فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تست سوخاری ویژه و
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترکیب برگر و استیک میشه این غذا🤤👌🏽
از اون غذاهاس که بعد از خوردنش هی میگی خیلی خوشمزه بوداااا 😅
دستورش رو از آتنای قشنگم گرفتم که استاد شیرینی و غذاهای خوشمزه س 👌🏽
چیا میخوایم:
گوشت: ۳۰۰ گرم
پودر سوخاری: ۳ ق غ
پنیر پارمزان: ۲ ق غ
تخم مرغ :۱ عدد
برای سس قارچ :
قارچ: ۱۵۰ گرم
پیاز: ۱ عدد بزرگ
کره : ۲۵ گرم
شیر : ۱ لیوان
آرد: ۱ ق غ سرخالی
ادویه ها:
نمک و فلفل ( برای سس)
پودر سیر، پودر پیاز، آویشن ، نمک و فلفل ( برای برگر)
امتحان کنید و از خوردنش حسابی لذت ببرین 😘
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ته دیگ سیب زمینی
🍃❤️🍃
یک کاسه آب ویخ درست کنید
سیب زمینی رو پوست کنده وبا رنده ریز رنده کنید. تو صافی بریزید، زیر شیر سرد آبی روش بکشید و بریزید تو آب و یخ و بزارید یک ساعتی بمونه هم نشاسته موجود تو سیب زمینی بیرون میاد هم سیب زمینی ترد میشه
بعد از یکساعت آبکش کنید وبا فشار دست ابشو بگیرید
تو قابلمه نچسب چند ق روغن داغ کنید وسیب زمینی رو بهش اضافه کنید حدود 5 دقیقه تفت بدید مدام با ق هم بزنید کمی سیب گلوله گلوله میشه مشکلی نیست با ق بازش کنید کمی که تفت خورد از قابلمه خارج کرده ته قابلمه کمی زعفران دم کرده بریزید دوباره سیب زمینی رو به قابلمه برگردونید نمک بزنید وبا پشت قاشق فشار میدیم و روشو صاف میکنیم تا یکدست بشه، برنج ابکش شده روش میریزیم و میزاریم رو گاز با شعله کم تا دم بکشه حدود ۴۰ تا ۴۵ دقیقه
واسه این سیب زمینی رو خارج کردم و زعفران ته قابلمه ریختم نمیخوام موقع ریختن برنج رو ته دیگ برنجزرد رنگ بشه شما دوست دارید زعفران رو به کل سیب زمینی بریزید یا زعفران قابل حذفه دوست ندارید نریزید.
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
پان اسپانیا ازون دسته دسرایی هست که اگه فقط یکبار امتحانش کنید قطعا پایه ثابت مهمانی ها و عصرانه هاتون میشه.
من هروقت این دسر رو برای مهمانی ها سرو میکنم رسپیشو ازم میخوان 😋دیگه نگم از خوشمزگیش
مواد دسر رو میتونید ۲ رنگ یا تک رنگ با توجه به سلیقه خودتون درست کنید.
شیر ۲ لیوان
شکر ۱/۲ لیوان کمی کمتر
تخم مرغ ۱ عدد
آرد قنادی ۱/۴ لیوان
نشاسته ذرت ۱ قاشق سوپخوری پر (حذف نشه)
وانیل ۱/۸ ق چ
کره ۲۰ گرم
خامه صبحانه نصف پاکت
بیسگوییت پتی بور ساده یا کاکائویی نصف بسته (پودر کنید)
برای قسمت کاکائویی
پودر نسکافه ۱ ق چ
پودر کاکائو ۱ ق چ
آبجوش ۲ ق غ
میتونید نسکافه رو حذف کنید و بجاش ۲ ق چ پودر کاکائو اضافه کنید
تخم مرغ + شکر را با دور تند همزن بزنید تا روشن و کشدار شود.
شیر را داخل قابلمه بریزید ، نشاسته ذرت و آرد سفید را اول با کمی شیر در ظرفی جدا حل کنید و بعد به شیر اضافه کنید.
(اینکار باعث میشه آرد داخل شیر گلوله نشه)
مواد تخم مرغی را به شیر اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار بدین.
مواد را باید مدام و پیوسته هم بزنید تا غلظت مواد مثل فرنی بشه.
اگه حرارت زیاد باشه مواد خیلی زود ته میگیره و به صورت تیکه ای میشه.
(بهتره برای هم زدن از همزن دستی استفاده کنید)
بعد از اینکه مواد غلیظ شد بهش کره و وانیل را اضافه کرده و مخلوط کنید.
بعد از ۱-۲ دقیقه حرارت را خاموش کنید و خامه را اضافه و مخلوط کنید.
مواد پان را نصف کنید و به یک قسمت آن پودر کاکائو و پودر نسکافه حل شده در آبجوش را اضافه کنید تا شکلاتی شود و یک قسمت ساده بمونه.
روی مواد را درب بزارید تا رویه نبندد و کمی صبر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پوره_گوجه🍅
گوجه ها رو بشورید و ته شو با یه چاقو یه علامت + بزنید و بندازین داخل آب جوش.
بعد از ۵ دقیقه درش بیارین و بندازین داخل آب و یخ یک دقیقه بمونه.
بعد خیلی راحت از قسمتی که علامت زدین پوستشو جدا کنید سر گوجه رو هم بگیرید و بریزید داخل میکسر.
این پوره رو میتونید صاف کنید تا تخمه هاش گرفته بشه.
برای رب ، ترشی گوجه و املت بسیار مناسبه.
نکته: اگه برای ترشی گوجه و رب خواستین استفاده کنید حتما تخمه هاشو جدا کنید تا کپک نزنه.
نکته: برای املت هم میتونید داخل زیپ کیپ ریخته و داخل فریزر نگهداری کنید
.
#كرپ_لقمه 🥓 😋
۲ عدد تخم مرغ
۲.۵ ليوان شير
۱.۵ ليوان آرد
۱ قاشق چاي خوري نمك
¼ ليوان هم روغن مايع
🔸كافيه تخم مرغ روباهمزن بزنيد يكدست وكمي روشن بشه بعد روغن ،شير رواضافه كنيد وبعد آرد رو كم كم اضافه كنيدبه همراه نمك وتا كاملا يكدست بشه مخلوط كنيدوبعد دونه دونه سرخش كنيد براي مواد داخلي هم ازپياز داغ وگوشت وفلفل دلمه استفاده كردم شما ازهرچيز ديگه اي مي تونيد استفاده كنيد بعدرول كردن كرپها كنارهم بچينيد روش پنير بريزيد وچند دقيقه توفربزاريد كه پنيرها آب بشن وبعدهم نوش جان
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوفته_سیب_زمینی😍😋
400 گرم گوشت چرخکرده
4 قاشق غذاخوری آرد سوخاری
1 پیاز کوچک رنده شده 1 حبه سیر
1 تخم مرغ کوچک
4-5 شاخه جعفری ، ریز خرد شده
1 قاشق چایخوری نمک
1/2قاشق چایخوری زیره
1/4قاشق چایخوری فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری فلفل قرمز
10-12 سیب زمینی ریز
1 قاشق غذاخوری روغن
1/2 قاشق غذاخوری کره
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
1/2قاشق غذاخوری رب فلفل
1/2 قاشق چایخوری آویشن
1.5 لیوان آب
نمک،فلفل
مواد کوفته را در یک کاسه بریزید و خوب ورز دهید. با دست نم دار به اندازه گردو برداشته ،فرم دهید و در سینی فر بچینید سپس سیب زمینی های کوچک را از وسط نصف کنید و بین کوفته ها قرار دهید،برای آماده کردن سس، کره و روغن را در قابلمه کوچکی گرم کنید،رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و با هم تفت دهید آب و ادویه ها را اضافه کنید و اجازه دهید بجوشد،بعد از روی حرارت بردارید و روی کوفته و سیب زمینی بریزیدسینی را در فر از قبل گرم شده با حرارت 190 درجه برای حدود 40 دقیقه گذاشته تا سیب زمینی ها نرم شوند،سپس 10 دقیقه گریل را روشن کنید تا روی آن برشته شود و گرم سرو کنید
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پنکیک
با صدا ببینید🔈
تخم مرغ : ۲ عدد
پودر وانیل : ۱/۲ قچ
شکر : ۳ قغ
روغن مایع : ۳ قغ
شیر : ۱ پیمانه
بکینگپودر : ۱ قچ
آرد قنادی : ۱ پیمانه
تخم مرغ رو با وانیل و شکر هم میزنیم تا یکدست بشه بعد روغن مایع رو بهش اضافه میکنیم و مجدد هم میزنیم، شیر رو طی دو مرحله بهش اضافه و مخلوط میکنیم ، بکینگ پودر رو با آرد قنادی مخلوط و الک میکنیم و کم کم به مایع تخم مرغی اضافه میکنیم و هم میزنیم ماهیتابه رو روی حرارت کم بزارید تا داغ بشه اگر از تابه پنکیک استفاده میکنید حتما زیرش شعله پخش کن بزارید با توجه به گنجایش تابهتون یک ملاقه از مایع پنکیک رو داخل تابه بریزید وقتی از اطراف شروع به حباب زدن کردن با لیسک دورشو کاملا آزاد کنید و برگردونید اگر از تابه بزرگ استفاده میکنید ، مایع پنکیک رو با ملاقه با فاصله ۴ تا ۵ سانت از هم کف تابه بریزید وقتی روش حباب زد با لیسک برگردونید
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑🍳#دسرکاپوچینو
- آگار-آگار ساده 14 گرم
- 50 گرم کاپوچینو فوری
- شکر 140 گرم
- یک چهارم قاشق چایخوری نمک
- 1300 میلی لیتر شیر کامل و پرچرب(معادل5و یک چهارم پیمانه)
- 300 میلی لیتر خامه مایع
-20گرم شکلات تیره
-یک قاشق غذاخوری کرم لوتوس
-3تا بیسکوییت لوتوس
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
#مرغ_سوخاری با روش جدید
مرغ رو چرخ کنید و با تخم مرغ پیازچه هویج نگینی شده آرد و ادویه دلخواه مخلوط و یک مقدار بردارید به سیخ چوبی بزنید داخل آب بذارید یا به تخم مرغ آغشته کنید و توی پودر سوخاری بغلتونید و در روغن سرخ کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این کیک یخچالی🤩
بدون فر و خیلی راحت درست میشه
👩🏻🍳مواد لازم :
بیسکوییت پتی بور ۴۰۰ گرم
شیر ۴۰۰ میلی لیتر
شکر دو الی سه ق غ
نشاسته ذرت دو ق غ
پودر کاکائو دو ق سر پر
۱۰۰ گرم شکلات تختهای
کره یک ق غ
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥
🍓 آموزش املت پیتزایی🍓
#گیف_آموزش_املت_پیتزایی😋
_نون تست یا باگت
_سوسیس۱۵۰ گرم
_پنیر ۲۰۰ گرم
_تخم مرغ ۳ عدد
_ ۶ قاشق شیر
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌀 کاپ کیک فنجونی بدون فر درست کنید و لذت ببرید 😋
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
┄┅┄✶🍃🌸🍃✶┄┅┄
از بچهها پرسیدم شام چی میخورین؟
برای هر کدوم، همونی رو که گفتن درست کردم..😄
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بال و کتف مخصوص
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
مواد لازم
پیاز 🧅
زعفران 💛
آب لیمو 🍋
نمک 🧂
فلفل 🌶
گوجه 🍅
سس فرانسوی 🥣
گشنیز🍀
دمای پخت برای فر گاز ۱۸۰ درجه
فر برقی و توستر ۱۶۰ درجه
زمانشم بستگی به سایز تکه مرغتون داره
از قسمت های دیگه مرغ هم میتونین استفاده کنین
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ساندویچ آسون
~☆~☆~☆~☆~☆~☆~☆~☆~☆~☆
مواد لازم:
سینه مرغ🍗 دو عدد
پیاز متوسط🧅 یک عدد
فلفل دلمه رنگی🫑 یک عدد
روغن🥃 بمقدار کم
شوید یا گشنیز تازه 🌿🍀کمی
پنیر پیتزا🧀 به مقدار لازم
یک بسته کوچیک
نمک فلفل زردچوبه 🌶🧂
طرز تهیه:
اول پیاز یکم سبککن با روغن خیلی کم
سینه مرغ و خورد کن تفت بده تا بپزه
ادویه هارواضافه کن
فلفل دلمه نارنجی خوشگل تره،نگینی خوردش کن و بریز
قارچ و خورد کن و اضافه کن
در انتها پنیر و اضافه کن میتونی نریزی
مواد ما امادست ،سس بزن به نون مواد و بریز
و در آخر ساندویچ گریل کن
اگر گریل نداری داخل تابه بدون روغن ،یه جسم سنگین بزار روش
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
🍕🫔#رول_ماهی_سوخاری
📝مواد لازم:
ماهی قزل آلا ۱عدد
گوجه فرنگی ۲عدد
پیازچه ۶شاخه
تخم مرغ ۳عدد
پودر سوخاری به میزان لازم
لیمو ترش ۳عدد
کره به میزان لازم
پیاز سرخ شده ۱عدد
پنیر خامه ای ۲۰۰ گرم
گشنیز،جعفری ۴۰ شاخه
خمیر یوفکا به میزان لازم
طرز تهيه:🥙
ابتدا ماهی را با نمک،فلفل و آب لیمو ترش مزه دار کرده،درتابه چدنی گریل می کنیم.در ظرفی گشنیز،جعفری خرده کرده،گوجه خرد کرده،پیازچه خرد کرده و پنیر خامه ای را می ریزیم و خوب مخلوط می کنیم، سپس پوست ماهی گریل شده را کنده،ماهی را خرد می کنیم و در ظرف با سایر مواد مخلوط می کنیم.
خمیر یوفکا را با کره چرب کرده کمی از مایه را وسط آن گذاشته بعد پیچیده و داخل تخم مرغ هم زده غلطانده و سپس در پودر سوخاری زده و در تابه چدنی سرخ می کنیم،در ظرفی چیده و آماده سرو است.
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
هدایت شده از عاشقانه ای برای زندگی ♥️
یادمھ تلگرام یھ قسمتی داشت با عـنوان
روح ! این حالت اگھ فعال میشد ؛ طـرف
مقابل از حیاتت بی خبر میموند : ) ! ایـن
حالت دقیقا ؛ مشخصهی ِ بارز ِ زندگی منه
هستم ولی نیستم ؛ نفس میکشم ولی فقد
نفس میکشم ! میبینم ولی نمیبینم 🎻🤎
< #رئوفا >
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کاپ کیک هویج رژیمی
🥕
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
هدایت شده از عاشقانه ای برای زندگی ♥️
-!-
•
یه عزیزی میگفت زندگی خودش انقدر سخته که رابطه عاشقانه یا دوستانه نباید سخت ترش کنه. اونا باید باشن تا از زندگیت لذت ببری و شاید کمی آروم شی:))
-* ♥️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ سوخاری
🍗
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦