eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
15.9هزار دنبال‌کننده
25هزار عکس
19.7هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹 سـ❄️ـلام روزتون پراز خیر و برکت 💐 🗓 امروز  چهارشنبه ☀️  ٢۱  دی   ١۴٠١   ه. ش   🌙 ١۸  جمادی الثانی     ١۴۴۴  ه.ق 🌲  ١۱    ژانویه   ٢٠٢٣    ميلادی
18.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چیزکیک یخچالی اکلیلی😍😋 ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻ ↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
15.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک نارگیلی پنبه ای ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻ ↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
5.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سس شکلات بصرفه ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻ ↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
مواد لازم: ژله‌ شاتوت يا هر ژله‌ ی قرمز رنگی: نصف بسته‌ شاتوت يا انار: کمی کيک رولی: 1 بسته شير: 2 ليوان شکر: 1/4 ليوان آرد: 2 ق غ نشاسته‌ ذرت: 2 ق غ خامه صبحانه: 100 گرم‌ وانیل: 1/4 ق چ طرز تهیه: من‌ از مقداری شاتوت که‌ تو فريزر داشتم استفاده‌ کردم‌، شما می‌تونین انار جايگزين کنين. خوب اول ژله‌ قرمز رنگ رو طبق معمول درست‌ می‌کنیم، نصفشو داخل‌ جام ريخته میزاریم يخچال نيم بند شه، سپس شاتوت يا دونه‌های انار رو می‌ریزیم و مابقی ژله، دوباره‌ میزاریم يخچال. پس از اینکه ژله‌ بست، کيک رولی رو برش می‌دهيم دور تا دور جام و کف قالب می‌چینیم. دوباره داخل یخچال گذاشته، حالامحلبی رو درست‌ میکنیم. برای محلبی، ابتدا شیر،شکر، آرد سفيد و نشاسته‌ ذرت رو داخل قابلمه ريخته، روی حرارت‌ ملایم گذاشته، مرتب هم‌ می‌زنیم تا مايه غلیظ مثل فرنی داشته باشيم. سپس حرارت‌ رو خاموش کرده، وانیل و خامه رو اضافه و کاملا مخلوط میکنیم تا یکدست شود، بعد از خنک شدن روی مواد دسر ريخته ،در يخچال چند ساعت‌ میگذاریم تا ببندد،بعد به سلیقه ی خودتون روی دسر رو تزئین کنید ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻ ↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
🌸🌸🌸🌸 مواد لازم : ارد برنج 3 ق چ خلال بادام 1/3 پیمانه شکر 3 تا 4 ق چ شیر 2لیوان گلاب 1/2 ق غ زعفران دم کرده به دلخواه طرز تهیه : ارد برنج و شکر را در ظرف پیرکس ریخته و سپس شیر سرد را اضافه کرده و با همزن دستی میزنیم تا کاملا در شیر حل شود بعد در دستگاه قرار میدهیم ماکرو 900 وات برای 5 الی 6 دقیقه زمان می دهیم و مابین کار دو بار هم میزنیم خلال بادام و گلاب را اضافه کرده و خوب هم میزنیم 3 دقیقه دیگر زمان می دهیم تا به غلظت مناسب برسد مثل ماست بشه بین کار یکبار هم میزنیم بعد در ظرف سرو میریزیم و در یخچال میگذاریم تا خنک شود و بعد سرو شود نکته ضروری : * میتوان خلال بادام را 15 دقیقه در اب خیس کرده تا نرم شود * میتوان 2 ق غ زغفران دمکرده به دسر اضافه کرد تا خوش رنگ وبو شود 😉😉😉 😍😍😍😍 ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻ ↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
مواد لازم: ژله‌ شاتوت يا هر ژله‌ ی قرمز رنگی: نصف بسته‌ شاتوت يا انار: کمی کيک رولی: 1 بسته شير: 2 ليوان شکر: 1/4 ليوان آرد: 2 ق غ نشاسته‌ ذرت: 2 ق غ خامه صبحانه: 100 گرم‌ وانیل: 1/4 ق چ طرز تهیه: من‌ از مقداری شاتوت که‌ تو فريزر داشتم استفاده‌ کردم‌، شما می‌تونین انار جايگزين کنين. خوب اول ژله‌ قرمز رنگ رو طبق معمول درست‌ می‌کنیم، نصفشو داخل‌ جام ريخته میزاریم يخچال نيم بند شه، سپس شاتوت يا دونه‌های انار رو می‌ریزیم و مابقی ژله، دوباره‌ میزاریم يخچال. پس از اینکه ژله‌ بست، کيک رولی رو برش می‌دهيم دور تا دور جام و کف قالب می‌چینیم. دوباره داخل یخچال گذاشته، حالامحلبی رو درست‌ میکنیم. برای محلبی، ابتدا شیر،شکر، آرد سفيد و نشاسته‌ ذرت رو داخل قابلمه ريخته، روی حرارت‌ ملایم گذاشته، مرتب هم‌ می‌زنیم تا مايه غلیظ مثل فرنی داشته باشيم. سپس حرارت‌ رو خاموش کرده، وانیل و خامه رو اضافه و کاملا مخلوط میکنیم تا یکدست شود، بعد از خنک شدن روی مواد دسر ريخته ،در يخچال چند ساعت‌ میگذاریم تا ببندد،بعد به سلیقه ی خودتون روی دسر رو تزئین کنید ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻ ↳᯾❁ @fast_food ❁᯾