فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
• #زولبیا
پارت سوم
💎 ╔═════ ೋღ ═════╗
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
• #زولبیا
پارت دوم
💎 ╔═════ ೋღ ═════╗
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃خدایا
🌸با نام تو آغاز می کنم
🍃شروع هر لحظه را
🌸ای که زیباترین
🍃علت هر آغاز تویی !
🌸امـروزم را
🍃با تلاش و مهربانی
🌸به تو می سپارم
🍃یارویاورم باش ای بزرگترین
🌸بسم الله الرحمن الرحیم🌸
💖
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شربت_بار
#شهد_زولبیا_بامیه
مواد لازم
شکر ۲ لیوان
آب ۱ لیوان
جوهر لیمو ۱/۴ ق چ یا آبلیموی طبیعی ۱ ق غ
گلوکز ۱ ق غ پر (از لوازم قنادی تهیه کنید)
گلاب ۱/۴ لیوان
زعفران غلیظ ۲ ق غ
طرز تهیه
شکر و آب رو داخل قابلمه بریزید و با حرارت متوسط رو به پایین مدام هم بزنید تا دونه های شکر کاملاً حل بشه بعد صبر کنید تا آب شروع به جوشیدن کنه بلافاصله گلوکز و جوهر لیمو رو اضافه کنید و هم بزنید تا حل بشن.
دیگه هم هم نزنید و نیم ساعت تا ۴۵ دقیقه (زمانش بستگی به شدت شعله و سایز قابلمه داره) با حرارت ملایم بزارید شهد بجوشه فقط هر چند وقت با آبجوش دیواره ی ظرف رو برس کنید تا دونه های شکری که در حین جوشیدن بهش چسبیده پاک بشه
۱۰ دقیقه آخر گلاب و زعفران رو اضافه کنید
در نهایت میتونید برای چک کردن غلظت شربت بار یک ق غ از شربت رو داخل یه ظرف کوچک بریزید و ۵ دقیقه تو یخچال بزارید اگه بعد از خنک شدن غلظتش مناسب بود
شهد رو از روی حرارت بردارید و به ظرف دیگه ای منتقل کنید
تو دمای محیط بزارید تا کاملاً سرد بشه
تو ظرب در دار بریزید و تو یخچال یا دمای محیط مدت طولانی میتونید نگهش دارید و هر وقت خواستید برای زولبیا، بامیه، لقیمات، گوشفیل و ... استفاده کنید
دلایل شکرک زدن شربت بار
♦️جوشیدن شربت با حرارت بالا
♦️هم زدن شربت بعد از حل شدن شکر
♦️استفاده از آبلیموی صنعتی(جوهر لیمو بهترین گزینه ست که باعث میشه شربت شکرک نزنه)
♦️تمیز نکردن دیواره ظرف در حین جوشیدن
♦️منتقل نکردن شربت بعد از آماده شدن به ظرف دیگه
♦️نپوشوندن در ظرف بعد از خنک شدن شربت
♦️جوشیدن و غلیظ شدن بیش از حد شربت
غذاهای 3سوته😋
این پست دستور یه زولبیای اصیل بازاری هست.👌
✅پس دقت کنید و دستور این پست را مو به مو اجرا کنید تا نتیجه، یه زولبیای عالی و با کیفیت، حتی بهتر از بازاری بشه.
مواد لازم 👇👇👇
نشاسته گل یا گندم۱۱۰ گرم یا یک لیوان سرخالی ( دسته دار فرانسوی)
ماست پرچرب ۱۰۰ گرم یا نصف لیوان
روغن جامد یا کره یک ق مرباخوری
شربت بار یا عسل دو ق غذاخوری
آرد گندم ۲۰ گرم یا دو ق غذاخوری سرصاف
بکینگ پودر یک ق چایخوری
وانیل یک سوم ق چایخوری
زعفران دم کرده یک ق غذاخوری
طرز تهیه 👇👇👇
✅ابتدا نشاسته و ماست را مخلوط میکنیم تا حالت خمیری پیدا کنه.
✅روغن و آرد را با هم مخلوط می کنیم و به مواد قبلی اضافه میکنیم.
✅زعفران، بکینگ پودر، وانیل شربت بار یا عسل را هم اضافه میکنیم.
✅برای اطمینان از کامل مخلوط شدن مواد دوسه دقیقه با دور تند همزن هم میزنیم، اگر هم زن برقی نداشتید ۵ دقیقه با همزن دستی بزنید.
✅روی مواد سلفون بکشید و دو سه ساعت تو محیط آشپزخونه بزارید بمونه.
✅بعد از این زمان مواد را داخل جای سس بریزید یا نداشتید از قیف یکبار مصرف استفاده کنید.
✅یه سوراخ کوچولو بزنید.
✅روغن را از ۵ دقیقه قبل روی حرارت متوسط بزارید خوب داغ بشه.
✅از مواد به صورت مارپیچ داخل روغن بریزید و دو طرفش را سرخ کنید.
✅زولبیای داغ را داخل شربت بار ولرم قرار دهید و ۳۰ ثانیه بعد خارج کنید و داخل سبد بچینید تا شهد اضافیش خارج بشه.
❌نکته های مهم❌
👌غلظت مواد زولبیا باید شبیه به ماست باشه اگر دیدید سفت بود یک قاشق ماست اضافه کنید و اگر شل بود یک ق آرد اضافه کنید.
👌دقت کنید موقع گرم کردن روغن حرارت ملایم باشه اگر با حرارت بالا روغن را گرم کنید، کیفیت زولبیا پایین میاد.
👌برای بهتر خارج شدن شهد از زولبیا اونا را داخل سبد روی هم نچینید.
👌موقع سرخ کردن زولبیا لازم نیست کاملا طلایی بشه چون اون موقع زولبیا سفت میشه، همین که کمی تغییر رنگ بده کافیه.
زولبیای داغ را باید درون شهد ولرم بریزید
شهد نباید زیاد گرم یا زیاد سرد نباشه.
#خرماپیچ #افطاری 🫔 😋
خرما، بدون هسته
گردو
دارچین (اختیاری)
برای خمیر:
۱۱۳ گرم کره سرد
۱ و ۱/۴ پیمانه آرد
۲ قاشق غذاخوری پودر شکر یا بیشتر
نوک قاشق چایخوری نمک
کمی بیشتر از ۱/۸ پیمانه آب سرد
🔸 فر رو در دمای ۱۸۰ درجه بزارین، داخل خرما ها، گردو بزارین (نصف گردو).همه مواد جز آب رو داخل مخلوط کن، مخلوط کنین تا همه چی مخلوط شه، قاشق قاشق آب سرد رو اضافه کنین و هر سری با قاشق چوبی مخلوط کنین، بعد در آخر با دستتون جمع و جور کنین(زیاد با دست ورز ندین) و داخل سلفون بزارین و نزدیک ۱ ساعت اینا بزارین یخچال، بعد از یخچال دربیارین و ۱۵ دقیقه صبر کنین تا به دمای اتاق برسه بعد خمیر رو بین دو کاغذ روغنی باز کنین و یا مثل عکس، به طول حدود ۶ سانتیمتر ببرین و دور خرماها بپیچین یا خمیر رو با کاتر دایره ببرین و داخل قالبهای تارت فشار بدین و خرماهارو داخلش بزارین و خواستین تزیینات خمیری روشون بزارین. (خمیر رو خیلی نازک باز نکنین و خیلی ضخیم هم نه). داخل سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتین بچینین و اگه میخوایین روشون سرخ شه، مقداری شیر بمالین (ویا زرده تخم مرغ) و کنجد بپاشین و 25 دقیقه بپزین
.
هدایت شده از عاشقانه ای برای زندگی ♥️
امتحانهایخدا ؛
لذتبخشه ، دردداره ، سختیداره ..
اما..
آخرششیرینه :)♥️
-ماهرمضان
.
#دسر_آدم_برفی
🔷مواد لازم 👇
🔹پودر نارگیل سه و نیم لیوان
🔹کرم شانته بصورت پودری آماده اش نکنید یک بسته
🔹پودر قند یک لیوان
🔹خامه صبحانه ۲۰۰ml
🔹 چوب شوربرای وصل کردن آدم برفی ها
🔹 هویج برای بینی آدم برفی
🔹شکلات چیپسی برای چشم و
🔹دکمه دراژه برای کلاه
🔆طرز تهیه
🔅پودر قند و خامه را با همزن بزنید و کرم شانته و پودر نارگیل را اضافه کنید و هم بزنید و تا وقتی مواد منسجم شود به اضافه کردن پودر نارگیل ادامه بدهید و از خمیر آماده شده توپ های ریز و درشت درست کنید و گردی بزرگ را که درست کردید داخل آن چوب شور بگذارید و روی آن توپ کوچک را قرار بدهید.
و با شکلاتها چشم و دهان آن را درست کرده و با هویج بینی بسازید و از دراژه ها بعنوان کلاه استفاده کنید و روی آن کمی پودر نارگیل بپاشید تا منظره برفی شود و سرو کنید.
#شيرينى_فورى🥯 😋
اول دو لیوان پودر نارگیل و با نصف قوطی شیر عسلی مخلوط کنید وقشنگ با قاشق هم بزنید تا منسجم بشه جوری باید باشه که بتونید با دست شکل بدید بعد شکلات بنماری کنید روی بخار کتری بزارید تا کمی خنک بشه حالا از ترکیب نارگیل برداشته و تو دستمون شکل میدیم هر شکلی که دوست دارید میتونی گرد کنید بعد نیم ساعت بزارید تو فریزر تا سفت بشه بلداز نیم ساعت از فریزر دربیارید و در شکلات آب شده بغلتونید و روی سینی بزارید و روشو با پسته یا هر چیزی که دوست دارید تزیین کنید به همین راحتی به همین
باسلوق گردویی
نشاسته گل (گندم)۱ لیوان سر پر
آب۲ لیوان سر خالی
شکریک و نیم لیوان
جوهر لیمو نوک قاشق چای خوری
وانیل یک چهارم قاشق چای خوری
کره۲۵ گرم
گلاب نصف لیوان
پودر ژلاتین (دلخواه)۱ قاشق مرباخوری سر پر
پودر نارگیل به مقدار لازم مغز گردوبه مقدار لازم
برای درست کردن باسلوق نشاسته گندم رو داخل ظرفی بریزین و یک لیوان آب سرد رو (یکی از دو لیوان آب ذکر شده در مواد اولیه) بهش اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا کاملا حل و رقیق بشه مخلوط نشاسته و آب رو کنار بذارید و اجازه بدید حدود ده دقیقه بمونه.
داخل قابلمه ای یک لیوان آب بریزین. (یک لیوان آب دوم) و جوهر لیمو را اضافه کنین.
و شکر رو بهش اضافه کنید و روی حرارت متوسط قرار بدین.
#ترشی سالاد مشهدی
مواد لازم :
گوجه یک کیلو
خیار ۲ عدد
هویج ۲ عدد متوسط
سیب زرد یک عدد
گل کلم ۳ عدد متوسط
شاخه کرفس ۳ الی ۴ بوته
دلمه ۲ عدد کوچک
سیر ۱۰ حبه
سرکه ۳ لیوان
ادویه هایی که من استفاده کردم
پودر گشنیز ، نعناع خشک ، گلپر ، موسیر
فلفل تند ۳ عدد بزرگ (من فلفل ترش شده آماده داشتم ریختم توش)
سیب زمینی ترشی به دلخواه چند عدد
دستور تهيه :
اول از همه گوجه هارو(بدون آب)،یا نصف میکنیم یا درسته ، بهش نمک میزنیم میزاریم بپزه رو گاز تا آب بندازه و پوستش راحت کنده بشه ، من داخل فر گذاشتم با دمای ۱۸۰ درجه ۱۵ الی ۲۰ دقیقه حسابی پخت وپوستش کنده شد
اینجا یه نکته رو دقت کنین که اصلا نباید آب بزنین بهشااا
چون ترشی خراب میشه بعدا.
حالا پوست گوجه هارو کنده رو داخل میکسر حسابی میکس میکنیم با گوشت کوب هم میتونین له کنین.
بعد سرکه رو بهش اضافه و هم میزنیم با قاشق تا ترکیب بشن.
بعد تمام مواد رو یک روز قبل حسابی شسته و میزاریم روحوله یا پارکه خشک که خیسیش بره وخشک بشه بعد ریز ریز میکنیم و با آب گوجه داخل شیشه ترشی ترکیب میکنیم ، شما میتونین داخل یه ظرف هم اینکاروکنین بعد داخل شیشه وارد کنین.
واسه من چون حجمش کم بود همینجوری داخل شیشه ریختم.
این ترشی رو خیلی ها ادویه نمیزنن و میگن گوجه و نمک چاشنیش هست ولی من طبق ذائقمون بهش پودر گشنیز و گلپر و نعناع خشک و موسیر زدم
این مقدار همین یه شیشه شد که دیدین.
بچه ها بهتره برای ترشی از ظرف شیشه ای استفاده کنین.
در یخچال نگهداری بشه
#پودینگ_موزی
چهار لیوان شیر ویه استکان شکر ۴ قاشق غذاخوری نشاسته ودو زرده تخم مرغ رو با هم قاطی کرده رو حرارت میذاریم غلیظ بشه بعد بهش وانیل ویه قاشق کره اضافه میکنیم .
بعد دو عدد موز خوب پوره میکنیم وبه مواد اضافه میکنیم .بعد بیسکویت رو تو لیوان ها میریزیم و این کرم روش.من بیسکویت ها رو پودر کردم ولایه لایه روی هم ریختم .
اگه موز دوست ندارین .میتونید حذفش .
#شیرینی_نارگیلی_آردی_لیلا
150 گرم روغن صاف قنادی + 150 گرم روغن جامد آشپزخونه و 350 گرم پودر قند را بوسیله همزن برقی بزنید تا کرمی و سبک بشه ( مثل خامه فرم گرفته ) پنج دقیقه کافیه 500 گرم آرد سفید را یکباره به مخلوط قبلی اضافه و با دست آرد را به خورد روغن و پودر قند بدین تا خمیر لطیفی درست بشه که به دست نچسبه حالا 250 گرم پودر نارگیل ( داخل آسیاب یا غذا ساز بریزین تا کمی ریزتر و پودری بشه ) داریم که اونم به خمیرمون اضافه و اینبار با نوک انگشت و فقط در حدی که پودر نارگیل با خمیر شیرینی مخلوط بشه ورز میدیم نه بیشتر زیاد ورز دادن باعث میشه نارگیل روغن پس بده خمیر آماده را داخل نایلون نیم ساعت در یخچال استراحت بدین بعد بین دو تکه کاغذ روغنی به کمک وردنه به ضخامت نیم تا یک سانت باز کنید و با کاتر مورد نظرتون قالب بزنید روی شیرینی را با پودر پسته و پودر نارگیل رنگ شده تزیین و داخل سینی چرب شده بچینید در فر از قبل گرم شده با دمای 170 به مدت 15 تا بیست دقیقه بپزید دوستان تا سرد شدن کامل شیرینی بهش دست نزنید امیدوارم درست کنید و لذتشو ببرید
#مرباى_زرشك
زرشک تازه: 800 گرم
شکر: 900 گرم
وانیل: نصف قاشق چایخوری
هل: نصف قاشق چایخوری
آب: جوشیده ولرم: دو لیوان
زرشک را پاک کرده و خوب بشویید.بهترین راه برای شستن زرشک این است که زرشک را در صافی ریخته و صافی را در کاسهای پر از آب سرد بگذارید تا شن و سنگ موجود در زرشک کاملاً در آب ته نشین شود. سپس زرشکها را آبکش کنید و به آرامی شست و شو دهید.
نیمی از شکر را لابه لای آنها بپاشید و به مدت 4 یا 5 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا هم آب بیندازد و هم زرشکها با شکر مخلوط و مزه دار شوند.باقیمانده شکر را با آب جوشیده ولرم و آب حاصل از زرشک و شکر مخلوط کنید، داخل قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا شربت بجوشد.
بعد از مدتی که مربا ی شما آماده شد هل و وانیل آن را اضافه کنید و بعد از روی شعله برداشته و آن را به کناری بگذارید تا سرد شود و
سپس در ظرفی که میخواهید نگهداری کنید بریزید
#نان_تخت
مواد لازم:
1 کیلوگرم آرد
2 ق (7 گرم) مخمر خشک
1 قاشق غذاخوری شکر
1 قاشق چایخوری نمک
4 قاشق غذاخوری ماست
1 قاشق غذاخوری روغن
500 میلی لیتر آب گرم
طرز تهیه:
همه مواد را به جز آرد و نمک خوب مخلوط می کنیم و نمک و آردمان را کم کم اضافه می کنیم و خمیر نرمی ورز می دهیم. به مدت 60 دقیقه با پوشش استراحت می دهیم و به 6-8 مرنگ مساوی تقسیم می کنیم و مرنگ درست می کنیم و دوباره 20 دقیقه می گذاریم و درب آن را میبندیم.
با فشار دادن با دست بهش حالت میدیم و دو طرف تابه رو میپزیم و موقع سرخ کردن حتما از درب استفاده کنید وگرنه داخل نان خام میمونه..
به میل خودمون رویش کره میمالیم.
#بادمجان_یونانی
مواد لازم:
بادمجان متوسط۳عدد
ریحان خرد شده ۱لیوان
سیررنده شده۳حبه
پیاز سرخ شده۲عدد
اسلایس زیتون سیاه۱/۲پیمانه
فلفل قرمز۴عدد
پنیر سفید۱۰۰ گرم
لوبیا سفید۳۰۰ گرم
روغن زیتون۱/۲پیمانه
طرز تهیه:
لوبیا سفید را از شب قبل خیس کنید .وروز بعد بپزید.لوبیای پخته را در دستگاه غذاساز با سیرمیکس کنید.پنیر خردشده ؛نمک وفلفل وروغن زیتون واسلایس زیتون وپیاز داغ وریحان خردشده را افزوده وبا قاشق کانلا مخلوط ویکدست کنید.فلفل قرمز را در فر گریل کنید.بعد پوستش را بگیرید.وبا نمک وفلفل وسیر کوبیده وپیاز داغ وروغن زیتون مخلوط کنیدوکنار بگذارید.
بادمجان را حلقه حلقه کنید.در اب ونمک بیندازید.بعد در اورده خشک کرده وسرخ کنید. داخل یک قالب مستطیل راپلاستیک محافظ بیندازیدکف ودیواره های قالب را با حلقه های بادمجان بپوشانید.به طوریکه لبه بادمجانها روی همدیگر قرار بگیرند.
۱/۲مخلوط لوبیا را کف قالب بریزید وصاف کنید.از مخلوط فلفل قرمز روی لوبیا بریزید .بقیه مخلوط لوبیا را روی فلفل قرمز بریزید وصاف کنید .روی لوبیا را با بادمجان بپوشانید.قالب را به مدت یک شب در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.روز بعد از قالب در آورده وسرو کنید.
#رولت_خامه_ای_بدون_فر
🔷مواد لازم
🔹تخم مرغ 2 عدد
🔹آرد 50 گرم
🔹بکینگ پودر 1/2 قاشق چایخوری
🔹شکر 50 گرم
🔹خامه (قنادی یا فرم گرفته) به میزان لازم
🔹وانیل 1/4 قاشق چایخوری
♨️طرز تهیه
تخم مرغ و وانیل و شکر را انقدر با همزن زده تا پوک و سبک شود و حجم مواد به دو برابر برسد.
سپس آرد و بکینگ پودر را سه بار الک کرده به مواد اضافه کنید با لیسک آرام هم بزنید تا مخلوط شود.
تابه دو طرفه را با مقدار روغن چرب کنید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. مواد رولت را بریزید و صاف کنید.
حرارت باید بسیار کم باشد. سپس 10 دقیقه یک طرف و 5 دقیقه طرف دوم را بپزید.
بعد از پخت روی حوله نمناکی کاغذ روغنی بگذارید نان رولت را درون آن قرار داده و به آرامی رول کنید.
بگذارید کنار تا سرد شود. سپس بازکرده خامه کشی کنید.
میتوانید از انواع مغزها و موز و شکلات به دلخواه لای رولت بریزید و دوباره رول کنید.
کاغذ روغنی را دور رولت بپیچیدو در یخچال بگذارید وقتی خوب سرد شد آماده میل کردن است.
#کیک_لیوانی_رژیمی
موز رسیده 1 عدد
تخم مرغ کوچک 1 عدد
پودر کاکائو 2 قاشق چای خوری
میوه خشک یا فریز شده 1/4 پیمانه
شکر 1 قاشق غذاخوری (اختیاری)
موز، تخم مرغ و پودر کاکائو را داخل غذاساز خوب مخلوط کنید تا نرم و یک دست شوند. سپس میوه خرد شده را به آن اضافه کرده داخل لیوان یا کاسه سرامیکی بریزید و به مدت 1 دقیقه با حداکثر قدرت داخل مایکروفر بپزید. اگه دوست دارید وسطش روان باشه یک دقیقه کافیه ولی اگه میخواهید سفت تر بشه چند ثانیه بیشتر بزارید.
نکات: حتما از موز کاملا رسیده استفاده کنید.
از هر میوه ای مثل توت فرنگی،گیلاس، تمشک ، آلبالو یا کشمش برای میوه خشک میتونید استفاده کنید.
موز به اندازه کافی شیرین هست پس اگه میخواهید کیکتون رژیمی باشه شکر رو حذف کنید
#کیک_زبرا_سه_رنگ
🥳🥳🥳🥳🥳
(مواد اولیه را به دمای محیط برسونید)
مواد لازم:
تخم مرغ ۳ عدد
شیر ا لیوان
شکر ۱ و ۱/۴ لیوان
روغن مایع ۱/۲ لیوان
آرد ۲ لیوان به اضافه ۱ قاشق غذاخوری
پودر کاکائو ۱ و ۱/۲ قاشق غ
بکینگ پودر ۲ قاشق مرباخوری
وانیل نصف قاشق چ
طرز تهیه:
ابتدا تخم مرغ ها و شکر و وانیل را با دور متوسط همزن به مدت تقریبی ۷ دقیقه بزنید تا روشن و حجیم شود سپس شیر و روغن را اضافه کنید و ۵ ثانیه بزنید ، بعد آرد و بکینگ پودر را که از قبل ۳ بار الک شده در چند مرحله به مواد اضافه کنید و خیلی کوتاه با همزن بزنید حالا مایع کیک را دقیقا به سه قسمت مساوی در سه ظرف مشابه تقسیم کنید و به یکی یک قاشق آرد دیگری یک قاشق پودر کاکائو و دیگری نصف قاشق پودر کاکائو اضافه کنید تا غلظتشان تقریبا یکی شود. قالب را چرب و آرد پاشی کنید میتونید مثل من از کاغذ روغنی استفاده کنید و با کمک سه ملاقه یک اندازه از وسط قالب شروع کنید به نوبت از سه رنگ مایع روی هم بریزید تا مایع تمام شود در آخر با خلال چوبی از وسط به سمت کناره قالب بکشید و برعکس تا طرحی با خطوط ایجاد شود در آخر قالب را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۶۰ درجه به مدت ۵۰ دقیقه قرار دهید البته درجه و تایم در فرهای مختلف متفاوته پس شما دقت کنید تا با فر خودتون تنظیم کنید😊
درسته درست کردن این کیک وقت گیره و حوصله بیشتری میخواد اما فوق العاده کیک خوشمزه ایه و پیشنهاد میکنم حتما درستش کنید و از خوردنش لذت ببرید👌
#کلوچه_قندی
-120 میلی لیتر کفیر
- تخم مرغ 1 عدد
- 50 میلی لیتر روغن
- شکر 30 گرم
- 250-270 گرم آرد
- 1 قاشق چایخوری پودر خمیرمایه
- پوست لیمو
تخم مرغ را با شکر و کفیر مخلوط می کنم. روغن نباتی می ریزم و پوست لیمو را رنده می کنم ، مخلوط می کنم. مقداری آرد، بکینگ پودر را اضافه کرده و مخلوط کنید. کم کم آرد باقی مانده را اضافه کرده و خمیر را ورز دهید. خمیر را به 16 قسمت تقسیم می کنم. هر قطعه را به شکل یک توپ در آورید. توپ را با وردنه به شکل دایره در می آورم و روی آن را کمی شکر می پاشیم. من آن را مثل یک حلزون می پیچم، نوک آن را در پایین خم می کنم و آن را نیشگون می زنم. حلزون را از یک طرف در ظرف شکر میزنم و روی سینی فر می چینم.
در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه بپزید.
#فینگرفود_مرغ 🥓 😋
▫️مرغ آبپز شده:1پیمانه
▫️سیب زمینی آب پز:1عدد
▫️پیاز رنده شده:1عدد
▫️فلفل دلمه :1عدد
▫️تخم مرغ:1عدد
▫️پنیر پیتزا:3قاشق غذا خوری
▫️آرد سفید یا آرد سوخاری:ب میزان لازم
▫️نمک, فلفل, زردچوبه و فلفل پاپریکا:ب میزان لازم
🔸تمام مواد را با هم درون غذاساز میریزیم چند پالس میزنیم تا یکدست شود. نیم ساعت درون یخچال استراحت میدهیم.
یک قاشق غذا خوری از مواد درون آرد میریزیم و با دست فرم میدهیم و سیخ چوبی میزنیم و درون روغن سرخ
#باسلوق_خونگی
ابتدا يك ليوان آب سرد رو روي ١ليوان نشاسته گل ميريزيم خوب هم ميزنيم و ١٠-١٥ زمان ميديم ودر اين بين يكي دوبار هم ميزنيم تا صاف ويكدست بشه داخل يك قابلمه نچسب ١-١/٥ليوان شكر رو ميريزيم وبا ١ليوان آب مخلوط ميكنيم روي حرارت ميذاريم وبه محض جوش اومدن نوك ق چ جوهر ليمو ميزنيم خيلي كم بعد مخلوط نشاسته رو به كه كامل حل شدن به مخلوط آب وشكر اضافه ميكنيم و با حرارت ملايم هم ميزنيم تا نشاسته بپزه وخاميش بره در اين زمان ١ق غ پودر ژلاتين رو به ١/٤ ليوان آب سرد ميريزين وروي بخار كتري قرار ميديم تا شفاف بشه به مخلوطمون اضافه ميكنيم وهم ميزنيم. غليظ كه شد نصف ليوان گلاب ميريزيم ودوباره هم ميزنيم تا سفت بشه ودر آخر نصف ق چ وانيل به همراه ٢٥گرم كره اضافه ميكنيم كه باعث تردي ميشه وهم اينكه باعث ميشه مثل حلوا راحت از قابلمه جدا بشه كمي هم با كره هم ميزنيم وتمام. بعد ميزاريم حسابي خنك بشه و به شكل گردو تو دستاتون گرد كنيد توي پودر نارگيل بغلطونيد و روش يه نصف گردو بذاريد يا اينكه وسط ظرفي كه توش پودر نارگيل ريختين وگود كنيد ويه نصف گردو بذاريد ويه ق مواد نشاسته رو روش بذاريد وبهش شكل بدين وتو پودر نارگيل بغلطونيد.
.