eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.5هزار دنبال‌کننده
24.6هزار عکس
19.4هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 مواد لازم برای ۴ نفر: بادمجان بزرگ ۱ عدد 🍆 کدو متوسط ۲ عدد سیب زمینی متوسط ۲ عدد 🥔 پیاز ۲ عدد متوسط 🧅 گوجه فرنگی ۳ عدد بزرگ 🍅 . مواد سس: گوجه فرنگی ۴ عدد 🍅 فلفل سبز ۱ عدد 🌶 پیاز متوسط۲ عدد 🧅 سیر ۵ حبه 🧄 روغن زیتون با بو ۳ ق غ 🫒 نمک و فلفل سیاه نصف ق چ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
᯾❁ @fast_food ❁᯾
نخود را از شب قبل بخیسانید و در صافی بریزید. آن‌گاه نخود را در كاسة دستگاه غذاساز بریزید و پوره كنید. سپس بقیة مواد لازم به جز روغن را به نخود بیفزائید و دوباره دستگاه را روشن كنید تا مایة صاف و یكدستی حاصل شود. حالا به میزان كافی روغن در تابة مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا داغ شود. اكنون هربار به اندازة ۲ قاشق سوپخوری از مایة فراهم كرده بردارید و آن را به شكل فلافل درست كنید. اینك فلافل‌ها را در روغن سرخ كنید تا بپزند و طلائی رنگ شوند نوش جان 💖 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
چوروس که یه خوشمزه اسپانیایه و خمیرش مشابه نون خامه ایه و بامیه بدون شهد 😋 مواد لازم: نصف پیمانه آب نصف پیمانه شیر کره ۱۲۰ گرم شکر یک ق غ نمک نصف ق چ یک پیمانه آرد سر پر چهار عدد تخم مرغ سرد متوسط اگه بزرگ بود سه عدد وانیل ۵ گرم برای تزیین شکر نصف پیمانه دارچین یک ق چ روغن برای سرخ کردن ❤ ۱_آب و شیر و شکر و نمک و کره رو داخل قابلمه ریخته میزاریم به نقطه جوش برسه و کره آب بشه ۲_آرد و به یکباره داخل مواد بالا ریخته و مدام روی حرارت ملایم که زیاد تند نباشه هم میرنیم تا وقتی که خمیر یکدست بشه و از قابلمه جدا بشه حدود پنج دقیقه روی حرارت هم میزنیم خمیر و داخل کاسه ریخته و می زاریم کمی خنک بشه با همرن برقی کمی خمیر و هم میزنیم و بعد به نوبت دانه دانه تخم مرغها رو به خمیر اضافه کنید حالا یه خمیر بدست میاد که نه زیاد سفته نه شل خمیرو داخل قیف با ماسوره ریخته و داخل روغن داغ که داخل قابلمه گود ریختیم زیر حرارت زیاد نباشه چون خیلی زود میسوزه از خمیر میزنیم و با کمک قیچی خمیر و قیجی کرده و اجازه بدین همه طرفش سرخ و طلایی بشه و بعد از سرخ شدن روی دستمال حوله ای بزارید روغن اضافیش گرفته بشه و بلافاصله موقعی که گرم داخل شکر و دارچین که با هم داخل کاسه ای جداگانه مخلوط کردین بغلطانید میتونید با نوتلا یا هر نوع سس شکلات یا کرم شکلاتی که دوست دارین سرو کنید. بهتره این دسر رو گرم سرو کنید با چای یا قهوه نوش جان 😊 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
🥩 😋 ▫️فیله ماهی قزل الا( سالمون): 4 تیکه ▫️روغن زیتون: 1/4 پیمانه ▫️سیر رنده شده: دوحبه ▫️آب لیمو ترش تازه: 2 عدد ▫️رنده پوست لیمو : 2 قاشق چایخوری ▫️پودر تخم گشنیز: 1/2 قاشق چایخوری، ریحون یا جعفری خشک : 1 قاشق غذاخوری، نمک، فلفل: به مقدار لازم 🔸تیکه های ماهی را شسته خشک می کنیم در ظرفی کنار هم چیده تا روی هم قرار نگیرد. در کاسه ای روغن زیتون، آب لیمو، پوست لیمو، ریحون یا جعفری خشک، سیر رنده شده،نمک، فلفل، پودر تخم گشنیز را با هم مخلوط کنید و روی ماهی ها ریخته، به مدت نیم ساعت تا مرینیت شود. تابه گریل را روی حرارت متوسط گذاشته کمی با کره یا روغن زیتون چرب می کنیم سپس ماهی ها را از طرف پوست داخل تابه گذاشته و هر طرف ماهی را به مدت ٣ دقیقه گریل می کنیم ᯾❁ @fast_food ❁᯾
دسر زعفرانی بهشتی مواد لازم :زرده ی تخم مرغ ۳ عدد شیر سه لیوان شکر یک لیوان سرخالی خامه ی صبحانه ۱ قوطی (۲۰۰ گرم) زعفران دم کرده ۵ ق غ خلال پسته ۳۰ گرم پودر ژلاتین ۳ ق غ طرز تهیه: شیر و نمی از شمر را روی حرارت بزارید تا شکر کاملا حل شود زعفران را اضافه کرده و حرارت را خاموش کنید در یک ظرفی زرده ی تخم مرغ و مابقی شکر رو با هم زن خووووووب بزنید تا کشدار و کرم رنگ شود خامه ی صبحانه را اضافه کرده و کمی دیگر بزنید شیر داغ را کم کم به مایع تخم مرغ اضافه کنید و همین طور با هم زن بزنید پودر ژلاتین بنماری شده و خلال پسته را اضافه کنید و در قالب مورد نظر بریزید و دریخچال به مدت ۴ ساعت بزارید تا ببنده و آماده شده در آخر سر که از قالب خارج کردید با کمی خلال پسته و زعفران ناساب روی دسر رو تزیین کنید یک دسر بسیار بسیار خوشمزه و لاکچریه🤗 دستور این خوشمزه ی فوق العاده از خواهر جونمه ᯾❁ @fast_food ❁᯾
😋 پنير خامه ای: 200 گرم کره نرم: سه چهارم پيمانه شکر: يک فنجان وانيل: کمي آرد: دو و يک چهارم پيمانه پودر ژله با طعم هاي مختلف: يک بسته جوش شيرين: نصف ق م چهارماده اوليه را خوب مخلوط کنيد. آرد، پودر ژله و جوش شيرين را با هم مخلوط کنيد.*مواد ژله را به تدريج به پنير خامه اي اضافه و خوب مخلوط کنيد. مواد به دست آمده را به مدت 30 دقيقه در يخچال بگذاريد. فر را روي حرارت 175 درجه سانتي گراد تنظيم کنيد .خمير را به تعدادي توپک تقسيم کنيد و با فاصله در سيني فر حاوي کاغذ روغني بچينيد.* را به مدت 9 تا 11 دقيقه در فر قرار دهيد؛ سپس از فر در بياوريد و بگذاريد خنک شود.سپس در شکر بغلتانيد ᯾❁ @fast_food ❁᯾
🍨 😋 ▫️شیرعسلی نصف پیمانه ▫️شیر 4پیمانه ▫️خامه صبحانه 100 گرم ▫️پودرپسته 1فنجان ▫️زرده تخم مرغ 3 عدد ▫️پودرژلاتین 3/5 ق غ ▫️شکر 1/2پیمانه ▫️وانیل نوک ق چ 🔸پودر ژلاتین رو به مقداری شیر سرداضافه میکنیم و 5 دقیقه کنار میزاریم بعد شیرعسلی رو بهش اضافه میکنیم و روی حرارت میزاریم، زرده های تخم مرغ و شکر و وانیل رو باهم میزنیم تا کرم رنگ وکشدار بشه یه ملاقه یه ملاقه از شیر گرم رو بهش اضافه میکنیم و تند تند هم میزنیم بعد به قابلمه ی شیر اضافه میکنیم و سریع هم میزنیم درحدمخلوط شدن، از روی حرارت برمیداریم ومیزاریم کنار تا از حرارت بیافته وقتی خنک شد خامه وپودر پسته رو هم اضافه میکنیم وهم میزنیم تا یکدست بشه ، ( به دلخواه دو قطره رنگ خوراکی سبز هم میتونید اضافه کنید)توی قالب چرب شده میریزیم به مدت 6تا 8 ساعت توی یخچال قرارمیدیم تا ببنده ᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دیگه ذرت مکزیکی از بیرون نخر با این روش خودت تو خونه درستش کن عاشقش میشی😋😍 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
هدایت شده از ♥️دلدار ♥️
ابری ترین هوای منی و خودت نمیدانی وقتی به تو فکر می کنم چقدر باران می بارد …☔️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم: 📌آرد 1ونیم پیمانه 📌شیر 1 پیمانه 📌شکر 2/3پیمانه 📌روغن1/4 پیمانه 📌پودر کاکائو 2 ق غ 📌بکینگ پودر 1 ق م 📌وانیل 1/4ق چ 📌سرکه سفید یا آبلیمو 1 ق غ ابتدا قابلمه ای با قطر 18 سانت رو با شعله پخش کن روی حرارت ملایم بذارید تا خوب داغ بشه. شکر، شیر، روغن، وانیل و آبلیمو رو با هم مخلوط کنید با همزن دستی کمی بزنید. بکینگ پودر و پودر کاکائو الک شده رو به آرد الک شده اضافه کنید و مخلوط کنید. آرد رو در دو مرحله به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید. قابلمه رو با روغن مایع یه مقدار چرب کنید سپس مواد رو داخلش بریزید و سر قابلمه رو بذارید و نیم ساعت بهش زمان بدید تا بپزه. بعد از نیم ساعت با خلال دندون چک کنید اگه چیزی به خلال نچسبیده بود کیکتون پخته است. دقت کنید حرارت اگه خیلی کم باشه کیکتون خمیر میشه اگه خیلی هم زیاد باشه همینجور. پس حرارت رو ملایم بذارید ᯾❁ @fast_food ❁᯾
رسپی نخودی روغن صاف ۴۰۰گرم روغن خوراکی دان یاهمون جامد۸۰گرم شکرپودر۶۰۰گرم اردنخود۶۰۰گرم اردسفید۴۰۰گرم رنگ مخصوص نخودی زعفرانی به دلخواه وانیل پودرهل به دلخواه اول شکررپودروروغنهاپوک بشن بعدرنگ وانیل اضافه کنیدیکم دیگه بارنگ کارکنه پوک بشه بعدبادنده یک اردهارااضافه کنیدتاخمیرنرم بشه ورومیزپهنش کن قالب بزنین دوستان گرامی این رسپی نخودی خیلی عالیه حتما درست کنین 👌👌👌👌👌 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیو کن یه کیک مرغ خوشمزه باهاش درست کنی🥰🍞🍞 کیک مرغ: سینه مرغ پخته و ریش ریش شده جعفری خرد شده سس مایونز ماست چکیده گردو خرد شده نان تست خیار شور ᯾❁ @fast_food ❁᯾
🔷 مواد لازم برای ۴ نفر : لوبیا چشم بلبلی : نیم کیلو تخم مرغ هم زده شده : ۲ عدد نمک و فلفل : به اندازه کافی روغن برای سرخ کردن آرد : نصف پیمانه بکینگ پودر : یک چهارم قاشق چایخوری جوش شیرین : یک چهارم قاشق چایخوری پیاز رنده شده : یک عدد کوچک 🌮طرز تهیه : لوبیای آب پز شده را له و با بقیه مواد مخلوط کنید و به شکل گرد یا پهن دربیاورید و سرخ کنید. ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
‌ بابونه شکلاتی: شیر نارگیل یا شیر ساده ۲ فنجان بابونه ۲ قاشق غذاخوری پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری عسل به مقدار دلخواه 👌 ابتدا ۱ فنجان شیر را به همراه بابونه روی حرارت بگذارید تا گرم شده و برای ۵ دقیقه ریز بجوشد حال پودر کاکائو را اضافه کنید. سپس از روی حرارت برداشته، از صافی عبور دهید و سایر مواد را به آن بیافزائید. ᯾❁ @fast_food ❁᯾
🍊🍋بستنی یخی لیمو و پرتقال 🍦برای تهیه این بستنی بی‌نظیر میوه‌ای به مواد زیر احتیاج دارید: آب پرتقال همراه با پالپ 3 پیمانه. شکر 4 قاشق غذاخوری. رنده پوست لیمو 1.3 قاشق چایخوری. پرتقال کوچک و برش خورده یک عدد. 🍭🍬طرز تهیه🍫 تمام مواد گفته شده بجز پرتقال خورد شده را به میکسر منتقل کنید و خوب ترکیبشان کنید. قالب بستنی را آماده کنید و داخل هر قالب کمی از تکه‌های پرتقال بریزید و بعد مایع بستنی را بیافزایید چوب‌های بستنی را داخل قالب‌ها بگذارید و سپس آن را به فریزر منتقل کنید. پس از چند ساعت بستنی پرتقالی شما آماده است. ᯾❁ @fast_food ❁᯾
😋 ✍ مواد لازم : ۵ تا تخم مرغ یک لیوان شکر وانیل یک قاشق مربا خوری روغن نصف لیوان شیر دو سوم لیوان پودر کاکایو یک سوم لیوان بادوم زمینی رنده یا کوبیده ریز شده یا پودر یک سوم لیوان آرد دو لیوان بکینگ پودر دو قاشق مربا خوری سر صاف 🥣 طرز تهیه: شکر و تخم مرغ و وانیل رو بزنید با همزن تا کفی بشه روغن شیر پودر کاکایو بادوم زمینی ها رو اضافه کنید سی ثانیه با همزن بزنید آرد رو اضافه کنید و بکینگ پودر سی ثانیه بزنید و بریزید تو قالب بدارید تو فر از قبل داغ شده با دمای۱۷۵ درجه برای حدود ۵۰ دقیقه(کاپ کیک ۲۰ تا ۳۰ دقیقه ) ᯾❁ @fast_food ❁᯾
حاج بادوم ᯾❁ @fast_food ❁᯾