eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16هزار دنبال‌کننده
25هزار عکس
19.6هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
گرون باش، خودتو تحمیل نکن، بذار انتخابت کنن تا نتونن بهت بی احترامی کنن، سلیقه‌ی گرونی داشته باش، هر آدمی رو به زندگیت راه نده و قوی باش برای زمانی که هیچکس جز خودت کنارت نیست! .
7.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کرپ به همراه اسکرامبل وقارچ وگوجه 𖢖❉ 𖢖❉ 𖢖❉ 𖢖❉ 𖢖❉ 𖢖❉ 𖢖❉ مواد لازم: آرد گندم🥡: ۱ لیوان نمک🧂 تخم‌مرغ🥚: ۱ عدد شیر:🥛 ۱ لیوان قارچ🍄،گوجه گیلاسی🍅، کره🧈
11.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ساندویچ فوری ⋆❃⋆❃⋆❃⋆❃⋆❃⋆❃⋆❃⋆❃⋆❃⋆❃⋆ مواد لازم: قارچ🍄 فلفل دلمه ای 🫑 سینه ی مرغ ریش شده🍗 پنیر چدار🧀 کره🧈 سس مایونز 🥣 نمک و فلفل سیاه 🧂🌶 زردچوبه و آویشن🍃
6.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تاپر با پرینت رنگی🌈 برای تزیین کیک خلاقیت به خرج بده😍
9.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رول ژامبون 𓂂 ۫ ۪◝⋆𓂂 ۫ ۪◝⋆𓂂 ۫ ۪◝⋆𓂂 ۫ ۪◝⋆𓂂 ۫ ۪◝⋆𓂂 ۫ ۪◝⋆𓂂 ۫ ۪◝⋆ مواد لازم: نان تست 🍞 شیر🥛 ژامبون🥓 پنیر چدار🧀 تخم مرغ 🥚 پودر سوخاری🍘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ژولین مرغ وسیب زمینی ✿𝆬‌✿𝆬‌✿𝆬‌✿𝆬‌✿𝆬‌✿𝆬‌✿𝆬‌✿𝆬‌✿𝆬‌✿𝆬‌✿𝆬‌✿𝆬‌✿𝆬‌✿𝆬‌✿𝆬‌✿𝆬‌✿𝆬‌ مواد لازم: 400 گرم سینه مرغ پخته و ریش ریش شده 🍗 7 عدد سیب زمینی ریز🥔 9 عدد قارچ🍄 پیاز🧅 کره🧈 1 قاشق غذا خوری آرد🥡 200 میلی لیتر خامه صبحانه یا مخلوط خامه و شیر🥛 150 گرم پنیررنده 🧀 نمک فلفل سیاه وادویه🌶🧂
13.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
برگر کبابی گیاهی ❁❁❁❁❁❁❁ مواد لازم: پنیر کبابی کاله🧀 ۱ بسته سماق ۱ قاشق آویشن🌱 ۱ قاشق روغن زیتون🫒 ۴ قاشق لوبیا ۲۵۰گرم ذرت 🌽۳ قاشق آرد سوخاری🍘 ۱/۲ پیمانه نمک وفلفل سیاه 🌶🧂 پودر سیر 🧄۱ قاشق چای خوری برنج کته🍙 ۱ پیمانه جعفری 🍀۲ قاشق تخم مرغ🥚 ۱ عدد ماست🍶 ۱ پیمانه خیار شور 🥒یک عدد
29.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کرانچی سیب زمینی ♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧ مواد لازم: سیب زمینی🥔 به تعداد دلخواه کره یا روغن مایع🧈 ۵۰ گرم ادویه به دلخواه
18.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک پر طرفدار و خوشمزه . خیلی دوست داشتنی هستش ، درست کنید و لذت ببرید 🙂😍. این کیک هم با مشارکت پسر گلی در تزیین درست کردم .چون توی قالب قلب درست کردم تزیینش هم علیرضا گفت که با شابلون قلب طرح بندازم😎😁. . تخم مرغ ۴ عدد آرد سفید ۲۲۵ گرم( یک و نیم لیوان) روغن مایع ۱۸۰ گرم (۳/۴ لیوان) شکر ۲۱۰ گرم (یک لیوان) هویج ۲۰۰ گرم ( دو لیوان) (حدودا ۳ عدد هویج) گردو خرد شده حدود نصف لیوان بیکینگ پودر ۵ گرم ( ۱ ق م سر پر) وانیل ۱/۲ ق چ پودر دارچین ۱ تا ۲ ق غ مواد به دمای محیط برسه. تخم مرغ ها و شکر و وانیل رو خوب با همزن حدود ۵ دقیقه زدم تا کشدار و کرم رنگ بشه . روعن رو اضافه کردم و کمی هم زدم . آرد و بیکینگ پودر و پودر دارچین رو ۳ بار الک کردم مواد آردی رو به آهستگی به موادم اضافه کردم و با قاشق یا لیسک هم زدم . هویج رو ریز رنده کردم نیاز به گرفتن آب هویج نیستش .هویج رو به موادم اضافه کردم و یه خرده هم زدم . گردو رو هم با کمی آرد مخلوط کردم و آردش رو کمی بگیرین تا زیادی آردی نشه و داخلش ریختم. این کار به خاطر این هستش که گردوها توی کیک ته نشین نشن و همه جا باشن . میزان گردو هم سلیقه ای هستش . داخل قالب رو من کفش رو کاغذ روغنی انداختم و مایه کیک رو ریختم . قالب گرد اگر باشه قطر ۲۳ سانت خوبه . فر هم که از قبل روشن کردم و در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه ، طبقه وسط قرار دادم. دمای فرها فرق داره حتما خودتون چک کنین . بعد از خنک شدن کیک رو از قالب بیرون آوردم. به دلخواه روش شابلون قرار دادم و پودر قند الک کردم.
9.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سیب از عید مونده بود و من هم اومدم و تبدیل کردم به لواشک . یه نکته میگم شما می تونین علاوه بر سیب هر نوع میوه ای هم استفاده کنین . انواع میوه های ترش بریزین . من دیگه میوه ای نخریدم همون سیب های یخچال رو تبدیل به لواشک کردم ☺. برخلاف شهرهای جنوبی ، شهر ما زنجان منطقه کوهستانی هست هوا اون قدر گرم نیست و میوه های نوبرانه اون قدر نیومده . اگر هم باشه قیمتش گرونه و واقعا ارزش لواشک کردن نداره . حتی افتاب شهر ما اون قدر گرم نیست . 😀 من این لواشک رو دو سه روز جلوی افتاب قرار دادم . حدودا دو و نیم کیلو سیب بود . سیب ها رو شستم و خرد کردم . فقط هسته هاش رو بیرون آوردم و داخل قابلمه ریختم و حدودا یک الی یک و نیم لیوان هم آب ریختم و روی حرارت ملایم قرار دادم . تایم هم حدودا یک و نیم ساعت قرار دادم تا حسابی سیب ها له بشن . نمک هم کمی اصافه کردم . دیگه شکر نریختم چون سیب هام شیرین بودن . سیب ترش هم بخواین می تونین ترکیبی استفاده کنین . یا اگه دوست داشته باشین میوه های ترش هم همراه با سیب می تونین استفاده کنین . بعد از اینکه خوب له شد هم می تونین میکس کنین و هم از صافی رد کنین . من از صافی رد کردم و داخل یه سینی بزرگ یا کیسه فریزر انداختم ، یا حتی می تونین فقط خیلی جزیی چرب کنین . فقط خیلی زیاد نباشه که کلفت نشه و اون وقت کپک می زنه . خیلی هم نازک نشه . می تونین جلوی آفتاب قرار بدین یا باد کولر و پنکه .
8.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♥️ طرز تهیه چیپس پاستا🍝 1~پاستا رو توی هر شکلی که دوست دارید بریزید توی آب جوش.🧘🏻‍♀🦯 2~ بعد از آبکشی پاستا هر ادویه ای که دوست دارید و روغن زیتون بهش اضافه کنید.>~<🖇 3~ توی سینی فر بزارید، و بزارید توی فر چند دقیقه ای بمونه😋💕 4~ با سس مورد علاقتون نوش جان کنید ^-^🤍 ༢ི᨞ᚑ #𝚢𝚞𝚖𝚖𝚢 ༄
14.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حدودا ۱۶ عدد خمیر آرد ۲۵۰ گرم تقریبا یک و دو سوم لیوان شکر ۴۰ گرم (۳ ق غ) تخم مرغ ۱ عدد شیر ولرم ۸۰ میلی (یک سوم لیوان) روغن مایع ۸۰ میلی (یک سوم لیوان) زعفران مقداری وانیل ۱/۴ ق چ خمیر مایه ۷ گرم (۱ ق غ سر صاف) کرم آرد ۵۰ گرم( 3 ق غ)/شکر ۷۰ گرم (یک سوم لیوان) /آب ۸۰ میلی(یک سوم لیوان) /وانیل . برای تهیه کرم :همه مواد رو به غیر از وانیل داخل قابلمه ای ریختم روی حرارت ملایم گذاشتم و مرتب هم زدم تا بسته بشه و سفت بشه ، وانیل ریختم. می تونید داخل این کرم از دارچین هم استفاده کنید. روی کرم را با یه نایلون پوشوندم تا روش بسته نشه . خمیر مایه رو با شیر ولرم و یک قاشق شکر مخلوط و روی ظرف را پوشوندم تا ۱۰دقیقه تا به عمل بیاد. تخم مرغ و شکر و زعفران و وانیل رو هم زدم و مایه خمیر عمل اومده و روغن رو هم اضافه کردم . آرد الک شده رو به تدریج اضافه کردم و خمیر رو ورز دادم طوری که به دست نچسبه . خمیر را با وردنه باز کردم ، نازک باشه ، خیلی کلفت نباشه (حدودا ۲ تا ۳ میلی ) خمیر رو به شکل مستطیل حدودا عرض ده ، دوازده سانت ، بعد لاش کرم قرار دادم و روی هم خمیر رو قرار دادم و بعد برش دادم . ( هر طور دوست دارید می تونید بپیچید) داخل سینی فر کاغذ روغنی انداختم ، میتونین کمی چرب کنین و شیرینی ها رو چیدم و روی آن را دستمال کشیده یکی ، دوساعت گذاشتم تا حجمش دو برابر بشه ، شیرینی ها با فاصله چیده بشن . یه زرده تخم مرغ (در صورت تمایل زعفران) رومال زدم ( و اگر کنجد خواستید ) درون فر از پیش گرم شده ، ۱۸۰ درجه به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه قرار دادم من بعد از این مدت گریل رو روشن کردم ،