#سس_مخصوص_روي_كيك 🍰
🔻آب و شکر و نشاسته ذرت و پودر کاکائو را داخل ظرفی مخلوط روی شعله ملایم مرتب هم بزن وقتی جوشید و کمی غلیظ شد شکلات خرد شده و خامه رو اضافه کنید
و از روی حرارت بردارید و مرتب هم بزنید تا شکلات حل بشه. مواد رو از صافی رد کنید تا ناخالصیاش گرفته بشه بزارید خوب خنک بشه و بریزید روی کیکتون
#اسنک_سویا 🌯 😋
🔸سویا رو با کمی با اب بزارید چند دقیقه بجوشه تا بوی ناخوشیندش کم بشه و روغن کمتر به خودش بگیره
پیاز رو کمی تفت دهید سویا رو ابکش کنید با پیاز مخلوط کنید قارچ و فلفل دلمه ای رو هم طبق معمول اضافه کنید مواد کمی سرخ کنید نمک فلفل پاپریکا زردچوبه کمی کاری کمی زعفرون و یکم رب اضافه کنید و موادو تفت بدید.
🔸مواد که سرد شد شروع کنید به درست کردن اسنکاتون.
نون باگت رو از وسط نصف کنید یه ورق پنیر گودا یا چدار یا موتزارلا بزارید هر کدوم که دوست دارید بزارید.حلقه های نازک گوجه و خیارشورم عالی میکنه ساندویچتونو
موادو بریزید روی پنیر و ساندویچهاتون بزارید داخل دستگاه اسنک یا گریل ...اگر ندارید بزارید داخل یه تابه روشو یه بشقاب بزارید روی بشقابم یه جسم سنگین که ساندویچ فشرده بشه
#نان_قندی 🧇
تخم مرغ یک پیمانه = ۵ عدد تقریبا درشت
شکر یک پیمانه = ۲۰۰ گرم (کمترم بریزید مهم نیست چون با پودر قند سرو میشه)
ماست یک پیمانه =۲۶۰ گرم
روغن جامد یک پیمانه = من کره ریختم که شد ۲۱۰ گرم
آرد ۸۵۰ گرم (۵ پیمانه و نیم)
وانیل کمی
بیکینگ پودر ۲/۱ قاشق چ
خمیر مایه ۲/۱ قاشق چ
🔸تخم مرغ و شکر و ماست را با هم زده تا شکر آب شده و مخلوط کرم رنگ گردد، روغن را داغ کرده و ولرم شده ی آن را به این مخلوط اضافه می کنیم. خمیر مایه عمل آمده را اضافه کرده و سپس بیکینگ پودر و وانیل را اضافه می کنیم،حال آرد را اضافه کرده و هم می زنیم تا خمیر لطیفی بدست آید،به خمیر نیم ساعت یا کمی بیشتر استراحت می دهیم و سپس به شکل قطاب مواد داخلش ریخته و می پیچیم و توی روغن داغ سرخ میکنیم و یا به شکل ماه قالب میزنین و می سرخین. (می تونین توی مواد میانی تون یکم جوز هندی هم رنده کنید) بعد شیرینی ها رو توی پودر قند میغلطونیم و نوش جان میکنیم
#مرغ_ناردوني 🥘 😋
🔸مرغُ خوب سرخ كنيد كنار بزاريد،تو همون تابع يدونه پياز خورد كنيد و تفت بدين ادويه بزنيد و نصفه قاشق غذا خوري رب گوجه اضافه كنيد و دوليوان اب جوش بريزيد،جوش كه امد مرغا رو اضافه كنيد و بزاريد نيم پز شه،حالا نصفه پيمونه رب انار و يه پيمونه ناردون يا انار دون شده و چندتا الو خيس خورده و همراه نمك اضافه كنيد و بزاريد بپزه و جا بيوفته!يه كته مَشتي هم بار بزاريد كه حالشو ببريد
#کیک_مرغ 🥪
▫️تخم مرغ ۲ عدد
▫️آرد گندم ۱ لیوان
▫️روغن یک سوم لیوان
▫️بکینگ پودر یک ق غ سرپر
▫️ماست چکیده نصف لیوان
▫️نمک و فلفل به مقدار لازم
و ادویه های دلخواه به مقدار لازم
یکم مواد مرغی(مرغ ریش ریش شده پخته شده رو با یکم رب و یا کوجه و پیاز داغ و ادویه کافی تفت بدین)
🔸تخم مرغ و نمک و فلفل رو اونقد بزنین تا کف کنه بعد روغن و ماست رو اضافه کنین و هم بزنین و بعدش آرد و بکینگ پودر رو با هم قاطی و توش الک کنین و هم بزنین ، صفحه ساندویچ ساز رو حسابی چرب کنین و بعد یه لایه مواد بریزین و وسطش مواد مرغ بریزین و روش دوباره مواد بریزین تا روشو بپوشونه،بعد ۵الی ۷ دقیقه بزارین بپزه این زمان بستگی به مدل ساندویچ سازتون داره
#جبنیه (لقمه های پنیری سرخ شده)
ارد سفید 2 لیوان و 2 ق غ
تخم مرغ 1عدد
اب ولرم نصف لیوان
خمیر مایه 2 ق چ
شیرخشک 3 ق غ
پنیر خامه ای 3 ق غ
شکر 1 ق غ
طرز تهیه:
همه مواد و خوب با دست مخلوط میکنیم ورط میدیم تا به دست نچسبه
خمیر رو روی میز کار با وردنه باز میکنیم به قطر 2 تا 3 میل قالب میزنیم روی یک پارچه تمیز خمیر قالب زده شده رو میچینیم و روشو میپوشونیم به مدت نیم ساعت سپس داخل روغن شناور سرخ میکنیم
میتونید عسل بریزید یا هم داخل شربت ولرم برای چند دقیقه بریزید و بیرون بیارید من عسل ریختم
من نصف خمیر رو قالب دونات زدم و نصف دیگه با چاقو مکعبی برش زدم.
نوش جان
#مزه_دار_كردن_ماهي🐟
🦪من هميشه قبل از اينكه ماهي رو سرخ كنم با يه بوته سير رنده شده يا كوبيده شده با نمك به مدت نيم ساعت آغشته ميكنم تا طعم بگيره و سير هم بوي ماهي رو بگيره و چون ماهي طبع سردي داره با سير مخلوط ميكنم وسير گرم هست طبع سرد ماهي رو عوض ميكنه بعد
آردي كه براي ماهي استفاده ميكنم هميشه خودم درست ميكنم و در يك شيشه آماده در يخچال دارم 🍤🍤
🥣تركيبات آرد
آرد سفيد + زردچوبه +ادويه كاري ( يا ادويه مخصوص ماهي ، گرام ماسالا) + پودرسير +پودر پياز + پودر پاپريكا + فلفل قرمز +فلفل سياه
همه رو با هم مخلوط ميكنيم
وماهي رو به اين آرد آغشته ميكنيم و بعد در روغن داغ سرخ ميكنيم.
.براي درست كردن آرد ماهي من هميشه از يك بسته آرد ٥٠٠ گرمي استفاده ميكنم . .براي نيم كيلو آرد ( يك بسته ٥٠٠ گرمي ) سه ق غ سر پر زرد چوبه و ادويه كاري، پودر سير دو ق غ و بقيه هر كدوم يك ق غ همه رو با هم مخلوط ميكنم( كم و زياد بودن هر كدوم از ادويه ها بستگي به ذائقه شما دارد )
#تارت_نیمرو
انتخابی هیجان انگیز و خوشمزه برای شروع یک روز عالی محسوب میشود. شما میتوانید روش تهیه این صبحانه لذیذ را در مطلب زیر بخوانید.🍳🍳
🥚مواد لازم
خمیر تارت 150 گرم
تخم مرغ 4 عدد
پنیر چدار 1 پیمانه
ژامبون یا بیکن 100 گرم
کره 50 گرم
نمک و فلفل به میزان دلخواه
🍞🍞🍞
🍳طرز تهیه🍳
1- فر را روشن و در دمای 220 درجه سانتیگراد تنظیم کنید. خمیر تارت را روی یک سینی مخصوص فر پهن کنید و به مدت 8- 10 دقیقه در فر قرار دهید.
2- خمیر را از فر در بیاورید و اجازه دهید کمی خنک شود. پس از 5 دقیقه روی سطح خمیر به وسیله یک برس کره آب شده را پخش کنید.
3- تخم مرغها را روی خمیر تارت بشکنید و ژامبون یا بیکن خرد شده را روی آن بچینید و نمک، فلفل و پنیر چدار روی آن بپاشید.
4- دمای فر را به 170 درجه سانتیگراد کاهش دهید و تارت را به مدت 20 دقیقه در فر قرار دهید تا تخم مرغها کاملا بپزند و پنیرها آب شوند.
5- تارت را از فر در بیاورید و در ظرف دلخواه بچینید و سرو کنید.
#رولت_گوشت_ماکارونی
⭕️۴۰۰گرم گوشت چرخکرده رو با یه عدد پیاز کوچیک رنده شده که ابشو گرفتم ویه عدد تخم مرغ ونمک وزردچوبه وفلفل ونمک و۲ق غ ارد سوخاری مخلوط کردم و ورز دادم ونیم ساعت تو یخچال استراحت دادم ونصف بسته ماکارونی سایز بزرگ وابکش کردم وگوشت رو رو سلیفون پهن کردم وماکارونی رو رو گوشت چیدم وبعد بکمک سلیفون رول کردم وتو سینی چرب شده تو فر با ۲۰۰درجه ۴۰دقیقه گذاشتم تا گوشت بپزه البته ۲۰دقیقه اخر پخت رو سینی کاغذ الومینیومی کشیدم
〽️تا رولت مغز پخت بشه وتو ماهیتابه کمی کره ورب وادویه وزردچوبه ونمک وپودر سیر رو تفت دادم نصفشو ورو رولت ریختم و بازچند دقیقه گذاشتم تو فر وبعد سرو کردم
#پنیر_کبابی_سوخاری
🧀🧀
مواد لازم:
- پنیر کبابی 200 گرم - تخم مرغ 2 عدد - آرد سوخاری 100 گرم - روغن مایع برای سرخ کردن به مقدار لازم
روش تهیه:
پنیرها را از فریزر خارج کرده و اجازه دهید دیفراست شوند، سپس در ابعاد دلخواه برش دهید. برش های پنیر کبابی را ابتدا در تخم مرغ زده شده و سپس در آرد سوخاری بغلتانید و این کار را مجددا تکرار کنید. سپس در روغن داغ فراوان سرخ کنید تا طلایی شوند و سرو کنید.
#کیک_چوبی
کیک اسفنجی را کامل خورد میکنید و بعد با خامه مخصوص شیرینی داخل میکسر کاملا مخلوط میکنید تا حدی که کیک حالت خمیری پیدا کند .بعد با کمک دست با اسکوپ توپ درست میکنید و میتونید بزارید فیریزر تا زودتر ببنده بعد چوبها را در شکلات سفید فرو برده و داخل توپک ها فرو میکنید.بعد توپک ها را داخل شکلات سفید و قهوه ایی میکنید و روشا هرجور که دوس دارید تزیین میکنید
#پیراشکی_پیتزایی
1لیوان شیر 1/6لیوان روغن مایع 1قاشق پودر خمیر مایه رو باهم مخلوط میکنیم و بهش آرد الک شده اضافه میکنیم تا اندازه ای که خمیر لطیفی بدست بیاد که به دست نچسبه بعد نزدیک 7ساعت تو دمای محیط میگذاریم استراحت کنه تا ور بیاد در حالیکه روش روی ظرف رو با پارچه پوشوندیم.
مواد داخل:سیب زمینی پیاز فلفل دلمه قارچ و سوسیس رو نگینی میکنیم و سرخ میکنیم و بهش نمک فلفل کمی زردچوبه و آویشن فراوان میزنیم کمی هم سس تند گوجه و رب.
اندازه یک گردو خمیر رو پهن میکنیم و از مواد توش میگذاریم و لبه های خمیر رو میبندیم و در روغن شناور داغ سرخ میکنیم
نوش جان
#بستنی_آناناس
🥣آناناس خردشده1/4 پیمانه
🥣پودر یخ 1/4پیمانه
🥣آناناس یک حلقه
🥣بستنی چهار اسکوپ
🥣آب کمپوت آناناس نصف پیمانه
🥣سس پرتقال دو قاشق سوپخوری
🍭 آناناس خردشده، دو اسکوپ بستنی، آب کمپوت، یک قاشق سس پرتقال و پودر یخ را مخلوط کرده، در لیوان بریزید. سپس با بستنی باقیمانده و آناناس تزئین کرده و یک قاشق سس پرتقال را روی آن بریزید.
#قرابیه_شکلاتی_با_روغن_مایع 🍪 😋
🔸روغن و تخم و مرغها و پودر قند رو یک دقیقه با همزن میزنیم بعد به ترتیب پودر کاکائو و نشاسته بکینگ پودر رنده پوست پرتقال شکلات چیپسی و فندقی که دندان گیر خرد کردیم اضافه میکنیم. در آخر آرد رو اضافه میکنیم و خمیر رو جمع میکنیم اگه خمیر به دستتون می چسبید دستتون رو کمی با روغن مایع چرب کنید. از خمیر به اندازه گرو بردارید و گرد کنید و بچینید توی سینی فر که کاغذ روغنی انداختید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خورشت_کولی_غورابیج
مواد لازم
کولی ،گردو خورد شده ۲۵۰ گرم،سبزی محلی (چوچاق،خالواش،گشنیز،نعناع) نیم کیلو -سبزی های معادل اگر به سبزی محلی دسترسی ندارین (جعفری،ریحان،گشنیزو جعفری) ،آبغوره یک استکان،شکر در صورت تمایل یک قاشق،نمک و فلفل و زردچوبه به اندازه کافی .
برای پخت اول مغز گردو رو مثل فسنجون میذارید دو ساعت روغن بندازه .
سبزی رو خورد و سرخ کرده با ابغوره به خورشت اضافه میکنیم.یه ساعت برای پخت کافیه .
کولی رو داخل روغن سرخ کرده با خورشت سرو میشه البته با پلو
نوش جان 💝
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#اسنک_نوتلا
❄️ یدونه تخم مرغ درشت رو با نصف لیوان شیر دو قاشق شکر کمی وانیل خوب بزنید
❄️دور تا دور نون تست رو با مایه تخم مرغی مرطوب کنید از نوتلا مرکز نون بریزین .کره بادوم زمینی هم عالیه
❄️بعد قسمت دوم نون رو بزارید فقط حواستون باشه به مرکز فشار نیارین لبه ها رو فشار بدین بهم بچسبن
❄️بعد کامل نون داخل مایه تخم مرغی بزنین سپس پودر 🥄سوخاری
▪️من از پودر پانکو نارنجی استفاده کردم
شما از هر پودری دوس داشتین استفاده کنین فقط ادویه نداشته باشه
🔆کامل که پوشش سوخاری گرفت
داخل تابه با مقداری کره و روغن که ترکیب کردیم سرخ میکنیم
🔆حواستون باشه روغن کامل داغ باشه
روغن سرد باعث جذب روغن به نون میشه
🧆بعد سرخ کردن روی حوله کاغذی بزارین روغنش کشیده بشه
#کیک_کرم_فیل 🍨
مواد لازم کرم فیل
❌یک عدد زرده تخم مرغ
❌کره پنجاه گرم
❌شیر یک چهارم پیمانه
شکر یک چهارم پیمانه
❌آرد سفید یک قاشق غذا خوری
❌خامه یک قاشق مربا خوری
❌وانیل کمی
🔆زرده و شکر وانیل را با همزن بمدت سه دقیقه میزنیم تا سفید و کشدار بشه و بوی زحم نده شیرو خامه را اضافه کرده و با همزن کمی میزنیم تا یکدست بشه
▪️کره را روی حرارت ذوب میکنیم و آرد را میریزیم کمی تفت میدیم تا جایی که رنگ آرد تغییر نکنه فقط بوی خامی آرد گرفته بشه شیر را میریزیم و هم میزنیم تا یکدست بشه بعد همه مواد را با هم مخلوط میکنیم و روی حرارت کم مدام هم میزنیم تا کرم ما غلیظ بشه بعد از روی حرارت برمیداریم و روی کرم را کیسه فریزر میزاریم تا روی کرم نبنده
کیک ساده درست میکنیم و قبل اینکه درون فر قرار بدیم کرم را درون قیف میریزیم و به آرامی روی کیک میریزیم مانند عکس و درون فر قرار میدیم وقتی آماده شد از فر بیرون میاریم و برای اینکه روی کیک کمی براق بشه کمی شهد درست میکنیم و روی کیک میریزیم
#یه_املت_خوشمزه😋🥪
🥔اول یه سیب زمینی رو نگینی کنید و سرخ کنید و کنار بذارید.بعد اسفناج رو تفت بدید در حدی که آبش کشیده بشه توجه داشته باشید حجمش خیلی کم میشه.
بعد دو تا تخم مرغ با دو تا سه قاشق شیر و نمک و فلفل سیاه خوب هم بزنید و توی تابه بریزید یکم که خودشو گرفت اسفناج رو روش میچینیم و در آخر سیب زمینی ها.🥙🍳
#کیک_کرم_فیل 🍨
مواد لازم کرم فیل
❌یک عدد زرده تخم مرغ
❌کره پنجاه گرم
❌شیر یک چهارم پیمانه
شکر یک چهارم پیمانه
❌آرد سفید یک قاشق غذا خوری
❌خامه یک قاشق مربا خوری
❌وانیل کمی
🔆زرده و شکر وانیل را با همزن بمدت سه دقیقه میزنیم تا سفید و کشدار بشه و بوی زحم نده شیرو خامه را اضافه کرده و با همزن کمی میزنیم تا یکدست بشه
▪️کره را روی حرارت ذوب میکنیم و آرد را میریزیم کمی تفت میدیم تا جایی که رنگ آرد تغییر نکنه فقط بوی خامی آرد گرفته بشه شیر را میریزیم و هم میزنیم تا یکدست بشه بعد همه مواد را با هم مخلوط میکنیم و روی حرارت کم مدام هم میزنیم تا کرم ما غلیظ بشه بعد از روی حرارت برمیداریم و روی کرم را کیسه فریزر میزاریم تا روی کرم نبنده
کیک ساده درست میکنیم و قبل اینکه درون فر قرار بدیم کرم را درون قیف میریزیم و به آرامی روی کیک میریزیم مانند عکس و درون فر قرار میدیم وقتی آماده شد از فر بیرون میاریم و برای اینکه روی کیک کمی براق بشه کمی شهد درست میکنیم و روی کیک میریزیم
#موس_میوه_ای 🍹😋
▫️ژله ی هلو یک پاکت
▫️آب جوش یک پ
▫️آب سرد یک سوم پ
▫️پنیر ماسکارپونه یک بسته
▫️خامه ی صبحانه ۱ قوطی
▫️پودرقند ۲ق غ
▫️هلو زعفرانی ۲عدد
🔸پودرژله رو با یک ایوان ابجوش بن ماری کنید
بعد یک سوم لیوان ابسرد اضافه کنید
بذارید کنار
پنیر ماسکارپونه رو با پودرقندبزنید تا بافت پنیر از هم باز بشه
خامه رو اضافه کنید هم بزنید
ژله ی آمادهتون رو که خنک شده اضافه کنید و مخلوط کنید
دو عدد هلو زعفرانی رو خرد کنید ریز ریز، به موادتون اضافه کنید و ی دور با لیسک هم بزنید تا یکدست بشه
موس آماده اس
توظرف های خوشگلتون بریزید و بزارید یخچال برای روی موس هم ازخرد شده ی هلوتون بریزید و با یک برگ نعنا تزیین کنید.
#کیک_سیب_دارچین
يك ليوان شكر + نصف ليوان روغن مايع و نصف ليوان كره (به دماي محيط رسيده)
،رو با همزن كمي زده،بعد كمي وانيل و سه تا دونه تخم مرغ رو يكي يكي اضافه كرده،
بعد يه ليوان ماست و كمي هم زدن،بعد يك ق غ بكينگ پودر و دو ليوان آرد الك شده به مواد اضافه كرده،
مايه ي كيك رو داخل قالب چرب شده ريخته،بعد سه تا سيب متوسط رو برش ميديد به همراه كمي پودر دارچين روي كيك بچينيد و براي ٤٠ الي ٤٥ دقيقه داخل فر با دماي ١٨٠ درجه قرار ميديم.
🍏منظور از ليوان(ليوان هاي دسته دار فرانسوي هستش)
#سمبوسه 🍕🍕
گوشت چرخکرده رو با پیاز تفت دادم و مزه دار کردم و ادویه دلخواه زدم
هویج رنده شده+ کلم خرد شده+ فلفل دلمه ای ریختم وتفت دادم
در آخر مواد رو تو خمیریوفکا پیچوندم و سرخ کردم
#شیرینی_گوفی_بدون_شکر
مواد لازم
آرد ۲۵۰ گرم
شیر ۱۰۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
جوش شیرین نصف قاشق چایخوری
نمک یه نوک قاشق
روغن مایع برای سرخ کردن
طرز تهیه
تخم مرغ و شیر رو با هم میزنیم تا یک دست بشه بعد نمک و جوش شیرین رو اضافه میکنیم و آرد رو هم کم کم به این مایع اضافه میکنیم تا خمیر به دست بیاد و به دست نچسبه.
خمیر رو پهن میکنیم و با قالبهای دایرهای کوچک قالب میزنیم. روغن مایع رو میزاریم خوب داغ بشه و خمیرهای دایرهای رو در روغن داغ میانداریم.
به محض اینکه تو روغن افتادن شروع میکنن به پف کردن و مثل یه توپ گرد کوچیک درمیان
نوش جان