...
______________
᯾❁ @fast_food ❁᯾