eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16هزار دنبال‌کننده
24.2هزار عکس
18.7هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این‌بار با عطر و بوی زعفرون و لیمو🍋🍸 . . سیروپ زعفرون + یخِ خُرد شده + آب +تخم شربتی +لیمو برای واپسین روزهای تابستون☀️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌽🌽برای تهیه این خوشمزه ها اول بلال بشورید خشک کنید بعد پوستشو جدا کنید و و پوستهای جوانتر کف قابلمه بچینید بلالا روش بچینید و یک لیوان شیر به همراه یک لیوان آب بزارید۴۵دقیقه خوب پخته بشن چندبار هم‌زیروروشون کنید برای بلال ترش رب انار به همراه آب انار باهم مخلوط کنید یا آبغوره غلیظ مخلوط و روی بلال ها بزنید برای بلال با طعم پیاز جعفری کره به همراه جعفری و آبلیمو نمک فلفل مخلوط و روی بلال بزنید برای طعم کچاب سس مایونز آویشن نمک فلفل مخلوط کنید و داخل کرانچی خرد شده بزنید  ༺🍉 ⃟ # .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه : شیر ۲لیوان خامه صبحانه یک عدد پودر ژلاتین ۲ ق غ شکلات تلخ به مقدار دلخواه خامه فرم گرفته شده برای تزیین طرز تهیه : اول از همه شیر و ژلاتین رو روی حرارت ذوب میکنیم،ذوب که شد شکلات هارو بهش اضافه میکنیم و اونقدی هم میزنیم تا ذوب بشن،حالا یدونه خامه صبحانه ی هم زده شده رو بهش اضافه میکنیم و بازم رو حرارت هم میزنیم تا یکدست بشه،قالب مورد نظرمون رو چرب میکنیم،اسم این قالبم تکسچر هست،به لوازم قنادی فروشی ها بگین اگه داشته باشن بهتون میدن،بعد ۷ ساعت بزارین یخچال تا ببنده،بعد با خامه فرم گرفته تزیین میکنیم طبق فیلم😊 (بچه ها به این دسر شکر هم میتونین بزنین اگه دوس دارین) ‌┄┅┄┅✽💕♥️💕✽┅┄┅┄
کیک کدو حلوایی تخم مرغ۳عدد آرد۲لیوان شکر۱لیوان روغن مایع۳.۴لیوان پوره کدو حلوایی۱لیوان گردوی خورد شده نصف لیوان رنده پوست لیمو۱ق چ آب لیمو۱ق غ بکينگ پودر : ۲ق چ وانیل : نصف ق چ طرز پخت : نیم ساعت قبل همه مواد کیک رو از یخچال بیرون بیارید ودر دمای محیط بزارید .فر رو روي ۱۸۰ درجه روشن کنید قالب رو با روغن جدا کننده چرب کنید اگه با روغن مایع چرب کردین حتما اردپاشی هم کنید ارد وبکينگ پودر و رو باهم مخلوط و سه بار الک کنید تخم مرغ ها و شکر رو با همزن حسابی بزنید تا کشدار بشه سپس رنده پوست لیمو و آب لیمو رو اضافه کنید دوباره هم بزنید پوره کدو حلوايي و روغن مایع رو هم اضافه کنید و مخلوط کنید مخلوط ارد و بکینگ پودر و در دو مرحله اضافه کنید با همزن دستی مخلوط و یکدست کنید در اخر گردوي خرد شده رو اضافه کنید و مخلوط کنید مايه ی کيک رو داخل قالب بریزید و به مدت یکساعت بزارید داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه تا بپزه بعد از اينکه کيک کمی خنک شد از قالب خارج کنید این کیک خوشمزه رو هم ميشه ساده و يا با پودر قند روش الک کرده سرو بشه ما با سس کارامل سرو کردیم😊 اندازه قالب ۲۳ بود پوره کدو حلوایی کدو رو پوست گرفته و تکه تکه ش کنید و بشورید بریزید تو قابلمه نصف لیوانم آب اضافه کنید و بزارید خوب پخته بشه سس کارمل یک لیوان شکر را داخل ظرفی بریزید روی حرارت ملایم گذاشته تا شکر کم کم آب بشه و کاراملی بشه وقتی شکر حل شد ۳۰ گرم کره و صد گرم خامه صبحانه بهش اضافه کنید و مخلوط ونید تا صاف و یکدست بشه نگران نباشید اول سفت میشود ولی با هم زدن سس یکدست میشود یکی دو جوش زد حرارت را خاموش کنید ‌┄┅┄┅✽💕♥️💕✽┅┄┅┄
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیتزای خونگی خوشمزه🍕 🌼این نونهای آماده پیتزارو می تونید از نان فانتزی فروشیا تهیه کنید که کارتونو خیلی راحت و سریع می کنه و خوشمزه هم هست. 🌼مواد پیتزا سلیقه ایه ،هر چیزی که دوست داشتید اضافه یا حذف کنید . 🌼برای پخت ؛فر را روی دمای ۱۸۰ درجه بذارید تا حدود نیم ساعت ،حرارت بالا و پایین فرو روشن کنید . 🌼برای اینکه پنیرتون کش بیاد به نوع پنیر هم بستگی داره ولی میتونید بعد از اینکه پنیرو روی پیتزا ریختید یکم آب اسپری کنید که باعث میشه بعد از پخت پنیر کش بیاد .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⬇️بهترین روش پخت ⬇️ بلدرچین پاک شده 3عدد، پیاز 1 عدد، گردوی سابیده 3ق، رب انار 1ق، سبزی معطر 1ق (من چوچاق ریختم)، اب انار غلیظ 4ق، سیر رنده شده 2حبه، رب گوجه نصف ق، انار ترش یک مشت، روغن، نمک و فلفل و زردچوبه 💕حتما اول بلدرچین و سه ساعت طعمدار کنید. 💕بعد اینکه دو طرفش سرخ شد دربشو بذاریدتا نیم ساعت بپزه اگه دیدین آب نیفتاد بهش آب اضافه کنید.مال من آب افتاد چون بلدرچینم یخی بود. 💕از تابه خارج کنید. تو همون تابه پیاز سرخ کنیدو بعدتو همون پیاز سس گردو رو اضافه کنید. 💕برای درست کردن سس گردو،گردو رو با سیر و چوچاق و رب الوچه و اب انار مخلوط کنید. 💕تو سس گردو و پیاز اب بریزیدو وقتی بجوش اومد بلدرچینا رو بریزید داخلش دربشو بذارید یک ساعت تا بپزه و خوش طعم بشه.  ༺🍉 ⃟
هدایت شده از ذاکرین
کلی های خوشگل 30 و 40 تومنی ست دست 😍😍 چادر بانازلترین قیمت خاص ترینا بیاین 💪👏👏 ❌گران نخــــــــــــرید❌ کیفیت عـالی👌😍 تولیدی👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼 ✅ http://eitaa.com/joinchat/93782036C80cc3464f6 حضورییی و آنلاین😘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بریم باهم یه فسنجون خوشمزه درست کنیم😍 مواد لازم: مرغ:۴تیکه گردو:۳۰۰گرم رب انار ترش:۱ق غ رب انار شیرین:۱ق غ زعفران:به میزارن لازم یخ:۱پیمانه طرز تهیه:گردوها رو با خردکن پودر کنید بعد حسابی روی گاز تفت بدید تا داغ بشن حدود۱۰دقیقه بعد آب و یخ اضافه کنید بزارید سوزن جوش ۵ساعت پخته بشه؛ و چندبار تو این ۵ساعت بهش یخ اصافه کنید،حالا تیکه های مرغ به همراه نمک و فلفل مزه دار کنید داخل کره تفت بدید زعفران بزنید بعد۵ساعت اول رب و بعد مرغها رو اشافه کنید بزارید ۲ساعت دیگ باهم بپزن درآخر اگر میخواید روغن بندازه نیم ساعت زودتر زیر غذا خاموش کنید نوش جان❤️
هدایت شده از خانومانه ⭐
رخ اگر پیر شود هیچ مرا باکی نیست زندگانی چه ثمر داد برایم؟... تاسف دارد 🍃صبرا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تهدیگ آردی زعفرانی یه تهدیگ ترد و مجلسی هست که خیلی طرفدار داره. طرز تهیه این تهدیگ خیلی راحته فقط چند تا  نکته مهم داره که اگر رعایت کنید تهدیگ ترد و کرانچی خواهید داشت. . 📌مواد لازم برای قابلمه قطر  ۲۰ الی ۲۵ سانتی ✔️آرد: سه ق س ✔️نمک: یک سوم ق چ ✔️زعفران دم کرده: نصف لیوان ✔️روغن مایع سه الی چهار ق س نکته مهم ۱_حرارت موقع دم دادن برنج خیلی پایین نباشه (متوسط رو به کم) ۲_ وقتی پلو دم کشید و حرارت و خاموش کردید سریع پلو رو داخل دیس برگردونید در غیر اینصورت تهدیگ نرم میشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸🌱🌸🌱🌸🌱🌸 🌱🌸🌱🌸🌱🌸 🌸🌱🌸🌱🌸 🌱🌸🌱🌸 🌸🌱🌸 🌱🌸 🌸 ســـــ🥰ــ✋ـــــلام صبح قشنگ بهاریتون بخیر🌸🍃 روزتـون پـر از عـشق و امـیـد🌸🍃 الهی حـال دلتـون خـوب باشه🌸🍃 لحظه‌هاتون سرشاراز آرامش🌸🍃 و دسـت مـهـربـون خــــــدا 🌸🍃 هـمیشه یـاورتـون بـاشه🌸🍃 چهارشنبه تون زیبـا🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸خوش برآمد آن گلِ صدبرگ من 🌸سبزتر شـد سبزه زارم انـدکی... 🌸صبحدم آن صبحِ من زد یک نفس 🌸زان نفس مـن بـرقرارم انـدکی... 🌸صبحتون بخیر و شـادی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کتلت مرغ 𖧷✵𖧷✵𖧷✵𖧷✵𖧷✵𖧷✵𖧷✵𖧷✵ مواد لازم: مخلوط ران و سینه مرغ🍗 سس خردل یک ق.غ🥄 سیب زمینی متوسط 🥔۲عدد تخم مرغ🥚 یک عدد پیاز🧅 نصف یک عدد فلفل دلمه 🫑نصف یک عدد سیر 🧄یک حبه نمک،فلفل،زردچوبه 🌶🧂 پودر سوخاری🍘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍀براتون یک پلو ترکیبی ناب آوردم همراه تهچین اون هم با روغن اصل كرمانشاهى🤗😋 آموزش در ادامه👌
بحثی را که نه خود قـانع می‌شوی و نه می‌تـوانی شخص مقابل را قانع کنی...... با یک لبخند تمام کن...!! ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه پیش غذای خوشمزه و خیلی راحت بادمجان ۳ تا ۴ عدد، پنیر خامه ای ۱ پیمانه، گردو خرد شده ۳ ق، جعفری یا نعنا خرد شده 1 مشت،فلفل سیاه، پنیر پارمزان کمی بادمجان و سوراخ کرده و نمک بزنید تا تلخیش گرفته بشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بدون قالب تو ظرف یکبار مصرف🥰 ✅ژله با هر طعم ورنگ دلخواه ۵ بسته، آب جوش ۱ لیوان، شیر نصف لیوان ✅حتما ژله هارو رو حرارت کتری یا سماور بزارین تا ذراتش حل بشه... ✅حتما بعد اینکه ژله رو با آب جوش مخلوط کردین بزارین کامل خنک بشه... ✅از چند ساعت قبل شیرو بزارین تو آشپزخونه تابه دمای محیط برسه...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوشمزه ترین دسر دنیا 1 لیوان شکر، 1لیوان آب جوش، 1لیوان شیر، 2ق نشاسته گل، وانیل، کره
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پنكيك هاي خوشرنگ و يكدست با همه فوت و فن هاش 🤩اين دستور بهترينه حتما امتحانش كن . همه مواردكار تو فيلم هست من اندازه ها رو دو برابر كردم كه تعداد بيشتري پنكيك داشته باشم . تخم مرغ ٢عدد شير ١/٢پيمانه روغن ١/٤پيمانه وانيل ١/٢ق چ . مواد خشك. آرد الك شده ١پيمانه شكر ١/٣پيمانه بكينگ پودر ١ق چ نمك ي پنس كوچولو
پاییز مرا از یاد مبر، من همان تکه ابری ام که به شوق باران می گرید. نها🌱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
3 لیوان آرد 2 لیوان شیر ولرم 1 استکان آب ولرم (استکان کمر باریک ترک، 100 گرم) 1 پاکت خمیر مایه خشک فوری(10 گرم معادل 1 ق غ) 1 ق غ شکر 1 ق م نمک 1 استکان روغن مایع (80 گرم) مقداری از آرد را داخل ظرفی بریزید (حدود 2.5 لیوان) خمیر مایه و نمک را روی آرد بریزید. وسط آرد را مثل حوض باز کنید مواد باقیمانده را وسط آرد بریزید آرد را از کناره ها بگیرید و با مواد مخلوط کنید و ورز بدید. اگر خمیر نرم بود بقیه آرد را کم کم بریزید و ورز بدید و خمیر نرمی که به دست نمی چسبد آماده کنید. روی خمیر را بپوشانید و در جای گرمی استراحت بدید (حدود 1 ساعت) برای اینکه هوای خمیر گرفته شود کمی ورز بدید. از خمیر تکه های بزرگی بردارید و روی میز آرد پاشی شده به ضخامت یک سانت باز کنید و با لیوان برش بزنید میتوانید با قالبهای دیگری برش بزنید. داخل ماهیتابه نچسب داغ و بدون روغن پشت و رو بپزید. بعد از پخت روی نان کره بمالید. ‌┄┅┄┅✽💕♥️💕✽┅┄┅┄ ‌‎‎‎‎‌ ‌‌‎‎‌‎‎‎‌‎‎
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش سمبوسه قرتی . مواد لازم: . • آرد: ۱۵۰ گرم • نمک: ۱ ق‌چ • روغن: ۱ ق‌غ • آب: ۸۰ میلی‌لیتر • جعفری خورد شده • پول بیبر • سیب‌زمینی پخته: ۳ عدد • نمک: ۱ ق‌چ • فلفل سیاه: ۱/۲ ق‌چ • پاپریکا: ۱ ق‌چ • پودر سیر: ۱/۲ ق‌چ • جعفری خورد شده طرز تهیه: . روش درست کردن خمیر را از ببینید و طبق ویدیو بپیچید😍 ( دوستانی که هشتگ سمبوسه رولی براتون باز نمیشه. پست مربوطه را پین کردم تشریف ببرید تو پیج میبینید یا به من دایرکت بدید براتون میفرستم. بابت مشکلی که پیش اومده عدرخواهی میکنم و سعی میکنم درستش کنم🙏😍) . نوش‌جان❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. دسر دورنگ اناری شیر: ۳ لیوان شکر : نصف لیوان آرد سفید : ۲ قاشق غ نشاسته گل : ۲ قاشق غ پودر ژلاتین ۲ قاشق غ وانیل : نصف قاشق چ تو ظرفی شیر شکر نشاسته و وانیل رو مخلوط کرده تو کاسه ای پودر ژلاتین رو با نصف پیمانه اب سرد مخلوط کنه اسفنجی که شد بزارید رو بخار آب تا شفاف و بن ماری بشه بد موادی که با هم مخلوط کردیم و میذاریم روی حرارت و مدام هم میزنیم تا مثل فرنی به غلظت برسه بعد بن بد ژلاتین شفاف شده را بهش اضافه میکنیم مخلوط که شد از روی حرارت بر می داریم به دو قسمت مساوی تقسیم می کنیم یکی ساده میمونه به اون یکی رنگ خوراکی قرمز اضافه می‌کنیم تا به رنگ دلخواهمون در بیاد حالا فنجان ها را با روغن مایع چرب میکنیم بعد از مواد برمی‌داریم و به ترتیب لایه ای روی هم می ریزیم مثل ویدیو و میزاریم تو یخچال تا ببنده. وقتی آماده شد لبه های دورش رو با چاقو آزاد میکنیم و بعد از کناره ها با دست آزاد میکنیم و به راحتی برمیگردونیم خیلی راحت جدا میشه و در اخر تو پودر نارگیل میزنیم و تزیین میکنیم به همین سادگی‌🥰 یه نکته ای بگم این مواد با این سایز فنجون در نهایت پنج تا شش عدد دسر میشه حجم توی ویدیو با دوبرابر این دستور هست که مجموع ۱۱ تا فنجون شد و من از چهار لیوان شیر دو لیوان آب استفاده کردم 😁 ‌┄┅┄┅✽💕♥️💕✽┅┄┅┄