eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.4هزار دنبال‌کننده
24.7هزار عکس
19.5هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
15.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم: سیب زمینی آبپز ۲ عدد سوسیس آلمانی ۳ عدد پیازچه ریز خرد شده یک چهارم پیمانه خیارشور ۲ عدد برای سس: مایونز به مقدار لازم ماست ( خیلی کم) لیمو ترش تازه یا آبلیمو نمک و فلفل سیاه و پاپریکا به میزان لازم ۱. سیب‌زمینی ها رو آبپز و بعد به تکه های نسبتا درشت خرد میکنیم ( خیلی آبپز نکنین که موقع خرد کردن یا هم زدن تو سالاد له بشن) ۲. سوسیس رو بصورت حلقه ای برش میزنیم و کنی تفت میدیم ( سوسیس‌ها نباید سرخ بشن!) ۳.پیازچه و خیارشور رو هم ریز خرد میکنیم. ۴. همه مواد رو داخل ظرفی میریزیم و بعد سس رو بهش اضافه میکنیم. (برای سس هم از ترکیب مایونز، ماست (خیلی کم)، ادویه نمک، فلفل سیاه و پاپریکا و لیمو ترش استفاده میکنیم ). ۵. حتما ۲-۱ ساعت بزارین تو یخچال و بعد نوش جان کنین. 🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😍 کره 100 گرم روغن جامد 80 گرم پودر قند 90 گرم زرده تخم مرغ دو عدد وانیل کمی آرد نخودچی 60 گرم آرد سفید شیرینی پزی 260 گرم حدودی شکلات آبکرده و بریلو . کره به دمای محیط رسیده و روغن جامد رو پودر قند رو با همزن تا جایی هم میزنیم که سبک بشه زرده و وانیل رو میریزیم و هم میزنیم آرد نخودچی رو یکباره میریزیم و هم میزنیم تا یکدست بشه آرد سفید رو کم کم میریزیم تا جایی که خمیر نرمی بدست بیاد و دیگه به دست نچسبه از خمیر اندازه کوچکتر از گردو برمیداریم تو دست گرد میکنیم و با یه وسیله ای وسط شیرینی رو حفره ایجاد میکنیم و با فاصله تو سینی میچینیم در فر با درجه 180 به مدت 15 دقیقه میپزیم بعد از سرد شدن از سینی جدا میکنیم و با شکلات آبکرده تزیین میکنیم شکلات که سفت شد داخل حفره بریلو میریزیم ᯾❁ @fast_food ❁᯾
هدایت شده از ♥️دلدار ♥️
♥️͜͡🌸 اسݪام‌علیڪ‌یا‌رقیھ‌بنٺ‌الح‌ـسین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 میزان مواد برای هم یک پیمانه برنج من برای سه پیمانه برنج درست کردم سینه مرغ نصف یک عدد+یک پیاز کوچک+یک ق چ نمک کمی فلفل+یک ق غ زعفران دم کرده برنج یک‌پیمانه تخم مرغ یک عدد ماست دو ق غ زعفران دم کرده یک ق غ هل نوک ق چ گلاب یک ق غ نمک یک ق چ حتما تخم مرغ رو با هل و گلاب و زعفران پنج دقیقه بزنید تا خوشبو بشه برنج رو از قبل دو ساعت خیس کنید نهایت پنج دقیقه داخل آب بجوشانید و آبکش کنید تا نیم پز باشع زمان پخت تهچین بستگی به ارتفاع اش داشته هر چی نازک تر باشه سریع تر درست میشه ᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم: ران مرغ ۱ کیلو( قسمت انتهاشو جدا کنید که ظاهرش بهتر باشه)( استفاده از قستمای دیگه مرغ هم امکانپذیره) ماست ۱ استکان کوچیک یا نصف پیمانه نمک ۱ ق چ پودر زیره ۱ ق چ روغن زیتون ۱ چهارم پیمانه . میتونه کمتر بشه تا ۱ ق غ پاپریکا ۱ ق چ آویشن ۱ ق چ آب لیموترش ( اب نصف لیمو سنگی) یا یک چهارم پیمانه سالسا یا رب گوجه فرنگی ۱ ق غ فلفل قرمز و سیاه در صورت علاقه که من توصیه میکنم حتما استفاده کنید. در یک ظرف ماست ، ادویه جات ، روغن ، نمک و رب گوجه فرنگی رو مخلوط کنید . تکه های مرغ رو داخلش چیده و به سس آغشته کنید آب لیموترش هم اضافه کنید. و سلفون کشیده بذارید چندساعتی داخل یخچال مزه دار بشه بعد کف تابه پیاز چیده و تکه های مرغ رو روی پیازها بچینید چند تکه کره هم روی مرغ بذارید بعد روی حرارت گذاشته ، در تابه رو هم بذارید و اجازه بدید با حرارت ملایم تا متوسط یک تا یک و نیم ساعت پخته و کاملا ابش جمع بشه و سرخ بشه...👍👍👍یا اینکه در فر ۲۰۰ درجه با فویل به مدت ۱ ساعت و نیم ساعت هم بدون فویل بذارید بپزه‌. زمان پخت در فر بستگی به دما فر، سایز تکه های مرغ داره👍👍👍 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اسپاگتی متفاوت و خوشمزه😋 مواد لازم: اسپاگتی 1 بسته پنیر خامه ای 1 فنجان پوره گوجه فرنگی پنیر پارمسان 1/4 فنجان روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری برگهای ریحون تازه برای تزیین گوشت قلقلی آماده شده برای مواد میانی اسپاگتی رو در آب نمک بپزید و آبکش کنید، سپس رشته های اسپاگتی رو مثل ویدیو در کنار هم بر روی صفحه پیچیدن سوشی بچینید. در کاسه ای پنیر خامه ای، پنیر پارمسان و پوره گوجه فرنگی را ترکیب کنید و از این مواد روی اسپاگتی ها بریزید و گوشتهای قلقلی ای که از قبل آماده کرده اید را روی آن بچینید و سوشی را بپیچید. برشهای سوشی را در بشقابی که از پوره گوجه در کف آن ریخته اید بگذارید و روی آن را پنیر پارمسان و ریحون تازه بریزید. 🔚فوروارد یادتون نره 🍔 ❥⊰❣JOiN👇❥⊰ ✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خونگی 🤤😍😋 مواد لازم: تخم مرغ🥚: ۲عدد شکر🍚: ۲ق غ آرد 🥡: ۲پیمانه کره🧈: ۱.۳ پیمانه بیکینک پودر: ۱ ق غ وانیل شکری🌸:۱ ق چ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 🔚فوروارد یادتون نره 🍔 ❥⊰❣JOiN👇❥⊰ ✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢چند ترفند در پوست کندن میوه ها ‎‌‌‍‌‎‌‌‍‏🍂🍁 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
16.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با مارشمالو، پشمک، شکر رنگ شده، باتر_کریم ‌لینک کانال💞 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
16.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با مارشمالو، پشمک، شکر رنگ شده، باتر_کریم ‌لینک کانال💞 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
مرغو با اب و فلفل دلمه ،پیاز،سیر، نمک و زردچوبه گذاشتم تو زودپز ابپز بشه بعد ریش ریش کردم ،قارچ اسلایس کردم، گذاشتم روغن خوب داغ بشه قارچ و داخل روغن ریختم چند قطره ابلیمو تازه ریختم روش و خوب تفت دادم و بعد مرغ ریش ریش شده رو به مخلوط اضافه کردم تو این مرحله فلفل سیاه،زردچوبه، سویاسس،اویشن زدم و خوب مخلوط کردم و بعد جعفری ساطوری رو به مواد اضافه کردم خوب همزدم تا مواد یکدست بشه شعله رو خاموش کردم یکم که حرارت مواد کم شد ریختم داخل یه کاسه و بهش پنیر پیتزا و سس مایونز اضافه کردم و در نهایت خوب مخلوط کردم که مواد به خورد هم برن در اخر یکم موادو تست کنید اگه چاشنیش کم بود میتونید اضافه کنید..... داخل نان فانتزیو خالی کردم و با فرچه کمی سس مایونز زدم بعد داخلش مقداری از مواد رو ریختم نان رو گذاشتم داخل ساندویچ ساز به اندازه ای که ترد و گریل بشه ‌لینک کانال💞 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
❣وقتی پیتزارو داخل مایکروفر گرم میکنید خشک میشه و دیگه اون تازگی اولیه رو نداره. اما میتونید با قرار دادن یه لیوان پر آب کنار پیتزا اونو داخل مایکروفر گرم کنید و از نرم و تازه بودنش مطمئن باشید.🍕 باشیم ‌لینک کانال💞 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
هدایت شده از خانومانه ⭐
تموم حرف رو آقای حسین منزوی میزنه که میگه: "دلم در دست او گیر است، ‏خودم از دست او دلگیر! ‏عَجب دنیای بیرحمی! ‏دلم گیر است و دلگیرم..!"☔
هدایت شده از خانومانه ⭐
تو نیستی که ببینی چگونه می‌گردد نسیم روحِ تو در باغِ بی‌جوانه‌ی من...
هدایت شده از خانومانه ⭐
اینجا کنارِ پنجره تنها نشسته‌ام در کوچه‌ای که عابرِ درد آشنا کم است... اقرار می‌کنم که در اینجا بدونِ تو حتی برای کشیدن هوا کم است...
اینم ایده خلاقانه پخت ‌لینک کانال💞 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
هدایت شده از ♥️دلدار ♥️
نگران سن و سالت نباش...
هدایت شده از ♥️دلدار ♥️
|💫 چادری بودن؛ با چادر سر کردن متفاوت است به هر چادر پوشی، چادری نگویید، به فرشته ها بر می خورد...
هدایت شده از ♥️دلدار ♥️
گذشته رو رها کردم...
برای خوش طعم شدن اینجوری که اول برنج خشک را یک آب کوچولو بشوید تا خاکش بره . بعد روی برنج آب بریزید و با دست هم بزنید بعد اون آب را بریزید توی یک ظرف دیگه. به آب برنج بدست اومده نمک و پودر سیر و پیاز خرد شده اضافه کنید و ماهی را در این آب مزه دار کنید. به همین راحتی (برنج خام نه پخته ) بوی ماهی عجیب میره و یک طعم تردی و تازه ای پیدا می کنه. ‌لینک کانال💞 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
‍ ‍ دستور سوپ سبزیجات و میزارم خوشمزه و مقوی امیدوارم لذت ببرین دو لیوان آب مرغ، نصف پیمانه جو پرک، هویج رنده شده و نخود فرنگی رو گذاشتم یه کم جا بیفته وسطای پخت قارچ اسلایس شده رو ریختم و یک ربع به آخر پخت کلم بروکلی و گل کلم خرد شده رو اضافه کردم و نمک و فلفل ش رو اندازه کردم و آخر پخت گشنیز و جعفری خرد شده و بعد از دو تا جوش خاموشش کردم پ.ن.به جای آب مرغ از آب قلم هم میشه استفاده کرد ᯾❁ @fast_food ❁᯾
کیک با کاور کنجد مواد لازم (در این دستور اندازه لیوان 250mlاست) 4عدد تخم مرغ 1/5لیوان شکر 1لیوان روغن مایع 1لیوان ماست 1پاکت بگینک پودر(2/5قاشق چای خوری) 2 لیوان ارد بعلاوه 2 قاشق غذاخوری کنجد 👈طرز تهیه ایتدا فر را با دمای 180 درجه روشن کنید تا گرم شود. تمام قسمتهای قالبتان را با کره جرب کنید و در همه جای آن کنجد بپاشید به صورتی که در شکل می بینید. برای مایه کیک ،شکر و تخم مرغها را با همزن برقی به مدت 8 تا 10 دقیقه بزنید.سپس ماست و روغن مایع را اضافه کرده و با سرعت پایین هم بزنید.بگینک پودر و آرد را الک کرده و به مایه کیک اضافه کنید و دوباره با سرعت کم به صورت دایره ای هم بزنید.مایه کیک را در قالب بریزید و در فر از قبل گرم شده حدود 35 تا 40 دقیقه بدون اینکه عجله کنید و با کنترل بپزید.(بعد از 30 دقیقه تست خلال دندان را انجام دهید) بعد از پخت از فر خارج کنید و وقتی به دمای اتاق رسید در ظرف پذیرایی انتقال داده و سرو کنید.نوش جان🌹 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
🔷مواد لازم 🔹ماهی قزل آلا : 300 گرم 🔹پیاز: 1 عدد 🔹سیر: 1-2حبه (مقدارش دلخواهه) 🔹جعفری خرد شده : 3 قاشق غذاخوری 🔹آرد ذرت یا پودر نان برای قوام : 2 قاشق غذاخوری (به دلخواه من نریختم ) 🔹زردچوبه، فلفل و نمک : به مقدار لازم 🔹روغن زیتون : به مقدار لازم ♨️طرز تهیه ماهی رو خام در غذا ساز یا چرخ گوشت ریخته و چرخ می کنیم. پیاز و سیر را هم همراه ماهی چرخ می کنیم. بعد پودر نان یا آرد ذرت را اضافه می کنیم،اگر می بینید موادتون شل نیست می تونید اصلا استفاده نکنید. سپس جعفری خرد شده ، زردچوبه و نمک و فلفل را اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم. مواد رو به شکل دلخواه حالت می دیم و در روغن زیتون با حرارت ملایم سرخ می کنیم. سپس کتلت ماهی قزل الا را با سبزیجات دلخواه تزیین کرده و سرو می کنیم. نوش جان 🔚فوروارد یادتون نره 🍔 ❥⊰❣JOiN👇❥⊰ ✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦
15.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم: سیب زمینی آبپز ۲ عدد سوسیس آلمانی ۳ عدد پیازچه ریز خرد شده یک چهارم پیمانه خیارشور ۲ عدد برای سس: مایونز به مقدار لازم ماست ( خیلی کم) لیمو ترش تازه یا آبلیمو نمک و فلفل سیاه و پاپریکا به میزان لازم ۱. سیب‌زمینی ها رو آبپز و بعد به تکه های نسبتا درشت خرد میکنیم ( خیلی آبپز نکنین که موقع خرد کردن یا هم زدن تو سالاد له بشن) ۲. سوسیس رو بصورت حلقه ای برش میزنیم و کنی تفت میدیم ( سوسیس‌ها نباید سرخ بشن!) ۳.پیازچه و خیارشور رو هم ریز خرد میکنیم. ۴. همه مواد رو داخل ظرفی میریزیم و بعد سس رو بهش اضافه میکنیم. (برای سس هم از ترکیب مایونز، ماست (خیلی کم)، ادویه نمک، فلفل سیاه و پاپریکا و لیمو ترش استفاده میکنیم ). ۵. حتما ۲-۱ ساعت بزارین تو یخچال و بعد نوش جان کنین. 🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 میزان مواد برای هم یک پیمانه برنج من برای سه پیمانه برنج درست کردم سینه مرغ نصف یک عدد+یک پیاز کوچک+یک ق چ نمک کمی فلفل+یک ق غ زعفران دم کرده برنج یک‌پیمانه تخم مرغ یک عدد ماست دو ق غ زعفران دم کرده یک ق غ هل نوک ق چ گلاب یک ق غ نمک یک ق چ حتما تخم مرغ رو با هل و گلاب و زعفران پنج دقیقه بزنید تا خوشبو بشه برنج رو از قبل دو ساعت خیس کنید نهایت پنج دقیقه داخل آب بجوشانید و آبکش کنید تا نیم پز باشع زمان پخت تهچین بستگی به ارتفاع اش داشته هر چی نازک تر باشه سریع تر درست میشه ᯾❁ @fast_food ❁᯾