eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16هزار دنبال‌کننده
24.2هزار عکس
18.7هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ببین من چیزی نمیگم حتی با دیدن ویدئو آب دهنم راه میوفته🤤 مواد لازم : لواشک شاه توت و کیوی سن‌ایچ آلبالو قره قروت زرشک 🥝🍒
جهت ایده باماهمراه باشید ❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این روش سوهان درست کن به دندونات نمیچسبه و شکرش هم نمیسوزه 🥰😍 چیا لازم داریم🤗 ✅شکر نصف لیوان ✅کنجد بو داده نصف لیوان ✅عسل یک قاشق غذاخوری ✅کره یک قاشق غذاخوری ✅آب معمولی یک قاشق غذاخوری ✅خلال پسته یا بادام به میزان دلخواه نکته❌ حتما همه مواد به جز کنجد روی حرارت ملایم بزارید و اصلا با قاشق هم نزنید فقط مثل کلیپ دسته تابه رو بگیرید و این مدل هم بزنید بعد از اینکه رنگ مواد قهوه ای شد با قاشق کمی هم بزنید تا ذرات شکر به خوبی حل شود بعد سریع کنجد را اضافه کرده و هم بزنید و روی یک فویل پهن کنید و مواد رو تخت کنید بعد خلال پسته و بادام اگر دوست داشتید بریزید کمی فشار دهید تا به مواد بچسبد بعد با چاقو برش دهید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیک‌ بیسکوییت دلبر😋 مواد لازم : موز ۱عدد بستنی شکلاتی ۵ اسکوپ شیر ۱ پیمانه فندوق و گردو به مقدار لازم بیسکوییت کرم دار ♥️🌸♥️🌸♥️🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیک‌ بیسکوییت دلبر😋 مواد لازم : موز ۱عدد بستنی شکلاتی ۵ اسکوپ شیر ۱ پیمانه فندوق و گردو به مقدار لازم بیسکوییت کرم دار ♥️🌸♥️🌸♥️🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧ مواد لازم: 500گرم سینه مرغ🍗 نمک و فلفل و آویشن🌶🧂🌱 تخم مرغ ۱عدد🥚 آرد سوخاری🍘 پنیر پیتزا🧀 برای روی آن: کالباس پنیر 🥓 گوجه و پیاز و زیتون 🍅🧅🫒
خوشبختی و آرامش را نجو که هرگز نخواهی یافت خوشبختی و آرامش همین لحظه توست لحظه ای که دنیا را با عمق بیشتری نگاه کردی آنگاه در می‌یابی که الان همه چیز در وجود خودم هست تنها کافی است عمیقا شاهد زندگی باشی عصرتــون بخیر ودلتون شاد💐 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم برای کرم ۵۰۰ گرم شیر (۲ و نیم لیوان) ۲۴۰ گرم شکر (۱ لیوان) ۱۲۰ گرم آرد (۱ لیوان سرخالی ) ۱۰ گرم کره (تقریبا ۱ ق غ) گلاب ۲ ق غ وانیل یا هل ۱/۲ ق چ غلظت کرم خیلی مهمه اگه خیلی رقیق باشه جذب خمیر میشه و هیچی ازش نمیمونه اگه خیلیی هم سفت باشه از قیف بیرون نمیاد پس حواستون باشه مثل توی فیلم بشه که به سختی از لیسک میریزه پایین مواد خمیر ۲ عدد تخم مرغ ۶۰ گرم شکر ( ۳ ق غ پر) ۶۰ گرم روغن مایع(۱/۴ لیوان) ۴۰۰ گرم آرد (تقریبا ۲ نیم لیوان) ۶۰ گرم شیر یا اب (۲/۳ لیوان)نصفشو برای مخلوط کردن با مخمر استفاده کنین ۱۷۰ گرم روغن مارگارین ۱ ق غ مخمر ۱/۲ ق چ نمک ۱/۲ ق چ وانیل ۱ ق غ شکر ۱ ق غ ارد (برای مخلوط کردن با مخمر) روغن مارگارین نقش خیلیی مهمی تو این شیرینی داره اگه میخواین کیفیتش عالی باشه از پیج لوازم قنادی که تگ کردم اصلشو بگیرین اگرم نخواستین که همون مارگارین های شرکتی استفاده کنین برای رومال (زرده تخم مرغ+زعفرون +شیر) کنجد و پودر قند دلخواه استراحت اولیه ۵ دقیقه استراحت دوم با روی پوشیده حدود۳۰ تا ۴۵ دقیقه دمای فر گازی ۱۸۰ درجه حدودا ۳۰ تا ۳۵ دقیقه دمای فر های گازی و تستر و سولاردم ۱۶۰ درجه حدودا ۳۵ دقیقه توی تابه هم میشه درست کرد با حرارت کم و شعله پخش کن حدود ۴۵ دقیقه یا توی فر دست ساز همه ی موارد از قبل گرم بشن👆
یه کیک نسبتا مرطوب با کرم محلبی و یا به نوعی پودینگ خوشمزه . کیک ماگما اصالت ترکیه داره و تلفیق کیک شکلاتی با محلبی هستش ، بافت نرم و مخملی داره و بعد از برش ظاهر زیبایی پیدا می کنه و شبیه ماگما میشه🤗 . برای کیک تخم مرغ ۳ عدد شکر ۲۱۰ گرم (۱ لیوان) روغن مایع ۱۲۰ گرم (نصف لیوان) شیر ۱۲۰ گرم (نصف لیوان) آرد سفید ۳۰۰ گرم (۲ لیوان) بیکینگ پودر ۵ گرم (۱ ق م) وانیل ۱/۴ ق چ پودر کاکائو ۲ ق غ برای کرم کیک (محلبی) شیر ۴ لیوان شکر ۱۰۰ گرم (حدود نصف لیوان) آرد سفید ۳۰ گرم (حدود ۲ ق غ) نشاسته ذرت ۶۰ گرم (حدود ۴ ق غ) گلاب ۲ ق غ کره ۱ ق غ وانیل ۱/۴ ق چ در ابتدا محلبی رو درست کردم . شیر و شکر و آرد سفید و نشاسته رو با هم مخلوط کردم و روی حرارت ملایم قرار دادم و مرتبا هم زدم تا به غلظت برسه . آخر کار کره و گلاب و وانیل رو ریختم و بعد از حرارت برداشتم . روی کرم رو پوشوندم که رویه نبنده . برای کیک تخم مرغ و شکر رو با همزن ۳ تا ۴ دقیقه زدم . وانیل ریختم و بعد روغن مایع رو ریختم و کمی هم زدم و بعد شیر ریختم و کمی زدم . آرد سفید و پودر کاکائو و بیکینگ پودر رو با هم مخلوط کردم و سه بار الک کردم . کم کم داخل مواد ریختم و ترکیب کردم . قالب من ۲۳ سانت هست ، مایه کیک رو ریختم . از وسط مواد کیک شروع کردم به ریختن کرم محلبی و بعد در فر که از یک ربع قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه ، ۴۰ تا ۵۰ دقیقه قرار دادم . از فر که خارج کردم ، خنک شد از قالب خارج کردگ و به آهستگی بلند کردم و در یخچال نزدیک ۵ ساعتی قرار دادم تا بمونه و کرم هم سفت بشه ‌ برای رویه گاناش درست کردم
🕊 به خراسان ببری یا نبری حرفی نیست تو نگیر از منِ دلخسته رضا گفتن را
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این شیرینی پرتقالی توی دهن آب میشه🤤 از عطر و بوی معرکش هم که نگم براتون 😋 سیوش کن و بزن بریم درستش کنیم . مواد لازم برای شیرینی پرتقالی 🍊 : کره همدمای محیط ۸۰ گرم پودر قند ۲۵ گرم آب پرتقال ۲ قاشق چایخوری رنده پوست پرتقال ۱/۲ قاشق چایخوری وانیل ۱/۸ قاشق چای خوری آرد سه صفر ۱۰۰ گرم نشاسته ذرت ۲۵ گرم بکینگ پودر ۱/۴ قاشق چای خوری نمک ۱ پنس کمی شکلات برای تزئین . ✅طرز تهیه توی ویدیو کاملا واضحه فقط چند تا نکته : . 👈موقع رنده کردن پوست پرتقال حواستون باشه که قسمت های سفیدش رو نگیرین وگرنه شیرینیتون یکم تهش تلخی میزنه . . 👈به جای پوست پرتقال میتونین از لیمو هم استفاده کنین 😊 . 👈 آرد رو کنترلی اضافه کنین تا خمیر مثل ویدیو بشه . کم بریزین شیرینی وا می‌ره و زیاد هم بریزین شیرینی سفت و خشک میشه . . 👈 در فر گازی از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت حدودی ۱۵ دقیقه . فر برقی ۱۶۰ درجه توستر و سولاردوم ۱۵۰ درجه ( درجه حرارت و مدت زمان کاملا حدودیه و بستگی به قلق فر خودتون داره ) وقتی شیرینی از روی کاغذ روغنی جدا شد یعنی پخته . .
💌 من‌حسابم‌زِهمہ‌مردم‌این‌شهرجداست من‌امیدم‌بہ‌خدا،بعدِخداهم‌بہ‌خداست :)🌸! .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این شیرینی پرتقالی توی دهن آب میشه🤤 از عطر و بوی معرکش هم که نگم براتون 😋 سیوش کن و بزن بریم درستش کنیم . مواد لازم برای شیرینی پرتقالی 🍊 : کره همدمای محیط ۸۰ گرم پودر قند ۲۵ گرم آب پرتقال ۲ قاشق چایخوری رنده پوست پرتقال ۱/۲ قاشق چایخوری وانیل ۱/۸ قاشق چای خوری آرد سه صفر ۱۰۰ گرم نشاسته ذرت ۲۵ گرم بکینگ پودر ۱/۴ قاشق چای خوری نمک ۱ پنس کمی شکلات برای تزئین . ✅طرز تهیه توی ویدیو کاملا واضحه فقط چند تا نکته : . 👈موقع رنده کردن پوست پرتقال حواستون باشه که قسمت های سفیدش رو نگیرین وگرنه شیرینیتون یکم تهش تلخی میزنه . . 👈به جای پوست پرتقال میتونین از لیمو هم استفاده کنین 😊 . 👈 آرد رو کنترلی اضافه کنین تا خمیر مثل ویدیو بشه . کم بریزین شیرینی وا می‌ره و زیاد هم بریزین شیرینی سفت و خشک میشه . . 👈 در فر گازی از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت حدودی ۱۵ دقیقه . فر برقی ۱۶۰ درجه توستر و سولاردوم ۱۵۰ درجه ( درجه حرارت و مدت زمان کاملا حدودیه و بستگی به قلق فر خودتون داره ) وقتی شیرینی از روی کاغذ روغنی جدا شد یعنی پخته . .
🕊 ‹ا‌زبچگی‌در‌حرم‌ت‌بزرگ‌شده‌ام؛ اۍ‌شاه‌خراسان:))› .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⁣ شیک و لاکچری 🌺 ⁣ تخم مرغ ۳عدد، شکر ۹۰گرم⁣، آرد ۹۰گرم⁣، شیر ۳۰میلی⁣، روغن ۲۰گرم، وانیل نصف ق.چ⁣ 🔴 زرده و سفیده رو جدا و سفیده ها رو با شکر هم میزنیم تا پفکی بشه یکی یکی زرده ها رو اضافه و هم میزنیم. آرد الک شده رو اضافه و با همزن می زنیم شیر، روغن و وانیل رو با هم مخلوط میکنیم ۲ق.غ ازمایع کیک رو به مخلوط شیر و روغن اضافه و هم میزنیم. به مایع کیک اضافه و هم میزنیم تو قالب ریخته در فر 180 درجه ازقبل گرم شده ۳۰ تا ۳۵ دقیقه می پزیم ⁣ ⁣ شیر ۷۵میلی⁣، ژلاتین ۱۰ گرم⁣، آب پرتقال ۱۵۰ میلی⁣، خامه صبحانه ۱۸۰ میلی⁣، شکر ۵۰ گرم⁣ خامه و شکر رو با همزن میزنیم تا کمی فرم بگیره شیر و ژلاتین رو با هم مخلوط و میذاریم روی بخار کتری تا حل بشه بعد برداشته و آب پرتقال رو اضافه و به خامه اضافه میکنیم و مخلوط می کنیم ⁣ ⁣ ژله پرتقال ۱ بسته، آبجوش ۱/۵لیوان⁣، بستنی آب شده ۱ق.غ⁣ پودر ژله و 1 ونیم لیوان آبجوش رو هم میزنیم ژلاتین حل بشه وقتی خنک شد بستنی رو اضافه و توظرف میریزیم. میذاریم یخچال تا ببنده⁣ در رینگ‌ متحرک به ترتیب، کیک، ژله و موس میریزیم، میذاریم یخچال تا ببنده ‌┄┅┄┅✽💕♥️💕✽┅┄┅┄
🕊 از برکت عشق پسرحضرت موسی است درسینه اگر قلب، چنین در ضربان است.💕
🌯 😋 ▫️ فیله مرغ ▫️پیاز نگینی شده ▫️سیر له شده ▫️ قارچ اسلایس شده ▫️آب لیمو ▫️ زنجبیل ▫️ فلفل دلمه ای کوچک خورد شده ▫️خیار شور ▫️گوجه فرنگی ▫️ کاهو ▫️ ذرت 🔸 فلفل دلمه ای، پیاز، سیر، کمی نمک و فلفل سیاه، یک چهارم ق چ پودر زنجبیل و یک چهارم ق چ آب لیمو ترش را لا هم مخلوط کرده بعد سینه ی مرغ را درون آن بریرید و به مدت ۲ ساعت در یخچال بزارید تا طعم دار بشه🤩 سپس با روغن زیتون در تابه تفت بدهید وقتی یک طرف آن سرخ شد قارچ رو به طرف دیگه بچیبونید و سپس برگردونید تا مرغ مزه قارچ را بگیرد ‌┄┅┄┅✽💕♥️💕✽┅┄┅┄
هدایت شده از خانومانه ⭐
🕊 ش‍‌عروشاعر‍ی‌کہ‌بلدنیستم! اما‌دلتنگِ‌کربلابودن‌‍‍‌ر‍ا.. خوب‌استادم :)💔 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ .
⁦⬇️⁩ ترکیه ⬇️⁩ . ⁦⏺️⁩موادلازم . ⁦✔️⁩شیر 1 لیتر ⁦✔️⁩شکر 11 ق غ ⁦✔️⁩رنگ خوراکی نوک ق چ ✔️⁩ آرد سمولینا 10 ق غ ⁦✔️⁩کره 25 گرم⁦✔️⁩ پودر نارگیل 1 الی 1,5 پ . . ⁦⏺️⁩طرزتهیه . شیر و شکر و رنگ خوراکی و آرد سمولینا و کره رو باهمزن مخلوط کنید روی حرارت ملایم بذارید مدام هم بزنید تا غلیظ شود پنج دقیقه کنار بذارید تا از حالت داغی بیافتد و گاهی اوقات هم هم بزنید و مقداری از موادتون بردارید گلوله کنید و در پودر نارگیل بغلتانید و وسطش رو با نوک انگشتتون فشار دهید و پودر پسته بپاشید و سرو کنید نوش جان ‌┄┅┄┅✽💕♥️💕✽┅┄┅┄