eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16هزار دنبال‌کننده
24.1هزار عکس
18.6هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 نخود نیم کیلو پیاز یک عدد کوچک سیر دو حبه بیکینگ پودر یک چهارم ق چ ادویه کاری فلفل نمک نخود رو از شب قبل خیس میکنیم بعد همراه پیاز و سیر چرخ میکنیم. میتونید مثل من از غذاساز استفاده کنید. بیکینگ پودر و نمک و فلفل و ادویه کاری هم اضافه کرده بعد یک ساعت داخل یخچال قرار میدیم تا استراحت کنه. بعد مواد را داخل قالب فلافل ریخته و در روغن شناور سرخ میکنیم اگه قالب هم نداشتین میتونین با دست توپک های یک اندازه درست کنید و سرخ کنید. با این مقدار مواد حدودا چهل تا پنجاه تا فلافل دارید میتونید موادش رو اماده کنید (البته بدون بیکینگ پودر ) و داخل فریزر نگهدارید و هر وقت خواستید بعد از یخ زدایی و افزودن بیکینگ پودر سرخ کنید.امیدوارم درست کنید و لذت ببرید. ❁🍟🥦🍔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جذاب 🥳🥳🥳🥳 مواد لازم: لوبیا سبز ذرت سیب زمینی قارچ هویج فلفل دلمه سس گوجه فرنگی پنیر پیتزا مواد لازم برای کاسه های نونی: خمیر یوفکا ادویه(پاپریکا،آویشن،فلفل ) روغن زیتون دقت کنید که حتما فر رو از قبل با دمای ۲۰۰ درجه گرم کنید و اجازه بدین نون حدود یک ربع داخل فر بمونه تا طلایی بشه ، و بعد از سرد شدن داخل کاسه هارو پر کنید.
35.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک رافائلو یا کیک سفید برفی یه کیک خوشمزه تلفیقی از نارگیل و بادام . یه کیک کافی شاپی بی نظیر 😍 این کیک رو حتی برای تولدها و مراسم هاتون هم می تونید درست کنید ☺️ تخم مرغ ۶ عدد شکر ۲۰۰ گرم (حدود ۱ لیوان) پودر بادام ۱۰۰ گرم (حدود ۱ لیوان) کره ۳۰ گرم آرد سفید ۱۳۰ گرم ( کمی کمتر از ۱ لیوان) وانیل ۱/۴ ق چ بیکینگ پودر ۴ گرم (۱ ق چ) خامه فرم گرفته ۴۰۰ گرم پنیر ماسکارپونه ۲۰۰ گرم شیر عسل ۱۰۰ گرم (حدود ۳ ق غ) شکلات آب شده ۵۰ گرم بادام خرد شده به میزان لازم پودر نارگیل به میزان لازم زرده و سفیده تخم مرغ رو جدا کردم . سفیده رو با دور تند همزن اون قدر زدم تا فرم بگیره .زرده رو با شکر سه تا چهار دقیقه زدم تا کرم رنگ بشه ، وانیل و کره نرم هم ریختم و سی ثانیه هم زدم . مواد زرده و شکر رو به سفیده اضافه کردم و دورانی ترکیب کردم . پودر بادام هم ریختم . آرد و بیکینگ پودر رو مخلوط کردم و سه بار الک کردم و کم کم به مواد اضافه کردم و با لیسک دورانی هم زدم . قالب من به قطر ۲۰ سانت هست . مایه کیک رو ریختم و در فر از پیش گرم شده دمای ۱۷۰ درجه ، ۴۵ تا ۵۰ دقیقه قرار دادم . فر برقی : دما ۱۶۵ تا ۱۷۰ ، حدود ۵۰ دقیقه. فر گازی :دما ۱۷۰ تا ۱۸۰ ، حدود ۴۵ دقیقه بعد از این که کمی خنک شد، از قالب خارج کردم و روی نوری گذاشتم و بعد از چند ساعت که کامل خنک شده از ارتفاع به سه قسمت تقسیم کردم . خامه قنادی رو از فریزر بیرون آوردم ، نرم شده و هم چنان یخمکی هست با همزن زدم تا فرم بگیره ، پنیر ماسکارپونه ، شیر عسل ، شکلات آب شده خنک رو ام ریختم و در حد مخلوط شدن زدم .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یکی از شکلات های خوشمزه 😋😍 توی خونه این شکلات پرطرفدار رو درست کنید 🤗 کره ۳۰ گرم شکلات سفید ۳۵ گرم خامه صبحانه ۷۰ گرم (حدود ۲ ق غ) شیر عسل ۶۰ گرم (۲ ق غ) پودر نارگیل ۸۰ گرم (حدود ۱ لیوان) ویفر نارگیلی ۴۰ گرم ( حدود ۴ تا ۵ عدد) بادام ۱۵ تا ۲۰ عدد روی بادام ها آب جوش ریختم ،دو الی سه دقیقه گذاشتم موند و بعد آبش رو عوض کردم و آب سرد ریختم و به راحتی پوست بادام جدا کردم . بادام ها رو روی حرارت کم تفت دادم و بو دادم و بعد کنار گذاشتم . خامه رو روی حرارت غیر مستقبم گذاشتم تا گرم بشه اما نجوشه ، شکلات رو خرد کردم و با خامه ترکیب کردم و از همزن استفاده کردم و دو سه دقیقه زدم و بعد در فریزر دو ساعت گداشتم بمونه . پودر نارگیل و کره نرم و شیر عسلی رو با هم مخلوط کردم تا به حالت خمیری در بیاد . اگر خمیری نشد کمی شیر عسلی بریزید . ویفر نارگیلی رو هم پودر کردم . خامه و شکلات رو بعد از دو ساعت از فریزر بیرون آوردم و مخلوط کردم و خیلی کم با همزن زدم . حالا موادم رو روی صفحه کار چیدم . ترکیب پودر نارگیل و شیر عسل ، ترکیب خامه و شکلات ، ویفر پودر شده ، پودر نارگیل ، بادام تفت داده شده . یه مقدار از ترکیب پودر نارگیل و شیر عسل برداشتم کف دستم کمی پهن کردم و وسطش بادام قرار دادم و بعد پیچیدم و گرد کردم و بعد در ترکیب شکلات و خامه غلتوندم و بعد داخل ویفر پودر شده و در اخر در پودر نارگیل غلتوندم . شکلات خوشمزه مون آماده است . پ.ن : برای من ۱۵ عدد شد .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه کاپ کیک نرم و لطیف 😍 از عطر و طعمش نگم که فوق العاده است 😋 . تخم مرغ ۱ عدد کره ۱۰۰ گرم شکر ۱۵۰ گرم (حدود ۲/۳ لیوان) آب پرتقال ۸۰ گرم (حدود ۱/۳ لیوان) پودر نارگیل ۲۰ گرم (حدود ۲ ق غ) آرد سفید ۱۵۰ گرم (۱ لیوان) رنده پوست پرتقال ۱ ق چ بیکینگ پودر ۱/۲ ق م مواد به دمای محیط برسه . کره و شکر رو اول با قاشق ترکیب کردم که موقع هم زدن نپاشه و بعد با همزن ۳ تا ۴ دقیقه خوب زدم . تخم مرغ رو اضافه کردم و رنده پوست پرتقال ریختم و یک دقیقه با همزن زدم ، دورگیری هم کردم. دو تا پرتقال کوچک رو آبش رو گرفتم و از صافی رد کردم و داخل مواد ریختم . پودر نارگیل رو هم ریختم و مخلوط کردم . آرد و بیکینگ پودر رو ترکیب کردم و ۳ بار الک کردم و کم کم به مواد اضافه کردم . از مواد کاپ کیک داخل قالب ریختم ، از هر نوع قالب کاپ کیک و مافین می تونید استفاده کنید . در فر از پیش گرم شده دمای ۱۷۰ درجه ، حدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه قرار دادم . سایر نکات : فر برقی : ۱۶۵ درجه ، طبقه وسط ، المنت پایین روشن ، حدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه . فر گازی ۱۷۰ تا ۱۸۰ درجه ، طبقه وسط ، حدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه . بدون فر در فر دست ساز روی گاز برای من به این سایز ۱۵ عدد کاپ کیک شد . جای کره ،می تونید روغن مایع هم استفاده کنید ، پودر نارگیل هم قابل حذف هستش .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شکر ۱ لیوان کره ۳۰ گرم خامه صبحانه ۲۰۰ گرم شیر داغ ۴ لیوان (بهتره شیر پرچرب یا شیر محلی استفاده کنید) نسکافه فوری ۱ عدد (دلخواه) ثعلب ۱/۲ ق چ (از عطاری یا لوازم قنادی تهیه کنید) شکر ۱ ق غ طرز تهیه ۱ لیوان شکر رو روی حرارت ملایم بزارید و بدون اینکه هم بزنید بزارید آروم آروم ذوب بشه. هر چند وقت قابلمه رو تکون بدید تا کل شکر کاراملی بشه. کره و خامه رو اضافه کنید.(بهتره خامه رو روی بخار کتری بزارید تا گرم بشه) میبینید که شکر دوباره سفت میشه با حرارت ملایم به هم زدن ادامه بدید تا سس کارامل یکدست بشه. شیر داغ و نسکافه رو اضافه کنید. ۱ ق شک رو با ثعلب مخلوط کنید و همزمان که شیر رو هم می زنید کم کم اضافه کنید. ۳۰ تا ۴۰ دقیقه شیر رو هم بزنید تا کمی غلیظ بشه. از روی حرارت بردارید و بزارید به دمای محیط برسه . توی فریزر بزارید و بعد از ۲-۳ ساعت که اطرافش یخ زد از فریزر دربیارید و هم بزنید. دوباره بزارید تو فریزر و هر نیم ساعت هم بزنید بعد از ۴-۵ بار میبینید که مواد به شکل بستنی آب شده در اومده، الان دیگه مایه بستنی آماده ست. داخل ظرف مورد نظرتون بریزید و چند ساعت توی فریزر بزارید تا خودشو بگیره و بعد سرو کنید. ‌┄┅┄┅✽💕♥️💕✽┅┄┅┄
♥️ℒℴνℯ♥️ جانان من♡ وقتی عاشق میشی همه‌ی دنیات محدود میشِه به یه نفر تو نگاهش تو صداش تو وجودش و چه خوشبختم من که دنیام خلاصِه شده در تو تویی که بودنت جبران همه ی نداشته های زندگیمه . . . ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ . .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷عصرتون دل انگیز و آرام☕😊🌷 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ . . . ‌ .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیک‌ بیسکوییت دلبر😋 مواد لازم : موز ۱عدد بستنی شکلاتی ۵ اسکوپ شیر ۱ پیمانه فندوق و گردو به مقدار لازم بیسکوییت کرم دار ♥️🌸♥️🌸♥️🌸
اِمام حُسیِنِ قَلبَم :) .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ای آب ۱ لیوان سر خالی ⬅️ اگه دوست دارید نونها نرمتر بشه بجای آب از شیر استفاده کنید یا نصف آب نصف شیر شکر ۱ ق غ نمک ۱ پنس کره یا روغن نیمه جامد ۵۰ گرم آرد ۱ لیوان تخم مرغ متوسط ۴ عدد ⬅️ اگه تخم مرغها خیلی بزرگ هستن تخم مرغ چهارم رو کم کم اضافه کنید تا موادتون شل نشه بکینگ پودر ۱ ق چ وانیل ۱/۴ ق چ بستنی خانواده وانیلی ساده
از شب تا صبح حسین حسین میگم و اشک می ریزم و فقط با رویای حرم می خوابم((: ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 طبق گنجایش قالبتون مقدار مواد رو کم یا زیاد کنین هر بسته ژله رنگی رو با یک و نیم لیوان اب جوش حل کنین و روی بخار کتری بذارین تا ذرات ژله کامل حل بشه برای ژله سفید: هر بسته ژله الوئه ورا رو با یک لیوان اب جوش حل و بنماری کنین و بعد از اینکه کاملا سرد سرد شد نصف لیوان شیر یا بستنی نرم شده بهش اضافه کنین تا ژله سفید بدست بیاد ( من از قالب بزرگ استفاده کردم و از 6 بسته ژله رنگی و 3 بسته ژله آلوئه ورا استفاده کردم تا قالبم پر بشه) ظرفاتون رو با روغن مایع چرب کنین و هرکدوم ژله های رنگی رو توی یک ظرف بریزین و بذارین تو یخچال تا سفت بشه بعد از اینکه سفت شدن با چاقو به صورت مکعبی برش بزنین دو سوم قالب رو از ژله های رنگی مکعبی پر کنین و ژله سفید رو روش بریزین و بذارین تو یخچال 6 ساعت بمونه تا سفت بشه قالب رو چند ثانیه تو اب گرم (اب جوش نباشه) نگهدارین و ژله رو برگردونین تو ظرف سرو به دلخواه تزئین کنین و نوش جان کنین.
:)قسمت ما نمیشود؟ کربلایت؟ نجفت؟ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😍 پودرژله توت فرنگی : یک بسته پودر ژله الوورا : یک بسته بستنی وانیلی : یک لیوان گردو : مقداری موز : عدد ابجوش : دولیوان اب سرد : یک لیوان توت فرنگی : مقداری ابتدا پودرژله توت فرنگی رو بایک لیوان ابجوش حل میکنیم وبه روش بن ماری(روی بخار کتری روی اجاق حل کردن) اماده وسپس بااب سرد خوب مخلوط کرده وچندقاشق درظرف موردنظر که کمی چرب کردیم ریخته وداخل یخچال میزاریم تاخودش وبگیره بعد روی اونو باباتوت فرنگی های برش خورده میپوشونیم وچندقاشق ژله ریخته ومجددا داخل یخچال گذاشته تابگیره حالا وسط ظرفمون یک ظرف کوچکتر که داخلش یخ ریختیم میزاریم ودورش وباژله پرمیکنیم. ومجدداداخل یخچال میره وقتی خودش وگرفت یخهای ظرف رادراورده وکمی اب داغ ریخته تاظرف کوچکترجدابشه حالاپودر ژله الوورا بایک لیوان ابجوش حل کرده ویک لیوان بستنی وانیلی که دردمای محیط اب شده اضافه میکنیم ومقداری گردوخردشده وموز خردشده اضافه کرده وداخل ژله توت فرنگی ریخته وداخل یخچال رفته تابگیره.ودراخر ظرف وداخل اب داغ گذاشته ودور ژله رو باچاقو ازظرف جدا کرده ودرظرف مورد نظر برمیگردونیم. ‎‌‌‌‌‌
هدایت شده از خانومانه ⭐
ازفرآقت‌چشم‌هـٰآیم‌غرق‌بآران‌میشـود عـٰآشق‌‌هجـرآ‌ن‌ڪشیده‌زودگریـٰآن‌میشـود💙-!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌻 جلو موی ساده و شیک ********************* ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
هدایت شده از خانومانه ⭐
-ای‌تمام‌حسرت‌من¹²⁸💔':)))) .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک قابلمه ای 😍😋 چطور بود؟خیلی راحته و حسابی خوشمزه😋😋😋امیدوارم خوشتون بیاد طرز تهیه: مواد لازم ۲ فنجان آرد ۱فنجان شکر ۱پیمانه پودر کاکائو بکینگ پودر ۱ پیمانه روغن ۱پیمانه آب ۴ عدد تخم مرغ حتما شعله پخش کن بزارید و در و دم کنی باشد و حرارت را خیلی کم کنید وقتی کاملا کیک پف کرد و پخته شد با خلال یا چاقو تست کنید اگر به آن کیک نچسبد کیک ما آماده است