eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16هزار دنبال‌کننده
24.2هزار عکس
18.7هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این شیرینی پرتقالی توی دهن آب میشه🤤 از عطر و بوی معرکش هم که نگم براتون 😋 سیوش کن و بزن بریم درستش کنیم . مواد لازم برای شیرینی پرتقالی 🍊 : کره همدمای محیط ۸۰ گرم پودر قند ۲۵ گرم آب پرتقال ۲ قاشق چایخوری رنده پوست پرتقال ۱/۲ قاشق چایخوری وانیل ۱/۸ قاشق چای خوری آرد سه صفر ۱۰۰ گرم نشاسته ذرت ۲۵ گرم بکینگ پودر ۱/۴ قاشق چای خوری نمک ۱ پنس کمی شکلات برای تزئین . ✅طرز تهیه توی ویدیو کاملا واضحه فقط چند تا نکته : . 👈موقع رنده کردن پوست پرتقال حواستون باشه که قسمت های سفیدش رو نگیرین وگرنه شیرینیتون یکم تهش تلخی میزنه . . 👈به جای پوست پرتقال میتونین از لیمو هم استفاده کنین 😊 . 👈 آرد رو کنترلی اضافه کنین تا خمیر مثل ویدیو بشه . کم بریزین شیرینی وا می‌ره و زیاد هم بریزین شیرینی سفت و خشک میشه . . 👈 در فر گازی از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت حدودی ۱۵ دقیقه . فر برقی ۱۶۰ درجه توستر و سولاردوم ۱۵۰ درجه ( درجه حرارت و مدت زمان کاملا حدودیه و بستگی به قلق فر خودتون داره ) وقتی شیرینی از روی کاغذ روغنی جدا شد یعنی پخته . .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⁣ شیک و لاکچری 🌺 ⁣ تخم مرغ ۳عدد، شکر ۹۰گرم⁣، آرد ۹۰گرم⁣، شیر ۳۰میلی⁣، روغن ۲۰گرم، وانیل نصف ق.چ⁣ 🔴 زرده و سفیده رو جدا و سفیده ها رو با شکر هم میزنیم تا پفکی بشه یکی یکی زرده ها رو اضافه و هم میزنیم. آرد الک شده رو اضافه و با همزن می زنیم شیر، روغن و وانیل رو با هم مخلوط میکنیم ۲ق.غ ازمایع کیک رو به مخلوط شیر و روغن اضافه و هم میزنیم. به مایع کیک اضافه و هم میزنیم تو قالب ریخته در فر 180 درجه ازقبل گرم شده ۳۰ تا ۳۵ دقیقه می پزیم ⁣ ⁣ شیر ۷۵میلی⁣، ژلاتین ۱۰ گرم⁣، آب پرتقال ۱۵۰ میلی⁣، خامه صبحانه ۱۸۰ میلی⁣، شکر ۵۰ گرم⁣ خامه و شکر رو با همزن میزنیم تا کمی فرم بگیره شیر و ژلاتین رو با هم مخلوط و میذاریم روی بخار کتری تا حل بشه بعد برداشته و آب پرتقال رو اضافه و به خامه اضافه میکنیم و مخلوط می کنیم ⁣ ⁣ ژله پرتقال ۱ بسته، آبجوش ۱/۵لیوان⁣، بستنی آب شده ۱ق.غ⁣ پودر ژله و 1 ونیم لیوان آبجوش رو هم میزنیم ژلاتین حل بشه وقتی خنک شد بستنی رو اضافه و توظرف میریزیم. میذاریم یخچال تا ببنده⁣ در رینگ‌ متحرک به ترتیب، کیک، ژله و موس میریزیم، میذاریم یخچال تا ببنده ‌┄┅┄┅✽💕♥️💕✽┅┄┅┄
🌯 😋 ▫️ فیله مرغ ▫️پیاز نگینی شده ▫️سیر له شده ▫️ قارچ اسلایس شده ▫️آب لیمو ▫️ زنجبیل ▫️ فلفل دلمه ای کوچک خورد شده ▫️خیار شور ▫️گوجه فرنگی ▫️ کاهو ▫️ ذرت 🔸 فلفل دلمه ای، پیاز، سیر، کمی نمک و فلفل سیاه، یک چهارم ق چ پودر زنجبیل و یک چهارم ق چ آب لیمو ترش را لا هم مخلوط کرده بعد سینه ی مرغ را درون آن بریرید و به مدت ۲ ساعت در یخچال بزارید تا طعم دار بشه🤩 سپس با روغن زیتون در تابه تفت بدهید وقتی یک طرف آن سرخ شد قارچ رو به طرف دیگه بچیبونید و سپس برگردونید تا مرغ مزه قارچ را بگیرد ‌┄┅┄┅✽💕♥️💕✽┅┄┅┄
⁦⬇️⁩ ترکیه ⬇️⁩ . ⁦⏺️⁩موادلازم . ⁦✔️⁩شیر 1 لیتر ⁦✔️⁩شکر 11 ق غ ⁦✔️⁩رنگ خوراکی نوک ق چ ✔️⁩ آرد سمولینا 10 ق غ ⁦✔️⁩کره 25 گرم⁦✔️⁩ پودر نارگیل 1 الی 1,5 پ . . ⁦⏺️⁩طرزتهیه . شیر و شکر و رنگ خوراکی و آرد سمولینا و کره رو باهمزن مخلوط کنید روی حرارت ملایم بذارید مدام هم بزنید تا غلیظ شود پنج دقیقه کنار بذارید تا از حالت داغی بیافتد و گاهی اوقات هم هم بزنید و مقداری از موادتون بردارید گلوله کنید و در پودر نارگیل بغلتانید و وسطش رو با نوک انگشتتون فشار دهید و پودر پسته بپاشید و سرو کنید نوش جان ‌┄┅┄┅✽💕♥️💕✽┅┄┅┄
مواد لازم: ▫️پوره ۳ عدد خرمالو ▫️شکر ۱ لیوان ▫️آرد سفید ۲و۲/۳لیوان ▫️جوش شیرین ۱ ق م ▫️تخم مرغ ۲عدد ▫️وانیل ۱ ق م ▫️پودر دارچین ۱ ق م ▫️نمک ۱/۴ق چ ▫️کره ذوب شده ۱۰ ق غ ▫️گردو ۳/۴لیوان ▫️کشمش ۳/۴لیوان طرز تهيه:🍞 تخم مرغ رو از قبل بیرون بزارید تا هم دمای محیط شود ودرون کاسه ای با شکر ووانیل خوب همزده سفید وکشدار شود .بعد پوره خرمالو (پوست گرفته وداخل غذا ساز پوره کنید)وروغن را بترتیب افزوده وهم بزنید (تا اینجا با همزن برقی کار کنید) آرد وجوش شیرین ونمک ودارچین رو مخلوط و۳بار از الک رد کنید ودر دومرحله به مواد بیافزاییدوبا لیسک به صورت دورانی مخلوط کنید ودر آخر کشمش وگردو رو اضافه ومخلوط نمایید.داخل قالب چرب شده کاغذ روغنی بیاندازید ومواد رو بریزید وتو فر از بیش گرم شده با دمای ۱۸۵ درجه سانتی گراد به مدت ۵۰ دقیقه بزارید.(چون دمای فرها با هم متفاوته بعد از ۴۵ دقیقه با خلال چک کنید اگر مواد به خلال نچسبید زمان پخت کافیه .برای من ۵۰ دقیقه طول کشید تا کامل بپزه).بعد از سرد شدن از قالب جدا کرده وتزیین کنید. ‌┄┅┄┅✽💕♥️💕✽┅┄┅┄
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شکر ۱ لیوان کره ۳۰ گرم خامه صبحانه ۲۰۰ گرم شیر داغ ۴ لیوان (بهتره شیر پرچرب یا شیر محلی استفاده کنید) نسکافه فوری ۱ عدد (دلخواه) ثعلب ۱/۲ ق چ (از عطاری یا لوازم قنادی تهیه کنید) شکر ۱ ق غ طرز تهیه ۱ لیوان شکر رو روی حرارت ملایم بزارید و بدون اینکه هم بزنید بزارید آروم آروم ذوب بشه. هر چند وقت قابلمه رو تکون بدید تا کل شکر کاراملی بشه. کره و خامه رو اضافه کنید.(بهتره خامه رو روی بخار کتری بزارید تا گرم بشه) میبینید که شکر دوباره سفت میشه با حرارت ملایم به هم زدن ادامه بدید تا سس کارامل یکدست بشه. شیر داغ و نسکافه رو اضافه کنید. ۱ ق شک رو با ثعلب مخلوط کنید و همزمان که شیر رو هم می زنید کم کم اضافه کنید. ۳۰ تا ۴۰ دقیقه شیر رو هم بزنید تا کمی غلیظ بشه. از روی حرارت بردارید و بزارید به دمای محیط برسه . توی فریزر بزارید و بعد از ۲-۳ ساعت که اطرافش یخ زد از فریزر دربیارید و هم بزنید. دوباره بزارید تو فریزر و هر نیم ساعت هم بزنید بعد از ۴-۵ بار میبینید که مواد به شکل بستنی آب شده در اومده، الان دیگه مایه بستنی آماده ست. داخل ظرف مورد نظرتون بریزید و چند ساعت توی فریزر بزارید تا خودشو بگیره و بعد سرو کنید. ‌┄┅┄┅✽💕♥️💕✽┅┄┅┄
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیب زمینی سوخاری شیرازی دستور پخت و مواد لازم: 1 کیلوگرم سیب زمینی 2 عدد تخم مرغ 1 عدد پیاز 1 دسته جعفری 80 گرم پنیر موزارلا یا چدار را رنده کنید 6 برش پنیر چدار 2 پیمانه نمک 1 قاشق چایخوری پاپریکا فلفل سیاه 100 گرم آرد سوخاری سیبزمینی رو خورد کنید و اب پز‌کنید و مواد از صافی رد کنید و مواد رو بهش‌اضافه کنید و خوب مخلوط کنید با دست فرم‌بدید و داخل پنیر بزارید و داخل تخم‌مرغ نمک و فلفل‌سیاه زده شده بزنید و داخل ارد سوخاری ‌بغلتونید و داخل روغن ‌شناور سرخ کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیب زمینی سوخاری شیرازی دستور پخت و مواد لازم: 1 کیلوگرم سیب زمینی 2 عدد تخم مرغ 1 عدد پیاز 1 دسته جعفری 80 گرم پنیر موزارلا یا چدار را رنده کنید 6 برش پنیر چدار 2 پیمانه نمک 1 قاشق چایخوری پاپریکا فلفل سیاه 100 گرم آرد سوخاری سیبزمینی رو خورد کنید و اب پز‌کنید و مواد از صافی رد کنید و مواد رو بهش‌اضافه کنید و خوب مخلوط کنید با دست فرم‌بدید و داخل پنیر بزارید و داخل تخم‌مرغ نمک و فلفل‌سیاه زده شده بزنید و داخل ارد سوخاری ‌بغلتونید و داخل روغن ‌شناور سرخ کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فرا‌‌پاچینو🧋 یه نوشیدنی‌ خوشمزه و خنک با قهوه ،یه انتخاب دلچسب واسه روزای گرررم که خنکت میکنه .😌 یخ به‌مقدار زیاد 🧊 شیر🥛 اسپرسو ☕️ شکلات 🍫 سیروپ کارامل یا وانیل خامه برای تزیین همه ی مواد با هم ترکیب میشن و نوووش جان 🤎
💔 نه نسوزانده مرا زهر هشام کشته من را روضه ی بازار شام (ع)🥀 🏴 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوراک بادمجون با مرغ به همراه کته زعفرونی اول به نحوه بُرش‌ها دقت کنید که خیلی مهم هست. این خوراک برای ۴ نفر کافیه. یدونه پیاز رو سرخ کنید ۱ قاشق چای‌خوری دارچین، فلفل‌سیاه و نمک رو بزنید. ۴ دقیقه بعد یدونه بادمجون رو اضافه کنید (حرارت زیاد) ۵ دقیقه بعد یدونه فلفل‌دلمه و ۲ عدد گوجه فرنگی رو اضافه کنید. ۲ دقیقه بعد سیب‌زمینی رو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. حدود ۳ دقیقه بعد، سبزیجات رو کنار بزنید و مرغ بُرش داده شده رو کنار ماهیتابه سرخ کنید، حتمن به اون دارچین و نمک و فلفل‌سیاه بزنید. دقت کنید توی تمام مراحل بالا حرارت زیاد هست. هر موقع احساس کردید داره میسوزه، یه چیکه آب بزنید. بعد از اینکه مرغ رو هم ۵ دقیقه سرخ کردید همه موارد رو مخلوط کنید، آبجوش و لیمو عمانی بزنید و روی حرارت کم اجازه بدید تا ۱ ساعت بپزه. تو این مدت کته رو بزارید تا دم بکشه، نکته این هست که هر موقع آب جوشید، رعفرون رو اضافه کنید. نیم ساعت بعد از اینکه دم کشید میتونید کره روی اون بزارید. عالی میشه. نوش جونتون..
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه دستور دسر خوشمزه ترین دسرلیوانی😍 📍موادلازم: بیسکوییت شکلاتی کرم دار موز گردو خامه قنادی یا صبحانه کمی شیر پودر نسکافه برای تزیین 📍طرزتهیه: بیسکوییت هارو خرد کنید به حدی‌ که زیر دندون بیاد و زیادی پودر نشه گردو ها رو هم درهمین حد خرد کنید و با موزِ له شده مخلوط کنید… لایه به لایه از بیسکوییت و موز توی لیوان یا ظرف مورد نظرتون بریزید… دقت کنید بعداز هرلایه بیسکوییت کمی شیر روی بیسکوییت ها بریزید و سطحش رو کاملا صاف کنید خامه قنادی رو فرم بدید و در آخر کار روی دسر بریزید… ✅اگر از خامه صبحانه‌استفاده‌میکنید کمی شکر بهش اضافه کنید و با همزن بزنید تا فرم بگیره ✅میتونید بین همه لایه ها از خامه استفاده‌کنید‌اما من‌ چون نمیخواستم پر خامه بشه استفاده نکردم این دسر خیلی آسون ‌و بی درد سر و درعین حال خوشمزست و در کمترین‌زمان‌اماده میشه😍  ༺🍉 ⃟ .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ساندویچ مرغ موادلازم: سینه مرغ پخته شده کاهو خیارشور هویج ذرت سس خردل سس مایونز نمک و فلفل سیاه آب لیمو نان فانتزی ✅طرز تهیه: کاهوی شسته شده رو خرد کنید و بزارید آبش بره… مرغِ پخته شده،کاهو، هویج رنده شده،خیارشور خرد شده و ذرت رو توی ظرفی بریزید و سس ها و ادویه و آبلیمو رو بهش اضافه کنید و خوب هم بزنید … مواد رو بین نون بزیرید و با سس دلخواهتون میل کنید😍 نگم از خوشمزگی و سه سوته بودنش حتما امتحان کنید  ༺🍉 ⃟ .
مرغ رو آبپز کنید و بعد به تکه های درشت خرد کنید. یه دونه پیاز متوسط رو کمی تفت بدید سبک که شد مرغ خرد شده رو همراه با کمی پودر آویشن اضافه کنید، به این ترکیب میتونید قارچ سرخ شده یا فلفل دلمه ای هم اضافه کنید، بعد از چند دقیقه یک قاشق سس مایونز بزنید و حرارت رو خاموش کنید. بادمجون رو برشهای نازک بزنید و سرخ کنید. لای نان باگت کمی سس فرانسوی بمالید، یک ورق بادمجون، مخلوط مرغ، کمی پنیر پیتزا، یا یک ورق پنیر گودا بذارید. نان ساندویچی رو بذارید تو صفحه گریل ساندویچ میکر تا فشرده بشه و پنیرش آب شه. اگر ساندویچ میکر ندارید بذاریدش تو تابه نچسب بدون روغن یک جسم سنگین بذارید روش تا فشرده بشه. (هایلایت پنینی مرغ رو ببینید). برای سیب زمینی های تنوری، سیب زمینی رو نیم پز کردم با پودر سیر، پاپریکا، آویشن، نمک و فلفل و یک قاشق روغن زیتون مزه دارش کردم، گذاشتمش تو هواپز با دمای 200 تا طلایی بشه میتونید با دمای 180 توی فر بذارید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مزه‌ی دورهمی😎 یا پیش غذا😉 . چیا لازم دارین!؟ ۳ عدد کدو متوسط ۱،۲ پیمانه روغن زیتون ۱ مشت گردو ۱ ق م نعنا خشک ۱ ق م پول بیبر ترکی ۵۰۰ گرم ماست چکیده ۲ حبه سیر(اگر دوست داشتین بیشتر هم میشه) کمی نمک . بهترین پول بیبری که تاحالا تست کردم👌🏼 . . گردو کمی با حرارت ملایم حرارت ببینه، نسوزه که تلخ نشه. - نعنا خشک و پول بیبر بعد از خاموش شدم روغن اضافه بشه که نسوزه، کنار بزارین تا کاملا رنگ روغن قرمز بشه. - کدو حتما از دا بیفته بعد اضافه بشه. .
از هر تڪراری خستہ ام، جز دوست داشتن تو! ♥️🧿 روی_اربعین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مزه‌ی دورهمی😎 یا پیش غذا😉 . چیا لازم دارین!؟ ۳ عدد کدو متوسط ۱،۲ پیمانه روغن زیتون ۱ مشت گردو ۱ ق م نعنا خشک ۱ ق م پول بیبر ترکی ۵۰۰ گرم ماست چکیده ۲ حبه سیر(اگر دوست داشتین بیشتر هم میشه) کمی نمک . بهترین پول بیبری که تاحالا تست کردم👌🏼 . . گردو کمی با حرارت ملایم حرارت ببینه، نسوزه که تلخ نشه. - نعنا خشک و پول بیبر بعد از خاموش شدم روغن اضافه بشه که نسوزه، کنار بزارین تا کاملا رنگ روغن قرمز بشه. - کدو حتما از دا بیفته بعد اضافه بشه. .
لبخند خدا یعنی همین باز شدن پلک های هر روزت… دوباره امروز متولد شدی “آدم” پس خجسته باد هر روزت . . ‌.🍃🌱
نسل فاطمی❤️😍 .
پذیرایی شیک يكى از انتخاب هاى عالى براى سرو ژله در تابستون اينه كه؛ طالبى كوچيكى رو انتخاب كنيد،توش رو خالى كنيد و بعد با يك مايع ژله غليظ پر كنيد و بزاريد تا خودشو بگيره بعد برش بزنيد و سرو كنيد 🌺🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
هدایت شده از خانومانه ⭐
علی جان!♥️ گوش اِستاده‌ام از کودکی‌ام نام تو را زان اقامه که ز لب ریخت پدر در گوشم....