فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سالادروسی
نصف سینه مرغ آبپز شده و ریش ریش شده که البته اصل این سالاد با ژامبون هست و من با مرغ جایگزین کردم.(۳ورق ژامبون)
خیار شور ۳ عدد
کنسرو سبزیجات نصف لیوان
سیبزمینی مکعبی خرد شده و آبپز شده ۳عدد متوسط
شوید تازه ساطوری شده ۳ق غذاخوری
سس مایونز ۳ق غذاخوری که من دو ق استفاده کردم شما اگر پر سس دوست دارید بیشتر بزنید.
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
#پارت_اول
👉بفرست واسه دوستت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📲 #استوری |
خرابه حالم ...!!
چطوری بی تو طی شده
یکی دو سالم!!
🌷 #صلی_الله_علیک_یا_اباعبدالله
🌷 #شب_جمعه
.
مداحی آنلاین - توبهی مطرب - استاد مومنی.mp3
3.28M
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌙خدایا
✨من گمشده دریای
🌙متلاطم روزگارم و تو بزرگواری
✨خدایـا...
🌙تا ابد محتاج یاری تو
✨رحمت تو، توجه تو، عشق تو
🌙گذشت تو ، عفو تو، مهربانى تو
✨و در یک کلام
🌙محتـاج توام...
✨✨شبتون بخیر✨✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صبحها بیشک میتوانند زیباتر باشند
اگر تنها دغدغه زندگیمان مهربانی باشد
جای دوری نمیرود
یک روز همین نزدیکیها لبخندمان را
چند برابر پس خواهیم گرفت
شاید خیلی زیباتر....
صبحتون بخیر 🍛
روزتـون قشنـگ🪴
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 میگن آرزوهای خوب
🌺 برای دیگران به
🌸 خودمون هم برمیگرده
🌺 برای هم آرزو کنیم
🌸 روزایی پر از عشق و مـحبت
🌺 روزایى پر ازموفقيت و شادى
🌸 روزایى پر ازخنده و دلخوشی
🌸 #سلام_روزتون_قشنگ💖
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر
#تزیین_حلوا
#کرم_حلوا
آرد1 پیمانه، شکر 2 پیمانه، شیر 2 و نیم پیمانه، روغن، هل و گلاب درصورت تمایل (من نزدم)
⬅️نصف بیشتر شیر رو در مرحله اول، 2_3 بار به آرد اضافه میکنیم خوب که به خورد حلوا رفت و حلوا جمع شد باقیمونده شیر رو اضافه میکنیم و با حوصله هم میزنیم تا کرم یکدست بشه.
⬅️وقتی کرم اماده شد حتما روش نایلون بکشین تا روی کرم خشک نشه و خوب که داغیشو از دست داد دو سه ساعت بذارید یخچال استراحت کنه.
⬅️بعد از پایپ کردن گلهاتون رو بذارین فریزر بعد میتونین برای تزیین کیک و حلوا استفاده کنین.
⬅️کرم حلوا تقریبا مشابه حلوای شیر هست با این تفاوت که زعفرون رو حذف کردیم تا رنگی که دوست داریم بزنیم.
⬅️کرم حلوا رو تا حدود1 ماه توی یخچال و حدود 2 ماه توی فریزر میتونین نگهداری کنین.
⬅️برای رنگ کردن کرم از رنگ ژله ای استفاده کنین بهتره.
⬅️اگر کرم رو توی فریزر نگهداری کردین قبل از استفاده بذارین توی دمای محیط تا هم دمای محیط بشه بعد رنگ و استفاده کنین.
مرحله آخر رو یه پیمونه آب جوش بزنین و از مقدار شیر توی دستور 1 پیمونه کم کنین براقتر میشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر
#تزیین_حلوا
#کرم_حلوا
آرد1 پیمانه، شکر 2 پیمانه، شیر 2 و نیم پیمانه، روغن، هل و گلاب درصورت تمایل (من نزدم)
⬅️نصف بیشتر شیر رو در مرحله اول، 2_3 بار به آرد اضافه میکنیم خوب که به خورد حلوا رفت و حلوا جمع شد باقیمونده شیر رو اضافه میکنیم و با حوصله هم میزنیم تا کرم یکدست بشه.
⬅️وقتی کرم اماده شد حتما روش نایلون بکشین تا روی کرم خشک نشه و خوب که داغیشو از دست داد دو سه ساعت بذارید یخچال استراحت کنه.
⬅️بعد از پایپ کردن گلهاتون رو بذارین فریزر بعد میتونین برای تزیین کیک و حلوا استفاده کنین.
⬅️کرم حلوا تقریبا مشابه حلوای شیر هست با این تفاوت که زعفرون رو حذف کردیم تا رنگی که دوست داریم بزنیم.
⬅️کرم حلوا رو تا حدود1 ماه توی یخچال و حدود 2 ماه توی فریزر میتونین نگهداری کنین.
⬅️برای رنگ کردن کرم از رنگ ژله ای استفاده کنین بهتره.
⬅️اگر کرم رو توی فریزر نگهداری کردین قبل از استفاده بذارین توی دمای محیط تا هم دمای محیط بشه بعد رنگ و استفاده کنین.
مرحله آخر رو یه پیمونه آب جوش بزنین و از مقدار شیر توی دستور 1 پیمونه کم کنین براقتر میشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#غذای_کودک
#میان_وعده
نخود، منبع خوبی از اسیدهای چرب ضروری مانند لینولئیک و اسید اولئیک است که برای تقویت رشد مغز، بهبود عملکردهای شناختی و افزایش توانایی ترمیم بدن مهم هستند.
نخود پخته، پیاز، جعفری، ادویه، روغن زیتون، ارد سفید، ارد سوخاری
میتونید برای اینکه بافت محکم تری داسته باشه تخم مرغ هم بزنید😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#غذای_خوشمزه😋
مواد لازم🔻
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
پیاز متوسط دو عدد
فلفل دلمه ای کوچک یکعدد
فلفل سبز دو عدد
پنیر پیتزا بمیزان لازم
پنیر ورقه ای پستو یک برگ
نمک فلفل زردچوبه
رب گوجه یک قاشق
بادمجان یک عددکوچک
گوجه فرنگی چهار عدد
نون لواش نرم دو عدد
طرز تهیه🔻
ابتدا پیاز خرد شده را همراه نمک و فلفل و زردچوبه و گوشت تفت داده گوشت که کمی پخت بادمجان، فلفل دلمه ای ، فلفل سبز و یک عدد گوجه (همه خرد شده) را اضافه کرده حسابی سرخ کنید ودر انتها رب گوجه را اضافه کرده و کمی سرخ کنید حالا مواد آماده هست.
برای تهیه سس گوجه، همه گوجه هارا در یک قابلمه بزارید به آرامی با کمیروغن بپزه ، کمی که نرم شد پوست گوجه ها را گرفته و اونها را له کنید و بزارید کمی بیشتر بپزه تا سس آماده بشه. .
حالا روی نون لواش یه لایه پنیر پیتزا ریخته روش مایع گوشت را بریزد سپس دوباره یهلایه پنیر پیتزا و پنیر پستو بریزید، حالا نون را بپیچید.
ماهیتابه را روی شعله کم بزارید و داخلش کمی روغ بریزید و صبر کنید تا روغنداغ بشه . سپس رُل گوشت را داخل آن قراردهید و با حوصله و روی شعله کم دو سمت آن را سرخ کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_زعفرانی
یکی از خوشمزه ترین روش ها برای پخت مرغ🔻
این روش فقط پخت با پیازی که خودش آب انداخته هست و خیلی خوبه که هیج آبی هم اضافه نشه ، در واقع پخت مرغ زعفرانی با پیاز و بدون رب گوجه.
یک پیاز بزرگ رو خرد و خلالی کردم .داخل تابه به همراه خیلی کم روعن پیاز ها رو کوچولو تفت دادم که سبک بشه. تکه های مرغ رو قرار ددم . نمک و فلفل سیاه و قرمز بهش اضافه کردم . زعفران آب کرده با دست و دل باز بهش ریختم و کمی زیر و رو کردم . از هویج خرد شده و یا کرفس و یا فلفل دلمه ای هم در صورت دلخواه میشه استفاده کردم و همچنین از برگ بو هم داخلش استفاده کردم .درش رو گذاشتم . خود پیاز ها آب می اندازه .
اگردیدید آب کم شده و آبی نداره بهش آب اضافه کنید .
در آخر برگ بو رو ازش خارج کردم .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#قارچ_سوخاری
آرد قنادی1 پیمانه، نمک، فلفل، آويشن، آب 1 پیمانه، پودر سوخاری دانه درشت1 پیمانه، قارچ کوچک ۲۰۰ گرم
🔴قارچ هارا خوب بشورید واگه بزرگن نصفشون کنید
آرد قنادی رو بانمک وفلفل واویشن مخلوط کنید.
قارچ هارو به ترتیب در آب، آرد(مخلوط ارد وادویه ها)، آرد سوخاری دانه درشت غلتانده و آنها رادر روغن داغ با شعله متوسط سرخ کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کاپ_کیک_براونی
شکلات تخته ای۶۰گرم، کره ۶۰گرم، آرد ۱و۳/۴ پیمانه، بکینگ پودر۲ق چ، پودر کاکائو ۲ق غ، تخم مرغ۳عدد، شکر ۱ پیمانه، شیر ۱پیمانه
برای تزئین
خامه صبحانه ۱۰۰گرم، شکلات سفید ۲ ق غ، شکلات شیری ۲ق غ، نارگیل ۴ق غ، شکلات قرمز ۲ق غ
دمای فر ۱۸۰درجه بعد از ۳۰دقیقه چک کنید با خلال چوبی اگه نچسبید آمادست😊
حتما ۱/۳ از کپسول کاپ کیک رو خالی بذارید تا جا برای پختن کیک به اندازه کافی باشه❌
روی اجاق گاز داخل فر دست ساز هم به همین خوبی میتونید درستش کنید❌
برای تزئین شکل مورد نظرتون رو روی کاغذ روغنی بکشید و با شکلات پرش کنید چند دقیقه داخل فریزر بمونه و آمادست❌
.
اینم از یه #سیب_زمینی سرخ شده متفاوت که هم خیلی ترده و هم پفکی و واسه میان وعده یه گزینه خیلی خوشمزست😋
.
مواد لازم👇
سیب زمینی: ۳عدد متوسط
آرد سفید: ۶ق.غ
نشاسته ذرت: ۳ق.غ
کنجد: ۱ق.غ
ادویه ها شامل: نمک،آویشن،پاپریکا و فلفل سیاه
شیر: ۱۵۰میل یا دوسوم لیوان
.
مواد سس👇
ماست همزده: ۴ق.غ
مایونز: ۱ق.غ
سیر: ۱حبه
نمک و فلفل سیاه
روغن زیتون
شوید تازه
پولبیبر
.
سیب زمینیارو به شکل خلال مخروطی خورد میکنیم و با آبو مقداری نمک میذاریم ده دقیقه بپزه ولی کاملا پخته و له نشه.
تو این فاصله مایه خمیریمونو درست میکنیم آردو با نشاسته ذرت،کنجد و ادویه ها همراه شیر باهم مخلوط میکنیم تا مایه نسبتا غلیظی داشته باشیم.
آب سیب زمینیارو میگیریم و داخل مایه خمیری میذاریم و آروم هم میزنیم تا کل سیب زمینیا به مایه آغشته بشن بعد تو روغن داغ سرخشون میکنیم.
همه مواد لازم برای سس رو هم باهم مخلوط میکنیم و روش شوید و پولبیبر میریزیم.
حالا سیبای پفکی و خوشمزمونو کنار سس خوشمزش سرو میکنیم😍😋
.
به همین راحتی میتونید یه عصرونه جذابو خوشمزه داشته باشید و از خوردنش لذت ببرید❤
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
🍖
#دسر_دورنگ
مواد لازم کرم سفید
۲لیوان شیر
۲قاشق غ ارد
۱قاشق غ نشاسته
نصف لیوان شکر
نصف پاکت کرم شانتی
کمی وانیل
شیر ،آرد،شکر،نشاسته رو روی گاز روشعله ی ملایم میزاریم به قوام فرنی که رسید شعله رو خاموش میکنیم کمی که خنک شد کرم شانتی ووانیل رو اضافه میکنیم وقاطی میکنیم ومیزاریم کنار روش یه چیزی بزارین تا رویه نبنده وگه گاهی هم بزنین
موادلازم کرم شکلاتی
۲لیوان شیر
۲قاشق غ پودرکاکایو
نصف لیوان شکر
۱قاشق غ آرد
۱قاشق شکرخوری نشاسته
۱قاشق غ کره
وانیل کمی
شیر وشکر ونشاسته وآردو کاکائو وروی شعله ی گاز میزاریم ومدام هم میزنیم تا مثل کرم سفید به قوام فرنی برسه بعد شلعه رو خاموش میکنیم کره ووانیل رو میزنیم وقاطی میکنیم ومیزاریم یه کم خنک بشه
بعد داخل لیوان اول کرم سفید میریزم بعد بیسکوییت وگردو (من فندق شکلاتی ریختم) بعد کرم شکلاتی رو میریزم برا دوسه ساعت میزاریم یخجال تا خنک بشه وبعد باپسته وشکودراژه تزیین میکنیم ویا با هرچی که دوست دارین تزیین کنین.
نکته: برا این اندازه دسر یه بسته بیسکوییت کافیه
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
#سوپ_فوری
دستور یه سوپو بهتون بگم که فوری حاضره
پیاز داغو جوپرکو با آب بریزین تو قابلمه یه پنج دقیقه بعد که آب جوش اومد بریزینش تو مخلوط کن تا جو پرکا خوب حل بشن حالا دوباره سوپو بریزین تو قابلمه هر چی میخواین بهش اضافه کنین مثل قارچ یا هویج و... فقط ریز ریز خرد کنین تا زود بپزه به اندازه کافی قرص گوشت یا مرغم بریزین توش بذارین یه بیست دقیقه ای بپزه تا حسابی لعاب بده آخرشم گشنیز خورد شده بریزین توشو و با آبلیمو و روغن زیتون سروش کنین
.
هدایت شده از عاشقانه ای برای زندگی ♥️
●●●🔗🧡
مثلا بری وایسی جلوی ضریحش
بهش بگی امدمت که بنگرم،
گریه نهی دهد امان...!(:
🧡⃟ #حسیــــن_جـــانم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#غذای_دریایی
#ماهی_شکم_پر
ماهی قزل آلا ۲ عدد، سبزی (جعفری شوید گشنیز) ۲۵۰ گرم، پیاز ۲ عدد، سیر ۴ حبه، لیمو ترش ۲ عدد، رب انار ۱ قغ، آرد ۴ قغ، نمک فلفل زردچوبه
🔴 ماهی را با1 پیاز خلالی، آب لیمو و نمک مزه دار میکنیم و میگذاریم چند ساعت بماند. بعد پیازها را از ماهی جدا میکنیم. آرد و نمک و فلفل و زردچوبه را مخلوط میکنیم...
روی سطح ماهی و داخل شکمش رو با آرد میپوشونیم
1 عدد پیاز و 2حبه سیر را خرد میکنیم، با روغن تفت میدهیم، سبزیهای خرد شده و رب انار را اضافه، از روی حرارت برداشته داخل شکم ماهی را با مواد پر میکنیم، در تابه یک عدد پیاز و دوحبه سیر و ماهی ها را میگذاریم و باحرارت ملایم سرخ میکنیم
هدایت شده از عاشقانه ای برای زندگی ♥️
●●●🔗🧡"
بہنۅرحَرَمَـٺقَسَمآقـٰاجـٰآنمَنبہآمَدِن
نَـزدپَنجرھفولـٰادِتۅمُحتـٰاجَمシ...!
🧡⃟ #امامرضایۍام
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#غذای_دریایی
#ماهی_شکم_پر
ماهی قزل آلا ۲ عدد، سبزی (جعفری شوید گشنیز) ۲۵۰ گرم، پیاز ۲ عدد، سیر ۴ حبه، لیمو ترش ۲ عدد، رب انار ۱ قغ، آرد ۴ قغ، نمک فلفل زردچوبه
🔴 ماهی را با1 پیاز خلالی، آب لیمو و نمک مزه دار میکنیم و میگذاریم چند ساعت بماند. بعد پیازها را از ماهی جدا میکنیم. آرد و نمک و فلفل و زردچوبه را مخلوط میکنیم...
روی سطح ماهی و داخل شکمش رو با آرد میپوشونیم
1 عدد پیاز و 2حبه سیر را خرد میکنیم، با روغن تفت میدهیم، سبزیهای خرد شده و رب انار را اضافه، از روی حرارت برداشته داخل شکم ماهی را با مواد پر میکنیم، در تابه یک عدد پیاز و دوحبه سیر و ماهی ها را میگذاریم و باحرارت ملایم سرخ میکنیم