فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کمپوت سیب🍎🍏
^^^^^^^^^********^^^^^^^^*********
مواد لازم:
سیب🍎
گلاب🌹
شکر🍚
آب جوش🔥💧
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترشی نازخاتون مازندرانی
°•°•°•°•°•°•°•°♧♧♧♧°•°•°•°•°•°•°•°
مواد لازم:
بادمجان🍆
گوجه فرنگی 🍅
فلفل قلمی تند🌶
سیر 🧄
پودر انار ترش
سبزی معطر شمالی(چوچاق و خالواش)🌱☘🍃
نعنا خشک🍀
گلپر
آبغوره🍇
نمک و فلفل سیاه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تارت_گلابی_کاراملی_پنیری
اسم دیگش چیزتارت گلابی
◇♧♧♧♧♤♤♤♤♧♧♧♧◇
مواد لازم:
۲۷۰ گرم آرد قنادی🥡
۱۰۰ گرم کره منجمد شده🧈
۱۲۰ گرم شکر🍚
۱ قاشق چایخوری بیکینگ پودر
وانیل🌸
یک پنس نمک🧂
۱ تخم مرغ همدمای اتاق🥚
برای قسمت پنیری:
۴۰۰ گرم پنیر خامه ای مثل ویلی یا ماسکارپونه یا ترکیبی از هردو🧀
۲ تخم مرغ همدمای اتاق🥚
وانیل🌸
اسانس گلابی🍐(اختیاری)
۵۰ گرم شکر🍚
۱۰۰ گرم خامه ترش یا خامه صبحانه🧁
برای قسمت کاراملی:
۲۰۰ گرم شکر 🍚(یک پیمانه)
۱۵۰-۱۶۰ گرم خامه صبحانه گرم شده
۸۰-۹۰ گرم کره🧈
۱۰۰ گرم گردو خرد شده
برای گلابی های کاراملی:
۲ عدد گلابی ترجیحا سفت🍐
۳ قاشق غذاخوری شکر🍚
۲۰۰ میلی لیتر آبجوش💧🔥
۲ قاشق غذاخوری کره🧈
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تانقولو
○•○•○•○•○•○•○•○•○•○•○•
مواد لازم:
میوه ی دلخواه🍊🍓🍒
شکر🍚
آب💧
این یه نوع آبنبات با میوه ی تازه است،که حسابی خوشمزه و عالیه😋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_قاشقی
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
مواد لازم:
آرد 🥡۱لیوان سر پر
شکر 🍚نصف کمتر لیوان
وانیل 🌸 نوک ق چ
زعفرون دم کرده (سلیقه ایه)
تخم مرغ 🥚۳تا دونه
ماست 🍶 ۲ق غ
بیکینگ پودر ۱ ق چ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رول خرمایی با آجیل
¤♤¤♤¤♤¤♤¤♤¤♤¤♤¤♤¤
مواد لازم:
خرما بدون هسته
کره
انواع مغزی جات
کنجد بو داده
پودر هل
ارده
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیتزاسرپایی
♤♤♤♤♤♤♤♤♤♤♤♤♤♤♤
مواد سس:⠀
سه تا گوجه متوسط⠀🍅
یه قاشق رب گوجه🥫⠀
دوتا حبه سیر⠀🧄
یه قاشق چایخوری نمک و فلفل سیاه🧂🌶⠀
مواد روی پیتزا
قارچ⠀🍄
سوجوک🥓
پنیرپیتزا🧀
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ژله_بستنی_باتخم_شربتی
☆•☆•☆•☆•☆•☆•☆•☆•☆•☆•☆•
مواد لازم:
یک بسته ژله انار
یک بسته ژله آلوورا 🌱
۱۰۰ گرم بستنی وانیلی 🍦
۲ لیوان دسته فرانسوی آبجوش 💧
۴ قغ تخم شربتی لعابدار
پودر پسته
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آیس پک شکلاتی
••••••♡♡••••••♡♡♡••••••♡♡••••••
مواد لازم:
بستنی شکلاتی🍦🍫
خامه🧁
شیر🥛
موز🍌
گردو
اسمارتیز و خامه برای تزیین 🍭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دونات
🥳🥳🥳🥳🥳🥳
مواد لازم برای 12عدد دونات:
آرد سفید کندم3 پیمانه (360گرم) تا 2ق.غ جا داره که اضافه تر بریزید.
کره بدون نمک3 ق.غ
شکر 3ق.غ
نمک نصف ق.چ
خمیر مایه 1ق.غ
تخم مرغ 1عدد
شیر 1 پیمانه (180م.ل)
شکلات صبحانه(نوتلا) به میزان لازم
༺🍉
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پنکیک کشمشی😍😋
• فکر نکنم تا حالا این مدل پنکیک رو خورده باشید ولی حتما حتما امتحان کنید بافت نرم و پنبه ای داره و طعمش عالیه
.
پنکیک کشمشی
مواد لازم
تخم مرغ یک عدد
آرد یک لیوان
شیر یک لیوان
شکر سه ق غ
روغن مایع دو ق غ
بکینگ پودر یک و نیم ق چ
زعفران دم کرده یک ق غ
وانیل نوک ق چ
کشمش یک سوم لیوان
تمام مواد رو مخلوط کنید تابه رو فقط کمی چرب کنید و بزارید خوب داغ بشه اندازه نصف ملاقه داخل تابه بریزید روش که حباب زد می تونید برگردانید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ژله
ژله با طعم های دلخواه، بستنی وانیلی به اندازه ژله ها
✅ هر بسته ژله را با یه لیوان آب حوش مخلوط و روی بخار کتری بزارید تا ذرات ژله حل بشه. 1عدد بستنی وانیلی که به دمای محیط رسیده را با ژله مخلوط کنید و درون قالب بریزید. هر لایه رو که ریختید ۱۵ دقیقه بزارید فریزر تا نیم بند بشه سپس لایه بعدی رو بریزید ۸ساعت بزارید یخچال تا کاملا سفت بشه
برای در آوردن ژله از قالب درون یه ظرف آب جوش بریزید دور تا دور ژله را با کمک چاقو از قالب جدا کنید سپس برای چند ثانیه داخل آب جوش بزارید و در انتها درون ظرف سرو برگردونید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اموزش ژله ی مجلسی شیک♥️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🤗سلام قناد جونم
👈🏻مواد لازم شیرینی عید گلی مربایی👉🏻
🟡آرد :250 گرم
🟡کره مکعب خورد شده به دمای محیط رسیده :150گرم
🟡آرد ذرت:یک قاشق غذا خوری
🟡زرده تخم مرغ :سه عدد
🟡پودر قند: 130 گرم
🟡پوست لیمو رنده شده ریز:نصف قاشق چایخوری
🟡عصاره وانیل : یک قاشق چایخوری
🟡نمک :یه پنس
🌸طرز تهیه شیرینی عید گلی مربایی🌸
1.ابتدا فر رو با دمای 160 درجه سانتیگراد گرم کنید
2.کره، آرد، آرد ذرت، پوست لیمو، پودر قند و نمک رو داخل همزن یا غذا ساز بریزید و خوب مخلوط کنید تا زمانی هم بزنید که خرده های ریز بدست بیاید
3.سپس زرده تخم مرغ و عصاره وانیل رو اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر یک دستی بدست بیایید
4.خمیر رو روی سطح پهن کنید و به قطعات کوچک تقسیم کنید
5.هر قطعه رو توی دستتون گرد کنید هر اندازه هر توپ باید حدود 25 گرم باشد
اگر هنگام توپ کردن احساس کردین خمیرتون خشکه به اندازه یک قاشق چایخوری بهش آب اضافه کنید
6. حالا توپک رو ردی سطح بذارین و با ته پیمانه یا لیوان تختش کنیو و سپس با ته یک قاشق چوبی گرده روی خمیر فرورفتگی ایجاد کنید
7.سپس درون فرورفتگی رو با هر ویوافیلی که دوست دارین پر کنید و در انتها در مرکز گل یک توپک کوچک قرار دهید
8.شیرینی ها رو روی کاغذ روغنی بچینید و به مدت 12 تا 15 دقیقه بره برای پخت تا طلایی رنگ بشه
9.اجازه دهید شیرینی خنک شود و بعد درون ظرف جابه جا کنید
نوش جان ❤️هفته خوبی داشته باشید قناد جان های من
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پنكيك هاي خوشرنگ و يكدست با همه فوت و فن هاش 🤩اين دستور بهترينه حتما امتحانش كن
.
همه مواردكار تو فيلم هست
من اندازه ها رو دو برابر كردم كه تعداد بيشتري پنكيك داشته باشم
.
تخم مرغ ٢عدد
شير ١/٢پيمانه
روغن ١/٤پيمانه
وانيل ١/٢ق چ
.
مواد خشك.
آرد الك شده ١پيمانه
شكر ١/٣پيمانه
بكينگ پودر ١ق چ
نمك ي پنس كوچولو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چوکو لاوا یه دسر خوشمزه شکلاتیه که بدون نیاز به فر درست میشه👌🏻
این دسر خیلی خوشمزه و خیلی راحته😋
.
.
چوکو لاوا
شیر ۳ لیوان
شکلات ۳۰۰ گرم
بیسکویت پتی بور ۲ بسته
کره ۵۰ گرم
.
اول بیسکویت ها رو حسابی خرد و پودر کنید و یا داخل میکسر بریزید که بیسکویت ها تو دسر مشخص نباشه و بعد کنار بزارید.بعد شیر و کره رو روی حرارت ملایم بزارید و هم بزنید.بعد از اینکه شیر و کره حسابی باهم ترکیب و یکدست شدن بهش شکلات تخته ای رو اضافه کنید و حسابی باهم مخلوط کنید. اجازه بدید که شکلات تخته ای با شیر و کره حل و یکدست بشه.(میتونید قبلش بنماری کنید و بعد اضافه کنید)
بعد از یکدست شدن مواد بیسکویت رو بهش اضافه کنید و حسابی مواد رو باهم ترکیب کنید و بعد از روی حرارت بردارید.مواد آماده شده رو داخل ظرف مورد نظر و یا داخل قالب که در اون کیسه فریزی انداختید بریزید و به مدت چهار ساعت داخل یخچال قرار بدید تا خودش رو بگیره.
هدایت شده از عاشقانه ای برای زندگی ♥️
🌸این گـل زیبـا تقدیم
💞به شما که از گـل زیبـاترین
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این کیک یه جاگزین مناسب واسه کیکای کارخونه ای میشه و بچه ها هم خیلی دوسش دارن😌👌🏽
مواد لازم:
تخم مرغ:۳عدد
وانیل:نصف ق چ
شیر:۵۰گرم
روغن مایع:۶۰گرم
شکر:۱۲۰گرم
آرد:۱۵۰گرم
پودر کاکائو:۱ق غ
بیکینگ پودر:یک ق غ سرخالی
.
دمای فر ۱۸۰ درجه ۱۵دقیقه بپزه کافیه👌🏽
روی اجاق گاز با شعله ملایم ۲۰دقیقه بپزه کافیه👌🏽
.
قالب کاپ کیک نصفش پر بشه👌🏽
بازم با سیخ چوبی تست کنید😉
میتونید با سس شکلات تزئینش کنید😍
هدایت شده از عاشقانه ای برای زندگی ♥️
.
⚪️✨برای آدما
🕊✨به قدری حضور داشته باش
⚪️✨که فکر نکنن ...
🕊✨وجودشون معجزه
⚪️✨و نبودشون فاجعست...
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اموزش پنینی مرغ
༺🍉 ⃟ #
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#باقلوا
#کرم_باقلوا
ینی ایییینقده آسون درس میشه که نگو از طعم و جذابیتش هم که نگم 🤌🏻
مواد لازم برای خمیر باقلوا:
یک بسته خمیر باقلوا
۱۵۰ گرم کره
مواد میانی:
۱۰۰گرم فندق
یک قاشق غ خ شکر
دوقاشق غ خ کره اب شده
مواد لازم برای کرم کاکایو:
یک بسته شیر عسلی
یک پیمانه پودر کاکایو
سه قاشق غ خ نشاسته ی ذرت
سه عدد زرده تخم مرغ
نصف ق چای خوری وانیل
یک و دوسومپیمانه شیر
خمیر باقلوا روکمی بزرگ تر از غالب برش بدین
لایه لایه کره مالی کنید و تو غالب بزارین برای ده لایه
بعد از ده لایه فندق رست شده(بو داده بدون نمک)و یک قاشق شمر و دوقاشق کره رو اضافه کنید و دوباره ده لایه خمیر کره مال شده روش بزارین و بره تو فر با دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۵-۲۰ دقیقه مدام چک کنید
برای کرم کاکایو هم همه چی رو قاطی کنید بزارین روگاز یه قل که زد امادست ،خیلی زود بریزینش رو باقلوا که حالا دیگه پخته زود بریزین کرم تو یه دقیقه سفت میشه
همین دیگه💋
درست کنید و حالش و ببرین به روسری منم گیر ندین 😀
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نهایت پف اونم بدون فر
مواد لازم :
۲ عدد تخم مرغ
۱۰ ق شکر
۱ ق چ وانیل
۶ ق روغن مایع
۶ ق غ مخلوط آب و گلاب یا شیر یا آب
۲ ق غ زعفرون دم شده
۱۰ ق سر خالی آرد قنادی
۱ ق چ بکینگ پودر
🦄⃤
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام این دستور شیرینی عید را به شما تقدیم می کنم.
اگر از دیدن این آموزش لذت بردین لطفا حمایت کنید.
شما با این خمیر پایه می تونید چند نوع شیرینی درست کنید.
برای شیرینی مربایی وسطش را از مارمالاد پر کنید برای شیرینی ساده فقط با قالب شکل بدهید و یا روی آن را با شکلات و انواع مغزها تزیین کنید.
مواد لازم: ۴۷۰ گ آرد شیرینی پزی، ۲۵۰ گ کره، ۱ ق چ وانیل، ۳۰ گ عسل+ کنی برای روی شیرینی، ۱ زرده تخم مرغ، پودر قند ۱۰۰ گ، شیر ۳۰ گ، مارمالاد به میزان لازم
روش: پودر قند را روی کره الک می کنیم، زرده، شیر، وانیل و عسل را اضافه و کاملا مخلوط می کنیم آرد را روی این مواد الک می کنیم وابتدا با قاشق و بعد با دست همه این مواد را مخلوطی کنیم تا خمیر لطیفی بدست اید خمیر را بین پلاستیک باز می کنیم و در یخچال ۱ ساعت استراحت می دهیم. اجازه می دهیم خمیر کمی به دمای محیط برسد بعد روی آن کمی آرد می پاشیم و با وردنه خمیر را باز می کنیم و با قالب شیرینی پزی قالب می زنیم. برای شیرینی مربایی خمیر را نازکتر و برای شیرینی ساده و شکلاتی خمیر را ضخیم تر باز می کنیم.
خمیرها را در سینی فر کاغذ کشی شده می چینیم و در فر۱۶۰ درجه که از قبل داغ شده به مدت ۱۶ دقیقه می پزیم. بعد از پخت، شیرینیها که کمی خنک شدند روی آنها عسل می زنیم و با شکلات، پودر بادام و پسته و نارگیل تزیین میکنیم.
برای شیرینی مربایی روی یک طرف شیرینی مارمالاد می زنیم و نصف دیگر شیرینی را روی آن می گذاریم.