طرز تهیه #سالاد_سزار 🥗
سالاد سزار یکی از بهترین سالاد های ایتالیایی هست حتماً امتحان کنید😉😋
ادامه مطلب 👇👇
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چند لحظه تفکر
تاحالا به فرق ایران و عراق فکر کردید؟
ایران پویش عمامه پرانی
عراق پویش بوسیدن عمامه
به راستی چرا و چطور به اینجا رسیدیم؟
لا يَسْتَوِي أَصْحَابُ النَّارِ وَأَصْحَابُ الْجَنَّةِ أَصْحَابُ الْجَنَّةِ هُمُ الْفَائِزُونَ
آینده چگونه خواهد بود؟
صلوات
#خیار_شور_خونگی
عزیزان دستوری که میدم خودم دقیقا از آون دستور استفاده کردم کم وزیادش نکنید
برای داشتن خیار شور ترد وخوشمزه حتماااا از خیار محلی استفاده کنید خیار گلخانه نمیشه
ازنمکی که برای خیار شور استفاده میکنید نمک نمکدان نباشه نمک های که تو کیسه چند کیلوی هستن استفاده کنید نمک کیلوی بهش میگن دونه هاش درشته سوپر مارکتا دارن
این اندازه تقریبا برای سه کیلو خیار کافیه
خیار رو بشورید وبا دستمال آشپزخانه خوب خشک کنید
دویست وپنجاه گرم سبزی(ترخون جعفری ریحان نعنا شوید) رو تمیز کرده لازم نیست خورد کنید فقط چند تکه شه کافیه بشورید کاملا آبش بره
چند عدد فلفل تند تندی خیار شور ذایقه آیه
چند حبه سیر
آب ده لیوان دسته دار فرانسه
نمک نصف لیوان یک ذره بیشتر از نصف لیوان
سرکه سفیدیک ونیم لیوان تا دولیوان( سرکه انگور)
آب رو بزارید بجوشه ونمک رو اضافه کنید وقتی جوشید ونمک تو آب حل شد بزارید سرد شه سرکه رو اضافه کنید
بقیه کارو رو طبق فیلم انجام بدید درشو محکم ببنید هوا نده وبزارید تو هوای اتاق بمونه جاش تاریک باشه بهتره بعد از ده روز بزارید یخچال یا جای خنک
بعد از یک هفته حتما جای خنک بزارید
حتماااا آب روی تمام خیار وسبزی رو بگیره
اگر خیار وسبزی آب داشته باشه کپک میزنه کم نمک باشه خیار سفید رنگ میشه
بعضی خیار رو با خلال دندان سوراخ میکنن
من سوراخ نکردم همیشه اینجوری میزارم خیلی هم ترد وخوشمزه س☺.
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
♦️طرز تهیه #سرشیر خانگی
◾۱.برای گرفتن سر شیر نیاز است تا شیر را از گاوداری های محلی و مورد اطمینان تهیه کنید. البته این شیر نباید چرخ شده باشد در این صورت چربی کمی خواهد داشت.
◾۲. بعد از اینکه شیر را تهیه نمودید. آن را درون قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید.
◾۳. در طول حرارت دیدن شیر آن را گهگاه هم بزنید تا چربی ها به تدریج روی سطح شیر جمع شود.
◾۴. هنگامی که احساس کردید شیر به مرحله جوش یا به اصطلاح سر رفتن رسیده است شعله را خاموش کنید.
◾۵. در این مرحله به تدریج که شیر سرد می شود با استفاده از یک ملاقه چربی های تجمع یافته بر سطح آن را جمع کنید.
◾۶. سرشیر آماده شد. این چربیها همان سرشیر هستند آن را در ظرف مناسبی درون یخچال قرار دهید.
🔷نکته🔷
🔸از شیرهای پاستوریزه یا گرمادیده شده نمی توان سرشیر تهیه کرد.
🔸مدت زمان لازم برای تهیه سرشیر حدودا دو ساعت می باشد.
🔸با توجه به چربی زیاد سرشیر ترجیحا در خوردن آن افراط نداشته باشید.
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
♦️مواد لازم برای درست کردن سالاد سزار
کاهو : یک بوته شسته شده سینه مرغ : 1 عدد نان تست یا باگت روغن زیتون :1/4 فنجان لیمو ترش تازه : ا عدد گوجه
گیلاسی(برای تزیین)
🔸نکته : در صورتی که از فیله مرغ به جای سینه مرغ استفاده می کنید تعداد نفرات را در انتخاب میزان فیله مرغ نظر بگیرید.
مواد لازم برای سس سالاد سزار:
تخم مرغ : 2 عدد پنیر پارمسان : 3 قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک : 2 قاشق غذاخوری سیر : دو حبه نمک و فلفل سیاه : به مقدار لازم
♦️طرز تهیه سس سالاد سزار
ابتدا تخم مرغ ها را به مدت دو دقیقه بگذارید تا آب پز شود، توجه داشته باشید تخم مرغ ها نباید ببندد.
کاسه ای مناسب انتخاب کنید و سیر له شده ، روغن زیتون ، پنیر و زرده تخم مرغ ها را داخل آن ریخته و به مدت 4 دقیقه هم بزنید.
زمانی که مواد تغییر رنگ داد و رنگ آن سفید شد ، سرکه و ادویه ها را اضافه کرده و 2 الی 3 دقیقه هم بزنید تا زمانی شکل سس مایونز را به خود بگیرد.
حالا سس را به مدت یک ساعت داخل یخچال بگذارید.
♦️طرز تهیه سالاد سزار
برای درست کردن سالاد سزار ابتدا نان تست را تا حد امکان به شکل مربع برش بزنید و با مقداری روغن زیتون و سیر له شده روی نان ها را چرب کنید .
نان ها را داخل سینی فر بچینید و برای 5 الی 10 دقیقه داخل فر قرار دهید تا سوخاری شود.
سپس سینه مرغ را نصف می کنیم تا نازک تر شود تا راحت سرخ شود سپس با سیر له شده و روغن زیتون که از سس سالاد کنار گذاشته بودیم آن را مزه دار می کنیم و سپس مقداری نمک و فلفل اضافه میکنیم و سینه مرغ مزه دار شده را مدتی کنار می گذاریم تا مواد جذب سینه مرغ شود.
سینه مرغ را با حرارت بالا درون تابه سرخ کنید و این نکته را در نظر داشته باشید که حتما باید شعله حرارت بالایی داشته باشد تا سینه مرغ به دلیل از دست دادن آب آن سفت نشود. بعد از سرخ شدن سینه مرغ را به قطعه های متوسط تقسیم کنید.
ظرف سالاد را آماده کنید و کاهو را داخل آن خرد کنید، بهتر است قطعات کاهو نه زیاد ریز و نه زیاد درشت باشد.
حالا نان سوخاری شده را به کاهوی خرد شده اضافه کنید و با هم مخلوط نمایید ، سپس قطعات سینه مرغ را اضافه کنید و گوجه گیلاسی را روی سالاد سزار تزیین کنید و در آخر سس را روی سالاد بریزید و مقداری لیمو روی آن بچکانید تا خوش عطر و خوش طعم شود.
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
هدایت شده از تسبیح جلیل
13.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
: 🎶 :
اےڪاشلالبودموحرفـ✆ـےنمیزدم ..
↫ ◗
هدایت شده از تسبیح جلیل
• در رَهت دادیم . . ،
• عقل و هوش و عُمر و زندگی . .
• ای غمِ دنیـٰا چه میخواهی دگر از جـٰانِ ما ؟!
﹋﹋﹋﹋﹋﹋🥀↷
• واعظ قزوینی
#گلت_توت_فرنگی 🥧🍓
🔷مواد لازم برای۸ نفر
♦️مواد اصلی
◽آرد یک ویک چهارم پیمانه
◽شکر ۲ قاشق چای خوری
◽نمک ۱/۸ قاشق چای خوری
◽کره سرد ۸ قاشق غذا خوری
◽تخم مرغ بزرگ ۱ عدد
◽آب یخ ۱ قاشق مربا خوری
♦️مواد میانی
◽توت فرنگی خردشده ۱/۵ پیمانه
◽شکر ۲ قاشق غذا خوری
◽وانیل ۱ قاشق چای خوری
♦️طرز تهیه:
۱- آرد شکر نمک رو با هم خوب مخلوط کنید و کره رو بهش اضافه کنید کره باید سرد باشه با دست کره رو با آرد مخلوط کنید یا اینکه میتونید با همزن ۲ بار بزنید
۲- بعد تخم مرغ هم زده و آب یخ رو بهش اضافه کنید اگه با همزن میزنید دو بار دیگه بزنید و خمیر رو بذارید توی نایلون پلاستیکی و اگه هنوز به شکل خمیر به هم نچسبیده بود توی نایلون که گذاشتید بادست کمی ورز بدید تا شکل خمیر نرم به دست بیاد و خمیر را با کف دست صاف کنید و داخل یخچال برای یک ساعت استراحت بدید
۳- بعد از یک ساعت استراحت اول روی سطح کار تون کمی آرد بریزید و خمیر را اگر دوست داشتید با میوههای مختلف درست کنید میتونید به چند قسمت تقسیم کنید من همه خمیر رو باز کردم و با کمک آرد و وردنه اون رو یک مقدار صاف کردم قطرش نباید زیاد باشه تا گلت ظاهر زیبایی پیدا کنه بعد توی سینی فر کاغذ روغنی بذارید و خمیر رو به اون انتقال بدید و داخل یخچال قرار بدید
۴- برای مواد میانی دو قاشق شکر و یک قاشق چای خوری وانیل رو به توت فرنگی های خرد شده اضافه میکنیم طوری که تمام سطح میوه تون رو آغشته کنه
۵- خمیر را از یخچال خارج کنید مواد میانی رو بچینید و لبها را به طرف داخل کمی تا کنید روی لبه های بیرونی یک مقدار رومال زرده تخم مرغ و شکر بزنید و پرک بادام بریزید اون رو داخل فر که با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم شده قرار بدین تا اطراف گلتتون کمی طلایی بشه و مواد میانی پخته بشه نوش جان♥️
🔷سایر نکات🔷
🔸برای تهیه گلت سیب
سیب ها را برش بزنید ۲ قاشق چای خوری شکر قهوه ای ۲ قاشق چای خوری دارچین و یک قاشق چای خوری کره خرد شده را با هم مخلوط کنید و به همین ترتیب ادامه بدید
اگر دوست دارید گلت پرتقال داشته باشید دو عدد پرتقال را پوست بکنید بدون سفیده اطراف یک رنده پوست لیمو ترش دو قاشق چایخوری شکر یا عسل تمام سطح پرتقال ها را بپوشانید و از اون استفاده کنید.
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
هدایت شده از ذاکرین
27.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💥خداحافظی با بوتاکس برای همیشه🤩
✅روش دائمی و مقرون به صرفه برای برطرف کردن چین و چروک و افتادگی پوست💁🏻♀️
✅مورد تایید متخصصین وزارت بهداشت🤗
🔺🔻🔺🔻🔺🔻🔺🔻🔺🔻🔺🔻
💭مشاوره رایگان ارسال عدد 31 به سامانه 50009020
هدایت شده از تسبیح جلیل
یهافسـٰانهژاپنـیمیگه:
₍ هیچکسبیشترازآدمـٰاییکهازتوبدشونمیـٰاد،تورو
تمـٰاشـٰانمیکنن!
#بهشونیهنمـٰایشخوبنشونبده✨! ₎
طرز تهیه #گلت_توت_فرنگی
😍😋🥧🍓ادامه مطلب 👇👇
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
هدایت شده از حتما ببینید👇
🔥استاد محمدرضا صادقی سوادکوهی کیه ؟!🔍
❗️از #علوم_غریبه چی میدونیم ؟ 🤔
⚠️ درباره موج جدید هجوم #اجنه به خانه های ما چطور ؟ 😱
شما هم حس میکنید رزق و روزی و موفقیت شغلی شما با مشکلات مواجه شده ؟! 😔💸
💠 #درمانگاه_معنوی، با سابقهترین و معتبرترین مرکز پژوهشی علوم غریبه رحمانی با هدف آگاهسازی جامعه با خطرات و آسیب رفتارهای غلط در حوزه #دعا و طلسمات 💠
🔽🔽🔽
https://eitaa.com/joinchat/1492385801Ccddd0abeb8