#خورشت_چغاله_بادام
چغاله بادام : 400 گرم گوشت خورشتی : 400 گرم نعنا و جعفری : نیم کیلو نمک و زردچوبه : به میزان لازم پیاز : 1 عددابتدا گوشت خورشتی رو با پیاز ریز شده تفت داده و زردچوبه رو بهش اضافه میکنیم و حالا 3 لیوان آب رو گوشت مون میریزیم تا پخته بشه بعد چغاله بادام های ریز رو همینطوری میتونید داخل خورشت تون بریزید و چغاله های درشت رو میتونید از وسط نصف کنید و حدودا 45 دقیقه ای وقت لازم هستش که پخته بشه و حالا جعفری و نعنا رو هم پاک کرده شسته و ریز میکنیم و در روغن کمی تفت بدید بعد به خورشت تون اضافه کنید در آخر نمک رو هم اضافه کنید( اگر دوست داشتید برای چاشنی از سه قاشق آبغوره استفاده کنید بستگی به دائقه خودتون داره) بعد با حرارت ملایم میزارید تا خورشتتون کاملا جا بیفته .
🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#شوید_پلو_ماهی_حلوا
تیکه های ماهی حلوا رو داخل مقداری آبلیمو و نمک بمدت یک ساعت و در یخچال استراحت دادم تا مزه دار بشه.بعد از داخل این محلول درآوردم روی حوله آشپزخونه گذاشتم تا اب اضافیش گرفته وخوب خشک بشه.حالا ۲ق غ آرد گندم رو با کمی زردچوبه،پودرسیر،نمک،پودر فلفل قرمز، مخلوط کردم تیکه های ماهی رو با این مواد کاور دادم .روغن رو داخل تابه ریختم گرم که شد یه دونه پیاز رو چهارقاچ کردم داخلش ریختم و بعدم تیکه های ماهی رو داخل تابه قرار دادم تا سرخ بشن.یه طرفش که سرخ شد برگردوندم تا اونطرفش هم سرخ بشه حرارت اولش کم نباشه وگرنه ماهی آب میندازه و نرم میشه وگوشتش تیکه میشه.بعد که دو طرفش خوب سرخ شد حرارت رو کم کردم تا قشنگ مغزپخت بشه.در اخر اون پیازها رو دور ریختم چون زیادی سرخ شده بودن.پیاز طعم و عطر خوبی به ماهی میده و از پخش شدن بوی ماهی سرخ شده جلوگیری میکنه.
🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#توت_فرنگی_آبنباتی
خيلي سادست:دو ليوان شكر+سه چهارم ليوان آب+سه ق غ عسل رو داخل يك قابلمه كوچيك بجوشونيد ،حدود ده دقيقه تايكربع.بعد#توتفرگي ها رو كه از قبل شستيد و كاملا خشك كرديد و به سيخ چوبي زديد(عكس دوم) در اين شربت كه نسبتا غليظه بزنيد (همون موقع كه داغه) و روي يك ظرف يا فويل كه كمي چرب كرديد بذاريد تا خنك و آبنباتي بشه.فقط اينو بگم كه تا تازست بايد خورده بشه چون بمونه توتفرنگي آب ميندازه.فوق العادست راستي ميتونيد همون اول چند قطره رنگ خوراكي قرمز به شربت اضافه كنيد كه رنگش قرمز بشه ولي من تا جاي ممكن از رنگهاي خوراكي استفاده نميكنم.
🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇
᯾❁ @fast_food ❁᯾
برخیز که پاییز تو را می خواهد
این صبح دلآویز تو را میخواهد
تا چشم گشوده ای به مهر سحری
خورشید دلانگیز تو را میخواهد
سلام، روزتون بخیر و شادی🌹🍂🍃🍃
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#لازانیا_خونگی
خب واسه هر نفر به صد گرم آردو و یک عدد تخم مرغ نیاز داریم من دویست گرم آرد گذاشتم و دوتا تخم مرغ بعد دیدم خمیرش هنوز سفته دوتا تخم بلدرچین هم اضافه کردم بعلاوه نمک و فلفل سیاه و آویش همین همه رو ورز دادم یکم بعد گذاشتم تو نایلون کمی استراحت کنه بعدش چشمتون روز بد نبینه مگه خمیرش باز میشد باز کردنش با وردنه سخت بود چون باید خیلی نازک میشد منم وسیله مخصوصشو نداشتم خلاااصه تجربه جالبی بود ااین خمیرو به هر شکلی میتونید در بیارید البته اگه وسیلشو داشته باشید . بعد باید چند ساعت بمونه تا خشک بشه.دیشب ورقه ها رو درست کردم امروز استفاد کردم. مثل اماده ها چند دقیقه تو اب جوش و نمک و کمی روغن بجوشه تا نرم بشه.موادشم که دیگه دلبخواهه معمولا گوشت چرخ کرده و قارچ و سس گوجس و ادویه مخصوص بعلاوه سس بشامل بین لایه ها و پنیر پیتزای فراوون.
🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#پارافه_آناناس
بستنی وانیلی ۳ پیمانه خامه صبحانه ۲۰۰ گرم کمپوت آناناس یک قوطی پودر ژله آناناس ۲ بسته پودر ژلاتین دو ق غ آب سرد نصف پیمانه آب جوش دو لیوان بستنی را از قبل در محیط آشپزخانه بگذارید تا کمی نرم شود و بعد به همراه خامه، با همزن خوب بزنید.ژله ها را با آب جوش حل کنید تا کاملا شفاف شوند.پودر ژلاتین را روی آب سرد بپاشید و بن ماری کنید تا حل شود. میوه های آناناس را خرد کنید.حالا ژله آناناس حل شده و پودر ژلاتین بن ماری شده و یک لیوان آب کمپوت آناناس رابه مخلوط بستنی و خامه اضافه کنید و با همزن سریع بزنید.تیکه های میوه آناناس هم اضافه کنید و در قالب بریزید و چند ساعت در یخچال قرار بدهید.
🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#رولت_اسفناج_مانک
۸ عدد تخم مرغ یکلیوان شیر ۱/۳لیوان ارد نمک و کمی فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید و یک پیمانه اسفناج خام ریزخرد شده را اضافه کنید و در سه نوبت در تابه دوبل طبخ کنید به این صورت که کف تابه را با قلمو اشپزی چرب کنید و به میزان لازم مواد کف تابه بریزید یک سمت رولت که از کناره ها طلایی شد تابه را برگردانید تا سمت دیگر هم کمی طلایی شود و سپس پنیر چدار روی ان رنده کنید کمی که پنیر اب شد رولت را ،رول کنید و در کاغذ روغنی بپیچید تا شکل بگیرد میتوانید این رولت را گرم یا سرد سرو کنید .برای مواد داخلی ان میتوانید از انواع ژامبون هم استفاده کنید یا با استفادا از گوشت، مرغ و ماهی همراه با سبزیجات ان را تبدیل به یک فینگر فود جهت پیش غذا کنید.
🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#سالاد_پاستا
پاستا فرمی ژامبون گوشت سینه مرغ خرد شده فلفل دلمه ای خرد شده خیارشور نگینی خرد شده هویج رنده شده کنسرو ذرت کاهوی خرد شده خلال چیپس سس مایونز فلفل نمک پودر آویشن به دلخواه . یک بسته پاستا رو داخل آب جوش میریزیم یک قاشق مربا خوری زرد چوبه یک ق مربا خوری روغن مایع و کمی نمک میریزیم وقتی پاستا ها نرم شدن آبکشش میکنیم و میزاریم خنک بشه بعد همه مواد و اضافه کرده خوب مخلوطش میکنیم و میذاریم یخچال تا منسجم بشه ما به همه سالاد پاستا سس نمیزنیم موقع سرو سس میزنیم عالی میشه .
🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#ژله_پف_پفی #مارشمالو
ژله با طعم دلخواه ١ بسته(من از طعم هلو و طالبي استفاده كردم)آب ١/٣ پيمانه شكر ١-٢ ق غ پودر نارگيل به ميزان لازم همه مواد رو مخلوط ميكنيم روي حرارت ملايم ميذارم تا شكر حل بشه بعد تو كاسه ميريزيم و با همزن دور تند ميزنيم تا مثل خامه رنگش سفيد شه ميتونيم چند قطره رنگ خوراكي اضافه كنيم.كف ظرف مورد نظر رو پودر نارگيل ميريزيم ژله رو با ليسك تو ظرف پخش ميكنيم و ميذاريم يخچال براي ژله دوم همين كارو ميكنيم و ميريزيم روي ژله اول و پودر نارگيل ميريزيم روش اگه يك رنگ (يك بسته ژله)درست كردين روي لايه اول پودر نارگيل بريزيد و بذاريد يخچال اگه دو رنگ درست كردين بين لايه ها پودر نريزيد چون نميذاره به هم بچسبند بعدا يا با چاقو مكعبي برش بزنيد يا با قالب فلزي ،قالب بزنيد.
🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇
᯾❁ @fast_food ❁᯾
به جای استفاده ازنمک، ترخون خشک را بساييد و درغذایتان بريزيد
هم طعم نمک رااحساس ميكنيد
هم فشارخون راتنظيم ميكند
وهم چاقی ايجادشده دراثرتجمع آب دربافتهای بدن را برطرف میسازد
🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#كيك_توت_فرنگي
تخم مرغ 3 عدد
شكر 1 ليوان
كره 50 گرم
آبجوش نصف ليوان
بكينگ پودر 2 ق م
وانيل 1 ق چ
آرد 2 ليوان
توت فرنگي خرد شده 1 ليوان
تخم مرغ رو همراه شكر و وانيل هم زده تا كاملا كف كنه و كرم رنگ بشه بعد ابجوش و كره اب كرده را اصافه كرده هم ميزنيم
آرد رو بهمراه بكينگ پودر سه بار الك كرده طي چند مرحله ب مايع كيك اصافه كرده بشكل دوراني هم ميزنيم در اخر توت فرنگي خرد شده را ريخته و خوب قاطي ميكنيم
كف قالب مورد نظر كاغذ روغني پهن كرده مواد را داخل قالب ريخته و روي كيك روبا توت فرنگيهاي برش داده ميچينيم قالب را داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180بمدت 40دقيقه قرار ميدهيم
بعد از اينكه كيك پخت اجازه ميدهيم كيك كاملا خنك بشه بعد از قالب در اورده روش رو پودر قند پاشيده سرو ميكنيم.
🍇🍓🍇🍓🍇🍓🍇🍓🍇
🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇
᯾❁ @fast_food ❁᯾