🍰کیک برشی 😋
تخم مرغ 3 عدد
شکر یک و یک چهارم لیوان
وانیل کمی
روغن مایع سه چهارم لیوان
شیر یک لیوان
آرد دو ونیم لیوان
بکینگ پودر دو قاشق م
نمک میوه یک دوم قاشق م
🥧ابتدا تخم مرغ و شکر و وانیل رو باهمزن میزنیم تا رنگش روشن و کشدار بشه..
روغن مایع اضاف و در حد مخلوط شدن با همزن میزنیم بعد شیر اضافه میکنیم ...
بکینگ پودر و نمک میوه رو با آرد مخلوط و چند بار الک کنید...آرد رو به مواد اضاف میکنیم و با لیسک به صورت دورانی مخلوط میکنیم..
در ظرفی چند قاشق از مواد آماده ریخته و با پودر کاکائو مخلوط میکنیم و داخل قیف میریزیم....
مواد رو داخل قالبی که چرب و آرد پاشی شده میریزیم...با مواد کاکائویی رو کیک طرح میندازیم...😍👌
قالب 25 در 35
زمان و درجه فرها فرق میکنه باید قلق فرتون دستتون بیاد
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#وینا_زعفرانی🌸
ابتدا فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید.180g کره را با همزن کمی بزنید تا یکدست شود. سپس 80gپودر قند را اضافه کرده و هم بزنید تا کرمی و سبک شود.1عدد زرده تخم مرغ را به همراه1/8ق.چ وانیل اضافه کرده و 30 ثانیه هم بزنید.
1ق.چ زعفران غلیظ را نیز به همراه35g پودر بادام افزوده و با لیسک مخلوط کنید. در انتها نمک و1ق.چ بیکینگ پودر را با300g آرد الک کرده و کم کم به مایه اضافه کنید و ورز دهید تا خمیر نرمی به دست آید که به دست و کاسه نچسبد.
3. بدون این که به خمیر استراحت دهید، داخل قالب های مینی تارتلت را کمی چرب کرده و خمیر را در هر قالب پرس کرده و در هر طبقه وسط فر به مدت حدود 20-18 دقیقه قرار دهید تا بپزد.
4. پس از سرد شدن شیرینی ها، آنها را از قالب خارج کرده با شکلات و پسته نگینی تزیین کنید
᯾❁ @fast_food ❁᯾
هدایت شده از
برو جلو آیینه و به خودت بگو «-🪞
من بهت باور دارم، تو قراره بدرخشی ✨
𖡟 ⃟💛
🌸✨
@bigharare_delha
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#رانی_هلو🤗
مواد لازم :👇
هلو ۱ کیلو
شکر ۱ لیوان
آب ۴ لیوان
دستور تهیه :👇
بعد از اینکه هلوها رو خرد کردین داخل یه قابلمه ۴ لیوان آب و شکر بریزین وقتی به جوش اومد هلوها رو بهش اضافه کنین به اندازه ۲۰ دقیقه بجوشه تا هلوها نرم بشن کافیه.
نکته : میزان شکر به شیرینیه هلوها بستگی داره.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#ساندویچ_دونر_کباب
🥯با یه روش خوشمزه و عالی
🥪سینه مرغ و کبابی خرد کردم بهمراه روغن زیتون ماست یا سس سفید نمک فلفل پودر آویشن پودر پاپریکا خوابوندم یک ساعت داخل یخچال استراحت دادم بعد رو سیخ زدم کباب کردم
کبابها رو با چاقو به تکه های کوچیک بریدم
داخل تابه سه تا پیاز ( به ازای هر نفر یه پیاز )
با کره تفت دادم قارچ ورقه شده رو اضافه کردم تا آبش کشیده بشه ،دلمه خرد شده ریختم و همچنین کبابها رو ،نمک و فلفل کمی اضافه کردم حسابی مواد و تفت دادم این مواد و هم میتونید داخل نان همبرگر بریزید روش پنیر فراوان بزنید بزارید داخل ساندویج ساز یا داخل تابه روش یه چیز سنگین بزارید تا فشرده بشه هم میتونید به تنهایی با نان میل کنید
من به دلیل مسایل رژیمی پنیرو حذف کردم و بسیار خوشمزه بود.🥮
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#شیرینی_شکلاتی_آلمانی🍪
⁉️
بیسکوییت پتیبور: ۱۰۰ گرم
تخممرغ: یک عدد
گردوی خردشده: ۲۰ گرم
شکر: یکدوم پیمانه
پورکاکائو: دو قاشق
طرز تهیه شیرینی شکلاتی آلمانی
💯کره و پودر کاکائو را روی حرات بگذارید، آنقدر که کره آب شود.
تخممرغ و شکر را اضافه کنید و بهسرعت هم بزنید که شکر حل شود. نباید اجازه دهید سفیده تخممرغ ببندد و پخته شود.
بیسکوییتها را خرد کنید: بهصورتیکه پودر شود.
☢مواد را از روی شعله بردارید و پودر بیسکوییت و گردو را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.
مواد را داخل ظرف مناسب دهید و روی آن را با پودر کاکائو و گردو کنید.
برای دو ساعت آن را داخل فریزر قرار دهید.
بعد از دو ساعت دسر آماده است و میتوانید آن را برش بزنید.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♥️ℒℴνℯ♥️
✍🏻 ببین من بلد نیستم
تو رو کم دوست داشته باشم . . .
♥️
🌸✨
@shamimeh_gole_narges
#دسر_وانیلی 🍮 😋
یک عدد تخم مرغ
نصف پیمانه شکر
سه لیوان شیر
یک قاشق نشاسته ذرت
دوقاشق آرد سفید
یک قاشق چایخوری وانیل
دو قاشق کره
🔸نشاسته، آرد و شكر و شير را با هم مخلوط كرده و روي حرارت قرار بدین و مدام هم بزنيد.زرده و سفيده تخم مرغ را از هم جدا كنيد.زرده و وانيل را با همزن بزنيد و سفيده را جدا بزنيد تا پنبه اي شود.زرده و سفيده را همراه كره به مايه شير اضافه كنيد و مرتبا هم بزنيد تا غليظ شود بعد توی قالب میریزیم و میزاریم توی یخچال یک تا دوساعت بعد ازقالب درمیاریم
᯾❁ @fast_food ❁᯾
کوکی با طعم هل🍪
دستور 🍽
آرد: ۱۰۰ گرم
آرد سمولینا: ۱۰۰ گرم
بیکینگپودر: یک قاشق چایخوری
پودر هل: ۱ قاشق چایخوری
پودر شکر: ۵۰ گرم
کره: ۱۰۰ گرم
طرز تهیه و دستور پخت:
🥄فر را روی دمای ۱۶۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید. کره و پودر شکر با همزن برقی بزنید تا نرم و یکدست شود، در کاسهای جداگانه آرد و بکینگ پودر و آرد سمولینا را مخلوط کرده و به مواد فوق اضافه کرده و هل را نیز بیفزایید. خمیر به دست آمده را مابین دو دست گرد میکنیم (به اندازه یک دوم قاشق سوپخوری) و روی کاغذ روغنی با فواصل مشخص بر روی سینی فر میگذاریم، سینی را به مدت ۱۸ تا ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید تا کوکیها بپزد بعد از پخت اجازه دهید تا کوکی کاملا خنک شود و بعد آن را از روی سینی بردارید و در ظرف اصلی بچینید.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#براونی_کره_بادام_زمینی
🍪۱.۲ پیمانه کره
🍪۱+ ۱.۲ پیمانه شکر
🍪۱۷۰ گرم شکلات تکه شده
🍪۲ عدد تخم مرغ بزرگ
🍪۲ قاشق چای خوری عصاره وانیل
🍪۱ پیمانه آرد
🍪۶ قاشق غذاخوری پودر کاکائو
🍪۱.۲ قاشق چای خوری نمک
🍪۱.۳ پیمانه کره بادام زمینی
🍪۲ قاشق غذاخوری کره
🍪۱.۴ پیمانه پودر شکر
🥣ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجه روشن کرده و در قالب مخصوص نیز کاغذ روغنی قرار بده.
کره را آب کرده و همراه با شکر، ترکیب و به مدت ۶۰ ثانیه در ماکرویوو یا حرارت ملایم گرم کن، زیرا در واقع باید مخلوطی یکدست درست شود. شکلات را به روش بن ماری ذوب کرده، به ترکیب بالا بیافزای و بعد با تخم مرغ و عصاره وانیل به وسیله همزن بهم بزن.
در کاسه دیگری آرد، نمک و پودر کاکائو را مخلوط، به مواد بالا افزوده و کمی ترکیب کن. سپس در قالب مورد نظر بریز.
کره بادام زمینی را به مدت ۳۰ ثانیه بر روی حرارت متوسط قرار داده، ۲ قاشق کره و پودر شکر را افزوده و به خوبی مخلوط کن. با قاشق این ترکیب رو بر روی مایع کیکِ در قالب ریخته و به مدت ۴۰ دقیقه در فر قرار بده. زمانیکه آماده شد، به مدت ۱۵ دقیقه اجازه بده در دمای اتاق سرد شود و در نهایت تکه و سرو کن.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#شیرینی_شکلاتی_آلمانی🍪
⁉️
بیسکوییت پتیبور: ۱۰۰ گرم
تخممرغ: یک عدد
گردوی خردشده: ۲۰ گرم
شکر: یکدوم پیمانه
پورکاکائو: دو قاشق
طرز تهیه شیرینی شکلاتی آلمانی
💯کره و پودر کاکائو را روی حرات بگذارید، آنقدر که کره آب شود.
تخممرغ و شکر را اضافه کنید و بهسرعت هم بزنید که شکر حل شود. نباید اجازه دهید سفیده تخممرغ ببندد و پخته شود.
بیسکوییتها را خرد کنید: بهصورتیکه پودر شود.
☢مواد را از روی شعله بردارید و پودر بیسکوییت و گردو را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.
مواد را داخل ظرف مناسب دهید و روی آن را با پودر کاکائو و گردو کنید.
برای دو ساعت آن را داخل فریزر قرار دهید.
بعد از دو ساعت دسر آماده است و میتوانید آن را برش بزنید.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#کیک_موزی 🍰 😋
▫️آرد 140 گرم(1پیمانه)
▫️بیکینگ پودر 1ق مربا خوری
▫️شکر 140 گرم(3/4 پیمانه)
▫️کره 140 گرم(2عدد 50 گرمی ونصفي)
▫️تخم مرغ 2عدد
▫️وانیل 1/2 ق مربا خوری(پیمانه)
▫️موز 1عدد له شده
▫️گردو خردشده مقداری
🔸ابتدا اردو بیکینگ پودر وباهم الک کنید بزارید کنار. بعد کره و شکرو باهم خوب مخلوط کنید، وقتی کرمی شد. تخم مرغ هارو دونه دونه اضافه کنید و دراخر وانیل بریزید. موزله شده و اضافه کرده و دراخر ارد اضافه کنید، خمیرش کمی سفته، وتوی قالب لوف که کاغذروغنی انداختیم و چرب کردیم. مایه کیک و میریزیم کمی گردو میریزیم و ب مدت 35 دیقه توی فراز قبل گرم شده با دمای 180 میذاریم بپزه.
╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#نوتلای_خانگی_خرما 🫗 😋
▫️100 گرم فندق خام
▫️خرمای بدون هسته یک پیاله ماست خوری
▫️شیر 1/3 لیوان یا کمی بیشتر
▫️3 قاشق سوپخوری شکر قهوه ای یاپودر قند
▫️3 قاشق سوپخوری پودر کاکائوی مرغوب
▫️وانیل کمی
🔸اول ازهمه ۱۰۰گرم فندق خام را گذاشتم داخل فر ۱۸۰درجه تاده دقیقه بماند وبرشته شود.مواظب باشید تا خیلی قهوه ای نشود چون زیاد بماند میسوزه وبدمزه میشه.از داخل فربیرون آورده وداخل دودست به هم بمالین تاپوست قهوه ای جدا شود.وقتی خوب پوستشون راگرفتین بریزین داخل غذاساز قوی وبذارین حسابی آسیاب بشه گاهی غذاساز را خاموش و دوباره بهم بزنید تا خوب له شود و یکم به روغن بیفتد.
یک پیاله ماست خوری خرمای بدون هسته را بهش اضافه میکنیم ومرتب بهم میزنیم. سه قاشق پودر کاکائوی مرغوب (پودر کاکائوی من تیره بود شما رنگ روشنش را انتخاب کنید)و۱/۳لیوان شیر وکمی وانیل بهش اضافه میکنیم و خوب میکس میکنیم.اگه خیلی سفت بود یکم دیگه شیر بهش اضافه میکنیم من سه قاشق هم شکر قهوه ای بهش اضافه کردم تا شیرین تر بشه به این ترتیب نوتلای سالم ما آماده هست.
╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮
᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرین عسل😋
مواد لازم🔻
💜یک بسته پودر ژله آلوئه ورا
💜1/3لیوان آب
💜یک قاشق غذاخوری عسل
💜حدود 20عدد بیسکوییت گرد
💜150گرم شکلات تخته ای
💜یک قاشق غذاخوری روغن مایع
طرز تهیه🔻
همون طور که دیدید ابتدا پودر ژله آلوئه ورا را با آب مخلوط کردم و روی حرارت کتری گذاشتم تا خوب حل بشه وقتی حل شد یک قاشق عسل بهش اضافه کردم و از حرارت برداشتم با همزن حدود 10دقیقه زدم تا مثل خامه فرم بگیره و سفید و کش دار بشه داخل قیف ریختم و بین دوتا بیسکوییت قیف زدم و بیسکوییت ها رو روی هم فشار دادم شکلات تخته ای را روی بخار کتری اب کردم و یک قاشق روغن مایع اضافه کردم وقتی از حرارت افتاد و سرد شد بیسکوییت ها رو داخلش غلطوندم شکلات داغ باشه مایع سفید رنگ رو آب میکنه و کارتون خراب میشه اجازه بدید کمی بمونه تا کاکائو روی شیرین عسل سفت بشه میتونید تو یخچال هم بزارید و بعد نوش جان کنید از من حدودا 12عدد شیرین عسل شد یعنی طعمش با نمونه بازاری هیچ فرقی ندارن بلکه خوشمزه تر هم هست.
╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#سس_هزار_جزیره 🍾😋
▫️ساقه کرفس / 2 عدد
▫️پیازچه / 50 گرم
▫️جعفری(ریز خرد شده) / یک قاشق غذاخوری
▫️خیارشور (چرخ شده) / یک سوم پیمانه
▫️تخم مرغ آب پز / 2 عدد
▫️سس مایونز / 2 پیمانه
▫️روغن زیتون / یک پیمانه
▫️سرکه سفید / یک چهارم پیمانه
▫️فلفل قرمز / یک سوم پیمانه
▫️نمک / به میزان لازم
🔸ابتدا ساقه کرفس، پیازچه و جعفری را خوب ریز و خرد نمایید.
خیارشور را بسیار ریز رنده کنید.
تخم مرغ های آب پز شده را نیز ریز رنده کنید.
بعد در یک ظرفی سس مایونز، روغن زیتون، سرکه و نمک و فلفل را بریزید و مخلوط کنید.
سپس مواد بالا را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا صاف و یکدست شود.
می توانید به مواد بالا سس قرمز هم اضافه نمایید.
موارد استفاده این سس فقط مخصوص سالاد نبوده بلکه به غذاهای دریایی طعم بسیار لذیذی می دهد
╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮
᯾❁ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مانتی(غذای ترکی)😋
مواد لازم برای خمیر🔻
2 عدد تخم مرغ
3 لیوان آرد
5-6 ق غ آب
1 ق م نمک
برای داخل مانتی🔻
200_150 گرم گوشت چرخ کرده
1 عدد پیاز رنده شده(آب پياز را بگيريد)
نمک و ادویه های دلخواه
برای روی مانتی🔻
ماست سیر دار
کره را آب کرده کمی رب گوجه فرنگی و پودر فلفل قرمز اضافه کنین و كمى تفت بديد
طرز تهیه🔻
مواد خمیر را با هم مخلوط کنید آب را در آخر با کنترل بریزید خمير تقريبا سفتى ميشود. و خیلی خوب و به مدت زیاد ورز بدید تا خمیر یکنواختی به دست بیاد. روی خمیر را بپوشانید نیم تا یک ساعت استراحت بدین.به 4 چانه تقسیم کنید. زیر و روی چانه ها آرد بپاشید و باز کنید.خیلی نازک و یا خیلی ضخیم نباشد. گوشت چرخ کرده ، پیاز ، نمک و ادویه ها را با هم مخلوط کنید و ورز بدیدخمیر را به شکل مربع برش بزند و از مواد گوشتی وسط خمیر بذارید و از کناره ها به هم بچسبانید و در بشقاب بذارید.برای اینکه به ظرف نچسبند میتوانید کمی آرد کف ظرف بپاشید.در روغن فراوان سرخ کنید و روی مانتی ماست و سس فلفل را بریزید.
╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#کیک_روسی
مواد لازم:
آرد یک پیمانه و سه چهارم پیمانه[ 1+3/4]
شکر یک پیمانه و سه چهارم پیمانه[1+3/4]
پودر کاکائو سه چهارم پیمانه[3/4]
نمک یک پنس
جوش شیرین یک قاشق مرباخوری
بکینگ پودر یک قاشق مرباخوری
تخم مرغ سه عدد کوچک
وانیل نصف ق جایخوری
شیر سه چهارم پیمانه[3/4]
روغن یک دوم پیمانه[1/2]
آب جوش نصف پیمانه[1/2]
طرز تهیه:
کل مواد خشک رو باهم مخلوط کنید و سه بار الک کنید.
فر رو رو دمای 180دقیقه روشن کنید.
تخم مرغ وانیل وشکر رو باهمزن دستی یا برقی مخلوط کنید بعد روغن و شیر رو اضافه کنید در حد مخلوط شدن
بعد مواد خشک رو در سه مرحله اضافه کنید و با همزن خاموش هم بزنید بعد بادور کند همزن بزنید و درآخرم نصف لیوان دسته دار آبجوش به مواد کیک اضافه کنید و با دور تند هم بزنید مواظب باشید نسوزید
بعد بریزید داخل قالب که کاغذ روغنی انداختید سایز قالب[20یا22یا23]
بزارید فر رو دمای 170 بمدت یک ساعت دمای فرها فرق میکنه بعد از 50دقیقه کیکتون با خلال چک کنید تا نسوزه
بعد از خنک شدن دورهای قالب رو آزاد کنید و کیک رو بیرون بیارید و بزارید تا خنک بشه.
بعد 100گرم شکلات شیری قهوه ای
رو بن ماری کنید و 100گرم خامه هم دمای محیط رو بهش اضافه کنید و کیک رو برش بزنید و شکلات رو بریزید روی کیک
وقتی شکلات خودشو گرفت با کرم لوتوس و نوتلا تزیین کنید
╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮
᯾❁ @fast_food ❁᯾
اگر بادمجون دوست دارید این کوفته خوشمزه رو حتما درست کنید که عاشقش میشید
دو تا بادمجون متوسط پوست بگیرید نمک بزنید ی ساعتی بمونه بعد ابکشی کنید
تو میکسر بادمجونها خردشده بعلاوه ی پیاز بعلاوه ۳تا ۴تا دونه سیر رو پوره کنید ۳۰۰گرم گوشت چرخکرده رو بعلاوه نمک فلفل زردچوبه اضافه ی چند تا پالس بزنید تا کامل یکدست بشن دو قاشق ارد نخودچی هم بریزید
بعد به شکل قلقلی های کوچک در بیارید و تو تابه سرخش کنید
بعد از تابه در بیارید
تو همون تابه ی پیاز نگینی خرد کنید کمی سبک و طلایی شد پوره دوتا سه تا گوجه اضافه بهش کمی رب اضافه کنید تفت بدید حسابی و بعد کمی اب جوش اضافه کنید بجوش اومد کوفته ها رو بندازید توش بزارید با حرارت ملایم سس غلیظ و کوفته ها مزه دار بشن (نمک فلفل سس هم اندازه کنید )
╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮
᯾᯾❁ @fast_food ❁᯾
#خرما_شکلاتی
.
شکلات سفید با کمی وانیل بن ماری کردم کمی داخل قالب شکلات ریختم که ته قالب رو بگیره بعد خرما رو بدون هسته روی شکلات گذاشتم و دوباره شکلات ریختم و چند ضربه تا یکنواخت بشه و بعد داخل یخچال یا فریزر تا ببنده ..شکلات تلخ هم همینطور و شکلات شیری هم بن ماری کردم و کمی کاکائو اضافه کردم و به همین روش بالا.
برای تزیین هم خرما رو برش زدم و خلال پسته رو چیدم روش برای برگ و برای گل هم خرما رو پنج برگ برش زدم بادکم پرک درختی ( گلهای بزرگ ) و زمینی (گل کوچک) چیدم روش.
╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮
᯾❁ @fast_food ❁᯾
🔸شامی لاهیجان
مواد لازم
لپه شامی که این لپه نسبت به لپه ی قیمه مقداری بزرگ تر است نیم کیلو
گوشت سر دست گوساله نیم کیلو
پیاز یک عدد متوسط
سیب زمینی متوسط یک عدد
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
طرزتهیه
برای بدست آوردن خمیر این شامی لپه را از چند ساعت قبل خیس و آبکش میکنیم و با گوشت و پیاز و سیب زمینی نمک و فلفل و زردچوبه به همراه آب میگذاریم تا کاملا پخته و آب آن کشیده شود. سپس بعد خنک شدن مواد، بصورت سنتی آن را کوبیده و گوشت را ریش ریش میکنیم. امروزه از چرخ گوشت هم استفاده میشود ولی در روش سنتی بدلیل ریش ریش کردن گوشت بعد از سرخ کردن شامی و هنگام خوردن شامی حالت کش دار شده و بسیار بهتر و عالیتر از روش چرخ گوشت است..خمیر را بعد خنک شدن دو عدد تخم مرغ زده و وسطش را با انگشت سوراخ کرده در روغن داغ سرخ میکنیم
نوش جان
╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮
᯾❁ @fast_food ❁᯾
هدایت شده از دکتر رفیع الدین اسماعیلی
چشم خود بستم که دیگر، چشم مستش ننگرم ؛
ناگهان دل داد زد: دیوانه! من میبینمش!
هدایت شده از
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عشق که می آید سمتت ؛
بی منطق عاشق میشوی ...
تمامت میشود
" دلی "
که حرف اول و آخر را در تو میزند ...
جوری که عقلت به هیچ چیز نمیرسد ...
@shamimeh_gole_narges
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_فنجونیِ_بدون_فر
کیکِ فنجانیِ بدون فر
#طرزتهیه
آرد= 7 قاشق غذا خوری
تخم مرغ کامل= 1 عدد
شیر= 8 قاشق غذا خوری
روغن مایع= 5 قاشق غذا خوری
شکر= 7 قاشق غذا خوری
پودرِ کاکائو= 1 قاشق غذا خوری
بکینگ پودر= 1 قاشق مربا خوری
وانیل=4/1 قاشق مربا خوری
این میزان مواد برای پنج فنجان میباشد
ابتدا آرد،بکینگ پودر،وانیل و پودرِ کاکائو رو با هم مخلوط کرده و سه بار الک میکنیم(حتما الک کنید)بعد شکر،تخم مرغ،شیر و روغن رو به مواد اضافه کرده و بعد به یکباره همه ی مواد رو با همزنِ دستی خوب هم میزنیم تا مواد کاملا یکدست بشه مواد کیک با همین میزانی که در بالا توضیح دادم کمی رقیق در میاد،بعد از موادمون داحل فنجان ها میریزیم البته قبلش یه مقدار چرب میکنیم داخل فنجان هارو و بعد فنجان ها رو درونِ قابلمه میچینیم و درونِ قابلمه رو آب جوش میریزیم آب باید به حدی باشه که تا نصفِ فنجان ها باشه.،(فنجان بهترِ که جنسش چینی باشه)طوریکه 3/2 فنجان ها پُر بشه بعد شعله ی زیر قابلمه رو کم میکنیم درِ قابلمه رو دمکنی میزاریم تا کیک ها کاملا پخته بشه،حدود 30 دقیقه زمان میبره پخت این نوع کیک در این فاصله اصلا درِ قابلمه رو بر ندارید سپس بعد از 30 دقیقه 15 دقیقه دیگر شعله رو خاموش کنید و اصلا در قابلمه رو برندارید چون پف کیک میخوابه بعد از پخت میتوتید روشو شیر بزنید تا حالت کیک خیس بگیره،میتونید هم نزنید.خامه فرم گرفته رو با یه لیوان پودر نارگیل مخلوط کنید و بعد روی کیکتون بزنید.در اخر میتونید روشو با گاناش تزیین کنید.
╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮
᯾❁ @fast_food ❁᯾