#اسنک_نوتلا
❄️ یدونه تخم مرغ درشت رو با نصف لیوان شیر دو قاشق شکر کمی وانیل خوب بزنید
❄️دور تا دور نون تست رو با مایه تخم مرغی مرطوب کنید از نوتلا مرکز نون بریزین .کره بادوم زمینی هم عالیه
❄️بعد قسمت دوم نون رو بزارید فقط حواستون باشه به مرکز فشار نیارین لبه ها رو فشار بدین بهم بچسبن
❄️بعد کامل نون داخل مایه تخم مرغی بزنین سپس پودر 🥄سوخاری
▪️من از پودر پانکو نارنجی استفاده کردم
شما از هر پودری دوس داشتین استفاده کنین فقط ادویه نداشته باشه
🔆کامل که پوشش سوخاری گرفت
داخل تابه با مقداری کره و روغن که ترکیب کردیم سرخ میکنیم
🔆حواستون باشه روغن کامل داغ باشه
روغن سرد باعث جذب روغن به نون میشه
🧆بعد سرخ کردن روی حوله کاغذی بزارین روغنش کشیده بشه
#کیک_کرم_فیل 🍨
مواد لازم کرم فیل
❌یک عدد زرده تخم مرغ
❌کره پنجاه گرم
❌شیر یک چهارم پیمانه
شکر یک چهارم پیمانه
❌آرد سفید یک قاشق غذا خوری
❌خامه یک قاشق مربا خوری
❌وانیل کمی
🔆زرده و شکر وانیل را با همزن بمدت سه دقیقه میزنیم تا سفید و کشدار بشه و بوی زحم نده شیرو خامه را اضافه کرده و با همزن کمی میزنیم تا یکدست بشه
▪️کره را روی حرارت ذوب میکنیم و آرد را میریزیم کمی تفت میدیم تا جایی که رنگ آرد تغییر نکنه فقط بوی خامی آرد گرفته بشه شیر را میریزیم و هم میزنیم تا یکدست بشه بعد همه مواد را با هم مخلوط میکنیم و روی حرارت کم مدام هم میزنیم تا کرم ما غلیظ بشه بعد از روی حرارت برمیداریم و روی کرم را کیسه فریزر میزاریم تا روی کرم نبنده
کیک ساده درست میکنیم و قبل اینکه درون فر قرار بدیم کرم را درون قیف میریزیم و به آرامی روی کیک میریزیم مانند عکس و درون فر قرار میدیم وقتی آماده شد از فر بیرون میاریم و برای اینکه روی کیک کمی براق بشه کمی شهد درست میکنیم و روی کیک میریزیم
#یه_املت_خوشمزه😋🥪
🥔اول یه سیب زمینی رو نگینی کنید و سرخ کنید و کنار بذارید.بعد اسفناج رو تفت بدید در حدی که آبش کشیده بشه توجه داشته باشید حجمش خیلی کم میشه.
بعد دو تا تخم مرغ با دو تا سه قاشق شیر و نمک و فلفل سیاه خوب هم بزنید و توی تابه بریزید یکم که خودشو گرفت اسفناج رو روش میچینیم و در آخر سیب زمینی ها.🥙🍳
#کیک_کرم_فیل 🍨
مواد لازم کرم فیل
❌یک عدد زرده تخم مرغ
❌کره پنجاه گرم
❌شیر یک چهارم پیمانه
شکر یک چهارم پیمانه
❌آرد سفید یک قاشق غذا خوری
❌خامه یک قاشق مربا خوری
❌وانیل کمی
🔆زرده و شکر وانیل را با همزن بمدت سه دقیقه میزنیم تا سفید و کشدار بشه و بوی زحم نده شیرو خامه را اضافه کرده و با همزن کمی میزنیم تا یکدست بشه
▪️کره را روی حرارت ذوب میکنیم و آرد را میریزیم کمی تفت میدیم تا جایی که رنگ آرد تغییر نکنه فقط بوی خامی آرد گرفته بشه شیر را میریزیم و هم میزنیم تا یکدست بشه بعد همه مواد را با هم مخلوط میکنیم و روی حرارت کم مدام هم میزنیم تا کرم ما غلیظ بشه بعد از روی حرارت برمیداریم و روی کرم را کیسه فریزر میزاریم تا روی کرم نبنده
کیک ساده درست میکنیم و قبل اینکه درون فر قرار بدیم کرم را درون قیف میریزیم و به آرامی روی کیک میریزیم مانند عکس و درون فر قرار میدیم وقتی آماده شد از فر بیرون میاریم و برای اینکه روی کیک کمی براق بشه کمی شهد درست میکنیم و روی کیک میریزیم
#موس_میوه_ای 🍹😋
▫️ژله ی هلو یک پاکت
▫️آب جوش یک پ
▫️آب سرد یک سوم پ
▫️پنیر ماسکارپونه یک بسته
▫️خامه ی صبحانه ۱ قوطی
▫️پودرقند ۲ق غ
▫️هلو زعفرانی ۲عدد
🔸پودرژله رو با یک ایوان ابجوش بن ماری کنید
بعد یک سوم لیوان ابسرد اضافه کنید
بذارید کنار
پنیر ماسکارپونه رو با پودرقندبزنید تا بافت پنیر از هم باز بشه
خامه رو اضافه کنید هم بزنید
ژله ی آمادهتون رو که خنک شده اضافه کنید و مخلوط کنید
دو عدد هلو زعفرانی رو خرد کنید ریز ریز، به موادتون اضافه کنید و ی دور با لیسک هم بزنید تا یکدست بشه
موس آماده اس
توظرف های خوشگلتون بریزید و بزارید یخچال برای روی موس هم ازخرد شده ی هلوتون بریزید و با یک برگ نعنا تزیین کنید.
#کیک_سیب_دارچین
يك ليوان شكر + نصف ليوان روغن مايع و نصف ليوان كره (به دماي محيط رسيده)
،رو با همزن كمي زده،بعد كمي وانيل و سه تا دونه تخم مرغ رو يكي يكي اضافه كرده،
بعد يه ليوان ماست و كمي هم زدن،بعد يك ق غ بكينگ پودر و دو ليوان آرد الك شده به مواد اضافه كرده،
مايه ي كيك رو داخل قالب چرب شده ريخته،بعد سه تا سيب متوسط رو برش ميديد به همراه كمي پودر دارچين روي كيك بچينيد و براي ٤٠ الي ٤٥ دقيقه داخل فر با دماي ١٨٠ درجه قرار ميديم.
🍏منظور از ليوان(ليوان هاي دسته دار فرانسوي هستش)
#سمبوسه 🍕🍕
گوشت چرخکرده رو با پیاز تفت دادم و مزه دار کردم و ادویه دلخواه زدم
هویج رنده شده+ کلم خرد شده+ فلفل دلمه ای ریختم وتفت دادم
در آخر مواد رو تو خمیریوفکا پیچوندم و سرخ کردم
#شیرینی_گوفی_بدون_شکر
مواد لازم
آرد ۲۵۰ گرم
شیر ۱۰۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
جوش شیرین نصف قاشق چایخوری
نمک یه نوک قاشق
روغن مایع برای سرخ کردن
طرز تهیه
تخم مرغ و شیر رو با هم میزنیم تا یک دست بشه بعد نمک و جوش شیرین رو اضافه میکنیم و آرد رو هم کم کم به این مایع اضافه میکنیم تا خمیر به دست بیاد و به دست نچسبه.
خمیر رو پهن میکنیم و با قالبهای دایرهای کوچک قالب میزنیم. روغن مایع رو میزاریم خوب داغ بشه و خمیرهای دایرهای رو در روغن داغ میانداریم.
به محض اینکه تو روغن افتادن شروع میکنن به پف کردن و مثل یه توپ گرد کوچیک درمیان
نوش جان
#ماست_توت_فرنگی
🍧نصف فنجان توت فرنگی های سفت و کمی کال(این نوع توت فرنگی کمی مزه ترش به ماست میدهد)
🍧¼ فتجان توت فرنگی خورد شده.
🍧۲ فنجان ماست کم چرب
🍧۲ قاشق چایخوری شکر
🍓طرز تهیه ماست توت فرنگی :
بعد از شستشوی توت فرنگی حتما آنهارا کامل خشک کنید.توت فرنگی ها را با شکر در مخلوط کن بریزید تا پوره توت فرنگی آماده شود.ماست و پوره را مخلوط کنید.توت فرنگی های خورد شده را اضافه کنید.(این مرحله به سلیقه شما بستگی دارد، اگر دوست ندارید قطعات بزرگ توت فرنگی را در ماست خود ببینید می توانید از این مرحله صرف نظر کنید).مخلوط حاصل را به مدت ۱ تا ۲ ساعت داخل یخچال بگذارید.
#ماست_توت_فرنگی
🍧نصف فنجان توت فرنگی های سفت و کمی کال(این نوع توت فرنگی کمی مزه ترش به ماست میدهد)
🍧¼ فتجان توت فرنگی خورد شده.
🍧۲ فنجان ماست کم چرب
🍧۲ قاشق چایخوری شکر
🍓طرز تهیه ماست توت فرنگی :
بعد از شستشوی توت فرنگی حتما آنهارا کامل خشک کنید.توت فرنگی ها را با شکر در مخلوط کن بریزید تا پوره توت فرنگی آماده شود.ماست و پوره را مخلوط کنید.توت فرنگی های خورد شده را اضافه کنید.(این مرحله به سلیقه شما بستگی دارد، اگر دوست ندارید قطعات بزرگ توت فرنگی را در ماست خود ببینید می توانید از این مرحله صرف نظر کنید).مخلوط حاصل را به مدت ۱ تا ۲ ساعت داخل یخچال بگذارید.
#پنکیک_ژاپنی🥞
🧇۲ عدد زرده تخم مرغ
🧇 یک چهارم پیمانه شکر
🧇 نصف پیمانه شیر
🧇سه چهارم پیمانه پودر آماده پنکیک
🧇۴ عدد سفیده تخم مرغ
🧇کره (برای سرو)
🧇سیروپ (برای سرو)
🥞طرز تهیه
یک روش متفاوت و جالب از طرز تهیه پنکیک صبحانه را برایتان آموزش داده ایم که برای پذیرایی از مهمان ها گزینه خوبی محسوب می شود. ۱-در یک کاسه بزرگ، زرده های تخم مرغ، شکر، شیر و پودر پنکیک را با هم مخلوط کرده و هم بزنید تا کاملا یکدست شوند. ۲-در یک کاسه بزرگ دیگر، سفیده های تخم مرغ را تا زمانی هم بزنید که کاملا پف کنند. ۳-سفیده تخم مرغ را به مخلوط پنکیک اضافه کرده و به صورت دورانی آن ها را مخلوط کنید. ۴-قالب های فلزی و گرد را با روغن چرب کرده و در وسط تابه بگذارید. حرارت را تا حد امکان کم کنید. هر کدام از قالب ها را با سه چهارم پیمانه از مواد پر کنید. در تابه را گذاشته و اجازه دهید به مدت ۱۰ دقیقه پخته و سطح آن ها طلایی شود. سپس با کفگیر برگردانید و ۵ دقیقه دیگر با در بسته بپزید تا طرف دیگر پنکیک ها نیز طلایی شود. ۵-آن ها را به همراه کره و سیروپ موردعلاقه سرو کنید.
#باسلوق_ارومیه 🍡
🍮۱و نیم پیمانه شیره ی انگور
🍮۱ پیمانه نشاسته گندم
🍮آب ۲ونیم پیمانه
🍮کمی گلاب،کمی پودر هل
🥣اول نشاسته و اب را مخلوط کنید تا یکدست بشه بعد شیره ی انگور رو اضافه کنید،و رو شعله ی ملایم دائما مخلوط کنید تا به غلظت فرنی برسه حالا گلاب و هل رو اضافه کنید،بعد شعله پخش کن بذارید، زیر قابلمتون درب قابلمه دمکنی بذارید و اجازه بدید تا نیم ساعت با شعله خیییلی کم این مخلوط جا بیوفته و بوی خامیش گرفته بشه
البته تو این بیست دقیقه هر سه دقیقه مواد رو کاملا زیرورو کنید بعد داخل ظرف یا قالب بریزید و با گردو سرو کنید.
#کوکی_ترک_پرتقالی😍😍
کره 80 گرم
شکر یک دوم پیمانه
تخم مرغ یک عدد
اب پرتقال2ق س
رنده پوست پرتقال یک قاشق
اسانس پرتقال کمی
رنگ نارنجی. بستگی به رنگتون داره
آرد 2 پیمانه
بگینک پودر 2 قاشق چایخوری
کره و شکر رو پنج دقیقه بزنید بعد تخم مرغ. اسانس. رنده پوست پرتقال. آب پرتقال رو اضافه کنید ومخلوط کنید ورنگ رو اضافه کنید. ارد و بگینک پودر رو الک کنید. اول نصف ارد رو اضافه کنید مخلوط کنید بعد مابقی ارد رو
از خمیر گلوله های کوچیک بردارین اول تو شکر بغلطونین بعد پودر قند. این کار واسه ترک دار شدنه. من تو دمای 180 درجه طبقه وسط فر گذاشتم.. زیاد نزارید تو فر بمونه که رنگش بد نشه
#ماکارونی_با_کدو_سبز
ابتدا ماکارونی با مقداری اب و نمک بپزید بعد داخل آبکش می ریزیم تا اب اضافی خارج شود. در ظرفی دیگر پیاز را همراه روغن زیتون تفت میدهیم تا سبک شود بعد کدو و سیر رنده شده را افزوده به تفت دادن ادامه میدهیم تا کاملا سرخ شوند در نهایت نمک، نعنا و فلفل را می ریزیم. سس را روی ماکارونی ریخته و سرو میکنیم
نوش جان
#کاناپ_مرغ_فینگرفود_خوشمزه_مجلسی
مواد لازم:
نصف سینه ی مرغ
نان تست
سیب زمینی نسبتا بزرگ یک عدد
خیار شور ۲۰۰ گرم
نمک و فلفل به میزان لازم
سس مایونز نصف شیشه کوچک
کاناپ مرغ
طرز تهیه:
سیب زمینی ها و مرغ جدا می پزیم .وقتی خنک شدن آنها را با خیار شور چرخ می کنیم. اگر تو غذا ساز که بریزید معمولا بعضی سیب زمینی ها کشدار می شوند و یا با رنده ی ریز رنده می کنیم. به هر حال باید موادمان حالت خمیری داشته باشند .بعد به آن سس مایونز می زنیم و نمک و فلفلش را اندازه می کنیم.حالا با کاتر دایره، نان های تست را قالب می زنیم و اطرافش را جدا می کنیم .یک نان روی داخل کاتر می زاریم و موادمان را رویش می زاریم و با قاشق فشرده می کنیم بعد یک نان برش زده ی دیگر رویش می زاریم و به آرامی از توی کاتر در میاریم . من با پنیر گودا و پستو ورقه ای تزیین کردم. به این ترتیب کاناپ مرغ خوشمزه آماده سرو می شود
نوش جان
#آش_شله_قلمکار خوووشمزه😋😋😋
دستور پخت:
پیاز
گوشت
نخود
لوبیا
برنج
عدس
زردچوبه
فلفل سیاه و قرمز
روغن
نمک
سبزی آش
نعنا
پیاز داغ کرده، گوشت رو خوب تفت میدیم. ادویه ها و نخود، لوبیا، عدس، برنج رو از قبل خوب خیس میکنیم. و ب مواد گوشتی اضافه میکنیم. میزاریم خوب خوب بپزن. بعد پخت سبزی رو اضافه کرده و با گوشتکوب برقی کامل میکوبیم. میزاریم کامل غلیظ بشه و جابیوفته. روش رو هم با نعناداغ و پیازداغ تزیین میکنیم. نوووش جان❤❤❤
🧁#مافین_فنجانی🧁
🍡مواد لازم
🍬۳ قاشق غذاخوری آرد
🍬۱ قاشق چای خوری قهوه تلخ
🍬۲ قاشق غذاخوری پودر کاکائو
🍬۲٫۵ قاشق غذاخوری شکر
🍬¼ قاشق چای خوری بکینگ پودر
🍬۲ قاشق غذاخوری شیر
🍬۱ عدد تخم مرغ
🍬۲ قاشق غذاخوری روغن
🍬½ قاشق چای خوری وانیل طرز تهیه:
🧁۱٫_ آرد، قهوه، پودر کاکائو، شکر و بکینگ پودر را ترکیب کنید و هم بزنید.
۲٫ شیر، تخم مرغ، روغن و وانیل را اضافه کنید و با چنگال خوب هم بزنید.
۳٫ خمیر را داخل فنجان هایی که چرب کرده اید بریزید و به مدت ۹۰ ثانیه داخل مایکروفر در بالاترین درجه قرار دهید.
۴٫ این کیک خوشمزه فنجانی را همراه با بستنی میل کنید.
#مربا_سيب_درسته_يوناني 🍎
🔸مواد لازم
✴️1 کیلوگرم سیب1 کیلوگرم
✴️شکر1 قاشق غذاخوری
✴️ابلیمو1/2 استکان
✴️گلاب2 قطره
✴️رنگ خوراكي قرمز
🔸سيب هارو شسته و پوست انهارو گرفته (با پوست هم ميشه)وبا چاقو يا ابزار مخصوص وسط سيب را از زير خالي ميكنيم
🔸در يك قابلمه شكر را با اب داخل قابلمه ريخته ميزاريم ده ديقه بجوشد بعد سيب هارو داخل شربت ريخته بمدت ⏱40 دقيقه تا سيب ها پخته بشه و قوام بياد
🔸البته پخت سيب ها بسته ب نوع سيب داره اگه سيبتون سفت بود زمان بيشتري ميبره چون سيب من نرم بودن 35 دقيقه زمان برد و در اخر آبليمو و گلاب و رنگ قرمز خوراكي را اضافه كرد چند جوش كه زد از رو حرارت برداشته و وسط سيب هارو با گردو پر كرده سرو می نماییم
#كيک_ميكری
تخم مرغ:دوعدد
شكر:يك پيمانه
شير :سه چهارم پيمانه
ارد:دوپيمانه سرپر
وانيل:يك چهارم قاشق چاي خوري
بكينگ پودر:يك قاشق مرباخوري
روغن مايع:يك چهارم پيمانه
شكر وتخم مرغ ووانيل رو با همزن پنج دقيقه بزنيد تا كشدار وحجيم بشه روغن مايع رو اضافه سي ثانيه هم بزنيد ارد وبكينگ رو مخلوط والك كنيد وبا شير به تناوب در سه مرحله اضافه وبا ليسك مخلوط كنيد در صورت تمايل ميتونيد يك قاشق مرياخوري زعفران دم كرده اضافه كنيد براي خوشرنگ شدن كيك
دستگاه رو روشن تا گرم بشه از مايع داخل قالباي دستگاه كه كمي چرب كرديد بريزيد فقط پر نكنيد كه جاي پف داشته باشه درب دستگاه رو ببنديد شش تا هفت دقيقه بستگي به قدرت دستگاه داره كيك ميكري شما اماده هست
دوستای خوبم اونایی که دستگاه میکر ندارن میتونن تو قالب تو فر درست کنن
#ترفند_آشپزی
بعد از پخت کیک_فنجونی مثل تصویر توش رو خالی کنید و خامه بریزید و یه کیک خامه ی خوشمزه و دلبر داشته باشین
نوش جان 💖
#ترایفل_کرامفیل_نوتلا
🔸توی یک قابلمه ۱لیتر شیر ،۱۰۰ گرم خامه، ۶ ق غ خ آرد، ۶ق غ خ شکر و ۱ عدد تخم مرغ رو ریخته و به خوبی هم میزنیم و روی شعله میذاریم تا زمانی که به غلظت فرنی رسید هم میزنیم. سپس از روی شعله برداشته و بهش ۱ ق چ خ وانیل اضافه کرده و توی کاسه بزدگی ریخته روشو با سلفون پوشونده تا رویه نبنده و میذاریم چند ساعتی بمونه تا از حرارت بیفته. تقریبا ۲ بسته پتی بور رو توی چرخ گوشت ریخته و خوب خوردش میکنیم.
حالا توی ظرف مد نظرمون اول مقداری از کرمفیل سپس بیسکویت پودر شده و روی اونم موز حلقه شده و نوتلا ریخته و به این ترتیب دوباره ادامه میدیم و در آخر کرمفیل ریخته و روشو با هر میوه ای که دوست دارین تزیین کنید که من با گٌلدن برری و انگور فرنگی تزیین کردم.
#تست_فرانسوی 🧇
🔸این مقدار موادی که میگم برای دو تا نون تست کافیه، یدونه تخم مرغ، یک چهارم لیوان شیر، یه قاشق شکر ( البته شکرش سلیقه ایه بستگی داره چقدر شیرین دوست داشته باشین) و یکم وانیل رو خوب با هم مخلوط کنین توی یه ماهیتابه کره بریزین در حدی که کفش چرب بشه بعد دونه دونه نون تستارو تو موادی که مخلوط کردین بذارین و زیرو رو کنین تا کاملا آغشته به مواد بشن و بذارین تو ماهیتابه تا دو طرفشون برشته بشه
♦️ البته اگه شکرشو کم بریزین میشه بعد با عسل یا مربا سروش کنین ولی من تنهاییشو بیشتر دوست دارم و از اول یه قاشق شکر توی مواد میریزم
#بورک_سیب_زمینی
آرد 500 گرم.
آب 250 میلی لیتر.
کره آب شده 50 گرم.
نمک یک قاشق چایخوری.
🔸مواد میانی ميتونه به سلیقه ی شما باشه، من سه عدد سیب زمینی پخته و رنده شده رو در روغن تفت دادم بهش کمی نمک،فلفل ،زرد چوبه و نعناع خشک اضافه کردم بعدازکمی تفت خوردن زیرگاز رو خاموش کردم تا مواد کمی سرد بشن.
🔸برای تهیه خمیر هم ابتدا آرد رو الک کردم و داخل ظرف بزرگی ریختم، وسط ظرف رو گود کردم و کره آب شده و نمک رو اضافه کردم با همزن مخصوص خمیر به مدت 10 دقیقه ورز دادم با دست هم میشه این کار رو انجام بدین، تا خمیر نسبتأ نرمی بدست بیاداگه خمیر سفت شد کمی آب بهش اضافه کنیدباید خمیر رو نیم تا 1 ساعت استراحت بدین وبعد بورک ها رو درست کنین مراحلش هم درکلیپ مشخصه فقط بعد از پیچیدن لبه هاشوبا دست ببندیدودرروغن داغ سرخ کنید، نوش جان