هدایت شده از عاشقانه ای برای زندگی ♥️
گرون باش، خودتو تحمیل نکن،
بذار انتخابت کنن تا نتونن بهت
بی احترامی کنن، سلیقهی گرونی
داشته باش، هر آدمی رو به زندگیت
راه نده و قوی باش برای زمانی که
هیچکس جز خودت کنارت نیست!
.
7.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کرپ به همراه اسکرامبل وقارچ وگوجه
𖢖❉ 𖢖❉ 𖢖❉ 𖢖❉ 𖢖❉ 𖢖❉ 𖢖❉
مواد لازم:
آرد گندم🥡: ۱ لیوان
نمک🧂
تخممرغ🥚: ۱ عدد
شیر:🥛 ۱ لیوان
قارچ🍄،گوجه گیلاسی🍅، کره🧈
11.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ساندویچ فوری
⋆❃⋆❃⋆❃⋆❃⋆❃⋆❃⋆❃⋆❃⋆❃⋆❃⋆
مواد لازم:
قارچ🍄
فلفل دلمه ای 🫑
سینه ی مرغ ریش شده🍗
پنیر چدار🧀
کره🧈
سس مایونز 🥣
نمک و فلفل سیاه 🧂🌶
زردچوبه و آویشن🍃
6.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تاپر با پرینت رنگی🌈
برای تزیین کیک خلاقیت به خرج بده😍
9.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رول ژامبون
𓂂 ۫ ۪◝⋆𓂂 ۫ ۪◝⋆𓂂 ۫ ۪◝⋆𓂂 ۫ ۪◝⋆𓂂 ۫ ۪◝⋆𓂂 ۫ ۪◝⋆𓂂 ۫ ۪◝⋆
مواد لازم:
نان تست 🍞
شیر🥛
ژامبون🥓
پنیر چدار🧀
تخم مرغ 🥚
پودر سوخاری🍘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ژولین مرغ وسیب زمینی
✿𝆬✿𝆬✿𝆬✿𝆬✿𝆬✿𝆬✿𝆬✿𝆬✿𝆬✿𝆬✿𝆬✿𝆬✿𝆬✿𝆬✿𝆬✿𝆬✿𝆬
مواد لازم:
400 گرم سینه مرغ پخته و ریش ریش شده 🍗
7 عدد سیب زمینی ریز🥔
9 عدد قارچ🍄
پیاز🧅
کره🧈
1 قاشق غذا خوری آرد🥡
200 میلی لیتر خامه صبحانه یا مخلوط خامه و شیر🥛
150 گرم پنیررنده 🧀
نمک فلفل سیاه وادویه🌶🧂
13.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
برگر کبابی گیاهی
❁❁❁❁❁❁❁
مواد لازم:
پنیر کبابی کاله🧀 ۱ بسته
سماق ۱ قاشق
آویشن🌱 ۱ قاشق
روغن زیتون🫒 ۴ قاشق
لوبیا ۲۵۰گرم
ذرت 🌽۳ قاشق
آرد سوخاری🍘 ۱/۲ پیمانه
نمک وفلفل سیاه 🌶🧂
پودر سیر 🧄۱ قاشق چای خوری
برنج کته🍙 ۱ پیمانه
جعفری 🍀۲ قاشق
تخم مرغ🥚 ۱ عدد
ماست🍶 ۱ پیمانه
خیار شور 🥒یک عدد
29.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کرانچی سیب زمینی
♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧
مواد لازم:
سیب زمینی🥔 به تعداد دلخواه
کره یا روغن مایع🧈 ۵۰ گرم
ادویه به دلخواه
18.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک_هویج
#کیک_هویج_معصومه
#کیک_معصومه
کیک پر طرفدار و خوشمزه . خیلی دوست داشتنی هستش ، درست کنید و لذت ببرید 🙂😍. این کیک هم با مشارکت پسر گلی در تزیین درست کردم .چون توی قالب قلب درست کردم تزیینش هم علیرضا گفت که با شابلون قلب طرح بندازم😎😁. .
تخم مرغ ۴ عدد
آرد سفید ۲۲۵ گرم( یک و نیم لیوان)
روغن مایع ۱۸۰ گرم (۳/۴ لیوان)
شکر ۲۱۰ گرم (یک لیوان)
هویج ۲۰۰ گرم ( دو لیوان) (حدودا ۳ عدد هویج)
گردو خرد شده حدود نصف لیوان
بیکینگ پودر ۵ گرم ( ۱ ق م سر پر)
وانیل ۱/۲ ق چ
پودر دارچین ۱ تا ۲ ق غ
مواد به دمای محیط برسه.
تخم مرغ ها و شکر و وانیل رو خوب با همزن حدود ۵ دقیقه زدم تا کشدار و کرم رنگ بشه . روعن رو اضافه کردم و کمی هم زدم .
آرد و بیکینگ پودر و پودر دارچین رو ۳ بار الک کردم
مواد آردی رو به آهستگی به موادم اضافه کردم و با قاشق یا لیسک هم زدم .
هویج رو ریز رنده کردم نیاز به گرفتن آب هویج نیستش .هویج رو به موادم اضافه کردم و یه خرده هم زدم .
گردو رو هم با کمی آرد مخلوط کردم و آردش رو کمی بگیرین تا زیادی آردی نشه و داخلش ریختم. این کار به خاطر این هستش که گردوها توی کیک ته نشین نشن و همه جا باشن . میزان گردو هم سلیقه ای هستش .
داخل قالب رو من کفش رو کاغذ روغنی انداختم و مایه کیک رو ریختم . قالب گرد اگر باشه قطر ۲۳ سانت خوبه .
فر هم که از قبل روشن کردم و در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه ، طبقه وسط قرار دادم. دمای فرها فرق داره حتما خودتون چک کنین .
بعد از خنک شدن کیک رو از قالب بیرون آوردم. به دلخواه روش شابلون قرار دادم و پودر قند الک کردم.
9.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#لواشک_سیب
#لواشک
سیب از عید مونده بود و من هم اومدم و تبدیل کردم به لواشک . یه نکته میگم شما می تونین علاوه بر سیب هر نوع میوه ای هم استفاده کنین . انواع میوه های ترش بریزین . من دیگه میوه ای نخریدم همون سیب های یخچال رو تبدیل به لواشک کردم ☺.
برخلاف شهرهای جنوبی ، شهر ما زنجان منطقه کوهستانی هست هوا اون قدر گرم نیست و میوه های نوبرانه اون قدر نیومده . اگر هم باشه قیمتش گرونه و واقعا ارزش لواشک کردن نداره . حتی افتاب شهر ما اون قدر گرم نیست . 😀 من این لواشک رو دو سه روز جلوی افتاب قرار دادم .
حدودا دو و نیم کیلو سیب بود . سیب ها رو شستم و خرد کردم . فقط هسته هاش رو بیرون آوردم و داخل قابلمه ریختم و حدودا یک الی یک و نیم لیوان هم آب ریختم و روی حرارت ملایم قرار دادم . تایم هم حدودا یک و نیم ساعت قرار دادم تا حسابی سیب ها له بشن .
نمک هم کمی اصافه کردم . دیگه شکر نریختم چون سیب هام شیرین بودن . سیب ترش هم بخواین می تونین ترکیبی استفاده کنین .
یا اگه دوست داشته باشین میوه های ترش هم همراه با سیب می تونین استفاده کنین .
بعد از اینکه خوب له شد هم می تونین میکس کنین و هم از صافی رد کنین . من از صافی رد کردم و داخل یه سینی بزرگ یا کیسه فریزر انداختم ، یا حتی می تونین فقط خیلی جزیی چرب کنین .
فقط خیلی زیاد نباشه که کلفت نشه و اون وقت کپک می زنه . خیلی هم نازک نشه .
می تونین جلوی آفتاب قرار بدین یا باد کولر و پنکه .
8.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#خوشمزه♥️
طرز تهیه چیپس پاستا🍝
1~پاستا رو توی هر شکلی که دوست دارید بریزید توی آب جوش.🧘🏻♀🦯
2~ بعد از آبکشی پاستا هر ادویه ای که دوست دارید و روغن زیتون بهش اضافه کنید.>~<🖇
3~ توی سینی فر بزارید، و بزارید توی فر چند دقیقه ای بمونه😋💕
4~ با سس مورد علاقتون نوش جان کنید ^-^🤍
༢ི᨞ᚑ #𝚢𝚞𝚖𝚖𝚢
༄
14.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شیرینی_دانمارکی
#شیرینی
حدودا ۱۶ عدد
خمیر
آرد ۲۵۰ گرم تقریبا یک و دو سوم لیوان
شکر ۴۰ گرم (۳ ق غ)
تخم مرغ ۱ عدد
شیر ولرم ۸۰ میلی (یک سوم لیوان)
روغن مایع ۸۰ میلی (یک سوم لیوان)
زعفران مقداری
وانیل ۱/۴ ق چ
خمیر مایه ۷ گرم (۱ ق غ سر صاف)
کرم
آرد ۵۰ گرم( 3 ق غ)/شکر ۷۰ گرم (یک سوم لیوان) /آب ۸۰ میلی(یک سوم لیوان) /وانیل
.
برای تهیه کرم :همه مواد رو به غیر از وانیل داخل قابلمه ای ریختم روی حرارت ملایم گذاشتم و مرتب هم زدم تا بسته بشه و سفت بشه ، وانیل ریختم. می تونید داخل این کرم از دارچین هم استفاده کنید. روی کرم را با یه نایلون پوشوندم تا روش بسته نشه .
خمیر مایه رو با شیر ولرم و یک قاشق شکر مخلوط و روی ظرف را پوشوندم تا ۱۰دقیقه تا به عمل بیاد.
تخم مرغ و شکر و زعفران و وانیل رو هم زدم و مایه خمیر عمل اومده و روغن رو هم اضافه کردم . آرد الک شده رو به تدریج اضافه کردم و خمیر رو ورز دادم طوری که به دست نچسبه .
خمیر را با وردنه باز کردم ، نازک باشه ، خیلی کلفت نباشه (حدودا ۲ تا ۳ میلی ) خمیر رو به شکل مستطیل حدودا عرض ده ، دوازده سانت ، بعد لاش کرم قرار دادم و روی هم خمیر رو قرار دادم و بعد برش دادم . ( هر طور دوست دارید می تونید بپیچید) داخل سینی فر کاغذ روغنی انداختم ، میتونین کمی چرب کنین و شیرینی ها رو چیدم و روی آن را دستمال کشیده یکی ، دوساعت گذاشتم تا حجمش دو برابر بشه ، شیرینی ها با فاصله چیده بشن .
یه زرده تخم مرغ (در صورت تمایل زعفران) رومال زدم ( و اگر کنجد خواستید ) درون فر از پیش گرم شده ، ۱۸۰ درجه به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه قرار دادم من بعد از این مدت گریل رو روشن کردم ،