#ترفند_آشپزی
براى خوش عطر و مزه شدن كوكو سيب زمينى👇🏻
🔸سبزی خشک می ریزیم که معطر هست مثل ترکیب جعفری،نعنا،شنبلیله هست
.᯾❁ @fast_food ❁᯾
#چیزکیک_یخچالی
مواد لازم برای لایه ی اول:
یه بسته بیسکوییت پتی بور
50 گرم کره آب شده
دو قاشق غذاخوری خامه
طرز تهیه لایه ی اول:
همه ی مواد رو با هم مخلوط میکنیم و توی قالب کاپ کیک میریزیم.
مواد لازم برای لایه ی دوم:
8 تا پنیر کیبی هم دمای محیط یک چهارم پیمانه شکر
1 قاشق غذاخوری ژلاتین
1 قاشق چایخوری وانیل
نصف پیمانه شیر
سه چهارم پیمانه خامه فرم گرفته
یه قاشق غذاخوری خامه عادی
طرز تهیه لایه دوم :
ژلاتینو با یه قاشق غذاخوری آب مخلوطو به روش بنماری ذوبش کنین . سپس شیرو گرم کنین و ژلانینو بهش اضافه و مخلوط کنید و بزاریدش کنار. پنیر و شکر رو با هم مخلوط کنید و با سرعت زیاد همزن بزنید تا شکر داخل خامه حل بشه و یه مخلوط یکنواخت بدست بیارید. سپس مخلوط ژلاتینی و وانیلی رو بهش اضافه و با سرعت کم همزن بزنید.توی یه ظرف دیگه خامه فرم گرفته و خامه عادیو با سرعت زیاد همزن بزنید تا پره های همزن روی خامه بمونه. سپس اونو به مخلوط پنیریتون اضافه کنید و به آرومی با یه لیسک مخلوط رو هم بزنید(از یک جهت). بعد مخلوطو داخل قیف پلاستیکی کنید و روی لایه ی بیسکوییتی بریزید (اینجوری خامه راحت تر توی قالب ریخته میشه). دو ساعت بزارینش توی یخچال تا خودشو بگیره بعد تزیینش کنید. من با بیسکوییت خرد شده و کوکی آماده و میوه تزیینش کردم.
.᯾❁ @fast_food ❁᯾
#ماگنولیا_موزی 🍌🍌
1 بسته خامه (200گرم)
یک بسته بیسکویت کودک (172 گرم)
دو عدد موز
1 لیتر شیر
2 تا زرده تخم مرغ
نصف پیمانه سر پر شکر
نصف پیمانه آرد
1 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
1 بسته وانیل (5گرم)
طرز تهیه :
خامه ای که استفاده میکنیم باید سرد باشه. خامه ی سردو با همزن خوب میزنیم تا فرم بگیره بعد از اینکه فرم گرفت باز بزارینش توی یخچال. شیر ، زرده تخم مرغ ، شکر ، آرد و نشاسته رو به توی یه قابلمه بزرگ با هم مخلوط میکنیم و میزاریم روی حرارت مرتب هم میزنیم تا غلظتش عین فرنی بشه وقتی شروع کرد به غل غل زدن حرارتو خاموش میکنیم و وانیل رو اضافه و خوب مخلوط میکنیم. سپس میزاریم خنک بشه حتما روی محلبیو با سلفون روشو میپوشونیم تا سفت نشه و میزاریمش توی یخچال. خامه رو از یخچال در میاریم مثل قبل باز با همزن بزنینش به محلبی اضافه ش میکنیم و 1-2 دقیقه دیگه هم میزنیمش. بیسکویت های کودک رو خرد میکنیم.موزها رو هم ریز خرد میکنیم. داخل لیوان سرو مقداری بیسکویت ، موز ، سپس محلبی خامه ای ، باز بیسکویت ، موز و محلبی خامه ای میریزیم تا لیوانمون پر شه. میزاریمش توی یخچال تا 1 ساعت استراحت کنه. درست قبل از سرو ، با خرده بیسکوییت و موز تزیینش میکنیم. نوش جان
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#سالاد_شويد_و_سيب_زمينى 🍲 😋
🔸یک عدد سینه مرغ آبپز ریز خرد شده یا ( ژامبون) سیب زمینی آبپز ۴ عدد متوسط، خیارشور ٣٠٠ گرم ،شوید تازه ، برگ و ساقه مغز کرفس و كمى جعفرى تازه همه مواد را نگینی خردکنید.
سس :
ماست خامه ایی یا چکیده يك پیمانه، مایونز نصف پیمانه، پنیر خامه ای نصف پیمانه فلفل سیاه نمک و آب لیموی تازه، پودر سیر، روغن زیتون همه را با هم خوب مخلوط کرده به مواد بالا اضافه و هم بزنید. اندازه ها چشمی و دلخواه هست مثلأ سینه مرغ بیشتر باشه خوشمزه تر میشه و یا سس را به دلخواه می توانید کم یا زیاد کنید ولی نسبت ماست به مایونز باید بیشتر باشه یعنی ۲ به ۱.به این سالاد ، سالاد ماست وشوید هم گفته میشود.
تزئين :
تربچه اسلايس شده بوسيله رنده چيپس و پنير خامه اى زده شده كه در قيف و ماسوره نقش داده شده + مخلوط پنير و زعفران
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#مرغ_بريونى 🍗 😋
🔸مرغ رو خوب تمیز کرده و شسته ( با پوست)
مرغ برش پروانه ای خورده مواد مرینیت شامل پیاز رنده پوست لیمو اب لیمو .پاپریکا. فلفل سیاه.زنجبیل پودر سیر. نمک . زعفران . فلفل دلمه
کل پشت رو روی مرغ با مواد مرینیت شده چند ساعت داخل یخچال استراحت کرده
داخل ظرف مورد نظر گذاشته مواد سایدیش شامل هویج و سیب زمینی و کدو سبز برش خورده به همراه نمک و فلفل و اویشن و روغن زیتون و پاپریکا مزه دار شده دور مرغ چیده چند برش گوجه فرنگی
ظرف حاوی مواد رو فویل کشیده داخل فر داغ با درجه ۱۹۰ پخت کنید به مدت دو ساعت بعد یکساعت از فر خارج کنید ووچک کنید از عصاره مرغ که کف ظرف جمع شده روی سطح مرغ بریزید دوباه فویل کشیده داخل فر
در انتها پخت گریل رو روشن کنید تا سطح مرغ برشه و طلایی بشه
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#جوجه_ترش 🍢 😋
▫️مرغ یک کیلو که من از سینه مرغ استفاده کردم
▫️گردو چرخ شده نصف لیوان
▫️پیاز سه عدد متوسط
▫️رب گوجه یک قاشق
▫️رب انار دو قاشق
▫️سیر دو حبه رنده شده
▫️روغن مایع یا زیتون سه قاشق غذا خوری
▫️زعفران و نمک و فلفل به میزان لازم
🔸من همیشه این غذا رو با پیاز خلالی درشت درست میکردم که موقع پخت پیاز رو جدا کرده و دور میریختم،ولی اینبار پیاز رو نگینی خیلی ریز کردم در حد رنده شده ،پس تاجایی که می تونین ریز ریز خرد کنید
پیاز ریز خرد شده رو با سیر و همه مواد مخلوط کردم بعد مرغ خرد شده رو اضافه و حسابی مخلوط کردم پنج تا شش ساعت یخچال استراحت دادم فقط چند بار با قاشق مواد رو زیر ورو کنید تا مرغ حسابی مزه دار بشه
بعد از اینکه مواد مزه دار شد مرغها رو از مواد جدا کردم وبه سیخ کشیدم و داخل تابه چیدم و با کره روی شعله ملایم گذاشتم تا سرخ ومغز پخت بشه ،باقی مواد که باقی مونده بود رو هم جدا داخل یک تابه دیگه ریختم و اونم با شعله ملایم گذاشتم و پخت انجام شد وقتی آبش کشیده شد کمی روغن اضافه و سرخش کردم که یک سس خوشمزه کنار کباب شد
᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
"صبح" 🌤
یعنی یک سبد "لبخند"،
یک بغل "شادی"،
یک دنیا "عشق"... ♥️
و یک عالمه "خندیدن"
از اعماق وجود
به شکرانه داشتن
"نفسی دوباره"....
سلام خوبان ♡
صبح زیبای ☕️
بهاری تون پر از مهر و وفا
#السلامعلیڪ_یاامیرالمؤمنین🖤
■دل را ز شرار عشق سوزاند علے
یڪ عمر #غریب شهر خود ماند علے
■وقتےڪہ شڪافٺ فرق او در محراب
گفتنـد مگـر نـماز مـے خـواند #علـــے ..!؟
#اول_مظلوم_عالم 🥀
#شهادت_امام_علی(علیه السلام)🥀
#تسلیت_باد🥀
.
#خوراک_مرغ_و_سبزیجات 🍲 😋
🔸یه دونه پیاز رو خلالی برش بزنید و توی دو قاشق روغن زیتون تفت بدید تا یه کوچولو طلایی بشه، سه عدد مغز ران (یا فیله) که نواری برش خورده رو اضافه کنید، به همراه ادویه مرغ و زعفران حسابی تفت بدید و دربش رو بذارید تا با آب خودش بپزه.
🔸دو عدد بادمجون نواری برش خورده و یه دونه فلفل دلمه ای نواری (من نصف سبز و نصف قرمز ریختم)، یک بسته کوچیک قارچ، نمک و یک قاشق آبلیمو بهش اضافه کنید و با درب بسته و حرارت ملایم بذارید مواد بپزن تا آبشون کشیده بشه. هیچ احتیاجی نیست که آب اضافه کنین. در نهایت خوراک خوشمزه ی شما حاضره
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#سارای_تاتلیسی 🥯 😋
▫️یک لیتر شیر (چهارونیم لیوان)
▫️نصف پیمانه آرد
▫️دو ق غ پودر نشاسته گندم
▫️نصف لیوان شکر
▫️یک ق م وانیل
▫️یک ق غ کره
برای کناره دسر فندوق خرد شده ویا هرمغزی که دوست داشتین
برای روی دسر هم نصف لیوان خامه و۴۰گرم شکلات تخته ای
🔸به جز کره و وانیل تمام موارد گفته شده رو باهم مخلوط کنید روی حرارت بزارین مرتب هم بزنید تا محلبی شما سفت بشه بعدکه محلبی آماده شد کره و وانیل رو اضافه کنید خوب باهمزن به مدت پنج دقیقه بزنید بعد داخل لیوان یاهر قالبی که دوست داشتین بریزین روی مواد رو سلفون بکشید بعد بزارین داخل یخچال حداقل ۳ساعت بمونه. بیشترم باشه بهتر. بعد از یخچال بیارین بیرون به کمک چاقو دسر رو از قالب یا لیوان خارج کنید.بعد داخل فندوق یا مغزدلخواه کناره ها روغلت بدین ودر ظرف سرو بچنید ،برای قسمت شکلاتی هم خامه روروی حرارت بزارین همینکه ازکنارها شروع به جوشیدن کرد ازروی حرارت بردارین وشکلات رواضافه کنید مرتب هم بزنید تا یکدست بشه بعد سس آماده شده رو بریزین
᯾❁ @fast_food ❁᯾
هدایت شده از ذاکرین
❇️اگر زمان کافی برای مطالعه تفاسیر گرانسنگ الميزان و تسنیم و مجمع البیان ندارید نگران نباشید
❇️ کانال تازه تاسیس ما در مطالب کوتاه یک دقیقه ای، معارف عمیق تفاسیر مهم شیعه رو به شما ارائه میکنه.
✅اگر فرصت کافی ندارید برای مطالعه محتوای سخنرانی های کوتاه حتما کانال ما رو دنبال کنید😊👌
👇👇👇👇👇👇
@tafsirekootah
هدایت شده از عاشقانه ای برای زندگی ♥️
آینه چون عیب تو بنمود راست
خود شکن آیینه شکستن خطاست
«نظامی گنجوی»
.
#شربت_سکنجبین 🍸 😋
شکر 1 کیلوگرم
آب 2 لیوان
سرکه 100 گرم
نعناع 150 گرم
گلاب کمی
🔸شکر را با آب مخلوط کرده روی حرارت می گذاریم تا بجوشد. بعد نعناهای شسته شده را با ساقه درون آن می ریزیم. کمی که جوشید سرکه وگلاب را کم کم اضافه کرده، پس از آنکه غلیظ شد از صافی رد می کنیم. (هر گاه با کفگیر مایع را برداشته ریختیم مایع در لبه کفگیر نیم دایره جمع شود و وسطش شکاف بخورد، سکنجبین آماده است.نباید شکر زیاد روی حرارت بماند؛ زیرا شربت تلخ میشود.)
این شربت را می توان با خیار رنده شده سرو نمود که طعم فوق العاده خوبی به آن می دهد. این شربت به دلیل داشتن سکنجبین اثرات ضددلدرد و ضدنفخ دارد و خیار آن اثرات خنککننده و ضدتشنگی
᯾❁ @fast_food ❁᯾
هدایت شده از عاشقانه ای برای زندگی ♥️
آینه چون عیب تو بنمود راست
خود شکن آیینه شکستن خطاست
«نظامی گنجوی»
.
#موهیتو 🍸 😋
🔸شکر نصف لیوان ،آبلیمو سه قاشق غذاخوری، برگ نعنای پاک شده و خرد شده یک مشت کوچک ،لیموی تازه یک عدد پوست گرفته و هسته گرفته شده .
همه مواد رو توی مخلوط کن می ریزیم و نصف لیوان یخ خرد شده رو بهش اضافه می کنیم تا خوب میکس بشن .در آخر هم بهش آب گاز دار اضافه می کنیم
♦️با آب معمولی هم می تونید درست کنید در اون صورت هم عالی و خوشمزه ست
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#ترشي_ليمو_ترش 🍋 😋
🔸يكي از خوشمزه ترين و ساده ترين ترشيهايي كه خيلي مورد استفاده قرار ميگيره ترشي ليمو ترش هست. من لیمو هاي سالم بدون لک را میشويم ویک روز میگذاریم آبش برود و خوب پوست ان هاخشك شود. بعد ليمو ها را حلقه حلقه ميكنيم. در يك ظرف كوچك كمي نمك و فلفل و كمي سياه دانه را مخلوط ميكنيم و در شيشه مخصوص لابه لاي ليمو ها ميريزيم. بعد روي ليمو ها تا نصفه شيشه اب ليمو ترش تازه ميريزيم. در ان را خوب ميبنديم، و چند روز خارج از يخچال نگه ميداريم تا ليمو ها خوب اب بيندارند.وپوست انها زرد رنگ شود كه در اين حال تلخي انها نيز گرفته ميشود.. بعد از چند روز انها را داخل يخچال قراد دهيد به مدت يك ماه. در اين مدت كمي شيشه ها رو تكان دهيد تا مواد ان روي تمام ليمو ها رو بپوشاند.
ترشی لیمو با خوراک ماهی، مرغ، لوبیا پلو و غذاهایی که نانی نباشد خیلی لذیذ است.این ترشی تند است.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#هالومی_سوخاری 🧀 😋
▫️250 گرم پنیر هالومی
▫️1/3 لیوان آرد گندم
▫️1_2 عدد تخم مرغ
▫️1/2 لیوان آرد سوخاری
▫️فلفل طبق ذائقه
🔸ابتدا فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید،سپس آرد گندم، تخم مرغ زده شده و آرد سوخاری را در ظرف ها جداگانه گذاشته،پنیر هالومی را برش دهید،سپس ابتدا در آرد گندم، بعد تخم مرغ و مرحله آخر در آرد سوخاری بغلتانید و کف سینی فر که با کاغذ روغنی پوشاندید،بگذارید و در فر از قبل گرم شده برای حدود 20 تا 25 دقیقه یا بسته به دمای فرتون تا زمانیکه روی پنیر ها طلایی شود،قرار دهید،سپس با سس کچاپ یا سس مارینارا سرو
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#حلوا_شیر_ارده 🧇 😋
▫️آرد دو پیمانه
▫️شیر دو پیمانه
▫️شکر یک پیمانه
▫️ارده نصف پیمانه
▫️روغن دو سوم پیمانه
▫️کره ۵۰ گرم
▫️وانیل یک ق چ
🔸آرد الک شده رو ده تا بیست دقیقه تفت میدیم تا بوی خامی آرد گرفته بشه و دوباره الک میکنیم
کره و روغن داخل ماهی تابه ذوب میکنیم و آردو بهش اضافه میکنیم و بعداز مخلوط کردن آرد ارده رو هم اضافه میکنیم ۳۰تا ۴۰ دقیقه تفت میدیم تا به رنگ دلخواه برسیم
شیر و شکر و وانیل رو روی حرارت میزاریم تا شکر داخل شیر حل بشه نیازی نیست بجوشه کنار میزاریم تا خنک بشه
بعداز سرخ کردن آرد شیر خنک شده رو بهش کم کم اضافه میکنیم و هم میزنیم تا شیر جذب آرد بشه و چند دقیقه بعد حرارت رو خاموش میکنیم و حلوا آمادست
᯾❁ @fast_food ❁᯾
اگر قرار است سیر را سرخ کرده و تفت دهید، بهتر است آن را خرد کرده تا اینکه رنده کنید. با این کار احتمال سوختنش کمتر می شود
᯾❁ @fast_food ❁᯾