eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
15.9هزار دنبال‌کننده
25هزار عکس
19.7هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
🎃🎃🎃 👆🏻👆🏻👆🏻👇🏻👆🏻👇🏻👆🏻👇🏻 مواد اولیه : برای 5 نفر تخم مرغ (درشت) 3عدد شکر (سرخالی) 1لیوان پوره کدو حلوایی (سرخالی) 2سوم لیوان خامه فرم گرفته به میزان لازم پودر قند 1چهارم لیوان بیکینگ پودر 1قاشق چایخوری دارچین 1قاشق مرباخوری آرد 3چهارم لیوان ابتدا فر را با دمای 180درجه سانتی گراد روشن کنید تا کاملا گرم شود. تخم مرغ ها را درون ظرف مناسبی شکسته و با همزن برقی به خوبی بزنید تا یکنواخت شود سپس شکر را کم کم به آن افزوده و به خوبی مخلوط کنید. حدود 5دقیقه با دور تند شکر و تخم مرغ را بزنید. همه مواد خشک را با هم مخلوط کرده و 3مرتبه آن را الک کنید تا مخلوط شده و هوا بخورد. حال پوره کدو را به تخم مرغ اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکنواخت شود. آرد را کم کم اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید. قالب مناسبی را انتخاب کرده و کف آن کاغذ روغنی قرار دهید. مواد کیک را داخل قالب ریخته و داخل فر قرار دهید و 15تا20دقیقه صبر کنید تا پخته شود. صبر کنید تا کیک کاملا سرد شود سپس روی یک دستمال تمیز مقداری پودر قند بپاشید و کیک را بعد از پخته شدن روی آن قرار داده و بعد آن را رول کنید. بعد از آنکه یک ساعت گذشت رول را باز کرده و روی رولت خامه بزنید و دوباره آن را ببندید و 1ساعت دیگر داخل یخچال قرار دهید. بعد از گذشت زمان رولت را برش زده و سرو کنید! . . . با ما حرفه ای شوید👇👩‍🍳 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک 5 دقیقه ای شکلاتی اونم بدون آردو شکر😋👌🏻 با ما همراه باش دوتا موز رو خورد کنید و با دوتا تخم مرغ ( 4 ق ) پودر کاکائو و( نصف ق چ) بکینگ پودر میکس کنید بعد تو قالب مورد نظر(قطر قالب 12 سانتی) که تهش رو چرب کردید بریزید و بزارید تو مایکروویو تا به مدت 5-7 دقیقه باشه و آماده بشه حالا چون شکر نداره حتما باید این کیک رو روکش کنید برا روکشش (50 گرم) شیر رو با(50 گرم) شکلات به روش بن ماری ذوب کنید و کیک رو باهاش روکش کنید این کیک خیس شکلاتی واقعاخوشمزه و آسونه حتما امتحان کنید😋🤌🏻 . . . با ما حرفه ای شوید👇👩‍🍳 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کراکت قارچ و کرفس کراکت یه پیش غذای فرانسوی خیلی محبوبه که ترکیب اصلیش سیب زمینیه ولی میتونید به دلخواه به موادش چیزایی که دلتون میخواد رو اضافه و کم کنید و کراکت های متنوع درست کنید و حالشو ببرید😋😋 ‌❤️ 👇 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳 🧑‍🍳 کره محلی شیراز رامک ... ۵۰ گرم تخم مرغ ... ۲ عدد شکر.... ½ پیمانه ارد ... ۱ پیمانه شیر ... ½ پیمانه بکینگ پودر ... ۱ ق چ وانیل ... ¼ ق چ شکلات ذوب شده ... ½ پیمانه شکلات مغز فندقی ... ۱۲ عدد مواد لازم برای خامه: خامه پاکتی رامک ... ۱ بسته پودر خامه ... ۲ ق غ پودر قند ... ۲ ق غ رنگ خوراکی ... به مقدارکافی . . . . ᯾❁ @fast_food ❁᯾
🍗 😋 ▫️سینه مرغ بدون استخوان ۲ عدد ▫️اسفناج ۱۰۰ گرم(اندازه دو تا مشت) ▫️قارچ ۵ عدد ▫️پنیر لبنه ۲ ق غ ▫️سیر ۲ حبه ▫️پنیر موزارلا ۲ ق غ 🔸خوووب اول مرغ بشورید بعد به صورت افقی وسط مرغ از طول با چاقو یه برش نسبتا عمیق بزنید بعد با یه دونه پیاز و نمک فلفل سیاه ، آبلیمو ، ۳ قاشق روغن زیتون به مدت حداقل ۱ ساعت مرینیت کنید. تو این فاصله میتونید مواد داخل مرغتون آماده کنید اسفناجتون درشت خرد کنید و در حد یکی دو دقیقه تفت بدید که سبک بشه ولی رنگ سبزش حفظ بشه بعد دو حبه سیر رنده شده رو به همراه قارچتون (قارچ هارو ریز و نگینی خرد کنید) اضافه کنید ۱ دقیقه دیگه با شعله زیاد تفت بدید بعد پنیر هاتون و فلفل سیاه اضافه کنید دو سه تا هم بزنید که قشنگ مخلوط شه و زیرش خاموش کنید بزارید کنار تا خنک بشه . از موادتون وسط مرغ هارو پر کنید در حدی که بیرون نزنه و در آخر روی سینه هارو با محلول کره و زعفران آغشته کنید بزارید به مدت ۴۵ دقیقه با درجه ۱۸۰ تو فر ‌❤️ 👇 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
11.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ساندویچ گریل سینه مرغ ۲ عدد نان تافتون ۶ عدد کاهو پیج نصف ۱ عدد خیار شور ۳ عدد سیب زمینی ۴ عدد ادویه سیب زمینی 👇ادویه سیب زمینی👇 نمک و فلفل سیاه و اویشن و پاپریکا و پول بیبر و پودر سیر (هرکدوم ۱ قاشق چای خوری ) کچاب ۱ قاشق غذا غوری مایونز ۱ قاشق غذا خوری سرکه ۱ قاشق غذا خوری خیار شور یک عدد ماست ۴ قاشق غذا خوری روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری سیر ۱ حبه ‌❤️ 👇 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
کدو سبز ها روبک خط درمیان پوست گرفتم و سرخ کردم و کنار گذاشتم روی مرغها رو نمک و زرد چوبه زدم و حسابی سرخشون کردم حالا داخل همون روغن یک عدد پیاز بزرگ رو نگینی ریز رو ریخته و سرخ کردم بعد از سرخ شدن پیاز دو حبه سیر به همراه نصف قاشق زرد چوبه و نصف قاشق چای خوری گرد غوره و یک لیوان پوره گوجه فرنگی ویک لیوان اب اضافه کردم و روی شعله متوسط گاز گذاشتم تا جوش بیاد، مرغ و کدوها ی سرخ شده رو داخل تابه چیدم گوجه های قاچ شده وفلفل سبز رو اضافه کردم مواد سس رو روش ریختم و با شعله ملایم به مدت یک ساعت گذاشتم تا خورشت بپزه و جا بیفته برای ته دیگ هم دو عدد سیب زمینی رو رنده درشت کردم حسابی شستم تا نشاسته سیب زمینی بره بعد با دست فشردم تا آب اضافه سیب زمینی گرفته بشه بعد داخل کاسه ریختم و دو قاشق زعفران دم کرده و کمی نمک زدم بعد کف قابلمه مورد نظرم رو روغن ریخته و مواد سیب زمینی رو ریختم وبا پشت قاشق صاف کردم و برنج ابکش شده رو روش ریختم وبا شعله خیلی ملایم گذاشتم تا برنجم دم کشید به همین سادگی و خوشمزگی👌🏼😋 ‌❤️ 👇 ᯾❁ @fast_food ❁᯾