eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.1هزار دنبال‌کننده
24.8هزار عکس
19.6هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
11.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خورشت زعفرونی برای ۴ نفر: روغن: ۴ قاشق غذاخوری پیاز: ۲ عدد سیر: ۲ حبه سینه مرغ: ۴۰۰ گرم هویج: ۲ عدد فلفل دلمه: ۲ عدد زرد چوبه: ۱ قاشق چای‌خوری فلفل سیاه: نصف قاشق چای‌خوری نمک: ۱ قاشق چای‌خوری زعفران دم شده: ۵ قاشق غذا خوری ماست همزده: ۱/۵ لیوان . پیاز و سیر رو به خوبی سرخ کنید، مرغ که اضافه شد ۱۰ دقیقه باید سرخ بشه، هویج و فلفل دلمه‌ای رو بزنید و ۳ دقیقه بعد ادویه. بعد از ۵ دقیقه زعفرون و ماست (بدون آب) رو بریزید، حرارت رو خیلی کم کنید و ۸۰ دقیقه به اون زمان بدید تا بپزه. . برای کته: برنج شسته شده، نمک، روغن و آب (تقریبا مقدار برنج یا یکم بیشتر که البته به نوع برنج بستگی داره) رو بریزید و آبش که تبخیر شد، حرارت رو کم کنید و در قابلمه رو ببندید تا دم بکشه. .
🍧 😋 ▫️4 لیوان شیر ▫️6 قاشق غذاخوری شکر ▫️6 قاشق غذاخوری پر پودر نشاسته ▫️200 گرم خامه صبحانه ▫️100 گرم شکلات سفید ▫️4 قاشق غذاخوری پر پودر نارگیل 🔸همه مواد جزء شکلات و خامه رو داخل قابلمه ریخته با همزن دستی میزنیم تا یکدست بشه بعد روی اجاق میذاریم تا وقتی بجوشه با همزن دستی هم میزنیم بعد از روی حرارت برداشته خامه و شکلات خرد شده رو اضافه کرده باز به همزدن ادامه میدیم تا خامه و شکلات مخلوط محلبی بشن همینکه گرم هست داخل ظرفهای مورد نظر ریخته وداخل یخچال میذاریم تا کاملا سرد بشه وروش پودر نارگیل میریزیم و آماده سرو می‌شود .
🥮 😋 ▫️3 عدد تخم مرغ ▫️1.5 لیوان شکر ▫️1 لیوان شیر ▫️1 لیوان روغن ▫️1 عدد پوست پرتقال رنده شده ▫️1 لیوان آرد ذرت ▫️1 لیوان آرد ▫️1 ق غ پودر بیکینگ ▫️1 ق چ سرخالی وانیل ▫️مغز گردو برای تزیین 🔴همه مواد باید در دمای اتاق باشند. ‌ 🔸‌تخم مرغ و شکر رو باهمزن بزنید تا کرمی بشن. روغن، شیر، پوست پرتقال رو اضافه کنید و با همزن بزنید.‌ مواد خشک رو در ظرفی جداگانه باهم مخلوط و الک کنید. بعد آنها را به ظرف مواد مایع اضافه کنید و با لیسک یا قاشق، آروم مخلوط کنید. و در قالب مورد نظر بریزید و در مایکرو ۱۷۰ درجه پیش گرمایش ۳۵ تا ۴۵دقیقه بذارید. .
هدایت شده از ♥️دلدار ♥️
🌺🧚‍♀️«آرام زندگى كن!» هيچ چيز در اين جهان چون آب، نرم و انعطاف‌پذير نيست؛ با اين حال براى حل كردن آنچه سخت است، چيز ديگرى ياراى مقابله با آب را ندارد! نرمى بر سختى غلبه مى‌كند و لطافت برخشونت. همه اين را میدانند، ولى كمتر كسى به آن عمل مى‌كند! انسان، نرم و لطيف زاده مى‌شود و به هنگام مرگ، خشك و سخت مى‌شود. گياهان هنگامىكه سر از خاك بيرون مى‌آورند، نرم و انعطاف‌پذيرند .. و به هنگام مرگ، خشك و شكننده... پس هر كه سخت و خشك است، مرگش نزديك شده و هر كه نرم و انعطاف‌پذير، سرشار از زندگى است... آرام زندگى كن! هرگز با طبيعت يا همنوعان خود ستيزه مكن و گزند را با مهربانى تلافى كن. 👤 لائو تسه
🍗 😋 ▫️مرغ ۵۰۰ گرم ▫️۴ قاشق غذاخوری روغن ▫️۴ قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک ▫️۳ قاشق غذاخوری سس سویا⠀ ▫️۳ حبه سیر، خرد شده ⠀⠀ ▫️نصف قاشق چای خوری آویشن( تازه یا خشک) ▫️ریحان تازه یک لیوان ▫️فلفل به میزان لازم 🔸بال مرغ ها را در یک ظرف کاملا با روغن، سرکه بالزامیک، سس سویا، سیر، آویشن، فلفل مخلوط کنید . ظرف فر را چرب کرده و مرغ ها را در آن قرار داده و در فر از قبل کاملا گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه روی آن را با فویل پوشانده تا کاملا بپزد. سپس ۵ دقیقه ی آخر فویل را برداشته و گریل فر را روشن کنید . در انتها برای سس دو قاشق سس کچاب یک قاشق سس یا سرکه بالزامیک و نصف قاشق چ عسل و کمی نمک ، فلفل و آویشن ، ریحان تازه را با هم مخلوط کرده و بر روی بال ها ریخته ومجددا به مدت ۵ دقیقه در فر قرار دهید و نوش جان کنید. 🔸تمام این مراحل رو داخل توستر و یا ماهیتابه بر روی گاز هم می تونید انجام بدید. این مرغ خیلی خوشمزه رو می تونید در کنار انواع سبزیجات سرخ یا گریل و پلو درست کنید .
‌ سس کارامل 🍮 ‌ ‌ مواد لازم :👇 شکر 1لیوان آب یک چهارم لیوان خامه یک دوم لیوان کره هشتاد گرم طرزتهیه:👇‌ شکر و اب را مخلوط کنید و داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید ، هم بزنید تا مخلوط شکر وآب به جوش بیاید. مرتب هم بزنید تا رنگ شکر طلایی شود ( دقت کنید شکر نسوزد ) ، کره را اضافه کنید و پس از اینکه کره ذوب شد خامه را اضافه کنید و سریع هم بزنید. آنقدر هم بزنید تا به غلظت و رنگ دلخواه برسید. سپس از روی حرارت بردارید و اجازه دهید خوب سرد شود ، سس کارامل را داخل شیشه بریزید و در یخچال بگذارید. قبل از استفاده مدتی در دمای اتاق قرار دهید یا گرم کنید تا کارامل نرم شود ، این سس برای انواع کیک ، شیرینی و دسر کاربرد دارد. کره را در دمای اتاق قرار دهید تا نرم شود خامه را پیش از اضافه کردن به کارامل گرم کنید ، از قابلمه ای بزرگ برای تهیه کارامل استفاده کنید بدلیل اینکه پس از اضافه کردن خامه حجم مواد به سرعت افزایش میابد ، در زمان تهیه کارامل بسیار دقت کنید چون شکر ذوب شده خطرناک است و باعث سوختگی های شدید میشود و پیشنهاد میشود در زمان تهیه کارامل ظرف آب سرد در کنار دست تان قرار دهید.
هدایت شده از خانومانه ⭐
هیچوقت حسرت زندگی آدمایی که از درونشون خبرنداری نخورهرقلبی دردی دارد فقط نحوه ابراز آن فرق داردبعضی ها آن را درچشمانشان پنهان میکنندوبعضی ها در لبخندشان
هدایت شده از خانومانه ⭐
‌‌‌‌‌‌𝐼 "𝑃𝑟𝑜𝑚𝑖𝑠𝑒" 𝑌𝑜𝑢 𝐼 𝑊𝑖𝑙𝑙 "𝑙𝑜𝑣𝑒 𝑌𝑜𝑢" 𝑀𝑜𝑟𝑒 𝑇𝒉𝑎𝑛 𝑌𝑒𝑠𝑡𝑒𝑟𝑑𝑎𝑦• بهت قول میدم... من بیشتر از دیروز دوستت خواهم داشت ‌‌‌‌‌
فلفل سبز یک کیلو سرکه یک و نیم کیلو نمک یک قاشق ابتدا با نوک چاقو شکم فلفل ها را شکاف کوچکی می دهیم و آنها را به مدت سه روز در آب و نمک قرار می دهیم باید به این نکته توجه داشت که تمام مدت این سه روز صبح و عصر آب و نمک آن را عوض می کنیم. باید توجه داشت که در هر وعده تعویض آب دو قاشق نمک در آن می ریزیم تا تلخی و تندی فلفل ها به میزان قابل توجهی کاهش یابد. بعد از گذشت سه روز فلفل ها را داخل قابلمه ریخته می جوشانیم سپس آب آن را صاف کرده و به مدت دو روز در هوای آزاد می گذاریم تا کاملاً خشک شود. در آخر فلفل های نیمه خشک را با سرکه می جوشانیم و داخل شیشه می ریزیم. مدت زمان جا افتادن این ترشی هشت تا ۱۰ روز است. .
هدایت شده از خانومانه ⭐
باید خیلی جنس وجودت ناب باشد که دیگران را تحسین کنی و از تماشای موفقیت و خوشبختی آنان لذت ببری...!!
شكر يك كيلو آب پنج ليوان برگ نعناع حدود نيم كيلو(يعني بايد يك كيلو نعناع بخريد و فقط برگهاشو براي اين شربت استفاده كنيد كه بشه حدود نيم كيلو) آبليموي تازه سه ق غ آب و شكر رو روي شعله بزاريد تا بجوش بياد.پنج دقيقه كه جوشيد نعناع رو اضافه كنيد. بهتره نعناع رو يك چاقو بزنيد (نبايد ريز خرد بشه فقط نصف بشن) تا رنگ و طعمشو بهتر به شربت بده. حالا بزاريد حدود نيم ساعت ملايم بجوشه و قوام بياد بعد آبليمو و در صورت تمايل رنگ مجاز خوراكي رو اضافه كنيد. وقتي شربت آماده شد شعله رو خاموش كنيد و بزاريد يك شب در همون قابلمه با در بسته بمونه بعد صاف كنيد و در بطري داخل يخچال نگه داريد و موقع سِرو به مقدار لازم بهش آب و چند برگ نعناع تازه براي دیزانش اضافه کنید. .