#اسنک_سیب_زمینی 🥪🥪
♦️مواد لازم برای۴ نفر
◽سس گوجه فرنگی ۱ قاشق غذا خوری
◽سس مایونز ۱ قاشق غذا خوری
◽زعفران (دم کرده) ۱ قاشق چای خوری
◽زردچوبه ۱ قاشق چای خوری
◽فلفل ۱ قاشق چای خوری
◽نمک ۱ قاشق چای خوری
◽روغن مایع ۱ پیمانه
◽تخم مرغ ۸ عدد
◽سیب زمینی پخته شده ۴ عدد
◽نان تست ۸ عدد
◽پنیر گودا ۸ ورق
◽خیار شور ۱۰۰ گرم
♦️طرز تهیه:
۱- ابتدا برای سیبزمینیهای آبپز شده را پوست کنده و آنها را رنده کرده یا در غذاساز ریخته با تخممرغها، بیکینگپودر، نمک، فلفل، زردچوبه و زعفران مخلوط کرده و کاملا هم میزنیم.
۲- مواد را در روغن داغ به صورت قاشقی یا یکنواخت سرخ میکنیم.
۳- پس از سرخ شدن آنها را روی دستمال آشپزخانه میگذاریم تا روغن اضافی آن کشیده شود. یک طرف نانها سس کچاپ و در طرف دیگر آن سس مایونز مالیده و کوکو را طوری روی نان قرار میدهیم که از لبه نان بیرون نزند.
۴- روی کوکو را با خیارشورهای ورقه شده و پنیر گودا میپوشانیم و داخل دستگاه ساندویچ ساز قرار میدهیم. پس از آماده شدن میتوان آنها را برش زده و با سس خردل تزیین نمود.
🔷سایر نکات🔷
🔸میتوانید به جای استفاده از ساندویچ ساز نانها را داخل مایکروویو یا گریل یا فر قرار دهید و اگر به هیچ یک دسترسی ندارید آنها را داخل ظرف نچسب روی گاز قرار دهید و دمکنی قرار دهید البته انتظار نداشته باشید خیلی برشته شود
🔸 میتوان به جای پنیر گودا، از پنیرهای پروسس و پنیر پیتزا که طعم خوبی داشته و قدرت چسبندگی زیادی دارند، استفاده نمود
دستگاههای ساندویچساز دارای چراغ چشمکزنی هستند که مدت زمان تهیه ساندویچ را نشان میدهد. به این ترتیب وقتی شما ساندویچ را درون دستگاه قرار میدهید، چراغ مربوطه روشن شده و پس از آماده شدن ساندویچ خاموش خواهد شد.زمانی مازاد بر آن ساندویچ را نپزید چون میسوزد.
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
7.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طرز تهیه قیمه مجلسی 😍😋😋
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮᯾❁ @fast_food ❁᯾
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
#رولت_اسفناج_و_تخم_مرغ 🌮
♦️مواد لازم برای۵ نفر
◽تخم مرغ ۵ عدد
◽آرد ۵ قاشق غذا خوری
◽پنیر پیتزا ۱/۲ پیمانه
◽اسفناج ۵۰۰ گرم
♦️طرز تهیه
۱- ابتدا اسفناج ها را ریز خرد كنید و با مقداری آب و نمك آبپز كنید و بعد از آنكه آبش كاملا كشیده شد كمی كره یا روغن اضافه كره و سرخش كنید.
۲- تخم مرغ ها را داخل کاسه ای بشکنید و هم بزنید سپس آرد ، نمک و فلفل را اضافه کنید و خوب مخلوط نمایید تا یکدست شود.
۳- داخل سینی فر کاغذ روغنی بیندازید و مایه تخم مرغ را داخل قالب بریزید ، اسفناج ها را روی مواد بریزید و داخل فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 10 تا15 دقیقه قرار دهید تا تخم مرغ ها ببندد.
۴- پس از اینکه تخم مرغ بسته شد قالب را از فر خارج کنید و پنیر پیتزای رنده شده را روی رولت داغ بریزید ، با کمک کاغذ رولت را رول کنید سپس برش بزنید و داخل بشقاب سرو نمایید.
🔷سایر نکات🔷
🔸در صورت تمایل مقداری زعفران آبكرده به تخم مرغ بیفزایید تا خوشرنگ تر شود
🔸میتوانید این رولت را با قارچ هم تهیه كنید
میزان اسفناج بسته به سلیقه شما كم یا زیاد میشود درصورتی كه میخواهید رولت شما بیشتر سفید رنگ باشد میزان اسفناج را كمتر كنید.
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
6.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طرز تهیه مرغ سوخاری به روش جدید 😍😋
ادامه مطلب 👇👇
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
#بستنی_آلبالویی
♦️مواد لازم برای۶ نفر
◽آلبالو هسته گرفته ۲۵۰ گرم
◽شیر عسلی ۱۸۰ گرم
◽خامه صبحانه ۱۰۰ گرم
◽خامه قنادی ۲۵۰ گرم
◽سیروپ آلبالو(شربت) یک سوم الی یک چهارم پیمانه
♦️طرز تهیه
۱- خامه قنادی رو کمی فرم بدین (لازم نیست کاملا فرم گرفته باشه حتی اگر خامه فرم گرفته داخل فریزر دارید از اون استفاده کنید )
۲- بعد بهش خامه صبحانه و شیر عسلی اضافه کنید و هم بزنید
۳- آلبالوهای هسته گرفته رو داخل مخلوط کن بریزید و مخلوط خامه و شیر عسلی رو بهش اضافه کنید و هم چنین ۱/۴ پیمانه سیروپ آلبالو (شربت آلبالو) .مخلوط کن رو روشن کنید برای چند دقیقه تا آلبالوها کاملا خورد بشن همچنین با مواد دیگه مخلوط بشه.
۴- ظرف دربسته ای رو انتخاب کنید موادتون رو توش بریزید برای مدت حدود ۲۰ ساعت داخل فریزر بگذارید
۵- می تونید از قالب ها و یا ظروف دیگه هم استفاده کنید ولی حتما روی ظرف با سلفون بپوشانید تا بستنی بافت یخی پیدا نکنه.
من خودم از قالب لوف ۹*۲۰ سانت استفاده کردم ولی دورش رو کاملا سلفون پیچیدم
۶- این میزان مواد ۸۳۰ گرم بستنی بهتون میده
🔷سایر نکات🔷
🔸دقت کنید آلبالوها رو وقتی وزن میکنید بدون هسته باشه ۲۵۰ گرم.
🔸دوم اینکه شربت آلبالو بسته غلظت شربت تون و ذائقه شما بین ۱/۴ تا ۱/۳ هست . من خودم چون طعم ترش و شیرین رو پسند میکنم ۱/۴ پیمانه سیروپ (شربت) آلبالو ریختم
شما اگر خیلی شیرین پسند میکنید ۱/۳ پیمانه بریزید.
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه #سالاد_سبزیجات
ادامه مطلب 👇👇
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
🍡~~~~~~~~~~~~~~~🍡
♦️دستور و طرز تهیه #خیار_شور👇👇
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
#سالاد_سبزیجات
♦️مواد لازم برای۳ نفر
◽هـویج ۳ عدد
◽پیازچه ۳ عدد
◽سیب ۱ عدد
◽سیر ۱ حبه
◽تربچه ۵ عدد
◽گوجه فرنگی ۲ عدد
◽کلم بروکلی (گل شده) ۱ لیوان
◽سس مایونز به مقدار لازم
◽لیمو ترش به مقدار لازم
◽جعفری خرد شده به مقدار لازم
♦️طرز تهیه
۱- ابتدا كلم بروكلی را داخل آب و نمك در حال جوش ریخته و چند دقیقه صبر كنید و بعد آبكشی كرده و داخل آب سرد قرار دهید و آبكش كنید.هویج را ریز خرد كرده یا رنده بزنید و پیازچه را ساطوری كنید.
۲- تربچه را هم خوب شسته و خرد كنید و در صورت تمایل چند دقیقه ای در آب و شكر بجوشانید.
۳- گوجه فرنگی را پوست گرفته و ریز نگینی كنید.
۴- هویج های رنده شده ، کلم بروکلی ریز خرد شده ، پیازچه های خرد شده ، تربچه های خرد شده ، سیر رنده شده و گوجه فرنگی خرد شده را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید.
۵- سیب را پوست بکنید و ریز خرد کنید و به سالاد اضافه نمایید.
۶- پس از اینکه تمام مواد سالاد را داخل کاسه ریختید میتوانید سس را اضافه كرده و مخلوط کنید.
۷- لیمو ترش را ورقه كرده و در كنار سالاد قرار دهید و روی آن جعفری بریزید.
🔷سایر نکات🔷
🔸1)بهتر است از گوجه گیلاسی(مینیاتوری)در این سالاد استفاده شود.
🔸2)در صورت تمایل 2قاشق كشمش هم به سالاد اضافه كنید.
🔸4)به جای مایونز از سركه سفید یا آبلیمو هم میتوان استفاده كرد.
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه #سالاد_سزار 🥗
سالاد سزار یکی از بهترین سالاد های ایتالیایی هست حتماً امتحان کنید😉😋
ادامه مطلب 👇👇
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چند لحظه تفکر
تاحالا به فرق ایران و عراق فکر کردید؟
ایران پویش عمامه پرانی
عراق پویش بوسیدن عمامه
به راستی چرا و چطور به اینجا رسیدیم؟
لا يَسْتَوِي أَصْحَابُ النَّارِ وَأَصْحَابُ الْجَنَّةِ أَصْحَابُ الْجَنَّةِ هُمُ الْفَائِزُونَ
آینده چگونه خواهد بود؟
صلوات
#خیار_شور_خونگی
عزیزان دستوری که میدم خودم دقیقا از آون دستور استفاده کردم کم وزیادش نکنید
برای داشتن خیار شور ترد وخوشمزه حتماااا از خیار محلی استفاده کنید خیار گلخانه نمیشه
ازنمکی که برای خیار شور استفاده میکنید نمک نمکدان نباشه نمک های که تو کیسه چند کیلوی هستن استفاده کنید نمک کیلوی بهش میگن دونه هاش درشته سوپر مارکتا دارن
این اندازه تقریبا برای سه کیلو خیار کافیه
خیار رو بشورید وبا دستمال آشپزخانه خوب خشک کنید
دویست وپنجاه گرم سبزی(ترخون جعفری ریحان نعنا شوید) رو تمیز کرده لازم نیست خورد کنید فقط چند تکه شه کافیه بشورید کاملا آبش بره
چند عدد فلفل تند تندی خیار شور ذایقه آیه
چند حبه سیر
آب ده لیوان دسته دار فرانسه
نمک نصف لیوان یک ذره بیشتر از نصف لیوان
سرکه سفیدیک ونیم لیوان تا دولیوان( سرکه انگور)
آب رو بزارید بجوشه ونمک رو اضافه کنید وقتی جوشید ونمک تو آب حل شد بزارید سرد شه سرکه رو اضافه کنید
بقیه کارو رو طبق فیلم انجام بدید درشو محکم ببنید هوا نده وبزارید تو هوای اتاق بمونه جاش تاریک باشه بهتره بعد از ده روز بزارید یخچال یا جای خنک
بعد از یک هفته حتما جای خنک بزارید
حتماااا آب روی تمام خیار وسبزی رو بگیره
اگر خیار وسبزی آب داشته باشه کپک میزنه کم نمک باشه خیار سفید رنگ میشه
بعضی خیار رو با خلال دندان سوراخ میکنن
من سوراخ نکردم همیشه اینجوری میزارم خیلی هم ترد وخوشمزه س☺.
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
♦️طرز تهیه #سرشیر خانگی
◾۱.برای گرفتن سر شیر نیاز است تا شیر را از گاوداری های محلی و مورد اطمینان تهیه کنید. البته این شیر نباید چرخ شده باشد در این صورت چربی کمی خواهد داشت.
◾۲. بعد از اینکه شیر را تهیه نمودید. آن را درون قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید.
◾۳. در طول حرارت دیدن شیر آن را گهگاه هم بزنید تا چربی ها به تدریج روی سطح شیر جمع شود.
◾۴. هنگامی که احساس کردید شیر به مرحله جوش یا به اصطلاح سر رفتن رسیده است شعله را خاموش کنید.
◾۵. در این مرحله به تدریج که شیر سرد می شود با استفاده از یک ملاقه چربی های تجمع یافته بر سطح آن را جمع کنید.
◾۶. سرشیر آماده شد. این چربیها همان سرشیر هستند آن را در ظرف مناسبی درون یخچال قرار دهید.
🔷نکته🔷
🔸از شیرهای پاستوریزه یا گرمادیده شده نمی توان سرشیر تهیه کرد.
🔸مدت زمان لازم برای تهیه سرشیر حدودا دو ساعت می باشد.
🔸با توجه به چربی زیاد سرشیر ترجیحا در خوردن آن افراط نداشته باشید.
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡