eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
15.9هزار دنبال‌کننده
25هزار عکس
19.8هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
دو لیوان نخود رو از شب قبل خیس کنین و چند بار آبش رو عوض کنین روز بعد داخل سبد بریزین تا آبش گرفته بشه. سپس داخل غذاساز بریزین و خوب خردشون کنین. سه حبه سیر و یه دونه پیاز درشت رنده شده و آب گرفته رو با یه سیب زمینی پخته به نخودها اضافه کنین و خوب ورز بدین.به موادتون نمک و فلفل و آویشن و هر ادویه ای که دوست دارین اضافه کنین و با دست کاملا مخلوط کنین. اونا رو با قالب شکل بدین و توی روغن که روی فلافلها رو گرفته...خوب سرخشون کنین. ᯾❁ @fast_food ❁᯾
کیک_شکلاتی آرد 200گرم/ یک و نیم پیمانه+1ق غ شکر 200گرم/ یک پیمانه کره 100گرم شیر 125گرم/ نصف پیمانه تخم مرغ 2 عدد بکینگ پودر 1 ق چ جوش شیرین نصف ق چ وانیل یک چهارم ق چ نمک 1پنس پودر کاکائو یک سوم پیمانه خامه صبحانه 100گرم آرد ، پودر کاکائو، بکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را سه بار الک میکنیم در یک ظرف، کره، خامه و شکر را با هم زن برقی بزنید سپس تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه کنید وانیل را اضافه کنید نصف آرد را اضافه کنید و کمی بزنید شیر را اضافه کنید و کمی بزنید بقیه آرد را اضافه کنید و بزنید در قالب بریزید و در فر با دمای 180درجه بمدت حدود 50دقیقه بپزید. *توجه داشته باشید دو سوم قالب بیشتر پر نشود. کیک بسیار حساسی هست، بذارید کاملا سرد بشه و بعد با گاناش یا خامه تزیین کنید... ______________ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
موادش: کاهو،کلم بنفش، بیبی اسفناج، هویج، گوجه، پرتقال، آناناس تازه(کمپوتش نیست یعنی) و فیله مرغ گریل شده برای درسینگ اینجور سالادا بهترین گزینه همون که بارها گفتم! مخلوط سرکه بالزامیک ، روغن زیتون یه کم رب انار و چاشنی سالاد و تخم گشنیز، البته من توی این آب پرتقالم ریختم. ᯾❁ @fast_food ❁᯾
تخم مرغ4عدد آرد 2 ليوان روغن مايع نصف ليوان ماست 3/4 ليوان وانيل1ق چ بكينگ پودر2 ق م شكر1 ليوان مواد مياني: شكر 2 ق غ پودر نارگيل 3 ق غ دارچين 2 ق م تخم مرغ با هم زن خوب همزده تا از لختگي در بياد بعد شكر و وانيل رو اضافه ميكنيم هم ميزنيم تا كاملا كف كنه و كرم رنگ بشه بعد ب تدريج روغن مايع و ماست رو اضافه كرده همزده اردو بكينگ پودر رو ك سه بار الك كرديم طي چند مرحله ب مايع كيك اضافه ميكنيم بشكل دوراني هم ميزنيم مواد مياني را باهم مخلوط كرده قالب مورد نظر رو چرب ميكنيم يك مقدار از مايع كيك وو داخل قالب ريخته بعد مواد مياني رو ريخته دوباره ماباقي مايع كيك رو ريخته داخل فري ك از قبل با درجه حرارت 180گرم كرديم بمدت 40دقيقه قرار ميدهيم. ᯾❁ @fast_food ❁᯾
يادتون باشه اگه ميخواين يه تركيب فوق العاده داشته باشين تو پياز داغ كردن و گوجه ميكس كردن دست و دلباز باشين😉 پوره ي گوجه رو توي پياز داغتون حسابي بپزيد كه آبِ اون كاملا بخار بشه و وقتي به برنج اضافش كنيد كه اونم تقريبا بدون آب باشه. سيبزميني هارو هم من معمولا سرخ نميكنم بخاطر سالم تر بودنش اما اگه با كمي روغن زيتون يا كنجد روي شعله ي كم سرخشون كنيد غذاتون معركه ميشه!سالاد شيرازيِ من درآورديِ من تركيبي ست از گوجه پياز خيار فلفل دلمه اي كدو سبز و مقادير فراووني آبِ ليموي تازه و كمي نمك. ᯾❁ @fast_food ❁᯾
یه غذای نونی وفوق العاده خوشمزه پیشنهادمیکنم حتما درست کنید موادش هم گوشت چرخ کرده ،پیاز رنده شده،سبزی شامل گشنیز ،جعفری،تره،یکعدد تخم مرغ،سویا مقداری،کمی آرد که حالت چسبندگی پیدا کنه و نمک و ادویه و زردچوبه نصف قاشق چایخوری بکین پودر.همه رو مخلوط کنید خوب ورزدهیدو درروغن سرخ کنید.پ.ن بکین مودرجهت پف کردن استفاده میشودپ.ن هم ازآردمعمولی هم آردنخودمیشه استفاده کرد. ᯾❁ @fast_food ❁᯾
😋 پنیر خامه ای ۲۰۰گرم بستنی وانیلی ۱عددشیر عسلی نصف قوطی خامه صبحانه ۲۰۰گرم پودر ژلاتین ۳ق غ ژله توت فرنگی یا هر طعمی که دوس دارین ۱بسته ابتدا پنیر خامه ای را در حد باز شدن با همزن میزنیم و سپس خامه صبحانه رو به آن اضافه میکنیم وکمی با همزن میزنیم بعد بستنی و شیر عسلی را اضافه میکنیم حالا ژله توت فرنگی رو با یه لیوان آب جوش بن ماری کنید و نصف لیوان اب سرد بریزین و به دمای محیط برسونید وبه مخلوط اضافه کنید ودرآخر پودر ژلاتین روکه بن ماری کردید وبه دمای محیط رسوندید اضافه میکنیم وسپس در قالب ریخته و داخل یخچال بزارید تا ببندید. 🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
هدایت شده از راهنمای دوره
🫧 تو باعث میشی فکر کنم ، هنوز ارزش کردن داره...
یک خوشمزه و خوشگل در کنار پلوی زعفرانی دم کردم. کشمش پلویی رو تفت دادم،زرشک رو با کمی شکر(اختیاری )تفت دادم. خلال پرتقال رو که قبلا تلخیشو گرفتم( تو پیج توضیحش هست) و باشکر و کره تفت دادم(روغن ) و بعد از دم کشیدن با برنج مخلوطش کردم و خلال پسته هم روی همه ی مواد ریختم. بلدرچین رو بازعفران ،پیاز،کرفس،پختم و سرخ کردم. 🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
یک و نیم لیوان شکریک و نیم لیوان شیر یک لیوان روغن مایع دولیوان اردیک قاشق غذاخوری بکینگ پودر کمی وانیل ۵۰گرم پودرکاکائو ۳عددتخم مرغ ابتدا شیر و روغن وشکر رو باهمزن میزنیم بعد پودر کاکائو رو الک میکنیم کمی باهمزن هم میزنیم بعد یک لیوان از این مواد رو برداشته و کنار میزاریم بعد تخم مرغ و وانیل اضافه میکنیم باهمزن کمی هم میزنیم همزن رو میزاریم کنار و ارد و بکینگ پودر که باهم مخلوط و سه بار الک کردیم به مواد کم کم اضافه و با لیسک هم میزنیم کف و دیواره هاش قالب رو چرب میکنیم کف قالب کاغذ روغنی میزاریم و مواد رو میریزم و تو فر از قبل داغ شده به مدت ۵۰دقیقه میزاریم تا بپزه بعد که پخت داغ داغ از قالب در میاریم کاغذروغنی رو جدامیکنیم قسمت قله ای کیک رو برش میدیم ودوباره توقالب میزاریم واون یک لیوان سسی که نگه داشتیم رو با قاشق همه جای کیک میریزیم و میزاریم به خورد کیک بره بعد از یک ساعت از قالب دراورده و برش میدیم. 🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
آلو_قیمه ابتدا یک عدد پیاز درشت رو نگینی ریز کردم و با یه مقدار روغن تفت دادم وقتی رنگ پیاز یه مقدار تغییر کرد چهارصد گرم گوشت گوسفندی رو بهش اضافه کردم و گذاشتم یه مقدار با هم تفت بخورن بعد زردچوبه و فلفل و ادویه خورشتی و سه قاشق غذاخوری رب بهش اضافه کردم و دوباره گذاشتم همه ی مواد باهم تفت بخورن،من برای اینکه خورشتم تلخ نشه همیشه لیمو رو میشکنم و داخل لیمو رو به خورش اضافه میکنم فقط یه لیموی سالم رو برا قشنگی میندازم داخلش،بعد یه مقدار آب بهش اضافه کردم و دو تا چوب دارچین هم انداختم داخلش و حرارت رو ملایم کردم یک ساعت آخر هم آلو و لپه هایی رو که از قبل پختم به خورشتم اضافه کردم،و ده دقیقه آخر هم سه قاشق زعفران دم کرده و نمک بهش اضافه کردم. 🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
ماهی هارو با زعفرون، آبلیمو، نمک، فلفل سیاه، ادویه و سیر خرد شده مرینیت میکنیم و اجازه میدیم چند ساعت داخل یخچال بمونن سبزیجات معطرو سرخ میکنیم و کم کم بقیه مواد رو اضافه میکنیم شامل پیازداغ عسلی، گردو نگینی، زرشک و آلو سلیقه ای هست که من خیلی مزه ش رو میپسندم همه رو که تفت دادیم چند قاشق رب انار هم اضافه میکنیم و اجازه میدیم خوب باهم ترکیب شن موادمون رو داخل شکم ماهی ها میریزیم و میدوزیم برای پخت هم میشه از فر استفاده کرد هم تابه دوطرفه که من از تابه استفاده کردم پس زمینه ی عکس خودتون صدای رعدوبرق و بارون بهاریو تصور کنید و لذت ببرید. 🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇 ᯾❁ @fast_food ❁᯾