پیتزا تابه ای
کف تابه رو چرب کنیدخمیر روبا دست، نازک پهن کنید. روشو باچنگال سوراخ بزنید. سس گوجه روی خمیر بزنید. بعد پنیر پیتزا و بعد مواد دلخواه خودتون. مثل گوشت چرخی. مرغ. 🍕سوسیس یا کالباس من سوسیس و قارچ و فلفل دلمه و ذرت و گوجه زدم ابتدا مواد رو جداگانه یا باهم همراه با کمی روغن و نمک و فلفل سیاه تفت بدین که خام نباشن چون روی گاز مثل فر نیست بعد روی خمیر بچینید بیش از حد روشو پر از مواد نکنید بعد دوباره پنیر بریزید من گوجه و ذرت رو برای زیباییش روی پنیر ریختم بعد روی گاز بذارید و دم کنی بذارید حدودا نیم ساعت باشعله مخش کن و حرارت کم. تازمانی که از اطراف پنیر طلایی بشه و آب بشه کافیه. زیر خمیر هم باید طلایی بشه و کاملا بپزه پیتزا روی گاز روش طلایی نمیشه چون گریل نداره ولی من چند دقیقه روشو داخل فرگریل کردم که نیازی هم نیست
کانال لذت آشپزی🍟🍔
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️❀✾••┈┈•
#آموزش_فینگرفود_نودلی
درست کردنش داخل فیلم کاملا مشخصه ولی باز براتون مینویسم📝 خصوصا برای ناشنوایان یا کم شنوایان عزیز👂👇🏻👇🏻
اول از همه پوست فیله مرغ 🍗رو بگیرید،و حدودا به چهار قسمت مساوی تقسیمش کنید و بهش نمک،فلفل،زردچوبه،پودر سیر و روغن زیتون🌶🍸(یا هر روغنی که دارید)بزنید.بعد فیله هاتون رو داخل ارد سفید بزنید ،حالا نودل🍝 رو حدودا ۳دقیقه داخل ابی که جوش اومده بندازید تا بپزه و نرم بشه (ادویه داخل نودل هم بریزید )و بعد آبکش کنید 😋
حالا نودل هارو مثل فیلم دور فیله بپیچید و با فشار دست فشرده ارش کنید،آخر سر هم داخل روغن شناور و داغ سرخش کنید و نوش جون کنید🤩😍
🌹♨️اگر برای مهمونی درست میکنید میتونید از شب قبل فیله هارو بپیچید و داخل ظرف در دار بذارید مهمونا اومدن سرخشون کنید )فقط فیله هارو روی هم نذارید ،یه ریف داخل ظرف بچینید روش یه لایه کاغذ روغنی یا کیسه فیریزر بذارید بعد لایه بعدی و بچینید وگرنه بهم میچسبن☺️😃
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد تن ماهی
مواد لازم برای ۶ نفر:
۱-تن ماهی ۲ قوطی
۲-هویج نگینی ۲ عدد
۳-ساقه کرفس ۲ شاخه
۴-پیازچه خرد شده ۲ق.غ
۵-کنسرو ذرت۱ قوطی
۶-پاستا فرمی ۳۰۰ گرم
۷-لیموترش ۱ عدد
۸-مایونز ۳۰۰ گرم
۹-نمک و فلفل به میزان لازم
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
راحت ترین پیتزای جهان
موادی که لازم داری تا برای ۴ نفر درستش کنی...
نان باگت ۲ عدد متوسط
قارچ ۳۰۰ گرم
نصف فلفل دلمه ای
پپرونی به اندازه دلخواه
پنیر پیتزا ۲۵۰ گرم
یه مقدار آب اسپری کردم روپنیر تا نرم بشه
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترشی
#کیمچی_کره
کاهو چینی رو به هر اندازه ای که دوست داشتید خورد کنید و یا چهار تیکه کنید با آب و نمک فراوون نمکسود کنید و یک ساعت اجازه بدید بمونه و بعد بشورید. سیر زیاد، نمک، زنجبیل و مقدار خیلی زیاد فلفل و پولپیبر و تربچه میکس کنید و با سرکه یا ترجیحا بالزامیک مخلوط کنید. شما اگر دوست داشتید فلفل بیشتر از کلیپ بریزید جوری که کاهو ها رو حسابی قرمز کنه. هویج و ترب سفید رو خلالی خورد کنید پیازچه رو خورد کنید و همه رو با کاهو ها مخلوط کنید و تو ظرف در بسته دو روز در دمای محیط بذارید و بعد تو یخچال نگه دارید
این شور کره ای رو میتونید با غذاهای گوشتی مخصوصا #استیک و #کباب میل کنید
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تو این ویدئو آموزش یه پیتزای خوشمزه و راحت رو بدون نیاز به آرد و فر رو آموزش میدم
اول 2 عدد تخم مرغ رو هم بزنید تا یه دست بشه
بعد دوتا سیب زمینی متوسط رو پوست بگیرید و نازک نازک خلالی کنید
مقداری هم کالباس رو خرد کنید
میتونید بجاش از گوشت چرخ کرده استفاده کنید
خب حالا باید تابه رو چرب کنید و سیب زمنی ها رو داخلش بریزید درش رو ببندید و با حرارت متوسط اجازه بدید تا بپزه
میتونید کمی هم نمک بهش اضافه کنید
خب وقتی یه طرفش کمی سرخ شد تخم مرغ رو روش بریزید و اجازه بدید کمی خودش رو بگیره
روغن اضافیش رو بگیرید و بعدش برگردونید
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امروز رفتیم خونه پدربزرگم و روی ایوون با مامان و زندایی پنیر محلی درست کردیم
هر چی از صفای این خونه بگم کم گفتم😍 فقط جای پدربزرگ و مادربزرگم خالی بود😓
این هم از دستور پنیر محلی خوشمزه👇🏻👇🏻
۱۰کیلو شیر و دوکیلو ماست یک بسته سرکه سفید
اول شیر باید جوش بیاد وقتی که جوش اومد همون زمان که شیر درحال جوش هست باید ماست و سرکه سفید و بهش اضافه کنید بعد پنیر ها گوله میشه بعد شیری که بلور شده میریزیم تو پارچه بعد که آب پنیر از پارچه خارج شد پارچه و آویزون میکنیم تا آب پنیر کامل گرفته شه پنیر ما آمادست😍😍
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
هدایت شده از عاشقانه ای برای زندگی ♥️
‹ بہخدادردلوجانمنیست ..
هیچجزحسرتدیدارش🖤🍂 ›
↵ فروغ فرخزاد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍓 آموزش خورش سیر قلیه🍓
#کلیپ_آموزش_خورش_سیر_قلیه😋
لپه خیسونده ( یک ق غ برای هر نفر +یک ق اضافه تر)
برگ سیر تازه
مرغ مزه دار شده
تخم مرغ یک عدد یا بیشتر
بفرست واسه همه ی خانومای کدبانو😘
🎀 کانال لذت آشپزی
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
هدایت شده از خانومانه ⭐
به انتظارت بنشستم تا ببایی!
اما نیامدی!...نیامدی!
علف زیر پاهایم سبز شد ونیامدی!..
بوی آمدن گل های نشاط آمد اما نیامدی!..
اما از نیامدن هایی که مرا از پا درآورده است!..
مهردخت🌱
هدایت شده از عاشقانه ای برای زندگی ♥️
Mehdi Jahani - Nashod (320).mp3
11.68M
•
𖠴
ꜜایںزخمکاریکہزدییادگاری
میموںہبامـں𝅘𝅥𝅯(꧇ꜛ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک
#پنکیک_مغزدار
تخم مرغ ۲ عدد، شکر ۶ ق غ، روغن ۶ ق غ، شیر 1 و 1/3 لیوان، آرد 2 لیوان، بکینگ پودر 2 ق چ، وانیل مقداری، گلاب در صورت دلخواه، شکلات صبحانه یا شکلات تخته ای مقداری
✅ تخم مرغ، شکر و وانیل رو مخلوط و با همزن میزنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه شیر ولرم رو به مواد اضافه میکنیم و هم میزنیم روغن و در صورت تمایل گلاب رو اضافه و هم میزنیم. آرد و بکینگ پودر چند بار الک شده رو کم کم به مواد اضافه و مخلوط کنین
مقدار کمی از مواد رو داخل ماهیتابه بریزین کمی که خودشو گرفت شکلات صبحانه روش بریزین. دوباره روش مایه پنکیک بریزین که کل سطح شکلات رو بپوشونه
برای اینکه مواد بهتر پخته بشه در قابلمه روش بزارین. روی مواد کمی خودشو گرفت و حباب ایجاد شد برگردونید که اون طرفش هم بپزه
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خب حالا یکم سس کچاب*
کالباس ،سوسیس یا گوشت چرخ کرده**
پنیر پیتزا یا موزارلای رنده شده*
کمی جعفری
چند برگ ریحان تازه
روشو با کاغذ آلومینیوم بپوشونید
درش رو ببندید تا با حرارت کم آماده بشه و پنیرا آب بشن
فوق العادست...
حتما درست کنید خیلی راحته!
نوش جان
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خیلی از ماها زمان جشن تولد یا دورهمی ژله درست میکنیم چ بهتر از اینکه بتونیم یک ایده جدید بدیم تا میزمون قشنگتر بشه🌈🥰
من این ژله رو تو قالب پاپسیکل درست کردم به نظرم خیلی شیک ومجلسی شده😍🥺
روند تهیه این ژله ب این صورت که من چند رنگ ژله درست کردم وقتی که ژله ها بست اونارو خرد کردم
یک ژله ماتم درست کردم(ژله آلورا یک لیوان آب جوش ویک لیوان شیر)
کمی از ژله مات داخل قالب ریختم بعد ژله های خرد شده ریختم گذاشتم یخچال یکم که نیم بند شد دوباره همین تکرار کردم تا قالب پر بشه و گذاشتم یخچال تا کاملا بست.
چون قالبم سیلیکونی بود نیازی نبود تو اب جوش بزارم یا چربش کنم راحت از قالب جدا شد😍
شما اگه تو قالب معمولی درست کردین میتونین داخل اب گرم بزارید تا راحت جدا شه😉
نکته؛موقع ریختن ژله مات دقت کنید کاملا خنک شده باشه چون اگه گرم باشه ژله ها اب میشه ورنگاشون باهم قاطی میشه بعد ژله تون دیگ خوشگل نمیشه☺️
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بعضیا روی کتلت و سفیده تخم مرغ میزنن یا با روغن شکلش میدن ، ولی من با آب ، شاید الان بگید تو روغن وا میره ، نه تو روغن شاید صدای جیلیز ویلیزش بیاد ولی وا نمیره🤤😍
این کتلت و با این روش امتحان کن
سیب زمینی. ۳ عدد نسبتا بزرگ
تخم مرغ یکی کامل
ادویه جاتی که دوست دارید
گشنیز و جعفری خورد شده به دلخواه ، نصف لیوان
اگر موادتون خمیر و کمی چسبنده نشد پس سیبزمینیتون تخم مرغ بیشتری میخواد یه تخم مرغ و هم بزنید. و کم کم اضافه کنید
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
هدایت شده از ♥️دلدار ♥️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
"♥️🖇"
وازمـنمـیپرسۍدرچـہحـالۍ؟!
پـاسـخمـیدهمبیمـارِتـوام :))
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍓 آموزش ناگت خونگی🍓
#کلیپ_آموزش_ناگت_خونگی😋
بفرست واسه همه ی خانومای کدبانو😘
🎀 کانال لذت آشپزی
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر فوری و خوشمزه توی ۲۰ دقیقه😍
3 فنجان شکر
1.5 فنجان آب
نشاسته 3/4 فنجان
گلاب ۱/۴ لیوان
سرکه یه قاشق چای خوری
پسته
یک قاشق کره
دو پیمانه شکر را با یک و نیم لیوان آبروی حرارت و می گذاریم. تا زمانی که بجوشد، محلول نشاسته را با کمی آب اضافه کنید، روی شربت اضافه کنید تا یکدست شود، سپس یک پیمانه شکر را اضافه کرده و خوب هم بزنید تا مانند خمیر شود، سپس کره و گلاب یا عرق هل را اضافه کنید. سپس خوب مخلوط کنید و در آخر به دلخواه گردو یا پسته را اضافه کنید20-25 دقیقه به هم زدن ادامه داره
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
🍘#پیراشکی_قالبی🍩
خمیر پیتزا یا پیراشکی 1عدد
مرغ پخته خرد شده 1.5 پیمانه
سس مایونز یاخامه 4/1 پیمانه
پنیر موزارلا یا پنیر پیتزا 2/1 پیمانه
ریحان خرد شده 2 قاشق غذاخوری
فلفل دلمه ای خرد شده مقداری
نمک و فلفل به میزان لازم
🥐طرز تهیه:🥐
خمیر روبه شکل دایره باز کنید.ضخامتش مثل پیتزا باشه.
خمیر را مطابق شکل به 6 یا 8 قسمت تقسیم کنید
قالب رو چرب کنید و خیمر رو به این شکل داخل قالب بچینید.
چون قسمتهایی که روی هم می افتاد کلفت میشد،اون قسمتها رو با قیچی جدا کردم.
مواد میانی رو با هم مخلوط کنید و روی خمیر بریزید🥖🍞
🥐لبه های خمیر را روی مواد برگردونید.
قسمتهایی که خمیر نپوشونده دوباره پنیر پیتزا بریزید.
روی خمیر را زرده تخم مرغ و زعفران مالیده و کنجد می پاشیم.من به جای زرده از خامه و زعفران برای زرینه استفاده کردم..
حلقه را تا وقتی روی خمیر طلایی شود در طبقه وسط فر 200 درجه قرار می دهیم
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦