eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16هزار دنبال‌کننده
24.2هزار عکس
18.6هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
26.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شیر ۴ لیوان شکر ۶۰ گرم (حدود ۱/۴ لیوان) نشاسته ذرت ۸۰ گرم (حدود نصف لیوان) گلاب ۲ ق غ خامه صبحانه ۲۰۰ گرم (۱ بسته) نان تست به میزان ظرف برای شهد شکر ۱ لیوان آب نصف لیوان آب لیمو ۱/۲ ق غ ظرفی دل خواهی رو انتخاب کردم ، سایز ظرف من حدود ۲۵ در ۲۵ سانت هست ، کفش به اندازه ظرفم نون تست چیدم . داخل فر قرار دادم تا نون ها برشته بشن . می تونید روی حرارت داخل تابه هم قرار بدید برشته بشه . برای شربت : آب و شکر رو روی حرارت ملایم قرار دادم تا شکر حل بشه و بعد بهش اب لیمو اضافه کردم ، حدود ۱۰ دقیقه بجوشه کافیه و از حرارت برداشتم و همون طور که گرم هست روی نون ها ریختم و گذاشتم کنار در محیط بمونه . برای کرم :شیر و شکر نشاسته ذرت و مخلوط کردم و روی حرارت ملایم قرار دادم و مرتبا هم زدم تا به غلظت برسه ، از فرنی کمی سفت تر بشه ، آخر کار گلاب ریختم و حرارت رو خاموش کردم و بهش خامه اضافه کردم و ترکیب کردم و روی نون ها ریختم و یکدست پخش کردم . یک کم رویه بگیره و بعد تزیین کردم و روش پودر پسته و پودر گل محمدی ریختم . در یخچال حداقل ۴ تا ۵ ساعتی بمونه و بعد آماده است .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✳️مواد لازم 👇🏻 تخم مرغ ۳عدد شیر ۱پیمانه آرد ۱ونیم پیمانه شکر نصف پیمانه وانیل ۱ق چ بکینگ پودر ۲ق م کره ۱۰۰گرم(یا روغن مایع نصف پیمانه) ✳️طرز تهیه:(حتما فیلم رو ببینید خیلی نکات داخل ویدئو گفته شده) سفيده رو با همزن بزنيد تا پف كنه و سفيد بشه بعد نصف مقدار شكر برکه داشتیم رو كم كم اضافه كنيد تا سفت بشه زرده رو با وانيل وبا باقيمانده شكر بزنيد تا كرمرنگ و كشدار بشه بعد روغن رو اضافه كنيد بعد شيرولرم و با همزن هم بزنيد آرد و بيكينگ پودر والك كنيد و به مواد زرده اضافه كنيد و با همزن کمی هم بزنيد در آخر سفيده و تو دو مرحله اضافه و با ليسك و دوراني هم بزنيد. ✳️فوت کوزه گری😉 ۱_تابه نچسب باشه و خط وخش نداشته باشه. ۲_شعله ملایم باشه. ۳_ كمي كه تابه گرم شد از موادتون داخلش بريزيد . ۴_تابه نيازي به چرب كردن نداره .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍒 این اندازه برا ۵یانفر کافیه. میتونین کوفته ریزه هارو با پلو دم نکنین وموقع سرو به پلو اضافه کنین من داخل پلو لایه لایه گذاشتم چون میخواستم پلو طعم کوفته هارو به خودش بگیره😉 دوکفگیر برنج روبرداشتم وجدا دم گذاشتم تا زعفرونی کنم برا تزیین. اصلانیاز نیست آلبالوهاتون قوام بیان چندتا جوش که زد وآلبالوها پخت کافیه من به آب آلبالوها کمی شکر زدم و آب ریختم وداخل پارچ پر از یخ ریختم وشد یه شربت آلبالوی تازه وخوش عطر🍒کناراین خوشمزه هم خیلی عالی میشه. اگه شیرینی کمتری دوست دارین شکر رو کم بریزین. . ۴تا۵پیمانه برنج (۲ساعت قبل خیس کنین) ۴۰۰گرم گوشت چرخ شده نیم کیلو آلبالو نصف لیوان شکر پیاز بزرگ رنده شده وآب گرفته ۱عدد نمک +فلفل +زردچوبه +۲قاشق آرد نخودچی برا کوفته ریزه روغن به میزان لازم اول از همه کوفته ریزه هارو آماده میکنیم پیازونمک وفلفل وزردچوبه وارد نخودچی رو میزنیم به گوشت وخوب ورز میدیم وبعدکوفته ریزه میکنیم ویک ساعت دریخجال استراحت میدیم وسپس داخل تابه سرخ میکنیم. هسته ی آلبالو هاروجدا میکنیم روش شکر میریزیم ومیزاریم چندتاجوش بزنه وآلبالوها بپزن بعد از صافی رد میکنیم وآب وآلبالو هارو جدا میکنیم برنج رو با نمک وآبجوش میزاریم کمی بپزه وآبکش میکنیم تهدیگ رو میندازیم یه لایه برنج ویه لایه آلبالو وکوفته ریزه میریزیم ادامه میدیم تا آخر بعد روش زعفران میریزیم ومیزاریم دم وقتی پلو دم کشید وبخار کرد مقداری کره یا روغن داغ روش میدیم وبعد چند دقیقه سرو میکنیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸الهی به خواب 💫دوستـانم آرامـش، 🌸به بیداریشان آسایش، 💫به ‌زندگیشان عافیت، 🌸به ایمانشـان ثبـات، 💫به عمـرشـان عـزت، 🌸به رزقشـان برکـت، 💫وبه وجودشان سلامتی، 🌸عطا بفرما 💫شبتـون آروم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸سلام 💫صبحتون بخیر 🌸الهی امروز 💗هر چی حس خوبه 🌸خدای مهربون براتون 💫مقدرکنه 💗دلتون شاد 🌸لحظه هاتون آرام 💫وجودتون سلامت 💗زندگیتون پر از محبت باشه 🌸امروزتون قشنگ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•کیک بدون تخم مرغ🌸 (مقدار مواد برای ۱۰نفر) کرامبل: ۳/۴پیمانه(۱۵۰گرم) شکر قهوه ای ۱پیمانه(۱۲۵گرم) آرد قنادی ۲ ق غ دارچین ۱/۲پیمانه(۱۱۳گرم) کره ذوب شده . فیلینگ: دوعدد سیب مکعبی خرد شده ۲ق چ دارچین کیک : ۳پیمانه(۳۷۵گرم)آرد قنادی ۲ق چ بکینگ پودر ۱و ۱/۴پیمانه (۲۵۰گرم)شکر قهوه ای(یا سفید) ۱/۲پیمانه(۱۱۳گرم)کره ذوب شده ۲/۳پیمانه شیر که با ۱ق غ سرکه سفید ترکیب شده ۱ ق چ وانیل
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کبه 😍😋 🥔سیب زمینی آبپز : نیم کیلو (موقع آبپز کردن بهش نمک اضافه کنین که خوش طعم بشه) 🍚آرد برنج: نصف پیمانه 🧂نمک، فلفل، زردچوبه و پودر سیر : هر کدوم ۱ قاشق چایخوری 📌مواد میانی: 🍖گوشت چرخکرده: ۱۵۰ گرم 🧅پیاز: یدونه 🍅 رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری نمک و فلفل و ادویه (مث مایه ی ماکارونی درستش کردم) 📌شما می تونین قارچ ، ، پنیر و یا هر چیز دیگه که دوست دارین اضافه کنین بهش 📌آرد برنج به ترد شدن و خوشمزه شدنش خیلی کمک می کنه ، پس حذفش نکنین 😉 ‌‎‌‎‌‌‎‌‍‍‌‍‌
🍝 ✍ مواد لازم: برای یک پیرکس 9×13 سانتیمتری 2 بسته ژله هلوی 170 گرمی (کلا حدود 340 گرم میشه) 14 گرم پودر ژلاتین ویا 1ونیم قاشق غذاخوری 1 پیمانه آب جوش 1 پیمانه آب سرد حدود 397 گرم شیرعسل حدود 425 گرم هلو اسلایس شده 🌸♥️🌸♥️
الان‌بایدروبہ‌حرمت‌وایساده‌بودم دست‌به‌سینه‌میگفتم: به‌توسلام‌میدم،درمون‌دردامــی ... امادورم‌،خیــلی‌دور:)💔 ♥️ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
44.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•کیک هویج 🥕😍😋 هر چی رسپی کیک هویج تا حالا دیدی فراموش کن چون این بهترینشه😎😁 موادلازم برای قالب ۲۴ سانت: -تخم مرغ ۴ عدد -شکر ۱۸۰ گرم (یه لیوان سرخالی) -روغن مایع ۱۱۰ گرم (سه چهارم لیوان) -آرد ۲۲۵ گرم (یه لیوان کاملا پر و یه سرخالی) -هویج ۲۰۰ گرم(۲ تا متوسط) -دارچین ۱ق غ پر -بکینگ پودر ۱ق چ -پنیر ماسکارپونه ۱۰۰ گرم -خامه صورتی ۷۰ گرم -پودر قند یا پودر شکر یه قاشق(میتونید کمتر یا بیشترش کنید) 🍕🌭
خـیره‌بَرعَکس‌حَـرَم، زیرلَـب‌می‌گویـَم . . نوکرَت‌دِلـتَنگ‌اَسـت، خودِت‌کآری‌کُـن . .!💔:) ♥️ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فوت و فن شله زرد خوشمزه😋😍 مواد لازم : ۱ پیمانه برنج نیم دانه ۲ لیوان شکر ۷ لیوان آب ۵۰ گرم کره ۱/۳ خلال بادام نصف پیمانه گلاب ۱/۲ ق چ پودر هل ۱/۲ پیمانه زعفران دم کرده 🍕🌭
گذرم‌تــــابه‌در‌خـــــانه‌ات‌افتاد‌حسیـــــن خانه‌آباد‌شدم‌خانه‌ات‌آباد‌حسین💔 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گراتن سیب زمینی و قارچ😍😋 مواد لازم : ۳ عدد سیب زمینی قارچ ۷ ال ۸ عدد کمی آب لیمو کره ۲ ق غ آرد سفید ۲ ق غ شیر ۱ لیوان پنیر موزارلا به میزان لازم 🍕🌭
عشق ِ تو❤️... .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•موس شکلاتی🍫• مواد لازم: -شیر (یک و ½ پیمانه): ۳۷۵ میلی‌لیتر -خامه زده شده: ۳۰۰ میلی‌لیتر (یک و ۱/۴ پیمانه) -شکلات: ۱۵۰ گرم -شیر عسلی: ۷۵ گرم (۱/۳ پیمانه) -آب: ۶۰ میلی‌لیتر -شکر: ۴۵ گرم (۱/۴ پیمانه) -پودر کاکائو خالص: ۲۵ گرم (۴ قاشق غذاخوری) -ژلاتین: ۱۸ گرم -پودر کاکائو برای تزئین 🍕🌭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ته چین باقالی پلو با ماهیچه 𖣵𖣵𖣵𖣵𖣵𖣵𖣵𖣵𖣵𖣵𖣵𖣵𖣵𖣵𖣵𖣵𖣵𖣵𖣵 مواد لازم: ماهیچه🍖 پیاز🧅 سیر🧄 زردچوبه و زعفران💛 مواد تهچين براي حدود ٤ پيمانه برنج زرده تخم مرغ🥚 ٤ عدد ماست ملس🍶 ۴ ق س گلاب🌹 ۱ ق غ محلول زعفرون💛 ترکیب کره و روغن مایع نصف استکان🧈🥃 . درجه حرارت فر برقی حدود ۱۸۰ درجه یکساعت فرگازی حدود ۲۰۰ درجه 🍕🌭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•زیتون پرورده شمالی🫒• مواد لازم: -زیتون بدون هسته ۱ کیلو -گردو تازه ۳۰۰ گرم -سبزی های محلی چوچاق و گشنیز هرکدام یک مشت ( جایگزین نعنا و جعفری) میتونید سبزی خشک هم استفاده کنید -روغن زیتون ۲ قاشق -رب انار ترش سه قاشق -آب انار ترش غلیظ (دلخواه)۵ قاشق -گلپر ۱ قاشق چایخوری -دو حبه سیر به صورت دلخواه بهتره یک ساعت داخل یخچال بمونه🥰 🍕🌭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بریم این کنافه خوشمزه رو باهم درست کنیم یه دسر خوشمزه و در عین حال فوری😍😋 رشته کادایف ترجیحا تر ۱۰۰ گرم کره ۱۰۰ گرم زعفران دم شده به مقدار لازم پودر هل نصف ق چ خ سرشیر یا پنیر موزارلا به مقدار لازم _ مواد لازم شربت: آب یک لیوان شکر یک لیوان زعفران به مقدار لازم گلاب یک ق غ خ پودر هل (اختیاری) به مقدار لازم ___ رشته های کادایف با پنجاه گرم کره ذوب شده و زعفران و پودر هل مخلوط میکنیم و اگر رشته ها بلند بودن با قیچی خرد میکنیم.کف تابه رو با کره نرم شده مثل فیلم چرب میکنیم و نصف مواد ته ظرف فشرده کرده و بعد وسط مواد پنیر موزارلا بدون نمک یا سرشیر گذاشته پودر پسته میریزیم و مجدد رشته های کادایف میریزم و خوب فشرده میکنیم روی حرارت ملایم ترجیحا با شعله پخش کن میذاریم ، یک طرفش که خوب سرخ شد برش میگردونیم و طرف دیگه رو کمی حرارت میدیم.و در آخر شهد آماده شده رو روی کنافه میریزیم.و نوش جان (برای درست کردن شهد آب و شکر و زعفران و هل باهم مخلوط و روی حرارت قرار میدیم تا به قوام بیاد سرد شد میریزیم رو کنافه 🍕🌭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک یزدی🧁😍😋 شمام جزء اون دسته ای هستین که هنوزم خوردنِ کیک یزدی براتون خاطراتِ بچگیتونو زنده میکنه؟ برایِ درست کردنش، اینارو میخوایم: -تخم مرغ دمایِ محیط ۳ عدد -پودر هل ۱ ق چ -شکر ۱ پیمانه(۲۰۰ گرم) -ماست ساده(بدونِ آب) ۱۱۰ گرم -گلاب ۴۰ گرم -روغن مایع ۱۷۵ گرم -آرد سفید ۳۰۰ گرم -بیکینگ پودر ۱ ق س دمایِ فر گازی ۲۰۰ درجه به مدتِ تقریبی ۲۵ دقیقه. و دمای فر برقی ۱۸۰ درجه. فرتون از قبل حتما حسابی داغ باشه... 🍕🌭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوبیده ی مرغ اصفهانی😍😋 مواد لازم برای ۳ نفر: مخلوط ران و سینه مرغ ۶۰۰ گرم 🍗 دنبه ۵۰ گرم یا کره ۱۰۰ گرم 🧈 پیاز متوسط ۱ عدد 🧅 ‌فلفل کاپی یا دلمه‌ای قرمز ۱ عدد متوسط 🫑 جعفری یک مشت ☘️ نمک ۲ ق چ سر خالی 🧂 فلفل پول بیبر ۱ ق چ 🌶️ . ‼️نکته‼️ میتونید همه مواد رو با هم ۲ بار چرخ کنید و بزارید ۲ ساعت استراحت کنه و بعد به سیخ بکشید. ‼️نکته‼️ حرارت منقل باید متوسط رو به پایین باشه که مغز پخت بشه وگرنه روی کباب خیلی سریع میسوزه. 🍕🌭 🍕🌭