#کیک_ساده
❤👈🏼 مواد لازم
⭕ تخم مرغ ۳ عدد
⭕ شکر ۱ پیمانه
⭕ شیر نصف پیمانه
⭕ روغن مایع نصف پیمانه
⭕ آرد ۲ پیمانه
⭕ بیکینگ پودر ۱ ق غ خ سرخالی
⭕ وانیل
⭕ نمک ۱ پنس
❤👈🏼 طرز تهیه
⭕ تخم مرغ + وانیل + شکر ده دقیقه هم زده شود تا کشدار بشه و حجیم بشه
⭕ روغن اضافه شود در حد مخلوط هم بزنید
⭕ شیر اضافه شود در حد مخلوط هم بزنید
⭕ آرد + بیکینگ پودر + نمک سه بار الک شود در سه مرحله اضافه کنید
⭕ قالب چرب شود فر از قبل گرم شده درجه حرارت ۱۸۰ من توی تستر درست میکنم بالا و پایین تستر روشن ه دمای ۱۶۰ بیست دقیقه بپزد نوش جان
#مرغ_بدون_رب
سینه مرغ۲ عدد
روغن به میزان لازم
آب لیمو ترش۱ عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
هل۴ عدد
رزماری۱ شاخه
🧅🥬🧅
میخواهید مرغ را بدون استفاده از چاشنی هایی مانند پیاز و سیر تهیه کنیم برای شما طرز تهیه مرغ بدون رب و پیاز و سیر را آماده کرده ایم با این روش پخت شما طعم و مزه جدیدی را تجربه خواهید کرد.
مرحله ۲
از نکات مهم در پخت غذا این است که ، باید روغنی که قرار است در آن مرغ را تفت دهید و سرخ کنید حسابی داغ باشد و مرغ را بخوبی سرخ کنید تا طلایی و برشته شود. پس از سرخ کردن عملیات مرینیت را انجام دهید.
مرحله ۳
حالا مرغ را درون ماهی تابه ریخته سپس زعفران دم کرده را اضافه کنید و بعد از آن نمک و فلفل را اضافه کنید. حالا آب یک عدد لیمو ترش تازه و چند عدد هل را به خورشت مرغ بدون آب اضافه نمایید.
مرحله ۴
درب ماهیتابه را ببندید و شعله را در حالت کم قرار دهید اجازه دهید تا مرغ با آب خودش کاملاً پخته و جا افتاده شود. توجه داشته باشید که باید درب ظرف کاملاً پوشیده باشد و اگر سوراخی دارد آن را ببندید.
#شیرینی_خرما_با_مغز_بیسکویت
مواد لازم
۵۲۰گرم خرما هسته گرفته شده.
کره:۶قاشق غذاخوری
پودر هل :۱قاشق چای خوری
پودر دارچین:۱قاشق چای خوری
بیسکوویت پتی پور ساده یک بسته
کنجد به میزان لازم
طرز تهیه
ابتدا باید خرما رو قشنگ بشورید و هسته هاشو جدا کنید و داخل ماهیتابه بریزید و حرارت رو ملایم کنید و با پشت قاشق چوبی یا گوشت کوب اون رو خوب له کنیدو پس از این که یکم که له شد کره رو اضافه کنید و آنها را خوب مخلوط کنید پودر هل و دارچین رو اضافه کرده و از روی حرارت بردارید. یک نایلون فریزر رو سطح کار باز کنید و خرما رو روش قرار بدید و یک نایلون فریزر روش بزارید و با وردنه اون رو باز کنید تا شکل مستطیل بشه و طبق کلیپ بیسکوویتها رو روش بچینید و رول کنید و پشت و رویش را کنجد بزنید و تو همون نایلون پیچیده وبه مدت یک ساعت بزارید یخچال و بعد برش بزنید و با یه فنجون چای نوش جان کنید.
نوش جان
✅فرنی_بستنی
✍مواد لازم
شیر ۱/۵ لیوان
نشاسته ذرت ۴ ق غ
شکر ۴ ق غ
گلاب ۲ ق غ
وانیل مقداری
پودر ژلاتین ۲ ق غ
بستنی وانیلی ۱۰۰ گرم
🍜طرز تهیه
پودر ژلاتین رو با مقدار خیلی کم اب بنماری کنید
تمامی مواد بغیر از وانیل رو مخلوط کنید و بزارید روی حرارت تا به غلظت فرنی برسه ، در انتها وانیل و ژلاتین رو اضافه کنید
هر رنگی میخواید بزنید و بریزید داخل قالب و بزارید توی یخچال تا سفت بشه .
#فرنی_بستنی
✅شربت_سکنجبین_خیار🍹
✍مواد لازم
شکر 4 لیوان
آب جوش دو لیوان
نعنای تازه با برگ وساقه یک دسته ( 150 گرم)
سرکه 5 ق غ
🍜طرز تهیه
شکر و اب جوش رو بریزید تو یه ظرف و یکم هم بزنید بذارید روی حرارت وقتی جوش اومد حرارت رو کم کنید و نعنا رو برگ و ساقه اضافه کنید و اجازه بدین با اب و شکر بجوشه تقریبا یک ربع الی بیست دقیقه اجازه بدین بجوشه اواخر پخت بهش سرکه رو اضافه کنید یکم ک جوش خورد حرارت رو خاموش کنید سرد که شد از صافی رد کنید و داخل یخچال نگهداری کنید.
برای شربتم یکم خیار رو رنده و با اب و سکنجبین مخلوط کردم.
#شربت_سکنجبین_خیار🍹
#_چيزكيك_سمولينا
🥳🥳🥳🥳
موادلازم:
شير 1 ليتر
آرد سمولينا 1 ليوان
پودر نارگيل 1 ليوان
وانيل 1 ق چ
شكر 1 ليوان
بيسكويتتت ساقه طلايي 2 بسته
كره 100 گرم
✍️طرزتهیه:
ابتدا كره را ب دماي محيط رسانده تا نرم شود بيسكويت هارو با غذاساز آسياب كرده با كره خوب قاطي كرده تا خميري شكل بشه
كف قالب كمربندي سلفون كشيده مواد را داخل قالب ريخته پهن كرده بعد با پشت ليوان خوب فشار داده تا منسجم بشه داخل يخچال يا فريرز بمدت 1ساعت قرار ميدهيم
داخل قابلمه شير،شكر،آرد سمولينا را ريخته روي حرارت ملايم قرار ميدهيم مدام هم ميزنيم تا بجوش بياد وقتي بجوش امد پودر نارگيل و وانيل را اضافه كرده هم ميزنيم يك جوش ك زود از حرارت برميداريم
قالب را از يخچال برداشته مواد را داخل قالب ريخته و بمدت 3 ساعت داخل يخچال قرار ميدهيم بعد از قالب در اورده بشكل دلخواه تزيين كرده و سرو ميكنيم.
#دسر_آلمانى_چيا
مواد لازم
دونه چيا ٦ ق غ(جايگزين تخم شربتى)
شير نارگيل ١ پيمانه
ميوه يخ زده توت فرنگى و توت جنگلى ١ پيمانه
شكر ب دلخواه(من بهارسا شكر استفاده نكردم)
طرز تهيه
ابتدا دونه چيا رو توى ظرف آب ميريزم و اجازه ميديم ده دقيقه خيس بخوره،بعد از ده دقيقه دونه هارو توى تورى ميريزيم تا آب اضافش كشيده بشه.
بعد دونه هاى خيس خورده چيا رو ب شير نارگيل اضافه ميكنيم و اجازه ميديم ى شب تو يخچال بمونه،بعد از اين مرحله ميوه هاى يخ زده رو با كمى شير نارگيل پوره ميكنيم و توى ظرف سرو ميريزيم،تزينشم سليقه ايه
نوش جان
کیک_فنجانی_قابلمه_ای 🧁 😋
✔️تخم مرغ 3 عدد ✔️شکر 1لیوان ✔️شیر نصف لیوان ✔️روغن مایع نصف لیوان ✔️پودر کاکائو 2 ق غ✔️ آرد 2,5 لیوان✔️ بکینگ پودر 1 ق غ ✔️وانیل کمی
🔸تخم مرغ و شکر رو با همزن برقی تا وقتی که کرم رنگ شود و شکر آب شود خوب بزنید نوبت به نوبت شیر و روغن مایع رو اضافه کنید و هم بزنید ( با همزن دستی ) و آرد و بکینگ پودر و وانیل رو هم اضافه کنید آرد رو در چند مرحله اضافه کنید و هم بزنید فنجان هاتون رو چرب کنید و مایه رو توش بریزید از نصف فنجان کمی بیشتر بریزید و روش هم یک تیکه شکلات تخته ای بذارید و در قابلمه مرد نظر بچینید تقریبا نصف قابلمه مورد نظر رو آب گرم بریزید درش رو با دم کنی یا با پارچه بپوشونید تا بخار آبش به کیک ها نریزه درش رو بسته روی حرارت بالا بذارید تا به جوش بیاد ، وقتی به جوش اومد شعله رو کم کرده 20 دقیقه با حرارت کم بپزه بعدش شعله رو خاموش کرده درش رو باز نکنید 10 دقیقه بذارید بعدش میتونید از فنجان هارو در بیارید و کیک رو هم دراورده روش رو میتونید با سس شکلات تزئین کنید
#رولت_جعفری
مواد لازم:
گوشت چرخکرده 150 گرم
فلفل دلمه ای 1 عدد خرد شده
جعفری 1 پیمانه
زرشک به مقدار لازم
تخم مرغ 6 عدد ( 2 عدد آبپز و 4 عدد خام)
پیاز 2 عدد متوسط
آرد 2 قاشق غذاخوری
سیر 1 عدد خلالی
نمک و فلفل و زغفران و کاری
طرز تهیه:
ابتدا پیاز رو سرخ کرده و گوشت رو بهش اضافه میکنیم و تفت میدیم و فلفل دلمه ای و سیر رو به گوشت اضافه کرده و زرشک و ادویه جات و نمک و زعفران رو بعش اضافه میکنیم و روی شعله کم قرار میدیم تا همه مواد کامل پخته بشه و آبش کشیده بشه، سپس تخم مرغ آبپز رو توی مواد گوشتی رنده میکنیم.
برای رول جعفری ابتدا 2 قاشق آرد را با 1 قاشق غذاخوری آب سرد مخلوط می کنیم و تا باز بشه، 4 عدد تخم مرغ بهش اضافه کرده و هم میزنیم و یک عدد پیاز رو هم توش رنده میکنیم و باز مقداری زعفران و نمک و جعفری مون رو بهش اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم. روغن رو توی ماهی تابه میریزیم و میزاریم داغ بشه مواد رول رو توش میریزیم و در تابه رو میزاریم و اجازه میدیم خودش رو بگیره و سرخ بشه، بعد طرف دیگه شو سرخ میکنیم، اجازه میدیم تا رول کامل خنک بشه و بعد گوشت رو روی رول کامل باز میکنیم و رول میکنیم، بعد برش زده و با گوجه فرنگی تزیین اش میکنیم.
#کتلت_نخود
🍞نخود (خیس خورده) ۱ پیاله متوسط
🍞گوشت چرخ کرده ۱ پیاله کوچک
🍞تخم مرغ ۱ عدد
🍞آرد سوخاری ۱ قاشق سوپ خوری
🍞پیاز متوسط ۱ عدد
🍞لپه ۱/۲ پیاله
🍞نمک و فلفل به مقدار لازم
🍞پیازچه ۲ شاخه
🍞روغن به مقدار لازم
🧆🥪. ابتدا نخودو لپه را از شب قبل خیس می کنیم. میذاریم آبکش خوب که آب اضافه اش رفت دو بار چرخ می کنیم..
2. حالا پیاز رو رنده میکنیم وآبش رو میگیریم..بعد ازاین کار تمامی مواد به غیر از روغن را به نخود و لپه چرخ کرده اضافه می کنیم و با هم خوب ورز می دهیم.
3. دقت کنید که مایع کتلت نباید شل باشه تا بتونید خوب توی دست فرم بدید..در نهایت کتلت های فرم داده شده را تک تک داخل روغن داغ سرخ می کنیم
هدایت شده از ⭐️تاج تون⭐️
باسلام و احترام🌹
سیزدهمین دوره جامع تخصصی تربیت مشاور خانواده استاد احمدپوری بامشارکت موسسه آموزشی پژوهشی سایه سار اندیشه و دانشگاه پیام نور
کاربردی و کیس محور
با اعطای مدرک معتبر مورد تابید وزارت علوم،تحقیقات و فناوری
✅امکان جذب و همکاری با دانشجویان پس از اتمام دوره
✅پیرو هماهنگی های صورت گرفته بعداز اتمام دوره طلاب و روحانیون متقاضی شرکت در دوره آموزشی میتوانند ، به عنوان مبلغ تخصصی تحکیم خانواده با دفتر تبلیغات حوزه علمیه قم در سراسر کشور فعالیت نمایند و از مزایای مادی و معنوی آن بهره مند گردند.
✅پس از ثبت نام نهایی ، یک پشتیبان علمی برای شما انتخاب شده و در یک دوره بلندمدت آموزشی ۷ماهه(آنلاین و آفلاین ) با تدریس اساتید توانمند و مجرب شرکت خواهید کرد .
✅ضمن ارزیابی علمی در مدت دوره در صورتیکه متقاضیان شرایط لازم و توانمندی معمول داشته باشند از آنها به عنوان مربی خانواده دعوت به همکاری شده و می توانند با موسسه سایه سار اندیشه در سراسر کشور فعالیت داشته باشند .
✅ظرفیت محدود ؛اولویت باافرادیست که زودتر ثبت نام نمایند.
هزینه دوره ۷میلیون و۵۰۰هزار تومان باتخفیف 👇🏽
✅مبلغ ۳ میلیون و ۹۲۰ هزار تومان در ۸ قسط
(ماهیانه ۴۹۰ هزار تومان)
✅روزهای برگزاری آخر هفته ها در فضای اسکای روم
✅کلیه کلاسها ضبط و در دسترس دانشجویان قرار خواهد گرفت.
✅مدرک دوره پس از پایان آموزش برای دانشجویان ارسال خواهد شد.
✅امکان پرسش و پاسخ و مشارکت در کلاس
✅ طول دوره تقریبا ۷ماه آموزشی زمان بر خواهدبود.
✅دوره ازمون نداشته ولی در طول دوره آموزشی دانشجویان مورد ارزیابی علمی قرار خواهند گرفت.
🔯برخی سرفصلهای آموزشی دوره
✅مبانی تفکر و فلسفه سیستمی
✅آسیب شناسی روانی از دیدگاه سیستمی
✅مراحل رشد وتحول فردی و خانوادگی از دیدگاه سیستمی
✅روش های سنجش و اندازه گیری زوج و خانواده
✅مشاوره پیش از ازدواج
✅مهارت ها و فنون درمان سیستمی زوج و خانواده
✅درمان سیستمی مشکلات کودکان
✅فرزندپروری از دیدگاه سیستمی
✅کاربردنوروساینس در درمان زوج و خانواده
✅خانواده درمانی و زوج درمانی اعتیاد
✅مداخله های سیستمی در خشونت و تروما
✅درمان شکست های عشقی و عاطفی
✅مداخلات چند فرهنگی در درمان زوج و خانواده
✅درون سازی مبانی مفاهیم و نظریه های خانواده
✅مفهوم پردازی و طراحی پروتوکل درمانی
✅آزمون های پر کاربردسلامت روان،شخصیت و خانواده
✅مدیریت روابط خانواده
پیمان شکنی زناشویی ،طلاق و سوگ
ای دی ارتباط برای اطلاعات بیشتر
@yas14p
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با صدا ببنید🔉
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥
🍓 آموزش خورش قرمه سبزی🍓
#کلیپ_آموزش_خورش_قرمه_سبزی😋
بفرست واسه همه ی خانومای کدبانو😘
🎀 کانال لذت آشپزی
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با صدا ببنید🔉
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥
🍓 آموزش سیب زمینی برشته🍓
#کلیپ_آموزش_سیب_زمینی_برشته😋
بفرست واسه همه ی خانومای کدبانو😘
🎀 کانال لذت آشپزی
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با صدا ببنید🔉
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥
🍓 آموزش سیب زمینی حبابی🍓
#کلیپ_آموزش_سیب_زمینی_حبابی😋
بفرست واسه همه ی خانومای کدبانو😘
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با صدا ببنید🔉
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥
🍓 آموزش ماکارونی لذیذ🍓
#کلیپ_آموزش_ماکارونی_لذیذ😋
بفرست واسه همه ی خانومای کدبانو😘
🎀 کانال لذت آشپزی
.
🫒سالاد جوانه شبدر با عطر لیموترش تازه
🫑مواد لازم : 🫑
🥗جوانه شبدر / یک پیمانه
🥗کاهو / یک عدد کوچک
🥗خیار و هویج / دو عدد از هر کدام
🥗مغز گردو/3 عدد خرد شده
🥗لیمو ترش / 2 عدد
🥗سبزیجات معطر ریز شده ( جعفری ، نعناع و پیازچه ) نصف پیمانه
🥗گلپر/ یک قاشق مرباخوری
🥗ماست / نصف پیمانه
🥗روغن زیتون / 3 قاشق غذاخوری
🥗نمک / به میران کافی
طرز تهیه :🥬
کاهو و خیارها را ریز و. هویج ها را رنده کنید و گردوی خردشده و جوانه شبدر را به آن بیفزایید . ماست و روغن زیتون و گلپر و نمک را با اب لیموهای تازه مخلوط کنید و سسی یکدست درست نمایید . سپس همه مواد را با هم مخلوط کنید و بگذارید نیم ساعت جا بیفتد و سپس میل کنید .
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بقچه_بورک
با صدا ببینید🔈
3 عدد یوفکا حاضری
برای سس
1استکان شیر
1عدد سفیده تخم مرغ(زرده را برای رومال استفاده کنید
نصف استکان روغن مایع
این مواد را باهم ترکیب کنید و برای سس استفاده کنید.
برای مواد داخلی👇
250 گرم گوشت چرخ کرده
2تا 3 ق غ روغن مایع
1کاسه کوچک جعفری خرد شده.
1کاسه کوجک پیازخرد شده
1حبه سیر رنده شده
1عدد فلفل قرمز کوچک خرد شده
2عدد گوجه فرنگی رنده شده
نمک فلفل سیاه پول بیبر(فلفل قرمز پرک ترکی)
فلفل قرمز
مواد داخلی بورک را با هم ترکیب کنید و باید مانند کلیپ کمی آب دار باشدیوفکا را به 4 قسمت تقسیم کنید و با فرچه از سس روی آنها بمالید و مانند ویدئو به شکل بقچه چیندار درآورید و داخل آنها از مواد داخلی بگذارید و روی آنها را زرده تخم مرغ بمالید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه بپزید .
.
هدایت شده از
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فوری
🔺قدس آزاد شد!
🎥 صحنهای که انشالله به زودی شاهدش هستیم.
#سنفطر_فی_القدس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#غذای_دریایی 😍😋
#ماهی_شکم_پر
ماهی قزل آلا ۲ عدد، سبزی (جعفری شوید گشنیز) ۲۵۰ گرم، پیاز ۲ عدد، سیر ۴ حبه، لیمو ترش ۲ عدد، رب انار ۱ قغ، آرد ۴ قغ، نمک فلفل زردچوبه
🔴 ماهی را با1 پیاز خلالی، آب لیمو و نمک مزه دار میکنیم و میگذاریم چند ساعت بماند. بعد پیازها را از ماهی جدا میکنیم. آرد و نمک و فلفل و زردچوبه را مخلوط میکنیم...
روی سطح ماهی و داخل شکمش رو با آرد میپوشونیم
1 عدد پیاز و 2حبه سیر را خرد میکنیم، با روغن تفت میدهیم، سبزیهای خرد شده و رب انار را اضافه، از روی حرارت برداشته داخل شکم ماهی را با مواد پر میکنیم، در تابه یک عدد پیاز و دوحبه سیر و ماهی ها را میگذاریم و باحرارت ملایم سرخ میکنیم
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#رول_پنیری
آرد ۳۷۵ گرم( ۳ فنجان )
نمک(۱ قاشق چای خوری)
خمیر مایه( ۱قاشق غذاخوری )
کره آب شده ۴۵ گرم(۱/۴فنجان )
شیر ولرم ۱۸۰ میلی لیتر(۳/۴ فنجان)
تخم مرغ ۱ عدد
پنیر خرد شده (۱ فنجان)
جعفری خرد شده ۳ قاشق غذاخوری
کره برای رومال
تخم مرغ ۱ عددبرای رومال
در ظرف آرد،نمک، خمیر مایه رو با هم مخلوط کنید.بعد شیر، تخم مرغ و کره بهش اضافه کنید و ورز بدید خمیر رو جمع کرده در ظرف بگذارید و یک ساعت استراحت بدید.بعد پف خمیر رو بگیرید و اونو به چهار قسمت تقسیم کنید. هر قسمتو به شکل مستطیل پهن کرده و روی اونو کره نرم شده بمالید بعد پنیر خردشده جعفری بپاشید. یک لایه خمیر باز شده روی پنیرها قرار بدید و با وردنه دو لایه خمیر و به هم بچسبونید و به صورت نواری برش بدید، روی اونارو کره بمالید. دوتا دوتا نوارها روی هم قرار داده و با یک چوب یا میله وسطشو کمی فشار بدید تا لایه ها به هم بچسبند بعد اونا رو از دو طرف در جهت مخالف بپیچید. در سینی فر کاغذ روغنی پهن کرده رولها رو روی اون قرار بدید ۲۰ دقیقه کنار بگذارید و بعد با تخم مرغ زده شده رومال بزنید در فر گرم شده ۱۸۰ درجه سانتیگراد ۲۵ دقیقه بپزید.
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦