eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.5هزار دنبال‌کننده
24.6هزار عکس
19.4هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
🟡شله زردی خوش طعم بخورید ، با رعایت این نکات: ١)زعفران رو هیچوقت مستقیماً در شله زرد نریزید،مقدار مورد نظرتون از زعفران رو در آب جوش حل کنید و به موادتون اضافه کنید. ٢)دقت کنید حتماً باید محلول زعفران رو قبل از اضافه کردن شکر به برنجتون اضافه کنید،دیدید بعضی شله زردها بعضی دونه برنجهاشون سفیده،به خاطر اینه که اول شکر رو ریختن و بعد زعفران،لعابی که شکر میندازه باعث میشه همه دونه های برنج به طور یکنواخت رنگ نگیرن. ٣)گفتم برنج یادم اومد اینو نگفتم که:هر چی دونه های برنجتون ریزتر باشه بهتره.حتی میتونید برنج خیس خورده تون رو قبل از پخت بین دو کف دست به هم بسابونید تا خورد بشه. 👨‍🍳
دسر آب هویج بستنی 🌸 ▫️آب هویج 2 لیوان ▫️بستنی وانیلی 2 لیوان ▫️پودر ژلاتین 2 قاشق غذا خوری سر پر ▫️آب سرد نصف لیوان ▫️وانیل نوک قاشق چایخوری 🔸دو لیوان آب هویج رو میگیریم و از صافی رد می کنیم بستنی را در دمای محیط قرار دهید تا آب شود.سپس پودر ژلاتین را در آب سردحل کنید و بن ماری کنید و خوب مخلوط کنید تا ذرات ژلاتین کاملا حل شود و بعد دو لیوان بستنی که در دمای محیط آب شده را به مخلوط آب هویج و ژلاتین اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کف بستنی از بین برود(درصورت تمایل می توانید چند قطره رنگ خوراکی نارنجی اضافه کنید تا خوشرنگ تر شود) من رنگ نارنجی نداشتم و از رنگ زرد و قرمز استفاده کردم سپس مواد را در قالب مورد نظر بریزید و به مدت چند ساعت در یخچال قرار دهید تا ببندد ۱۲ ساعت صبر کنید و در ظرف مورد نظر برگردانید. ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ بخاطر فوت یه دختر روسریاشونو در آوردن ولی بخاطر سیصد هزار شهید حاضر نشدن یک سانت روسریاشونو جلو بکشـن ....
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم برای ۱۴ عدد برای خمیر: شیر ولرم : ۲۰۰ میلی لیتر خمیرمایه فوری: ۱ ق غ شکر : ۱۰۰ گرم ( تقریبا ۸ ق غ) کره: ۱۰۰ گرم تخم مرغ : ۲ عدد آرد : ۶۰۰گرم (۵تا ۶ پیمانه) نمک: نوک ق چ وانیل کمی تمام مواد اولیه رو نیم ساعت قبل استفاده از یخچال خارج کنید برای کرم: شیر : ۲۰۰ میلی لیتر تخم مرغ: ۱ عدد شکر: ۱۰۰ گرم( تقریبا ۸ ق غ ) نشاسته ذرت: ۳ ق غ کره :۶۰ گرم آجیل به میزان .
ابتدا ۲ لیوان آرد با نصف ق غ بکینگ پودر مخلوط کرده و الک میکنیم نصف لیوان آرد و کنار میزاریم تا کم کم اضافه کنیم . بعد ۱۰۰ گرم کره پاستوریزه نرم شده +یک چهارم لیوان روغن مایع +یک عدد سفیده تخم مرغ و زرده آن برای رومال + یک ق غ شکر +یک ق غ پودر نشاسته ذرت + یک ق غ سرکه +یک ق مرباخوری سر صاف نمک رو باهم مخلوط کنید تا یکدست بشه . بعد کم کم آرد و بکینگ پودر رو اضافه کنید تاخمیر نرم و لطیفی به دست بیاد بعد یک ربع خمیر رو استراحت بدید . خمیر رو بین دوتا کیسه فریزر نازک باز کرده و قالب میزنیم و در سینی فر که کاغذ روغنی انداختیم میچینیم .و روش زرده تخم مرغ کشیده و کنجد و سیاه دانه میریزیم و در فر از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه یک ربع تا بیست دقیقه میزاریم تا بپزه و آخر گریل فر را روشن کنید تا طلایی بشه نوش جان 💖  ༺🍉 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم 👇 سفیده تخم مرغ دو عدد پودر قند نصف لیوان ژلاتین یک قاشق چایخوری گلاب یک قاشق چایخوری سرکه یک قاشق چایخوری وانیل یک چهارم قاشق چایخوری شکلات تخته ای نان ویفر یا کیک لقمه ای
موادلازم 1 کاسه کوچک برنج آب پز شده (به شکل آب پز شده 1 کاسه باشد) 1 عدد کدو متوسط 1 عدد سیب زمینی متوسط 1 عدد هویج کوچک 1 عدد پیاز متوسط 1 مشت جعفری و شوید 1 قاشق مربا خوری نعناع 2 عدد تخم مرغ 2 قاشق آرد سوخاری 3 قاشق آرد نمک به مقدار لازم طرز تهیه ابتدا 5_4 قاشق برنج را آب پز کنید. بعد از آب پز شدن حدود 1 کاسه کوچک میشود. و یا از برنج مانده میتوانید استفاده کنید. کدو ، سیب زمینی و هویج را رنده کنید و آب هر سه را کاملا بگیرید. شوید و جعفری را ریز خرد کنید. پیاز را خیلی ریز خرد کنید. تمام مواد را داخل ظرفی بریزید آرد ، آرد سوخاری ، نمک ، تخم مرغ و نعناع را اضافه کنید و با دست هم بزنید. داخل قابلمه مناسب و یا ماهیتابه روغن بریزید و کمی گرم کنید و 1 قاشق از مواد داخل روغن بریزید و پشت و رو سرخ کنید‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ نوش جان 💖 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥗🥗🥗🥗🥗🥗🥗 برای سس با انواع ادویه ها، سرکه ها، آبلیمو، عسل و حتی ارده بسته به ذائقه میشه ده ها طعم مختلف درست کرد   .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥳🥳🥳🥳 خمیر پیتزا گوشت چرخکرده یا سوسیس کالباس قارچ و فلفل دلمه ای از قبل تفت داده شده سوسیس زیتون حلقه ای پنیر پیتزا سس کچاپ یا باربیکیو ✅نکته : اگر پیتزا رو میخواید بدون فر درست کنید حتما از قبل فلفل دلمه و قارچ و تفت بدید تا آبش کشیده بشه وگرنه پیتزا آب میوفته خمیرو پهن کنید و سس و پنیر پیتزا به ترتیب و بعد گوشت چرخکرده و فلفل دلمه و قارچ پنیر پیتزا اگر دوست داشتید برای دور پیتزا هم از خمیر پیتزا و سوسیس انگشتی سرخ شده استفاده کنید ✅نکته بعدی:اگر روی گاز پیتزارو درست میکنید حتما شعله پخش کن بزارید وگرنه خمیر میسوزه و نمیپزه و شعله باید ملایم باشه
کیک دو رنگ پنبه ای میزان دقیق مواد در کپشن👇 بچه ها جونم سلام🥰🖐 امروز میخوام دستور یه کیک راحت وخوشمزه و خوش قیافه رو براتون بذارم🤗 حتما درستش کنید برای عصرونه و دورهمی هاتون،حتی واسه میان وعده مدرسه بچه ها هم عالیه👌 مواد لازم: تخم مرغ چهار عدد پودر کاکائو ده گرم آردقنادی ۲۵۰ گرم(دوپیمانه به اضافه یک قاشق سوپخوری) شکر ۲۰۰ گرم (یک پیمانه) روغن ۲۰۰ گرم (یک پیمانه ) ماست پرچرب ۲۰۰ گرم (یک پیمانه سرخالی) وانیل یک دوم قاشق چایخوری بکینگ پودر دو قاشق چایخوری پوست رنده شده لیمو یک قاشق چایخوری به دلخواه دمای فر ۱۸۰ درجه به مدت ۳۰ الی ۳۵ دقیقه طبقه وسط.
دل آرام گیرد بایادخدا.... .
به قبرستان گذرکردم کم وبیش بدیدم... .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥳🥳🥳🥳 مواد لازم : ۳ تا ۴ لیوان ارد ۱ دونه تخم مرغ ۱ لیوان شیر ولرم ۳ ق.غ شکر ۲۵ کره ذوب شده ۱ ق.چ نمک ۱ ق .غ سرخالی خمیر مایه نوش جان♥️
زندگی سخت گرفت پای رفتن خسته شد جاماندم... .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥳🥳🥳🥳 سیب زمینی آب پز(خیلی ابپز نکنید چون وا میره نیم پز بشه) ۶ عدد پیاز رنده شده و ابگیری شده ۱ عدد کوچک نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم ارد سفید یا ارد نخودچی ۲ الی ۳ قاشق غذاخوری بستگی به اندازه تخم مرغ و سیب زمینی داره اما در نهایت غلظتش جوری باشه که شل نباشه تخم مرغ ۱ عدد روغن برای سرخ کردن  
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥳🥳🥳🥳 ۴ عدد سیب زمینی کوچک رو با گوشت‌کوب له کنید ۱۰۰ گرم ژامبون نگینی ۱دسته جعفری ساتوری ۱ عدد تخم مرغ ۱ ق آرد نمک،فلفل سیاه ،پودر سیر ،آویشن اضافه و ترکیب کنید
🥧 😋 ▫️دو عدد تخم مرغ ▫️یک استکان شکر(70 گرم) ▫️نصف لیوان شیر ▫️یک استکان روغن مایع(80گرم) ▫️یک ونیم لیوان آرد(لیوان فرانسوی یا پیمانه قنادی) ▫️دو قاشق غذاخوری کاکائو(من بدون کاکائو درست کردم) ▫️یک پاکت بيكينگ پودر (2.5 ق چ یا 10 گرم) ▫️یک پاکت وانیل 5  گرمی یا مقدار کمی وانیل شکری 🔸تخم مرغ وشکر رو به خوبی بزنید تا کف کند و کرم رنک شود  بعد مواد  مايع رو اضافه کنید و هم بزنید. و در آخر  مواد خشک رو الك كنيد واضافه کرده ومخلوط کنید .مایه  کیک آماده شده  را تا نصفه فنجانها پر كنيد. فنجان هارو در قابلمه بزارید. در قابلمه به اندازه ی نصف فنجان ها آب بریزید به صورتی که آب داخل فنجان ها پاشیده و ریخته نشود روی آن را  یه پارچه یا حوله ی کاغذی بیاندازید ودر قابلمه  ببندید. در حدود نیم ساعت یا حتی زود تر میپزد وقتی آرام با انگشتتون لمسش کنید متوجه می شوید  اماده است  یا نه. (و یا از تست خلال دندان برای پخت بعد از این زمان استفاده کنید)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر سیب😍😋 مواد لازم: سیب🍎 شکر 🍚 دارچین خامه🧁 پنیر فتا(یا پنیر خامه ای)🧀 شیر عسلی 🍯🥛 بیسکوییت پتی بور 🧇 ༺🍉
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فرنی ۳ رنگ مجلسی ✬✬✬✬✬✬✬✬✬✬✬✬✬✬✬✬ مواد لازم: شیر🥛 آرد برنج🍙 خامه🥣 گلاب🌸 شکر🍚 زعفران پودر کاکائو 🍫
✍موادلازم آرد برنج مرغوب ۲۵۰ گرم پودر قند ۸۰ گرم روغن نیمه جامد ۱۲۵ گرم(میتونید از مخلوط روغن صاف و روغن نیمه جامد استفاده کنید) زرده تخم مرغ ۱ عدد پودر هل ۱/۲ ق چ گلاب ۱ ق غ نکات 👇 🔸حتما آرد برنج و پودر قند رو ۲ بار با الک ریز الک کنید یا از پارچه حریر رد کنید تا کاملا لطیف بشه. 🔹 حتما خمیر رو داخل مشما بزارید و در جای خنک خارج از یخچال ۱۲ تا ۲۴ ساعت بهش استراحت بدید. 🔸در فر گرم شده با دمای ۱۶۰ درجه ۱۵-۲۰ دقیقه بزارید بپزه. 🔹بعد از پخت صبر کنید کاملاً خنک بشه بعد از روی سینی بردارید. 🔸این شیرینی تو ظرف در دار و محیط خنک ماندگاری خیلی طولانی تره‌.