11.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خورشت زعفرونی
برای ۴ نفر:
روغن: ۴ قاشق غذاخوری
پیاز: ۲ عدد
سیر: ۲ حبه
سینه مرغ: ۴۰۰ گرم
هویج: ۲ عدد
فلفل دلمه: ۲ عدد
زرد چوبه: ۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری
نمک: ۱ قاشق چایخوری
زعفران دم شده: ۵ قاشق غذا خوری
ماست همزده: ۱/۵ لیوان
.
پیاز و سیر رو به خوبی سرخ کنید، مرغ که اضافه شد ۱۰ دقیقه باید سرخ بشه، هویج و فلفل دلمهای رو بزنید و ۳ دقیقه بعد ادویه. بعد از ۵ دقیقه زعفرون و ماست (بدون آب) رو بریزید، حرارت رو خیلی کم کنید و ۸۰ دقیقه به اون زمان بدید تا بپزه.
.
برای کته:
برنج شسته شده، نمک، روغن و آب (تقریبا مقدار برنج یا یکم بیشتر که البته به نوع برنج بستگی داره) رو بریزید و آبش که تبخیر شد، حرارت رو کم کنید و در قابلمه رو ببندید تا دم بکشه.
.
#دسر_برفی 🍧 😋
▫️4 لیوان شیر
▫️6 قاشق غذاخوری شکر
▫️6 قاشق غذاخوری پر پودر نشاسته
▫️200 گرم خامه صبحانه
▫️100 گرم شکلات سفید
▫️4 قاشق غذاخوری پر پودر نارگیل
🔸همه مواد جزء شکلات و خامه رو داخل قابلمه ریخته با همزن دستی میزنیم تا یکدست بشه بعد روی اجاق میذاریم تا وقتی بجوشه با همزن دستی هم میزنیم بعد از روی حرارت برداشته خامه و شکلات خرد شده رو اضافه کرده باز به همزدن ادامه میدیم تا خامه و شکلات مخلوط محلبی بشن همینکه گرم هست داخل ظرفهای مورد نظر ریخته وداخل یخچال میذاریم تا کاملا سرد بشه وروش پودر نارگیل میریزیم و آماده سرو میشود
.
#کیک_آرد_ذرت_وگردو 🥮 😋
▫️3 عدد تخم مرغ
▫️1.5 لیوان شکر
▫️1 لیوان شیر
▫️1 لیوان روغن
▫️1 عدد پوست پرتقال رنده شده
▫️1 لیوان آرد ذرت
▫️1 لیوان آرد
▫️1 ق غ پودر بیکینگ
▫️1 ق چ سرخالی وانیل
▫️مغز گردو برای تزیین
🔴همه مواد باید در دمای اتاق باشند.
🔸تخم مرغ و شکر رو باهمزن بزنید تا کرمی بشن. روغن، شیر، پوست پرتقال رو اضافه کنید و با همزن بزنید.
مواد خشک رو در ظرفی جداگانه باهم مخلوط و الک کنید. بعد آنها را به ظرف مواد مایع اضافه کنید و با لیسک یا قاشق، آروم مخلوط کنید. و در قالب مورد نظر بریزید و در مایکرو ۱۷۰ درجه پیش گرمایش ۳۵ تا ۴۵دقیقه بذارید.
.
هدایت شده از ♥️دلدار ♥️
🌺🧚♀️«آرام زندگى كن!»
هيچ چيز در اين جهان چون آب،
نرم و انعطافپذير نيست؛ با اين حال
براى حل كردن آنچه سخت است،
چيز ديگرى ياراى مقابله با آب را ندارد!
نرمى بر سختى غلبه مىكند
و لطافت برخشونت. همه اين را میدانند،
ولى كمتر كسى به آن عمل مىكند!
انسان، نرم و لطيف زاده مىشود
و به هنگام مرگ، خشك و سخت مىشود.
گياهان هنگامىكه سر از خاك بيرون مىآورند، نرم و انعطافپذيرند ..
و به هنگام مرگ، خشك و شكننده...
پس هر كه سخت و خشك است،
مرگش نزديك شده و هر كه نرم و انعطافپذير، سرشار از زندگى است...
آرام زندگى كن!
هرگز با طبيعت يا همنوعان خود ستيزه
مكن و گزند را با مهربانى تلافى كن.
👤 لائو تسه
هدایت شده از ♥️دلدار ♥️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#حرف دل .... عااااالیه حتمآ ببینید 👌
❤️
#بال_مخصوص 🍗 😋
▫️مرغ ۵۰۰ گرم
▫️۴ قاشق غذاخوری روغن
▫️۴ قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک
▫️۳ قاشق غذاخوری سس سویا⠀
▫️۳ حبه سیر، خرد شده ⠀⠀
▫️نصف قاشق چای خوری آویشن( تازه یا خشک)
▫️ریحان تازه یک لیوان
▫️فلفل به میزان لازم
🔸بال مرغ ها را در یک ظرف کاملا با روغن، سرکه بالزامیک، سس سویا، سیر، آویشن، فلفل مخلوط کنید . ظرف فر را چرب کرده و مرغ ها را در آن قرار داده و در فر از قبل کاملا گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه روی آن را با فویل پوشانده تا کاملا بپزد. سپس ۵ دقیقه ی آخر فویل را برداشته و گریل فر را روشن کنید .
در انتها برای سس دو قاشق سس کچاب یک قاشق سس یا سرکه بالزامیک و نصف قاشق چ عسل و کمی نمک ، فلفل و آویشن ، ریحان تازه را با هم مخلوط کرده و بر روی بال ها ریخته ومجددا به مدت ۵ دقیقه در فر قرار دهید و نوش جان کنید.
🔸تمام این مراحل رو داخل توستر و یا ماهیتابه بر روی گاز هم می تونید انجام بدید.
این مرغ خیلی خوشمزه رو می تونید در کنار انواع سبزیجات سرخ یا گریل و پلو درست کنید
.
سس کارامل 🍮
مواد لازم :👇
شکر 1لیوان
آب یک چهارم لیوان
خامه یک دوم لیوان
کره هشتاد گرم
طرزتهیه:👇
شکر و اب را مخلوط کنید و داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید ، هم بزنید تا مخلوط شکر وآب به جوش بیاید.
مرتب هم بزنید تا رنگ شکر طلایی شود ( دقت کنید شکر نسوزد ) ، کره را اضافه کنید و پس از اینکه کره ذوب شد خامه را اضافه کنید و سریع هم بزنید.
آنقدر هم بزنید تا به غلظت و رنگ دلخواه برسید. سپس از روی حرارت بردارید و اجازه دهید خوب سرد شود ، سس کارامل را داخل شیشه بریزید و در یخچال بگذارید. قبل از استفاده مدتی در دمای اتاق قرار دهید یا گرم کنید تا کارامل نرم شود ، این سس برای انواع کیک ، شیرینی و دسر کاربرد دارد.
کره را در دمای اتاق قرار دهید تا نرم شود خامه را پیش از اضافه کردن به کارامل گرم کنید ، از قابلمه ای بزرگ برای تهیه کارامل استفاده کنید بدلیل اینکه پس از اضافه کردن خامه حجم مواد به سرعت افزایش میابد ، در زمان تهیه کارامل بسیار دقت کنید چون شکر ذوب شده خطرناک است و باعث سوختگی های شدید میشود و پیشنهاد میشود در زمان تهیه کارامل ظرف آب سرد در کنار دست تان قرار دهید.
هدایت شده از خانومانه ⭐
هیچوقت حسرت زندگی آدمایی که از
درونشون خبرنداری نخورهرقلبی دردی دارد
فقط نحوه ابراز آن فرق داردبعضی ها آن را درچشمانشان پنهان میکنندوبعضی ها در لبخندشان
هدایت شده از خانومانه ⭐
𝐼 "𝑃𝑟𝑜𝑚𝑖𝑠𝑒" 𝑌𝑜𝑢
𝐼 𝑊𝑖𝑙𝑙 "𝑙𝑜𝑣𝑒 𝑌𝑜𝑢" 𝑀𝑜𝑟𝑒 𝑇𝒉𝑎𝑛 𝑌𝑒𝑠𝑡𝑒𝑟𝑑𝑎𝑦•
بهت قول میدم...
من بیشتر از دیروز دوستت خواهم داشت
#ترشی_فلفل_سبز
فلفل سبز یک کیلو
سرکه یک و نیم کیلو
نمک یک قاشق
ابتدا با نوک چاقو شکم فلفل ها را شکاف کوچکی می دهیم و آنها را به مدت سه روز در آب و نمک قرار می دهیم باید به این نکته توجه داشت که تمام مدت این سه روز صبح و عصر آب و نمک آن را عوض می کنیم.
باید توجه داشت که در هر وعده تعویض آب دو قاشق نمک در آن می ریزیم تا تلخی و تندی فلفل ها به میزان قابل توجهی کاهش یابد.
بعد از گذشت سه روز فلفل ها را داخل قابلمه ریخته می جوشانیم سپس آب آن را صاف کرده و به مدت دو روز در هوای آزاد می گذاریم تا کاملاً خشک شود.
در آخر فلفل های نیمه خشک را با سرکه می جوشانیم و داخل شیشه می ریزیم.
مدت زمان جا افتادن این ترشی هشت تا ۱۰ روز است.
.
هدایت شده از خانومانه ⭐
باید خیلی جنس وجودت ناب باشد
که دیگران را تحسین کنی
و از تماشای موفقیت و خوشبختی
آنان لذت ببری...!!
#شربت_نعنا
شكر يك كيلو
آب پنج ليوان
برگ نعناع حدود نيم كيلو(يعني بايد يك كيلو نعناع بخريد و فقط برگهاشو براي اين شربت استفاده كنيد كه بشه حدود نيم كيلو)
آبليموي تازه سه ق غ
آب و شكر رو روي شعله بزاريد تا بجوش بياد.پنج دقيقه كه جوشيد نعناع رو اضافه كنيد. بهتره نعناع رو يك چاقو بزنيد (نبايد ريز خرد بشه فقط نصف بشن) تا رنگ و طعمشو بهتر به شربت بده.
حالا بزاريد حدود نيم ساعت ملايم بجوشه و قوام بياد بعد آبليمو و در صورت تمايل رنگ مجاز خوراكي رو اضافه كنيد.
وقتي شربت آماده شد شعله رو خاموش كنيد و بزاريد يك شب در همون قابلمه با در بسته بمونه بعد صاف كنيد و در بطري داخل يخچال نگه داريد و موقع سِرو به مقدار لازم بهش آب و چند برگ نعناع تازه براي دیزانش اضافه کنید.
.