eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.4هزار دنبال‌کننده
24.7هزار عکس
19.4هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد لازم برگه توت فرنگی 6 عدد چوب دارچین 1 تکه چای سبز 1 قاشق سوپخوری عسل به دلخواه آب جوش 3 پیمانه طرز تهیه آب را به جوش می آوریم و میگذاریم کمی از دمای آن کم شود.برگه های خشک توت فرنگی را به همراه چوب دارچین و چای سبز روی حرارت غیر مستقیم میگذاریم تا 15 دقیقه آماده شود و با کمی عسل آن را میل کنید نوش جان
🌮بنیه میگو🌮 مواد لازم🍤 ▢1 کیلو میگو ▢4 فنجان آرد ▢2 عدد لیموترش ▢1 فنجان شیر ▢1 فنجان ماءالشعیر ▢1 قاشق سوپ خوری محلول زعفران ▢1 قاشق غذا خوری جعفری ▢2 قاشق چای خوری بیکینگ پودر ▢1 قاشق غذا خوری فیله گوجه فرنگی ▢به میزان دلخواه نمک و فلفل قرمز دستور تهیه🍤 میگو ها رو پاک می کنیم و با نمک و آبلیمو ترش به مدت یک ساعت توی یخچال میزاریم تا مزه دار بشه. زرده تخم مرغ رو با شیر، ماءالشعیر، نمک، فلفل، فیله گوجه فرنگی، جعفری و زعفرون مخلوط می کنیم. آرد رو با بیکینگ پودر مخلوط می کنیم و کم کم به موادمون اضافه می کنیم تا گلوله نشه. سفیده تخم مرغ رو با همزن به حدی میزنیم که کاملا سفت بشه و جای پره های همزن روش بمونه و بعد به مخلوط بالا اضافه می کنیم و باز به مدت یک ساعت مایع به دست اومده رو استراحت میدیم. ماهینتابه و روی گاز میزاریم و توش رو به حدی که میگوها شناور بشه روغن می ریزیم و میزاریم خوب داغ بشه، میگوها رو داخل مواد میغلتونیم و داخل روغن می ندازیم تا خوب سرخ بشه این بنیه خوشمزه با سیب زمینی خلالی و قارچ و پیاز سوخاری به شدت می چسب 👨‍🍳
هدایت شده از غذاهای 3سوته😋
سس هالندیز🍜🍜🍜 🍥مواد لازم🍥 ▢2 قاشق چای خوری سرکه سفید (یا سیب) ▢3 عدد زرده‌ تخم مرغ ▢3/4 پیمانه کره (آب شده) ▢1/2 عدد لیمو ترش ▢مقداری نمک و فلفل ▢به مقدار لازم آویشن ▢به مقدار لازم پاپریکا ▢به مقدار لازم پودر سیر (اختیاری) دستور تهیه🫕 یک قابلمه بزرگ رو پر از آب می‌کنیم و می‌زاریم بجوشه. وقتی جوشید، یک ظرف شیشه‌ای مقاوم به حرارت رو بالای قابلمه می‌ذاریم. (تهش با آب تماس پیدا نکنه) زرده ها و سرکه رو داخل ظرف بالایی می‌ریزیم، مدام با همزن دستی هم می‌زنیم. به حدی می‌زنیم که به مرحله روبان برسه. (همزن رو بلند می کنید، مثل روبان بریزه). با قاشق آروم کره آب شده رو اضافه و و هم می‌زنیم. اونقدر می‌زنیم تا غلظتی مثل مایونز پیدا کنه. وقتی به غلظت مورد نظر رسیدیم، آب نصف لیمو، نمک و فلفل و بقیه ادویه هارو اضافه و هم می‌زنیم و سرو می‌کنیم. می‌تونیم کمی سبزیجات معطر هم بریزیم. 👨‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❤️💫گـویـنـد هــر آنــکــه ⚪️💫هر چه را دارد دوست ❤️💫از بـعـد وفـات هــم ⚪️💫همان همدم اوسـت ❤️💫یـا ربّ تـو گـواهـی ⚪️💫کـه نـبـاشـد مـا را ❤️💫غــیــر از عــلــی و ⚪️💫محمّد و آلش دوست ❤️💫الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ ⚪️💫وَآلِ مُحَمَّدٍ ❤️💫وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ ⚪️💫وَالْعَنْ أعْداءَهُم أجْمَعِینَ
🌸یک ســــلام 💞پراز احسـاس عالی 🌸یک سلام پراز محبت 💞یک ســلام پــــراز 🌸انرژی به دوستان گل 💞امروزتان پراز مهربانی 🌸زنـــدگــیــتــون 💞مـنـور بـه نـور الـهـی 🌸و دلتون به زیبایی گلها 🌸ســــلام 💞صبح بهاری تون پر از بهترینها .
سس هالندیز🍜🍜🍜 🍥مواد لازم🍥 ▢2 قاشق چای خوری سرکه سفید (یا سیب) ▢3 عدد زرده‌ تخم مرغ ▢3/4 پیمانه کره (آب شده) ▢1/2 عدد لیمو ترش ▢مقداری نمک و فلفل ▢به مقدار لازم آویشن ▢به مقدار لازم پاپریکا ▢به مقدار لازم پودر سیر (اختیاری) دستور تهیه🫕 یک قابلمه بزرگ رو پر از آب می‌کنیم و می‌زاریم بجوشه. وقتی جوشید، یک ظرف شیشه‌ای مقاوم به حرارت رو بالای قابلمه می‌ذاریم. (تهش با آب تماس پیدا نکنه) زرده ها و سرکه رو داخل ظرف بالایی می‌ریزیم، مدام با همزن دستی هم می‌زنیم. به حدی می‌زنیم که به مرحله روبان برسه. (همزن رو بلند می کنید، مثل روبان بریزه). با قاشق آروم کره آب شده رو اضافه و و هم می‌زنیم. اونقدر می‌زنیم تا غلظتی مثل مایونز پیدا کنه. وقتی به غلظت مورد نظر رسیدیم، آب نصف لیمو، نمک و فلفل و بقیه ادویه هارو اضافه و هم می‌زنیم و سرو می‌کنیم. می‌تونیم کمی سبزیجات معطر هم بریزیم. 👨‍🍳
▫️بیسکوییت لیدی فینگر ▫️خامه قنادی فرم داده شده(۲۰۰ گرم) ▫️پنیر ماسکار پونه (۲۰۰ گرم) ▫️اسپرسو یا قهوه فوری ▫️پودر کاکائو 🔸اول دو قاشق پودر قهوه گلد رو داخل آب جوش حل کردم و گذاشتم خنک بشهبعد خامه قنادی فرم داده شده رو با پنیر ماسکار پونه مخلوط کرده و با همزن میزنیم تا یه دست بشه بعد لیدی فینگرا رو داخل قهوه یا اسپرسو میزنیم بعد داخل ظرف مورد نظرمون داخل ظرفمون به ترتیب یه لایه لیدی فینگر یه لایه کرم تیرامیسو و مجددا به همین ترتیب تکرار میکنیم و در نهایت روش پودر کاکائو الک میکنیم بعد میفرستیم داخل یخچال حداقل پنج شش ساعت بمونه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍛 پیاز: ۱ عدد بزرگ سیر: ۳ حبه کره: ۲۵ گرم گوشت گوسفند: ۴۰۰ گرم زعفران رقیق: ۱ لیوان آب: ۲ لیوان نمک فلفل  ༺🍉 ⃟ #
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹🍃 مواد لازم 👇👇👇 ۱ بسته ژله توت فرنگی ۱ بسته ژله کیوی ۱ بسته ژله موز ۲ پیمانه شیر ۲ ق غ پودر ژلاتین ۱/۳ پیمانه شکر ۱/۴ ق چ وانیل کیوی، توت فرنگی و موز خرد شده به مقدار لازم نوش جان👌
۵ تا لیوان آب بریزید تو قابلمه وقتی جوش آمد یه لیوان نشاسته رو با یه لیوان آب حل کنید وبه اب جوشتون اصافه کنید وسریع هم بزنید وقتی مایع یدست شد شعله رو کم کنید وبیست دقیقه زمان بدید تا نشاسته بپزه تو یه طرف یخ واب فراوان بریزید یه ابکش بزارید سر طرف مایع نشاسته رو داخل آبکش بریزید وبا پشت پیاله از آبکش ردشون کنید اب باید فوق العاده سرد باشه تا دونه های فالوده بهم نچسبه نشاسته ها که رد شدن ده دقیقه تو آب سرد نگهشون دارید ازیه سبد ردشون کنید و بشورید و بعد فالوده هاتون رو با یه لیوان آب بزارید تو طرف سربسته داخل یخچال وموقع سرو کردن شربت رو اصافه کنید شربت فالوده کرمانی شکر یک پیمانه اب یک پیمانه عرق نعنا وگلاب هر کدام نصف پیمانه همه مواد را مخلوط وروی حرارت میزاریم تا شکر حل شه نیازی نیست که غلظت پیدا کنه 👩‍🍳🍕
خدایا.... .
مواد لازم پودر ژله آلوئه ورا ژله در رنگ ها و طعم های دلخواه بستنی وانیلی : یک لیوان برای هر بسته یا شیر اب جوش و اب سرد: به مقدار نیاز . میوه دلخواه برای تهیه این نوع ژله ابتدا ژله دلخواه را آماده نمایید و چند سانت ازش رو کف قالب بریزید وقتی که ژله نیم بند شده در حدی که به انگشت بچسبه میوه دلخواه رو بچنید و با قاشق مقداری از ژله رو روش بریزید و یخچال بذارید تا میوه ها فیکس بشن. بعد از اون بقیه ژله رو بریزید و داخل یخچال قرار دهید. (توجه داشته باشید که برای سفت تر شدن ژله می توانید از مقدار آب کمتر و یا مقداری پودر ژلاتین استفاده نمایید.) یا مثل این کار لایه اول رو ژله آلورا بریزید و لایه بعدی رو قرمز. حالا ژله سفید پودر ژله آلوئه ورا را با آب جوش مخلوط نموده و به جای آب سرد معادل آن یعنی برای هر بسته یک لیوان بستنی وانیلی اضافه نمایید. ژله حتما سرد شده باشه بستنی هم بیرون یخچال آب شده باشه. حالا مخلوط ژله آلوئه ورا و بستنی رو روی ژله رنگی بریزید 👩‍🍳🍕
مواد لازم بادمجان 1عدد گوشت چرخ کرده 200 گرم پیاز 1 عدد بزرگ سیر 2 حبه فلفل دلمه ای 1 عدد رب گوجه فرنگی 2 قاشق ماست موسیر 1پیمانه روغن مقداری خمیر یوفکا مثلثی 1 بسته فلفل و نمک طرز تهیه اول خمیر های یوفکا را به صورت مثلث های باریک برش میدهیم. و بعد از قاعده مثلث به سمت راس مثلث دور یک نی رول میکنیم و در روغن داغ سرخ میکنیم. بادمجان را روی آتش کباب میکنیم و پوست میگیریم و ساطوری کرده و کنار میگذاریم. پیاز و دو حبه سیر و فلفل دلمه ای رو ریز کرده و در روغن تفت میدیم. بعد گوشت رو اضافه کرده و تا زمانی که رنگ گوشت عوض شود تفت میدیم. و حالا رب و نمک و فلفل سیاه اضافه کرده و اجازه میدهیم تا گوشت بپزه و بعد از روی حرارت برمیداریم. بادمجان را در ظرفی ریخته و ماست موسیرو کمی نمک اضافه میکنیم و با هم مخلوط میکنیم. در آخر در ظرف سرو مخلوط ماست و بادمجان رو می‌ریزیم و رویش مخلوط گوشتی رو میریزیم و یوفکاهای سرخ شده را دور ظرف میچینیم دوباره تکرار میکنیم 👩‍🍳🍕
-+سکوت‌گورستان‌رامیشنوى؟ دنیا‌ارزش‌دل‌شکستن‌را‌ندارد میرسد‌روزی‌که‌هرگزدردسترس‌نخواهیم‌بود :)💚 -طعم‌آرامش
شكلات رو با روش بن مارى اب كنيد و روى خرما گردو بريزيد سپس در يخچال بگذاريد و اجازه دهيد تا ببندد 👩‍🍳🍕
🍔کتلت ذرت و گشنیز 🌽2 لیوان ذرت پخته ▢1 لیوان آرد ▢2 عدد تخم مرغ ▢½ قاشق چایخوری زیره سبز ▢½ لیوان آب ▢2 عدد پیاز ▢1 قاشق چایخوری تخم گشنیز ▢⅓ لیوان گشنیز خرد شده ▢1 قاشق چایخوری آبلیمو 🧅دستور تهیه🧅 آرد ، تخم گشنیز و زیره رو داخل کاسه بریزید و مخلوط کنید سپس تخم مرغ ها، آبلیمو، آب، نمک و فلفل رو اضافه کنید و خوب بزنید تا یکدست بشه پیاز رو رنده کنید و آب اضافیش رو بگیرید و همراه با دانه های ذرت و گشنیز خرد شده به مواد دیگه اضافه کنید. داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار بدید تا داغ بشه، با قاشق از مایه کتلت بردارید و داخل روغن داغ بریزید، بعد از اینکه یک طرف سرخ شد برگردانید تا طرف دیگش هم سرخ بشه. 👨‍🍳
شكلات رو با روش بن مارى اب كنيد و روى خرما گردو بريزيد سپس در يخچال بگذاريد و اجازه دهيد تا ببندد 👩‍🍳🍕
🍚چاشنی آووکادو 🥑🥑🥑🥑 🧉1 عدد آووکادو ▢1/2 پیمانه شیر نارگیل ▢1/4 پیمانه سس مایونز ▢1 قاشق چای خوری آبلیمو (تازه) ▢2 قاشق چای خوری گشنیز (تازه) ▢1 قاشق غذا خوری سس فلفل (تند) ▢3 حبه سیر (خرد شده) ▢نمک دریایی (به مقدار لازم) ▢فلفل سیاه (به مقدار لازم) دستور تهیه🥑🥑🥑 آووکادو، شیرنارگیل، مایونز، آبلیمو، سیر، گیشنیز، سس تند و چاشنی ها رو توی مخلوط کن بریزید.✅ اونقدر مواد رو هم بزنید تا یک سس یک دست و صاف بدست بیاد. (دونه دونه نشه).😍💯 سس شما به همین سادگی حاضر شد. می تونید این سس رو با سبزیجات تازه میل کنید.😋🍀 👨‍🍳
🥄سس ارده 🥣🥣🥣🥣🥣 🍵5 قاشق غذا خوری ارده ▢قاشق غذا خوری نخود (پخته) ▢5 قاشق غذا خوری سرکه سیب ▢1 قاشق چای خوری نمک ▢1/2 قاشق چای خوری فلفل قرمز ▢1/2 پیمانه آبلیمو ترش ▢1 پیمانه روغن ▢1 حبه سیر 🍘دستور تهیه🍥 نخود رو که از شب قبل خیس کردیم می ذاریم بپزه، طوری که بعد از پختن آب اون کاملا کشیده بشه. بعد از سرد شدن، اون رو به همراه ارده، آب لیمو ترش تازه، سیر، نمک، فلفل قرمز و روغن مایع در مخلوط کن کاملا مخلوط می کنیم تا به غلظت دلخواه برسه. 👨‍🍳
🥗🥗پنه پستو با میگو و نخودفرنگی 🍜🍜🍜🍜 🍃🍝400 گرم پاستا پنه ▢450 گرم میگو (تمیز شده) ▢1 فنجان نخود فرنگی ▢2 فنجان بیبی اسفناج (تازه) ▢1 فنجان ریحان (تازه) ▢1/3 و 1 قاشق غذاخوری فنجان روغن زیتون بکر ▢1/4 فنجان پنیر پارمسان (رنده شده) ▢1/4 فنجان دانه کاج یا بادام ▢1 حبه سیر ▢به میزان لازم نمک ▢به میزان لازم فلفل سیاه دستور تهیه✔️ توی قابلمه آب و کمی نمک بریزید و بذارید به جوش بیاد. طبق دستورالعمل روی پاکت، پاستا رو بجوشونید و بعد آبکش کنید. حالا نوبت به آماده کردن سس پستو رسیده. اسفناج، ریحان و 1/3 فنجان روغن زیتون رو بریزید توی مخلوط کن و خوب مخلوط کنید. بعد پنیر پارمزان، دانه کاج یا بادام و سیر رو اضافه کنید و نمک و فلفل بزنید. دوباره مخلوط کنید تا مواد حالت سس به خودشون بگیرن. توی ماهیتابه یک قاشق باقی مونده از روغن زیتون رو بریزید و میگو ها رو توش تفت بدید تا رنگشون تغییر کنه و بپزه. حالا پاستا، سس پستو و نخود فرنگی رو اضافه کنید. حدود یک چهارم لیوان آب بریزید و خوب با هم مخلوطشون کنید. در آخر روش پنیر پارمزان رنده کرده و سرو کنید. نوش جان! 👨‍🍳
🌞 به كارشيد و اين خوشمزه رو درست كنيد ✔️ ۴ لیوان شیر + یک لیوان شکر + دو قاشق غذاخوری پر نشاسته + ۴ ق غ آرد کیک + یک لیوان گلاب +دو عدد زرده ی تخم مرغ ( سفیده اش هم بود چیزی نمیشه😉) همه رو با همزن خوب میزنیم و میزاریم رو حرارت ملایم و داااائم هم میزنیم و وقتی به غلظت دلخواهمان رسید از رو حرارت ورمیداریمش و با زعفرون کاکائو یا رنگ خوراکی ...میوه بیسکویت، شکلات، خامه .....و هر چی دوست دارین تزئینش میکنین و میزارین تو یخچال👩‍🍳
مواد لازم‍ 🍗 🍴سینه مرغ: 4 عدد 🍴زعفران: یک چهارم قاشق چایخوری 🍴آبلیمو:دو قاشق غذاخوری 🍴ادویه کاری و پودرسیر و زنجبیل و نمک و فلفل 🍴آردسوخاری:4-5 قاشق غذاخوری 🍴آرد: یک قاشق غذا خوری سر پر 🍴تخم مرغ: یک عدد 🍴روغن مایع مخصوص سرخ کردن موادلازم برای تهیه : 🥄قارچ:سیصدگرم 🥄کره: سی گرم 🥄آب لیمو: یک قاشق غذاخوری 🥄آرد:یک قاشق غذاخوری سر پر 🥄شیر: یک ونیم لیوان 🥄نمک و فلفل: به میزان لازم 🥄پنیر پیتزارنده شده چهارقاشق غذا خوری 🥄خامه: دوقاشق غذا خوری
جواهرپلو 🍛 🍵ترکیبی از زرشک ، کشمش ، خلال پوست پرتقال، هویج خلالی که همه سرخ شدن و همراه با پیازداغ ، خلال پسته و بادام و‌ دانه انار و برگ گل محمدی خشک و ... روی پلو سرو میشه ، 🥗درکنارشم مرغ زعفرونی که مرغ رو بصورت نواری برش زدم و رول کردم و بعدش با ترکیب کره و روغن زیتون روحرارت ملایم سرخ کردم.
مواد لازم : 440 گرم ارد قنادی 225 میلی لیتر آب/شیر (من از شیر استفاده کردم) 145 گرم شیر تغلیظ شده یا شیرعسلی 7 گرم پودر خمیر مایه 4 گرم نمک 37 گرم کره طرز تهیه: شیر و شیر تغلیظ شده شیرین را با هم مخلوط کنید...سپس مایه خمیر را اضافه کنید،خوب مخلوط کنید...آرد را اضافه کنید... ورز دهید نمک و کره را اضافه کنید. ورز بدهید روی خمیر رو بپوشانید و 30 دقیقه استراحت دهید. خمیر را 60 گرم به 14 عدد تقسیم کنید. پنج عدد خمیر رو به اندازه تصویر باز کنید مابین هر کدوم کره ذوب شده بزنید و طبق تصویر برش بزنید و داخل قالبتون کاغذ روغنی پهن کنید و 5 تا خمیر رو وسط قالب بگذارید و یکی یکی از وسط خمیرهاتون که برش خوردند روی خمیر برگردونید. 8 خمیر دیگر را طبق تصویر با چاقو یا برش زن برش بدهید و دور تا دور قالبتون بچینید . یک عدد باقی مانده رو به دو قسمت تقسیم کنید و طبق اسلاید اخر بشکل گلبرگ در بیاورید و روی نان تون بزارید. با حرارت 180 به مدت 25-30 دقیقه بپزید... هر فر را تنظیم کنید
🍔 😋 ▫️گوشت گوساله یا ترکیب گوساله و گوسفند ▫️۱ پیازی ک کاملا آبش رو جدا کردیم ▫️پودر پیاز یک قاشق چایخوری ▫️یک قاشق چایخوری فلفل سیاه ▫️برای نیم کیلو یک قاشق غذاخوری پودر سوخاری ▫️نصف قاشق چایخوری پودر سیر ▫️یک قاشق چایخوری سس خردل ▫️نمک یک قاشق مرباخوری 🔸تمام مواد بالا رو ترکیب میکنیم و کاملا ورز میدیم تا چسبنده و منسجم بشه. گوشت رو به دایره های ۱۵۰ گرمی تقسیم میکنیم. کاملا گرد میکنیم تا هیچ تَرَکی نداشته باشه، پهن میکنیم و به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار میدیم تا به اصطلاح گوشت بیات بشه و در حین سرخ شدن وا نره. توی تابه میزاریم و سرخ میکنیم برای دادن طعم دودی به برگر ها، یک تکه فویل در تابه میزاریم و یه کوچلو زغال روشن، روی زغال ۲_۳ قطره روغن میریزیم، شروع به دود کردن میکنه در تابه رو میبندیم و چند ثانیه مکث میکنیم بعد در تابه رو برداشته پنیر گودا میزاریم روی برگر تا کمی آب بشه. من توی برگرم علاوه بر برگر از فیله مرغ سرخ شده هم استفاده کردم . ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅
ابتدا سینه های مرغ رو خرد کنید و در پیاز و سیر و نمک و فلفل و زعفران و ماست به مدت 4 تا 6 ساعت بخوابونید 1 ساعت آخر آب لیمو رو هم اضافه کنید بعد جوجه ها رو به سیخ چوبی بکشید تابه گریل رو با برس کمی چرب کنید و سیخ های کباب را در آن بچینید در تابه رو. به مدت 10 دقیقه ببندید و حرارت رو کم کنید که جوجه ها با آب خودشون خوب مغز پخت بشن بعد در تابه رو باز کنید و حرارت رو کمی بیشتر کنید که جوجه ها طلایی بشن برای سس کباب کمی کره رو ذوب کرده و با کمی آب نارنج یا لیمو ترش مخلوط کنید و در حیت طلایی شدن کباب با برس این سس رو روی دو طرف جوجه ها بکشید 🍢🍗🍢🍗🍢🍗🍢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مزه اش حرف نداره مخصوصا اگه میوه ها یخ زده باشه👍 شیر: ½ لیوان طالبی: ½ یک عدد بستنی: ۴ اسکوپ موز: ۱ عدد یخ 👇🏽👇🏽 پوست طالبی رو به ارومی جدا کنید خرد کنید و داخل مخلوط کن بریزید پوست یه موز رو هم بکنید و خرد کنید و به طالبی اضافه کنید به کمک اسکوپ بستنی ۴ اسکوپ بستنی هم اضافه کنید چند قالب یخ(دقت کنین یخ هاتون رو خورد کنین و بعد داخل دستگاه بریزین که به مخلوط کن آسیبی نرسه)و نصف لیوان شیر بریزید حالا میکس کنید نوش جان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍹 شما میتونید این اسموتی رو با کره بادوم زمینی و بادوم زمینی یا کره فندق با فندق درست کنید👌 برای ۴ لیوان: موز ۴ عدد کره پسته ۲ قاشق غذا خوری پسته ۱۰۰ گرم شیر ۱ پیمانه مواد فوم 👇 قهوه فوری ۲ قاشق غذا خوری شکر ۲ قاشق غذا خوری قهوه فوری اسیاب ۱ قاشق چای خوری اب جوش ۲ قاشق غذا خوری
چرا بی تابی؟ هیچ چیز ابدی نیست باور کن .... .