6.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#کوکو_سیب_زمینی👩🍳
مواد:
4 عدد تخم مرغ
1 عدد سیب زمینی خرد شده
فلفل دلمه ای 1 عدد
فلفل سبز 1 عدد
ادویه جات ترشی جات (نمک، فلفل سیاه، زیره، آویشن، فلفل چیلی)
1 کاسه پنیر
1 فنجان آرد (به صورت کنترل شده اضافه کنید
یک عدد جعفری
1 بسته بیکینگ پودر
تا 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
املت فرانسوی😋😍
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉
8.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#اشکنه با هر دستوری خوشمزست مخصوصا اگه با بادمجون باشه😍😋
به یک عدد پیاز تفت داده شده
۲ حبه سیر خردشده
ادویه (نمک، فلفل سیاه، زردچوبه هر کدوم نصف ق چ)
یک ق غ رب و نصف ق غ نعنا خشک و یک ق غ شنبلیله خشک
اضافه کنید و تفت بدید.
۲ عدد گوجه خرد شده
۳ عدد بادمجان مکعبی شده
و یک عدد سیب زمینی نگینی شده اضافه کنید.
آبجوش بریزید و درشو بزارید.
یک ق غ آرد رو کمی تفت بدید و نصف پیمانه آب سرد بریزید.
هم بزنین تا غلیظ بشه و به مواد اضافه کنید
۳ عدد تخم مرغ رو دونه دونه اضافه کنید و بیست دقیقه زمان بدید تا پخته بشه و جا بیفته.
این غذا جون میده واسه روزای سرد زمستونی🤤
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر😍😋
آب آناناس ۲۵۰گرم، شیر ۳۷۵گرم، پودر ژلاتین ۲ق س، آب سرد ۶۰گرم، شکر ۱۵۰ گرم، خامه قنادی فرم گرفته یا خامه صبحانه ۲۵۰گرم، وانیل ۱/۴ق چ، رنگ خوراکی زرد چند قطره به دلخواه
🔴 آب آناناس شیر شکر را روی حرارت قرار دهید تا شکر حل شود. امکان دارد شیر بخاطر اسیدی بودن آناناس ببرد که کاملا طبیعی است و بعد مخلوط شدن با خامه یکدست میشود پودر ژلاتین را روی آب سر ریخته و بن ماری کنید به مواد اضافه کرده کنار بزارید تا کاملا خنک شود
خامه قنادی فرم گرفته به همراه وانیل به محلول شیر اضافه کرده و با دور کند همزن هم بزنید تا یکدست شود در آخر در قالب دلخواه ریخته به مدت ۸ساعت در یخچال قرار دهید
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
#_ژله_تزئینی
✍ابتدا میوه های مورد نظرتون رو به سلیقه خودتون تهیه کنید و به سلیقه خودتون برش بزنید بعد هر بسته ژله آلوئه ورا رو با یک لیوان و نیم آبجوش بن ماری کنید . آب سرد نریزید که شفاف دربیاد . یه مقدار از ژله رو کف قالب بریزید و بزارید نیم بند بشه در حدی که چسبناک باشه بعد میوه ها رو بچینید و با قاشق روشون ژله بریزید و بزارید یخچال تا فیکس بشن .این کا رو تا پر شدن قالب ادامه بدید . برای گل هایی که به دیواره چسبیدن یه مقدار از ژله رو روی دیواره بریزید گلها رو بچسبونید .
👈نکته : میوه هایی مانند کیوی ، آناناس، نارنگی ،انبه ، پرتقال های ترش نمیذارن ژله ببنده پس قبلش با دو قاشق شکر و آب کم یه مقدار کم اونها رو بجوشانید .
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جمعه روز مادر 👵
جمعه روز پدر 👴
جمعه روز همسر 👱♀👨🦰
جمعه روز فرزند 👶
جمعه روز خانواده ست👨👩👦
روزتون مبارک 🌹🍃
لبخند بزن 😊
مهربان باش❤️
امروز روز توست🌺🍃
روزتون در ڪنار عزیزانتون پراز شادے ❤️
هدایت شده از تبلیغات حلال
اولین و بروزترین کانال مد در ایتا😍😍😍
https://eitaa.com/joinchat/466944082C462728760a
https://eitaa.com/joinchat/466944082C462728760a
💥بروزترین مدلهای لباس رو داخل کانال #مد_روز ببینید💥🔥
#رب_نارنج 🍊 😋
🔸۱- برای تهیهٔ رب نارنج باید نارنج را از وسط ببریم.
🔸۲- نارنج را از وسط نصف کنیم و آب آن را با آبمیوهگیری بگیریم و پس از آن آب نارنج را از صافی رد کنیم تا هسته و پوسته آن گرفته شود.
🔸۳- آب نارنج را می جوشانیم تا غلیظ شود. سپس آن را به بطریهای تمیز و خشک منتقل میکنیم.
🔴سایر نکات🔻
♦️یک چاشنی خوشمزه و ترش، مناسب انواع غذاها مخصوصاً خوراک و خورشت های ایرانی. این چاشنی عطر بسیار اشتها آوری نیز دارد. نارنج ترشی به خصوصی دارد که مزهٔ بسیار خوبی به غذا میدهد.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیتزا_باگت 🍕 😋😍
▫️نان باگت ۴ عدد
▫️گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گرم
▫️قارچ ۶ عدد
▫️پیاز ۱ عدد
▫️فلفل دلمه ای ۱ عدد
▫️ذرت ۳ تا ۴ ق غ
▫️نمک و فلفل و زردچوبه و رب گوجه به میزان لازم
▫️پنیر پیتزا به میزان لازم
🔸مواد کاملا سلیقه ای هر چی که خودتون دوست دارید داخل پیتزاتون بریزین .
من به این صورت عمل کردم .
یه پیاز رو خرد کردم و داخل تابه ای ریختم و تفت دادم . گوشت رو بهش اصافه کردم و تفت دادم . فلفل دلمه ای رنگی رو خرد کردم و ریختم .
قارچ ها رو هم ورقه ای کردم و قبلش تفت داده بودم بهش اضافه کردم و ذرت رو هم ریختم و نمک و فلفل و زردچوبه و رب گوجه ریختم .
برای راحای کار همه رو با هم مخلوط کردم دیگه جدا جدا نزاشتم .
نون باگت ها رو دو قسمت کردم و از وسط نصف کردم . کفش کمی سس گوجه ریختم و پتیر پیتزا و بعد از مواد گوشتی روش ریختم و باز پنیر پیتزا ریختم . و روش هم گوجه گیلاسی چیدم .
داخل فر ۱۸۰ درجه به مدت ۸ الی ۱۰ دقیقه قرار دادم اخر هم ۲ دقیقه شعله بالایی رو روشن کردم تا پنیر برشته بشه .
حواستون باشه زیاد توی فر نزارین فقط در حد اب شدن پنیر هست و الا نون باگت خشک میشه
᯾❁ @fast_food ❁᯾
6.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پیتزا شاورما مرغ😍😋
مواد لازم:
مرینیت مرغ:
سینه مرغ🍗
روغن زیتون🫒
آب لیمو🍋
ادویه جات: (نمک، فلفل سیاه، پودر پیاز، زیره، پاپریکا، ادویه ایتالیایی)🌶🧂🧅
سیر له شده🧄
زنجبیل رنده شده(اختیاری)🫚
3 قاشق غذاخوری ماست🍶
رب گوجه فرنگی🥫
سس تاهینی(سس ارده):
ماست🍶
ارده🥣
آب لیمو🍋
نمک، فلفل سیاه🌶🧂
سس کچاپ یا سس پیتزا🍅
پنیر موزارلا یا پیتزا رنده شده🧀
ادویه ایتالیایی
پیاز خلالی🧅
جعفری خرد شده🍀
سماق
سیب زمینی سرخ شده (اختیاری)🥔
نان لواش یا پیتا🫓
᯾❁ @fast_food ❁᯾