فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
موکتل خنک،با گوجه سبز
𖣔𖣔𖣔𖣔𖣔𖣔𖣔𖣔𖣔𖣔𖣔𖣔𖣔𖣔
مواد لازم:
گوجه سبز🤤
لیمو سنگی 🍋
سیروپ لیمو 🍹
آب 💧
يخ 🧊
سون آپ یا اسپرایت 🍾
ميتونيد از سیروپ لمون رنچو هم استفاده کنید
اگه يخ پودری بريزيد توی نوشيدني تون بهتره
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
عزیزای دلم سلام 😍
الان که فصل انجیر هست حتما این کیک خوشمزه رو درست کنید و لذت ببرید بافتش رو توی کلیپ ببینید چقدر عالی میشه خیلیم راحته و این کیک رو هم باحال و راحت تو تابه و بدون فر میتونید درست کنید پف خیلی خوبی هم داره این کیک و عطر ک طعمش عالی 😋😋
#کیک_انجیر_سحر
تخم مرغ ۳ عدد
شکر یک پیمانه
ماست نصف پیمانه
آرد دو پیمانه
روغن مایع نصف پیمانه
بکینگ پودر دو ق
وانیل یک چهارم ق چ
مقداری انجیر
من ازظرف سرامیکی استقاده کردم و با کره صبحانه چرب کردم
تخم مرغ و شکر و وانیل رو زدم تا کشدار بشه بعد شیر و روغن اضافه و در حد مخلوط شدن زدم در آخر ارد و بکینگ پودر الک شده اضافه و مخلوط کردم ریختمتو قالب سطحش رو صاف کردم و انجیر های ورقه ای شده رو پشتش رو به ارد زدم و بعد چیدم روی کیک و با خلال بادام تزیین کردم گذاشتم تو فر ۱۸۰ درجه یه مدت چهل دقیقه
خیلیم زود آماده میشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم🔻
بیسکوئیت پتی بور ۱ بسته
کره آب شده ۷۵ گرم
پنیر ماسکارپونه ۴۰۰ گرم
خامه صبحانه ۲۵۰ گرم
شکر ۷ ق.غ
شکلات تختهای ۱۰۰ گرم
پودر کاکائو ۱ ق.غ
عصاره وانیل ۱ق.چ
رنده پوست لیمو یه کوچولو
پودر ژلاتین ۱ ساشه
شیر پر چرب ۱ استکان(در صورت نیاز)
طرز تهیه🔻
اول بیسکوئیت پودر شده رو با کره حسابی مخلوط میکنیم و کف قالب کمربندی یکدست پخشش میکنیم و میذاریم داخل یخچال.
خامه و شکر رو با هم مخلوط میکنیم و بعد پنیر رو بهش اضافه میکنیم و تا زمانی که یکدست بشه مخلوط میکنیم.
عصاره وانیل و رنده پوست لیمو هم اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم.
اگر مواد خیلی سفت و غلیظ بود بهش به استکان شیر اضافه کنین و هم بزنین.
پودر ژلاتین رو با آب جوش حل میکنیم و به مخلوطمون اضافه میکنیم و هم میزنیم.
شکلات تخته ای رو داخل ماکرو آب میکنیم و نصف مخلوط خامه پنیر رو بهش اضافه میکنیم.
پودر کاکائو هم اضافه میکنیم و هم میزنیم تا یکدست بشه.
حالا شروع میکنیم لایه لایه از وسط قالب به ترتیب کرم ساده،کرم شکلاتی رو میریزیم داخل قالب.هر چند لایه قالب رو مثل ویدئو بکوبید و تکون بدین که مواد صاف بشن.انقدر ادامه میدیم تا مواد تموم بشه.در آخر حسابی قالب رو روی سطح بکوبید تا موادمون کاملا صاف و یکدست توی قالب قرار بگیرن.
بعد با کمک یه سیخ چوبی مثل ویدئو روشو طرح بندازین و برای حداقل ۸ ساعت داخل یخچال بذارید.
بعد هم از قالب در بیارین و نوش جان کنین.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بچه ها كه جاي خود دارن من خودم به شخصه جون ميدم واسه اين سيب زميني😅😅😅
مواد لازم:
سيب زميني ٥ عدد🥔
نشاسته ذرت ٢ ق غ🌽
كره ١٠ گرم🧈
آرد ١ ق غ🫓
شير ١ ليوان🥛
پنير گودا ٣ ورق🧀
نمك و فلفل به مقدار لازم🧂
طرز تهيه:
سيب زميني رو توو ابعادي كه ميبينيد برش بزنيد و يكساعت داخل آب و يخ بذاريد بعد هم ٥ دقيقه داخل آب جوش
آبكش كنيد و كامل خشك كنيد بعد نشاسته ذرت رو بزنيد و سرخشون كنيد، ميتونيد واسه رنگ بهتر موقع سرخ شدن يكم زردچوبه اضافه كنيد
واسه سس كره كه آب شد آرد رو بريزيد و تفت بديد تا خامي آرد در بياد بعد شير رو اضافه كنيد و مدام هم بزنيد، يكم كه غليظ شد نمك و فلفل سياه و بعد هم گودا رو اضافه كنيد و پنير كه آب شد ديگه تمومه😋😋😋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بستنی_کاراملی_شادی
شکر ۱ لیوان
کره ۳۰ گرم
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
شیر داغ ۴ لیوان (بهتره شیر پرچرب یا شیر محلی استفاده کنید)
نسکافه فوری ۱ عدد (دلخواه)
ثعلب ۱/۲ ق چ (از عطاری یا لوازم قنادی تهیه کنید)
شکر ۱ ق غ
طرز تهیه
۱ لیوان شکر رو روی حرارت ملایم بزارید و بدون اینکه هم بزنید بزارید آروم آروم ذوب بشه. هر چند وقت قابلمه رو تکون بدید تا کل شکر کاراملی بشه. کره و خامه رو اضافه کنید.(بهتره خامه رو روی بخار کتری بزارید تا گرم بشه)
میبینید که شکر دوباره سفت میشه با حرارت ملایم به هم زدن ادامه بدید تا سس کارامل یکدست بشه.
شیر داغ و نسکافه رو اضافه کنید.
۱ ق شک رو با ثعلب مخلوط کنید و همزمان که شیر رو هم می زنید کم کم اضافه کنید.
۳۰ تا ۴۰ دقیقه شیر رو هم بزنید تا کمی غلیظ بشه.
از روی حرارت بردارید و بزارید به دمای محیط برسه .
توی فریزر بزارید و بعد از ۲-۳ ساعت که اطرافش یخ زد از فریزر دربیارید و هم بزنید.
دوباره بزارید تو فریزر و هر نیم ساعت هم بزنید بعد از ۴-۵ بار میبینید که مواد به شکل بستنی آب شده در اومده، الان دیگه مایه بستنی آماده ست. داخل ظرف مورد نظرتون بریزید و چند ساعت توی فریزر بزارید تا خودشو بگیره و بعد سرو کنید.
┄┅┄┅✽💕♥️💕✽┅┄┅┄
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر طالبی🤤
مواد لازم :
ژلاتین ۳ ق غ
آب سرد ۱/۴ پیمانه
شیر ۱ پیمانه
شکر ۱ پیمانه
وانیل
خامه صبحانه ۱۰۰ گرم
طالبی یا ملون
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خوشمزه🌸
شیرینی نوتلایی سه سوته
𖡦𖡦𖡦𖡦𖡦𖡦𖡦𖡦𖡦𖡦𖡦𖡦𖡦𖡦𖡦𖡦
مواد لازم:
خمیر هزارلا🫓
نوتلا یا شکلات صبحانه🍫
میتونید کره بادوم زمینی یا کرم بیسکویت به عنوان جایگزین استفاده کنین
زمان پخت :
۱۵دقیقه با دمای ۱۵۰ درجه🔥
26.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#عیش_السرایا_معصومه
شیر ۴ لیوان
شکر ۶۰ گرم (حدود ۱/۴ لیوان)
نشاسته ذرت ۸۰ گرم (حدود نصف لیوان)
گلاب ۲ ق غ
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم (۱ بسته)
نان تست به میزان ظرف
برای شهد
شکر ۱ لیوان
آب نصف لیوان
آب لیمو ۱/۲ ق غ
ظرفی دل خواهی رو انتخاب کردم ، سایز ظرف من حدود ۲۵ در ۲۵ سانت هست ، کفش به اندازه ظرفم نون تست چیدم . داخل فر قرار دادم تا نون ها برشته بشن . می تونید روی حرارت داخل تابه هم قرار بدید برشته بشه .
برای شربت : آب و شکر رو روی حرارت ملایم قرار دادم تا شکر حل بشه و بعد بهش اب لیمو اضافه کردم ، حدود ۱۰ دقیقه بجوشه کافیه و از حرارت برداشتم و همون طور که گرم هست روی نون ها ریختم و گذاشتم کنار در محیط بمونه .
برای کرم :شیر و شکر نشاسته ذرت و مخلوط کردم و روی حرارت ملایم قرار دادم و مرتبا هم زدم تا به غلظت برسه ، از فرنی کمی سفت تر بشه ، آخر کار گلاب ریختم و حرارت رو خاموش کردم و بهش خامه اضافه کردم و ترکیب کردم و روی نون ها ریختم و یکدست پخش کردم . یک کم رویه بگیره و بعد تزیین کردم و روش پودر پسته و پودر گل محمدی ریختم . در یخچال حداقل ۴ تا ۵ ساعتی بمونه و بعد آماده است .
کیک توت فرنگی 🍓 من عاشق این کیکم خیلی خوش مزس😿
#کیک_ثمر #کیک_توت_فرنگی_ثمر
مواد لازم
کره ۱۰۰ گرم
شکر ۱۰۰ گرم حدود نصف لیوان یکم کمتر
تخم مرغ ۱ عدد
وانیل ۱/۴ ق چ
شیر نصف لیوان
آرد ۱۸۰ گرم حدوا ۱ لیوان و ۱/۴
بیکینگپودر ۱ ق چ
✅قالب من ۱۸ سانت بود اما ۱۵ سانتی بهتره
✅طبیعیه چون کیک یک تخم مرغیه و میوه همداره و سنگینش میکنه پف کمتری نسبت به بقیه کیک ها داشته باشه
✅میتونین بجای کره روغن بریزین که در اون صورت باید تخم مرغ و شمر و وانیل رو اول مخلوط کنین بعد روغن و شیر بعدم ارد و بیکینگ پودر
✅دمای فر برقی و توستر و سولاردم ۱۷۰ حدود ۵۰ دقیقه
✅فر گازی ۱۹۰ درجه حدودا ۵۰ دقیقه
دستگاه ها باید از قبل گرمبشن
نوش جان😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این مربا خوشمزه نه کپک میزنه نه شکرک🥰نکات کپشن روحتما بخون☺️به آسون ترین روش مربا درست کن و حالشوو ببر😍
مربا مورد علاقهت چیه؟؟
مواد لازم:
توت فرنگی ۵۰۰ گرم
شکر ۵۰۰گرم
جوهر لیمو نوک ق چ یا آبلیموترش ۱ ق چ
اگه توت تون ریز بود نیازی نیست خردش کنید
به هیچ عنوان آب داخلش اضافه نکنید
شکر و توت را مخلوط کنید و به مدت ۱۲ساعت داخل یخچال بزارید تا آب بندازه
روی حرارت زیاد بزارید جوش که امد حرارت را ملایم کنید
برای اینکه مربا شفافی داشته باشید حتما کف روی مربا را بگیرید
توی استوری بهت یه نکته خیلی مهم برای گرفتن کف روی مربا رو گفتم حتما ببینید کهخیلی بدردتون میخوره
حتما درست کن و حالشووو ببر🍓😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کسی هست کیک گردویی دوست نداشته باشه؟😍😋
.
.
مواد لازم:
.
🔸تخم مرغ ۳ تا
🔸شکر ۱۳۰ گرم
🔸روغن مایع ۴۵ گرم
🔸ماست ۱۱۰ گرم
🔸آرد ۱۸۵ گرم
🔸بکینگ پودر ۱/۲ قاشق چایخوری استاندارد قنادی
🔸دارچین ۱/۴ قاشق چ استاندارد
🔸نمک یه پینچ
🔸گردو یه فنجون
🔸پودر کاکائو (در صورت دلخواه طبق فیلم)
.
🔹قالب لوف ده در بیست یا گرد ۲۰ سانت
.
🔹دمای فر گازی ۱۸۰ درجه
🔹فر برقی و سولاردوم ۱۶۰ درجه
🔹توستر ۱۵۰
🔹روی گاز هم میشه پخت
.
🔹زمان تقریبی ۴۰ دقیقه
.
.
نکات:
.
نمیتونید ماست رو با شیر جایگزین کنید، از ماست سفت هم استفاده کنید.
.
وقتی ارد رو ریختید خیلی اروم هم بزنید که کیک خمیر نشه.
.
میتونید گردو رو آسیاب کنید که کیک بیشتر طعم گردو بگیره، مقدارش هم به سلیقه خودتون کم و زیاد کنید.
.
.
امیدوارم خوشتون بیاد.😍💖
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر_لیوانی
این دسر همه چی تمومه💖 شیک و مجلسی و خوشمزه س 🥰 هر کی بخوره طعمش براش ماندگار میشه
✅ لایه اول👈ژله توت فرنگی ۱ بسته، آب جوش:۱ لیوان، آب سرد:نصف لیوان، توت فرنگی:ب مقدار نیاز
✅ لایه دوم👈شیر: نصف لیوان، ژله :نصف لیوان
❌️هر دو به دمای محیط رسیده باشن
✅ لایه سوم👈شیر:۲/لیوان، نشاسته ذرت:۳ ق غ، آرد برنج:۲ق غ اگر آرد برنج نداشتید به همان مقدار نشاسته ذرت بریزید، شکر:نصف لیوان، پودر کاکائو:۱/۵ق غ، شکلات تخته:۵۰ گرم دلبخواه، وانیل نوک ق چ، خامه صبحانه:۵ ق غ دلبخواهیه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فالوده_ثمر
مواد لازم برای شربت
رشته فالوده یک بسته برای ۸ نفر
یک لیتر اب ولرم
۷۰۰ گرم شکر
نصف لیوان گلاب
👈شکر و گلاب رو با آب ولرم مخلوط کنید تا شکر حل بشه بعد بزارید توی فریزر حداقل ۱۰ ساعت بمونه تا یخ بزنه
👈رشته فالوده رو با اب جوش ۱۵ دقیقه بجوشونید و آبکش کنید بعد بریزید توی ظرف آب و یخ و ۱۵ دقیقه بزارید بمونه
👈بعد دوباره آبکش کنید و بزارید کاملا آبش کشیده بشه
👈با شربت یخ زده مخلوط کنید تا رشته ها کاملا سفید و یخ زده بشن و بعد با شربت البالو و اب لیمو نوش جان کنید
👈میتونید اصافه اش رو بزارید فریزر و بعدا هرموقع دلتون خواست بزارید بیرون کمی باز شه بعد سرو کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌺 سـلام روز زیبـای
🌿جمعه تون با طراوت
🌺وچون صدای باران گوش نواز
🌺 بیدارشو همه چیز مهیاست
🌿آرامش روز ، باران پاییزی
🌺و بوی عطر زندگی
🌺دلتون خالی از غصہ
🌿زندگيتون شیرین
🌺دنیاتون غرق در شادی
🌿 و آرامـــــش
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚪️✨روز جمعه تون بشادی
🌸✨الهی
⚪️✨در کنارخانواده و
🌸✨دوستانتان
⚪️✨بهترین لحظه هارا
🌸✨سپری کنید
⚪️✨دورهمی تون صمیمی
🌸✨خندهاتون ازته دل
⚪️✨وجودتون سبزو
🌸✨زندگیتون بدون مشکل باشه
.
هدایت شده از عاشقانه ای برای زندگی ♥️
تازمانیکهحسینهسترفیقدلمن
میلهمراهشدنبادگرینیستمرا🫀🥲
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نون اَبری :
( نون بدون گلوتن مخصوص افراد با رژیم کم کربوهیرات وکتو )
۴ تا سفیده تخم مرغ
۱ ق چ نمک
۱ ق چ پودر تارتار
با همزن در حدی که سفیده ها پف کنن و اگر ظرف روچپه کردین نریزن میزنید
یه کاسه کوچیکبرای فرم دادن به سفیده پیدا کنید و همراه با سینی فر چرب کنید
بعد اینکه کاسه رواز سفیده پر کردین اون سفیده فرمگرفته رو اروم داخل سینی چپه کنید
سینی رو۲۰ دقیقه با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد بپزین و …تمام .
.