#کیک_قهوه:
تخم مرغ ۴ تا
شیر نصف لیوان
روغن مایع نصف لیوان
قهوه نصف لیوان (میتونین ۱ قاشق مربا خوری پودر قهوه رو تو نصف لیوان آب دم کنیدیا قهوه فوری استفاده کنید)
آرد دو و نیم لیوان
بکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری
وانیل نوک قاشق چایخوری
شکر ۱ و نیم لیوان
پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری
قهوه رو دم کنید یا فوری درست کنید و بذارید کنار تا خنک شه.
تخم مرغ هارو با شکر و وانیل با دور تند همزن پنج دقیقه بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشه.
حالا روغن و قهوه و شیر رو اضافه کنید و مخلوط کنید.
آرد و بکینگ پودر و پودر کاکائو رو سه بار الک کنید و تو چند مرحله اضافه کنید.هربار با قاشق یا لیسک دورانی هم بزنید تا مایع کیکتون یکدست بشه.
قالب رو با روغن جدا کننده(مخلوطِ ۱ قاشق غذاخوری آرد و نصف قاشق غذاخوری روغن جامد) چرب کنید و کیک رو بریزید داخلش.
تو فری که از قبل یکربع با دمای ۱۸۰ گرم کردین قالب رو بذارید به مدت ۴۵ دقیقه
14.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#باسلوق_گردویی😍😋
نشاسته گل نصف لیوان
آب سرد یک لیوان
گلاب نصف لیوان
هل ساییده نصف ق چ
شکر دو سوم لیوان
پودر ژلاتین یک ق غ سرپر +یکچهارم لیوان آب
گلوکز یک ق غ سرپر
جوهر لیمو نوک ق چ
روغن مایع چهار ق غ
اول ژلاتین و آب سرد رو مخلوط میکنیم کنار می زاریم
ابتدا نصف لیوان آب رو با نشاسته مخلوط اجازه میدیم حل بشه
باقی آب و شکر و گلاب و جوهر لیمو رو مخلوط روی حرارت میزلریم تا شکر حل بشه وقتی کمی قل زد نشاسته حل شده رو اضافه میکنیم و حرارت رو کممیکنیم با همزن دستی مرتب هم میزنیم یکم غلظت گرفت ژلاتین رو که با آب مخلوط کرده بودیم اضافه میکنیم و هم میزنیم
تا کامل حل بشه مرتب هم میزنیم وقتی مایه باسلوق غلیظ شد و از دیواره ها جدا شد بهش گلوکز و هل و روغن مایع رو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم
تو فیلم گذاشتم غلظت نهایی باید چقدر بشه وقتی کامل اومد وسط ظرف کافیه خیلی هم سفت نشه
خاموش کنید بزارید چند دقیقه بمونه از داغی بیفته
#پاستیل_خونگی
طعم این پاستیل عالیه بشرطی که نکات واندازه ها رو رعایت کنید ☺
یک بسته ژله(هر طعمی که دوست دارید)
نصف لیوان آب سرد
دو قاشق پودر ژلاتین
دوقاشق گلوکز
سعی کنید از کاسه استیل استفاده کنید
پودرژله،اب،پودرژلاتین،گلوکز رو با هم مخلوط کنید وبزارید در کتری(آب کتری در حال جوش باشه) آروم بزنید حدود پانزده تا بیست دقیقه کمی حوصله به خرج دهید تا کیفیت کارتون عالی بشه کف ژله رو با قاشق بگیرید وقتی که کاملا روان شد بریزید تو قالب من قالب رو چرب نکردم چون پاستیل سفته به راحتی جدا میشه
وقتی ریختید تو قالب بزارید یخچال به مدت هشت ساعت بعدا از قالب جدا کنید ابتدا کمی چسبندگی داره ولی یک شب بمونه چسپندگیش از بین میره کشدار وخوشمزه میشه تو ظرف در دار بریزید وبزارید یخچال
میخواید تو نی بریزید یک سر نی رو تا کنید با چسب ویا سنجاق ببندید حتما چند قطره روغن مایع بریزید تو نی بچرخونید تا همه جای نی به روغن اغشته بشه سپس برگردونید چند دقیقه تا روغن اضافیش خارج بشه از مایه پاستیل بریزید وبزارید یخچال به مدت ۸ ساعت تا سفت بشه
سپس با وردنه ازته نی بهش فشار بیارید پاستیل از نی خارج میشه به همین راحتی😍
عزیزان آگه دوست دارید شیرین باشه یکی دو قاشق شکر بریزید من شکر نزدم بخاطر داشتن گلوکز شیرینه
دوست دارید ژله تون شفاف باشه کف اونو کاملا بگیرید من کاملا نگرفتم خواستم رنگش کمی مات باشه
بدونه گلوکز هم میشه منتهی اون حالت انسجام وکشدار بودن رو نداره و نقل ژله سفت میمونه
امیدوارم بتونید ازش استفاده کنید راحت وخوشمزس واسه دلبنداتون بدونه مواد نگه دارنده👌
8.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹با رعایت نکاتی که تو ویدئو گفتم می تونید نان رولت های نرم و لطیف به سبک قنادی داشته باشید که موقع رول کردن خرد نشه.
.
🔸با این مقدار مواد تقریبا نیم کیلو رولت خواهید داشت.
🔹حتما ویدیو رو با دقت ببینید، نکات کپشن هم بخونید و شروع کنید به درست کردن رولت.
.
🔹منتظر عکس رولت هاتون برای روز پدر هستم.
.
📌مواد لازم:
✔️آرد ۱۰۰ گرم
شکر ۸۰ گرم (۴۰ گرم برای سفیده و ۴۰ گرم برای زرده)
نشاسته ذرت ۱۵ گرم
بکینگ پودر یک چهارم ق چ
تخم مرغ ۲۴۰ گرم(۴ عدد تخم مرغ ۶۰ گرمی)
عسل یک ق س
آبجوش ۳ ق س
وانیل مایع دو الی سه قطره(پودر وانیل یک چهارم ق چ)
.
اندازه سینی: سی در بیست و دو
📌نکته مهم 👇🏻📌
✔️دمای فر ۲۲۰ درجه با فر برقی (المنت بالا و پایین همزمان) طبقه وسط ، مدت زمان پخت ۵ الی ۷ دقیقه
✔️دمای فر گازی
۲۲۰ درجه طبقه بالا و زمان پخت ۷ الی ۱۰ دقیقه(اگر دیدید رولت پخته و روش رنگ نگرفته حدود یک الی دو دقیقه شعله بالا فر و روشن کنید و بالا سرش باشید که زود رنگ میگیره (حواستون نباشه میسوزه)
✔️حتما داخل سینی کاغذذ روغنی بندازید
✔️حتما حتما حتما فر رو از ده دقیقه قبل روشن کنید.
✔️حتما مرحله هم زدن شکر ، زرده و عسل رو، مدت زمان گفته شده در ویدئو رو رعایت کنید و حتما موقع هم زدن زرده و شکر چند بار کاسه رو دورگیری کنید که در نهایت رولت بوی زهم تخم مرغ نده
✔️بعد از خامه کشی که رول کردید حدود یکساعت انتقال بدید فریزر و بعد برش بزنید که برش ها منظم تر باشه و بعد انتقال بدین داخل یخچال
11.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
(مواد لازم)
۵ عدد تخم مرغ
۲۴۰ گرم شکر
۲۵۰ گرم آرد
۱۲۰ میلی لیتر شیر
یک چایخوری بیکینگ پودر
یک چایخوری وانیل
نصف چایخوری نمک
۴۰۰ گرم خامه قنادی
توت فرنگی و شکلات چیپسی وپودر نارگیل به دلخواه
(طرز تهیه)
ابتدا آرد و نمک و بیکینگ پودر و ترکیب کنید
سفیده ها و زرده و جدا کرده(حواستون باش اصلا زرده قاطی سفیده نشه اصلااااااا)
به هر یک نصف شکر و اضافه کرده و سفیده هارو انقدر بزنید تا به حالت نوک قله ای برسید و بذارید یخچال
زرده هارو با شکر ۵،۶ دقیقه بزنید تا کرم رنگ بشه و وانیل و شیر و اضافه کنید و مخلوط کنید و مخلوط آردی هم اضافه کنید و الک کنید و سفیده هارو تو سه مرحله اضافه کنید با لیسک دورانی مخلوط کنید این مقدار مواد برای قالب۲۴ مناسبه اگر بخواید میتونید مثل من تو قالب ۱۶ درست کنید ولی مقدار همه مواد و نصف کنید و داخل قالب بریزید و برای ۴۰،۴۵ دقیقه بذارید فر ۱۷۵ درجه
بعد سرد شدنم برش بزنید و مطابق ویدئو بقیه مراحل و انجام بدید😍❤️
8.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پاناکوتا یه دسر ایتالیایی که طعمشم عااالیه😍
مواد لازم:
شیر۳لیوان
پودر ژلاتین۳ قاشق غذاخوری
شکر۱۲ قاشق غذاخوری
خامه صبحانه۱ عدد
ژله آلورا ۱ عدد
آبجوش۱ لیوان
توت فرنگی و موز به اندازه
🌼طرز تهیه:
🍃یک بسته ژله آلورا رو با یک لیوان آب جوش مخلوط میکنیم و روی بخار کتری بنماری میکنیم تا شفاف بشه...
🍃میذاریم از داغی بیوفته و یه کوچولو ازش میریزیم تو قالبی که چربش کردیم و کج گذاشتیم و میذاریم تو یخچال...
🍃وقتی نیم بند شد توت فرنگی رو روش میچینیم و دوباره ژله ی آلورا تا سطح توت فرنگی ها میریزیم و میذاریم تو یخچال....
🍃برای درست کردن پاناکوتا اول شیر و شکر و ژلاتین بنماری شده رو با هم مخلوط میکنیم و روی حرارت میذاریم...
( برای ژلاتین : پودر ژلاتین رو با نصف لیوان آب سرد مخلوط میکنیم و دو دقیقه بعد روی بخار کتری بنماریش میکنیم تا مثل عسل شفاف و رقیق بشه و میذاریم از داغی بیوفته حتماااا بعد به شیر اضافه میکنیم)
🍃هم میزنیم تا مواد مخلوط بشن اما شیر به هیچ وجه نباید بجوشه ،کمی که شیر گرم شد یکم ازش به خامه اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم و خامه رو کامل به شیر اضافه میکنیم و هم میزنیم...
🍃کمی که مخلوط شد از روی حرارت برمیداریم و اگر خامه کامل حل نشده بود با میکسر یا گوشت کوب یا مخلوط کن کامل مخلوط میکنیم تا مواد یکدست بشه...
🍃حالا از پاناکوتا روی توت فرنگی ها میریزیم و میذاریم تو یخچال تا نیم بند بشه...
🍃برای اون طرف قالب اول کمی ژله آلورا میریزیم،نیم بند که شد موز رو میچینیم و بعدش دوباره تا سطح موز ها ژله آلورا میریزیم و میذاریم تا نیم بند بشه ...
7.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#نوشیدنی
#اسموتی_هندوانه خیلی خوشمزه است و نوشیدنی خنک و مناسب این فصل
🌹موادلازم
🌹هندوانه
🌹تخم شربتی
🌹عسل و شکر به دلخواه
🌹آب لیمو
🌹یخ
🌹برگ نعناع برای تزئین
🌺طرز تهیه
تخم شربتی را در آب داغ ده دقیقه گذاشته تا باز شود،هندوانه هسته گرفته را به همراه یخ در مخلوط کن ریخته اگر دوست داشتین میتونین شکر یا عسل هم اضافه کنید. کامل که یکدست شد تخم شربتی را اضافه کرده ۳ثانیه در حد مخلوط شدن زده و آب لیمو را اضافه کرده و نوش جان کنید
#دمی_گوجه 🍅🍚
● ابتدا یک عدد پیاز بزرگ رو نگینی خرد کنید و تفت بدید، بعد زردچوبه و نمک بریزید. سه عدد سیب زمینی رو نگینی خرد کنید و دو سومشو داخل پیاز بریزید و بقیه رو نگه دارید برای ته دیگ. سیب زمینی رو خوب تفت بدید. یک قاشق رب گوجه بریزید و با هم مخلوط کنید.
سه عدد گوجه فرنگی رو داخل غذاساز یا مخلوط کن خوب پوره کنید. و بعد داخل مواد بریزید. خوب مخلوط کنید. بذارید کمی بجوشه تا خامی گوجه گرفته بشه.
● بعد دو و نیم پیمانه برنج خیس خورده رو بهش اضافه کنید و هم بزنید.
اجازه بدید برنج نیم پز بشه. اگه گوجه خیلی آب نداشت نصف لیوان بهش آب اضافه کنید.
داخل ظرف نچسبی روغن و زردچوبه و نمک بریزید. و بعد سیب زمینی هایی که نگه داشته بودیم رو کف قابلمه پهن کنید.
● وقتی که آب برنج تا حدودی کشیده شد، روی سیب زمینیها بریزید. و خوب سطحشو صاف کنید. و دم کنی بذارید تا یک ساعتی دم بکشه.اگه برنجتون خشک بود کمی آب بریزید.
بعد داخل ظرف سرو برگردونید و نوش جان کنید
#كوفته_كباب_ترکی
گوشت چرخ كرده (500 گرم) ، را با يك عدد پياز بزرگ رنده شده مقداري دارچين مقداري زرد چوبه نمك فلفل ، نصف ليوان جعفري خرد شده و سه عدد نون تست كه دورش رو گرفتيم خوب ورز مي ديم و مخلوط مي كنيم بعد به هر صورت كه مايل بودين در آورده و سرخ مي كنيم
براي سس هم يك عدد پياز رو نگيني خرد كرده در كمي روغن زيتون تفت ميديم سه تا گوجه فرنگي رو پوست گرفته نگيني مي كنيم و اضافه مي كنيم كمي شكر كمي نمك كمي فلفل و كمي سركه اضافه مي كنيم و ميذاريم كه غليظ بشه
پلو هم رشته پلو
روی کباب ها هم ، ماست یونانی و پولبیبر(فلفل پرک ترکی) هست
🌸♥️🌸♥️🌸♥️🌸