eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16هزار دنبال‌کننده
24.2هزار عکس
18.6هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 📽 آموزش 🥮 📤فوروارد یادتون نره 🍔👇 🔚فوروارد یادتون نره 🍔 ❥⊰❣JOiN👇❥⊰ ✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦ ╰━━═━━⊰❀👩‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━
📤فوروارد یادتون نره 🍔👇 🔚فوروارد یادتون نره 🍔 ❥⊰❣JOiN👇❥⊰ ✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦ ╰━━═━━⊰❀👩‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━
طرز تهيه: من برای شله زرد یک پیمانه برنج رو میشورم و چندین ساعت خیس میکنم به ازای هر پیمانه برنج چهارتاپنج پیمانه آب و یک پیمانه گلاب میریزم.میزان آب بسته به کیفیت برنج مصرفی و همینطور زیاد و کم بودن شعله گاز در هنگام پخت ممکنه تغییر کنه. چندتا دونه هل رو به همراه چند تادونه غنچه گل محمدی دم میکنم و آبش رو داخل شله زرد میریزم و حدودا یک ساعتی زمان میدم تا برنج نرم بشه و کمی لعاب بندازه حالا دوقاشق روغن جامد زعفرانی یا کره به همراه زعفران دم کرده به شله زردم اضافه میکنم.رنگ شله زرد به میل و سلیقه خودتون بستگی داره. حالا اگه دوست دارید شله زردتون وقتی سرد میشه یک لایه رویه ببنده شکر رو هم الان باید اضافه کنید در غیر اینصورت شکر رو نیم ساعت آخر طبخ به شله زرد اضافه میکنیم،به ازای هر پیمانه برنج بین دو تا دو ونیم پیمانه شکر میریزیم و زمان کافی میدیم تا شله زردمون کاملا لعابدار و جاافتاده بشه،یک ربع آخر پخت خلال بادوم رو درصورت تمایل اضافه میکنیم و تمام. دوتا نکته هم خدمتتون بگم اول اینکه حتما از برنج مرغوب ایرانی برای شله زرد استفاده کنیم ،فرقی هم نداره که نیم دونه باشه یانه فقط برنج مرغوب ایرانی باشه دوم اینکه اگه در پایان کار دیدیم شله زردمون لعاب دار نشده یکی دوقاشق آرد برنج رو در مقداری گلاب حل میکنیم و به شله زرد اضافه کرده و تندتند هم میزنیم تا کاملا لعابدار بشه. 🔚فوروارد یادتون نره 🍔 ❥⊰❣JOiN👇❥⊰ ✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦ ᯾❁ @fast_food ❁᯾       ✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 📽 آموزش 😋👆 📤فوروارد یادتون نره 🍔👇 🔚فوروارد یادتون نره 🍔 ❥⊰❣JOiN👇❥⊰ ✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦ ╰━━═━━⊰❀👩‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 📽 آموزش 🥟 😋👆 📤فوروارد یادتون نره 🍔👇 🔚فوروارد یادتون نره 🍔 ❥⊰❣JOiN👇❥⊰ ✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦ ╰━━═━━⊰❀👩‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━
مواد لازم: 150 میلی لیتر شیر ولرم(یا 3/4 لیوان) 30 گرم کره ذوب شده .2 قاشق غذاخوری پر شکر (35تا40 گرم) .1 عددتخم مرغ . نصف پاکت خمیر مایه خیس 20گرم نصف یک عدد میشه(یا 1قاشق مرباخوری پر خمیر مایه خشک) . نصف بسته5گرمی وانیل شکری(یا کمی وانیل ایرانی) .یک پنس نمک(نوک قاشق چایخوری) . 2 لیوان آرد ( 300گرم) بسته به نوع آرد استفاده شده و اندازه تخم مرغ دارد امکان دارد کمتر یا بیشتر آرد استفاده شود) . برای پر کردن دونات: مارمالاد توت فرنگی،یا هرنوع کرم وانیلی ویا شکلاتی . طرز تهیه: ابتدا شیر ولرم ، خمیر مایه خیس (یاخشک)، یک قاشق غذاخوری شکر و 4 قاشق غذاخوری آرد را با هم مخلوط کنید و بزارید 15 دقیقه تا عمل کند . آرد و نمک را در یک کاسه بزرگ بریزید ،مخلوط تخمیر شده (خمیر مایه آماده شده)و بقیه مواد (وانیل و تخم مرغ و کرە)را اضافه کنید و ورز دهید تا که خمیر به دست نچسبد واکه لازم شد کمی آرد دیگە را کم کم اضافه کنید تا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاد. روی خمیر را پوشانده وبگذارید خمیر40-50 دقیقه استراحت داده شود تا حجم خمیر دو برابر شود. خمیر را حدوداً به 20 چانه تقسیم کرده وگرد کنید و (اگر به دست شما چسبیدکمی به دست خود آرد بزنید)،روی چانە را پوشاندە ویە ربع دیگە استراحت دهید. روغن را در قابلمه بریزیدتا گرم شود (اگر دماسنج دارید داغی روغن 170 درجه باشد) ,با حرارت متوسط ​​دونات ها را در روغن انداخته وبعد چند ثانیه پشت رو کنید بعد از آماده شدن همه آنها بامربای توت فرنگی پر کنید. (بیش از حد پر نکنید) آن را درون بشقاب سرو قرار دهید ،وبا پودر قندتزیین و سرو کنید. ᯾❁ @fast_food ❁᯾
تجربه دوست عزیزمون درمورد ممنون دوست خوبم که تجربتونو دراختیار ما گذاشتید 😍😘 📤فوروارد یادتون نره 🍔👇 🔚فوروارد یادتون نره 🍔 ❥⊰❣JOiN👇❥⊰ ✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦ ╰━━═━━⊰❀👩‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━
🍌 📤فوروارد یادتون نره 🍔👇 🔚فوروارد یادتون نره 🍔 ❥⊰❣JOiN👇❥⊰ ✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦ ╰━━═━━⊰❀👩‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 📽 آموزش 🍰 😋👆 📤فوروارد یادتون نره 🍔👇 🔚فوروارد یادتون نره 🍔 ❥⊰❣JOiN👇❥⊰ ✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦ ╰━━═━━⊰❀👩‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━
من خوب بلد‌ت بودم ، عطرت رو از بین هزار تا عطر دیگه حس می‌کردم ، چشمام ناخودآگاه بسته می‌شد و سَرم ، سَرم کج می‌شد سمتی که تو بودی ! دست‌خط‌هات رو اینقدر خونده و دیده بودم که دست خطم حتّیٰ شبیه دست‌خط تو شده بود ! صدات ، وقتی که با خمارترین حالتی که عاشقش بودم ، از چاووشی می‌خوندی پس زمینه‌ی مدام ذهنم بود ! خنده‌هات که هیچوقت خجالت دخترونه‌م اجازه نداد یه دلِ سیر دستمو بزنم زیر چونه‌مو نگاهش کنم دلیل زندگی اون روزهام بود ! سیاهی چشمایِ تو قشنگ‌ترین شبی بود که زندگی‌ش کردم ، جنگیدن برای هدفای تو هدفم بود ! امشب عکست رو دیدم ، نشناختمت ، صدات رو شنیدم ، به یاد نیاوردمت ، وقتی جایی اسمت رو می‌شنوم باید چند لحظه‌ای فکر کنم تا به یادم بیای ، اگه اسمت رو پایین نوشته‌های صفحه‌ی اول کتاب‌ها نبینم دست‌خطت رو یادم نیست ؛ حتّیٰ یادم نیست که تو اون کتاب‌ها رو بهم دادی ، انگار دیگه بلدت نیستم امّا ، امّا مطمئنم که هنوز عاشقتم ؛ چون من صدای قلبم رو می‌شناسم ، وقتی که یادم میاد کجای زندگیش بودی هنوز مثل اون وقت‌ها به در و دیوار می‌کوبه ! ذهنم تو رو یادش رفته امّا قلبم هنوز سخت عاشقه : )🌿🌚
‍ ‍ 🌶 من یه کیلو فلفل قرمز تند را با سه کیلو گوجه گذاشتم نیم ساعت باهم پخت بعد همه را ریختم میکسر خوب میکس کردم دوباره گذاشتم روی شعله گاز تا بجوشه وسفت بشه درضمن کمی نمک هم زدم بهش بعد هم برای اینکه کپک نزنه شیشهارا داخل قابلمه اب گذاشت تا جوش بخوره 🔚فوروارد یادتون نره 🍔 ❥⊰❣JOiN👇❥⊰ ✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦ ᯾❁ @fast_food ❁᯾       ✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦
دم غروبی حس کردم دلم برای هیچ‌کس و هیچ‌چیز به جز تو تنگ نیست ! دلم می‌خواست باهات حرف ‌بزنم ؛ دلم می‌خواست بهت بگم انقدر که به تو فکر می‌کنم ، به یاد خودم نیستم ! بهت بگم برای چند لحظه هم که شده همه رو به جز من از دنیات بذار کنار ! بهت بگم یه‌جوری بغلم کن که انگار بار بعدی برات وجود نداره ! یه جوری اسمم رو صدا کن که انگار برای آخرین بار می‌تونی صدام رو بشنوی ! می‌خواستم بگم هنوزم صدای نفسهات من رو به زندگی برمی‌گردونه ! می‌خواستم بهت بگم ، ولی نگفتم ! من این روزا انقدر بی‌قرار هستم که چشمام ، درونم رو زار می‌زنه ؛ امّا وقتی تو ازم خبرنداری ، یعنی مدت‌هاست که من رو ندیدی ؛ ندیدی چون نخواستی ؛ وقتی نخواستی ، یعنی حتّیٰ اگه بهت می‌گفتم هم فرقی نمی‌کرد !🌿🙂
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چهارنوع 🍦🍦🍧🍧 🔚فوروارد یادتون نره 🍔 ❥⊰❣JOiN👇❥⊰ ✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦ ᯾❁ @fast_food ❁᯾       ✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦
ــــــــــــ ـ بهـ تو از دور سلام 🖐🏿 !
🧀 😋 🔸برای شروع سیب زمینی هاروچیبسی خردکنید وچندساعت تواب سرد بزارین بعد داخل روغن فراوان باکمی نمک حسابی سرخ کنید(یا اینکه خودتون رو راحت کنید ازچیبس اماده استفاده کنید) 🔸بعد داخل ظرف مورد نظر یه لایه سیب زمینی بریزین بعدکمی سس کچاب،خردل،مایونز هرکدوم که دوست داشتین،بعدکمی هم ورقه های ژامبون خردشده به جاش مرغ هم میشه ریخت وبعد کمی هم پنیر ،چندلایه تکرار کنیدبعدبزارین توفر یا ماکرو تاپنیراب بشه وگریل بشه 📤فوروارد یادتون نره 🍔👇 🔚فوروارد یادتون نره 🍔 ❥⊰❣JOiN👇❥⊰ ✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦ ╰━━═━━⊰❀👩‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━
😋 نشاسته گل نصف پیمانه شکر یک پیمانه شیر دو پیمانه گلاب نصف لیوان کره یک ق غ زعفران یک ق غ پودر کاکائو یک ق غ سر صاف 🔸ابتدا نشاسته رو با شیر مخلوط میکنیم و خوب هم میزنیم تا حل بشه بعد شکر رو اضافه میکنیم و روی حرارت ملایم میزاریم و هم میزنیم تا غلیظ بشه در آخر گلاب و کره رو اضافه میکنیم و حرارت رو خاموش میکنیم بعد سه قسمت میکنیم یه قسمت ساده، یه قسمت رو زعفران دم کرده میزنیم و یه قسمت را هم پودر کاکائو میزنیم هر قسمت رو که ریختیم ۱۵ دقیقه میزاریم تو یخچال تا خودش رو کمی بگیره و بعد رنگ بعدی رو میریزیم. 📤فوروارد یادتون نره 🍔👇 🔚فوروارد یادتون نره 🍔 ❥⊰❣JOiN👇❥⊰ ✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦ ╰━━═━━⊰❀👩‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━
☕️ 😋 مقداری یخ،دو لیوان شیر سرد،یه بسته دریم ویب،دو قاشق شیر نیدو ،یه قاشق نسکافه ،چهارقاشق پودر نسکوئیک(پودر مخصوص شیر کاکائو)و یه پیمانه شکلات مالتیزر همه رو در مخلوط کن میریزیم و خوب میکس میکنیم بعد لیوان رو با سس شکلات تزیین کرده و نوشیدنی آماده شده در لیوان ها میریزیم و نوش جان 📤فوروارد یادتون نره 🍔👇 🔚فوروارد یادتون نره 🍔 ❥⊰❣JOiN👇❥⊰ ✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦ ╰━━═━━⊰❀👩‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━
🌯 😋 ▫️سیب زمینی 3 عدد ▫️پیاز 2 عدد ▫️نمک، فلفل، زردچوبه، آویشن، پودر سیر به میزان دلخواه ▫️سبزی (تره و جعفری) خرد شده 5 قاشق غذاخوری ▫️نان لواش به میزان لازم سیب زمینی ها رو با پوست آبپز میکنیم، پوستشون رو میگیریم، میکوبیم و کنار میذاریم. پیاز رو خلالی کرده و تو روغن تفت میدیم، بهش ادویه ها و سبزی رو هم اضافه میكنیم. میذاریم یکم خنک بشه. نون لواش نرم رو از طول برش میزنیم و به اندازه دو قاشق از مواد توی هر نون میریزیم و میپیچیم. داخل روغن داغ شده سرخ میکنیم ،بعد میذاریم روی دستمال یا روی توری تا روغنش بره 📤فوروارد یادتون نره 🍔👇 🔚فوروارد یادتون نره 🍔 ❥⊰❣JOiN👇❥⊰ ✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦ ╰━━═━━⊰❀👩‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━
اين مدل سالادها رو خيليهاتون بهتر از من بلد هستيد،من فقط جهت يادآوري دستورشو ميذارم. طرز تهيه:يك ليوان كلم بنفش+يك ليوان كلم سفيد+يك ليوان ذرت كنسروي+نصف ليوان گوجه گيلاسي نصف شده+نصف ليوان خيار كبريتي خرد شده+دو تا ساقه پيازچه خرد شده+يك چهارم ليوان مايونز كم چرب+دو ق آبليموي تازه +يك ق مرباخوري شكر+نمك و فلفل و كمي پودر سير و آويشن اينا مواد سالاد و سس هست. كلم رو ميتونيد با پوستكَن ،به صورت نواري و ظريف برش بزنيد 🔚فوروارد یادتون نره 🍔 ❥⊰❣JOiN👇❥⊰ ✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦ ᯾❁ @fast_food ❁᯾       ✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦
۴ لیوان شیر + یک لیوان شکر + دو قاشق غذاخوری پر نشاسته + ۴ ق غ آرد کیک + یک لیوان گلاب +دو عدد زرده ی تخم مرغ ( سفیده اش هم بود چیزی نمیشه😉) همه رو با همزن خوب میزنیم و میزاریم رو حرارت ملایم و داااائم هم میزنیم و وقتی به غلظت دلخواهمان رسید از رو حرارت ورمیداریمش و با زعفرون کاکائو یا رنگ خوراکی ...میوه بیسکویت، شکلات، خامه .....و هر چی دوست دارین تزئینش میکنین و میزارین تو یخچال نووووش جووووووون🥰 📤فوروارد یادتون نره 🍔👇 🔚فوروارد یادتون نره 🍔 ❥⊰❣JOiN👇❥⊰ ✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦ ╰━━═━━⊰❀👩‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━
بیسکو کیک یا به اسم های مختلفی که این روزها خیلی باب شده و جالب اینکه هزینه تهیه اش توی خونه تقریبی بگم برای یه همچین بیسکو کیک حدودا یه کیلویی در خونه 20 هزار تومن هزینه ببره و تازه من توت فرنگی پیدا نمی کردم و اون رو هم گرون خریدم (در حجم کم) و با این حال هزینه اش با اون چه که در بیرون بخواین بخرین خیلی فرق داره و بیرونی ها قیمت های نزدیک چهار برابر هزینه خونگی داره . حالا شما بخواین به هر طرح و شکل ، عدد ویا حرف اول نام کسی رو می تونید طرح بدین . بهتره از روز قبل درست کنید تا بیسکوییت کمی نرم بشه و خوردنش هم به مرتب راحت تر و خوشمزه تر هستش . خلاااااااصه طرز تهیه کره (نرم) 150 گرم پودر قند 100 گرم ( حدودا 2/3 لیوان) وانیل مقداری تخم مرغ 1 عدد آرد سفید حدودا 300 گرم (حدودا 2 لیوان) کره نرم رو با پودر قند با همزن خوب به مدت 4 الی 5 دقیقه زدم و بعد تخم مرغ و وانیل رو اضافه کردم و یکی ، دو دقیقه با همزن زدم . ارد رو الک کردم و داخل مواد ریختم و با قاشق یا لیسک مخلوط کردم تا جایی که خمیر نرم و منسجم بشه و به دست نچسبه ورز دادن نمی خواد . داخل کیسه فریزر در یخچال یه ساعت استراحت قرار دادم و بعد دو قسمت کردم و روی کاغذ روعتی توسط وردنه (حدودا 4 میلی )باز کردم . طرح مورد نظرم رو روی کاغذ روغنی کشیدم و برش دادم یا هر طرحی که بخواین میتونین پرینیت بگیرین . روی خمیر قرار دادم و برش دادم . بیسکوییت طرح زده رو توسط کاغذ روغنی داخل سینی فر چیدم اگر سینی تون جا نداره در سری اول می تونید یکیش رو بپزید و بیارید بیرون و بعد یکی دیگه اش رو بزارید . در فر از پیش گرم شده با دمای 160 الی 170 به مدت 20 دقیقه قرار دادم تا زمانی که رنگ بیسکوییت ها تغییر کنه و طلایی بشه . وقتی خنک شد بیسکوییت ها داخل ظرف قرار دادم برای اینکه به کف طرف بچسبه یه کم خامه بعش بزنید . با خامه فرم گرفته توسط قیف بدون ماسوره (یا ماسوره ساده) طرح زدم . برای تزیین هم هر طور بخواین انواع میوه و گل و ... من از توت فرنکی و شکلات و بیسکوییت استفاده کردم . بیسکوییت همون خمیرباقی مونده این بیسکوییت قلب بود که رنگ خوراکی زدم و قالب زدم و گذاشتم بپزه . میزان خامه مصرفی هم نیم کیلو 📤فوروارد یادتون نره 🍔👇 🔚فوروارد یادتون نره 🍔 ❥⊰❣JOiN👇❥⊰ ✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦ ╰━━═━━⊰❀👩‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━
جو‌ پرک 2 لیوان شیر 4 لیوان خامه 6 ق غ سرپر قارچ اسلایس شده 4 لیوان سینه مرغ پخته یک عدد پیاز یک عدد متوسط‌ ( ریز خرد شود) ذرت پخته 1 لیوان نخود فرنگی پخته یک لیوان جعفری ساتوری شده 2 ق غ نمک و فلفل به میزان لازم دارچین ( من یک و نیم ق غ میریزم و‌واقعا خوشمزه میشه در‌صورت تمایل مقدارشو‌ میتونید کم کنید ) آرد یک ق غ کره 50 گرم لیمو ترش ( یک عدد بزرگ ) هویج رنده شده یک عدد درشت زرشک یک ق غ ( در صورت دلخواه ) ابتدا جو‌ پرک رو با آب میذاریم جوش بیاد ( تا جایی آب بریزین که دو بند انگشت روشون آب باشه ) شعله حرارت رو متوسط بذارین تا جایی که جو کاملا باز بشه ( مدام باید هم بزنید هر چند دقیقه یکبار که جو ته نگیره و اینکه اگه آب کم کرد حین پختن آبجوش اضافه کنید) وقتی جو کاملا باز شد و پخت خامه رو روی حرارت گرم کنید ( شیر رو هم جدا گرم کنید ) به خامه اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه ( حتما گرم کنید تا هم دما بشن ) به جو اضافه کنید . توی تابه پیاز رو با کره تفت بدید تا سبک شه قارچ و کره و لیمو ترش و دارچین و آرد رو اضافه کنید و اجازه بدین یکم باهم تفت بخورن سپس به سوپمون اضافه میکنیم ( زیر سوپ باید ملایم باشه ) نیم ساعت بعد هویج رنده شده ذرت و نخود فرنگی و مرغ پخته شده و ریش شده و یک ق غ از جعفری و نمک و فلفل و زرشک رو‌اضافه میکنیم اجازه میدیم نیم ساعت باهم بپزن تا جا بیفته ( اگه اب سوپتون کم بود میتونید اب جوش اضافه کنید تا جا بیفته ) این سوپ به مدت زمان پخت زیادی نیاز نداره چون جو پرک زود میپزه ( مهمترین راز خوشمزگی این سوپ دارچین و لیمو ترش هست به اندازه بریزید ) در انتها موقع سرو اون یک قاشق جعفری‌رو اضافه کنید سپس نوش جان 📤فوروارد یادتون نره 🍔👇 🔚فوروارد یادتون نره 🍔 ❥⊰❣JOiN👇❥⊰ ✦••┈❁🍰🍷❁┈•• ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦ ╰━━═━━⊰❀👩‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━
......چهار نوع بستنی خونگی😋 😋بستنی توت فرنگی و موز😋 مواد لازم: موز ( 3 عدد) توت فرنگی یخ زده ( نصف فنجان) شیر ( نصف فنجان) وانیل ( 1 ق چ) طرز تهیه: موز هارو خرد کرده و توی فریزر بذارید. سپس با توت فرنگی یخ زده ،شیر و وانیل توی مخلوط کن بریزید و مخلوط کنید. مواد تون رو به مدت یک ساعت توی فریزر بذارید. . 😋بستنی شکلات تلخ😋 مواد لازم: موز ( 3 عدد) شکلات تلخ ( نصف فنجان) شیر ( نصف فنجان) وانیل ( 1 ق چ ) طرز تهیه: موز هارو‌ خرد کرده و توی فریزر بذارید. سپس موز رو با شکلات تلخ،شیر و وانیل توی مخلوط کن ریخته و خوب مخلوط کنید. سپس مخلوط تون رو به مدت یک ساعت توی فریزر بذارید. 😋بستنی وانیل😋 مواد لازم: موز ( 3 عدد) شیر ( ربع فنجان) وانیل ( 1 ق چ) طرز تهیه: موزهارو خرد کنید و توی فریزر بذارید. سپس با شیر و لوبیا وانیل توی مخلوط کن ریخته و‌ خوب مخلوط کنید. سپس به مدت یک ساعت توی فریزر بذارید. 😋 بستنی شکلات و‌ کره بادام زمینی😋 مواد لازم: موز ( 3 عدد) کره بادام زمینی ( 2 ق غ ) پودر کاکائو ( 1 ق غ) شیر (ربع فنجان) طرز تهیه: موز هارو خرد کرده و توی فریزر بذارید. سپس با کره بادام زمینی،پودر کاکائو و شیر خوب مخلوط کنید. مخلوط تون رو به مدت یک ساعت توی فریزر بذارید. نوووووووش جااااان😋 🔚فوروارد یادتون نره 🍔 ❥⊰❣JOiN👇❥⊰ ✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦ ᯾❁ @fast_food ❁᯾       ✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦
مواد لازم پودینگ: زرده تخم مرغ 3 عدد شکر دانه ریز سه چهارم پیمانه شیر 2 پیمانه نشاسته ذرت 4 قاشق سوپخوری وانیل یک چهارم قاشق چایخوری خامه صبحانه یک عدد 200 گرمی زعفران دمکرده غلیظ 2 قاشق چایخوری موز 3 عدد حلقه شده بیسکوییت پتی بور ساده به میزان لازم مواد لازم مُرنگ: سفیده تخم مرغ 3 عدد شکر دانه ریز سه چهارم پیمانه آب لیمو ترش یک قاشق چایخوری وانیل یک چهارم قاشق چایخوری طرز تهیه: ابتدا زرده های تخم مرغ، شکر و وانیل را با همزن برقی خوب هم بزنید تا کرم رنگ شود.شیر سرد و نشاسته ذرت را مخلوط کنید، سپس روی حرارت ملایم برده و کمی هم بزنید.مخلوط زرده و شکر را اضافه کنید و هم بزنید تا کرم به غلظت مناسب برسد.قابلمه را از روی حرارت بردارید و کمی هم بزنید تا از داغی بیافتد. خامه و زعفران را اضافه کنید و سریع هم بزنید تا هم دمای کرم شود و نبرد. ظرف پیرکس مناسبی را انتخاب کنید کمی از کرم در ظرف بریزید روی کرم را با بیسکوییت بپوشانید سپس یک ردیف موز روی بیسکوییتها بچینید. روی موزها را با کرم بپوشانید و این کار را ادامه دهید تا مواد تمام شود و لایه آخر کرم باشد. مرنگ آماده را روی کرم بریزید و با قاشق مدل دهید یا در قیف با ماسوره بریزید و روی کرم را با شکوفه های مرنگ بپوشانید. حرارت بالای فر را روشن کنید و ظرف پودینگ را برای 5 دقیقه زیر گریل بگذارید تا روی مرنگ کمی رنگ بگیرد. من پوینگ را در ظرفهای شیشه ای درست کردم تا نمای بهتری از دسر داشته باشم بعد از اینکه روی پودینگ را با شکوفه های مرنگ پوشاندم به وسیله دستگاه تورچ که مثل فندک عمل میکنه و حرارت ملایمی بیرون میده روی شکوفه ها رو با شعله تورچ کمی طلایی کردم این وسیله رو میتونید از لوازم قنادی معتبر تهیه کنید. .. 📤فوروارد یادتون نره 🍔👇 🔚فوروارد یادتون نره 🍔 ❥⊰❣JOiN👇❥⊰ ✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦ ╰━━═━━⊰❀👩‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━
🌶 😋 فلفل دلمه 2 کیلو در رنگ های قرمز. زرد .نارنجی. بهتره رنگ قرمزش بیشتر باشه ابتدا فلفل هارو شسته بعد نگینی خرد میکنیم داخل ی سینی بزرگ پهنشون میکنیم و میزاریم روی شعله وسط گاز و شعله پخش کن گذاشته و حرارت رو کم میکنیم هر چند ساعت یکبار هم زیر و روشون میکنیم تا کاملا خشک بشن (اگه فصل سرما باشه خشک کردنشون روی بخاری یا شوفاژ راحت تره ) بعد از اینکه کامل خشک شد اونارو اسیاب میکنیم و داخل ی ظرف در دار میریزیم و برای غذاهایی مثل ماکارانی .لوبیا پلو .مرغ.جوجه کباب . استفاده میکنیم طعم و عطر پاپریکا بسیار عااالیه امیدوارم درست کنید و لذت ببرید 📤فوروارد یادتون نره 🍔👇 🔚فوروارد یادتون نره 🍔 ❥⊰❣JOiN👇❥⊰ ✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦ ╰━━═━━⊰❀👩‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━