eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.1هزار دنبال‌کننده
24.8هزار عکس
19.6هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸✨خدایا جهان پادشاهی تو راست ⚪️✨ز ما خدمت آید خدائی تو راست 🌸✨پناه بلندی و پستی توئی ⚪️✨همه نیستند آنچه هستی توئی 🌸✨همه آفریدست بالا و پست ⚪️✨توئی آفرینندهٔ هر چه هست 🌸✨بسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ ⚪️✨الـــهــی بــه امــیــد تـــو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 سـلام 🍃 صبحتون پر خیر و برکت 🌸 امیـدوارم 🍃سهمِ امروزتون از زندگی: 🌸سلامتی ، شادی، آرمش 🍃رضایت و نگاه لطف خدا باشه 🌸امیدوارم حال دلتون خوب و 🍃زندگیتون غرق در خوشبختی باشه دوشنبه تون سرشاراز موفقیت🌸 ‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍
هدایت شده از تبلیغات دلداده
❌ فاجعه در مورد رضا گلزار بعد عروسیش 😰😳😱 ⭕️ بیچاره اونیکه زن این آدم شده 😡 ⭕️ چرا اینجوری میکنن با زندگیش ؟؟😳😳 🗞 جزئیات خبر تکمیلی😱 👇🏻 https://eitaa.com/joinchat/2787246158C523e1f1adb https://eitaa.com/joinchat/2787246158C523e1f1adb 📛🎥خودت ببین چی شده 😒☝️🏼
دیزاین سالاد الویه .
هدایت شده از خانومانه ⭐
💌 میزنم پر به هوای حرم و می‌گویم سربلندم که شدم عاشق درگاه شما... 🕊
نکته آشپزی 🔴مناسبترین زمان برای تهیه سبزی قورمه اوایل بهار، اخر تابستون ، اوایل پاییز و بخصوص اسفند ماهه دوکیلو جعفری دوکیلو تره نیم کیلو شنبلیله( فقط برگاشو استفاده کنید ) ۲۵۰ گرم گشنیز کمی برگ اسفناج سبزی بشورید و آبش رفت سبزی خرد کنید دقت کنید زیادی نباید ریز بشه روی حرارت متوسط میزارم تا آبش کشیده بشه سپس بهش روغن کافی اضافه کنیدو بذارید سبزی با حرارت ملایم سرخ بشه ،مقدار سرخ شدنش هم دست خودتونه وقتی هم سرد شد بسته بندی و سپس فریز کنید .
شامی فلفل کبابی گوشت چرخ شده پیاز رنده شده یک عدد فلفل کبابی یکی دو عدد خیلی ریز خورد شده تخم مرغ یک عدد نمک، فلفل سیاه، زردچوبه سماق نصف قاشق غذاخوری فلفل ها رو روی شعله ی گاز کباب کنید و ریز خورد کنید حالا همه مواد رو با هم مخلوط کنید و کمی ورز بدین و مثل کتلت تو دستتون شکل بدین و داخل روغن داغ دو طرفش رو سرخ کنید و از تابه بردارین حالا دو قاشق رب گوجه رو داخل همون روغن تفت بدین حدودا دو لیوان آب جوش اضافه کنید سپس شامی ها رو داخل سس گذاشته، کمی آبلیمو، نمک و فلفل بزنید و اجازه بدید نیم ساعت روی شعله بمونه تا جا بیفته ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
🏴 شهادت مظلومانه جوان‌ترين شمع هدايت، مظهر جود و سخا و علم و معرفت، امام جواد عليه‌السلام تسليت باد. .
🍲 😋 گوشت گوسفندی رو با پیاز ریز خرد شده و چند حبه سیر و زردچوبه و فلفل تفت میدیم و کمی آب میریزیم و میزاریم بپزه.برای سبزی خورشت از نعنا و جعفری و مقداری از برگهای تازه و جوان کرفس استفاده میکنیم و سبزی ها را سرخ میکنیم نسبت نعنا به جعفری بایستی کمتر باشه چون اگه نعناش زیاد باشه تلخ میشه ساقه های ترد کرفس خرد کرده و در کمی کره یا هر روغنی که دوست دارین تفت بدین و در اواسط پخت به خورشت اضافه میکنیم .چون اگر از ابتدا اضافه کنیم ساقه های کرفس له میشن و شکل جالبی پیدا نمیکنن. در نهایت نمک خورشت رو میزنم و برای چاشنی خورشت از چند تا پر لیمو خشک پاک شده و آبلیمو یا آبغوره استفاده میکنم . من اصلا رب نمیزنم ولی از زعفرون استفاده میکنم که خیلی خوشرنگ و عااااالی میشه. برای به روغن افتادن خورشت هاتون هم اول اینکه تنگاب بگیرید خورشت هاتون رو یعنی از اول آب زیادی نریزید و با شعله سوزنی و ریز جوش بزارید سر صبر بپزه.دوم اینکه خورشت هاتون رو هم نزنید بلکه با قاشق به صورت ضربه ای هم بزنید که روغنی که پس داده دوباره جذب نشه
چندتانکات کلیدی وعالی بگم که یک سالادخوشمزه درست کنی ✅وامانکات مهم: 💜چاشنی سالادمثل نمک،آبلیمویاسرکه یاآبغوره راباید تکه یخ کوچک بریزیدداخل شیشه ودرشوببندید+روغن زیتون خوب تکون بدید تاحل بشه بعدیخ رادربیارید. 💜سبزیجات سالاد رابریزیدداخل یک کیسه پلاستیکی بعدچاشنی رابریزیدداخل کیسه روی سبزیجات وخوب تکون بدید تاکاهووسبزیجات سالاد خوب به چاشنی آغشته بشه. 💜پوست خیارراکامل نگیرید راه راه باپوست کن برش بدید هم خوشگلتره هم خوشمزه تر. 💜یک حبه سیرراپوست کنیدنصف کنید قبل ازدرست کردن سالاد بمالیدبه کف ظرف سالاد عطرفوق العاده ای میگیره. 💜سس سالاد راباچنگال هم بزنیدتایکدست وگلوله نشه. 💜یکم آرد راتفت بدید تومقدارکمی ازآب حل کنید کم کم ب سس سالاد اضافه کنید هم سس خوشرنگ ترمیشه هم غلیظ تر. ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
... برای نیمه زیرین این ژله های زیبا نیمی از پودر ژله رو با نیم لیوان آب جوش حل میکنیم و نیم لیوان شیر سرد بجای آب سرد اضافه میکنیم و نیمی از جام رو پر میکنیم میزاریم توی یخچال ۳ ساعت طول میکشه تا ببنده بعدش نیم دیگه پودر ژله رو بصورت ساده یعنی نیم لیوان آب جوش نیم لیوان آب سرد درست میکنیم سطح زیرین که بست از یخچال بیرون میاریم و ژله ساده رو اضافه میکنیم باز میزاریم توی یخچال بعد که بست روشونو با میوه های دلخواه تزیین میکنیم 🍓🍷 .
مواد لازم: 🔺آرد : ۱و ۴/۱ پیمانه 🔺شکر : نیم لیوان ( ۱۰۰ گرم ) 🔺تخم مرغ : ۱ عدد 🔺وانیل : یک قاشق مربا خوری 🔺نمک : یک قاشق مربا خوری 🔺شیر : یک لیوان و نیم 🔺کره : ۴ تا ۵ قاشق سوپ خوری 🔺بیکینگ پودر : یک قاشق مربا خوری 🔺پودر کاکائو : ۴ قاشق غذا خوری یا ۲۵ گرم 🔺خامه پاستوریزه : به میزان لازم 🔹️طرز تهیه: آرد، بیکینگ پودر، پودر کاکائو، نمک و شکر را باهم مخلوط می کنیم و هم می زنیم. درظرفی جداگانه کره، شیر و تخم مرغ را خوب هم می زنیم.سپس مواد خشکی که اول آماده کردیم و اضافه میکنیم و هم میزنیم و در روغن داغ سرخ میکنیم.روی پنکیک را میتوانید با عسل،خامه،نوتلا،توت فرنگی یا تمشک تزیین کنی