#تزیین_میوه
به کدبانوها فروارد کن❤️
🍓یه عالمه تزیین غذا 🍓👇
᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پای اسفناج😋
مواد لازم🔻
اسفناج ۱ کیلو
پنیر ۱۲۰ گرم (۱ پیمانه)
نمک و فلفل سیاه
فلفل چیلی نوک قاشق چای خوری
خمیر یوفکا ۱۲ ورقه
کنجد سیاه وسفید برای تزیین
کره اب شده ۲۰ گرم
ابتدا اسفناج رو بپزید و بزارین خنک شه،با پنیر و نمک و فلفل سیاه وچیلی مخلوطش کنید ،ورقه های یوفکا رو بزارین تو دمای محیط تا یخشون باز بشه ،بعد مثل فیلم قالب و پر کنید ،۲۰ دقیقه از پایین با دمای ۱۹۰ بپزید،۱۰ دقیقه هم از بالا
🌟᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بستنی_مخصوص
شیر پرچرب یک پیمانه
شکر نصف پیمانه
نشاسته یک قاشق غذاخوری سر پر
یک چهارم لیوان تخم شربتی خیس شده (آب اضافی نداشته باشه)
خامه یک بسته صد گرمی
وانیل پودری یک دوم قاشق چایخوری
موز یک عدد
اول شکر و نشاسته رو مخلوط کنید بعد شیر رو بهش اضافهو و روی حرارت بذارید و مدام هم بزدید تا غلیظ بشه مثل پودینگ سپس از حرارت بردارید و وانیل رو اضافه کنید و بذارید تا کاملا خنک بشه ، هر از گاهی همش بزنید تا رویه نبنده سپس باقی مواد رو به همراه کمی موز خردشده به پودینگ خنک شده اضافه کنید ،مقداری موز اسلایس شده به دیواره ی قالب بچسبونید و بعد مواد بستنی رو داخل قالب بریزید و چوب بستنی هارو در قالب فرو کنید و حدود ۸ ساعت در فریزر بگذارید ،سپس قالب رو چند لحظه داخل آب داغ بذارید و راحت بستنی رو از قالب خارج کنید، طعم این بستنی خیلی جدید و خوشمزه ست حتما امتحان کنید
🌟᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•
کیک کشمش و گردو
از اون کیکهای خوش عطر و خوش بافت و خوشمزه اس 😍🤌🏻
࿐჻❥⸙🦋⸙❥჻࿐᯾❁ @fast_food ❁᯾
هدایت شده از عاشقانه ای برای زندگی ♥️
چه میخواهم از دنیا؟
گوشهی دنجی که عایقِ دغدغه باشد و دیوارهایش در مقابل ناامنیِ غمها و خاطرات آدمها، حفاظ داشته باشد. جایی که من باشم و موسیقی و کاغذ و مداد و کتابهایم. من باشم و بیخیالیها، من باشم و آرامش، من باشم و تنهایی و جهانی که با من کاری ندارد و آدمهایی که سراغم را نمیگیرند ...
چه میخواهم از دنیا؟
مدتی به دور از شلوغی و دغدغهها زیستن، کمی به حالِ خود بودن، کمی خلوت، کمی رفتن، و بی خبر بودن و بی خبر بودن و بی خبر بودن ...
👤#نرگس_صرافیان_طوفان
#خانه_داری
✍برای برداشتن ترشی از ظرف ترشی از ملاقه استیل استفاده نکنید چون باعث میشود ترشی زود خراب شود و ترد بودنشو از دست بده و کپک بزنه.
💓᯾❁ @fast_food ❁᯾
هدایت شده از عاشقانه ای برای زندگی ♥️
إِلٰهِى إِنَّ مَنِ انْتَهَجَ بِكَ لَمُسْتَنِيرٌ، وَ إِنَّ مَنِ اعْتَصَمَ بِكَ لَمُسْتَجِيرٌ، وَقَدْ لُذْتُ بِكَ يَا إِلٰهِى فَلا تُخَيِّبْ ظَنِّى مِنْ رَحْمَتِكَ، وَلَا تَحْجُبْنِى عَنْ رَأْفَتِكَ؛
معبودم، آنکه به تو راه جوید راهش روشن است و آنکه به تو پناه جوید در پناه توست و من به تو پناه آوردم ای معبودم، پس گمانم را از رحمتت ناامید مکن و از مهربانیات محرومم مساز؛
-مناجاتِ شعبانیه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سالاد زیتون سبز
🥳🥳🥳🥳🥳
مواد لازم:
زیتون سبز🫒
پیازچه ریز خرد شده🌱
جعفری ریز خرد شده🍀
2 فلفل کاپیا کبابی و ریز خرد شده🌶
5-6 گوجه فرنگی خشک🍅
دانه انار
یک مشت گردوی درشت خرد شده
برای سس:
3 قاشق غذاخوری روغن زیتون🫒
2 قاشق غذاخوری سس انار 🥣
آب نصف لیمو🍋
نمک طبق ذائقه
᯾❁ @fast_food ❁᯾
هدایت شده از عاشقانه ای برای زندگی ♥️
#بهترین_متنهایی_که_خوانده_ام
روزهای آخر اسفند، كافيه يكم فكر كنيم؛
حتما كسی هست كه جاش خاليه و دلتنگشيم، حتما كسی هست كه ازش دلخوريم يا برعكس.
بزرگ باشيم، گوشی رو برداريم زنگ بزنيم بهش و راحت خودمون و پرت كنيم تو سال جديد، انگار نه انگار!
ميدونم خيلیهامون برای ترك كردنامون دليل داريم، اون يه چيزِ ديگهست، من حرفم از دست دادنهاست...
راحت از دست نديم، شايد اونی كه به دليلی از ما چند وقته دلخوره اونيه كه تا هست، برامون هست، شمارش رو بگير، بست بشين دمِ خونش!
بذار آدما هر جور دوست دارن فكر كنن، تو خودتو راحت كن و دلتو. آدمها هميشه حرف برای گفتن دارن، بيا ما زندگی كنيم، يه سریها زندگی ما رو حرف بزنن، مهم نيست.
👤صابر ابر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
$(♣️)𖡹○⏰💐
این آموزش جون میده برای وقتی که مهمون میاد و چیزی برای پذیرایی نداری . تو کمتر از ۵ دقیقه میتونی یه کیک خوشمزه و عالی داشته باشی .
.
همین طور که دیدین هر ۳ قاشق آرد برای یه فنجون کافیه پس به همین نسبت میتونید مقدار مواد و بیشتر کنید .
آرد ۶ قاشق غذا خوری
شکر ۴ قاشق غذا خوری
پودر کاکائو ۴ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر ۱.۲ قاشق چایخوری
نمک ۲ پینچ
شیر ۶ قاشق غذاخوری
روغن ۴ قاشق غذاخوری
شکلات تخته ای ۵۰ گرم
🌟᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ژله تک نفره
دستور تهیه :👇
ژلههای استفاده شده پرتقال، موز، لیمو، آلبالو، آلوورا هستند
از پایین ژله پرتقال رو با یک لیوان آبجوش اول مخلوط میکنیم، میزاریم روی حرارت کتری تا ذرات ژله کامل حل شود، بعد سه چهارم لیوان آب سرد اضافه میکنیم، میزاریم داخل یخچال ببنده...
دراین فاصله ژله آلوورا رو با شیر آماده میکنیم، ژله آلوورا رو بایک لیوان آبجوش مخلوط و بعد از بنماری کردن، ۳۰ دقیقه در دمای آشپزخانه میگذاریم، تا با شیر همدما شوند، بعد سه چهارم لیوان شیر را افزوده (دقت کنید زودتر از سی دقیقه شیر داخل ژله میبره) حالا ژله آلوورا و شیر رو روی ژله پرتقالی میریزیم، برای ژله لیمو مجدد مثل ژله پرتقال عمل میکنیم، دوباره ژله آلوورا و شیر، ژله لیمو هم به همین صورت ...
نوبت گلها میرسه، برای گلها من از قالب سیلیکونی طرح رز استفاده کردم که عکسشو براتون استوری میکنم، ژله آلبالو رو با یک لیوان آبجوش حل کردم، بعد از حل شدن کامل ذرات نصف لیوان بستنی آبشده به ژله اضافه کردم و داخل قالب سیلیکونی که با کمی کره چرب شده بود ریختم، بعد از دوساعت از قالب خارج کرده و روی ژلهها میزاریم...
آخرین مرحله برای این مدل، درست کردن ژله آلوورا با یک لیوان آبجوش و سه چهارم لیوان آب سرد هستش، البته اینبار میزاریم ژله از دما بیافته، حدود نیم ساعت، بعد روی گلها میریزیم و میزاریم ژله کامل خودشو بگیره
🌟᯾❁ @fast_food ❁᯾
#شله_زرد
برنج ۱پیمانه
آب ۸پیمانه
شکر نصف پیمانه
خلال بادام 1/4 پیمانه
کره ۲۰گرم
زعفران آسیاب شده و دم شده نصف استکان
گلاب ۲ ق غ خ
هل به دلخواه
دارچین به مقدار دلخواه
برنجی رو از ۲ ساعت قبل خیس میکنیم با مقدار آبی که گفتم روی شعله میزاریم تا بپزه. حرارت رو بعد از به جوش اومدن ملایم میکینم تا برنج به آرومی بپزه و خودش رو باز کنه. خیلی مهمه که کاملا پخته بشه و وا بره.
بعد از حدود یک ساعت که برنج کاملا پخت، شکر رو اضافه میکنیم. و بعد زعفران و گلاب رو که از قبل آماده کردیم اضافه میکنیم و باز فرصت میدیم شله زردمون جا بیفته. در این حین باید شله زرد رو هم بزنید که ته نگیره و همچنان حرارت باید ملایم باشه و بعد خلال بادام هارو اضافه میکنیم و بعد کره
🌟᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این هم دستور یه دسر ساده و خوشمزه😋😋
دسر هویج
مواد لازم:
1 کیلوگرم هویج
1 لیتر آب
5 قاشق غذاخوری نشاسته
1 فنجان شکر
1 فنجان مغز گردو یا فندق
پودر وانیل یا عصاره وانیل
پودر پسته و نارگیل
آماده سازی:
پوست هویج رو گرفته و و برش بزنید . 1 لیتر آب را به اون اضافه کنید و هویج رو بپزید..
وقتی هویج نرم شد اون رو آبمش کنید و با گوشت کوب اون رو له کنید. 1 فنجان آب جوش را به پوره هویج اضافه کنید و نشاسته و شکر هم به اون اضافه و خوب مخلوط کنید موارد رو روی حرارت قرار بدید..(5 دقیقه)
پس از کمی سرد شدن به اون پودر وانیل و فندق یا گردو رو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
مواد رودر قالب بریزید و برای 3-4 ساعت در فریزر اجازه دهید تا فرم خودش رو بگیره. و سپس آنرا برش داده و با نارگیل پوشش بدید وبا پسته تزیین و نوش جان کنید.
🌟᯾❁ @fast_food ❁᯾
#قرمه_سبزی
.
بنظرم یه غذای ایرانی به تمام معناست😍
.
ترکیبش با سالادشیرازی، باهاش میشه بهشتو تجربه کرد😍😁
.
چند تا نکته که خودم انجام میدمو بگم:
☑️سبزی باید تازه باشه
☑️اندازه لوبیا برای هر نفر،یک قاشق .غ سر پر به علاوه ی دو قاشق اضافه در آخر
☑️اندازه سبزی برای هرنفر صد گرم،البته سرخ نشده
☑️سبزی رو همون موقع که میخواین خورشتو بار بذارید،سرخ کنید.
☑️لیموهارو یک ساعت آخر پخت بهش اضافه کنید.
☑️از آب جوش استفاده کنید تا خورش براق بشه
☑️آب زیادی نریزید تا خورشت خوب جابیوفته
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#ماهی_شکم_پر
مواد لازم:
ماهی یک عدد (قزل آلا یا سفید)
پیاز یک عدد
سیر دو حبه
گردو آسیاب شده دو قاشق غذاخوری
رب انار دو قاشق غذاخوری
سبزیجات معطر (گشنیز، جعفری، شنبلیه، چوچاق)
سه قاشق غذاخوری
نمک، فلفل، زرد چوبه
ابتدا ماهی را خوووووب شسته وکنار می گذاریم تا آب آن کاملا خارج شود.
پیاز را نگینی خرد کرده و به آن کمی نمک، آبلیمو، آویشن، فلفل و زردچوبه اضافه می کنیم. سپس ماهی به مدت سه تا چهار ساعت داخل مواد می خوابونیم و خوب ماساژ می دهیم تا ماهی مزهدار شود. در فاصلهای که ماهی را کنار گذاشتید، مواد داخل شکم را آماده کنید.
پیاز و سیر را نگینی خرد کرده و با کمی روغن تفت دهید سپس سبزیجات معطر را اضافه کنید، گردو و رب انار را نیز اضافه کنید و مواد را کمی دیگر با حرارت ملایم تفت دهید. مواد داخل شکم آماده است. آن را کنار بگذارید تا خنک شود.
ماهی را از مواد خارج کرده و پوست آن را تمیز کنید. داخل شکم ماهی را با مواد پر کنید و به وسیله خلال دندان دور تا دور ماهی را به هم وصل کنید.(من با نخ و سوزن دوختم)
داخل ظرف فر را با کره چرب کنید. ماهی را داخل ظرف گذاشته؛ سپس مقدار کمی آب داخل ظرف بریزید و روی ظرف را با فویل بپوشانید.
ظرف را به مدت ۴۰ دقیقه داخل فر با دمای ۲۰۰ درجه قرار دهید. سپس فویل را بردارید، مقداری زعفران روی ماهی بریزید و فر را به مدت ۱۰ دقیقه روی حالت گریل بگذارید تا سطح ماهی طلاییرنگ شود.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#دلمه_فلفل ❤️
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده
برنج نبم پخت
فیله ی گوجه فرنگی:۱لیوان
پیاز
ترخون مرزه،شوید،نعنا
فلفل رنگی
پیاز و سیر
رب گوجه
ادویه
طرز تهیه:
ابندا فلفل ها رو تمیز کنیبن،بشورین.
داخل قابلمه آب بریزین و بزلربن تا جوش بیاد.
فلفل ها رو۳دقیقه داخل آب جوش بریزین تا تلخیش گرفته بشه،و کمی نرم بشه.برنج رو نیم پخت کنیبن ،نمک فراموش نشه👍🏼
پیاز و خرد کنین،با روغن و ادویه تفت بدین،سیر رو اد کنیبن.گوشت رو اضافه کنیبن.
حسابی تفت بدین.
فیله ی گوجه فرنگی رو اد کنیین .
سبزی خردشده رو اضافه کنیبن،اب سبزی که کشیده شد،برنج نیم پز رو اضافه کنیبن و از روی حرارت بردارین.داخل فلفل ها رو با این مواد پر کنین.کف قابلمه یا ماهیتابه بچنینین.
برای تهیه ی سس این خوراک :
رب و ادویه رو با روغن تفت بدین.بهش آب جوش اضافه کنیین.این سس رو. وی دلمه ها بریزین و اجازه بدین یک و نبم تا دو ساعت بپزه.
از بادمجون قایقی هم می تونیبن بصورت شکم پر استفاده کنیبن.من گوشه سمت راست بادمجون گذاشتم که ترکیبش بی نظیره
᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#چیپس_سیب_زمینی_خلالی
#کلیپ
این چیپس برای دورچین اکثر غذاها عالیه، بخصوص زرشک پلو و قیمه و چیکن استراگانف خیلی عالیه
سیب زمینیا رو با استفاده از هر وسیله ای خلال میکنیم (پوستکن رشته کن، رنده آلمانی یا همین رنده ای که من استفاده کردم یا حتی با دست)
بعد توی آب سرد خیس میکنیم و آبکش میکنیم وقتی آبش کامل رفت توی روغن داغ زیاد، مقدار کمی سیب زمینی میریزیم و بهش نمک میزنیم و مدام هم میزنیم تا ترد و چیپسی بشه و از روغن جمع میکنیم، و دوباره کمی از خلالها رو ریخته و سرخ میکنیم تا تموم بشه
کلا هر سری از این حجم خلال سه چهار دقیقه ای سرخ میشه، به محض اینکه خلالها ترد شدن باید از توی روغن جمع بشه و گرنه رنگش تغییر میکنه و میسوزه
این چیپس رو از دو روز قبل میتونید برای مهمونیا درست کنید البته باید کاملا ترد بشه و روغنش گرفته بشه
عزیزای دلم این رنده ها در اکثر فروشگاههای پلاسکو فروشی و حتی بعضی لوازم قنادی فروشها سایز کوچیک این رنده موجوده
اگه بخواین خوشرنگتر بشه بعد از اینکه آب خلالها رفت کمی زعفران دمکرده بهش اضافه کنید و مخلوط کنید و بعدش سرخ کنید.
🌟᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سه سوته مهموناتو سوپرایز کن❤
مواد لازم
سه لیوان نشاسته گل
دو لیوان اب سرد
چهار قاشق کره اب شده
یو قاشق گلاب
یه لیوان شکر
.
مواد رو کامل با هم مخلوط کنید بزارید روی شعله گاز و مرتب هم بزنید تا کاملا شفاف بشه
دستتونو چرب کنید و فرم بدید و داخل پودر نارگیل بزنید و با گردو تزیینش کنید😍
᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دلت یه دسر خاص و متفاوت میخواد؟!
کنوفه اصیلِ عربی بهترین انتخابه🇸🇦
با یبار امتحان، عاشقش میشی🤩
👨🍳᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تهدیگ_مجلسی
به ۵۰ گرم مغز تخمه آفتابگردان آب ولرم و یک ق غ روغن مایع اضافه و یک ساعت خیس بخوره. (اینکار برای اینه که مغز تخمه نسوزه و به قابلمه نچسبه.)
برنج رو کمی دون تر از همیشه آبکش کنید.
به یک سوم برنج مقداری زعفران دم کرده و کمی روغن اضافه و به آرومی مخلوط کنید تا برنج ها خرد نشه.
کف قابلمه رو با روغن و دو ق غ زعفران چرب کنید.
برای طرح وسط برنج یه ظرف آب بذارید (برای اینکه موقع ریختن برنج تکون نخوره)
دور تا دور قالبو برنج زعفرانی بریزید و صاف کنید.
جای خالی ظرفو با مغز تخمه پر کنید.
مابقی برنج سفید اضافه کنید و کمی فشار بدید تا صاف بشه. روی گاز با شعله ی خیلی کم بذارید تا دم بکشه.توی ظرف برگردونید.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️پف پف سیب زمینی بادمجان
مواد؛
بادمجان 3 عدد متوسط
برای سس؛
1 بطری دلستر
2 عدد تخم مرغ
1.5 فنجان آرد
مقداری بیکینگ پودر
1 قاشق چایخوری نمک
نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری فلفل قرمز آسیاب شده
ساخت؛
بادمجان ها را نازک برش دهید تا کلفت نباشند، همه مواد سس را با همزن مخلوط کنید تا یکدست شود، بادمجان ها را در سس آماده فرو کنید و دو طرف آن را در روغن داغ و روی حرارت متوسط سرخ کنید. با ماست سیر سرو کنید از غذا لذت ببرید
᯾❁ @fast_food ❁᯾
🔴خوردنی های سیاه بخورید
✅شاتوت: تقویت سیستم ایمنی
✅خرما: ضد یبوست و دشمن کم خونی
✅تخمه آفتابگردان: پیشگیری از عفونت
✅شکلات تلخ: تقویت هوش
✅چای: کاهش میکروبهای دهان
✅مویز: ضد پوسیدگی دندان
᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایده عالی غذای فوری
᯾❁ @fast_food ❁᯾