eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
15.7هزار دنبال‌کننده
25.1هزار عکس
19.9هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
15.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک سیب و دارچین😍😋 💖💖 ╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮
12.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
۳ ترفند فر دست ساز برای طلایی شدن نون و پیتزا😍😋 💖💖 ╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮
🍲 😋 🔸سیر خرد شده رو با کمی کره یا روغن مایع البته کره بهتره تفت بدید بهش زردچوبه اضافه کنید بعد باقالی رو اضافه کرده کمی تفت داده بعد شوید خشک رو اضافه کرده و دوباره خیلی کم تفت داده بهش آب رو اضافه کرده درش رو گذاشته تا بپزه حدود نیم ساعت بعد آخر سر تخم مرغ رو بهش اضافه کنید هم میتونید مخلوط کنید هم به صورت درسته نمک و فلفل یادتون نره البته من هم تخم مرغ داخلش میزنم و هم میزنم و برای خوشگلیش یکی دو تا تخم مرغ میشکنم و درش رو میگذارم تا ببنده 💖💖 ╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮
مواد لازم: ۷-۸تکه کدو حلوایی پخته شده با شکر ۱لیتر شیر ۲-۳ق غذاخوری سر پر شکر ۲ق غذاخوری سر پر ارد طرز تهیه: کدو ها را با غذاساز پوره کنید و‌ و ۱لیوان شیر اضافه کنید و دوباره خوب میکس کنید که کاملا پوره شود. داخل قابلمه بریزد و بقیه شیرو شکر و ارد را اضافه کنید هم بزنید .ارد و شکر را حتما با قاشق سر پر بریزید چون کدو را قبلا با شکر پختید این مقدار شکر کافیست. روی حرارت ملایم تا زمانی که غلظت بگیرد و بجوشد بپزید. پودینگ‌اماده شده را در کاسه های سرو بریزید.و وقتی سرد شد داخل یخچال قرار دهید . با گردو‌،فندق،پودر نارگیل و هر چیز دیگری میتوانید تزیین کنید 💖💖 ╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮
🧆 😋 🔸 500 گرم گوشت چرخ كرده را با ي دونه پياز بزرگ ريز رنده شده 10 قاشق غذاخوري آرد نخودچي كمي نمك ، زردچوبه ، فلفل سياه همه را خوب مخلوط ميكنيم الان موقع اضافه كردن آب هست چون به علت اضافه كردن آرد نخود گوشتمون خيلي سفت شده كم كم بهش آب اضافه ميكنيم و خيلي خوب ورزش ميديم تا چسبنده بشه كه موقع پخت توي آب باز نشه حالا اندازه ي گردو از گوشتمون بر ميداريم و توي دست گرد ميكنيم و توي كمي روغن سرخ ميكنيم توي ي قابلمه ي پياز خلال كرده تفت ميديم زردچوبه هم اضافه همينطور چند قاشق رب گوجه همه را تفت ميديم و دو ليوان آب بهش اضافه ميكنيم و ميزاريم روي حرارت تا جوش بياد بعد قيمه ريزه هاي سرخ شده داخل سس آماده ميريزيمو ميزاريم جا بيفته نمكشو اندازه كنيد فلفل سياه يادتون نره قيمه ريزه ها را با نان تازه سبزي خوردن و ترشي ميل كنيد 💖💖 ╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮
مواد لازم خرما به میزان لازم ، تعداد نفرات مغز گردو به تعداد خرما ها پودر دارچین خلال پسته پودر نارگیل ارد روغن طرز تهیه : ابتدا هسته ی خرما ها را جدا کرده و درون خرما ها را با گردو پر میکنیم و سپس با سلیقه شخصی آن را به هر شکلی بخواهیم کنار هم در بشقاب می چینیم ، سپس درون یک ظرف بر روی شعله ملایم ارد را بو داده تا به رنگ زرد مایل به قهوه ای روشن در آید سپس میزان کمی روغن به آن اضافه میکنیم تا مخلوط مان مانند ماست رقیق شود و سپس مخلوط را تفت داده تا به رنگ قهوه ای تیره در آید ،، آنگاه مواد آماده شده را بر روی خرما ها میمالیم تا لایه ای روی آن ها ایجاد شود ، سپس رنگینک را با پودر دارچین و خلال پسته یا پودر نارگیل تزیین میکنیم و آن را در دمای اتاق قرار میدهیم تا سرد شود ، رنگینک ما آماده است 💖💖 ╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮
💖💖 ╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮
16.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 یکی از روشهای پخت خورش لوبیا سبز این روشه گوشت گوسفندی ۵۰۰ گرم، لوبیا سبز ریز شده ۵۰۰ گرم، پیاز متوسط1 عدد، سبزی قورمه سبزی ۵۰۰ گرم، ادویه گوشت 2 ق م، پودر تخم گشنیز 2 ق چ، آبغوره1 پیمانه، نمک 🔴پیاز را تفت میدهیم و زردچوبه اضافه میکنیم گوشت خورشی را به پیاز اضافه کرده و ادویه گوشت را میریزیم لوبیاها را اضافه کرده و تفت میدهیم.در یک تابه سبزی قورمه یا نعنا جعفری را اضافه میکنیم و آبجوش ریخته و اجازه میدهیم بپزد ..در آخر پخت آبغوره و پودر تخم گشنیز و نمک را اضافه میکنیم و بعد ده تا پانزده دقیقه خورش خوش عطرو طعم ما آمادست . 💖💖 ╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 مواد لازم (16-20 عدد) 2 عدد موز 1 پیمانه آرد جو دوسر 2 قاشق غذاخوری روغن نارگیل یا کنجد ½ قاشق چایخوری بیکینگ پودر برای تزئین 80 گرم شکلات تلخ * برای بچه‌ها یا افراد غیر گیاهخوار در صورت تمایل میتونی تخم مرغ به خمیر اضافه کنی ، پف دارتر میشه حواست باشه . طرز تهیه موزها را با چنگال له کن و خوب هم بزن بعد ،مواد دیگر اضافه کن (نیازی به اضافه کردن شیرین کننده نیست، موز و شکلات کاملاً کافیه ) بعد از اینکه خمیر خوب ورز داده شد به شکل استوانه در بیار و به سایز کوچولو برش بده ، دستتو یکم چرب کن ،خمیر تو دستت گرد کن و وسطشو سوراخ کن ، بعد روی سینی فرت کاغذ روغنی یا نسوز بزار دوناتهاتو بچین و در فر 170 درجه از قبل گرم شده به مدت 20-25 دقیقه بپز . بعد اینکه خنک شد اونارو را در شکلات تلخ ذوب شده فرو کن . 💖💖 ╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮
آرد گندم یک لیوان پر روغن مایع یک چهارم لیوان روغن جامد یک چهارم لیوان نداشتید. نصف لیوان روغن مایع بریزید من روغن جامد رو روی بخار کتری گذاشتم تا آب بشه قاطیشون کردم . شیره انگور نصف لیوان گلاب سه قاشق زعفران دم کرده به مقدار لازم پودر هل کمی (اختیاریه) شیره انگور +زعفران آب کرده+گلاب+هل همه رو باهم مخلوط کرده و گرم میکنیم تا خوب مخلوط بشه آرد رو الک کرده وبا حرارت کم تفت میدهیم حدود نیم ساعت) تا رنگش مایل به قهوه ای کم رنگ بشه ودوباره الک میکنیم روغن رو داخل قابلمه داغ میکنیم و آرد تفت داده شده رو اضافه میکنیم ،مدام هم میزنیم تا آرد وروغن با هم خوب قاطی بشن ،وبا هم تفت بخورن عزیزان توجه کنید نزارید زیادی قهوه ای بشه چون شیره انگور رنگش تیره است حلوا بیش از حد تیره میشه.مخلوط شیره رو در سه مرحله بهش اضافه میکنیم و مدام هم بزنید تا گلوله گلوله نشه حدود ده دقیقه میزنیم تا حلوا جمع بشه (حرارت کم باشه) . گاز رو خاموش میکنیم تا گرمه تو ظرف مورد نظر میریزیم وبه سلیقه خود تزیین میکنیم بجای شیره انگور میتونید شیره خرما استفاده کنید نوش جان 💖 💖💖 ╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮ 🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
مواد لازم بیسکویت پتی پور پودر شده 100 گرم(یا کمی بیشتر) تخم مرغ 1 عدد شکر یک دوم پیمانه کره 120 گرم پودر کاکائو یک چهارم پیمانه رنده پوست پرتقال 1 ق س گردو خورد شده یک دوم پیمانه(من خلال پسته هم زدم طرز تهیه کره و پودر کاکائو را روی حرارت ملایم میگذاریم تا کره اب شود تخم مرغ و شکر را با همزن میزنیم و به کره و کاکائو اضافه میکنیم و هم میزنیم فقط در حدی که شکر کاملا حل بشه از روی حرارت برداشته و گردو وبیسکویت را می ریزیم و رنده پوست پرتقال یا نارنج رو هم می ریزیم اگه مواد شل بود میشه کمی بیسکویت پودر شده اضافه کرد میشه پسته هم ریخت که موقع برش زدن خوشگل بشه من این مقدار را تو 2تا کیسه فریزر ریختم و خوب فشرده کردم بصورت استوانه و 3 ساعت تو فریزر گذاشتم موقع برش زدن به دلخواه می تونیم تو پودر نارگیل یا پودر پسته یا بیسکویت پودر شده بغلتونیم شکلات بسیار خوشمزه ایه و طرفدار زیاد داره نوش جان 💖 💖💖 ╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮ 🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
بادمجان مربایی باید قلمی و کوچک باشه که بدون تخم باشه . چون نمیتوان نمک زد که تیزابش خارج بشه آنها را پوست میگیریم و بعد داخل آبجوش چند دقیقه می جوشانیم . اما نباید له شوند. بعد داخل آب کاملا سرد ریخته تا سردبشن . سپس آبکش میکنیم. شهد را در قابلمه آماده کرده و هل و چند برش لیموترش ریخته و بادمجانها را داخل آن میریزیم تا بپزه . در آخر دو ق غ آبلیموترش برای اینکه مربا شکرک نزنه رامیریزیم میتونیم زعفران دم کرده و گردو هم بهش اضافه کنیم که سلیقه ایست . برخی با آب گزر یا هویج بنفش و یا آب چغندر میپزند تا رنگی بشن بعضی ها هم از آب آهک برای ترد کردن بادمجان استفاده میکنند که بادمجان ها پس از پخت بسیار شفاف میشن . این مربا رو با پوست و با شکم پر از گردو هم درست میکنند. البته برخی هم از دوشاب برای پختن مربای بادمجان استفاده میکنند 💖💖 ╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮