طرز تهیه #سالاد_سبزیجات
ادامه مطلب 👇👇
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
🍡~~~~~~~~~~~~~~~🍡
♦️دستور و طرز تهیه #خیار_شور👇👇
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
#سالاد_سبزیجات
♦️مواد لازم برای۳ نفر
◽هـویج ۳ عدد
◽پیازچه ۳ عدد
◽سیب ۱ عدد
◽سیر ۱ حبه
◽تربچه ۵ عدد
◽گوجه فرنگی ۲ عدد
◽کلم بروکلی (گل شده) ۱ لیوان
◽سس مایونز به مقدار لازم
◽لیمو ترش به مقدار لازم
◽جعفری خرد شده به مقدار لازم
♦️طرز تهیه
۱- ابتدا كلم بروكلی را داخل آب و نمك در حال جوش ریخته و چند دقیقه صبر كنید و بعد آبكشی كرده و داخل آب سرد قرار دهید و آبكش كنید.هویج را ریز خرد كرده یا رنده بزنید و پیازچه را ساطوری كنید.
۲- تربچه را هم خوب شسته و خرد كنید و در صورت تمایل چند دقیقه ای در آب و شكر بجوشانید.
۳- گوجه فرنگی را پوست گرفته و ریز نگینی كنید.
۴- هویج های رنده شده ، کلم بروکلی ریز خرد شده ، پیازچه های خرد شده ، تربچه های خرد شده ، سیر رنده شده و گوجه فرنگی خرد شده را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید.
۵- سیب را پوست بکنید و ریز خرد کنید و به سالاد اضافه نمایید.
۶- پس از اینکه تمام مواد سالاد را داخل کاسه ریختید میتوانید سس را اضافه كرده و مخلوط کنید.
۷- لیمو ترش را ورقه كرده و در كنار سالاد قرار دهید و روی آن جعفری بریزید.
🔷سایر نکات🔷
🔸1)بهتر است از گوجه گیلاسی(مینیاتوری)در این سالاد استفاده شود.
🔸2)در صورت تمایل 2قاشق كشمش هم به سالاد اضافه كنید.
🔸4)به جای مایونز از سركه سفید یا آبلیمو هم میتوان استفاده كرد.
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه #سالاد_سزار 🥗
سالاد سزار یکی از بهترین سالاد های ایتالیایی هست حتماً امتحان کنید😉😋
ادامه مطلب 👇👇
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چند لحظه تفکر
تاحالا به فرق ایران و عراق فکر کردید؟
ایران پویش عمامه پرانی
عراق پویش بوسیدن عمامه
به راستی چرا و چطور به اینجا رسیدیم؟
لا يَسْتَوِي أَصْحَابُ النَّارِ وَأَصْحَابُ الْجَنَّةِ أَصْحَابُ الْجَنَّةِ هُمُ الْفَائِزُونَ
آینده چگونه خواهد بود؟
صلوات
#خیار_شور_خونگی
عزیزان دستوری که میدم خودم دقیقا از آون دستور استفاده کردم کم وزیادش نکنید
برای داشتن خیار شور ترد وخوشمزه حتماااا از خیار محلی استفاده کنید خیار گلخانه نمیشه
ازنمکی که برای خیار شور استفاده میکنید نمک نمکدان نباشه نمک های که تو کیسه چند کیلوی هستن استفاده کنید نمک کیلوی بهش میگن دونه هاش درشته سوپر مارکتا دارن
این اندازه تقریبا برای سه کیلو خیار کافیه
خیار رو بشورید وبا دستمال آشپزخانه خوب خشک کنید
دویست وپنجاه گرم سبزی(ترخون جعفری ریحان نعنا شوید) رو تمیز کرده لازم نیست خورد کنید فقط چند تکه شه کافیه بشورید کاملا آبش بره
چند عدد فلفل تند تندی خیار شور ذایقه آیه
چند حبه سیر
آب ده لیوان دسته دار فرانسه
نمک نصف لیوان یک ذره بیشتر از نصف لیوان
سرکه سفیدیک ونیم لیوان تا دولیوان( سرکه انگور)
آب رو بزارید بجوشه ونمک رو اضافه کنید وقتی جوشید ونمک تو آب حل شد بزارید سرد شه سرکه رو اضافه کنید
بقیه کارو رو طبق فیلم انجام بدید درشو محکم ببنید هوا نده وبزارید تو هوای اتاق بمونه جاش تاریک باشه بهتره بعد از ده روز بزارید یخچال یا جای خنک
بعد از یک هفته حتما جای خنک بزارید
حتماااا آب روی تمام خیار وسبزی رو بگیره
اگر خیار وسبزی آب داشته باشه کپک میزنه کم نمک باشه خیار سفید رنگ میشه
بعضی خیار رو با خلال دندان سوراخ میکنن
من سوراخ نکردم همیشه اینجوری میزارم خیلی هم ترد وخوشمزه س☺.
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
♦️طرز تهیه #سرشیر خانگی
◾۱.برای گرفتن سر شیر نیاز است تا شیر را از گاوداری های محلی و مورد اطمینان تهیه کنید. البته این شیر نباید چرخ شده باشد در این صورت چربی کمی خواهد داشت.
◾۲. بعد از اینکه شیر را تهیه نمودید. آن را درون قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید.
◾۳. در طول حرارت دیدن شیر آن را گهگاه هم بزنید تا چربی ها به تدریج روی سطح شیر جمع شود.
◾۴. هنگامی که احساس کردید شیر به مرحله جوش یا به اصطلاح سر رفتن رسیده است شعله را خاموش کنید.
◾۵. در این مرحله به تدریج که شیر سرد می شود با استفاده از یک ملاقه چربی های تجمع یافته بر سطح آن را جمع کنید.
◾۶. سرشیر آماده شد. این چربیها همان سرشیر هستند آن را در ظرف مناسبی درون یخچال قرار دهید.
🔷نکته🔷
🔸از شیرهای پاستوریزه یا گرمادیده شده نمی توان سرشیر تهیه کرد.
🔸مدت زمان لازم برای تهیه سرشیر حدودا دو ساعت می باشد.
🔸با توجه به چربی زیاد سرشیر ترجیحا در خوردن آن افراط نداشته باشید.
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
♦️مواد لازم برای درست کردن سالاد سزار
کاهو : یک بوته شسته شده سینه مرغ : 1 عدد نان تست یا باگت روغن زیتون :1/4 فنجان لیمو ترش تازه : ا عدد گوجه
گیلاسی(برای تزیین)
🔸نکته : در صورتی که از فیله مرغ به جای سینه مرغ استفاده می کنید تعداد نفرات را در انتخاب میزان فیله مرغ نظر بگیرید.
مواد لازم برای سس سالاد سزار:
تخم مرغ : 2 عدد پنیر پارمسان : 3 قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک : 2 قاشق غذاخوری سیر : دو حبه نمک و فلفل سیاه : به مقدار لازم
♦️طرز تهیه سس سالاد سزار
ابتدا تخم مرغ ها را به مدت دو دقیقه بگذارید تا آب پز شود، توجه داشته باشید تخم مرغ ها نباید ببندد.
کاسه ای مناسب انتخاب کنید و سیر له شده ، روغن زیتون ، پنیر و زرده تخم مرغ ها را داخل آن ریخته و به مدت 4 دقیقه هم بزنید.
زمانی که مواد تغییر رنگ داد و رنگ آن سفید شد ، سرکه و ادویه ها را اضافه کرده و 2 الی 3 دقیقه هم بزنید تا زمانی شکل سس مایونز را به خود بگیرد.
حالا سس را به مدت یک ساعت داخل یخچال بگذارید.
♦️طرز تهیه سالاد سزار
برای درست کردن سالاد سزار ابتدا نان تست را تا حد امکان به شکل مربع برش بزنید و با مقداری روغن زیتون و سیر له شده روی نان ها را چرب کنید .
نان ها را داخل سینی فر بچینید و برای 5 الی 10 دقیقه داخل فر قرار دهید تا سوخاری شود.
سپس سینه مرغ را نصف می کنیم تا نازک تر شود تا راحت سرخ شود سپس با سیر له شده و روغن زیتون که از سس سالاد کنار گذاشته بودیم آن را مزه دار می کنیم و سپس مقداری نمک و فلفل اضافه میکنیم و سینه مرغ مزه دار شده را مدتی کنار می گذاریم تا مواد جذب سینه مرغ شود.
سینه مرغ را با حرارت بالا درون تابه سرخ کنید و این نکته را در نظر داشته باشید که حتما باید شعله حرارت بالایی داشته باشد تا سینه مرغ به دلیل از دست دادن آب آن سفت نشود. بعد از سرخ شدن سینه مرغ را به قطعه های متوسط تقسیم کنید.
ظرف سالاد را آماده کنید و کاهو را داخل آن خرد کنید، بهتر است قطعات کاهو نه زیاد ریز و نه زیاد درشت باشد.
حالا نان سوخاری شده را به کاهوی خرد شده اضافه کنید و با هم مخلوط نمایید ، سپس قطعات سینه مرغ را اضافه کنید و گوجه گیلاسی را روی سالاد سزار تزیین کنید و در آخر سس را روی سالاد بریزید و مقداری لیمو روی آن بچکانید تا خوش عطر و خوش طعم شود.
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
هدایت شده از تسبیح جلیل
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
: 🎶 :
اےڪاشلالبودموحرفـ✆ـےنمیزدم ..
↫ ◗
هدایت شده از تسبیح جلیل
• در رَهت دادیم . . ،
• عقل و هوش و عُمر و زندگی . .
• ای غمِ دنیـٰا چه میخواهی دگر از جـٰانِ ما ؟!
﹋﹋﹋﹋﹋﹋🥀↷
• واعظ قزوینی
#گلت_توت_فرنگی 🥧🍓
🔷مواد لازم برای۸ نفر
♦️مواد اصلی
◽آرد یک ویک چهارم پیمانه
◽شکر ۲ قاشق چای خوری
◽نمک ۱/۸ قاشق چای خوری
◽کره سرد ۸ قاشق غذا خوری
◽تخم مرغ بزرگ ۱ عدد
◽آب یخ ۱ قاشق مربا خوری
♦️مواد میانی
◽توت فرنگی خردشده ۱/۵ پیمانه
◽شکر ۲ قاشق غذا خوری
◽وانیل ۱ قاشق چای خوری
♦️طرز تهیه:
۱- آرد شکر نمک رو با هم خوب مخلوط کنید و کره رو بهش اضافه کنید کره باید سرد باشه با دست کره رو با آرد مخلوط کنید یا اینکه میتونید با همزن ۲ بار بزنید
۲- بعد تخم مرغ هم زده و آب یخ رو بهش اضافه کنید اگه با همزن میزنید دو بار دیگه بزنید و خمیر رو بذارید توی نایلون پلاستیکی و اگه هنوز به شکل خمیر به هم نچسبیده بود توی نایلون که گذاشتید بادست کمی ورز بدید تا شکل خمیر نرم به دست بیاد و خمیر را با کف دست صاف کنید و داخل یخچال برای یک ساعت استراحت بدید
۳- بعد از یک ساعت استراحت اول روی سطح کار تون کمی آرد بریزید و خمیر را اگر دوست داشتید با میوههای مختلف درست کنید میتونید به چند قسمت تقسیم کنید من همه خمیر رو باز کردم و با کمک آرد و وردنه اون رو یک مقدار صاف کردم قطرش نباید زیاد باشه تا گلت ظاهر زیبایی پیدا کنه بعد توی سینی فر کاغذ روغنی بذارید و خمیر رو به اون انتقال بدید و داخل یخچال قرار بدید
۴- برای مواد میانی دو قاشق شکر و یک قاشق چای خوری وانیل رو به توت فرنگی های خرد شده اضافه میکنیم طوری که تمام سطح میوه تون رو آغشته کنه
۵- خمیر را از یخچال خارج کنید مواد میانی رو بچینید و لبها را به طرف داخل کمی تا کنید روی لبه های بیرونی یک مقدار رومال زرده تخم مرغ و شکر بزنید و پرک بادام بریزید اون رو داخل فر که با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم شده قرار بدین تا اطراف گلتتون کمی طلایی بشه و مواد میانی پخته بشه نوش جان♥️
🔷سایر نکات🔷
🔸برای تهیه گلت سیب
سیب ها را برش بزنید ۲ قاشق چای خوری شکر قهوه ای ۲ قاشق چای خوری دارچین و یک قاشق چای خوری کره خرد شده را با هم مخلوط کنید و به همین ترتیب ادامه بدید
اگر دوست دارید گلت پرتقال داشته باشید دو عدد پرتقال را پوست بکنید بدون سفیده اطراف یک رنده پوست لیمو ترش دو قاشق چایخوری شکر یا عسل تمام سطح پرتقال ها را بپوشانید و از اون استفاده کنید.
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
هدایت شده از ذاکرین
27.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💥خداحافظی با بوتاکس برای همیشه🤩
✅روش دائمی و مقرون به صرفه برای برطرف کردن چین و چروک و افتادگی پوست💁🏻♀️
✅مورد تایید متخصصین وزارت بهداشت🤗
🔺🔻🔺🔻🔺🔻🔺🔻🔺🔻🔺🔻
💭مشاوره رایگان ارسال عدد 31 به سامانه 50009020
هدایت شده از تسبیح جلیل
یهافسـٰانهژاپنـیمیگه:
₍ هیچکسبیشترازآدمـٰاییکهازتوبدشونمیـٰاد،تورو
تمـٰاشـٰانمیکنن!
#بهشونیهنمـٰایشخوبنشونبده✨! ₎
طرز تهیه #گلت_توت_فرنگی
😍😋🥧🍓ادامه مطلب 👇👇
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
هدایت شده از گسترده | برند🎖
🔥استاد محمدرضا صادقی سوادکوهی کیه ؟!🔍
❗️از #علوم_غریبه چی میدونیم ؟ 🤔
⚠️ درباره موج جدید هجوم #اجنه به خانه های ما چطور ؟ 😱
شما هم حس میکنید رزق و روزی و موفقیت شغلی شما با مشکلات مواجه شده ؟! 😔💸
💠 #درمانگاه_معنوی، با سابقهترین و معتبرترین مرکز پژوهشی علوم غریبه رحمانی با هدف آگاهسازی جامعه با خطرات و آسیب رفتارهای غلط در حوزه #دعا و طلسمات 💠
🔽🔽🔽
https://eitaa.com/joinchat/1492385801Ccddd0abeb8
هدایت شده از ذاکرین
👆👆👆‼️‼️اگه به #سرکتاب و #دعانویس های قلابی! اعتقاد دارید یا میخواید #حرز_امام_جواد بخرید اول یه سر به اینجا بزنید ... ‼️‼️ 👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1492385801Ccddd0abeb8
هدایت شده از تسبیح جلیل
"توی ترک اگه هستید
حالا هر چی
ترک رابطه ، ترک مواد ، ترک عادت . . .
سمت یه چیز / کَس ِ لجن تر نرید.
بذارید کمی هم درد بکشید !
جوانه خواهید زد .❤️🩹🩹🌱"
هدایت شده از تسبیح جلیل
آره ، داشتم میگفتم دلتنگی خیلی وحشیه ، مکان و زمان نمیشناسه !
یهو وسط یه روز خوب یا یه روز شلوغ ، وسط بلبشوی یه دعوا ، موقع رد شدن از خیابون ، تو پاساژ وسط خرید ، تو صف نونوایی ، وسط جشن فارغالتحصيلی ، شب عید ، میون شلوغی مترو ، سر جلسهی امتحان ، حتّیٰ وسط وانفسای قیامت .. چنگ میزنه تو گلوت و تویی که مات و مبهوت تو چشاش نگا میکنی و خشکت میزنه ، حتی به این فکر هم نمیکنی که این لامروت از کجا پیداش شد ! فقط غرق میشی .. غرق میشی ..
چی میگفتم ؟!
آره داشتم میگفتم ، دلتنگی خیلی وحشیه !
علیرضامواساتی
#اسنک_حلقه_ای_سیب_زمینی 😍😋😋
♦️مواد لازم برای۴ نفر
◽سیب زمینی آب پز ۵۰۰ گرم
◽نشاسته ذرت ۹۰ گرم
◽پودر سیر ۱ قاشق چای خوری
◽پودر پیاز ۱ قاشق چای خوری
◽پودر فلفل قرمز و سیاه ۲ قاشق چای خوری
◽پودر گشنیز ۱ قاشق چای خوری
◽نمک و زردچوبه ۲ قاشق چای خوری
◽روغن مایع ۲ قاشق غذا خوری سرپر
♦️طرز تهیه:
۱- سیب زمینی آب پز رو پوست میگیرم ورنده ریز میزنیم بعد نشاسته رو بهش اضافه میکنیم
۲- تموم ادویه هارو میریزیم دوقاشق غذاخوری سرپر روغن مایع به مخلوط اضافه می کنیم
۳- خوب ورز میدیم تا جایی که مثل خمیر جمع بشه بعد کف ظرف پلاستیک پهن وبا روغن چربش میکنیم خمیر رو روش قرار میدیم ی پلاستیک دیگه روچرب میکنیم وروی خمیر میزاریم
۴- وباوردنه بازش می کنیم تا حدی که نه خیلی نازک بشه نه خیلی ضخیم بعد با کاتر گرد قالب میزنیم و وسطش رو بازبا قالب کوچکتر میزنیم که شبیه حلقه بشه بعد تو روغن داغ سرخ میکنیم با شعله متوسط فوق العاده خوشمزه وترد میشه...
🔷سایر نکات🔷
🔸اگر موقع جمع کردن خمیر حس کردید سفته کمی روغن مایع بیشتر بزنید.
🔸به هیچ عنوان ادویه هارو حذف نکنید.
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
هدایت شده از ذاکرین
قبل از اینکه تسلیم افسردگی بشی،به این فکر کن که تو لایق خوشبختی و داشتن یه زندگی شادی
برای رهایی از افسردگی از مشاور متخصص کمک بگیر💚
مرکز مشاوره ی همکده با روانشناسان متخصص در همه ی زمینه ها
اطلاعات بیشتر⬇️⬇️⬇️
https://i.y3t.ir/MvnFl
https://i.y3t.ir/MvnFl
https://i.y3t.ir/MvnFl
هدایت شده از تسبیح جلیل
╭━─━─━─•◈•─━─━─━╮
ɴᵉᵛᵉʳ ғᵒʳᵍᵉᵗ ᴡʰᵒ ʏᵒᵘ ᴀʳᵉ!🤍
╰━─━─━─•◈•─━─━─━╯
هیچوقت فراموش نکن کی هستی!
🔷#بیسکوییت_های_بای #بیسکوییت
♦️مواد لازم برای۱۰ نفر
🔸مواد اصلی
◽آرد ۴۳۰ گرم
◽شکر ۱۵۰ گرم
◽کره ۳۰۰ گرم
◽تخم مرغ ۱ عدد
◽وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری
◽شکلات چیپسی به مقدار لازم
◽نشاسته ذرت ۲ قاشق غذا خوری
◽پودر کاکائو ۲ قاشق غذا خوری
♦️طرز تهیه:
۱- همهی مواد (آرد،شکر،کره،تخم مرغ و وانیل ) را با هم مخلوط کنید و مواد رو نصف کنید.
۲- 2 قاشق نشاسته ذرت به خمیر سفید و 2 قاشق پودر کاکائو به نصف دیگر خمیربزنید تا خمیر دورنگ داشته باشیم وخوب مخلوط کنید.
۳- نباید زیاد ورز بدید در حد یکدست شدن مواد کافیه.
۴- خمیر سفید و کاکائویی را به توپهای کوچولو انداره فندق آماده کنید.۳ تا سفید،۳ تا کاکائویی به صورت دایره در کنار هم قرار بدید و از طرفین به هم نزدیک کنید تا به هم وصل بشن
۵- وسطش رو چند تا شکلات چیپسی قرار بدید و روش رو بپوشونید و خمیر رو تو دست جمع کنید.تو سینی فر کاغذ روغنی انداخته و بیسکوییت ها را با فاصله تو سینی بچینید.
۶- با درجه حرارت ۱۷۰ ....به مدت ۱۵ دقیقه ...دمای فرها متغیر می باشد ..بعد از ۱۰ دقیقه چک کنید.
🔷سایر نکات🔷
🔸به جای کره میتوانید از روغن قنادی استفاده کنید.
🔸بهتره پودر کاکائو رو الک کنید تا بهتر مخلوط بشه.
🔸خمیر رو نباید بیش از حد ورز بدین چون به روغن میافته و روی بیسکوییت ترک میخوره.
🔸مزهاش مشابه بازاری هاست و صدالبته سالمتر.
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه #قورمه_سبزی
😍😋😋ادامه مطلب 👇👇
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
#خورش_قرمه_سبزی 😍😋
این خورش از قدیم ما درستش میکنیم خیلی طعم خوبی داره 😋😋😍✨
حتما امتحان کنید جز واجبات هست 😍😁
♦️مواد لازم برای۵ نفر
◽پیاز نگینی خرد شده ۱ عدد
◽گوشت گوسفندی ۴۰۰ گرم
◽لوبیا قرمز ۱ پیمانه
◽پیاز داغ ۳ قاشق غذا خوری
◽لیمو عمانی ۵-۶ عدد
◽سبزی سرخ شده(تره،جعفری،گشنیز،شنبلیله) ۴۰۰ گرم
◽نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
◽آبلیمو و آبغوره به مقدار لازم
♦️طرز تهیه:
🌸 ۱- ابتدا سبزی رو پاک کرده وجداگانه شسته، سبزی ها را ریز جدا خرد میکنیم .داخل قابلمه ای یک وسوم اون رو روغن ریخته تره ریزخرد شده رو اضافه میکنیم روی حرارت بالا،مرتب هم زده وقتی تره آبش گرفته شد که حدود 20-30 دقیقه طول میکشه بعد گشنیز و جعفری خرد شده رو اضافه میکنیم5 دقیقه حرارت میدیم(جعفری و گشنیز چون لطیف هستند روی حرارت طولانی عطر شون رو از دست میدن برای همین بعداز تره اضافه میکنیم)
🌸 ۲- موقعی که سبزی رو از روی حرارت میخواهیم برداریم شنبلیله را اضافه میکنیم2تا3 دقیقه دیگه روی حرارت بمونه بعد حرارت رو خاموش میکنیم.(شنبلیله رو میتوانید قبل تر خشک کنید و شنبلیله خشک رو به غذا اضافه کنید تا عطر آن حفظ شود و غذا عطر فوف العاده ای داشته باشد)بعد سبزی سرخ شده راروی یک سطح شیبدار قرار داده تا روغن اضافی آن گرفته شود.
🌸 ۳- 1 پیمانه لوبیا را با یک قاشق چایخوری نمک 1 ساعت قبل تر با آب ولرم خیس کنید،بعد آب اون رو دور ریخته و با آب کافی با حرارت بالا بپزید.بعضی ها لوبیا را با گوشت می پزند که باعث می شه لوبیا تمام روغن گوشت را به خودش بگیره و بوی نامطبوعی بگیره.
🌸 ۴- 2الی 3 ق غ روغن داخل یه قابلمه روی حرارت ریخته بعد پیاز نگینی خرد شده و گوشت خرد شده رو اضافه میکنیم، 1 ق م زردچوبه و مقدار کمی فلفل سیاه اضافه کرده،مرتب هم زده تا پیاز آب بشه و آبش به داخل گوشت نفوذ کنه.
🌸 ۵- وقتی گوشت خوب تفت خورد 4 لیوان آب جوش اضافه میکنیم،وقتی گوشت پخته شد سبزی سرخ شده رو با 1 ق چ نمک اضافه کرده تا رنگ سبزی داخل خورش بمونه شعله باید ملایم باشه و اگر هم آب خورش کم هست میتوانیم هر وقت نیاز بود 1 استکان آب جوش اضافه کنیم به هیچ وجه آب سرد اضافه نمی کنیم.
🌸 ۶- و پیاز داغ رو هم اضافه کرده حدود 20 تا 30 دقیقه زمان میدیم تا بجوشه .لیمو عمانی رو 10تا15 دقیقه آخر به خورش اضافه میکنیم،اگر زودتر لیمو عمانی رو داخل خورش اضافه کنیم خورش تلخ میشه و نباید بیش از حد تو قابلمه باشد. (قبل تر لیمو عمانی رو چند تا سوراخ روش ایجاد کرده 15-20 دقیقه داخل آب جوش ریخته تا خیس بخورد و نرم شود)
🌸 ۷- و 15 دقیقه آخر پخت لوبیای پخته شده رو اضافه میکنیم وقتی خورش جا افتاده حرارت رو خاموش کرده و آبلیمو و آبغوره رو اضافه کرده(روی حرارت اضافه نمیکنیم).
🔷سایر نکات🔷
🔸مقدار سبزی که به صورت خام نیاز هست : 4 دسته تره، 2 دسته جعفری، 2 دسته گشنیز و 1 دسته شنبلیله
مقدار سبزی به خودتان بستگی دارد اما نسبت تره به جعفری و گشنیز دو برابر و نسبت شنبلیله نصف جعفری هست.
🔸نسبت سبزي هاي مختلف در قورمه سبزی بستگي به ذائقه خانواده دارد.ولي در هر حال اگر تره زياد باشد طعم خورش تند مي شود. 🔸شنبليله خورش قورمه سبزی نبايد زياد باشد چون خورش تلخ مي شود.
◾نکته:لوبیا باید با حرارت بالا و آب کافی پخته شود ، چون اگر حرارت ملایم باشد و آب کم بریزندمجبورند مرتب در حین پخت آب اضافه کنندو باعث می شود پوست لوبیا ازش جدا شود و غلاف لوبیا باز شود.
🔸برای سرخ کردن سبزی اگر میخواهید داخل فریزرقرار دهید حتما از روغن جامد استفاده شود چون روغن مایع هم ضرر دارد و هم بوی نامطبوع میگیردو از روغن پیاز داغ هم برای سرخ کردن سبزی استفاده نشودسبزی بوی بد میگیرد.
این قورمه سبزی خوشمزه رو با دوغ و سالاد شیرازی سرو میشه. نوش جان 😍💕
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه #فلافل 😍😋😋
ادامه پیج زیر 👇👇
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡