#تیرامیسو_بدون_تخم_مرغ
▫️بیسکوییت لیدی فینگر
▫️خامه قنادی فرم داده شده(۲۰۰ گرم)
▫️پنیر ماسکار پونه (۲۰۰ گرم)
▫️اسپرسو یا قهوه فوری
▫️پودر کاکائو
🔸اول دو قاشق پودر قهوه گلد رو داخل آب جوش حل کردم و گذاشتم خنک بشهبعد خامه قنادی فرم داده شده رو با پنیر ماسکار پونه مخلوط کرده و با همزن میزنیم تا یه دست بشه
بعد لیدی فینگرا رو داخل قهوه یا اسپرسو میزنیم بعد داخل ظرف مورد نظرمون داخل ظرفمون به ترتیب یه لایه لیدی فینگر یه لایه کرم تیرامیسو و مجددا به همین ترتیب تکرار میکنیم و در نهایت روش پودر کاکائو الک میکنیم
بعد میفرستیم داخل یخچال حداقل پنج شش ساعت بمونه
#دسر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
درست کنی عاشقش میشی😍ازبس که
نرم وخوشمزست واسه صبحانه عالیه🤩😋
نون فطیر
تخم مرغ ۱عدد........روغن مایع ۳ق غ
خمیرمایه فوری ۱ق مربا خ
آرد۳ونیم لیوان
آب یاشیر ۱لیوان +۱سوم لیوان
شکر ۵ق غ خوری (میتونید کمتر یابیشتر بریزید)
نمک نوک ق چ
موادرومال>> ۱عدد زرده تخم مرغ.زعفران ۱ق مربا خ.روغن مایع ۱ق چ خوری
کنجد وسیاهدانه مقدار لازم(توکلیپ بجای زعفران گفتم عسل.منظورم همون زعفرون بود)
همه مواد بجز آرد وخمیر مایه راباهم مخلوط کنید تا یکدست بشه بعد بهش خمیر مایه و۱لیوان از آرد اضافه کنید وهم بزنید بقیه آرد وکمکم اضافه کنید و حدود ۱۰ دقیقه ورز بدید تا خمیر نرم ولطیفی بدست بیاد یه کوچولو چسبندگی داره بیش از حد آرد نزنید
.(اگر خمیرخیلی چسبنده بود که نمیشد باهاش کار کرد ۲.۳قاشق دیگه آردراکمکمبهش اضافه کنید)
بادست چرب شده خمیر و به ظرف چرب شده انتقال بدید تا ۱ساعت ونیم استراحت کنه و۲برابربشه.بعد به چونه های مساوی تقسیم کنید کف سینی آرد بریزید به شکل دایره پهنش کنید به قطر ۱سانت بزاریدش داخل سینی فر که کاغذ روغنی پهن کردید.... با کاتر یا مهرشیرینی روش طرح بندازید بعدم با مخلوط زرده تخم مرغ.زعفران وروغن رومال کنیدوسیاهدانه وکنجد بریزید بزارید داخل فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۶۰ درجه به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه(یک کاسه آب جوش داخل فر بزارید حتما).
.باخلال چک کنید نچسبید پخته.۲.۳ دقیقه گریل بزنید تا روی نون طلایی بشه.
بعدپخت تا گرمه بزارید داخل پارچه یا ظرف دردار تا نون خشک نشه.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
کیک قهوه با کرم قهوه
شیر ولرم دو سوم پیمانه
روغن مایع نصف پیمانه
تخم مرغ ۳ عدد
شکر یک و یک چهارم پیمانه
ارد دو پیمانه
پودر کاکائو دو ق غ
پودر قهوه ترک آسیاب شده ۲ ق غ( از نسکافه گلد هممیتونیداستفاده کنید )
وانیل یک چهارم ق چ
بکینگ پودر یک ق م
اول ارد و بکینگ پودر و پودر کاکائو و الک کنید بزارید کنار
بعد قالب رو با روغن چرب و ارد پاشی کنید و بزارید کنید
شیر ولرم و پودر قهوه رو باهم ترکیب کنید و بزارید کنید
تو ظرفی تخم مرغ وانیل و شکر رو بزنید تا کشدار بشه بعد ترکیب قهوه و شیر اضافه و مخلوط و بعد روغن مایع در آخر ترکیب ارد رو در دو سه مرحله اضافه و مخلوط کنید در آخر میتونید چند ثانیه با همزن بزنید بعد بریزید در قالب( برای من۲۳ سانت بود) و بکوبید زمین و بزارید تو فر تا بپزه با دمای ۱۸۰ درجه حدود ۵۰ دقیقه
وقتی پخت خارج کنید و بزارید خنک بشه بعد از قالب جدا کنید.
.
کرمقهوه
یک پیمانه شیر
دو ق غ پودر قهوه(من ترکزدم)
شکر پنج ق غ
کمی وانیل
دو ق غ نشاسته ذرت
همه ی مواد جز وانیل رو مخلوط کنید و بزارید روی حرارت تا غلیظ بشه مثل فرنی بعد وانیل اضافه و ترکیب که شد خاموش کنید
از داغی که افتاد روی کیک رو باهاش کاور کنید و در ظرف سرو قرار بدید و به دلخواه تزیین کنید
اینکیک و مثل همیشه میتونید تو فر دستساز و تابه ای هندرست کنید
نوش جان ❤
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام
#شیک_تیرامیسو
مواد لازم:
۱) ۱ پیمانه بستنی
۲) ۳ ق غ پنیر ماسکار پونه
۳) ۳ ق غ خامه قنادی
۴) شیر نصف لیوان
۵) پودر نسکافه فوری ۱ ق غ
۶) شکلات رنده شده برای تزئین
۷) بیسکوئیت لیدی فینگر ۶ عدد
۸) سس شکلات واسه تزئین
طرز تهیه:
اول خامه قنادی که مثل بستنی شل شده رو با همزن هم میزنیم تا یکم فرم بگیره ، بعد ۲ ق غ از پنیر ماسکارپونه رو بهش اضافه میکنید و مجدد با همزن هم میزنید تا خوب مخلوط بشن و خامه فرم بگیره ، جوری که ظرف برگردونید از ظرف بیرون نریزه.
بعد با یه لیسک خامه رو جمع کنید و داخل یخچال بذارید.
حالا شیر و بستنی و پودر نسکافه و باقی مونده ی پنیر و ۵ تا از بیسکوئیت های لیدی فینگر و داخل مخلوط کن بریزید و خوب ترکیب کنید.
حالا لیوان سروتون و چند دقیقه داخل فریزر بذارید که سرد بشه و بعد با سس شکلات دورشو مثل فیلم تزئین کنید، و در نهایت از شیکتون داخلش بریزید.
و روشو با ماسوره ی دلخواهتون با خامه تزئین کنید و از شکلات رنده شده و لیدی فینگر واسه ترئینش استفاده کنید😍.
به همین راحتی و خوشمزگی یه شیک تیرامیسو خونگی دارید که از واسه کافی شاپام خوشمزه تره و میتونید واسه مهموناتون سرو کنید🤌🏻😍.
اگه دوست داشتید واسه بقیه هم بفرستید💜.
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این میلک شیک خوشمزه رو با هر میوه ای که مورد علاقتونه میتونید درست کنید.😋
.
دو تا انبه و یه لیوان شیر رو میکس کردم تا مخلوطم غلیظ بشه،
اگه خواستین رقیقتر باشه شیر رو بیشتر بریزید.
چهار تا اسکوپ هم بستنی ریختم.
.
من دوست داشتم بستنیش تقریبا جدا باشه واسه همین با انبه میکسش نکردم.
.
تخم شربتی هم طعم خیلی باحالی بهش میده.
.
🔸با این مقدار میتونید ۴ تا لیوان فرانسوی میلکشیک داشته باشید.
.
حتما درست کنید فوق العادست.😍
.
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این مربا خوشمزه نه کپک میزنه نه شکرک🥰نکات کپشن روحتما بخون☺️به آسون ترین روش مربا درست کن و حالشوو ببر😍
مربا مورد علاقهت چیه؟؟
مواد لازم:
توت فرنگی ۵۰۰ گرم
شکر ۵۰۰گرم
جوهر لیمو نوک ق چ یا آبلیموترش ۱ ق چ
اگه توت تون ریز بود نیازی نیست خردش کنید
به هیچ عنوان آب داخلش اضافه نکنید
شکر و توت را مخلوط کنید و به مدت ۱۲ساعت داخل یخچال بزارید تا آب بندازه
روی حرارت زیاد بزارید جوش که امد حرارت را ملایم کنید
برای اینکه مربا شفافی داشته باشید حتما کف روی مربا را بگیرید
توی استوری بهت یه نکته خیلی مهم برای گرفتن کف روی مربا رو گفتم حتما ببینید کهخیلی بدردتون میخوره
حتما درست کن و حالشووو ببر🍓😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم🔻
بیسکوئیت پتی بور ۱ بسته
کره آب شده ۷۵ گرم
پنیر ماسکارپونه ۴۰۰ گرم
خامه صبحانه ۲۵۰ گرم
شکر ۷ ق.غ
شکلات تختهای ۱۰۰ گرم
پودر کاکائو ۱ ق.غ
عصاره وانیل ۱ق.چ
رنده پوست لیمو یه کوچولو
پودر ژلاتین ۱ ساشه
شیر پر چرب ۱ استکان(در صورت نیاز)
طرز تهیه🔻
اول بیسکوئیت پودر شده رو با کره حسابی مخلوط میکنیم و کف قالب کمربندی یکدست پخشش میکنیم و میذاریم داخل یخچال.
خامه و شکر رو با هم مخلوط میکنیم و بعد پنیر رو بهش اضافه میکنیم و تا زمانی که یکدست بشه مخلوط میکنیم.
عصاره وانیل و رنده پوست لیمو هم اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم.
اگر مواد خیلی سفت و غلیظ بود بهش به استکان شیر اضافه کنین و هم بزنین.
پودر ژلاتین رو با آب جوش حل میکنیم و به مخلوطمون اضافه میکنیم و هم میزنیم.
شکلات تخته ای رو داخل ماکرو آب میکنیم و نصف مخلوط خامه پنیر رو بهش اضافه میکنیم.
پودر کاکائو هم اضافه میکنیم و هم میزنیم تا یکدست بشه.
حالا شروع میکنیم لایه لایه از وسط قالب به ترتیب کرم ساده،کرم شکلاتی رو میریزیم داخل قالب.هر چند لایه قالب رو مثل ویدئو بکوبید و تکون بدین که مواد صاف بشن.انقدر ادامه میدیم تا مواد تموم بشه.در آخر حسابی قالب رو روی سطح بکوبید تا موادمون کاملا صاف و یکدست توی قالب قرار بگیرن.
بعد با کمک یه سیخ چوبی مثل ویدئو روشو طرح بندازین و برای حداقل ۸ ساعت داخل یخچال بذارید.
بعد هم از قالب در بیارین و نوش جان کنین.
26.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#عیش_السرایا_معصومه
شیر ۴ لیوان
شکر ۶۰ گرم (حدود ۱/۴ لیوان)
نشاسته ذرت ۸۰ گرم (حدود نصف لیوان)
گلاب ۲ ق غ
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم (۱ بسته)
نان تست به میزان ظرف
برای شهد
شکر ۱ لیوان
آب نصف لیوان
آب لیمو ۱/۲ ق غ
ظرفی دل خواهی رو انتخاب کردم ، سایز ظرف من حدود ۲۵ در ۲۵ سانت هست ، کفش به اندازه ظرفم نون تست چیدم . داخل فر قرار دادم تا نون ها برشته بشن . می تونید روی حرارت داخل تابه هم قرار بدید برشته بشه .
برای شربت : آب و شکر رو روی حرارت ملایم قرار دادم تا شکر حل بشه و بعد بهش اب لیمو اضافه کردم ، حدود ۱۰ دقیقه بجوشه کافیه و از حرارت برداشتم و همون طور که گرم هست روی نون ها ریختم و گذاشتم کنار در محیط بمونه .
برای کرم :شیر و شکر نشاسته ذرت و مخلوط کردم و روی حرارت ملایم قرار دادم و مرتبا هم زدم تا به غلظت برسه ، از فرنی کمی سفت تر بشه ، آخر کار گلاب ریختم و حرارت رو خاموش کردم و بهش خامه اضافه کردم و ترکیب کردم و روی نون ها ریختم و یکدست پخش کردم . یک کم رویه بگیره و بعد تزیین کردم و روش پودر پسته و پودر گل محمدی ریختم . در یخچال حداقل ۴ تا ۵ ساعتی بمونه و بعد آماده است .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✳️مواد لازم 👇🏻
تخم مرغ ۳عدد
شیر ۱پیمانه
آرد ۱ونیم پیمانه
شکر نصف پیمانه
وانیل ۱ق چ
بکینگ پودر ۲ق م
کره ۱۰۰گرم(یا روغن مایع نصف پیمانه)
✳️طرز تهیه:(حتما فیلم رو ببینید خیلی نکات داخل ویدئو گفته شده)
سفيده رو با همزن بزنيد تا پف كنه و سفيد بشه بعد نصف مقدار شكر برکه داشتیم رو كم كم اضافه كنيد تا سفت بشه
زرده رو با وانيل وبا باقيمانده شكر بزنيد تا كرمرنگ و كشدار بشه
بعد روغن رو اضافه كنيد بعد شيرولرم و با همزن هم بزنيد
آرد و بيكينگ پودر والك كنيد و به مواد زرده اضافه كنيد و با همزن کمی هم بزنيد
در آخر سفيده و تو دو مرحله اضافه و با ليسك و دوراني هم بزنيد.
✳️فوت کوزه گری😉
۱_تابه نچسب باشه و خط وخش نداشته باشه.
۲_شعله ملایم باشه.
۳_ كمي كه تابه گرم شد از موادتون داخلش بريزيد .
۴_تابه نيازي به چرب كردن نداره .
کیک توت فرنگی 🍓 من عاشق این کیکم خیلی خوش مزس😿
#کیک_ثمر #کیک_توت_فرنگی_ثمر
مواد لازم
کره ۱۰۰ گرم
شکر ۱۰۰ گرم حدود نصف لیوان یکم کمتر
تخم مرغ ۱ عدد
وانیل ۱/۴ ق چ
شیر نصف لیوان
آرد ۱۸۰ گرم حدوا ۱ لیوان و ۱/۴
بیکینگپودر ۱ ق چ
✅قالب من ۱۸ سانت بود اما ۱۵ سانتی بهتره
✅طبیعیه چون کیک یک تخم مرغیه و میوه همداره و سنگینش میکنه پف کمتری نسبت به بقیه کیک ها داشته باشه
✅میتونین بجای کره روغن بریزین که در اون صورت باید تخم مرغ و شمر و وانیل رو اول مخلوط کنین بعد روغن و شیر بعدم ارد و بیکینگ پودر
✅دمای فر برقی و توستر و سولاردم ۱۷۰ حدود ۵۰ دقیقه
✅فر گازی ۱۹۰ درجه حدودا ۵۰ دقیقه
دستگاه ها باید از قبل گرمبشن
نوش جان😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
عزیزای دلم سلام 😍
الان که فصل انجیر هست حتما این کیک خوشمزه رو درست کنید و لذت ببرید بافتش رو توی کلیپ ببینید چقدر عالی میشه خیلیم راحته و این کیک رو هم باحال و راحت تو تابه و بدون فر میتونید درست کنید پف خیلی خوبی هم داره این کیک و عطر ک طعمش عالی 😋😋
#کیک_انجیر_سحر
تخم مرغ ۳ عدد
شکر یک پیمانه
ماست نصف پیمانه
آرد دو پیمانه
روغن مایع نصف پیمانه
بکینگ پودر دو ق
وانیل یک چهارم ق چ
مقداری انجیر
من ازظرف سرامیکی استقاده کردم و با کره صبحانه چرب کردم
تخم مرغ و شکر و وانیل رو زدم تا کشدار بشه بعد شیر و روغن اضافه و در حد مخلوط شدن زدم در آخر ارد و بکینگ پودر الک شده اضافه و مخلوط کردم ریختمتو قالب سطحش رو صاف کردم و انجیر های ورقه ای شده رو پشتش رو به ارد زدم و بعد چیدم روی کیک و با خلال بادام تزیین کردم گذاشتم تو فر ۱۸۰ درجه یه مدت چهل دقیقه
خیلیم زود آماده میشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کروسان_خونگی
•پچ پچ🥐•
مواد لازم خمیر:👇🏻
-آرد ۴۰۰ گرم (۳ و ۱/۳ لیوان فرانسوی )
-شیر ۲۷۰ میلی لیتر ( ۱ و ۱/۳ لیوان)
-خمیرمایه ۷ گرم( ۱ قاشق غذاخوری )
-شکر ۴۵ گرم (۱/۴ لیوان)
-نمک ۵ گرم (۱ قاشق چایخوری)
-کره ۴۰ گرم
برای رومال:
۱ عدد تخم مرغ کامل ، ۳ قاشق غذاخوری شیر ، وانیل و زعفرون
(تخم مرغ قابل حذف)
آماده سازی خمیر:👇🏻
در ابتدا آرد رو الک کنید ؛همه ی مواد خشک رو به آرد اضافه کنید ؛شیر روکم کم اضافه کنید و خوب ورز بدید ؛تا جایی که خمیر به تست کشسانی برسه و لطیف و یکدست بشه ؛بعد کره رو اضافه کنید و ۵تا ۱۰دقیقه ی دیگه خمیر رو ورز بدید؛
خمیر رو چونه بگیرید و داخل ظرفی به مدت نیم ساعت تا ۴۵دقیقه استراحت کنه.
وافل
مواد لازم:
🍸2 عدد تخم مرغ
🍸5 قاشق غذاخوری شکر
🍸1.5 لیوان شیر
🍸1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
🍸1 پاکت بکینگ پودر (10 گرم و یا 2.5 قاشق چای خوری)
🍸1 پنس نمک
🍸1.5 لیوان آرد
🍨 بستنی
طرز تهیه:
🍻تخم مرغ ها رو خوب هم بزنید سپس شکر و شیر و آرد و روغن و بکینگ پودر و وانیل را افزوده و ترکیب کنید ، دستگاه وافل ساز یا ساندویچ ساز را گرم کرده با اسپری یا کره چرب کنید و با ملاقه مواد رو ریخته صبرکنید بپزد سپس خارج کرده و تزیین کنید (موز ، توت فرنگی ،شکلات خورد شده ، نوتلا ، پسته و فندق....به دلخواه)
خانومی میگفت: ماه مبارک به حال خودم بستگی داشت چقدر به بچه ها غذا بدم😂 هر چی گرسنه تر میشدم بیشتر به بچه هام غذا میدادم😝 ،اگه سیر بودم همون دو وعده اصلی رو میدادم🤦♀😁
مواد لازم #مرغ_سوخاری_سس_قارچ🍗
🍴سینه مرغ: 4 عدد
🍴زعفران: یک چهارم قاشق چایخوری
🍴آبلیمو:دو قاشق غذاخوری
🍴ادویه کاری و پودرسیر و زنجبیل و نمک و فلفل
🍴آردسوخاری:4-5 قاشق غذاخوری
🍴آرد: یک قاشق غذا خوری سر پر
🍴تخم مرغ: یک عدد
🍴روغن مایع مخصوص سرخ کردن
موادلازم برای تهیه #سس_قارچ:
🥄قارچ:سیصدگرم
🥄کره: سی گرم
🥄آب لیمو: یک قاشق غذاخوری
🥄آرد:یک قاشق غذاخوری سر پر
🥄شیر: یک ونیم لیوان
🥄نمک و فلفل: به میزان لازم
🥄پنیر پیتزارنده شده چهارقاشق غذا خوری
🥄خامه: دوقاشق غذا خوری
⇦آشـپز ایـــرونـی👩🏻🍳🍕⇨
قرابیه کَره ای✨💛
قرابیه بیشتر در قسمتهای ترک نشین ایران و ترکیه و آذربایجان درست می شه و بسیار خوشمزه و لذیذه و طرز تهیه راحتی داره و خیلی هم پر طرفداره👌
کره۲۵۰ گرم
پودر قند ۱ لیوان
نشاسته سیب زمینی ۲۵۰ گرم ( اینجا از نشاسته ذرت استفاده شده)
آرد ۲ لیوان
وانیل ۱ پاکت
زعفران به مقدار کافی
پودر پسته برای تزیین
کره پودر قند را تا زمانی که به رنگ روشن دربیاد هم میزنیم و بعد نشاسته و آرد را اضافه میکنیم تا جایی که خمیر نرمی بدست بیاد گلوله های کوچکی از خمیر را گرد کرده و با چنگال روی آن فرم میدهیم و روی آن را با زعفران رومال میکنم و پودر پسته میپاشیم و روی سینی فر که کاغذ روغنی انداخته و چرب کرده ایم میچینیم و در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۵۰ درجه تا زمانی که کمی تغییر رنگ دهد قرار میدهیم
🌞
#دست به كارشيد و اين #دسر خوشمزه رو درست كنيد
#پودینگ
✔️ ۴ لیوان شیر + یک لیوان شکر + دو قاشق غذاخوری پر نشاسته + ۴ ق غ آرد کیک + یک لیوان گلاب +دو عدد زرده ی تخم مرغ ( سفیده اش هم بود چیزی نمیشه😉) همه رو با همزن خوب میزنیم و میزاریم رو حرارت ملایم و داااائم هم میزنیم و وقتی به غلظت دلخواهمان رسید از رو حرارت ورمیداریمش و با زعفرون کاکائو یا رنگ خوراکی ...میوه بیسکویت، شکلات، خامه .....و هر چی دوست دارین تزئینش میکنین و میزارین تو یخچال👩🍳
🌞
#دست به كارشيد و اين #دسر خوشمزه رو درست كنيد
#پودینگ
✔️ ۴ لیوان شیر + یک لیوان شکر + دو قاشق غذاخوری پر نشاسته + ۴ ق غ آرد کیک + یک لیوان گلاب +دو عدد زرده ی تخم مرغ ( سفیده اش هم بود چیزی نمیشه😉) همه رو با همزن خوب میزنیم و میزاریم رو حرارت ملایم و داااائم هم میزنیم و وقتی به غلظت دلخواهمان رسید از رو حرارت ورمیداریمش و با زعفرون کاکائو یا رنگ خوراکی ...میوه بیسکویت، شکلات، خامه .....و هر چی دوست دارین تزئینش میکنین و میزارین تو یخچال👩🍳