9.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#جوجه_چینی😍😋
فیله یا سینه ی مرغ نواری خرد شده رو با نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز و پودرسیر ۱ ساعت مزه دار کنید
سفیده ی دو عدد تخم مرغ رو با همزن بزنید تا پف کنه و بعد یک و نیم پیمانه آرد رو به همراه فلفل سیاه و پاپریکا و پودر سیر و نمک و یک پیمانه دلستر تلخ مخلوط منید و بعد سفیده ی تخم مرغ رو اضافه کنید و هم بزنید و مرغ های مزه دار شده رو داخل مخلوط آردی بزنید و داخل روغن شناور داغ سرخ کنید
به مواد آردی میتونید کمی بکینگ پودر هم اضافه کنید
💖💖
╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮
#دلمه😍😍🥳🥳🥳🥳
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده🥩
برنج آبکش🥡
سبزی دلمه 🥗
لپه 🍖
کشمش
برگ مو☘️
طرز تهیه:
ابتدا پیاز را تفت داده و گوشت چرخ🥩 کرده را به آن اضافه میکنیم
زردچوبه🧂 نمک فلفل به آن اضافه میکنیم و رب گوجه را نیز اضافه میکنیم
چهار لیوان برنج 🍚 را شسته و آن را آبکشی میکنیم
سبزی دلمه🥗 را شسته و خورد می کنیم لپه🍖 را میپزیم و همه ی مواد را با هم مخلوط میکنیم سپس شربت سکنجبین🍷 را آماده کرده و مقداری از آن را روی مواد میریزیم
بعد مواد ها را لای برگ☘️ میپیچیم
به مدت 4_5 ساعت دم بکشد
نوش جان 🌸🍃
💖💖
╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮
#خورش_آلو_مسما_مرغ 🥘 😋
🔸ابتدا چند عدد پیاز درشت رو به صورت خلال های خیلی نازک برش میدم و با شعله ملایم تفت میدم تا کامل سبک و طلایی رنگ بشه.مرغها رو همراه با زعفرون حسابی سرخ میکنم .سپس پیازهای سرخ شده رو که کمی زرد چوبه و زعفرون و نمک و فلفل بهش اضافه کردم با یک ق غ رب گوجه فرنگی مجدد تفت میدم تا بوی خامی رب گرفته بشه و رنگ باز کنه و به اندازه نصف ق غ رب انار اضافه میکنم بعد همراه با دو لیوان آب که بهش اضافه کردم با شعله ملایم میزارم که مرغها بپزه بیست دقیقه آخر هم آلوهایی که از قبل خیس کرده بودم رو به همراه قیصی ابتدا یه تفت مختصر میدم بعد به مرغ اضافه میکنم تا کاملا جا بیفته و لعاب بندازه.اگه آلو هاتون ترش بود میتونید یه ق غ شکر هم اضافه کنید که من این کار رو نکردم چون طعم ملس رو بیشتر دوست دارم
💖💖
╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮
#عصرانه_خوشمزه 🥳🥳🥳🥳
▫️210 گرم آرد
▫️20 گرم نشاسته ذرت
▫️1 عدد تخم مرغ
▫️130 گرم كره نرم
▫️90 گرم پودر قند
▫️کمی نمک
▫️20 گرم پودر بادام
▫️شکلات نوتلا
🔸همه مواد را با دست یا در دستگاه غذاساز مخلوط کنید و ورز دهید. سپس آن را با سلفون بپوشانید و بگذارید یک ساعت در یخچال بماند. فر را با دمای 180 درجه گرم کنید. خمیر را روی سطح کار آردپاشی شده پهن کرده و مستطیل هایی در حدود 7 سانتی متر در 6 سانتی متر درست کنید. یک قاشق چای خوری شکلات را در وسط آن قرار دهید و مانند ویدئویی که در انتها قرار داده ام آن را ببندید و روی آن را با کمک یک قلم مو با کمی شیر رومال کنید و دو لبه را بهم بچسبانید و به مدت 10 دقیقه آن را بپزید تا قهوه ای طلایی شود و سپس نوش جان کنید
💖💖
╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮
12.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
۳ ترفند فر دست ساز برای طلایی شدن نون و پیتزا😍😋
💖💖
╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮
#باقالی_قاتق 🍲 😋
🔸سیر خرد شده رو با کمی کره یا روغن مایع البته کره بهتره تفت بدید بهش زردچوبه اضافه کنید بعد باقالی رو اضافه کرده کمی تفت داده بعد شوید خشک رو اضافه کرده و دوباره خیلی کم تفت داده بهش آب رو اضافه کرده درش رو گذاشته تا بپزه حدود نیم ساعت بعد آخر سر تخم مرغ رو بهش اضافه کنید هم میتونید مخلوط کنید هم به صورت درسته نمک و فلفل یادتون نره
البته من هم تخم مرغ داخلش میزنم و هم میزنم و برای خوشگلیش یکی دو تا تخم مرغ میشکنم و درش رو میگذارم تا ببنده
💖💖
╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮
#پودینگ_شیری_کدوحلوایی
مواد لازم:
۷-۸تکه کدو حلوایی پخته شده با شکر
۱لیتر شیر
۲-۳ق غذاخوری سر پر شکر
۲ق غذاخوری سر پر ارد
طرز تهیه:
کدو ها را با غذاساز پوره کنید و
و ۱لیوان شیر اضافه کنید و دوباره خوب میکس کنید که کاملا پوره شود.
داخل قابلمه بریزد و بقیه شیرو شکر و ارد را اضافه کنید هم بزنید .ارد و شکر را حتما با قاشق سر پر بریزید چون کدو را قبلا با شکر پختید این مقدار شکر کافیست.
روی حرارت ملایم تا زمانی که غلظت بگیرد و بجوشد بپزید.
پودینگاماده شده را در کاسه های سرو بریزید.و وقتی سرد شد داخل یخچال قرار دهید .
با گردو،فندق،پودر نارگیل و هر چیز دیگری میتوانید تزیین کنید
💖💖
╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮
#قيمه_ريزه 🧆 😋
🔸 500 گرم گوشت چرخ كرده را با ي دونه پياز بزرگ ريز رنده شده 10 قاشق غذاخوري آرد نخودچي كمي نمك ، زردچوبه ، فلفل سياه همه را خوب مخلوط ميكنيم الان موقع اضافه كردن آب هست چون به علت اضافه كردن آرد نخود گوشتمون خيلي سفت شده كم كم بهش آب اضافه ميكنيم و خيلي خوب ورزش ميديم تا چسبنده بشه كه موقع پخت توي آب باز نشه حالا اندازه ي گردو از گوشتمون بر ميداريم و توي دست گرد ميكنيم و توي كمي روغن سرخ ميكنيم توي ي قابلمه ي پياز خلال كرده تفت ميديم زردچوبه هم اضافه همينطور چند قاشق رب گوجه همه را تفت ميديم و دو ليوان آب بهش اضافه ميكنيم و ميزاريم روي حرارت تا جوش بياد بعد قيمه ريزه هاي سرخ شده داخل سس آماده ميريزيمو ميزاريم جا بيفته نمكشو اندازه كنيد فلفل سياه يادتون نره قيمه ريزه ها را با نان تازه سبزي خوردن و ترشي ميل كنيد
💖💖
╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮
#رنگینک_بوشهری
مواد لازم
خرما به میزان لازم ، تعداد نفرات
مغز گردو به تعداد خرما ها
پودر دارچین خلال پسته
پودر نارگیل ارد روغن
طرز تهیه :
ابتدا هسته ی خرما ها را جدا کرده و درون خرما ها را با گردو پر میکنیم و سپس با سلیقه شخصی آن را به هر شکلی بخواهیم کنار هم در بشقاب می چینیم ، سپس درون یک ظرف بر روی شعله ملایم ارد را بو داده تا به رنگ زرد مایل به قهوه ای روشن در آید سپس میزان کمی روغن به آن اضافه میکنیم تا مخلوط مان مانند ماست رقیق شود و سپس مخلوط را تفت داده تا به رنگ قهوه ای تیره در آید ،، آنگاه مواد آماده شده را بر روی خرما ها میمالیم تا لایه ای روی آن ها ایجاد شود ، سپس رنگینک را با پودر دارچین و خلال پسته یا پودر نارگیل تزیین میکنیم و آن را در دمای اتاق قرار میدهیم تا سرد شود ، رنگینک ما آماده است
💖💖
╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮
16.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#غذا_با_گوشت 😍😋
یکی از روشهای پخت خورش لوبیا سبز این روشه
گوشت گوسفندی ۵۰۰ گرم، لوبیا سبز ریز شده ۵۰۰ گرم، پیاز متوسط1 عدد، سبزی قورمه سبزی ۵۰۰ گرم، ادویه گوشت 2 ق م، پودر تخم گشنیز 2 ق چ، آبغوره1 پیمانه، نمک
🔴پیاز را تفت میدهیم و زردچوبه اضافه میکنیم گوشت خورشی را به پیاز اضافه کرده و ادویه گوشت را میریزیم لوبیاها را اضافه کرده و تفت میدهیم.در یک تابه سبزی قورمه یا نعنا جعفری را اضافه میکنیم و آبجوش ریخته و اجازه میدهیم بپزد ..در آخر پخت آبغوره و پودر تخم گشنیز و نمک را اضافه میکنیم و بعد ده تا پانزده دقیقه خورش خوش عطرو طعم ما آمادست .
💖💖
╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮