eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16هزار دنبال‌کننده
24.1هزار عکس
18.6هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
#کنافه_پنیری 😋 🔸نیم کیلو کنافه خیس با ۱۰۰ گرم کره آب شده مخلوط میکنیم . بعد کمی از کنافه داخل فنجان قهوه میذاریم وسطش رو یکم گود میکنیم و تکه پنیر حالا هر پنیری میتونه باشه (پنیر مثلثی،پنیر پیتزا،پنیر خامه ای )میذاریم روش دوباره کنافه میذاریم کمی فشرده ش میکنیم واز فنجان آروم بیرون میاریم در ظرف مورد نظر که کمی چرب کردیم میذاریم کمی دوباره کره آب شده روش میریزیم خیلی کم ودر فر ۱۸۰ به مدت نیم ساعت و وقتی ترد شد و زیرش طلایی شد .بعد گریل بالا روشن میکنیم که روش هم طلایی بشه . بعد از فر بیرون میاریم و همینطور که داغه شهد روش میریزیم . 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزشی #پفک_خانگی 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
#کوکو_سبزی_با_نان_باگت 😋 مواد لازم فلفل به میزان لازم نمک به میزان لازم سبزی (کوکوی ریز شده) 100 گرم آرد سیب زمینی 2 قاشق غذاخوری پیاز 1 عدد تخم مرغ 4 عدد آب 1 پنجم لیوان نان باگت 1 عدد روغن به میزان لازم طرز_تهیه  ابتدا در ظرفی مناسب آرد سیب زمینی ، آب، تخم مرغ و پیاز رنده شده را با هم مخلوط کرده و خوب هم میزنیم تا یکدست شود. سبزی کوکو و نمک و فلفل را به آن می افزاییم و بازهم میزنیم. سعی کنید موادتان را آنقدر بزنید تا مخلوط یکدست و یک رنگی داشته باشید. روغن را در تابه ای می ریزیم و داغ می کنیم.نان باگت را به صورت حلقه های 2تا 3 سانتی متری برش می زنیم و وسط آن را خالی میکنیم. حلقه های نان باگت را در روغن می چینیم و با قاشق از مواد کوکو داخل آنها می ریزیم. بعد از این که یکطرف کوکو سرخ شد پشت و رو می کنیم. 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزشی #طرز_تهیه_حلوا_با_شیره_ی_خرما 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
#فرنی_شکلاتی 🍨 😋 نیم لیتر شیر ۳ق س شکر ۱ق س پودرکاکائو، ۱ق س اردبرنج، ۱ق س نشاسته ذرت رو باهم توی ظرف میریزیم‌و باهمزن دستی خوب هم‌میزنیم‌تا کاملا صاف و یکدست بشه گلاب روهم‌اضافه میکنیم ومیذاریم‌روی حرارت مدام‌هم میزنیم تا مایع غلیظ‌بشه به غلظت مناسب که رسید شعلرو‌خاموش میکنیم و فرنی رو‌توی ظرف مورد نظر ریخته تزیین‌میکنیم 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
👇 ❣ آرامش تحفه‌ای گرانبها با رنگ عشق است از جانب خدا در این عصر زیبــا این هدیه را برای شما دوستان نازنین آرزومندم صبحتون پراز آرامش @fast_food💞
#دسر_پاناکوتا 🍷 😋 مواد لازم شیر سه پیمانه شکر یک پیمانه خامه یک بسته (پاکت صورتی) ژلاتین سه قاشق غذاخوری وانیل مقدار کم گلاب دوقاشق غذا خوری #طرز_تهیه : ژلاتین رو با ده قاشق اب مخلوط کردم کناری گذاشتم تا روش کف کنه بعد روی بخار کتری گذاشتم و هم زدم تا تمام ذرات ژلاتین تو اب حل بشه و مایه شفافی به دست بیاد شیر و شکر رو با هم مخلوط کردم روی شعله گذاشتم تا شیر جوش بیاد و شکر در شیر حل بشه در اخر بهش گلاب و وانیل اضافه کردم (گلاب رو اول اضافه نکنین اگه زیاد جوش بخوره هم بوش از بین میره و احتمال داره  دسروتلخ کنه) شعله رو خاموش کردم ژلاتین رو به شیر اضافه کردم و گذاشتم تا شیرمون سرد بشه خامه رو هم زدم تا یه خورده سبک بشه و به شیر که کاملا سرد شده و هم دما با خامه شده خامه روبهش اضافه کردم و هم زدم تا یک دست بشه . 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
#آبگوشت 🍲 😋 مواد لازم پیاز دوعدد بزرگ نخود یڪ ونیم پیمانه لوبیا قرمز یڪ پیمانه گوشت 400 گرم سیب زمینے متوسط دوعدد نمڪ وفلفل سیاه پودر پاپریکا و زردچوبه به میزان لازم #طرز_تهیه ابتدا حبوبات رو 24 ساعت خیس میکنیم وچند بار آبش رو عوض میکنیم تا نفخش گرفته بشه بعد پیاز داغ حسابے میگیریم دوعدد پیاز بزرگ وگوشت رو میریزم داخلش وسرخش میکنیم بعد هم زرچوبه میزنیم وبا حبوبات میزاریم بپزن وقتے که کاملا گوشت وحبوبات جا افتاد بهشون نمڪ وفلفل سیاه و پودر پاپریکا میزنیم ودو قاشق هم رب گوجه ودوتا سیب زمینے هارو هم درسته میندازیم ومیزاریم دوباره باهم جابیفته وقتے کاملا با هم جا افتادن کمے هم بهش ریحون میخکے خشڪ اضافه میکنیم که عطر خاصے به آبگوشت میده. 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
#سردنوش_عناب_کاسنی 🍹 تخم شربتی 1 قاشق چایخوری عرق کاسنی 70 میلی‌لیتر عرق عناب 40 میلی‌لیتر عرق هل و گلاب 100 میلی‌لیتر گل گاو زبان چند برگ شهد گل گاو زبان 20 میلی‌لیتر یخ 5 عدد تخم شربتی را در 1 پیمانه آبجوش بریزید تا نرم شود. در شِیکرهای دستی یا کوکتل شِیکرها، عرقیجات را به همراه گل گاو زبان و شهد آن با هم ترکیب کنید. یخ را نیز به آن اضافه کنید. مواد را کاملاً با هم مخلوط کرده و در لیوان‌های مورد نظر بریزید. سپس تخم شربتی را که از آب جوش جدا و خنک شده را به نوشیدنی خود اضافه کنید. خواص: عرق کاسنی و عناب به خاطر طبع خنکی که دارند، معروفند. پس می‌توان گفت این نوشیدنی یک نوع خنک کننده برای بدن بوده و عطش و گرما را از بدن دور می‌کند. گل گاو زبان و شهد آن یک مکمل بسیار خوب برای این نوشیدنی می‌باشد، چرا که علاوه بر خنکی و رفع عطش، آرامش و تمدد اعصاب را به همراه دارد. 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸 #خوراك_لوبيا_ومرغ موادلازم📝 لوبیا چیتی یا کشاورزی 2 پیمانه مرغ و یا گوشت نیم کیلو خرد شده پیاز دو عدد متوسط سیب زمینی دو عدد خرد شده نمک.فلفل .زرد چوبه. کمی رب چند تا گوجه گیلاسی طرز تهیه📝 پیاز رو با مقدار کمی روغن کمی تفت می دیم تا شیشه ای بشه.گوشت یا مرغ خرد شده رو به پیاز اضافه کرده با کمی زرد چوبه تفت می دیم. لوبیا رو می ریزیم. حدود 3 لیوان آب می ریزیم تا گوشت و لوبیا خوب بپزه.کمی رب گوجه اضافه کنید.در نهایت سیب زمینی خرد شده رو بریزید و گوجه گیلاسی هارو اضافه کنید .نمک و فلفل رو اندازه کنید. غذای ما آماده است .حتما با نارنج و یا آبلیمو تازه و فلفل سیاه میل کنید. 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
#تزیین_سالاد ماکارونی 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
#خورشت_کل_ بروکلی 😋 مواد لازم گوشت ۴۰۰ گرم کلم بروکلی ۴۰۰ گرم لپه ۵/. پیمانه گوجه فرنگی ۳ عدد پیاز داغ ۳ الی ۴ قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی به مقدار لازم نمک و زرد چوبه به مقدار لازم آب لیمو نصف استکان روغن برای سرخ کردن #طرز_تهيه گوشت را با یک پیاز کوچک و نمک و زرد چوبه بپزید و لپه پخته شده و کلم بروکلی سرخ شده را به آن اضافه کنید. ۵ دقیقه مانده به آخر پخت گوجه فرنگی پوست کنده و ریز شده و رب گوجه و پیاز داغ و آب لیمو را به خورشت اضافه کنید. 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
#کرم_شکلاتی 🍨 😋 🔸دو لیوان شیر رو با نصف لیوان شکر روی حرارت میزاریم تا شکر حل بشه، ۲ قاشق آرد گندم یا نشاسته ذرت اضافه میکنیم، ۵۰ گرم شکلات تخته ای و یک قاشق هم پودر کاکائو اضافه میکنیم و مرتب هم میزنیم تا کرم کاملا یکدست بشه، آخر پخت ۲۰ گرم کره هم اضافه میکنیم، اگه احساس کردید غلیظ هست همینطور که رو گاز هست کم کم شیر اضافه کنید تا به غلظت دلخواهتون برسید ، برای لایه ی وسط بیسکویت پتی بور شکلاتی رو پودر کردم و بینش ریختم . و برای قسمت سفید هم شکلات تخته ای و پودر کاکائو رو حذف و به جاش کمی وانیل اضافه کنید ، این دسر خیلی سریع و راحت آماده میشه 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
#حلوا_نوتلا 🍮 😋 یک پیمانه آرد سبوس دار پودر قند یک ق غ پر روغن و کره دو ق غ از هر کدوم نوتلا یک ق غ شکلات تخته ای تلخ یک ق غ 🔸آرد رو تفت می دهیم مخلوط روغن و کره رو بعد از اینکه رنگ آرد برگشت بهش اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم .بعد شعله رو خاموش می کنیم و پودر قند رو بهش اضافه می کنیم در این حالت یه خمیر سفت باید داشته باشیم اگه خیلی سفت بود کمی روغن و اگر شل بود کمی آرد تفت داده شده بهش اضافه می کنیم در آخر هم نوتلا و شکلات دارک بن ماری شده رو بهش اضافه می کنیم و در قالب های سیلیکونی یا بشقاب می ریزیم و می زاریم توی فریزر به مدت یک ساعت تا ببنده .اگه توی بشقاب ریختیم می تونیم بصورت لوز برش بزنیم. این حلوا رو می تونید با نوتلا خالی درست کنید که رنگش روشن تر میشه .یا با شکلات تنها. 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
#کدو_سبز_شکم_پر 🔰 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
⛱ 🔴مواد لازم🔻 ▫️چهار عدد کدو سبز قلمی ▫️یک عدد سیب زمینی متوسط ▫️پنج عدد قارچ ▫️یک عدد فیله ی گوجه بدون پوست ▫️سه قاشق غذاخوری سویای خیس شده ▫️نمک و فلفل سیاه و آویشن به مقدار لازم ▫️سه قاشق غذاخوری پودر پنیر پارمزان ▫️روغن زیتون یک قاشق غذاخوری ▫️سیر دو حبه 🔴طرز تهیه🔻🌮 🔸اول از همه کدوها را شسته و از طول کدو به دو قسمت تقسیم کنید . پوست کدو را نگیرید . داخل کدوها را با قاشق کوچک خالی کنید . کدوها را در فر صدو هشتاد درجه بمدت یکربع داخل فر بگذارید . سیب زمینی را آب پز کرده و نگینی خرد کنید . در یک ماهیتابه دوحبه سیر را ریز کرده وبا روغن زیتون کمی تفت دهید. 🔸سویای خیس شده و سیب زمینی نگینی و مواد داخل کدو که با قاشق خالی کردید را به سیر اضافه کرده و تفت دهید قارچ را ورقه کرده و با فیله گوجه به مواد اضافه کنید . نمک و فلفل و ادویه را به موادتان اضافه کنید . آب مواد که کشیده شد داخل کدوها را با این مواد پر کنید 🔸روی آن پودر پنیر پارمزان ریخته و به مدت بیست دقیقه داخل فر صد و هشتاد درجه بگذارید بعد حرارت بالای فر را نیز میتوانید کمی روشن کنید تا روی پنیر طلایی شود. 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ و در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
#ترفند_آشپزی 🔸يك دستور عالى براى يه ته ديگ بى نظير برنجى👇 🔸مقداری از برنج کف قابلمه بریزید مقداری آب برنج و روغن و زردچوبه اضافه کنید هم بزنید یکدست بشه بعد با پشت کفگیر صاف کنید بقیه برنج با کفگیر کم کم و بصورت گنبدی روی ته دیگ بریزید. روی شعله زیاد بذارید بخارش که درومد زیرشو ملایم کنید و نیم ساعت دم کنید 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
صبح شد دست خدا بر سرمان سایه شود بر سـتون دل ما کاش خدا پایه شود صبح ما گر شود آغاز به دستان خدا دستِ پر مهر خدا روزی و سرمایه شود سلام روزتون با نگاه خدا🌸 @fast_food💞
#کیک_ژله_ای_پرتقالی 🍰🍊 🍴مواد لازم🍴 تخم مرغ ۳ عدد  شکر ۳/۴ لیوان  روغن مایع نصف لیوان  پودر ژله پرتغال ۱ بسته  آرد ۱ و نیم لیوان  آب پرتقال یا شیر یا ماست نصف لیوان  بیکینگ پودر ۱ ق مرباخوری اسانس و رنگ خوراكى به میزان دلخواه ‌‌ 🔥طرز تهیه🔥 اول قالب رو چرب کرده کف قالب کاغذ روغنی میندازیم،فر رو با دمای ۱۸۰ درجه گرم میکنیم.تخم‌مرغ،شکر و اسانس پرتقال رو با دور تند همزن میزنیم تا کشدار و حجیم بشه،روغن و آب پرتقال یا شیر یا ماست رو اضافه کرده و مجدد با همزن میزنیم.در آخر آرد و بکینگ پودر رو الک کرده به همراه پودر ژله به مواد اضافه کرده و با لیسک خوب مخلوط میکنیم تا یکدست شه،در صورت نیاز میتونین چند قطره رنگ خوراكى هم اضافه کنید که رنگ دلخواهو بهتون بده، مواد و داخل قالب ریخته داخل فر به مدت ۳۵-۴۰ دقیقه قرار میدیم. ‌✔ پودر ژله باعث میشه عطر و طعم کیک قوی بشه و رنگ قشنگی بگیره. ✔اگر بدون اسانس میخواید درست کنید جاش وانیل بریزید. ✔به غیر از پرتغال میشه از میوه های دیگه استفاده کرد فقط باید آبمیوه های متناسب با پودر ژله را انتخاب کنیم یا به جای آبمیوه شیر یا ماست بریزیم. 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
#ترشی_کلم_بنفش 😋 #طرز_تهیه کلم را در آب و کمی نمک بجوشانید مدت جوشاندن 2 تا 4 دقیقه باشد. سپس آن را در سبد بریزید تا آب اضافی از کلم خارج شود، در این قسمت ملاحظه می کنید که آب بنفشی از آن خارج می شود. در قابلمه دیگری سرکه سفید را نیز با کمی نمک بجوشانید. کلم بنفش آبکش شده را درون شیشه های در دار بریزید و روی آن، سرکه جوشیده شده را به صورت داغ بریزید تا شیشه پر شود. کنار بگذارید تا محتوای شیشه سرد شود سپس درب آن را ببندید. ترشی کلم بنفش شما آماده شده است. 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
#مرغ_ناردونی 😋 مواد لازم ران مرغ: دوعدد  پياز: يك عدد متوسط  سير: دوحبه  آب انار: يك پيمانه ونيم  انار: يك پيمانه  روغن زيتون: سه قاشق غذا خوري  رب انار : دوقاشق غذا خوري  نمك ،فلفل ،زرد چوبه : به مقدار لازم طرز_تهیه 🔸در ابتدا مرغ را با نمك فلفل زردچوبه طعم دار ميكنيم ويك ساعت داخل يخچال استراحت ميديم . بعد يك ساعت از يخچال بيرون مياريم و داخل روغن زيتون كمي تفت ميديم تا مرغ كاور بشه و موقع پخت باز نشه. بعد كه كمي طلايي شد برميداريم وكنار ميزاريم و پياز رو نگيني ميكنيم وداخل همون روغن كه مرغ تفت داديم تفت ميديم بعد سير رنده ميكنيم رو به پياز اضافه ميكنيم وقتي كه خوب تفت داديم رب انار وآب انار اضافه ميكنيم ووقتي شروع به قل زدن كرد مرغ رو به خورشت اضافه ميكنيم و زير اجاق گاز رو كم ميكنيم واجازه ميديم باحرارت كم مرغ بپزه وخورشت جابيفته. يك ربع قبل از سرو کردن ، انارو به خورشت اضافه ميكنيم ودر قابلمه رو نميزاريم چون اگه بزاريم انارها رنگشون سفيد ميشه وبد رنگ ميشه . 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
#تزیین_پنیر 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
#تزیین_غذا 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
#سمبوسه_سیب_زمینی 🔰 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
⛱ 🔴مواد لازم🔻 ▫️سیب زمینی : 3 عدد متوسط ▫️پیاز متوسط : 2 عدد متوسط ▫️پیازچه د 5 تا 6 ساقه جوان ▫️گشنیز : 2 قاشق غذا خوری ساطوری شده ▫️جعفری : 2 قاشق غذا خوری ساطوری شده ▫️نان لواش: 4 ورق نان ▫️روغن : 250 میلی لیتر یا یک پیمانه اندازه گیری ▫️زرد چوبه :1 چهارم قاشق چایخوری ▫️در صورت تمایل میتوانید کمی گوشت چرخ کرده هم تفت بدهید و برای مغذی تر شدن غذا به آن اضافه کنید ▫️نمک و فلفل سیاه : به میزان لازم 🔴طرز_تهیه🔻 🔸برای درست کردن سمبوسه می توانید سیب زمینی ها را پوست بکنید نگینی کنید و بعد آپز کنید و یا با پوست سیب زمینی را آبپز کنید. در فاصله ای که سیب زمینی ها آب پز میشوند، پیازها را خرد میکنیم و در ظرف مورد نظر سرخ میکنیم ولی خیلی خشکش نمیکنیم و در آخر تفت هم کمی زرد چوبه به آن اضافه میکنیم تا پیازمون خوش رنگ و طلایی بشه .بعد از اینکه سیب زمینی ها پخت و سرد شد آن را با رنده ی درشت یا به شکل نگینی خرد می کنیم 🔸و مواد سمبوسه را که شامل سیب زمینی ، پیاز و همچنین سبزی های معطر است را به همراه کمی نمک ، فلفل و زرد چوبه با هم ترکیب میکنیم. وقتی موادمان آماده شد باید نان های لواشمان را برش بزنیم اگر میخواهید سمبوسه های بزرگ درست کنید باید نان هارا به صورت طولی و اگر سمبوسه های کوچک آنها را به صورت عرضی برش میزنیم.‌ حالا برای پیچیدن سمبوسه از مواد بر می داریم و یک سمت نان قرارمی دهیم و به حالت مثلثی نان را می پیچونیم این مثلت چند چرخ میخورد تا تمام اضلاع آن بسته شود فقط اگر لب های نان ها خشک بود یه خورده مرطوبش کنید تا نان موقع کار نشکنه. 🔸بعد از پیچاندن سمبوسه ها آنها را در روغنی که حدودا نیم سانت از سطح ظرف را پر کرده سرخ کنیم. فقط دقت کنید برای اینکه سمبوسه ها باز نشن از سمتی که پیچیده شدن داخل روغن قرار دهید. وقتی سمبوسه ها سرخ شد طرف دیگر آن را سرخ میکنیم و بعد از سرخ شدن روغن اضافه آن را با کاغذ خشک کن و یا قرار دادن بر روی صافی بگیرید. 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ و در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh