eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.4هزار دنبال‌کننده
24.6هزار عکس
19.4هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
🌹🍃 موادلازم 👇👇👇 آرد نخودچی : یک لیوان آرد سفید یا آرد گندم : دو لیوان پودر قند : سه چهارم لیوان کره : صد گرم روغن مایع : سه چهارم لیوان پودر کاکائو : دو قاشق غذاخوری پودر دارچین : یک قاشق مرباخوری نان میکادو : ۶ ورق طرزتهیه 👇👇👇 آرد الک شده و آرد نخودچی را با هم مخلوط کردم و بمدت ده دقیقه روی حرارت ملایم گذاشتم تا جایی که بوی خامی آردها گرفته بشه حالا کره و روغن مایع را اضافه کردم هم زدم حرارت را کم کردم و پودر کاکائو و پودر دارچین رو بهش اضافه کردم در نهایت پودر قند الک شده را اضافه کردم و خوب هم زدم تا یکدست بشه(مواد کمی سفت بود یکم روغن اضافه کردم نباید خیلی شل باشه و خیلی سفت باشه)حالا نون میکادو رو روی سطح کار گذاشتم و مواد(مواد سرد نشه)رو کمی به اندازیی که سطحش رو پر کنه قشنگ با پالت یا قاشق پهن کردم و سریع ورق بعدی نون رو روش گذاشتم همینطور تا ۶ تا بشه با دست روی هم فشار دادم تا خوب بچسبه تقریبا یکساعت گذاشتم داخل یخچال از یخچال که در اومد با چاقو به شکل و اندازه دلخواه برش زدم. میتونید روشو با شکلات تخته ای اب شده تزیین کنید نوش جان👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دلمه_فلفل😍😋 با این روش دلمه بپزی از خوردنش سیر نمیشی 😋نیاز به گوشتم نداره😉 ی غذای گیاهی. برنج رو ابکش کنین، 1عدد گوجه درشت پیاز، جعفری. شوید. ترخون. نعنا، مرزه، روغن زیتون، نمک، فلفل سیاه. زردچوبه و 1 ق چ رب گوجه رو اضافه و فلفل ها را پر می کنیم و با تکه های گوجه ببندین طبق فیلم. سس 2.5 فنجان آب، 1 ق چ رب گوجه و 1 ق چ رب آلوچه، سماق و نعنا سس رو روی دلمه میریزیم و میزاریم در فر 180 درجه بپزیم تا قهوه ای طلایی شود. 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۳ نفر😍😋 تکه های مرغ یا نصف عدد سینه مرغ، کنسرو ذرت ۱ لیوان، پیاز ۱ عدد، شیر ۲ تا ۳ لیوان، آرد ذرت یا آرد سفید ۳ ق غ، قارچ به دلخواه ۵ تا ۶ عدد، هویج ۱ عدد، جعفری خرد شده ۳ ق غ (به میزان دلخواه)، نمک و فلفل 🔴مرغ رو با پیاز و کمی و نمک و فلفل و کمی زردچوبه پختم و بعد از پخت مرع رو ریش ریش کردم . از اب مرغ۲ تا ۳ لیوان لازم داریم . 1عدد پیاز رو خرد کردم و با کمی روعن یا کره تفت دادم و بعد قارچ های ورقه شده رو اصافه کردم و تفت دادم و بعد ارد ذرت رو اضافه کردم و با هم تفت دادم . آب مرغ صاف شده رو به تدریج اضافه و هم زدم . هویج رو رنده کردم و مرغ ریش ریش شده رو هم اضافه کردم و گذاشتم کمی بپزه . شیر رو که در دمای محیط بود به تدریج به سوپم اصافه کردم و بعد ذرت رو اصافه کردم چون ذرت کنسروی بود و زود می پزه و له نشه اخر کار اضافه کردم . نمک غذا رو هم میزان کردم . اخر هم جعفری خرد شده رو اضافه کردم . بعد از اینکه شیر رو اضافه کردین یه ربع تا نیم ساعت بپزه . در قابلمه رو نیمه بزارین تا سر ریز نشه . در صورت دلخواه خامه هم می تونین بریزین 🌟
❤👈🏼 مواد لازم ⭕ تخم مرغ ۳ عدد ⭕ شکر ۱ پیمانه ⭕ شیر نصف پیمانه ⭕ روغن مایع نصف پیمانه ⭕ آرد ۲ پیمانه ⭕ بیکینگ پودر ۱ ق غ خ سرخالی ⭕ وانیل ⭕ نمک ۱ پنس ❤👈🏼 طرز تهیه ⭕ تخم مرغ + وانیل + شکر ده دقیقه هم زده شود تا کشدار بشه و حجیم بشه ⭕ روغن اضافه شود در حد مخلوط هم بزنید ⭕ شیر اضافه شود در حد مخلوط هم بزنید ⭕ آرد + بیکینگ پودر + نمک سه بار الک شود در سه مرحله اضافه کنید ⭕ قالب چرب شود فر از قبل گرم شده درجه حرارت ۱۸۰ من توی تستر درست میکنم بالا و پایین تستر روشن ه دمای ۱۶۰ بیست دقیقه بپزد نوش جان
سینه مرغ۲ عدد روغن به میزان لازم آب لیمو ترش۱ عدد نمک و فلفل به میزان لازم هل۴ عدد رزماری۱ شاخه 🧅🥬🧅 می‌خواهید مرغ را بدون استفاده از چاشنی هایی مانند پیاز و سیر تهیه کنیم برای شما طرز تهیه مرغ بدون رب و پیاز و سیر را آماده کرده ایم با این روش پخت شما طعم و مزه جدیدی را تجربه خواهید کرد. مرحله ۲ از نکات مهم در پخت غذا این است که ، باید روغنی که قرار است در آن مرغ را تفت دهید و سرخ کنید حسابی داغ باشد و مرغ را بخوبی سرخ کنید تا طلایی و برشته شود. پس از سرخ کردن عملیات مرینیت را انجام دهید. مرحله ۳ حالا مرغ را درون ماهی تابه ریخته سپس زعفران دم کرده را اضافه کنید و بعد از آن نمک و فلفل را اضافه کنید. حالا آب یک عدد لیمو ترش تازه و چند عدد هل را به خورشت مرغ بدون آب اضافه نمایید. مرحله ۴ درب ماهیتابه را ببندید و شعله را در حالت کم قرار دهید اجازه دهید تا مرغ با آب خودش کاملاً پخته و جا افتاده شود. توجه داشته باشید که باید درب ظرف کاملاً پوشیده باشد و اگر سوراخی دارد آن را ببندید.
مواد لازم ۵۲۰گرم خرما هسته گرفته شده. کره:۶قاشق غذاخوری پودر هل :۱قاشق چای خوری پودر دارچین:۱قاشق چای خوری بیسکوویت پتی پور ساده یک بسته کنجد به میزان لازم طرز تهیه ابتدا باید خرما رو قشنگ بشورید و هسته هاشو جدا کنید و داخل ماهیتابه بریزید و حرارت رو ملایم کنید و با پشت قاشق چوبی یا گوشت کوب اون رو خوب له کنیدو پس از این که یکم که له شد کره رو اضافه کنید و آنها را خوب مخلوط کنید پودر هل و دارچین رو اضافه کرده و از روی حرارت بردارید. یک نایلون فریزر رو سطح کار باز کنید و خرما رو روش قرار بدید و یک نایلون فریزر روش بزارید و با وردنه اون رو باز کنید تا شکل مستطیل بشه و طبق کلیپ بیسکوویتها رو روش بچینید و رول کنید و پشت و رویش را کنجد بزنید و تو همون نایلون پیچیده وبه مدت یک ساعت بزارید یخچال و بعد برش بزنید و با یه فنجون چای نوش جان کنید.‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ نوش جان
‍ ‍ ✅فرنی_بستنی ✍مواد لازم شیر ۱/۵ لیوان نشاسته ذرت ۴ ق غ شکر ۴ ق غ گلاب ۲ ق غ وانیل مقداری پودر ژلاتین ۲ ق غ بستنی وانیلی ۱۰۰ گرم 🍜طرز تهیه پودر ژلاتین رو با مقدار خیلی کم اب بنماری کنید تمامی مواد بغیر از وانیل رو مخلوط کنید و بزارید روی حرارت تا به غلظت فرنی برسه ، در انتها وانیل و ژلاتین رو اضافه کنید هر رنگی میخواید بزنید و بریزید داخل قالب و بزارید توی یخچال تا سفت بشه .
‍ ✅شربت_سکنجبین_خیار🍹 ✍مواد لازم شکر 4 لیوان آب جوش دو لیوان نعنای تازه با برگ وساقه یک دسته ( 150 گرم) سرکه 5 ق غ 🍜طرز تهیه شکر و اب جوش رو بریزید تو یه ظرف و یکم هم بزنید بذارید روی حرارت وقتی جوش اومد حرارت رو کم کنید و نعنا رو برگ و ساقه اضافه کنید و اجازه بدین با اب و شکر بجوشه تقریبا یک ربع الی بیست دقیقه اجازه بدین بجوشه اواخر پخت بهش سرکه رو اضافه کنید یکم ک جوش خورد حرارت رو خاموش کنید سرد که شد از صافی رد کنید و داخل یخچال نگهداری کنید. برای شربتم یکم خیار رو رنده و با اب و سکنجبین مخلوط کردم. 🍹
🥳🥳🥳🥳 موادلازم: شير 1 ليتر آرد سمولينا 1 ليوان پودر نارگيل 1 ليوان وانيل 1 ق چ شكر 1 ليوان بيسكويتتت ساقه طلايي 2 بسته كره 100 گرم ✍️طرزتهیه: ابتدا كره را ب دماي محيط رسانده تا نرم شود بيسكويت هارو با غذاساز آسياب كرده با كره خوب قاطي كرده تا خميري شكل بشه كف قالب كمربندي سلفون كشيده مواد را داخل قالب ريخته پهن كرده بعد با پشت ليوان خوب فشار داده تا منسجم بشه داخل يخچال يا فريرز بمدت 1ساعت قرار ميدهيم داخل قابلمه شير،شكر،آرد سمولينا را ريخته روي حرارت ملايم قرار ميدهيم مدام هم ميزنيم تا بجوش بياد وقتي بجوش امد پودر نارگيل و وانيل را اضافه كرده هم ميزنيم يك جوش ك زود از حرارت برميداريم قالب را از يخچال برداشته مواد را داخل قالب ريخته و بمدت 3 ساعت داخل يخچال قرار ميدهيم بعد از قالب در اورده بشكل دلخواه تزيين كرده و سرو ميكنيم.
مواد لازم دونه چيا ٦ ق غ(جايگزين تخم شربتى) شير نارگيل ١ پيمانه ميوه يخ زده توت فرنگى و توت جنگلى ١ پيمانه شكر ب دلخواه(من بهارسا شكر استفاده نكردم) طرز تهيه ابتدا دونه چيا رو توى ظرف آب ميريزم و اجازه ميديم ده دقيقه خيس بخوره،بعد از ده دقيقه دونه هارو توى تورى ميريزيم تا آب اضافش كشيده بشه. بعد دونه هاى خيس خورده چيا رو ب شير نارگيل اضافه ميكنيم و اجازه ميديم ى شب تو يخچال بمونه،بعد از اين مرحله ميوه هاى يخ زده رو با كمى شير نارگيل پوره ميكنيم و توى ظرف سرو ميريزيم،تزينشم سليقه ايه نوش جان
کیک_فنجانی_قابلمه_ای 🧁 😋 ⁦✔️⁩تخم مرغ 3 عدد ⁦✔️⁩شکر 1لیوان ⁦✔️⁩شیر نصف لیوان ⁦✔️⁩روغن مایع نصف لیوان ⁦✔️⁩پودر کاکائو 2 ق غ⁦✔️⁩ آرد 2,5 لیوان⁦✔️⁩ بکینگ پودر 1 ق غ ⁦✔️⁩وانیل کمی 🔸تخم مرغ و شکر رو با همزن برقی تا وقتی که کرم رنگ شود و شکر آب شود خوب بزنید نوبت به نوبت شیر و روغن مایع رو اضافه کنید و هم بزنید ( با همزن دستی ) و آرد و بکینگ پودر و وانیل رو هم اضافه کنید آرد رو در چند مرحله اضافه کنید و هم بزنید فنجان هاتون رو چرب کنید و مایه رو توش بریزید از نصف فنجان کمی بیشتر بریزید و روش هم یک تیکه شکلات تخته ای بذارید و در قابلمه مرد نظر بچینید تقریبا نصف قابلمه مورد نظر رو آب گرم بریزید درش رو با دم کنی یا با پارچه بپوشونید تا بخار آبش به کیک ها نریزه درش رو بسته روی حرارت بالا بذارید تا به جوش بیاد ، وقتی به جوش اومد شعله رو کم کرده 20 دقیقه با حرارت کم بپزه بعدش شعله رو خاموش کرده درش رو باز نکنید 10 دقیقه بذارید بعدش میتونید از فنجان هارو در بیارید و کیک رو هم دراورده روش رو میتونید با سس شکلات تزئین کنید
مواد لازم: گوشت چرخکرده 150 گرم فلفل دلمه ای 1 عدد خرد شده جعفری 1 پیمانه زرشک به مقدار لازم تخم مرغ 6 عدد ( 2 عدد آبپز و 4 عدد خام) پیاز 2 عدد متوسط آرد 2 قاشق غذاخوری سیر 1 عدد خلالی نمک و فلفل و زغفران و کاری طرز تهیه: ابتدا پیاز رو سرخ کرده و گوشت رو بهش اضافه میکنیم و تفت میدیم و فلفل دلمه ای و سیر رو به گوشت اضافه کرده و زرشک و ادویه جات و نمک و زعفران رو بعش اضافه میکنیم و روی شعله کم قرار میدیم تا همه مواد کامل پخته بشه و آبش کشیده بشه، سپس تخم مرغ آبپز رو توی مواد گوشتی رنده میکنیم. برای رول جعفری ابتدا 2 قاشق آرد را با 1 قاشق غذاخوری آب سرد مخلوط می کنیم و تا باز بشه، 4 عدد تخم مرغ بهش اضافه کرده و هم میزنیم و یک عدد پیاز رو هم توش رنده میکنیم و باز مقداری زعفران و نمک و جعفری مون رو بهش اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم. روغن رو توی ماهی تابه میریزیم و میزاریم داغ بشه مواد رول رو توش میریزیم و در تابه رو میزاریم و اجازه میدیم خودش رو بگیره و سرخ بشه، بعد طرف دیگه شو سرخ میکنیم، اجازه میدیم تا رول کامل خنک بشه و بعد گوشت رو روی رول کامل باز میکنیم و رول میکنیم، بعد برش زده و با گوجه فرنگی تزیین اش میکنیم.
🍞نخود (خیس خورده) ۱ پیاله متوسط 🍞گوشت چرخ کرده ۱ پیاله کوچک 🍞تخم مرغ ۱ عدد 🍞آرد سوخاری ۱ قاشق سوپ خوری 🍞پیاز متوسط ۱ عدد 🍞لپه‎ ۱/۲ پیاله 🍞نمک و فلفل به مقدار لازم 🍞پیازچه ۲ شاخه 🍞روغن به مقدار لازم 🧆🥪. ابتدا نخودو لپه را از شب قبل خیس می کنیم. میذاریم آبکش خوب که آب اضافه اش رفت دو بار چرخ می کنیم.. 2. حالا پیاز رو رنده میکنیم وآبش رو میگیریم..بعد ازاین کار تمامی مواد به غیر از روغن را به نخود و لپه چرخ کرده اضافه می کنیم و با هم خوب ورز می دهیم. 3. دقت کنید که مایع کتلت نباید شل باشه تا بتونید خوب توی دست فرم بدید..در نهایت کتلت های فرم داده شده را تک تک داخل روغن داغ سرخ می کنیم
هدایت شده از ⭐️تاج تون⭐️
باسلام و احترام🌹 سیزدهمین دوره جامع تخصصی تربیت مشاور خانواده استاد احمدپوری بامشارکت موسسه آموزشی پژوهشی سایه سار اندیشه و دانشگاه پیام نور کاربردی و کیس محور با اعطای مدرک معتبر مورد تابید وزارت علوم،تحقیقات و فناوری ✅امکان جذب و همکاری با دانشجویان پس از اتمام دوره ✅پیرو هماهنگی های صورت گرفته بعداز اتمام دوره طلاب و روحانیون متقاضی شرکت در دوره آموزشی میتوانند ، به عنوان مبلغ تخصصی تحکیم خانواده با دفتر تبلیغات حوزه علمیه قم در سراسر کشور فعالیت نمایند و از مزایای مادی و معنوی آن بهره مند گردند. ✅پس از ثبت نام نهایی ، یک پشتیبان علمی برای شما انتخاب شده و در یک دوره بلندمدت آموزشی ۷ماهه(آنلاین و آفلاین ) با تدریس اساتید توانمند و مجرب شرکت خواهید کرد . ✅ضمن ارزیابی علمی در مدت دوره در صورتیکه متقاضیان شرایط لازم و توانمندی معمول داشته باشند از آنها به عنوان مربی خانواده دعوت به همکاری شده و می توانند با موسسه سایه سار اندیشه در سراسر کشور فعالیت داشته باشند . ✅ظرفیت محدود ؛اولویت باافرادیست که زودتر ثبت نام نمایند. هزینه دوره ۷میلیون و۵۰۰هزار تومان باتخفیف 👇🏽 ✅مبلغ ۳ میلیون و ۹۲۰ هزار تومان در ۸ قسط (ماهیانه ۴۹۰ هزار تومان) ✅روزهای برگزاری آخر هفته ها در فضای اسکای روم ✅کلیه کلاسها ضبط و در دسترس دانشجویان قرار خواهد گرفت. ✅مدرک دوره پس از پایان آموزش برای دانشجویان ارسال خواهد شد. ✅امکان پرسش و پاسخ و مشارکت در کلاس ✅ طول دوره تقریبا ۷ماه آموزشی زمان بر خواهدبود. ✅دوره ازمون نداشته ولی در طول دوره آموزشی دانشجویان مورد ارزیابی علمی قرار خواهند گرفت. 🔯برخی سرفصلهای آموزشی دوره ✅مبانی تفکر و فلسفه سیستمی ✅آسیب شناسی روانی از دیدگاه سیستمی ✅مراحل رشد وتحول فردی و خانوادگی از دیدگاه سیستمی ✅روش های سنجش و اندازه گیری زوج و خانواده ✅مشاوره پیش از ازدواج ✅مهارت ها و فنون درمان سیستمی زوج و خانواده ✅درمان سیستمی مشکلات کودکان ✅فرزندپروری از دیدگاه سیستمی ✅کاربردنوروساینس در درمان زوج و خانواده ✅خانواده درمانی و زوج درمانی اعتیاد ✅مداخله های سیستمی در خشونت و تروما ✅درمان شکست های عشقی و عاطفی ✅مداخلات چند فرهنگی در درمان زوج و خانواده ✅درون سازی مبانی مفاهیم و نظریه های خانواده ✅مفهوم پردازی و طراحی پروتوکل درمانی ✅آزمون های پر کاربردسلامت روان،شخصیت و خانواده ✅مدیریت روابط خانواده پیمان شکنی زناشویی ،طلاق و سوگ ای دی ارتباط برای اطلاعات بیشتر @yas14p
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
روز یعنی یک ســـــلام سبز💚 که بوے زندگے میدهد، صبح یعنے امید💚 برای یک شروع زیباے دیگر طلوع صبحتان💚 به شادابے باران روزتان به زیبایی💚 شڪوفه هاے بهاری و روزتون پر پرکت ╔═.🍃🌺═════════╗ ❤️
اگر خدا برای تو خیری بخواهد هیچکس نمی تواند مانع لطفش شود .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با صدا ببنید🔉 🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥 🍓 آموزش خورش قرمه سبزی🍓 😋 بفرست واسه همه ی خانومای کدبانو😘 🎀 کانال لذت آشپزی .
زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست! .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با صدا ببنید🔉 🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥 🍓 آموزش سیب زمینی برشته🍓 😋 بفرست واسه همه ی خانومای کدبانو😘 🎀 کانال لذت آشپزی .
ما را جز خیالی آرام طلبی نیست زِ دنیا ... .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با صدا ببنید🔉 🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥 🍓 آموزش سیب زمینی حبابی🍓 😋 بفرست واسه همه ی خانومای کدبانو😘 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با صدا ببنید🔉 🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥 🍓 آموزش ماکارونی لذیذ🍓 😋 بفرست واسه همه ی خانومای کدبانو😘 🎀 کانال لذت آشپزی .
🫒سالاد جوانه شبدر با عطر لیموترش تازه 🫑مواد لازم : 🫑 🥗جوانه شبدر / یک پیمانه 🥗کاهو / یک عدد کوچک 🥗خیار و هویج / دو عدد از هر کدام 🥗مغز گردو/3 عدد خرد شده 🥗لیمو ترش / 2 عدد 🥗سبزیجات معطر ریز شده ( جعفری ، نعناع و پیازچه ) نصف پیمانه 🥗گلپر/ یک قاشق مرباخوری 🥗ماست / نصف پیمانه 🥗روغن زیتون / 3 قاشق غذاخوری 🥗نمک / به میران کافی طرز تهیه :🥬 کاهو و خیارها را ریز و. هویج ها را رنده کنید و گردوی خردشده و جوانه شبدر را به آن بیفزایید . ماست و روغن زیتون و گلپر و نمک را با اب لیموهای تازه مخلوط کنید و سسی یکدست درست نمایید . سپس همه مواد را با هم مخلوط کنید و بگذارید نیم ساعت جا بیفتد و سپس میل کنید . ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ .