سلام صبح بخیر و شادی🍃🍃🍃
امیـدوارم ساعاتی
مملو از عشـق و زیبایی
دقایقی لبریز ازمهربانی
و خیر و برکت و سلامتی
داشته باشید🙏
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#ژله_ویترینی
برای این ژله من از یک بسته ژله آلوورا دوبسته ژله شاتوت و توت فرنگی(با هم مخلوطشون کردم. یعنی از هر طعم یکی) و یک بسته پرتقال استفاده کردم. اول توت فرنگیامو و گل هارو(گل هام طبیعیه) چیدم و ژله آلوورا رو که با یک و نیم لیوان آب جوش باز کردم و گذاشتم سرد شد. آهسته ریختم روش و گذاشتم یخچال تا ببنده. بعد دو بسته ژله شاتوت و توت فرنگیمو با دو لیوان آب جوش باز کردم و گذاشتم سرد شد بعد بهش یک و نصفی بستنی لیوانی وانیلی اضافه کردم خوب مخلوط کردم وریختم روی لایه قبلی وگذاشتم یخچال تاببنده لایه انتهایی هم به همین شکل ژله پرتقال رو با یک لیوان آب جوش بازکردم وگذاشتم سردشدبعدبهش نصف بستنی اضافه کردم و ریختم روی لایه قبل وگذاشتم یخچال تا خووب ببنده.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#کیک_ماست و #لیمو
ارد 180 گرم ماست خامه ای کاله (سون) 100 گرم شکر 140گرم تخم مرغ 3عددروغن مایع 100گرم بیکینگ پودر1ونیم قاشق چایخوری رنده پوست لیمویاپرتقال 1قاشق سوپخوری پر ابتداروغن ،شکر و پوست لیمو را با همزن بزنید.تخم مرغ هارا دانه دانه اضافه کرده وهربار حدود یک دقیقه بزنید و بعد از مخلوط شدن (آرد را با بیکینگ پودر مخلوط کرده وسه بار الک کنید ) طی سه مرحله وبه تناوب ماست و ارد را به مخلوط اضافه کنید .مواد اماده را داخل قالب لوف که چرب کرده و ارد پاشیده اید ریخته و در فر ازپیش گرم شده به مدت40 تا 50دقیقه یا تازمانیکه تستر تمیز بیرون بیاد بگذاریددمای فر 160درجه تا 170 درجه من برای این قالب از دو برابر دستور استفاده کردم و زمان هم حدودا یک ساعت شد.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#پاناكوتا_وانيلى
شير ٦ليوان شكر ١٨ق غ ژلاتين ٦ق غ + ١ليوان آب جوش خامه ٣٠٠گرم رنگ خوراكى نارنجى و زرد كمىژلاتين رو با آب سرد بنمارى كنين شكر رو داخل شير بريزين و بزارين رو شعله تا شكر حل بشه خامه رو بنمارى كنين تا كاملا شُل شده و روون بشه بعد خامه و ژلاتين به شير اضافه كنين قالب رو با مقدار خيلى كمى روغن چرب كرده كمى از مواد (در حد چند قاشق)داخل ظرف جدا بريزين با كمى رنگ خوراكى زرد رنگيش كنين.همين كار رو درباره رنگ نارنجى نيز انجام بدين تو قسمت هاى لازم با قاشق پاناكوتا هاى رنگيتون رو بريزين بزارين يخچال تا نيم بند بشه بعد بقيه مواد كه پاناكوتا سفيد وانيلى هست آروم آروم با قاشق روى لايه قبلى بريزين با توجه به اندازه قالبتون مقدار مواد رو چند برابر كنين يه شب تا صبح داخل يخچال بمونه كافيه بعد قسمت هاى زنبور رو هم با رنگ خوراكى مشكى و زرد و قلمو و كمى اب رنگ كنيد.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#فلافل
دو لیوان نخود رو از شب قبل خیس کنین و چند بار آبش رو عوض کنین
روز بعد داخل سبد بریزین تا آبش گرفته بشه. سپس داخل غذاساز بریزین و خوب خردشون کنین. سه حبه سیر و یه دونه پیاز درشت رنده شده و آب گرفته رو با یه سیب زمینی پخته به نخودها اضافه کنین و خوب ورز بدین.به موادتون نمک و فلفل و آویشن و هر ادویه ای که دوست دارین اضافه کنین و با دست کاملا مخلوط کنین. اونا رو با قالب شکل بدین و توی روغن که روی فلافلها رو گرفته...خوب سرخشون کنین.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
کیک_شکلاتی
آرد 200گرم/ یک و نیم پیمانه+1ق غ
شکر 200گرم/ یک پیمانه
کره 100گرم
شیر 125گرم/ نصف پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
بکینگ پودر 1 ق چ
جوش شیرین نصف ق چ
وانیل یک چهارم ق چ
نمک 1پنس
پودر کاکائو یک سوم پیمانه
خامه صبحانه 100گرم
آرد ، پودر کاکائو، بکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را سه بار الک میکنیم
در یک ظرف، کره، خامه و شکر را با هم زن برقی بزنید
سپس تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه کنید
وانیل را اضافه کنید
نصف آرد را اضافه کنید و کمی بزنید
شیر را اضافه کنید و کمی بزنید
بقیه آرد را اضافه کنید و بزنید
در قالب بریزید و در فر با دمای 180درجه بمدت حدود 50دقیقه بپزید.
*توجه داشته باشید دو سوم قالب بیشتر پر نشود.
کیک بسیار حساسی هست، بذارید کاملا سرد بشه و بعد با گاناش یا خامه تزیین کنید...
______________
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#سالاد
موادش: کاهو،کلم بنفش، بیبی اسفناج، هویج، گوجه، پرتقال، آناناس تازه(کمپوتش نیست یعنی) و فیله مرغ گریل شده
برای درسینگ اینجور سالادا بهترین گزینه همون که بارها گفتم! مخلوط سرکه بالزامیک ، روغن زیتون یه کم رب انار و چاشنی سالاد و تخم گشنیز، البته من توی این آب پرتقالم ریختم.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#كيك_سينابون
تخم مرغ4عدد آرد 2 ليوان روغن مايع نصف ليوان ماست 3/4 ليوان وانيل1ق چ بكينگ پودر2 ق م شكر1 ليوان مواد مياني: شكر 2 ق غ پودر نارگيل 3 ق غ دارچين 2 ق م تخم مرغ با هم زن خوب همزده تا از لختگي در بياد بعد شكر و وانيل رو اضافه ميكنيم هم ميزنيم تا كاملا كف كنه و كرم رنگ بشه بعد ب تدريج روغن مايع و ماست رو اضافه كرده همزده اردو بكينگ پودر رو ك سه بار الك كرديم طي چند مرحله ب مايع كيك اضافه ميكنيم بشكل دوراني هم ميزنيم مواد مياني را باهم مخلوط كرده قالب مورد نظر رو چرب ميكنيم يك مقدار از مايع كيك وو داخل قالب ريخته بعد مواد مياني رو ريخته دوباره ماباقي مايع كيك رو ريخته داخل فري ك از قبل با درجه حرارت 180گرم كرديم بمدت 40دقيقه قرار ميدهيم.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#استانبولی
يادتون باشه اگه ميخواين يه تركيب فوق العاده داشته باشين تو پياز داغ كردن و گوجه ميكس كردن دست و دلباز باشين😉 پوره ي گوجه رو توي پياز داغتون حسابي بپزيد كه آبِ اون كاملا بخار بشه و وقتي به برنج اضافش كنيد كه اونم تقريبا بدون آب باشه. سيبزميني هارو هم من معمولا سرخ نميكنم بخاطر سالم تر بودنش اما اگه با كمي روغن زيتون يا كنجد روي شعله ي كم سرخشون كنيد غذاتون معركه ميشه!سالاد شيرازيِ من درآورديِ من تركيبي ست از گوجه پياز خيار فلفل دلمه اي كدو سبز و مقادير فراووني آبِ ليموي تازه و كمي نمك.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#شامی_لبنانی
یه غذای نونی وفوق العاده خوشمزه پیشنهادمیکنم حتما درست کنید
موادش هم گوشت چرخ کرده ،پیاز رنده شده،سبزی شامل گشنیز ،جعفری،تره،یکعدد تخم مرغ،سویا مقداری،کمی آرد که حالت چسبندگی پیدا کنه و نمک و ادویه و زردچوبه نصف قاشق چایخوری بکین پودر.همه رو مخلوط کنید خوب ورزدهیدو درروغن سرخ کنید.پ.ن بکین مودرجهت پف کردن استفاده میشودپ.ن هم ازآردمعمولی هم آردنخودمیشه استفاده کرد.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#شانامو 😋
پنیر خامه ای ۲۰۰گرم بستنی وانیلی ۱عددشیر عسلی نصف قوطی خامه صبحانه ۲۰۰گرم پودر ژلاتین ۳ق غ ژله توت فرنگی یا هر طعمی که دوس دارین ۱بسته ابتدا پنیر خامه ای را در حد باز شدن با همزن میزنیم و سپس خامه صبحانه رو به آن اضافه میکنیم وکمی با همزن میزنیم بعد بستنی و شیر عسلی را اضافه میکنیم حالا ژله توت فرنگی رو با یه لیوان آب جوش بن ماری کنید و نصف لیوان اب سرد بریزین و به دمای محیط برسونید وبه مخلوط اضافه کنید ودرآخر پودر ژلاتین روکه بن ماری کردید وبه دمای محیط رسوندید اضافه میکنیم وسپس در قالب ریخته و داخل یخچال بزارید تا ببندید.
🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇
᯾❁ @fast_food ❁᯾