eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.4هزار دنبال‌کننده
24.7هزار عکس
19.4هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
خسته‌‌تر‌ا‌زاونم‌که‌اگه‌از‌خونت‌بیرونم‌کنی‌.. برم‌دنبال‌جا‌بگردم‌اقا:) .
•°~🌎 هرچہ‌ڪردم‌بنویسـم‌زتومدح‌وسخنـے یابگـویم‌‌زمقام‌توکه‌یابن‌الحسنـے این‌قلم‌یارنبودوفقط‌این‌جملہ‌نوشت: پسرحیدرڪرارتوارباب‌منـے. ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
خوشمزه ترین لازانیای گوشت رو اینطوری درست کن😍🥰😋👇🏻 برای لازانیا👇🏻 گوشت چرخ کرده 300 گرم پیاز متوسط 1عدد رب گوجه 3 ق‌غ قارچ 10 عدد فلفل دلمه ای 2 عدد پنیر پیتزا ادویه ها:فلفل سیاه،زردچوبه،نمک لازانیا حدودا نصف بسته برای سس بشامل👇🏻 کره 50 گرم آرد 2 ق غ شیر سرد 1 لیوان جوز هندی،نمک،فلفل سیاه 🔺حدودا 20 تا 30 دقیقه در فر با دمای 180 🔺در اخر میتونید گریل روشن کنید 🔺نحوه چیدن ورقه های لازانیا خیلی مهمه تو ویدوی حتما بهش توجه کنید😍 🔺ورقه های لازانیارو بعد از پخت روی پارچه تمیز بزارید که موقع چیدن لایه ها تقریبا خشک باشه و حتما هر لایه رو کامل فشار بدید🌺🍃
🕊 نوشتمت به خط عشق، با دو چشم پُر آب که من دُچارِ توام، این دُچار را دریاب!♥️
🍮 😋 ▫️پودر ژلاتين اق غ ▫️اب ١/٣پيمانه ▫️شير عسلي يك قوطي ▫️بيسكوييت پتي بور پودر شده ١٢٠گرم ▫️خامه صبحانه دو عدد٢٠٠گرمي جمعا٤٠٠گرم 🔸قوطي شير عسلي رو تو ي قابلمه بزرگ پر از اب سه ساعت ميجوشونيم و توجه داشته باشيد اب قابلمه كم نشه چون قوطي نبايد از اب بيرون بمونه بعد اجازه بديد تا قوطي به دماي محيط برسه در اين حالت شير عسلتون كاراملي ميشه. ژلاتين را با اب سرد بنماري كنيد. شير عسل كارامل شده رو در كاسه بريزيد و بيسكوييت پودر شده رو اضافه كنيد خامه را كمي هم بزنيد تا ي دست بشه و به شير عسلي و بيسكوييت اضافه كنيد بعد ژلاتين ماري شده از حرارت افتاده رو اضافه ميكنيم و هم ميزنيم در قالب دلخواه ريخته و سه ساعت در يخچال ميزاريم تا خودش رو بگيره ‌🍩 🎉
🥭 😋 ▫️شير ١/٥ ليوان ▫️انبه يك عدد متوسط ( حتما پوست كنده و ميكس شود ) ▫️ژله انبه يك عدد ▫️ژله انبه پرتقال يك عدد ( با يك و نيم ليوان اب بن ماري كنيد ) 🔸ابتدا انبه ميكس شده و ژله انبه و شير رو داخل يك قابلمه بريزيد و روي حرارت ملايم قرار بدين تا پودر ژله كامل حل بشه سپس داخل ظرف ريختم گذاشتم يخچال تا ببنده سپس ژله انبه پرتقال رو بن ماري كردم وقتي كامل خنك شد روي لايه قبلي كه گرفته بود ريختم و داخل يخچال قرار دادم تا ببنده سپس تزئين كرده ونوش جان ميكنيم 🎉
🍰🍮 موادلازم؛ 10عددبیسکویت پتی بور 1 بسته پودر شانتی‌معادل 70گرم (پودر خامه)جایگزین خامه فرم گرفته قنادی 400گرم که در صورت استفاده از خامه قنادی شیر را باید حذف کنید 1لیوان شیر یخی -10عدد توت فرنگی(یا میوه دلخواهتون) یک سوم لیوان گردو خوردشده چیپس شکلات به دلخواه من از دونوع استفاده کردم برای تزيين سس میوه یا سس شکلات طرزتهیه : شیر را از نیم ساعت قبل در فریزیر بزارید تا یخی بشه پودر خامه و شیر را در کاسه ایی عمیق ریخته وبه مدت چند دقیقه با هم زن بزنید تا موادمون به خامه ی فرم گرفته تبدیل بشه (میتونید از خامه قنادی استفاده کنید) حالا توت فرنگی وبیسکویت را به قطعه های کوچک برش میزنیم وبا خامه فرم گرفته مخلوط کنید بعدا گردو خوردشده و چیپس شکلات راهم اضافه کنید وخوب هم بزنید. سپس دردون قالب را کیسه فریزیر یا سلفون بکشید و مواد بالا را درون قالب ریخته و سطحش رو صاف کنید وبه مدت 2 ساعت یادر فریز بزارید یا 5ساعت در یخچال قرار دهید وبعد‌در ظرف سرو برگردونید وسلفون را جدا کنید و با سس توت فرنگی ویا سس شکلات و میوه های دلخواهتون تزیین کنید و سرو کنید. 🎉
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترافل کنجدی😍😋 یه میان وعده‌ی خوشمزه و مقوی👌 بیسکوییت پتی بور ۱ بسته(با طعم دلخواه) سس شکلاتی ½ پیمانه گردوی خُرد شده ۲ ق غ(به دلخواه) کنجد به اندازه‌ی کافی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ساندویچ مرغ آسون 😍😋 مواد لازم: کاهو🥬 سینه ی مرغ پخته 🍗 خیار شور🥒 ذرت🌽 برای سس: سس مایونز 🥣 ماست🍶 شوید🌿 نمک و فلفل🌶🧂 آبلیمو🍋 پودر سیر 🧄
32.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلام عزیزم😍 نمیدونم دخترِ خونه‌‌ای خانمِ خونه یا شایدم مامانِ خونه ولی هرکدوم از این نقشارو که داری تو یه خانمِ ایرونی هستی که کدبانویی و با سلیقه بودنت آوازه شده😌 اگه میخوای با هزینه و یه کوچولو سلیقه متفاوت از بقیه باشی.. پس بهت تبریک میگم،اینجا جای توئه😉 خیلی خوش آمدی به کانال خودت ❣
مواد لازم👇 ارد سفید یک پیمانه🍚 ارد برنج نصف پیمانه🍚 کره اب شده 🧈 اب یک پیمانه روغن مایع خیلی کم🍾 هل و زعفران به دل خواه پیمانه میتونه همون لیوان فرانسوی باشه طرز تهیه👇👇 ارد گندم را با حرات خیلی کم تفت بدیم تا سبک بشه و رنگش تغییر نکنه وقتی سبک شد ارد برنج رو اضافه کنیم و باز هر دو ارد رو تفت بدیم با حرارت کم ۲۰ دقیقه کافیه ارد رو الک کنیم) مهمه ارد دو بار الک بشه کره رو با روغن صاف اضافه کنیم نباید چرب بشه خیلی کم روغن تفت بخوره نیم ساعت با حرارت کم تر حلوا قرو فرش زیاده🤩😋 شکر و اب رو روی حرارت قرار داده از قبل شربتش رو حاضر کنیم هل و گلاب و زعفران دم شده را وقتی شعله خاموش شد اضافه کنیم حرارت باعث میشه عطر هل و گلاب کم بشه وقتی حلوا با کره تفت خورد هم حلوا هم شربت رو از روی شعله بردارین تا از داغی بیفته داغ نباشه سردم نباشه این نکته مهمه عزیزان اگر هر نو حلوا که درست می کنیم داغ باشه که شربتش اضافه بشه حالت خمیری پیدا می کنه این تر حلوا مزه بهشت میده درست کنید .
کیک ژله ای پرتقالی 🍰🍊 🍴مواد لازم🍴 تخم مرغ ۳ عدد شکر ۳/۴ لیوان روغن مایع نصف لیوان پودر ژله پرتغال ۱ بسته آرد ۱ و نیم لیوان 🍊آب پرتقال یا شیر یا ماست نصف لیوان بیکینگ پودر ۱ ق مرباخوری اسانس و رنگ خوراكى به میزان دلخواه ‌‌ 🔥طرز تهیه🔥 اول قالب رو چرب کرده کف قالب کاغذ روغنی میندازیم،فر رو با دمای ۱۸۰ درجه گرم میکنیم.تخم‌مرغ،شکر و اسانس پرتقال رو با دور تند همزن میزنیم تا کشدار و حجیم بشه،روغن و آب پرتقال یا شیر یا ماست رو اضافه کرده و مجدد با همزن میزنیم.در آخر آرد و بکینگ پودر رو الک کرده به همراه پودر ژله به مواد اضافه کرده و با لیسک خوب مخلوط میکنیم تا یکدست شه،در صورت نیاز میتونین چند قطره رنگ خوراكى هم اضافه کنید که رنگ دلخواهو بهتون بده، مواد و داخل قالب ریخته داخل فر به مدت ۳۵-۴۰ دقیقه قرار میدیم. ‌✔ پودر ژله باعث میشه عطر و طعم کیک قوی بشه و رنگ قشنگی بگیره. ✔اگر بدون اسانس میخواید درست کنید جاش وانیل بریزید. ✔به غیر از پرتغال میشه از میوه های دیگه استفاده کرد فقط باید آبمیوه های متناسب با پودر ژله را انتخاب کنیم یا به جای آبمیوه شیر یا ماست بریزیم. 💠💠💠💠💠💠💠💠💠 آشپزی مانع افسردگی خانم میشود، خانمهای باردار که ویار دارند پیازی رو قاچ کنید جلوی دهان را ببندید و به بهانه ویار آشپزی را تعطیل نکنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر گلدونی شكلات و توت فرنگی🍓 بدون قالب، فر و همزن😋 مواد لازم : شملات تخته‌ای ۲۰۰ گرم پنیر خامه‌ای ١٠٠ گرم خامه قنادی ذوب شده ٢٠٠ گرم توت فرنگی ١٠ عدد پودر ژلاتین ١ ق غ پودر بیسكوييت و نعنا برای تزئین
دنیا را با لحظه هایی پر از شادی براتون آرزو میکنم امیدوارم ؛ مهر ، شادی ،عشق محبت ، سلامتى همنشین دائمی تون باشه عصرتون زیبا
•🍋🌻• فکࢪشوبکن... ࢪوبهہ‌گنبدش‌نشستی بهش‌نگاه‌میکنے! دست‌خودت‌نیست‌ یهو‌بغض‌میکنے... میبارے! هق‌هق‌میکنے:)! یهو‌این‌وسط‌میخندے حࢪف‌میزنے بازگࢪیت‌میگیره... اشکات‌میشن‌یادگاࢪیت ‌به‌سنگ‌فرشاےحࢪم... قشنگہ‌نہ🥺❤️!؟ «" 🧡 حُبُّ الحُسـ❤ــیـن هُویَّتُنا💚"»
هدایت شده از غذاهای 3سوته😋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه غذای ساده و خوشمزه و پر طرفدار توی ترکیه هست که با سیب زمینی خودمون درست میشه😋 ⭐️طرز تهیه؛ ⬅️چند تا سیب زمینی غول پیکر رو بردارید و خوب بشورید ، بعدش با آب بپزیدش یا داخل هوا پز بپزید و با داخل فر با دمای ۲۲۰ درجه بپزید، البته داخل فر باید تست کنید با خلال دندون که مطمئن بشید خوب پخته _بعدش سیب زمینی رو از وسط آروم برش یزنید و با کره و پنیر رنده شده ی کاشار یا موزارلا و‌کمی نمک خوب مخلوط کنید، که کاملا مواد داخلش میکس بشه ↩️برای داخلش از هر  موادی که دوست دارید حتی مایع ماکارونی میتونید استفاده کنید ⬅️ولی ما سبک ترکی رو اینجا براتون گذاشتیم اول سالاد روسی درست میکنیم؛ _هویج پخته خرد شده +خیارشور خرد شده+نخود فرنگی+سیب زمینی پخته خرد شده+سس مایونز _و در ادامه بهش سوسیس سرخ شده _قارچ سرخ شده _ذرت پخته شده _زیتون سبز و سیاه خرد شده اضافه میکنیم ⬅️با سس کچاپ و سس مایونز میل کنی
تو‌نگـاهت‌به‌خدا‌باشه؛ خدا‌و‌همه‌نیروهاش‌ برای‌تو‌خواهند‌بود👀💕 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک فنجونی 📌 کره نرم - 120 گرم 📌 تخم مرغ -3 عدد. 📌 شکر-150 گرم 📌 وانیل شکری-2 قاشق چایخوری 📌 شیر -75 میلی لیتر 📌 آرد -225 گرم 📌 پودر بیکینگ-1.5 قاشق چایخوری. 📌 کمی نمک ⠀ کره نرم را با شکر ، وانیل شکری و کمی نمک ترکیب کنید. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و بعد از هرکدام خوب مخلوط کنید. آرد را با بیکینگ پودر ترکیب کنید. نیمی از مواد خشک را به مواد مایع اضافه کنید.. شیر را بریزید. مواد خشک باقی مانده را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا هیچ گلوله ای باقی نماند. خمیر را به نسبت 2/3 درون قالب ها بریزید. بادمای 170 و به مدت 39-35 دقیقه بپزید
هدایت شده از خانومانه ⭐
عزیـزِ کـم حرف من! اگر بگویمـت که کلامـَت آرام من است ، بیشتـر برایـم حرف میزنۍ؟❤️💍🤗 💕
مواد لازم برای تهیه #بمب_شکلاتی 👇🏻 1️⃣شکلات سکه ای برند کارات 2️⃣ رنگ پودری خوراکی 3️⃣پودر نسکافه 4️⃣مارشمالو 5️⃣روغن مایع 6️⃣قالب سیلکونی 7️⃣قلمو نکات: ⛔️شکلات رو روی بخار کتری بن ماری کنید ⛔️ رنگ پودر رو با چند قطره روغن مایع رقیق کنید ⛔️اجازه بدین چندساعت رنگ روی دیواره های سیلیکونی کمی خشک بشه ⛔️ترجیحا بعد از در آوردن شکلات از قالب شکلات رو روی دستمال بذارید و دونیم کره رو به هم بچسبونید چون گرمای دست شکلات رو آب میکنه ⛔️برای چسبوندن دو نیم کره میتونید لبه یکی از نیم کره ها رو داخل شکلات خنک و روان بزنید و بعد به هم بچسبونید ⛔️یا هر دو کره رو روی هم قرار بدین بعد با کمی شکلات خنک شده دو‌نبم کره رو به خو بچسبونید
واکنش متفاوت احسان علیخانی به ماست زنی به بر سر زنان بی حجاب 👇👇👇 http://eitaa.com/joinchat/244711455C8f3480a26a
هدایت شده از خانومانه ⭐
{🍂🍁} 🕊 ‏نوکرت‌راچندروزی‌ دعوتش‌کن‌مشهدت ناخوش‌احوالم برایم‌استراحت‌لازم‌است💔 ـ ـ ـ ــــــــ⊰𑁍⊱ــــــــ ـ ـ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍒 این اندازه برا ۵یانفر کافیه. میتونین کوفته ریزه هارو با پلو دم نکنین وموقع سرو به پلو اضافه کنین من داخل پلو لایه لایه گذاشتم چون میخواستم پلو طعم کوفته هارو به خودش بگیره😉 دوکفگیر برنج روبرداشتم وجدا دم گذاشتم تا زعفرونی کنم برا تزیین. اصلانیاز نیست آلبالوهاتون قوام بیان چندتا جوش که زد وآلبالوها پخت کافیه من به آب آلبالوها کمی شکر زدم و آب ریختم وداخل پارچ پر از یخ ریختم وشد یه شربت آلبالوی تازه وخوش عطر🍒کناراین خوشمزه هم خیلی عالی میشه. اگه شیرینی کمتری دوست دارین شکر رو کم بریزین. . ۴تا۵پیمانه برنج (۲ساعت قبل خیس کنین) ۴۰۰گرم گوشت چرخ شده نیم کیلو آلبالو نصف لیوان شکر پیاز بزرگ رنده شده وآب گرفته ۱عدد نمک +فلفل +زردچوبه +۲قاشق آرد نخودچی برا کوفته ریزه روغن به میزان لازم اول از همه کوفته ریزه هارو آماده میکنیم پیازونمک وفلفل وزردچوبه وارد نخودچی رو میزنیم به گوشت وخوب ورز میدیم وبعدکوفته ریزه میکنیم ویک ساعت دریخجال استراحت میدیم وسپس داخل تابه سرخ میکنیم. هسته ی آلبالو هاروجدا میکنیم روش شکر میریزیم ومیزاریم چندتاجوش بزنه وآلبالوها بپزن بعد از صافی رد میکنیم وآب وآلبالو هارو جدا میکنیم برنج رو با نمک وآبجوش میزاریم کمی بپزه وآبکش میکنیم تهدیگ رو میندازیم یه لایه برنج ویه لایه آلبالو وکوفته ریزه میریزیم ادامه میدیم تا آخر بعد روش زعفران میریزیم ومیزاریم دم وقتی پلو دم کشید وبخار کرد مقداری کره یا روغن داغ روش میدیم وبعد چند دقیقه سرو میکنیم
درست کنی عاشقش میشی😍ازبس که نرم وخوشمزست واسه صبحانه عالیه🤩😋 نون فطیر تخم مرغ ۱عدد........روغن مایع ۳ق غ خمیرمایه فوری ۱ق مربا خ آرد۳ونیم لیوان آب یاشیر ۱لیوان +۱سوم لیوان شکر ۵ق غ خوری (میتونید کمتر یابیشتر بریزید) نمک نوک ق چ موادرومال>> ۱عدد زرده تخم مرغ.زعفران ۱ق مربا خ.روغن مایع ۱ق چ خوری کنجد وسیاهدانه مقدار لازم(توکلیپ بجای زعفران گفتم عسل.منظورم همون زعفرون بود) همه مواد بجز آرد وخمیر مایه راباهم مخلوط کنید تا یکدست بشه بعد بهش خمیر مایه و۱لیوان از آرد اضافه کنید وهم بزنید بقیه آرد وکمکم اضافه کنید و حدود ۱۰ دقیقه ورز بدید تا خمیر نرم ولطیفی بدست بیاد یه کوچولو چسبندگی داره بیش از حد آرد نزنید .(اگر خمیرخیلی چسبنده بود که نمیشد باهاش کار کرد ۲.۳قاشق دیگه آردراکمکم‌بهش اضافه کنید) بادست چرب شده خمیر و به ظرف چرب شده انتقال بدید تا ۱ساعت ونیم استراحت کنه و۲برابربشه.بعد به چونه های مساوی تقسیم کنید کف سینی آرد بریزید به شکل دایره پهنش کنید به قطر ۱سانت بزاریدش داخل سینی فر که کاغذ روغنی پهن کردید.... با کاتر یا مهرشیرینی روش طرح بندازید بعدم با مخلوط زرده تخم مرغ.زعفران وروغن رومال کنیدوسیاهدانه وکنجد بریزید بزارید داخل فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۶۰ درجه به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه(یک کاسه آب جوش داخل فر بزارید حتما). .باخلال چک کنید نچسبید پخته.۲.۳ دقیقه گریل بزنید تا روی نون طلایی بشه. بعدپخت تا گرمه بزارید داخل پارچه یا ظرف دردار تا نون خشک نشه.
. کیک قهوه با کرم قهوه شیر ولرم دو سوم پیمانه روغن مایع نصف پیمانه تخم مرغ ۳ عدد شکر یک و یک چهارم پیمانه ارد دو پیمانه پودر کاکائو دو ق غ پودر قهوه ترک آسیاب شده ۲ ق غ( از نسکافه گلد هم‌میتونیداستفاده کنید ) وانیل یک چهارم ق چ بکینگ پودر یک ق م اول ارد و بکینگ پودر و پودر کاکائو و الک کنید بزارید کنار بعد قالب رو با روغن چرب و ارد پاشی کنید و بزارید کنید شیر ولرم و پودر قهوه رو باهم ترکیب کنید و بزارید کنید تو ظرفی تخم مرغ وانیل و شکر رو بزنید تا کشدار بشه بعد ترکیب قهوه و شیر اضافه و مخلوط و بعد روغن مایع در آخر ترکیب ارد رو در دو سه مرحله اضافه و مخلوط کنید در آخر میتونید چند ثانیه با همزن بزنید بعد بریزید در قالب( برای من‌۲۳ سانت بود) و بکوبید زمین و بزارید تو فر تا بپزه با دمای ۱۸۰ درجه حدود ۵۰ دقیقه وقتی پخت خارج کنید و بزارید خنک بشه بعد از قالب جدا کنید. . کرم‌قهوه یک پیمانه شیر دو ق غ پودر قهوه(من ترک‌زدم) شکر پنج ق غ کمی وانیل دو ق غ نشاسته ذرت همه ی مواد جز وانیل رو مخلوط کنید و بزارید روی حرارت تا غلیظ بشه مثل فرنی بعد وانیل اضافه و ترکیب که شد خاموش کنید از داغی که افتاد روی کیک رو باهاش کاور کنید و در ظرف سرو قرار بدید و به دلخواه تزیین کنید این‌کیک و مثل همیشه میتونید تو فر دستساز و تابه ای هن‌درست کنید نوش جان